oleg3 Re: Muammar Kadafi nie żyje 20.10.11, 14:15 Lewica w żałobie! P.S. Nie wykluczam, że ożyje. Sprzeczne info. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Muammar Kadafi nie żyje 20.10.11, 14:19 A co ja bede mial z tego ? Paliwo stanieje??????????? Nie bo wlicza w nia koncerny pochowek drania no i oczywiscie "odbudowe" zrodel ropy. A wiec........................?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Zastrzelony podczas próby ucieczki? 20.10.11, 14:30 Bardzo pragmatycznie.Świat zaoszczędził dziesiątki milionów dolców.A eurosocjaliści mogą spać spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Muammar Kadafi nie żyje 20.10.11, 14:45 To niebywałe, że w dobie oświeconego humanizmu Kadaffi przetrwał przy władzy dłużej niż jakikolwiek władca podczas dwóch tysięcy lat trwania tego starego państwa. Ale to oznaka wieku dwudziestego. W najbardziej oświeconych socjalistycznych oazach szczęścia nadal pozostają przy władzy Fiedek Castro, a dynastie trwają w Północnej Korei i Syrii. Powoli, ale systematycznie wykrusza się kadra, która postawiła wykształcenie w Moskwie... Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re: Muammar Kadafi nie żyje 20.10.11, 15:06 Aż się czerwono zrobiło na GW!!!!! I co, znowu setki tysięcy, miliony będzie tańczyć, pląsać itp itd na różnych skwerach świata? Astra To TVN24 ma dziś robótkę........ Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Nie wiem z czego taka radosc 20.10.11, 15:32 Wladze po nim przejmuja islamisci. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Nie wiem z czego taka radosc 20.10.11, 15:40 manny-jestem napisał: > Wladze po nim przejmuja islamisci. Bo nie będzie procesu. Telewizja nie pokaże namiotów rozbijanych w Rzymie, Paryżu i Brukseli. uścisków dyktatora z euroelitą. Niektóre konta przepadną, złoto trafi w dobre ręce. No i ropa! Wreszcie francuska, nie włoska. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Zyjemy w chorych spoleczenstwach 20.10.11, 15:47 Gdzie media z dzika radoscia tancza na trumnach i ciagna tlumy za soba. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Zyjemy w chorych spoleczenstwach 20.10.11, 15:50 manny-jestem napisał: > Gdzie media z dzika radoscia tancza na trumnach i ciagna tlumy za soba. A pingwin, który zabłądził do Nowej Zelandii jest medialną gwiazdą. Gdzie przepuszczenie kobiety jest molestowaniem, a zmuszanie do obnażania się to show. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Zyjemy w chorych spoleczenstwach 20.10.11, 15:56 oleg3 napisał: > manny-jestem napisał: > > > Gdzie media z dzika radoscia tancza na trumnach i ciagna tlumy za soba. > > A pingwin, który zabłądził do Nowej Zelandii jest medialną gwiazdą. Gdzie przep > uszczenie kobiety jest molestowaniem, a zmuszanie do obnażania się to show. > > Tak i robi sie z tego absurd. Bylem swiadkiem jak ktos chcial pomoc wspolpracownicy niesc cos ciezko. Spojrzala na oferujacego tak jakby mu co najmniej totalnie szajba odbila. Dobrze ze nie poleciala ze skarga o sexual harassment. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zyjemy w chorych spoleczenstwach 20.10.11, 16:48 wiesz olegu, tak sobie mysle, ze smierc Qaddafiego to - informacja. podobnie jak pingwin w NZ, przepuszczona ( przez co, kogo ?) kobieta, zmuszanie (?) do publicznego obnazania. ale skorosmy w temacie, przetwarzania (info) to dla mnie interesujacym jak roznie, obaj z mannym, podchodziliscie do niej na poczatku watku ,a jakimi refleksjami dzielicie sie w ostatnich wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Zyjemy w chorych spoleczenstwach 20.10.11, 17:14 kalllka napisała: > wiesz olegu, > tak sobie mysle, ze smierc Qaddafiego to - informacja. == Tak, aledyskusja jest o tym jak sie ja przekazuje. Jak wchodze teraz na strone glowna gazety.pl to zbiera mnie na wymioty. Zreszta nic nowego tak naprawde. > ale skorosmy w temacie, przetwarzania (info) to dla mnie interesujacym jak rozn > ie, obaj z mannym, podchodziliscie do niej na poczatku watku== Roznie? Nie widze tego. PS. Znamy sie? Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zyjemy w chorych spoleczenstwach 20.10.11, 17:39 a nie wiem czy sie znamy. nie rozmawialismy ze soba tutaj. poza tym, moj system operacyjny i jezyk nie warczy na roznice swiatopogladowe czy strefy czasowe. staram sie pisac w sposob wywazony i ucze nie kierowac e-mocjami. zas bedac w temacie, to akurat ten temat (cyberlingwistycznego) przetwarzania informacji i przez to mozliwosci sterowania swiatopogladem, bardzo mnie interesuje. stad moj wtret miedzy wpisami matelota i olega oraz uwaga o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: Zyjemy w chorych spoleczenstwach 20.10.11, 17:43 moj system operacyjny i jezyk nie warczy na roznice swiatopogladowe czy stref > y czasowe. staram sie pisac w sposob wywazony i ucze nie kierowac e-mocjami. == Tu sie roznimy. Nie widze powodu dlaczego akurat na forum musialbym sie powstrzymywac od kierowania emocjami. A szczegolnie juz na forum Szambo Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kalllka Re: Zyjemy w chorych spoleczenstwach 20.10.11, 18:18 pomijajac Twoje zartobliwe okreslenie foruma- Szambo oraz jego "mozliwosci przetwarzania znaczen ( szampon, szampan , sam pan- pan sam? Bosman, Boszam ( wiertarka, komputer, router) i ich reklamy,, podkresle, ze nie o powstrzymywaniu emocji tylko nie kierowania sie nimi-napisalam i pewnie wlasnie dlatego nie kierowania, bo ze nieodpowiedzialnym Akwanecie. aha, przy okazji - zapisu informacji i jej wartosci- jaka ( w zlotowkach) ma info o smierci Qaddafiego? Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: Nie wiem z czego taka radosc 20.10.11, 15:47 manny-jestem napisał: > Wladze po nim przejmuja islamisci. Jakie to "eleganckie" - cieszyć się z czyjejś śmierci... a tymczasem Kadafi poległ w odróżnieniu... Dla wielu będzie narodowym bohaterem, który oddał życie dla swojej ojczyzny. Te ciężarówki rozstrzelanych zwolenników Kadafiego to zbrodnia czy "cuś innego" zdaniem pislamistów? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Nie wiem z czego taka radosc 20.10.11, 17:25 Gaddafi was killed on Thursday as Libya's new leaders declared they had overrun the last bastion of his long rule, sparking wild celebrations that eight months of war may finally be over. Details of the death near Sirte of the fallen strongman were hazy but it was announced by several officials of the National Transitional Council (NTC) and backed up by a photograph of a bloodied face ringed by familiar, Gaddafi-style curly hair. (reuters) Odpowiedz Link Zgłoś
janusz2_ Re: Nie wiem z czego taka radosc 20.10.11, 17:42 matelot napisał: > Te ciężarówki rozstrzelanych zwolenników Kadafiego to zbrodnia czy "cuś innego" > zdaniem pislamistów? A jaka wersja jest obowiązująca wśród sympatyków PO? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: to przestroga dla reżimu Tuska jest właśnie 20.10.11, 19:55 Martw sie o swojego idola, raczej. Żeby jego nie pogonili. www.wprost.pl/ar/266058/Przegralismy-przez-Jaroslawa-W-PiS-zbiera-sie-na-burze/ Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: to przestroga dla reżimu Tuska jest właśnie 20.10.11, 19:59 wiadomosci.onet.pl/tylko-w-onecie/tusk-kaczynski-chcial-wyslac-wojsko-do-libii,1,4233872,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re:i gó...arz bohater.. 21.10.11, 09:55 .....pokazujący paluszkiem gdzie dziabnął Kadafiego..... Astra Odpowiedz Link Zgłoś
astra18 Re:Co na to Hillary???? 21.10.11, 14:30 fakty.interia.pl/raport/rewolucja-w-krajach-islamskich/news/onz-chce-sledztwa-w-sprawie-smierci-kadafiego-byl,1711364 wszak na własne oczy widziałam i słyszałam" kill him" or "coś tam". Astra18 Odpowiedz Link Zgłoś
matelot Re: lincz z błogosławieństwem zachodu 21.10.11, 19:07 Zgadzam się z panienką. To był lincz. Przy okazji jakoś nie widzę tu wpisów osób, którym śni się po nocach dyktatura jako remedium na polskie problemy. Prawie każda dyktatura tak sie kończy właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
hordol prawiedliwość tryumfuje 21.10.11, 19:45 od czasu o czasu.... niezalezna.pl/17949-kadafi-czyli-czego-uniknal-kiszczak Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 ech, glupi ten Kadafi 22.10.11, 02:06 ze sobie w pore nie wyhodowal Michnika Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: ech, glupi ten Kadafi 22.10.11, 02:08 marnie zginal, a mogl przeciez zostac czlowiekiem honoru Odpowiedz Link Zgłoś
al-kochol-8 Re: lincz z błogosławieństwem zachodu 22.10.11, 02:12 od czasu pojmania hitlerowcow Zachod zrobil ogromny krok ku chwale ludzkosci Odpowiedz Link Zgłoś