26.01.11, 14:54
wyborcza.pl/1,75248,9003721,Czy_PiS_wezwie_z_Brukseli_Zbigniewa_Ziobre.html

++++++++++++++++++++++++++++++++
zasadniczo to trzeba przyznać, że w wygrywaniu wyborów Zbigniew jest mistrzem.
A skoro on jest delfinem to będzie stał na czele PiS-u i wtedy PiS może wygrać wybory.
Niepokoją mnie tylko odgłosy, że Zbigniew ponoć cierpi na manię prześladowczą. To trzeba wyjaśnić ostatecznie. Bo teraz mamy premiera łajzę, który jedyne co umie to wykaszać konkurentów do władzy we własnym gronie (popatrzcie ilu ludzi wykosił przez 10 lat).
Ale jeżeli okaże się, że Zbigniew maniakiem jest to znów wybór będzie między dżumą a cholerą właśnie.
Obserwuj wątek
    • jaceq Re: delfin 26.01.11, 15:06
      > w wygrywaniu wyborów Zbigniew jest mistrzem.

Mistrzem to jest w ustawianiu się na listach we właściwych miejscach.
      Jarek jednak listami rulez i dlatego to nierealne.

> to będzie stał na czele PiS-u

Powiedz to Jarkowi. Jarek na takich pętaków jak Zbigniew ma Joje, Paszczaki i inną groźną faunę. Dopóki Zbynio o tym pamięta, jest okej. Ale przyjdzie taki poranek, że wstanie rano, zapomni i będzie tug of war i pierze będzie latać w powietrzu i nie założyłbym się o wynik.

Dorn był swego czasu mocniejszy od Zbynia. A o jedno się założę, że wzrost Zbynia jest monitorowany przez tych, co trzeba.
      • perla Re: delfin 26.01.11, 15:11
        jaceq napisał:

> Dorn był swego czasu mocniejszy od Zbynia.

to ta świnia była w PiS-ie?
        Nie wiedziałem ale całkiem możliwe. Ten wieprz opuszczał partie w dzień po zdobyciu mandatu poselskiego zdobytego z ramienia aktualnej partii właśnie.
        • jaceq Nie pomyliło Ci się z tym Migalskim? 26.01.11, 15:21
          Nie pamiętam dokładnie, ale coś mi świta, że gdyby to zależało tylko od jego woli, to by nie opuszczał.
          • polazrski Re: Nie pomyliło Ci się z tym Migalskim? 26.01.11, 15:32
            Dorn to byl przeciez trzeci blizniak.
            • matelot Re: Nie pomyliło Ci się z tym Migalskim? 26.01.11, 15:47
              polazrski napisał:

> Dorn to byl przeciez trzeci blizniak.
              >
              ... i pisowski marszałek Sejmu. Jak można nie pamietać co tam u idoli?
              A i jeszcze jeden fakt: Dorn powrócił do PiS.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka