23.02.11, 12:06
Dzwoni tato do córki będącej na studiach zagranicznych w Irlandii - Cześć córeczko, co słychać? - Zostałam prostytutką - Co? Jak mogłaś...... Ty szmato, Ty k........, Ty..... - Ależ tato! Tato: Ty wiesz ile ja mam teraz ciuchów? Mam czesne i studia opłacone już do końca. Jeżdżę jaguarem.Siostrę zapraszam do mnie na wakacje, a Wam z mamą wykupiłam miesięczne wczasy na Majorce i kupiłam najnowszą Omegę - już tam czeka na Was... - Czekaj, czekaj........to mówisz, że kim zostałaś ? - Prostytutką - AAAAA, to przepraszam. A ja zrozumiałem, że protestantką.
=================
Otrzymałem w mailu.smile
Obserwuj wątek
    • rycho7 skojarzenia 23.02.11, 12:25
      Biorac pod uwage ostatnie nastroje w szabonecie chcialem odpowiedziec bez czytania. Chcialem wyrazic troske czy to nie obraza zony Borsuka. Niestety przeczytalem tresc tego postu i dowcip mi zwiedl. Czy mam pytac dlaczego se wzial nieprzedsiebiorcza? Mam nie pytac wyrazajac me poparcie dla kneblowania?
      • matelot Re: skojarzenia 23.02.11, 13:42
        Rycho, a może spróbujesz uśmiechnąć się z dowcipu nie kojarząc?
        Potrzebujesz zapewnienia, że próbując nieco zmienić tu powietrze, nie miałem nikogo konkretnego na myśli? Wychodzi na to, że tak ciebie hasz0 wyćwiczył, że wszędzie szukasz drugiego dna jak jakiś pisior, nie przymierzając smile
        • rycho7 Re: skojarzenia 23.02.11, 18:04
          matelot napisał:

> Potrzebujesz zapewnienia

Nie, nie potrzebuje. Napisalem o sobie. Nawet nie pomyslalem, ze jestes autorem dowcipu, padron znowu sie kojarzy.

> wszędzie szukasz drugiego dna

Ja jestem normalny chlop, wszystko mi sie kojarzy z d.pa. Wiec z czym ma mi sie kojarzyc jak Ty piszesz o d.pie? Nie wiem, czyja zona ma na imie Maryna.
          • matelot Re: skojarzenia 23.02.11, 18:10
            Kojarzyłeś z Żona Borsuka. Nigdy tego nie zrozumiem.
            • rycho7 Re: skojarzenia 23.02.11, 18:21
              matelot napisał:

> Kojarzyłeś z Żona Borsuka. Nigdy tego nie zrozumiem.

Ja wszystko napisalem w niniejszym watku. Wystarczy przeczytac. Zadaj konkretne pytania do moich tekstow. Ja nie widze powodu aby powtarzac cos czego Ty i tak nie przeczytasz.
          • matelot Re: skojarzenia 23.02.11, 18:11
            Kojarzyłeś z Żoną Borsuka. Nigdy tego nie zrozumiem.
      • dachs Re: skojarzenia 23.02.11, 18:25
        rycho7 napisał:

> Biorac pod uwage ostatnie nastroje w szabonecie chcialem odpowiedziec bez czyta
        > nia. Chcialem wyrazic troske czy to nie obraza zony Borsuka.

Za troskę dziękuję, ale ja tego też nie rozumiem.
    • matelot Re: Dowcip II takoż bez podtekstów... 23.02.11, 13:51
      Burdel-mama otworzyła drzwi i zobaczyła schludnego, dobrze ubranego mężczyznę w średnim wieku.- W czym mogę pomóc ? - spytała.- Chce się widzieć z Klaudią - odparł gość.- Proszę Pana, Klaudia jest jedną z najdroższych panienek. Może jakaś inna ?- Nie ! Musze zobaczyć Klaudię - zażądał gość. Klaudia podeszła do niego i powiadomiła, że bierze 1.000 dolarów za wizytę. Mężczyzna bez wahania sięgnął do kieszeni i podał jej dziesięć studolarowych banknotów. Oboje poszli do pokoju na górę,na godzinkę... Następnej nocy przyszedł ponownie i znów zażądał Klaudii. Klaudia wyjaśnia mu, że rzadko zdarza się tutaj, żeby ktoś wracał drugą noc z rzędu i że nie może dać mu zniżki. Stawka pozostała więc taka sama: 1000 dolarów. Mężczyzna znów wręczył jej gotówkę i znowu poszli na pięterko. Kiedy przyszedł nastę pnej nocy, nikt nie mógł w to uwierzyć. Ponownie wręczył Klaudii 1.000 dolarów gotówką i znowu poszli na pięterko. Kiedy minęła godzina, Klaudia spytała go:- Skąd jesteś ? Nikt wcześniej nie żądał moich usług trzy noce z rzędu...- Z Filadelfii - odpowiedział mężczyzna.- Naprawdę ! ? Mam tam rodzinę - odrzekła.- Tak wiem - odparł mężczyzna. - Twój ojciec umarł, a ja jestem adwokatem twojej siostry. Prosiła mnie, żebym Ci przekazał twoje 3.000 dolarów spadku ................... MORAŁ Z TEJ HISTORYJKI: Trzy rzeczy są w życiu pewne:1. Śmierć 2. Podatki 3. I to, że adwokat Cię wydyma ...smile
      =================
      Tekst otrzymałem w mailu.
    • rusek11 Re: Dowcip 23.02.11, 17:48
      big_grin
      • off_nick Re: Dowcip 23.02.11, 18:27
        rusek11 napisał:
        > big_grin

Niesamowite, naprawdę takie knajackie bzdety Ciebie śmieszą?
        Szanowny Panie Rusek 11, bardzoś mnie Pan rozczarował...
        • matelot Re: Dowcip 23.02.11, 19:10
          Grypserujesz, offnickowa?wink
        • rusek11 Re: Dowcip 23.02.11, 20:25
          off_nick napisała:

> Niesamowite, naprawdę takie knajackie bzdety Ciebie śmieszą?
          > Szanowny Panie Rusek 11, bardzoś mnie Pan rozczarował...

knajckie klimaty som mym zyciem, wcale sie nie wypieram ani sie nie wstydze gdyz som bardziej autentyczni niz nie jedna partyjasmile
          ale musze powiedzxic prawde, zareagowal bym podobnie gdyby rozsmieszyla mnie anekdotka o tusku lub kaczynskim, a nawet o putinie (w tym ostatnim przypadky mogl bym sie pokusic o dodanie kawalui o polskim jakims zwierzchniku dla rownowagi merytorycznejsmile )
          uwazam (nieslusznie) ze wontek humarystyczny dobry jakosciowo wyjontkowy na tym forum jest.
          ------------------------------

chcialbym zwracajac czas niektory nazad, powiedzic ze moje pewne posty do pani mogli niesc charakter brzydki i intencye paskudne, dlatego przepraszam, nie tlumaczajc, czasem czlowiek tak przezywa za swych najblizszych ze goponosi i se puszczaja nerwusy.
          przepraszam szczerze, извини меня.

-----------------------------

czasem tak jest, ze sie wypowie rzecz niechciana, albo fraze ktora mozna zamierzono zle zinterpretowac i powstaje nie porozumienie miedzyludzkie.
          ludzi starsi wiekiem i lepsi rozumem musza sie szanowac i nauczyc sie wybaczac, bo im starszy tym blizszy stworcy taki staruszek jest, a i wiele ,molodzianow ma swe pieknie nadgrobki na pochowkach spolecznych.
          jak sie ma jaja i dzius gram szlachetnosci to sie ponad wszelakie obrazy czel patrzy i mondrosc wykazuje.
          akurat mnie to nie dotyczy gdyz inna mentalnosc jest mi dana smile
          • off_nick Re: Dowcip 23.02.11, 21:08
            rusek11 napisał:

Пoжaлyйcтa, не извинитьcя зa чтo-нибyдь, не тaк ли?
            Oт вcей дyши приветcтвyю вac...
    • piq Re: Dowcip - czy PiS jest już oburzony? /nt 23.02.11, 19:56
      • jaceq Re: Dowcip - czy PiS jest już oburzony? /nt 23.02.11, 22:19
        Z pewnością jest zawiedziony.

smile
        • jaceq Re: Dowcip - czy PiS jest już oburzony? /nt 23.02.11, 22:20
          Przepraszam: rozczarowany.

smile smile smile
    • ewa8a Re: Dowcip 23.02.11, 22:40

forum.gazeta.pl/forum/w,13,106221070,106221070,Dowcip.html
      • matelot Re: Dowcip 23.02.11, 22:47
        ewa8a napisała:

>
        > forum.gazeta.pl/forum/w,13,106221070,106221070,Dowcip.html
        >
        =================
        Powinienem był napisać, że otrzymałem później niż Pożarski?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka