Dodaj do ulubionych

Mateo, mamy zgode Siwej na 3 Aesow...

14.02.11, 15:18
..ktorych zadaniem glownym bylaby dehaszyzacja forum.

forum.gazeta.pl/forum/w,654,122151720,122157334,Re_Rozwaz_moze_propozycje_Matelota_.html
Obserwuj wątek
    • manny-jestem veto 14.02.11, 15:52
      Ja tam wole jedno forum calkiem bez aesow nawet ze sraczka Hasza niz kolejne moderowane.
      • marouder.eu Re: veto 14.02.11, 15:56
        Cala moderacja plegalaby na dehaszyzacji, nic wiecej.
        Zadnych ingerencji w tresci pisane przez osoby, ktore nie spamuja i nie trolluja watkow.
        • hymenos Re: veto 14.02.11, 16:03
          Nie masz żadnych gwarancji a co więcej, możliwości technicznych, żeby to zrealizować. Moderator dla jednego usera???
          • marouder.eu Idzie tylko o dehaszyzacje, nic nadto! 14.02.11, 16:08
            Userzy byliby obieralni i ewentualnie wywalani przez nas z funkcji, jesliby naduzyli zaufania.
            • manny-jestem Oj nieprzesadzajmy z tym Haszem 14.02.11, 16:10
              Nie chcesz go czytac nie musisz. Moderowac aby dowalic jednemu forumowiczowi to troche chamstwo mysle.
              • marouder.eu Nikt nie chce nikomu dowalac.. 14.02.11, 16:16
                ..jesli nauczy sie normalnie artykulowac swoje sady, nie linkowac do linkow, do linkow linkow itp., nie wklejac kopii blogaskow, nie odpowiadac 10 postami na jedna wypowiedz, ograniczyc sie do dwu, trzech watkow dziennie oraz nie wyzywac, w tym nazistowsko, innych userow, niech pisze. Krzywdy nikt mu nie chce robic.
                • hymenos Re: Nikt nie chce nikomu dowalac.. 14.02.11, 16:20
                  Nie nauczy się. A za dużo jest nie tylko samego Hasza ale i o Haszu, do Hasza i dla Hasza.
                • manny-jestem Widzisz Maruder 14.02.11, 16:22
                  Jak bylem jeszcze w miare mlodym i glupim forumowiczem to zgodzilem sie byc aesem. Miraz wladzy poszedl mi do glowy, ale zobacyzlem jak to wyglada od srodka i teraz cenie to jedno forum gdzie aesow nie ma ponad wszystkie inne otwarte fora na ktorych pisze. Miedzy innymi dlatego ze taki fenomen jak Hasz moze sobie pisac swoja banialuki. Ze to sa banialuki kazdy moze zobaczyc i to wystarczy aby osadzic poziom.

Nie widze powodu zeby to usuwac. Ja zagladam czasdami tylko jesli zdarzy sie jak hasz zaadresuje mnie osoboscie a tak to omijam. Bajzel na forum jest. No i co z tego?

Bywalem u ludzi u ktorych brudne majtki na podlodze laazaly. Mamy dla taki wpropwadzic specjalna policje ktora bedzie im mandaty wlepiac i oczyszczac mieszkania?

Nie rozumiem Twojego zaciecia. Nie podoba Ci sie tu jest multum innych forow gdzie mozesz pisac. A i na tym spokojnie mozna bez przejmowania sie Haszem.
                  • marouder.eu Re: Widzisz Maruder 14.02.11, 16:25
                    Moglem byc aesem kilkakroc, nie chcialem, nie chce. Zeby nie bylo potem, iz dla siebie o aesostwo zabiegam. Jest tu kilka osob, ktore darzone sa zaufaniem przez wszystkich i im mozna powierzyc dehaszyzacje.
                    • manny-jestem "Dehaszyzacja" 14.02.11, 16:26
                      Przeczytaj maruder to co napisales i jak to brzmi.
                      • marouder.eu Brzmi tak jak chcialem:) 14.02.11, 16:29
                        Przedrostek "de" oznacza tutaj usuniecie smieci i ekskrementow pozostawionych przez osobnika hasz0.
                    • rycho7 rozgryzles mnie 14.02.11, 17:59
                      marouder.eu napisał:

> Jest tu kilka osob, ktore darzone sa zaufaniem przez wszystkich

Czyzby bylo to tajemnica poliszynela, ze jestem W-Trzech-Osobach? Jestem takze Narodem-Panstwem-Honorem.

Ale dlaczego mialbym sie pozbawiac szafowania plagami egipskimi?
                  • rycho7 racja stanu panstwa Kaczynskich 14.02.11, 17:46
                    manny-jestem napisał:

> Ze to sa banialuki kazdy moze zobaczyc i to wystarczy aby osadzic poziom.

Robimy sobie krzywde, ze Hasza nie linkujemy na fora o szerokim dostepie. Wiedza co grozi Polsce powinna byc powszechna.
                    • hasz0 Re: racja stanu panstwa Kaczynskich 14.02.11, 18:08
                      • rycho7 produkujemy za szybkie BMV 14.02.11, 18:53
                        hasz0 napisał:

> Od 21 lat ROZWALACIE HASZYSTÓW...i co?

A mialo to byc tajemnica. Prominentom uzyczamy do bezplatnego testowania.

> Klamstwo z prawda nie wygra.

Dlatego jedynie to co ja mowie jest prawda.
                    • hasz0 linkuj riposty z prowokacją ok_________________? 14.02.11, 18:09
                • hasz0 Re: Nikt nie chce nikomu dowalac.. 14.02.11, 18:19
        • off_nick Veto, żadnych aesów na Faq 14.02.11, 16:05
          marouder.eu napisał:

> Cala moderacja plegalaby na dehaszyzacji, nic wiecej.
          > Zadnych ingerencji w tresci pisane przez osoby, ktore nie spamuja i nie trolluj
          > a watkow.

Hasza można wygasić.
          • marouder.eu Co nie oznacza, ze jak zamniesz oczy, to.. 14.02.11, 16:12
            ..hasz przestaje istniec.
            Nadal twoje nieliczne wypowiedzi unosza sie na powierzchni zawartosci szamba wyprodukowanej przez haszyste.
            • manny-jestem Mamy jedno forum bez aesow 14.02.11, 16:14
              Niech tak pozostanie. Mysle ze akceptacja haszytowskiej sraczki warta jest tego.
              • marouder.eu Bez aesow jest sporo forow redakcyjnych:) 14.02.11, 16:19
                Sa wsrod nich nawet dosc popularne fora kobiece.
                • manny-jestem Nie czytam, Nie pisze 14.02.11, 16:28
                  Wiec nie obchodza mnie. Zreszta zajrzalem kiedys na Feminizm i wole byc na forum z Haszem niz tracic czas pisujac tam. Jeszcze mi kompletnie nie odbilo.
                  • marouder.eu Re: Nie czytam, Nie pisze 14.02.11, 16:31
                    Jak sie ma piekna zone i male dziecko, to nawet przyzwoicie jest tak mowic, Mannysmile))
                    • manny-jestem Dobra rada Maruder 14.02.11, 17:06
                      Jesli szukasz sobie kobiety to rob to w realu a nie na forum. Na forum szanse sa ze znajdziesz damska wesje haszi i co bedzie? wink
                      • marouder.eu Re: Dobra rada Maruder 14.02.11, 17:12
                        Nigdy nie szukalem nikogo przez siec, zdaza mi sie jednak spotykac w sieci ludzi, ktorych znam w realusmile
                  • hasz0 ale dlaczego nie odp. na trudne #pytania? 14.02.11, 18:16
            • gini Re: Co nie oznacza, ze jak zamniesz oczy, to.. 14.02.11, 16:23

No fajnie to kto w tej trojce spolecznej?
              Matelmot, Wikul i Pozarski.
              Gratuluje marudny juz dawno cenzura znisszczyla ten forum teraz bedzie koncoweczka.
              tez mnie wnerwial hasz, ale wygasilam i spokoj a ty jak dziecko poleciales siwej w mankiet plakac.
              • marouder.eu Wyloguj sie i zobacz czym dzis menda.. 14.02.11, 16:27
                ..polecial w swoich wielu watkach i postach, ktorymi zasral tematy innych osob. Potem mow, dobrze?
                • manny-jestem Re: Wyloguj sie i zobacz czym dzis menda.. 14.02.11, 16:28
                  No ale po co w ogole zwracacx uwage????
                  • hasz0 wylohuj sie i czytaj a APELE ..zanim w koszu je .. 14.02.11, 18:12
                    -forum.gazeta.pl/forum/w,13,122157851,122163830,to_wlasnie_zwalczam_te_biale_rekawiczki_Scana_Gros.html?wv.x=2
                • gini Re: Wyloguj sie i zobacz czym dzis menda.. 14.02.11, 16:51
                  marouder.eu napisał:

> ..polecial w swoich wielu watkach i postach, ktorymi zasral tematy innych osob.
                  > Potem mow, dobrze?
                  >

A po co mam ogladac?Nie po to go wygaszalam, by teraz czytac, Ty widac lubisz to i czytasz.
                  • hasz0 bez wylogowania nie widzidzicie inwektyw na #-a? 14.02.11, 18:15
              • hasz0 Re: Co nie oznacza, _wystarczy 3 kot z nozem...... 14.02.11, 18:17
              • wikul Re: Co nie oznacza, ze jak zamniesz oczy, to.. 14.02.11, 19:38
                gini napisała:

> No fajnie to kto w tej trojce spolecznej?
                > Matelmot, Wikul i Pozarski.

Nie wysilaj się i nie decyduj za innych. Nie mam ani czasu, ani ochoty na coś takiego.
          • hasz0 ____wygasilie już Wildsteina, Ziemkiew.Pospie.Lich 14.02.11, 18:24
      • absztyfikant Re: veto 14.02.11, 16:02
        Zadnych aesow. Lepiej juz od razu zamknac to forum.
      • andrzejg Re: veto- no Manny 14.02.11, 21:40
        manny-jestem napisał:

> Ja tam wole jedno forum calkiem bez aesow nawet ze sraczka Hasza niz kolejne mo
        > derowane.

celnie to ująłeś

A.
        • matelot Re: veto- no Manny 14.02.11, 21:53
          Daj mu buzi, Andrzeju. Naczelny piskomuch Cie pochwalił. To nobilituje wink
          • manny-jestem Wyrobilem na naczelnego piskomucha 14.02.11, 21:55
            u Ciebie Majtek? Ho, ho, ho. Czuje sie zaszczycony smile
            • matelot Re: Wyrobilem na naczelnego piskomucha 14.02.11, 22:44
              manny-jestem napisał:

> u Ciebie Majtek? Ho, ho, ho. Czuje sie zaszczycony smile

A jak nazwałbyś faceta, który popiera państwowa służbę zdrowia, jest przeciw prywatyzacji bo akurat Kaczyńskiemu się to podoba? Tak to jest Manny, ze pozory często mylą. Uchodzisz za człowieka prawicy a tu jedno zdanko i wychodzi szydło z komuszego worka smile
              Czy to zaszczyt? Hmm...
              • manny-jestem Re: Wyrobilem na naczelnego piskomucha 14.02.11, 22:54
                No moj drogi teraz pozostaje udowodnic swoja teze. Dak dowod ze popieram panstwoaa sluzbe zdrowia.
                • matelot Re: Wyrobilem na naczelnego piskomucha 14.02.11, 22:59
                  manny-jestem napisał:

> No moj drogi teraz pozostaje udowodnic swoja teze. Dak dowod ze popieram panstw
                  > oaa sluzbe zdrowia.

Polegam na swojej pamięci: był wątek w którym krytykowano PiS za atak na PO w kwestii prywatyzacji szpitali. Byłeś w nim za PiS. Szukać mi się nie chce ale już wtedy poczęstowałem ciebie komuchem, Manny.
                  • manny-jestem Re: Wyrobilem na naczelnego piskomucha 14.02.11, 23:04
                    No to znajdz ten watek i odswiez sobie. Jak na razie to jedynie dowiodles ze czytasz ze zrozumieniem na poziomie przedszkolaka.
                    • matelot Re: Wyrobilem na naczelnego piskomucha 14.02.11, 23:12
                      manny-jestem napisał:

> No to znajdz ten watek i odswiez sobie. Jak na razie to jedynie dowiodles ze cz
                      > ytasz ze zrozumieniem na poziomie przedszkolaka.

Nie będę się fatygował. Wkrótce kolejny raz się skompromitujesz poparciem dla pissbolszewickiej partii. Wtedy ci napisze : zyg, zyg, marcheweczkasad
                      • manny-jestem No tak 14.02.11, 23:17
                        krytyka PO to poparcie PiS. Matelotku wracaj do przedszkola . Tam znajdziesz poziom dyskusji odpowiadajacy Twoim zdolnosciom analitycznym.

"If you put the federal government in charge of the Sahara Desert, in 5 years there'd be a shortage of sand" Milton Friedman

RPON
                        • hasz0 ____________________________TAK!_________ 14.02.11, 23:19
          • andrzejg Re: veto- no Manny 14.02.11, 21:57
            matelot napisał:

> Daj mu buzi, Andrzeju. Naczelny piskomuch Cie pochwalił. To nobilituje wink

a gdzież mnie pochwalił?

A.
            • matelot Re: veto- no Manny 14.02.11, 22:51
              Jak to gdzie... napisał przecież, że go nie rozczarowałeś itd a w końcu zostałeś lewakiem (Mannemu się wydaje, że to brzydkie słowo), bo Manny sobie przypomniał, że należysz do tych, którzy nie doznali błogosławieństwa religijnej schizofrenii, wiec powinien jednak jakiś dystans zachować.smile
              Manny operuje schematami: niewierzący - lewak, pijak - złodziej i temu podobne.
              • dachs Re: veto- no Manny 15.02.11, 13:33
                matelot napisał:

> Manny operuje schematami: niewierzący - lewak, pijak - złodziej i temu podobne.

Może to pod wpływem Twojej sygnaturki.
                Co chwila przyznajesz w niej, że religia ma wpływ na poprawę obyczajów i zmniejszenie liczby kradzieży.
                Wniosek oczywisty - niewierzący kradną więcej. A może nawet więcej piją. smile
                • matelot Re: veto- no Manny 15.02.11, 13:41
                  To genialna myśl Churchila, dowód na to, że gdyby do tej pory nie było żadnych religii to należałoby je wymyślić wink
                  Podzielam ten wniosek jednakowoż nie dotyczy to kleru smile
                • manny-jestem Schemat jest prosty 15.02.11, 18:27
                  Ktos kto niewierzy w Boga nie moze byc konserwatysta. Koniec kropka.

Ktos kto dostaje ograzmue za kazdym razem jak ma okazje dowalic sie do "czarnych" jest lewakiem. Koniec kropka.

IMHO of course. To nie sa naukowe definicje wink
                  • matelot Re: Schemat jest prosty 15.02.11, 18:51
                    manny-jestem napisał:

> Ktos kto niewierzy w Boga nie moze byc konserwatysta. Koniec kropka.
                    >
                    > Ktos kto dostaje ograzmue za kazdym razem jak ma okazje dowalic sie do "czarnyc
                    > h" jest lewakiem. Koniec kropka.
                    >
                    > IMHO of course. To nie sa naukowe definicje wink

Nie są nawet quasinaukowe, bowiem na ich podstawie można by postawić tezę, że prawdziwy konserwatysta, by nie być posadzonym o lewactwo, zatai niekorzystny dla kościoła fakt. Np będzie chronił księdza pedofila.

Jesteś TAKIM konserwatystą?
                    • manny-jestem Majtek Ty naprawde nie umiesz 15.02.11, 18:54
                      czytac ze zrozumieniem.

Wiara w Boga nie jest tozsama z przynaleznoscia do organizacji religijnej. Ja nic nie pisalem o tym ze konserwatysta musi nalezec do zorganizowanej religii.

To sa moje definicje. Chyba napisalem to jasno.
    • dachs Może lepiej 5-ciu, we trzech nie dacie rady :) 14.02.11, 16:07
      Czubkowie są solą tej ziemi.
      Zastanów się nad konsekwencjami
      Pozostał by nam tylko beniek231.
      • marouder.eu Re: Może lepiej 5-ciu, we trzech nie dacie rady : 14.02.11, 16:09
        Wyloguj sie, Borsuku i poczytaj dzisiejsze produkcje Sralucha. Potem mow.
        • dachs Re: Może lepiej 5-ciu, we trzech nie dacie rady : 14.02.11, 16:13
          marouder.eu napisał:

> Wyloguj sie, Borsuku i poczytaj dzisiejsze produkcje Sralucha. Potem mow.

Ja je widzę. Szare są, wiem od razu, które omijać.
          A czasem sobie podczytam i herbatki łyknę... z rumem np.
          Świat jest piękny. smile
          • hymenos Re: Może lepiej 5-ciu, we trzech nie dacie rady : 14.02.11, 16:19
            dachs napisał:

> Świat jest piękny. smile

Trudno się z tym nie zgodzić.
            • marouder.eu A czy ja mowie, ze nie? 14.02.11, 16:36
              Tylko jakos w haszyscie nie umiem znalezc..jakby to ujac...waloru, czyniacego ten nasz swiat ladniejszymsmile
              • hasz0 __________Opowiem Ci Marudo co mnie wnerwia u Was; 14.02.11, 17:16
                • manny-jestem Gdybys pisal jak czlowiek 14.02.11, 17:33
                  to problem by nie istanial. Co Ci przeszkadza w tworzeniu watko jak normalny forumowicz?
                  • ariadna-enta Re: Gdybys pisal jak czlowiek 14.02.11, 19:09
                    jednego nie rozumiem
                    normalnie w realnym życiu,miewamy sytuacje,które nam nie odpowiadają
                    w pracy wku...ajacego szefa,albo współpracownika i musimy wytrzymywac codziennie iles tam godzin z tym kimś
                    jeśli ktos dojeżdzą do pracy komunokację miejską,często,gęsto musi wąchać niedmutch wspłprasazerów,albo na przystankach wysłuchiwać radosnej "łaciny" nastolatków
                    słowiem może nam sie wiele rzeczy nie podobać,ale nie bardzo jest wyjście zaradzić temu
                    natomiast o ile mi wiadomo przebywanie na aqnecie jest dobrowolne i czy się to kimyś podoba czy nie każdy może pisać
                    nawet największy upierdliwiec
                    nie chce powiedziec,ze hasz nie jest wkurzający bo jest
                    ale ja go po prostu nie czytam,czasem jak mam lepszy dzień poświęcę się i zobaczę jak bawi sie w " matrioszkę" i podaje link, do linka ,do linka i tak dalej
                    albo jak coś napoci na czerwono
                    ale w każdej chwli kiedy mam dosyć ,opuszczam to miejsce i czytam inne fora
                    jak widać nie po raz pierwzy zresztą walka z trollowaniem hasz jest daremna
                    a on widząc,że jest ciągle w centrum zainteresowania urasta w pórka i ma r wrażenie,że świetnie się bawi tym,ze pozostali forumowicze sie wkurzają
                    • rycho7 orzezwiajacy nurt pisuaru 14.02.11, 19:15
                      ariadna-enta napisała:

> a on widząc,że jest ciągle w centrum zainteresowania

Sadzisz, ze bulgotek polecil mamrotkowi zwiekszenie ogladalnosci mgly?

W centrum sa Prawdziwki przez swa Prawdziwosc. Nie znikna gdy sobie wsadzisz glowe w d.pe.
                    • jola.iza1 Re: Gdybys pisal jak czlowiek 14.02.11, 19:27
                      ariadna-enta napisała: ..
                      Eeta, haszysci nie do zajebania, choĆmy na priv?
            • hasz0 __kiedyś w 15-tu mnei oszkalowali...a piq aż 5 lat 14.02.11, 18:20
              -forum.gazeta.pl/forum/w,13,122157851,122163830,to_wlasnie_zwalczam_te_biale_rekawiczki_Scana_Gros.html?wv.x=2
      • hasz0 dla mnie to Wy jesteście czubkami pudru..._______ 14.02.11, 18:22
    • oleg3 Ballada ... 14.02.11, 16:10
      i tym tylko od innych różni się ta ballada,
      że w tym mieście gdzieś na prerii krańcach
      na jednego mieszkańca jeden szeryf przypadał,
      jeden szeryf na jednego mieszkańca

konsekwencje ten fakt miał ogromne,
      bo nikt w mieście za spluwę nie chwytał,
      i od dawna już każdy zapomniał,
      jak wygląda prawdziwy bandyta.

choć finanse poniekąd leżały,
      gospodarka i przemysł był na nic,
      ale każdy, czy duży czy mały,
      czuł się za to bezpieczny bez granic

bo tym tylko od innych różni się ta ballada,
      że w tym mieście gdzieś na prerii krańcach
      na jednego mieszkańca jeden szeryf przypadał,
      jeden szeryf na jednego mieszkańca
    • matelot Re: Mateo, mamy zgode Siwej na 3 Aesow... 14.02.11, 17:19
      marouder.eu napisał:

> ..ktorych zadaniem glownym bylaby dehaszyzacja forum.
      >
      >
      > forum.gazeta.pl/forum/w,654,122151720,122157334,Re_Rozwaz_moze_propozycje_Matelota_.html
      >
      ====================
      No to teraz należałoby przeprowadzić demokratyczne wyborysmile

A tak na marginesie... przeczytałem cały ten watek i wyszło na to, że pojawił nam się przekrój społeczeństwa w całej okazałości. Już szczególnie zabawnie, w kontekście historycznym, zabrzmiało słowo "veto". Tak właśnie zrywano Sejmy a Rzeczypospolita nierządem stała. Dziś mamy dziarskich kontynuatorów tej niechlubnej tradycji. I pomyśleć, że to w imię wolności. Czy znajda się tacy co i imię wolności zaakceptują potrzeby pedofilów, złodziei i innych degeneratów?
      • hasz0 od lat Wam tłomaczę to obraz Polaków w pigułce.. 14.02.11, 17:29
      • manny-jestem Re: Mateo, mamy zgode Siwej na 3 Aesow... 14.02.11, 17:32
        Po pierwsze porownanie pedofilii i zlodziejstwa do zamykania komus ust z powodu grafomanstwa swiadczy jedynie o autorze prownania.

Po drugie liberum veto bylo zdrowym mechanizmem politycznym , ktore dzis wciaz funkcjonuje calkiem dobrze w pewnym sensie w amerykanskim Senacie. To ze w RPONie doszly do degeneracji tego mechanizmu to niewatpliwe , ale skutkiem raczej niz objawem choroby panstwa.
        • matelot Re: Mateo, mamy zgode Siwej na 3 Aesow... 14.02.11, 17:41
          Porównanie było mocne, ale przyciągnęło historyka smile Reszta analogii trafiona. Forum jest w takim stanie jak wtedy Rzeczypospolita. Skutkiem tego hasz stawia się ponad wszystkich. Poprzednie dyskusje i brak skutków doprowadziły do tego, że "nasz ulubieniec" poczuł się bezkarny.
          Manny, raz jeszcze chce podkreślić, że to nie byłaby cenzura a dehaszyzacja, że napiszę za Marouderem. Jest zgoda Dyrekcji więc skorzystajmy. Jakby coś źle zadziałało zawsze można wrócić do tego co było, ale siedzenie z założonymi rękoma i dorabianie ideologii do haszystowskiego sraczkosłowia nie leży w moim charakterze.
          • manny-jestem Cenzura dla jednego to linch 14.02.11, 17:47
            ja w forumowe KKK bawic sie zamiaru nie mam. rozwalicie calkiem jeszcze dobre szambo i pozostanie gowienko na wierzchu.
            • manny-jestem Errata. Lincz. nt/ 14.02.11, 17:48

• marouder.eu Proponuje Eve, Scana i... 14.02.11, 17:34
        ..chcialem Mannego, ale pierwszy z tym wetem wylecial..wiec nie.
        • pan.scan Dziekuję bardzo i życzę powodzenia. 14.02.11, 17:41
          Mam go wygaszonego, kiedy niezalogowany widzę jego brednie to mu dołożę, w zależności od czasu i humoru. Na każdym forum musi być co najmniej jeden czub - żeby nie było nudno.
          • hasz0 Re: Dziekuję bardzo i życzę powodzenia. 14.02.11, 18:01
            • hasz0 to wlasnie zwalczam te biale rekawiczki Scana Gros 14.02.11, 18:06
        • off_nick Marouder, odpuść sobie, 14.02.11, 17:42
          marouder.eu napisał:

> Proponuje Eve, Scana i.....chcialem Mannego, ale pierwszy z tym wetem wylecial..wiec nie.
          >

to naprawdę jest gra nie warta świeczki.
          • marouder.eu Ok, nie, to nie! 14.02.11, 17:49
            Widze, to podobnie ja Mateo, rozpanoszony cham zwycieza chocby poprzez to, ze inni zmuszeni sa odwracac sie, zamykac oczy, by go nie widziec.

Ale skoro mylicie proste zabiegi czyszczace z cenzura, a Kretyn52 juz widzi siebie w roli ofiary, to nie ma sprawy.
            Wycofuje, co powiedzialem Siwej.
            • rycho7 Re: Ok, nie, to nie! 14.02.11, 17:52
              marouder.eu napisał:

> Kretyn52 juz widzi siebie w roli ofiary

Ja tez niezmiennie od lat widze sie w roli ofiary. Przeciez pisuje, ze jestem trupem, ale jeszcze o tym nie wiem, ze popelnie samobojstwo pistoletem, ktorego nie posiadam.

> rozpanoszony cham zwycieza

Salony powinny byc dla dzentelmenow z ZOMO.
            • off_nick To nie tak 14.02.11, 17:56
              marouder.eu napisał:
              Ok, nie, to nie!
              > Widze, to podobnie ja Mateo, rozpanoszony cham zwycieza chocby poprzez to, ze i
              > nni zmuszeni sa odwracac sie, zamykac oczy, by go nie widziec.
              >
              > Ale skoro mylicie proste zabiegi czyszczace z cenzura, a Kretyn52 juz widzi sie
              > bie w roli ofiary, to nie ma sprawy.
              > Wycofuje, co powiedzialem Siwej.

nie musisz podpierać się Matelotem i Benka też nie musisz gnoić, nikogo nie musisz...
              • manny-jestem Maruder znamy sie od lat 14.02.11, 18:00
                I zawsze Cie lubilem wiec napisze Ci wprost majac nadzieje ze zrozumiesz. Na tym watku wychodzisz na typa bardziej odrazajacego niz osobnik ktorego gonisz.

Co sie z Toba dzieje?
                • marouder.eu Nic sie nie dzieje 14.02.11, 18:07
                  Jesli tzw. samorzadnosc (a to stanowi istote pomyslu Matelota) i dbalosc o stan forum, ktore powinno przeciez gwarantowac userom mozliwosc inicjacji, prowadzenia i kontynuacji rozmowy na okreslony temat, jest czyms odrazajacym, moge byc odrazajacy. Mnie to rybka.
                  • manny-jestem Re: Nic sie nie dzieje 14.02.11, 18:12
                    gwarantowac userom mozliwosc inicjacji, prowadze
                    > nia i kontynuacji rozmowy na okreslony temat==

W jaki sposob Hasz temu przeszkadza?

jest czyms odrazajacym, moge byc
                    > odrazajacy==

Nawolywanie do linczu jest odrazajace.

a to stanowi istote pomyslu Matelota--

Matelot to lewak a dla lewactwa totalitaryzm to wartosc pozytywna.
                    • matelot Re: Nic sie nie dzieje 14.02.11, 18:22
                      manny-jestem napisał:

> Matelot to lewak a dla lewactwa totalitaryzm to wartosc pozytywna.

Może i jestem lewakiem ale nie komuchem, jak Tobie sie zdarza.
                • benek231 Re: Maruder znamy sie od lat - O tak... :O) 14.02.11, 18:13
                  manny-jestem napisał:

> I zawsze Cie lubilem wiec napisze Ci wprost majac nadzieje ze zrozumiesz. Na ty
                  > m watku wychodzisz na typa bardziej odrazajacego niz osobnik ktorego gonisz.
                  >
                  >
                  *Myslisz, ze dopiero w tym watku?
                  >
                  > Co sie z Toba dzieje?
                  >
                  *Jak to co?! Przeciez on od dawna marzy by znow dostac aesa. Samą Siwą podlizuje od ok. 2 lat - publicznie. smile Czy moze tylko frajde podlizywania mu chodzi...
                  • marouder.eu Kretynie52, jakbym chcial, mialbym.. 14.02.11, 18:17
                    ...wymarzonego, ale przez ciebie, lewaku, aesasmile
                    Nie raz mi to proponowano.
                    • benek231 Wynos sie, gnojku :O) 14.02.11, 18:20
                      n/t
                      • marouder.eu Co, nikt nie "docenil", aeska nie zaproponowal.. 14.02.11, 18:22
                        ..kretynowi?!!
                        No, cicho, suka, cicho!
            • t_ete Nie zlosc sie Marouder, 14.02.11, 18:29
              to nie jest tak ze "rozpanoszony cham zwycieza chocby poprzez to, ze inni zmuszeni sa odwracac sie, zamykac oczy, by go nie widziec"

Ja takze wygasilam Hasza - uznajac ze innego sposobu nie ma ; czasem zagladam do jego postow ale jak widze kilometry druku w kolorze - zwykle rezygnuje sad

Mysle ze Aqua jest szczegolne - i trzeba je 'brac' z calym dobrodziejstwem inwentarza...nawet z tymi wkurzajacymi elementami.

tete

• gini Re: Proponuje Eve, Scana i... 14.02.11, 17:46
          marouder.eu napisał:

> ..chcialem Mannego, ale pierwszy z tym wetem wylecial..wiec nie.
          >

Dziekuje Marudny, wspaniale propozycje, to tak jak bys mnie praktycznie wycial z tego foruma, chociaz nie ma znaczenia i tak rzadko tu wpadam.
          powodzenia.
      • benek231 Ale Ci ten Hasz zalazl za skore... :O) 14.02.11, 17:39
        Ja go po prostu nie czytam, niech wiec sobie pisze co chce. Jak nie tu to graffiti bedzie malowal, albo wydrapywal tekst w publicznych kiblach. Tam straty a tu przynajmniej przynosi jakies zyski gazecie.pl smile

Pojawi sie znow taka zasrana wladza jakich chlystkow, i gowniarzy, co to nic innego nie potrafia, ktora bardzo predko bedzie chciala rozszerzyc swoje wplywy. A im zawsze malo. No wiec zabiora sie najpierw za spamerow a pozniej trolli - czyli za swych niedawnych kolesiow. Niedlugo po tym zglupiejesz po prostu bo to oni beda dyktowac kto jest spamerem i trollem, przy czym bedzie to praktycznie kazdy kogo nie lubia, komu beda chcieli dokuczyc. Jednym slowem powtorka z rozrywki. Znamy to.

A na Hasza po prostu nie musisz zwracac uwagi smile
        • hasz0 Re: Ale Ci ten Hasz zalazl za skore... :O) 14.02.11, 18:11
          to KKK jest...tyle, że bez IQ ale kaptury maja.

Ja zdjalem kaptur z Hasza dawno...
          No i zaczęli zmieniac nicki na 3koty i...
          forum.gazeta.pl/forum/w,13,122157851,122163830,to_wlasnie_zwalczam_te_biale_rekawiczki_Scana_Gros.html?wv.x=2
          • piq jesteś tadzieńku bezdennie głupkowaty,... 14.02.11, 18:32
            ...ale to nie znaczy, że tow. marudny ma na czele swojego plutonu ormo postawić cię pod stienku po uważaniu. Stajemy w twojej obronie, haszeńku, więc chociaż tego wątku nie obsřywaj swoimi dyrdymałami, to będzie nam łatwiej.
            • rycho7 jak kocham tylko siebie 14.02.11, 18:59
              piq napisał:

> Stajemy w twojej obronie

Mylisz sie, zawsze staje jedynie w swojej obronie. Zasady, prawa, metody, ..., sa jak Swiatowid, nie sa osobiste, ad personam.

Proponujac sedziow we wlasnej sprawe, chce od poczatku nie miec zludzen. Lepiej juz bylo.
              • andrzejg Re: jak kocham tylko siebie 14.02.11, 22:06
                rycho7 napisał:

> piq napisał:
                >
                > > Stajemy w twojej obronie
                >
                > Mylisz sie, zawsze staje jedynie w swojej obronie.

oczywiście,że stajemy w swojej obronie.

Teraz Hasz, a potem Ty

Tak tez było za rządów PiS. Teraz dziennikarze, lekarze, a potem Ty.

A.
                • rycho7 pisalem Ci na prv zeby nie z grubej rury 14.02.11, 22:47
                  andrzejg napisał:

> Tak tez było za rządów PiS. Teraz dziennikarze, lekarze, a potem Ty.

Teraz beda pisac, ze postepujemy zgodnie z instrukcjami hasbary.
                  • andrzejg pisales na prv? psiakostka,cos przegapilem/nt 15.02.11, 04:58
                    rycho7 napisał:

> andrzejg napisał:
                    >
                    > > Tak tez było za rządów PiS. Teraz dziennikarze, lekarze, a potem Ty.
                    >
                    > Teraz beda pisac, ze postepujemy zgodnie z instrukcjami hasbary.
                    • rycho7 musi Hasz0 "wymoderowal" 15.02.11, 07:33
                      andrzejg napisał:

> Re: pisales na prv? psiakostka,cos przegapilem/nt

Jak masz podobne zdanie to przeciez oczywiste ze w wyniku knucia. Przesylam kopie helikopterkiem od CBA zamiast golebia pocztowego. Obserwuj dzis stale niebo.
    • rycho7 proponuje gini, kotleta i sz0ka 14.02.11, 17:34
      marouder.eu napisał:

> ..ktorych zadaniem glownym bylaby dehaszyzacja forum.

Tytulowe osoby pisza zem idiota i maja mnie wygaszonego. To gwarantuje Prawo i Sprawiedliwosc.
    • ada08 Aj tam, oślizgły marouder.eu... 14.02.11, 17:52
      ...manipuluje ludźmi na forum.
      I tyle.
      a.

• hasz0 oślizgły marouder.eu...MRZY głód= PO ______nie PiS 14.02.11, 18:26
    • piq a więc kumitet dał wam zgodę na ormo,... 14.02.11, 18:02
      ...tow. marudny. Jesteście z tego powodu przeszczęśliwi, jak widzę, bo możecie na dodatek zostać kadrową w tym ormo i p.o. kumyndanta.

Jakże niewiele trzeba do szczęścia głupocie, góvvniarstwu i oportunizmowi.
      • rycho7 Re: a więc kumitet dał wam zgodę na ormo,... 14.02.11, 18:09
        piq napisał:

> zostać kadrową w tym ormo i p.o. kumyndanta.

Kolektyw wioskowy wyjednal w Gestapo karabiny dla obrony przed judkowymi rabusiami z lasu. Wzorem bojcow z UPA robiacych porzadek u lachiw z sasiedztwa.
      • marouder.eu Goowno prawda, Piciu:) 14.02.11, 18:14
        Nie bylem, nie jestem i nie zostane adminem.
        Nie obchodzi mnie ten kawalek chleba.
        • manny-jestem Od dawna jestes adminem 14.02.11, 18:18
          Donosisz od paru lat na wspolforumowiczow czesciej niz niektorzy aesi, ktorych znam, usuwaja watki i posty.

In fact jestes takim uberaesem.
          • marouder.eu Ktos ci to popowiada, Manius, czy wlasnym.. 14.02.11, 18:25
            ..pomyslunkiem zes rzeczy doszedl?
            • manny-jestem Nie ma znaczenia 14.02.11, 18:29
              Opisuje bowiem stan faktyczny. To forum, jak i wszystkie inne na ktorych piszesz, zyskaloby gdybys przestal bawic sie w personalne dowalanki a zaczal pisac teksty rzeczowe jak kiedys to bywalo.

Hasz jest nieistotny.
              • benek231 Re: Nie ma znaczenia 14.02.11, 18:32
                manny-jestem napisał:

gdybys przestal bawic sie w personalne dowalanki a zaczal pisac t
                > eksty rzeczowe jak kiedys to bywalo.
                >
                >
                *Cos Ci sie pomylilo. Ten glomb nigdy nie potrafil pisac rzeczowych tekstow. Czasem wyrwaly mu sie za dwa sensowne zdania, przez pomylke, ale tekst... Nigdy!
                • marouder.eu Czy dalej bierzesz mnie za mielonego Kotleta,... 14.02.11, 18:34
                  ...Kretynie52?
                • manny-jestem Pisal oj pisal 14.02.11, 18:39
                  tylko ze ostatnio dosyc dawno a pamiec ludzka krotka jest.
                  • marouder.eu Jakze tu, w tym zasranym kiblu.. 14.02.11, 18:47
                    ..cokolwiek wypowiedziec z sensem?!
                    Panowie tu stoicyzm przyszli praktykowac?

Powtorze sie, ale wierze, ze jedyna intencja Matelota bylo usuniecie smieci i umozliwienie cywilizowanej wymiany opinii, nic nadto.
                    Nie moja jest wina, ze niektorzy zobaczyli mnie w roli aesa (a siebie w roli ofiary), bom do niej nie aspirowal a za stan ducha tych osob nie odpwiadam.

Zreszta, wycofalem sie z propozycji.
                    Haszysta z jeszcze wiekszym "sercem" przystapi teraz do defekacjismile
              • hasz0 ______________________ma znaczenia MA!__metoda MA! 14.02.11, 18:41
                • manny-jestem Wiesz co Haszu 14.02.11, 18:44
                  Udowodniles wlasnie ze nie Twoj rozmiar jeno IQ to 19 i pol...
                • hasz0 _______________ZATKA0 MI KAKA0!____________ 14.02.11, 18:44

ZOBACZ gINI ILE BUTY W KILKU SŁOWACH!!!!!!!!!!!!!!

jesteś tadzieńku bezdennie głupkowaty,...
                  piq 14.02.11, 18:32 Odpowiedz
                  ...ale to nie znaczy, że tow. marudny ma na czele swojego plutonu ormo postawić cię pod stienku po uważaniu. Stajemy w twojej obronie, haszeńku, więc chociaż tego wątku nie obsřywaj swoimi dyrdymałami, to będzie nam łatwiej.
                  • hasz0 kolejność czasowa ...wiesz co to? post > riposta 14.02.11, 18:45
                    • hasz0 Re: kolejność czasowa ...wiesz co to? post > 14.02.11, 18:48
                      POSŁUCHAJ CHOC RAZ WAS...
                      www.youtube.com/watch?v=rGMQLZNW8W0
                      -Prokuratura odmówiła śledztwa wobec szefa MSWiA Jerzego Millera, któremu poseł PiS Antoni Macierewicz zarzucał poświadczenie nieprawdy i działanie na szkodę państwa przy przejmowaniu od Rosjan zapisów czarnych skrzynek Tu-154M. Decyzja jest prawomocna.

Poseł Macierewicz w swym zawiadomieniu z listopada 2010 r. twierdzi, że Miller podpisał w maju 2010 r. protokół przejęcia zapisów czarnych skrzynek samolotu, który rozbił się 10 kwietnia 2010 r. pod Smoleńskiem. Było w nim stwierdzenie, iż upoważnione osoby ze strony Polski i Rosji potwierdzają zgodność sporządzonych kopii z ich oryginałem. Potem okazało się, że nagranie jest niekompletne - brakowało 17 sekund zapisu.
                      wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nie-bedzie-sledztwa-ws-brakujacych-17-sekund-nagrania,wid,13132047,wiadomosc.html
                      https://i.wp.pl/a/f/jpeg/26264/jerzy_miller_pap_180.jpeg

Pierdolcie się z tym radiem maryjnym !

tomasz5092 4 mies. temu
                      Jeżeli chodzi o merytoryczny poziom uczestników audycji to Radio Maryja i TV Trwam jest 7 pięter przed takimi potworami manipulacji jak TVN i większość programów w TVP. A że "salon" (śmierdzący zresztą i zbrodniczy) tego nie widzi? A jak ma widzieć skoro szef tegoż salony pan Tusk ogłosił w przwmówieniu iż: "(...) Polska to nienormalność" Pozdrawiam Polaków.
                      www.youtube.com/watch?v=_WR9FjDdopM&feature=related
                      thegadfly2 4 mies. temu
                      Odpowiedz
                      Wyświetl wszystkie komentarze »
                      1 2 3 4 Dalej
                      • hasz0 Re: kolejność czasowa ...wiesz co to? post > 14.02.11, 18:52
                        • hasz0 mało Smoleńska to za nóż sie wzieli z 3 kotem i za 14.02.11, 18:55
                          • hasz0 Re: mało Smoleńska to za nóż sie wzieli z 3 kotem 14.02.11, 18:58
                            • hasz0 [...] 14.02.11, 19:00
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                              • hasz0 [...] 14.02.11, 19:02
                                • hasz0 [...] 14.02.11, 19:03
                          • manny-jestem Duren jestes Haszu. 14.02.11, 19:25

• hasz0 Re: Duren jestes Haszu. 14.02.11, 19:27
                              • hasz0 nie jestem ani troche do Was podobny=rozm z każdym 14.02.11, 19:33
                              • rycho7 Re: Duren jestes Haszu. 14.02.11, 19:35
                                hasz0 napisał:

> ...sądzisz, że jesetm głupszy od Was...naprawdę ?...a w czym?

Wielokrotnie Ci pisalem, ze w skutecznosci komunikacji. Jestes askuteczny. Dlatego ja wole Cie bodzcowac rznac glupa.

Kiedys moglem Ci pisac o 99% zgodnosci. Obecnie zazwyczaj po prostu nie rozumiem. Bodzcujac osiagnalem zmeczenie materialu. Podstawowa zasada judo.
                • pan.scan Mam nową sygnaturkę, Mietek. Prawda, że ładna? 14.02.11, 18:46
                  To z dzisiejszego twojego urobku, chamie.
    • ewa8a Nożyczkowy fatalnie się kojarzy 14.02.11, 18:51

I nie dziwię się protestom. Wszelkie sposoby na wyciszenie spamera jednak zawiodły. Ignorowanie go jest zupełnie nieskuteczne. Wygaszanie to zmuszanie innych do logowania, bo nie sposób przebrnąć przez tę twórczość bez odruchu wymiotnego. Poza tym zafajdane forum skutecznie zniechęca do pisania osoby, które tu zaglądają. Administracja zlikwidowała ,możliwość usuwania guana za pomocą kosza, nie reaguje na zgłoszenia mailowe i mam wrażenie, że cieszy ją ta sytuacja, bo oznacza rychły całkowity upadek forum.
      Jeśli nie nożyce, to co ?
      Marouder zapewnia, że nożyce są dla higieny i będą aktywne wyłącznie w stosunku do jednej, osoby. Jeśli to jedyne wyjście z sytuacji, to jestem za. Przy czym mnie proszę zupełnie nie brać pod uwagę. Nie bywam na forum regularnie.
      Proponuję Maroudera, Matelota i Wikula.
      • matelot Re: Nożyczkowy fatalnie się kojarzy 14.02.11, 18:55
        Obawiam się, Ewo, że to już musztarda po obiedzie. Teraz wariatuncio kpi w żywe oczy z niektórych pożytecznych idiotów. A niech tam...
        Doprowadził do tego, że normalni, zdawałoby się, ludzie zaczynają sobie skakać do oczu.
        Picza gnojówka smile
        • manny-jestem Nie obwiniaj Hasza o to czemu winny nie jest 14.02.11, 19:01
          Tu winni sa Ci ktorym zalezy na linczu.
          • ewa8a Re: Nie obwiniaj Hasza o to czemu winny nie jest 14.02.11, 19:03
            Ciebie człowieku już zupełnie pogięło.
            • manny-jestem Trzech aesow na jednego Hasza 14.02.11, 19:18
              I to niby nie lincz?

Zamiast glupka ignorowac zrobicie z niego meczennika.
              • ewa8a Re: Trzech aesow na jednego Hasza 14.02.11, 19:26
                Sam właśnie robisz z niego zlinczowanego męczennika.
                A jeśli chodzi o lincz, to chyba juz zapomniałeś o wątku, który założyłeś po to, by namawiać do bojkotu Pożarskiego.
        • ewa8a Re: Nożyczkowy fatalnie się kojarzy 14.02.11, 19:02

Mnie to przypomina sytuację, gdy wandal niszczy cudzy samochód, a poprawni inaczej (nie wypada donosić) mają pretensję, że zgłaszasz ten fakt na policję.
          • hasz0 [...] 14.02.11, 19:06
            • hasz0 [...] 14.02.11, 19:07
              • hasz0 [...] 14.02.11, 19:10
                • hasz0 [...] 14.02.11, 19:15
                  • rycho7 Re: IQ=?Ariadno? śledziłąś kto mnie napadł? 14.02.11, 19:17
                    hasz0 napisał:

> Rano napadalem na kogoś?

Niezmiennie zawsze napadasz zdrowy rozum. Ja Cie bodzcuje do niezbednej obrony zdrowej tkanki debilizmu.
                  • hasz0 Re: IQ=?Ariadno? śledziłąś kto mnie napadł? 14.02.11, 19:17
                    • hasz0 Re: IQ=?Ariadno? śledziłąś kto mnie napadł? 14.02.11, 19:20
                      • hasz0 Manny a Apel prof? gaz łupkowy?_" glupka" ? wg Cie 14.02.11, 19:22
                        • hasz0 wypisz wymaluj Powtórka herb+ Bolek a Sv Zyzak 14.02.11, 19:23
          • marouder.eu Zachowanie typowo polskie:) 14.02.11, 19:07
            Spodziewalem sie, ze za chwile ktos wyskoczy z definicja haszysty jako legendy forow gazetysmile
            A szlo niby o niewiele, bysmy mogli rozniac sie w pogladach rozmawiac o sprawach, swobodnie wypowiadac nasze sady, promowac wlasne lub cudze idee, do ktorych jestesmy przekonani..ale nie, gwarancje braku skrepowania dla haszysty przede wszystkim!
            • manny-jestem Ja rozmawiam z kim chce na Aqua 14.02.11, 19:20
              Hasz jakos migdy w tym mie nie przeszkodzil ani moim rozmowcom zeby dyskutowac ze mna. Zreszta dokladnie jak na tym watku.

No jest jego sraczka i tu, ale co z tego?
            • rycho7 Re: Zachowanie typowo polskie:) 14.02.11, 19:23
              marouder.eu napisał:

> A szlo niby o niewiele, bysmy mogli rozniac sie w pogladach rozmawiac o sprawac

Ciekawe jak obalisz me doswiadczenie, ze nie mozemy. Ja jestem bardzo pamietliwy. Nie zapomne cenzurowania moich pogladow przed smiercia JPII i gdy mamrotek siem zamachl na Smolensk.

Hasbara zbyt wiele udowodnila w koszernym G.
              • marouder.eu Re: Zachowanie typowo polskie:) 14.02.11, 19:48
                Co niby mam ci powiedziec? Zbanowali wtedy wiele osob poczynajac od Kotleta, przez Cepka, Aaakiego..po ciebie.
                Z moich i innych uderow protestow administracja psom buty uszyla
          • rycho7 klimaty Szeli 14.02.11, 19:09
            ewa8a napisała:

> Mnie to przypomina sytuację, gdy wandal niszczy cudzy samochód, a poprawni inac
            > zej (nie wypada donosić) mają pretensję, że zgłaszasz ten fakt na policję.

Zwaz, ze gdy nastepuje nadmiernie przegiecie to i policja bywa juz wyrznieta pila. Lepiej z wolna i ostrozna.
      • jott-ka Re: Nożyczkowy fatalnie się kojarzy 14.02.11, 19:00
        ewa8a napisała:

> Marouder zapewnia, że nożyce są dla higieny i będą aktywne wyłącznie w stosunku
        > do jednej, osoby. Jeśli to jedyne wyjście z sytuacji, to jestem za.

wyjatek jako POtwierdzenie reguly?
      • benek231 Zupelnie jak na zebraniu atywu robotniczego :O) 14.02.11, 19:03
        ewa8a napisała:

Proponuję Maroudera, Matelota i Wikula.
        >
        >
        *smile)) Juz to widze, jak rzeczeni, cali w pąsach, przestepujac z nogi na noge oraz zacinajac sie, i krygujac, belkoca, ze oni to sobie pewnie, tego, rady nie dadza, bo nigdy tego nie robili, no chyba, ze ogol tego od nich chce...to w takiej sytuacji, prawda, oni nie maja innego wyjscia po prostu...
        Szczegolnie Marudnego takim widze, bo on na te wlasnie propozycje czekal.
        Uwazam, ze kandydaturą tej Marudnej mendoweszki skompromitowalas pozostale. smile

Ale to tak na marginesie, bo o samej instytucji aesow juz sie wypowiadalem - jak najgorzej.
        • matelot Re: Zupelnie jak na zebraniu atywu robotniczego : 14.02.11, 19:33
          benek231 napisał:

> ewa8a napisała:
          >
          > Proponuję Maroudera, Matelota i Wikula.
          > >
          > >
          > *smile)) Juz to widze, jak rzeczeni, cali w pąsach, przestepujac z nogi na noge or
          > az zacinajac sie, i krygujac, belkoca, ze oni to sobie pewnie, tego, rady nie d
          > adza, bo nigdy tego nie robili, no chyba, ze ogol tego od nich chce...to w taki
          > ej sytuacji, prawda, oni nie maja innego wyjscia po prostu...
          > Szczegolnie Marudnego takim widze, bo on na te wlasnie propozycje czekal.
          > Uwazam, ze kandydaturą tej Marudnej mendoweszki skompromitowalas pozostale. smile
          >
          > Ale to tak na marginesie, bo o samej instytucji aesow juz sie wypowiadalem - ja
          > k najgorzej.

==================
          Zaskoczę ciebie, Beniu. Chętnie wezmę tą robotę. Właśnie dlatego co hasz napisał w tym wątku. I nie boje się ostracyzmu bo jutro mogę nazywać się Johny Tomala.
          • manny-jestem Re: Zupelnie jak na zebraniu atywu robotniczego : 14.02.11, 19:41
            matelot napisał:
            > Zaskoczę ciebie, Beniu. Chętnie wezmę tą robotę.=

Ni i zamaiast Aqua bedzie Forum lewak. No ale chyba wlasnie o to chodzi.

> .
            >
            >
            • marouder.eu Re: Zupelnie jak na zebraniu atywu robotniczego : 14.02.11, 19:44
              A dlaczego nie wierzysz, ze lewakowi moze zalezec na swobodzie dyskusji, byle przestrzen komunikacyjna nie byla zasrywana przez idiote?!
              • jott-ka Re: Zupelnie jak na zebraniu atywu robotniczego : 14.02.11, 19:57
                marouder.eu napisał:

> A dlaczego nie wierzysz, ze lewakowi moze zalezec na swobodzie dyskusji,

tak,ale...w jednym kierunku,tzn z przewaga na lewo smile
              • manny-jestem Bo jest to niezgodne ze swoboda dyskusji. 14.02.11, 20:00
                Lewactwo uwaza ze prawdziwa swoboda wypowiedzi istniala jedynie w Sowietach.
                • manny-jestem Errata 14.02.11, 20:08
                  Tytul postu mial byc: "bo to jest niezgodne z definicja lewaka". wink
                  • rycho7 Re: Errata 14.02.11, 20:21
                    manny-jestem napisał:

> Tytul postu mial byc: "bo to jest niezgodne z definicja lewaka".

Z definicji porazajace sa wypowiedzi z nozem w zebach. Cicho i skutecznie.
                • rycho7 Re: Bo jest to niezgodne ze swoboda dyskusji. 14.02.11, 20:12
                  manny-jestem napisał:

> Lewactwo uwaza ze prawdziwa swoboda wypowiedzi istniala jedynie w Sowietach.

A gdzie indziej po wypowiedzi mozna bylo tak swobodnie odetchnac pelna piersia na Kolymie?

Ja jako lewus uwazam, ze obecnie nie ma swobody wypowiedzi. Jestesmy zewszad inwigilowani i rejestrowani. Jak bedzie wygodnie to nam to wyciagna. Jedynym ratunkiem Milosc Blizniego do tych, ktorzy beda wyciagali.
                  • jott-ka Re: Bo jest to Zgodne ze swoboda dyskusji. 14.02.11, 20:37
                    rycho7 napisał:

>bedzie wygodnie to nam to wyciagna.

to jest wlasnie swoboda wypowiedzi

> Jedynym ratunkiem [i]Milosc Blizniego[i]* do tych, ktorzy beda wyciagali.

*-jak mawial(ile razy=?) pewien klasyk POlskiej POlityki
              • rycho7 paragraf 22 14.02.11, 20:33
                marouder.eu napisał:

> A dlaczego nie wierzysz, ze lewakowi moze zalezec na swobodzie dyskusji, byle p
                > rzestrzen komunikacyjna nie byla zasrywana przez idiote?

Ten idiota sam demonstruje pomawianie o zasrywanie. Jak cos moze pojsc zle to pojdzie.

Wyjatek w prawie jest po to aby stal sie regula.
          • benek231 Re: Zupelnie jak na zebraniu atywu robotniczego : 14.02.11, 19:59
            matelot napisał:
            >
            > Zaskoczę ciebie, Beniu. Chętnie wezmę tą robotę. Właśnie dlatego co hasz napisa
            > ł w tym wątku. I nie boje się ostracyzmu bo jutro mogę nazywać się Johny Tomala.
            >
            >
            *Podchodzac od strony pryncypiow, to moge powiedziec, ze wlasnie takiego zachowania bym oczekiwal - w miejsce wypychana kandydatow. Uwazasz, ze bedziesz dobry, sadzisz zes uczciwy, przekonanys co do wlasnego kregoslupa - zglaszasz sie sam. I teraz decyzja nalezy do wyborcow. Ponadto wszyscy wiemy, ze to Ty jestes aesem - i tylko Ty.
            Tylko czy aby na pewno wiemy?

Bo np. wykasowanie mnie w niedawnym watku, a konkretniej sposob wykasowania, swiadczy o tym, ze nie mielismy do czynienia z wyklikiwaniem w kosz. Dwa inne moje wpisy sostaly tak wlasnie wyklikane, do kosza, i po prostu zniknely.

forum.gazeta.pl/forum/w,13,121966320,122013727,_.html
            Czy jestes zatem pewien, Matelot, ze chcesz te prace, skoro nie mozesz miec pewnosci, czy za Twoimi lecami, choc na Twoje konto, inny aes nie bedzie kasowal innych forumowiczow, czyli jak zwykle? Bo np. ta Marudna gnida bedzie sobie uzywal na innych, tak jak juz kiedys mial okazje uzywac sobie, bedac aesem(?)
            • matelot Re: Zupelnie jak na zebraniu atywu robotniczego : 14.02.11, 21:13
              Nikomu posta nie usunę z wyjątkiem hasza, oczywiście. Tylko on jeden jest na celowniku. Tak, że jakieś rozważania o lewactwie czy inne knowania świadczą, że dyskutujący nie czytają wszystkich wpisów. Nie siedzę jednak tu cała dobę dlatego przydałoby się jeszcze dwóch (dwoje) chętnych. Poza tym Boh trojcu lubit' wink
              • benek231 Re: Zupelnie jak na zebraniu atywu robotniczego : 14.02.11, 21:32
                Nie jestem pewien czy admin zgodzilby sie na takiego kasownika Hasza. To jednak on robi ruch na tym forum. Ponadto beda chcieli stosowac sie do wlasnego regulaminu, a tam tylk posty niezgodne z netykieta i regulaminem moga byc kasowane. Czyli na dobra sprawe jesli nie bedzie naruszal regulaminu to moze wrzucac to tego swego smiecia do oporu. Co oznacza, ze nawet jako kasownik Hasza niewiele mozesz zrobic bo i Ciebie obowiazuje regulamin.

Zgadzam sie, ze te jego liczne posty moga irytowac czlowieka, bo inne posty szybciej spychane sa na dno, ale ponad to raczej nie ma sie czym podniecac, sadze. Sam widze te wszystkie posty i moglbym czytac gdybym tylko chcial. Ale nie czytam bo nie chce. Wiem na co go stac wiec nie otwieram. Olewam. Nie przeszkadzaja mi przez to. smile

Z trzeciej strony te antyhaszowskie posty pozwalaja na maksymalne wyzwolenie energii spolecznej. Zaden temat nie jest tak zajmujacy jak temat Hasz. Czyli dla kazdego cos milego, a wiec i dla tych ktorzy we wszystkich innych tematach sa... niesmiali smile A ja uwazam, ze nawet takie robactwo jak Marudny ma prawo do chwili szczescia. wink
              • off_nick Dostałeś nożyczki? 14.02.11, 21:33
                matelot napisał:

> Nikomu posta nie usunę z wyjątkiem hasza, oczywiście. Tylko on jeden jest na ce
                > lowniku. Tak, że jakieś rozważania o lewactwie czy inne knowania świadczą, że d
                > yskutujący nie czytają wszystkich wpisów. Nie siedzę jednak tu cała dobę dlateg
                > o przydałoby się jeszcze dwóch (dwoje) chętnych. Poza tym Boh trojcu lubit' wink

https://mebelki.zoni.pl/dni/2010/02/12/ROFLcopter.gif
          • piq johnny tomalo, wzorowo bolszewickie rozumowanie:.. 14.02.11, 23:02
            ...nie podoba mi się, co nasz wsiowy głupek tadzieniek napisał w tym wątku, przeto zgodzę się zostać kapo-ormowcem z nadania marudy i zatkam tadzieńkowi dostęp do FAq, alias odstrzelę mu iku, bo jestem fajny i wiem, co jest dla wszystkich najlepsze. Tak właśnie rozumowali ideowi czekiści, naziole i dostarczyciele głów pod gilotynę za tego dópka Robespierre'a. Gratulacje, matołot.
            • rycho7 mordega samopoznania 14.02.11, 23:08
              piq napisał:

> jestem fajny i wiem, co jest dla wszystkich najlepsze.

Wszyscy to ja. Ale nie wiem czy sie dostatecznie znam.

> Tak właśnie rozumowali ideowi czekiści, naziole

Obserwacja uczestniczaca?
            • matelot Re: johnny tomalo, wzorowo bolszewickie rozumowan 14.02.11, 23:09
              piq napisał:

> ...nie podoba mi się, co nasz wsiowy głupek tadzieniek napisał w tym wątku, prz
              > eto zgodzę się zostać kapo-ormowcem z nadania marudy i zatkam tadzieńkowi dostę
              > p do FAq, alias odstrzelę mu iku, bo jestem fajny i wiem, co jest dla wszystkic
              > h najlepsze. Tak właśnie rozumowali ideowi czekiści, naziole i dostarczyciele g
              > łów pod gilotynę za tego dópka Robespierre'a. Gratulacje, matołot.
              ================
              Typowe pikusiowe poszczekiwanie. Plan był taki: wycinamy spam, i troling. Hasz może założyć dziennie trzy watki. Jeżeli napiszesz watek o historii sztuki a hasz wklei ci do tego watka dziesięć postów o gazie łupkowym to oczyszczę ci ten watek co by był o historii sztuki. Gdzie tu bolszewizm? Pewnie sam tego nie wiesz...
              Tu nie chodzi o wykluczenie hasza z forum, chodzi o to by dać mu czas na zebranie myśli by pisał to co rzeczywiście dla niego ważne. Wreszcie by pisał własne teksty a nie wklejał różne dziadostwo od Hasa do lasa.
              • manny-jestem Wlasnie ze klasyczny leninizm 14.02.11, 23:16
                Gdzie tu bolszewizm? Pewnie sam tego nie wie
                > sz...
                > Tu nie chodzi o wykluczenie hasza z forum, chodzi o to by dać mu czas na zebran
                > ie myśli by pisał to co rzeczywiście dla niego ważne. Wreszcie by pisał własne
                > teksty a nie wklejał różne dziadostwo od Hasa do lasa.==

Matelot i Partia lepiej widza co i jak ma Hasz pisac tylko musze go tego nauczyc.
      • ada08 Re: Nożyczkowy fatalnie się kojarzy 14.02.11, 19:15
        ewa8a napisała:

> Przy czym
        > mnie proszę zupełnie nie brać pod uwagę. Nie bywam na forum regularnie.
        >

Ale jaja smile))
        a.
        PS Czyli: no, bez jaj !!!
        uncertain
        smile))
        a.
      • wikul Re: Nożyczkowy fatalnie się kojarzy 14.02.11, 19:53
        ewa8a napisała:

> I nie dziwię się protestom. Wszelkie sposoby na wyciszenie spamera jednak zawio
        > dły. Ignorowanie go jest zupełnie nieskuteczne. Wygaszanie to zmuszanie innych
        > do logowania, bo nie sposób przebrnąć przez tę twórczość bez odruchu wymiotneg
        > o. Poza tym zafajdane forum skutecznie zniechęca do pisania osoby, które tu zag
        > lądają. Administracja zlikwidowała ,możliwość usuwania guana za pomocą kosza, n
        > ie reaguje na zgłoszenia mailowe i mam wrażenie, że cieszy ją ta sytuacja, bo o
        > znacza rychły całkowity upadek forum.
        > Jeśli nie nożyce, to co ?
        > Marouder zapewnia, że nożyce są dla higieny i będą aktywne wyłącznie w stosunku
        > do jednej, osoby. Jeśli to jedyne wyjście z sytuacji, to jestem za. Przy czym
        > mnie proszę zupełnie nie brać pod uwagę. Nie bywam na forum regularnie.

Dziekuję za zaufanie, ale niem mam czasu ani ochoty.
    • hordol nie kombinuj jak kon pod góre 14.02.11, 20:50
      zajrzalem kilka razy na jego watki i posty. poniewaz niewiele z nich rozumialem zagladac przestalem. i tyle.
    • sz0k 3 aesów, którzy będą od usuwania postów 1 gościa.. 14.02.11, 20:54
      Ja nie wiem czy uwierzyć w coś takiego to zwykła naiwność czy już skrajna głupota?

Już to przerabialiśmy. Jeszcze tego samego dnia zaczęłyby się płacze o usunięte "moje posty" i obwinianie się nawzajem.

Haszu żyje i będzie żył bo jest nieustannie karmiony. "Do not feed the trolls" jest może już trochę wyświechtane, ale nadal aktualne. Wyobraźmy sobie hipotetyczną sytuację, że 100% czytelników forum wygasza hasza. Praktycznie efekt byłby taki sam jak jego zbanowanie, nie miałby z kim konwersować i może by se odpuścił. Póki rysie, andrzejeg, hymenosy, scany, itd. mu odpowiadają i z nim konwersują to karmią jego psychozę. Takie wątki jak ten też. Roi sobie w tym kurzym móżdżku, że ktoś go jednak czyta i że wzbudza jakieś zainteresowanie i to go pobudza.
      • gini Re: 3 aesów, którzy będą od usuwania postów 1 goś 14.02.11, 21:00

Nawet niekarmiony bedzie pisal, bo mu sie cos pomerdalo, fakt, ze lepiej nie odpowiadac, chociaz sama pare razy nie wytrzymalam, teraz w ogole nie zagladam i po sprawie.
      • jott-ka Re: 3 aesów, którzy będą od usuwania postów 1 goś 14.02.11, 21:09
        sz0k napisał:

> Haszu żyje i będzie żył bo jest nieustannie karmiony.
        >Wyobraźmy sobie hipotetyczną sytuację, że 100% czytelników forum wygasza hasza.

w swiecie wirtualnym to nie problem-przezyje
        w swiecie realnym to moze zaistniec przypadek,ze...
        100%=1
        i co wtedy?
        przezyje?
        • sz0k Re: 3 aesów, którzy będą od usuwania postów 1 goś 14.02.11, 21:17
          jott-ka napisała:

> sz0k napisał:
          >
          > > Haszu żyje i będzie żył bo jest nieustannie karmiony.
          > >Wyobraźmy sobie hipotetyczną sytuację, że 100% czytelników forum wygasza h
          > asza.
          >
          > w swiecie wirtualnym to nie problem-przezyje
          > w swiecie realnym to moze zaistniec przypadek,ze...
          > 100%=1
          > i co wtedy?
          > przezyje?

W świecie realnym jakby przestał być karmiony to rzeczywiście mógłby nie przeżyć smile)
          • matelot Re: 3 aesów, którzy będą od usuwania postów 1 goś 14.02.11, 21:26
            Gdyby dwa tygodnie nie jadł to mógłby się odzwyczaić. Od jedzenia... wink
      • rycho7 Re: 3 aesów, którzy będą od usuwania postów 1 goś 14.02.11, 21:47
        sz0k napisał:

> karmią jego psychozę.

Ciebie tez karmie. I innych.

> ktoś go jednak czyta i że wzbudza jakieś zainteresowanie

Sadzisz, ze psychoza nie jest interesujaca? Lacznie z psychoza elektoratu pislamskiego.
      • andrzejg Re: 3 aesów, którzy będą od usuwania postów 1 goś 14.02.11, 22:11
        sz0k napisał:

> Póki rysie, andrzejeg, hymenosy, scany, itd. mu odpowiadają i z nim konwers
        > ują to karmią jego psychozę. Takie wątki jak ten też. Roi sobie w tym kurzym mó
        > żdżku
        , że ktoś go jednak czyta i że wzbudza jakieś zainteresowanie i to go pobu
        > dza.
        >

no własnie
        Proszę o nie pozbawiania mnie odrobiny zabawy. TAK.Jestem SADO-MACHO..haha
        A poza tym miło przeczytać zgodne opinie o Haszu z obozu , z którym on sie identyfikujw

smile

A.
    • andrzejg o k...wa 14.02.11, 21:37
      to jakaś paranoja
      A cóz Wam przeszkadza Hasz. Przeciez nikt Was nie zmusz do czytania jego wpisów
      Wygasić, zasłonić oczka i problem rozwiązany

To że bluzga?
      Mój znajmoy powiedziła mi kiedyś 'Panie Andrzeju, gdyby Pan wiedział co o Was gadają....'

haha
      Komunę sie przeżtyło , to i taki egadanie sie przezyje

A.
      • manny-jestem Czekalem kiedy sie pojawisz 14.02.11, 21:39
        i nie zawiodles mnie Andrzeju. Podnioslo to troche moja wiare w lewactwo tego swiata wink
        • andrzejg Re: Czekalem kiedy sie pojawisz 14.02.11, 21:55
          manny-jestem napisał:

> i nie zawiodles mnie Andrzeju. Podnioslo to troche moja wiare w lewactwo tego s
          > wiata wink

Miło mi ,że zaliczasz mnie do lewactwa tego świata, bo ostatnio zastanawiałem się , czy nie jestem zbyt delikatny w stosunku do swoich pracowników, zbyt lewacki. Zamiast wywalać ich na pysk przy wahaniach koniunktury, to szukam oszczędności aby utrzymac załogę. Bo w końcu jak taki 'wyrobnik' zasuwa 20 lat w mojej firmie...eee..powinienem być twardym prawicowcem jak Ty Manny , i wywalić go na zbity pysk.

A.
          • manny-jestem Te definicje powoli przestaja miec sens 14.02.11, 22:02
            Obserwujac ten kryzys wychodzi mi ze firmy dotujace Demokratow wywalily wiecej pracownikow niz te dotujace Republikanow.

Jesli twardy prawicowiec to dla Ciebie randysta to do takich mnie nie zaliczaj.
            • piq dlaczego, manny, uważasz andrzejga... 14.02.11, 23:08
              ...za lewaka? bo nie lubi Jarosława? Heh, osobliwe jest takie filtrowanie na lewicę i prawicę poprzez stosunek do jednej osobliwej postaci, zamiast spojrzenia na poglądy.
              • manny-jestem Nie Piqu Wyobraz sobie ze nie 14.02.11, 23:13

Wyboraz sobie ze ja dzielac na lewakow i nielewakow w ogle nie mysle o kaczorach.

Dalem Ci kiedys link do 10 zasad konserwatystow. Przypomnij sobie pierwsza i najwazniejsza.
      • andrzejg delikatniej ..o kurcze 14.02.11, 21:52
        a nie pomyśleliście jaka świetną zabawę mają te AESy ( czy jakm im tam) z góry.
        WYZNACZCIE 3 SPOŁECZNYCH AESÓW= wyznaczcie 3 kapo spośród siebie

NIech ten obóz koncentracyjny trwa bez kapo

A.
      • polski_francuz To nie hasz przeszkadza 14.02.11, 21:56
        to Marudostrates probuje skupic uwage innych na sobie. I mu sie to udaje.

Poza tym, ja osobiscie, mego starszego kolege ze studiow hasza bardzo lubie. Moze i dlatego, ze jest dla mnie niezapisana tablica bo nic nie rozumiem z jego postow. Podobnie zreszta, prawie nic nie rozumiem z postow rycha. Ale cenie te posty za to, ze sa one znacznie krotsze i mniej rozbudowanie graficznie.

PF
        • gini Re: To nie hasz przeszkadza 14.02.11, 21:58
          Tezpolski_francuz napisał:

> to Marudostrates probuje skupic uwage innych na sobie. I mu sie to udaje.
          >
          > Poza tym, ja osobiscie, mego starszego kolege ze studiow hasza bardzo lu
          > bie. Moze i dlatego, ze jest dla mnie niezapisana tablica bo nic nie rozumiem z
          > jego postow. Podobnie zreszta, prawie nic nie rozumiem z postow rycha.
          > Ale cenie te posty za to, ze sa one znacznie krotsze i mniej rozbudowanie grafi
          > cznie.
          >
          > PF

Tn znow dolozyl do pieca, nic nie rozumie ale ceni)))))))))))
          l
        • andrzejg Re: To nie hasz przeszkadza 14.02.11, 21:59
          polski_francuz napisał:

> Poza tym, ja osobiscie, mego starszego kolege ze studiow hasza bardzo lu
          > bie. Moze i dlatego, ze jest dla mnie niezapisana tablica bo nic nie rozumiem z
          > jego postow.

hehe
          ta tablica jest zabrazgana Polski Francuzie
          Musisz dojrzeć te maczki

smile

A.
        • jott-ka Re: To nie hasz przeszkadza 14.02.11, 22:10
          to przeszkadza glupota!
          czyja?
          jednostki?
          czy ciagu zdarzen czasoprzestrzeni kontaktow bliskocielesnych wyposazonych w zmysly,juz poczynajac-jak mowia najnowsze badania-od bliskiego kontaktu matki karmiacej wlasna piersia.
          no ale,zeby matka wykarmila-w calym tym systemie polaczen-to bez ojca-poki co-sie nie obywa.
          i teraz
          WSZYSTKIEMU WINIEN HASZ0!
        • t_ete pewna historia :) 14.02.11, 22:32
          w domu kombatanta w moim miescie mial miejsce spor o malego pieska ; w zasadzie nie wolno trzymac tam zwierzakow ale kierownictwo zgodzilo sie by pewna pani, niewidoma i bardzo nieszczesliwa po stracie meza - zatrzymala malego pudelka Perelke z ktorym byla bardzo emocjonalnie zwiazana ; piesek stal sie maskotka mieszkancow, wiele osob chetnie wychodzilo z nim na spacery ... ale jeden pan z III pietra zawzial sie i postanowil ze doprowadzi do usuniecia zwierzaka (bo ma alergie, no i regulamin zabrania) ; powolal nawet komisje sledcza i notowal wszelkie wykroczenia dyrekcji, slal listy do wladz ; zas mieszkancy domu kombatanta sprzyjajacy Perelce - nieco zlosliwie poszczekiwali pod drzwiami jego pokoju ; w zeszlym tygodniu odbylo sie zebranie w ktorym uczestniczyli radni miejscy ; wysluchali argumentow za i przeciw - i jednogloscie wyrazili zgode na to by piesek zostal smile regulamin trzeba zmienic i juz ; coz na to wojowniczy przeciwnik ? mowi 'nie popuszcze' wink

historia nie dlatego by nawiazac do sporu o Hasza - ale mysle ze to duzo powazniejszy byl problem niz nasze tutaj walki slowne ; dla schorowanej samotnej kobiety - ten piesek byl jedyna rodzina, ciesze sie ze udalo sie wygrac 'wojne o Perelke' z bezdusznym regulaminem - wszak ten piesek wnosi radosc nie tylko w zycie wlascicielki ale tez innych mieszkancow ... najczesciej - takze samotnych ;

czym sa nasze 'batalie' wobec 'wojny o Perelke' ? wobec innych rownie 'prozaicznych' - ale bardzo waznych dla ludzi spraw ?

szkoda czasu na wojny o Hasza smile Hasz byl, jest i bedzie - mieszkancem tego forum.... Byc moze dla niego te wielopietrowe posty i watki sa czyms bez czego trudno mu przezyc dzien ? Po prostu musi wyladowac/naladowac akumulatory ...

tete

• andrzejg trafna historia i propozycja 14.02.11, 22:44
            Hasz jest pieskiem dla niejednego z nas wink

Dajmy nozyca Haszowi

Będzie nowa jakość.

A.
            • rycho7 Re: trafna historia i propozycja 14.02.11, 22:49
              andrzejg napisał:

> Dajmy nozyca Haszowi

Jestem za. Bedzie szmonces sytuacyjny. Hasz zacznie sie bronic mordujac palestynskie noworodki.
              • hasz0 Ani trafna historia ani propozycja__stek absurdów 14.02.11, 23:03
            • t_ete Re: trafna historia i propozycja 14.02.11, 22:54
              andrzejg napisał:

> Dajmy nozyca Haszowi
              >
              > Będzie nowa jakość.

Hmmm ... na trzy dni ? byloby ciekawie ... smile Ale na dluzej - to nie wiem, chyba by mnie zniechecil 'wycinaniem' tego co napisze smile Musialabym zrezygnowac z Aqua - a znow sie jakos przywiazalam ...

tete
          • melord znow maruder kombinujesz z cenzura??? 14.02.11, 22:46
            qrwa...lata ci leca,o wnuczkach czas pomyslec a tobie cenzurowanie w glowie
            czy ty sie nigdy nie zmienisz???
            • marouder.eu Dupa, nie cenzurowanie! 14.02.11, 22:55
              Sam sie o nie dla siebie nie staralem, a ci, ktorych bysmy wybrali, uprzatneli by tylko forum z haszystowskiego blocka i fertig!
              • t_ete Re: Dupa, nie cenzurowanie! 14.02.11, 23:04
                marouder.eu napisał:

> Sam sie o nie dla siebie nie staralem, a ci, ktorych bysmy wybrali, uprzatneli
                > by tylko forum z haszystowskiego blocka i fertig!
                >

Omatko ale Ty jestes uparty smile Z reakcji uczestnikow wynika ze czuja iz grozniejsze jest powierzenie komus nozyczek niz haszowe posty i watki. Ja rozumiem Twoje intencje i nie oskarzam Cie o cenzorskie apetyty. Ale chyba sie nie da tego zrobic.

tete

• marouder.eu Toz sie wycofalem! 14.02.11, 23:11
                  Nawet sam kliknalem w kosz, by administracja uprzatnela ten watek, co zrobilem, by uczynic zadosc prosbom kilku osob.
              • melord Re: Dupa.... wlasnie dupa bedzie 14.02.11, 23:38
                to sie nigdy nie sprawdzi(wybieranie aesow)...kazdemu z czasem woda sodowa do glowy uderza
                juz raz "nozyczki" na tym forum przerabialismy
                niech zostanie tak jak jest...czas sie maruder wycofac z tej glupiej i niefortunnej propozycji
                • marouder.eu Re: Dupa.... wlasnie dupa bedzie 15.02.11, 00:08
                  Wycofalem sie z efektu rozmowy z Siwa n/t propozycji Matelota.
                  Zrobilem to ladnych pare godzin temu w dwu watkach.
                  • melord Re: Dupa.... wlasnie dupa bedzie 15.02.11, 00:18
                    miejmy nadzieje,ze byla to nauczka na przyszlosc
                    wycofales sie-b.dobrze,matelota jeszcze przekonaj...i sprawy nie bedzie
          • ariadna-enta Re: pewna historia :) 14.02.11, 22:50
            ten wątek jest kolejny dowodem na zbiorową haszomanię
            czy ktoś zwrócil uwage,że żadme nawet najbardziej drazliwy polityczny temat,nawet Gross
            nie ma takiego powodzenia jak on/
            jesli ta ma być chęć pozbycia sie hasza to gratuluję skuteczności.)
            a może sobie po prostu odpuścić,albo przyznać,że nic tak nie ączy nawet najbardziiej
            zapiekłych wrógów jak sprawa hasza
            może właśnie paradoksalnie taka jedność jest czasem potrzebna.)
            • rycho7 w jednosci sila, przecz z granatem w szambie 14.02.11, 22:57
              ariadna-enta napisała:

> jesli ta ma być chęć pozbycia sie hasza to gratuluję skuteczności.

Hasz najbardziej sobie szkodzi sam. Jarek przegral wybory bo otwieral jape.

Ja jawnie pisuje, ze celowo bodzcuje hasza do wydzielania szmoncesu. Czy sam potrafilbym tak wzbudzic przeciwko niemu szambonet?
        • rycho7 dzieki temu lepiej spisz 14.02.11, 22:52
          polski_francuz napisał:

> Podobnie zreszta, prawie nic nie rozumiem z postow rycha.

Tisze jediesz, dalsze budiesz.
    • perla wiesz co marudny? rozczarowałeś mnie 14.02.11, 22:58
      masz zamordystyczne zapędy, niedobrze.
      To ja decyduję czy dam prywatnie bana Haszowi.
      A ty chcesz zinstytucjonalizować to.
      Czysty komunizm + faszyzm właśnie.
      • matelot Re: wiesz co marudny? rozczarowałeś mnie 14.02.11, 23:03
        perla napisał:

> masz zamordystyczne zapędy, niedobrze.
        > To ja decyduję czy dam prywatnie bana Haszowi.
        > A ty chcesz zinstytucjonalizować to.
        > Czysty komunizm + faszyzm właśnie.
        =====================
        Perła, lepiej idź sobie zapal... wink
        A tak na marginesie... w Ameryce już nawet Murzyni rzucają palenie...
      • marouder.eu Po pierwsze pomysl nie moj a Matelota... 14.02.11, 23:09
        ..rozwazany tu juz zreszta pare razy.
        Jedyny moj udzial, to to, ze zapytalem Siwa o mozliwosc jego realizacji, na co otrzymalem pozytywna odpowiedz.
    • marouder.eu Prosze bardzo, sam sie wykoszuje:) 14.02.11, 23:04
      Zadowoleni Panstwo?!

Swoja szosa, gdyby sie taki klient jak Hasz0 pojawil u Andrzeja realnie, to ten raczej nie wahalby sie wziac go za fraki i wyrzucic na dwor lub poprosic o to samo policje, ale tu mu nie przeszkadza, wrecz go bawiuncertain
      • t_ete Re: Prosze bardzo, sam sie wykoszuje:) 14.02.11, 23:09
        marouder.eu napisał:

> Zadowoleni Panstwo?!
        >
        > Swoja szosa, gdyby sie taki klient jak Hasz0 pojawil u Andrzeja realnie, to ten
        > raczej nie wahalby sie wziac go za fraki i wyrzucic na dwor lub poprosic o to
        > samo policje, ale tu mu nie przeszkadza, wrecz go bawiuncertain

Ja nie smile A realnie ...? Realnie wiekszosc dyskusji jakie tu prowadzimy - bylaby niemozliwa.
        Przeciez wiesz ...

tete

• hymenos Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 14.02.11, 23:33
        Bo mnie to wygląda na zbyt osobiste podejście. Poza tym, Hasz mimo swojej oryginalności prezentuje nie tylko siebie ale również pewne środowisko i gdybyś chciał kogokolwiek zniechecić do tego środowiska przez wymyślenie jakiejś postaci to za całe Chiny nie wymyśliłbyś kogoś bardziej skutecznego niż nasz haszysta. Jak sam napisał, wątki tego typu to miód na jego iquja. Olać haszystę totalnie, bo mu woda sodowa do łba uderza. Współpraca z ormowcami to jak zatrudnienie stada wilków do pilnowania baranów. Zeżrą nam haszystę z kościami, a w sumie szkoda by było.
        • marouder.eu Re: Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 14.02.11, 23:46
          Osobiscie? No osobiscie traktuje, bo pomysl, by odhaszczyc raz na czas jakis forum, uwazam, zly nie byl.
          Nie szlo przeciez o to, by mu uniemozliwic pisanine w ogole, ale bysmy my mogli porozmawiac bez jego wklejek, linkow, postow do siebie samego, wydzierania mordy na kazda osobe z posrod nas, jaka mu akurat przyjdzie do lysego lba.

Nie wierze tez w to, ze osoby, ktore by ten zamiar realizowaly, nagle, ni z tego, ni z owego zaczelyby wycinanke watkow i postow userow, z ktorymi sie nie zgadzaja w jakiejs materii.
          • matelot Re: Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 15.02.11, 00:09
            marouder.eu napisał:

> Osobiscie? No osobiscie traktuje, bo pomysl, by odhaszczyc raz na czas jakis fo
            > rum, uwazam, zly nie byl.
            > Nie szlo przeciez o to, by mu uniemozliwic pisanine w ogole, ale bysmy my mogli
            > porozmawiac bez jego wklejek, linkow, postow do siebie samego, wydzierania mor
            > dy na kazda osobe z posrod nas, jaka mu akurat przyjdzie do lysego lba.
            >
            > Nie wierze tez w to, ze osoby, ktore by ten zamiar realizowaly, nagle, ni z teg
            > o, ni z owego zaczelyby wycinanke watkow i postow userow, z ktorymi sie nie zga
            > dzaja w jakiejs materii.
            >
            =================
            Tak właśnie w samej rzeczy, ale kto by to czytał. Większość leci schematami.
            Jestem bardzo rozczarowany tym co się dzisiaj stało. A była szansa na zmianę...
            • hymenos Re: Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 15.02.11, 00:21
              matelot napisał:

> A była szansa na zmianę...

Na portalu są setki moderowanych forów i jedno bez społecznych. Po co to zmieniać?
              • matelot Re: Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 15.02.11, 00:26
                Widzę tu tylu przekonanych, że kolejne uzasadnianie mija się z celem. Zostanie jak jest i już nigdy nie wypowiem się w tej sprawie. A miało być tak pięknie...
                Widać nasza zbiorowość zasługuje na haszoszykany, ba, wręcz ich łaknie...
                • hymenos Re: Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 15.02.11, 00:36
                  matelot napisał:

> Widzę tu tylu przekonanych, że kolejne uzasadnianie mija się z celem. Zostanie
                  > jak jest i już nigdy nie wypowiem się w tej sprawie. A miało być tak pięknie...
                  > Widać nasza zbiorowość zasługuje na haszoszykany, ba, wręcz ich łaknie...

Zwyczajnie, chce widzieć świat jakim jest, a nie sztucznie upiększony. Nie widzę potrzeby, żeby ktoś za mnie decydował co ja mogę czytać a co nie. Nie chcę, nie czytam, przymusu nie ma. Nie przekonują mnie płacze o ilości, spamie czy kolorowaniu. Jeśli coś takiego jak katobolszewia istnieje to chciałbym znać jej oblicze i dotrzeć do niej w dowolnym czasie, by chociażby posłużyć się przykładem, gdy tego akurat mi potrzeba.
                  • rycho7 stona 15, wiersz 9 15.02.11, 08:22
                    hymenos napisał:

> Jeśli coś takiego jak katobolszewia istnieje to chciałbym znać jej oblicze i dotrzeć do niej
                    > w dowolnym czasie, by chociażby posłużyć się przykładem, gdy tego akurat mi potrzeba.

Widze, ze czytamy wspolny egzemplarz Notatnika Agitatora w hebrajskim hasbary.
              • marouder.eu Jest sporo redakcyjnych forow bez moderatora.. 15.02.11, 00:34
                ...ale tam kosz dziala prawidlowo, administracja nie wyzlosliwia sie na userow, nie pamieta latami wypowiedzi i dzialan z przeszlosci.

Wiesz, co sie okazalo?
                Panie adminki nie moga nam dla przykladu wybaczyc obrony haszysty z przed lat bodaj czterech.
                To smieszne, po prostu.
                • hymenos Re: Jest sporo redakcyjnych forow bez moderatora. 15.02.11, 00:39
                  marouder.eu napisał:

> Panie adminki nie moga nam dla przykladu wybaczyc obrony haszysty z przed lat b
                  > odaj czterech.
                  > To smieszne, po prostu.

Myśle, że uraz siedzi głębiej. Obrona haszysty to tylko jeden z kamyczków. Ja admilicji nie wierzę jak psu i nawet, jeśli udałoby się zrealizować wasz idealistyczny pomysł, to ona zrobi wszystko, żeby go udupić.
          • hymenos Re: Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 15.02.11, 00:16
            marouder.eu napisał:

> Osobiscie? No osobiscie traktuje, bo pomysl, by odhaszczyc raz na czas jakis fo
            > rum, uwazam, zly nie byl.

No pewnie. Problem w tym, żeśmy nie dzieci i powinniśmy widzieć, że gwiazdka z nieba nam się nie należy.

> Nie szlo przeciez o to, by mu uniemozliwic pisanine w ogole, ale bysmy my mogli
            > porozmawiac bez jego wklejek, linkow, postow do siebie samego, wydzierania mor
            > dy na kazda osobe z posrod nas, jaka mu akurat przyjdzie do lysego lba.

Jest mechanizm wygaszania. Nie sądzę by jego wklejanki czy piętrowe posty aż tak bardzo utrudniały rozmowę innym. Osobiste zaangażowanie widzę przy okazji chamskich wybryków haszysty, które mocno Ci na sercu leżą. Nożyce nigdy się tu nie sprawdziły.

>
            > Nie wierze tez w to, ze osoby, ktore by ten zamiar realizowaly, nagle, ni z teg
            > o, ni z owego zaczelyby wycinanke watkow i postow userow, z ktorymi sie nie zga
            > dzaja w jakiejs materii.

A masz jakieś dowody czy przesłanki do tej swojej wiary??? Ja pamiętam, że na samym początku entuzjaści nożyczkowej metody pałali dokładnie taką samą wiarą. Jeszcze Ci nie przeszło? To przecież nie zależy wyłącznie od woli pilnującego ale w równym stopniu od oceny sytuacji, wątku, kontekstu czy samego tekstu. Jesteś w stanie wyznaczyć granicę, poza którą wyjść nie wolno i opisać ją w taki sposób, by to było jednoznaczne i czytelne dla wszystkich? Ja tam jestem ciekaw, czy któraś z osób obrażanych przez haszystę zgłosi to na policję, podobnie zresztą jak w przypadku odgrażania się samego Hasza.
            • ewa8a Re: Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 15.02.11, 08:03
              hymenos napisał:
              >Ja tam jestem ciekaw, czy któraś z osób obrażanych przez haszystę zgłosi to na policję,

Czy wredna ku... i chodząca szmata to Ty Hymenie ?
              • hasz0 [...] 15.02.11, 09:38
              • hymenos Re: Weź Marouder wyjdź z siebie i stań obok. 15.02.11, 09:53
                ewa8a napisała:

> Czy wredna ku... i chodząca szmata to Ty Hymenie ?

Owszem, to tekst Hasza do mnie. Ja akurat wybrałem metodę sygnaturki. I nie chciałbym, żeby haszysta za pół roku zarzucił mi kłamstwo, bo nożyczkowi wycięli post stawiając mnie w bezsensownej sytuacji.
      • andrzejg Re: Prosze bardzo, sam sie wykoszuje:) 15.02.11, 05:03
        marouder.eu napisał:

> Zadowoleni Panstwo?!
        >
        > Swoja szosa, gdyby sie taki klient jak Hasz0 pojawil u Andrzeja realnie, to ten
        > raczej nie wahalby sie wziac go za fraki i wyrzucic na dwor lub poprosic o to
        > samo policje, ale tu mu nie przeszkadza, wrecz go bawiuncertain
        >

Przykład nietrafiony. Może bym wyprosił, gdyby szkody robił, ale na pewno nie powoływałbym społecznej trójki do kontroli Hasza.

A.
    • mammamija11 Re: Mateo, mamy zgode Siwej na 3 Aesow... 15.02.11, 00:30
      Hallo maruda, nie olewaj mnie, bylam nieobecna, ale znasz mnie bardzo dobrze.
      Milosc tez prawie byla.

Pomysl kto.
    • ewa8a Historia pewnej kamienicy 15.02.11, 07:33
      Na klatce schodowej starej kamienicy zamieszkał menel .Mieszkańcy przyzwyczaili się do jego widoku, czasami ktoś litościwie podsunął mu miskę zupy. I nie byłoby w tym niczego szczególnego, gdyby nie fakt, że menel stał się agresywny, zaczął wszczynać awantury, załatwiać swoje potrzeby po kątach.

Nastał w koncu taki dzień, gdy zaczęto się zastanawiać, co z tym fantem zrobić.
      Nowak chciał zgłosić na policję, ale zaraz został okrzyknięty kapusiem i paskudnym donosicielem, Kowalska nawet złozyła donos, ale policja powiedziała : wybraliście sobie taką zapyziałą kamienicę zamiast willi z ogrodem, to teraz cierpcie. Zawsze możecie udać, że nie widzicie. Menel zaczepia osoby przed wejsciem ? To czemu nie wchodzicie oknem, nie musicie go widywać.
      Malinowski chciał sprawę rozwiązać siłowo - po prostu wziąć kija i przegonić. Ale Malinowski to brutal, cham, zamordysta, rodem z poprzedniej epoki.
      Doszło nawet do tego, że Hamerykański, który kiedyś chodził po mieszkaniach z petycją, żeby eksmitować Szwedzkiego, bo ten włącza pralkę po 22, zaczął pomstować, że to lincz !

Stanęło na tym, że ci co nie chcą mieć do czynienia z menelem będą wchodzili do swoich mieszkań oknem. Oczywiście nie należy komentować zachowania menela, bo jak się wkurzy, to nasika wprost na wycieraczkę. Juz niejednokrotnie to zrobił.
      • matelot Re: Historia pewnej kamienicy 15.02.11, 07:42
        Piękne podsumowanie, Ewo, jakem Malinowski smile
        • ewa8a Re: Historia pewnej kamienicy 15.02.11, 07:47
          Forum wybrało opcję : schodzimy menelowi z drogi, udajemy, że go nie ma. Ciekawe co powiedzą, gdy znów pojawi się zerowiec i na pierwszej stronie będzie 26 wątków Hasza, w tym 10 personalnych z mendami, krowami oraz 26 wątków zerowca o paskudnych Żydach.
          • rycho7 lepiej juz bylo 15.02.11, 07:52
            ewa8a napisała:

> Ciekawe co powiedzą

Korzystam z mych doswiadczen z forow moderowanych. Tracilem czas na dlugie przemyslane legalne posty kasowane nastepnie przez przeciwnikow mych pogladow, sedziow we wlasnej sprawie. Pozostalo mi juz jedynie dymanie przez slomke zabki w szambie. Animalsi i tak chca mnie zapuszkowac lub eutanazjowac.
            • ewa8a Re: lepiej juz bylo 15.02.11, 07:58
              Nikt tu nie robi zamachów na Twoje posty. Było wyraźnie określone, ze wycinany będzie spam, produkowany seryjnie przez jedną osobę.
              • rycho7 paragraf 22 15.02.11, 08:07
                ewa8a napisała:

> Było wyraźnie określone

Po 9/11 Patriotic Act uchwalono szybciej niz bylo mozliwe opracowanie takiego aktu prawnego.

Sadzisz, ze jestem az tak naiwny aby wierzyc w Wasze "pacta sunt servanda".

Ja cos moze sie spieprzyc to sie spieprzy. Entropia moralnosci.
                • ewa8a Re: paragraf 22 15.02.11, 08:14
                  >Sadzisz, ze jestem az tak naiwny aby wierzyc w Wasze "pacta sunt servanda".

E, gdzieżbym ja była taka naiwna, by uwierzyć, że Ty wierzysz. Życzę jeszcze większych sukcesów hodowlanych.
              • hasz0 [...] 15.02.11, 09:54
                • hymenos Re: ___Ewuniu8a_spam jest ale piczy na me posty A 15.02.11, 09:59
                  hasz0 napisał:

> Gdy KK tonie i Polska TONIE?

Tonie, bo ma takich wyznawców i obrońców jak Ty. Oczywista oczywistość.
          • rycho7 wiara w banicje ze spolecznosci 15.02.11, 08:15
            ewa8a napisała:

> Forum wybrało opcję

50 klamstw w 3 slowach.

Nie jestesmy tu spolecznoscia. Brak nam wspolnych interesow, wartosci, zasad, ... To wlasnie Hasz chce nam narzucic Ewangelie Belzebuba (Borgii) z Watykanu.

Niczego paplac nie wybralismy.

Mozecie mnie po haszystowsku wykluczyc. Nagrodzicie mnie tak likwidacja uzaleznienia i szlabanem na tracenie czasu.
      • rycho7 litosciwy botoks 15.02.11, 07:43
        ewa8a napisała:

> czasami ktoś litościwie podsunął mu miskę zupy.

Preferuje Milosc Blizniego. Grzybowa-sromotnikowa jest przeciez bardzo smaczna. Umiescic w otwartym smietniku.
        • ewa8a Re: litosciwy botoks 15.02.11, 07:52
          Ty Rysiu nie tylko dokarmiasz menela zupą, ty zapraszasz go do siebie na wódeczkę.
          • matelot Re: litosciwy botoks 15.02.11, 07:54
            ewa8a napisała:

> Ty Rysiu nie tylko dokarmiasz menela zupą, ty zapraszasz go do siebie na wódecz
            > kę.
            >
            Dokładnie, ale Rycho myśli, ze nalewki na sromotniku haszowi zaszkodzą. To błąd. One go wzmacniają. Jak arszenik Rasputina (ponoć).
            • rycho7 trudna sztuka czytania 15.02.11, 08:02
              matelot napisał:

> Dokładnie, ale Rycho myśli, ze nalewki na sromotniku haszowi zaszkodzą.

To co ja mysle nie ma najmniejszego znaczenia. Podobnie jak to co pisze, i tak nie czytacie. A ja namolnie wyjasniam po co karmie trola. To moj sukces hodowlany.
          • rycho7 Re: litosciwy botoks 15.02.11, 07:58
            ewa8a napisała:

> Ty Rysiu nie tylko dokarmiasz menela zupą, ty zapraszasz go do siebie na wódecz
            > kę.

Niestety menele mnie unikaja ze wzgledu na pamiec kaca po dotrzymywaniu mi towarzystwa. Twierdza, ze czerwone wino jest niezdrowe.

Jak chcesz wiedziec co w trawie piszczy, to musisz przylozyc ucho, ryzykujac, ze je pobrudzisz rozmazanym po nim g.wnem. Zycie to nie je bajka. Jak sie nie obrocisz to rzyc z zada.
    • jenisiej Są rzeczy, których przyzwoity człowiek nie robi... 15.02.11, 11:30
      ...za darmo.

A skoro tak, to zgłoszą się ewentualnie nieprzyzwoici. To po co komu taki cyrk?

Taki jest mój pogląd i ja go w zupełności podzielam.
      • matelot Re: Są rzeczy, których przyzwoity człowiek nie ro 15.02.11, 12:29
        jenisiej napisał:

> ...za darmo.
        >
        > A skoro tak, to zgłoszą się ewentualnie nieprzyzwoici. To po co komu taki cyrk?
        >
        > Taki jest mój pogląd i ja go w zupełności podzielam.
        >
        ===================
        No to rzeczywiście kuriozalne... podzielać swój pogląd. Co by to było, gdybyś swoich poglądów nie podzielał. No ale fajnie, że wpadłeś z dobrym słowem wink
        • jaceq Re: Są rzeczy, których przyzwoity człowiek nie ro 15.02.11, 12:49
          matelot napisał:

> No to rzeczywiście kuriozalne... podzielać swój pogląd.

Jesteś pewien, że Haszu podziela swoje poglądy? Gdyby tak było, to by oznaczało, że jest już stracony dla społeczeństwa.
          • matelot Re: Są rzeczy, których przyzwoity człowiek nie ro 15.02.11, 13:38
            jaceq napisał:

> matelot napisał:
            >
            > > No to rzeczywiście kuriozalne... podzielać swój pogląd.
            >
            > Jesteś pewien, że Haszu podziela swoje poglądy? Gdyby tak było, to by oznaczało
            > , że jest już stracony dla społeczeństwa.
            >
            ====================
            Nie hasz0 a jenisiej. JENI PODZIELA SWOJE POGLĄDY. Czy to nie wspaniałe? wink
            • jaceq Re: Są rzeczy, których przyzwoity człowiek nie ro 15.02.11, 13:47
              matelot napisał:

> Nie hasz0 a jenisiej. JENI PODZIELA SWOJE POGLĄDY. Czy to nie wspaniałe? wink

Oczywiście, że wspaniałe i bardzo się cieszę wraz z Tobą, że Jenisiej podziela swoje poglądy. Niemniej, mam nadzieję, że Hasz nie podziela swoich poglądów. Nadzieję - dodam - nie pozbawioną podstaw, bo opartą na obserwacji rozmów, jakie na tutejszej płaszczyźnie nr 13 toczy Hasz z Haszem.
    • jaceq I na czym stanęło? 15.02.11, 11:49
      Bo ktoś jednak wycina Hasza. Oczywiście nie mam nic przeciwko (palec mnie już bolał od kręcenia kółkiem przy przewijaniu tak zwanego materiału sraczkosłownego) szarym jednolinijkowym komunikatom, jak i nie mam nic przeciwko, że ktoś ma ochotę na klik w recycle bin, ale wolałbym nie widzieć tu żadnych aesów tak amatorów jak i zawodowców, a przed wsadzeniem palca w gips potrafię sobie wygasić.
      • marouder.eu Siwa sie spiela i albo komus przykazala, albo.. 15.02.11, 11:58
        ..sama kasuje.
        Pewnie to, drugie, bo lubi potem sie pochwalic, ze doklada staran.
        Akcyjnie doklada, nie powiem.

Aesow nie ma i nie bedzie, bo wiekszosc wypowiedziala sie przeciw inicjatywie Matelota, cokolwiek chorobliwie obawiajac sie prywatnych wendett.
        • jaceq Re: Siwa sie spiela i albo komus przykazala, albo 15.02.11, 12:04
          > Siwa sie spiela

Pewnie tak.

> wiekszosc wypowiedziala sie przeciw

Ja też byłbym przeciw, jakkolwiek cieszyłbyś się tak Ty jak i Matelot (i jeszcze sporo innych osób) moim zaufaniem, że byś nie nadużywał uprawnień. Ale wydaje mi się, że tak jest lepiej. Bez milicji. Bez zakazu palenia jojntów na forum. Ponadto to, że jaki jest koń (czy osioł), każdy widzi, też ma swój urok.
          • ewa8a Re: Siwa sie spiela i albo komus przykazala, albo 15.02.11, 12:09
            Tak Jacku, szczególnie urokliwe są takie teksty :
            ,,Ty wredna kur'wo chodzaco.szmato,szmato? Ten PUDER Smierdzacy zejdzie Ci szmato oszczercza z twarzy wraz z Twą śmiedzącą piczą gnojowką maską jaka Ciw rosła w druga gębe bo swojej nie Posiadasz szmato. Przesadziłęs oszczerco załgany piczy adwokacie jeden. Smrodzie bezczelny. durniu jeden i ośle? ''
            z sygnaturki Hymenosa
            • pan.scan No, nie tylko, 15.02.11, 12:13
              te z sygnaturki są komplementami pod Twoim adresem. Czub pisze, że to "riposta" na Twoje wcześniejsze inwektywy.
              • ewa8a Re: No, nie tylko, 15.02.11, 12:21
                Te z sygnaturki kierowane są do Hymena, potwierdził to.
                O kanale rodnym nie miałam okazji czytać. Jeden skierowany do mnie zdążyłam skopiować.
                Przy czym zwracam uwagę, że od dawien dawna nie wymieniam z tym osobnikiem poglądów.
            • hasz0 [...] 15.02.11, 12:21
              • hasz0 [...] 15.02.11, 12:25
                • hasz0 [...] 15.02.11, 12:27
                  • hasz0 [...] 15.02.11, 12:29
            • jaceq Re: Siwa sie spiela i albo komus przykazala, albo 15.02.11, 12:23
              Faktycznie, zamiast "urok" powinienem napisać ""urok"".
              Powinien się wstydzić autor tych słów, a nie cytujący je Hymenos (jako adresat), albo Ty.

Autor się nie zawstydzi, bo tak ma. Nie zawstydzi się także własnych łgarstw, bo akurat uważnie śledziłem rozmowy między nim a Hymenosem od początku i twierdzę pod przysięgą, że Hymenos nie napisał nic, co ten bezwstydnik Mu przypisuje, a właśnie Hymenos był od początku niewybrednie atakowany przez bezwstydnika. Nie śledziłem wymiany bezwstydnika z piqiem, ale nie widzę podstaw, by ufać wersji sromotnika. Jest niewiarygodny. A jest niewiarygodny, bo mogę sobie obejrzeć tą jego "twórczość", te jego jaja, jakie sobie robi z Polski ("im gorzej tym [przecież] lepiej" [bo Gnojarek nie rządzi]).
          • oleg3 Re: Siwa sie spiela i albo komus przykazala, albo 15.02.11, 12:28
            jaceq napisał:

> Ja też byłbym przeciw, jakkolwiek cieszyłbyś się tak Ty jak i Matelot (i jeszcz
            > e sporo innych osób) moim zaufaniem, że byś nie nadużywał uprawnień. Ale wydaje
            > mi się, że tak jest lepiej. Bez milicji.

Alkibiades uciekając do Sparty miał powiedzieć: nie stanę przed ateńskim sądem nawet gdyby sędzią była moja matka, mogłaby pomylić kule.

Oprócz zaufania do tej społecznej trójki (co już jest wielkim ryzykiem) jest jeszcze kwestia zaufania do Siwej. Kiedyś dała nożyczki paru osobom, a cięła sama czy jakiś inny zawodowiec. Aesi o mało się nie wzajemnie nie pozabijali, a cenzura (ta prawdziwa) szła na ich konto.
            • jaceq Re: Siwa sie spiela i albo komus przykazala, albo 15.02.11, 12:38
              oleg3 napisał:

> cenzura (ta prawdziwa) szła na ich konto.

Pamiętam, było tak, jak piszesz. Miałem wrażenie, że uszami duszy słyszę diaboliczny rechot cenzury (tej prawdziwej) z zabawy, jaką sobie urządzili kosztem aesów.

Ja miałem na myśli zaufanie do konkretnych osób z (jakiejś) "trójki", pojedynczo do każdej z osobna, a nie do "trójki" jako bytu kolegialnego w liczbie pojedynczej.
          • matelot Re: Siwa sie spiela i albo komus przykazala, albo 15.02.11, 12:33
            Świetny przykład z tymi jojntami... więc miało być tak by można byłe jojnty palić byle nie przedawkować.
            • jaceq Re: Siwa sie spiela i albo komus przykazala, albo 15.02.11, 12:47
              matelot napisał:

> Świetny przykład z tymi jojntami... więc miało być tak by można byłe jojnty pal
              > ić byle nie przedawkować.

Jointów nie da się przedawkować. Palisz, ile chcesz. Jak mógłbyś przedawkować, to już Ci się nie chce. Taki mechanizm, przynajmniej w moim przypadku.
              Ale bezwstydnik nie pali jointów, tylko herbatę "Sagę" zawiniętą w "Nasz Dziennik", stąd ten smród. I dlatego taki ponury jest i kracze jak jakiś ślepy Tyrezjasz.
      • snajper55 Re: I na czym stanęło? 15.02.11, 12:51
        jaceq napisał:

> Oczywiście nie mam nic przeciwko (palec mnie już bolał od kręcenia kółkiem przy
        > przewijaniu tak zwanego materiału sraczkosłownego) szarym jednolinijkowym komunikatom

A po co przewijać szare komunikaty, skoro można go wygasić i nic nie widzieć?

S.
        • jaceq Re: I na czym stanęło? 15.02.11, 12:58
          snajper55 napisał:

> A po co przewijać szare komunikaty, skoro można go wygasić i nic nie widzieć?

A po to, co gdzieś już wyżej napisałem. A jak mi się znudzi, to wygaszę.
    • hymenos Małe podsumowanie moje. 16.02.11, 09:19
      Po raz kolejny okazało się, że to co najbardziej interesuje tygryski z akwa to sfera persaonalnych dywagacji, czyli kto co może i dlaczego. Pogaduszki o sobie i innych wzbudzają największe zainteresowanie, co widać po ilości wpisów i uczestników tego wątku oraz tego na moderacji . Trudno się zatem dziwić, że jeden taki z akwa jak tonący brzytwy raz po raz wywołuje kolejne niki próbując usilnie zainteresować otoczenie swoją postacią. Od innych rózni się formą, która nie zyskała u nikogo akceptacji z dwóch przyczyn. Jest łagodnie mówiąc niezrozumiała i zwyczajnie chamska. Myślę, że najlepszą rzeczą jaką można teraz zrobić to definitywnie zakończyć dyskusje o Haszu.
      • jaceq Re: Małe podsumowanie moje. 16.02.11, 09:26
        > definitywnie zakończyć dyskusje o Haszu.

Obawiam się, że Haszu nie pozwoli nam tak łatwo zapomnieć o sobie.
        A jak trochę da, to znowu z zapomnienia wykopie nam Hasza Rycho.
        W sumie to chyba o to trochę chodzi.
        • matelot Re: Małe podsumowanie moje. 16.02.11, 09:51
          Najpierw dałem ten wpis w watku Absztyfikanta ale paduje na podsumowanie wiec go tu powtórze.

Pewnie Administracja (szacuneczek) przypomniała o swoich obowiązkach. Ja nie należę do osób szczególnie traktowanych przez Szanowną. Sam jeszcze, całkiem niedawno, walczyłem o swój forumowy byt będąc zabanowanym. Tak oceniono moje wysiłki w "walce" o dobre imię forum. Inna rzecz, że nie przebierałem w środkach i powody batów, które otrzymałem były. Było to wtedy kiedy pisałem jako ma_telot czy jakoś podobnie. Teraz otwierając "trzynastkę" natychmiast się loguję. To poprawia komfort penetrowania, ale przecież nie całkiem. Szczególnie, kiedy utworzysz watek i widzisz licznik - 20 wpisów. Otwierasz a tam wpisów dziesięć. Chata Morgana ?wink NIE - to wpisy wygaszonych. To z jednej strony uspokaja ale pokażcie mi takiego, który nie byłby ciekaw co piszą w jego wątku. Moja "silna wola" zostaje kolejny i kolejny raz wystawiona na próbę. To jest dyskomfort. No i ta inicjatywa by się pozbyć największego szkodnika w historii forum natychmiast trafiła w mój czuły punkt i zamieniła szare na złote. Cóż z tego, kiedy nie było zainteresowania rozwiązaniem "kwestii haszystowskiej". W licznych, najczęściej milczących, uczestnikach forum odezwały się geny kombatanckie: jak to, ja mam pozwolić na szykanowanie hasz0-a, który walczył z komuną jak ja?- Never. Ja za komuny to dałem raz milicjantowi w mordę. O! A inny kombatant przypomniał sobie, że nie wydał kolegi nawet za dwie puszki sardynek z darów, które bezpieka podprowadziła księdzu. No i sami , koleżanki i koledzy, rozumiecie, że w Polsce nic się nie uda, bo tak już mamy, że kochamy VETO. I jeszcze jesteśmy z tego dumni, stawiając kolejny pomnik głupocie. Amen.wink
        • matelot Re: Małe podsumowanie moje. 16.02.11, 09:54
          jaceq napisał:

> > definitywnie zakończyć dyskusje o Haszu.
          >
          > Obawiam się, że Haszu nie pozwoli nam tak łatwo zapomnieć o sobie.
          > A jak trochę da, to znowu z zapomnienia wykopie nam Hasza Rycho.
          > W sumie to chyba o to trochę chodzi.
          >
          ====================
          Tu może należałoby zastosować jakiś fortel i zagadywać rycha by nie pojawiał mu się imperatyw kategoryczny po zoczeniu hasz0-a.smile
          Rycho jest wyraźnie tu zaniedbywany.
      • snajper55 Re: Małe podsumowanie moje. 16.02.11, 10:17
        hymenos napisał:

> Myślę, że najlepszą rzeczą jaką można teraz zrobić to definitywnie zakończyć dyskusje o Haszu.

O i z.

S.
    • dachs Nie kuś mnie, szatanie 02.03.11, 22:45
      bo rozważę przyłączenie się do wniosku Maroudera
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka