Gość: Samo-bojca Dajcie im katedry profesorskie i Lepper na papieza IP: *.rb2.lax.centurytel.net 19.05.04, 05:15 No jak nie jak tak! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachwycony Gratuluje ambicji IP: *.rb2.lax.centurytel.net 19.05.04, 05:21 ...przeciez mogly kupic na bazarze, a jednak poszly do szkoly. P.S. Czy wiedza Panie na jaki temat pisaly prace z jezyka polskiego? (polski to jest jezyk, ktorym sie posluguja Panie i wszyscy ludzie nad Wisla) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zachwycony Gratuluje ambicji IP: *.rb2.lax.centurytel.net 19.05.04, 05:26 ...przeciez mogly kupic na bazarze, a jednak poszly do szkoly. P.S. Czy wiedza Panie na jaki temat pisaly prace z jezyka polskiego? (polski to jest jezyk, ktorym sie posluguja Panie i wszyscy ludzie nad Wisla) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: clim Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 05:34 jak te panie zdaly mature to ja z urzedu powinienem dostac tytul profesora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.airlan.pl 19.05.04, 07:18 Skandal przez duze `S` to wrescie kto nas reprezentuje w tym Sejmie - banda niedouczonych palantow i mamy to co mamy - popsel bez matury ludzie gdzie my idziemy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK Profesurę tanio kupię... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 19.05.04, 07:18 ...może być na jakimś poślednim wydziale (filozofia, polonistyka). Pilnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BK A tak poważnie... IP: *.tvk.torun.pl / 158.75.203.* 19.05.04, 07:20 ...to nie ma się z czego śmiać. Tu można tylko płakać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hr_Dracula Emigrję, świat się wali - nie obejrzała kaset z IP: 193.59.95.* 19.05.04, 07:34 lekturami!!! - a ja musiałem je wszystkie przeczytać i miałem przed analizą każdej lektury testy sprawdzające czy przeczytałem i jak dokładnie (naprawdę trzeba było czytać uważnie i ze zrozumieniem). Tylko jest mała różnica - ja zdawałem maturę w 1983 roku no i nie byłem tak "genialny" jak posłowie samoobrony. A moim doktoratem + 3 fkultetami mogę teraz sobie podtrzeć d..... bo przyjdzie Lepper i rozwali to państwo do końca. Wyjeżdżam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miki Prawdziwy sukces! Nowy Beger King z kitem i serem IP: 195.205.71.* 19.05.04, 07:39 To z pewnością zagwarantuje Samoobronie sukces wyborczy, a Hojarska i Beger powinny chyba zostać honorowymi członkiniam Polskiej Akademii Nauk, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOODWORM A MOZE BY TAK ZA ZASLUGI PO TYTULE DOKTORSKIM :))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.04, 07:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: A MOZE BY TAK ZA ZASLUGI PO TYTULE DOKTORSKIM IP: *.eseenet.com 19.05.04, 08:04 Wystarcza teki ministerialne . Ta z dwoja z polskiego na ministra oswiaty , a ta z piatka z geografi na ministra spraw zagranicznych . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misiek 25 lat nie chodziłam do szkoły... IP: *.ikea.com 19.05.04, 08:20 Jestem 11 lat po maturze, ktora zdalem celujaco i szczerze mowiac watpie, czy bym ja zdal obecnie przygotowujac sie w ostatnim dniu przed egzaminem. Zenada jednym slowem i naciaganie wynikow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: 195.245.213.* 19.05.04, 08:20 Lechu miał tylko przyzakładową zawodówkę i został wielokrotnym doktorem "h", one po maturze powinny dostać po katedrze na uniwersytecie - do umycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiepski A potem na studia... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 08:36 Najlepsza politologia .I pytanie dwa razy w roku:,,panie rektorze -jak tam moje egzaminy,zdaliscie????'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: A potem na studia... IP: *.eseenet.com 19.05.04, 08:46 Tak , tak zdaliscie tylko trzeba powtorzyc ustny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariun Re: A potem na studia... IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 19.05.04, 08:48 to teraz p.Beger i Chojarska będą miały takie same wykształcenie jak prezydent Kwaśniewski,jaki kraj.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Komu udało się zdać maturę wogóle się nie ucząc? IP: *.pro-futuro.com 19.05.04, 09:52 Czy jeszcze komuś oprócz naszych Posłanek się to udało? Nie ucząc się przez cztery lata w szkole i tylko dzień przed samym egzaminem? Nie oglądając nawet kaset z filmami nakręconymi na podstawie lektur? Jak sie to robi? Proszę o wskazówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Komu udało się zdać maturę wogóle się nie ucz IP: *.eseenet.com 19.05.04, 09:57 "..Czy jeszcze komuś oprócz naszych Posłanek się to udało?.." Niestety , tylko poslanki wiedzialy komu dac w lape . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicja Re:Matoly do obory a nie do sejmu!!!! IP: *.speed.planet.nl 19.05.04, 14:11 I takie cos ma nas reprezentowac? Swiniopasy do obory...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tier Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 21.05.04, 21:10 to wielki sukces oligofrenopedagogów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zwierz wielki sukces oligofrenopedagogów... IP: *.telpol.net.pl / *.telpol.net.pl 21.05.04, 21:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: didi Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: 158.75.197.* 24.05.04, 10:27 Jakte dwie wieśniary zdały to znaczy że każdy może zdać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy Jakie szkoly takie maturzystki! IP: *.ne.client2.attbi.com 24.05.04, 14:30 Ostatnio na oczach calego spoleczenstwa odgrywana jest tragedia w dwoch aktach pod tytulem "Dajta mi mature!". Kazdy moze zapoznac sie z wiedza i umiejetnosciami dwoch aktorek z Samoobrony grajacymi w tej sztuce role glowne. Jak na dloni widac poziom nauczania i wymagan szkolnictwa polskiego, ponoc najlepszego na swiecie (a na pewno lepszego niz w USA). Okazuje sie, ze osoba nie potafiaca zrozumiec tego co czyta, ani sklecic jednego poprawnego zdania w jezyku ojczystym "dostanie" swiadectwo maturalne. Wobec takiej rzeczywistosci czasy PRL jawia sie byc czasami prosperity dla wiedzy i nauki. I to jest wlasnie nasz wklad w rozwoj kulturalny Europy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: Hojarska i Beger zdały pisemną maturę IP: 65.118.195.* 24.05.04, 18:55 Patrzcie no, naewt kaset z lekturami nie ogladala, czysty geniusz! Odpowiedz Link Zgłoś