Dodaj do ulubionych

TESTY GIMNAZJALNE 2004

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 12:58
Roczniku 1988!!!
Pozdrowionka dle CIEBIE!!!
Podziel się ze mną opinią na temat na razie humanasmile
Ja twierdze że niektóre pytania były niejasno sformuowane,a reszta.......czas
pokażesmile
Całuski dla wszystkich!!!
Jutrzejszego się bardzo boję więc proszę o kciukismile
Obserwuj wątek
    • Gość: gocha Re: TESTY GIMNAZJALNE 2004 IP: *.radomysl-nad-sanem.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 13:11
      czesc wam wszystkim ... ja mysle , ze ten humanistyczny to byl trudniejszy od
      probnego uncertain nie spowiedziewalam sie rozprawki, i niektore pytanie gupie byly,
      ale pozyjemy zobaczymy... jutro mat uncertain masakra - trzymajcie kciuki .... ludzie
      ze roka 1988 :d pozdrowionka kisskiss
    • Gość: picia Re: TESTY GIMNAZJALNE 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:23
    • Gość: picia Re: TESTY GIMNAZJALNE 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:26
      Siema wszystkim z rocznika 1988 jak poszed test,podzielcie
    • Gość: picia Re: TESTY GIMNAZJALNE 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 13:28
      Siema wszystkim z rocznika 1988 jak poszed test,podzielcie sie swoimi
      wrażeniami.Jutro kolejna nasza próba trochę atwiejsza narazie.ODPISZCIE.
      • Gość: sylwia jejQ MASKARADA TE EGZAMINY IP: *.lomianki.sdi.tpnet.pl 05.05.04, 13:53
        PRZEJRZALAm na poczatku ten test i spoxiak a tu zaczelam rozwiazywac i co i
        lipa wogule te egzaminy prowadza do nikad , a wyobrazcie sobie jutro MATMA no
        spox jak ktos umie to chwala mu za to........ A NAJLEPSZE BYLO TO ZE KAZDY MISL
        INNE ODPOWIEDZI WIEC JAK SCIAGALISCIE BIADA TEMU KOMUS BIADAsad(((( EHHHH JA MAM
        ZLE PODAJRZE DWA jutro sie odezwe piszcie o tym gownianym egzaminie bo to jest
        cholernie wazne......... sad((( POZDRO SYLWUS!!!!
        • Gość: Lanfear Okrutne było.... IP: 217.113.234.* 05.05.04, 14:32
          już temat sugeruje że test był raczej wypadkiej przy pracy a nie przemyślaą
          sprawą...lub jescze gorzej...za dłuo ci z kuratorum nad nim kombinowali;] a z
          tymi krzyżami i cierniami co iby ludzie w tym chodzili po powstaniu
          styczniowym..masakra....rozprawka też była okropna... już naprawdę nie mięli co
          wymyśleć....pozdr rocznik 1988;]]
        • Gość: GoFerKa eGzaMinY dO dOOpy !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.04, 14:43
          no masz racje te egzaminy som do dupy :[ to zadanie z krzyzami bylo najgorsze ;/
          ja napisalam ze oznacza to nadzjeje ze bedzie dobsze czy jakos tak. i wogóle to
          było trudne sad juz latwiejszy byl próbny... a zobaczymy jutro . 3majcie sie
          wszyscy 3-gimnazjalisci papkiss
      • Gość: Zanka Re: TESTY GIMNAZJALNE 2004 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:39
        NIe rozumiem was.... ten test był na serio łatwy.... nie wiem dlaczego taka
        istna masakra... A tematu na rozprawkę to łatiejszego już chyba nie mogli dać.
        I zaproszenie do napisania, a nie jakiś list motywacyjny czy zakichane podanie.
        Skopałam dwa pytania póki co, ale to tylko przez własną głoopotę... Z resztą
        zobaczymy co będzie jak będą odpowiedzi dziś. Powodzenia wszystkim jutro!
        Wreszcie łatwiejsza część.
    • Gość: Zanka MI tam się podobało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:26
      Myślałam szczerze mówiąc, że to będzie trudniejsze. Jak zobaczyłam temat
      rozprawki i zaproszenie do napisania to odetchnęłam z ulgą Zwaliłam chyba 2
      pytanka. W sumie banalne, ale ja jak zwykle się wkładam na pierdółkach. Będzie
      dobrze. Jutrzejszego testu jakoś się specjalnie nie boję. Może nawet będzie
      lepiej niż dzisiaj big_grin
      • Gość: przemek Re: MI tam się podobało. IP: *.radom.pl 05.05.04, 16:36
        Ja tam też luzik, na początku, zobaczyłęm temat rozprawki i o k****. Piętnaście
        minut myślałem jak to napisać, jakie argumenty, a jak mi nagle pomysł wpadł,
        zaczołem pisać i w 20 min napisałem, że mi jeszcze miejsca zabrakło smile
        Słąbe było to z cierniem, masakrycznie, a może ma ktoś już na jutro matmę?
        elektroniczek(a)wp.pl
        • Gość: Zanka Re: MI tam się podobało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 16:45
          NIe wiem jak wy, ale ja o tym z cierniem, napisałam, ze symbolizował ból i
          cierpienie narodu polskiego walczącego o niepodległość. I tyle.
          • Gość: Andre Re: MI tam się podobało. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.04, 17:57
            Tez tak napisalem ! Ale ogolnie ten test byl do dooopy ! Trudny ! Jeszcze nam
            nik nie powiedzial ze sa pytania pomieszane ! Jutra sie nie boje mysle ze nie
            bedzie trudne smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka