wikul 31.03.11, 23:42 Wprawdzie nigdy go nie ogladałem ale pisdoloty mnie zdopingowały. Chyba będzie miał niezłą ogladalność. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9356791,Nowy_odcinek__X_Factor__10_kwietnia__PiS_wzywa_do.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariadna-enta Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 31.03.11, 23:48 nie będzie mnie w domu,więc nie będe miec moralnych dylematów.) Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 31.03.11, 23:52 ariadna-enta napisała: > nie będzie mnie w domu,więc nie będe miec moralnych dylematów.) Wystarczy że będziesz o nim myslała. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 01.04.11, 00:02 pewnie pomyślę o samej katastrofie,ale ciesze się,że nie bedę musiała oglądać obchodów,bo mam obawy co urządzi PiS Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 01.04.11, 00:05 ariadna-enta napisała: > pewnie pomyślę o samej katastrofie,ale ciesze się,że nie bedę musiała oglądać > obchodów,bo mam obawy co urządzi PiS Można sobie wyobrazić. Odpowiedz Link Zgłoś
ariadna-enta Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 01.04.11, 00:10 i to jest smutne Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 03.04.11, 16:25 ariadna-enta napisała: > i to jest smutne Bardzo smutne. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Przyajciół POznaje się po smierci bliźniaka 03.04.11, 17:56 Maja Sablewska to inwalidka?! FOTO Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Przyajciół POznaje się po smierci bliźniaka 03.04.11, 17:57 Maja Sablewska ma teraz swoje 5 minut. Jest jurorką wokalnego show, które ogląda około 5 milionów widzów. Nie uprawnia jej to jednak do parkowania, gdzie popadnie. Ostatnio gwiazda "X-Factor" pozostawiła swój samochód na miejscu dla inwalidów. Czy zrobiła to świadomie? Niestety, tego nie wiemy. Jedno jest pewne, sportowe bmw Sablewskiej, nie jest uprawnione do tego rodzaju parkowania. Na samochodzie jurorki nie widać bowiem znaczka z wózkiem inwalidzkim. Takiego zachowania nie usprawiedliwia nawet brak miejsc parkingowych w zatłoczonym centrum miasta. Wstyd... (fakt/BZe) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 01.04.11, 01:02 wikul napisał: > ariadna-enta napisała: > > > nie będzie mnie w domu,więc nie będe miec moralnych dylematów.) > > Wystarczy że będziesz o nim myslała. O kim? O Joju? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 01.04.11, 14:24 snajper55 napisał: > O kim? O Joju? > S. Oczywiscie, czy można nie mysleć o tej twarzy tęskniacej do rozumu ? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 31.03.11, 23:51 Nic specjalnego ale lepsze niż transmisja spod pałacu. Kto chce się umartwiać niech słucha Radyja. Charakterystyczne, że pislamiści chcieliby wszystkich rzucić w tym dniu na kolana by śpiewali w intencji najgorszego prezydenta w historii Polski. A niech mu ta kamienna płyta lekką będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 01.04.11, 14:20 Krok w dobrym kierunku. Powinni bojkot rozszerzyć na wybory i nie brać w nich udziału. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 03.04.11, 21:16 Oglądasz? Mamy na prawdę wiele utalentowanej młodzieży. No i jedna starsza pani też zaśpiewała zaskakująco pięknie. Próbowałem znaleźć w jej głosie choć jedną fałszywą nutkę i nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 03.04.11, 21:51 matelot napisał: > Oglądasz? Mamy na prawdę wiele utalentowanej młodzieży. No i jedna starsza pani > też zaśpiewała zaskakująco pięknie. Próbowałem znaleźć w jej głosie choć jedną > fałszywą nutkę i nic z tego. Napisałem przez przekorę, bo kaczyści maja bojkotować. Ale czasem ogladam,bez wiekszego zachwytu bo drażni mnie cały ten cyrk z ocenami. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 03.04.11, 22:13 Wynika z tego, że jestem mniej drażliwy. Lubię też błyskotliwość Wojewódzkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 03.04.11, 23:11 matelot napisał: > Wynika z tego, że jestem mniej drażliwy. Lubię też błyskotliwość Wojewódzkiego. Wojewodzki w tym programie ... wymyka sie Ile z tego gra ? Nie wiem. Ale jest cieply nadspodziewanie. Bez jadu. Ogladam niezbyt uwaznie bo irytuja mnie dlugie reklamy - ale dzisiaj trafilam na calkiem rozmarzone oczy Wojewodzkiego tete Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 12.04.11, 17:32 wikul napisał: > Wprawdzie nigdy go nie ogladałem ale pisdoloty mnie zdopingowały. > Chyba będzie miał niezłą ogladalność. > > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,9356791,Nowy_odcinek__X_Factor__10_kwietnia__PiS_wzywa_do.html Czyżby mnie posłuchali ? W każdym razie nie posłuchali PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Trzeba będzie obejrzeć program X - Factor 12.04.11, 18:50 Do tego stopnia nie posłuchali, że: "X Factor" hitem 10 kwietnia. Pomógł apel PiS o bojkot? W dzień rocznicy katastrofy smoleńskiej TVN-owskie show "X Factor" pobiło swój rekord oglądalności i zostawiło daleko w tyle inne programy, w tym specjalne wydania "Faktów" i "Wiadomości". Kilka tygodni wcześniej o bojkot programu apelowało Prawo i Sprawiedliwość. Odcinek "X Factor" 10 kwietnia obejrzało dnia ok. 5,57 mln widzów (to 32,82 proc. widowni) - podały wirtualnemedia.pl. To najlepszy wynik tego formatu w historii polskiej edycji. TVN już w marcu zapowiadała, że pomimo wypadającej w niedzielę rocznicy katastrofy nowy odcinek "X Factor" zostanie wyemitowany. Posłowie Prawa i Sprawiedliwości dawali wtedy wyraz swojej dezaprobacie wobec takiej decyzji stacji i nawoływali do bojkotu programu. - Okazuje się, że stacje wcześniej epatowały nieszczerą żałobą - wytknął TVN-owi cytowany w dzienniku "Fakt" Joachim Brudziński. Zdaniem polityka, emisja programu "X-Factor" źle świadczy o właścicielach TVN, bo zamiast "wspominać wielką tragedię, wyemitują rozrywkowe show". tnij.org/lc57 Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete moze ... 12.04.11, 19:08 widzowie mieli potrzebe 'odreagowania' ? to naturalne gdy zbyt mocno epatuje sie zaloba ... tete Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: moze ... 12.04.11, 19:13 t_ete napisała: > widzowie mieli potrzebe 'odreagowania' ? > > to naturalne gdy zbyt mocno epatuje sie zaloba ... > > tete To jest oczywista oczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś