Gość: Imagine IP: *.unl.edu 25.02.02, 19:51 Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Andrzej Re: Imagine once more IP: *.unl.edu 25.02.02, 21:23 tyu napisał(a): > Witaj! Witaj tyu. Jeszcze raz i do konca. Ciekawe, ze ludziom nie znudzi sie ten brud, w ktorym sie tak papraja od tysiacleci. Zaproponuj im cos innego, to zamorduja, z blotem zmieszaja. Dochodze do wniosku, ze lubia te swoje smrodki, male oszustewka, niewinne zboczonka, nadciete gardziolka, okradzione konta. Kochaja swych ciemiezycieli. Nie zabieraj im tego tyu ani ty, autorze tego watku. Pozdro, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Imagine once more 26.02.02, 07:00 Witaj ponownie! U Ciebie pewnie jest jeszcze środek nocy, u mnie już nowy dzień. I w tym nowym dniu pewnie trzeba będzie znów wstąpić pomiędzy to, co wymieniasz... Przy okazji - nadal nic nie wiadomo o Mariuszu z SF? Mija już pół roku od jego nagłego zamilknięcia. Parę dni temu wspominałem go w wątku o domniemanej śmierci Vista... Pozdrawiam! Gość portalu: Andrzej napisał(a): > tyu napisał(a): > > > Witaj! > > Witaj tyu. Jeszcze raz i do konca. Ciekawe, ze ludziom nie znudzi sie ten brud, > w ktorym sie tak papraja od tysiacleci. Zaproponuj im cos innego, to zamorduja, > z blotem zmieszaja. Dochodze do wniosku, ze lubia te swoje smrodki, male > oszustewka, niewinne zboczonka, nadciete gardziolka, okradzione konta. Kochaja > swych ciemiezycieli. Nie zabieraj im tego tyu ani ty, autorze tego watku. > Pozdro, Andrzej. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Imagine - do Małpek 27.02.02, 11:38 Gość portalu: @3 napisał(a): > ostrożnie-witam. I ja Cię też. Od wczoraj! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @3 Re: Imagine - od Małpek IP: *.port.gdynia.pl 27.02.02, 12:37 )-tylko 2, bo poczta mi szwankuje Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Znów do Małpek 27.02.02, 12:48 Gość portalu: @3 napisał(a): > )-tylko 2, bo poczta mi szwankuje Teraz rozumiem! A wczoraj po południu tak się starałem... Daj znać, jak będzie po kłopotach - spróbuję odtworzyć. A na razie pozdrawiam - chociaż tak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Imagine - bez @,#,$,.. pardon z # -em! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 27.02.02, 12:50 Gość portalu: @3 napisał(a): > )-tylko 2, bo poczta mi szwankuje Uda sie watek - prowadzony na poziomie minimalnie wymaganej kultury obyczajowej ? Mi nic nie szwankuje ! Na razie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine - bez @,#,$,.. pardon z # -em! IP: *.unl.edu 27.02.02, 15:18 Gość portalu: # napisał(a): > Gość portalu: @3 napisał(a): > > > )-tylko 2, bo poczta mi szwankuje > > Uda sie watek - prowadzony na poziomie minimalnie wymaganej > kultury obyczajowej ? Mi nic nie szwankuje ! Na razie. > Imagine jak byloby dobrze, gdyby ...... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Imagine - bez @,#,$,.. pardon z # -em! 27.02.02, 15:50 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: # napisał(a): > > > Gość portalu: @3 napisał(a): > > > > > )-tylko 2, bo poczta mi szwankuje > > > > Uda sie watek - prowadzony na poziomie minimalnie wymaganej > > kultury obyczajowej ? Mi nic nie szwankuje ! Na razie. > > > > Imagine jak byloby dobrze, gdyby ...... No właśnie. Co dowodzi słuszności założenia tego wątku. Pozdrawiam permanentnie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Imagine - bez @,#,$,.. pardon z # -em! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 27.02.02, 15:56 Moze by tak Grzecha zaprosic ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine - bez @,#,$,.. pardon z # -em! IP: *.unl.edu 27.02.02, 16:07 Gość portalu: # napisał(a): > Moze by tak Grzecha zaprosic ? Precz z grzesznikami. Tyu, zadnych permanentnych pozdrowien prosze. Zadnych abonamentow. Meldowac sie prosze co godzine i pozdrawiac. Wtedy bede mogl sobie imagine, ze zyjesz i dobrze Ci tak. Imagine. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Imagine - bez @,#,$,.. pardon z # -em! 27.02.02, 16:13 Gość portalu: Imagine napisał(a): > Gość portalu: # napisał(a): > > > Moze by tak Grzecha zaprosic ? > > Precz z grzesznikami. Tyu, zadnych permanentnych pozdrowien prosze. Zadnych > abonamentow. Meldowac sie prosze co godzine i pozdrawiac. Wtedy bede mogl sobie > imagine, ze zyjesz i dobrze Ci tak. > Imagine. No proszę. Już pożegnałem Forum (przynajmniej na parę godzin), a tu - taka reprymenda... Może chociaż co PARĘ godzin? Spać też kiedyś muszę... ( No to pozdra... No to ja jeszcze wrócę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imagine Re: Imagine - bez @,#,$,.. pardon z # -em! IP: *.unl.edu 27.02.02, 16:14 tyu napisał(a): > Gość portalu: Imagine napisał(a): > > > Gość portalu: # napisał(a): > > > > > Moze by tak Grzecha zaprosic ? > > > > Precz z grzesznikami. Tyu, zadnych permanentnych pozdrowien prosze. Zadnyc > h > > abonamentow. Meldowac sie prosze co godzine i pozdrawiac. Wtedy bede mogl > sobie > > imagine, ze zyjesz i dobrze Ci tak. > > Imagine. > > > No proszę. Już pożegnałem Forum (przynajmniej na parę godzin), a tu - taka > reprymenda... > Może chociaż co PARĘ godzin? > Spać też kiedyś muszę... ( > > No to pozdra... > No to ja jeszcze wrócę. > You better !!! Na gazie. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Imagine - it's night, really 27.02.02, 23:41 I znowu ja i znowu pozdrawiam i znowu sobie idę - spać tym razem. To do jutra! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @3 Re: Imagine - it's night, really IP: *.port.gdynia.pl 28.02.02, 08:03 tyu napisał(a): > I znowu ja i znowu pozdrawiam i znowu sobie idę - spać tym razem. > To do jutra! moja poczta odpowiada, Ze tTakiego nicka nie ma. Mam teraz dużo pracy i nie wiem kiedy się odezwę. @3 - bo zgłupiałam jak one Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Do Małpek 28.02.02, 09:01 Gość portalu: @3 napisał(a): > tyu napisał(a): > > > I znowu ja i znowu pozdrawiam i znowu sobie idę - spać tym razem. > > To do jutra! > > moja poczta odpowiada, Ze takiego nicka nie ma. > Mam teraz dużo pracy i nie wiem kiedy się odezwę. > @3 > - bo zgłupiałam jak one Witaj choć tu! W wolnej chwili napisz e-mail do administratora portalu i opisz problem. Wcześniej, na wszelki wypadek, sprawdź jeszcze raz, czy to nie wina komputera, albo Twojego błędu. Gdzieś w podpowiedziach na ekranie "ogólnym" znajdziesz wszystko, co trzeba. Pozdrawiam i życzę miłej pracy i udanej interwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Do Małpek 28.02.02, 14:02 Gość portalu: @3 napisał(a): > wysłały test Dotarł! Ale tylko ten dzisiejszy. Test w drugą stronę też już poszedł - może też dojdzie? Daj znać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: oD Małpek-do Tyu 01.03.02, 10:38 @-iwysłały post z disiejszą datą, ole z innego nicka. pzdr. 3x Odpowiedz Link Zgłoś