Dodaj do ulubionych

Julia Tymoszenko jest

03.01.12, 23:34
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,10909522,Skandaliczne_warunki_w_celi_Tymoszenko__24_h_na_dobe.html?lokale=lublin

+++++++++++++++++++++++++++++++
mamy do czynienia z kolejnym absurdem lewackiej nagonki, w tym i GW.
Tymoszenko to ewidentna aferzystka, złodziejka, biorąca łapówki, szastająca milionami euro i funtów.
Chciała być carycą.
Aż przyszedł ex kryminalista i ją skasował.
Od razu pisałem aby PP Kwaśniewski nie wpierdzielał się w żadne rewolucje na Ukrainie.
Ale gdzie tam, nawet order dostał za to.
Ukraina to kraj mafii na każdym kroku. Trzeba tam bywać aby to zrozumieć.
Julia to mafiozo załatwiona przez innego mafioza.
Oni wszyscy to mafiozi. I dlatego mnie śmieszy ten skowyt GW i innych lewaków w unii.
Ta obrona Julii przez GW żałosna jest. Już lepiej im wychodzi użalanie się nad jakimś Żydem z przed 70 lat i jednocześnie szukanie pretekstów co by opluć państwo Israel, jak na lewaków przystało właśnie.
Obserwuj wątek
    • wikul Re: Julia Tymoszenko jest 03.01.12, 23:50
      perla napisał:

> wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114881,10909522,Skandaliczne_warunki_w_celi_Tymoszenko__24_h_na_dobe.html?lokale=lublin
      >
      > +++++++++++++++++++++++++++++++
      > mamy do czynienia z kolejnym absurdem lewackiej nagonki, w tym i GW.
      > Tymoszenko to ewidentna aferzystka, złodziejka, biorąca łapówki, szastająca mil
      > ionami euro i funtów.
      > Chciała być carycą.
      > Aż przyszedł ex kryminalista i ją skasował.
      > Od razu pisałem aby PP Kwaśniewski nie wpierdzielał się w żadne rewolucje na Uk
      > rainie.
      > Ale gdzie tam, nawet order dostał za to.
      > Ukraina to kraj mafii na każdym kroku. Trzeba tam bywać aby to zrozumieć.
      > Julia to mafiozo załatwiona przez innego mafioza.
      > Oni wszyscy to mafiozi. I dlatego mnie śmieszy ten skowyt GW i innych lewaków w
      > unii.
      > Ta obrona Julii przez GW żałosna jest. Już lepiej im wychodzi użalanie się nad
      > jakimś Żydem z przed 70 lat i jednocześnie szukanie pretekstów co by opluć pańs
      > two Israel, jak na lewaków przystało właśnie.

Nie kwestionując twoich uwag na temat Tymoszenki i Ukrainy (nie znam, ostatnio byłem tam krótko 17 lat temu) trzeba jednak odzielić odpowiedzialność kryminalną od politycznej. W tym procesie postawiono Tymoszence zarzuty dotyczace złych negocjacji z Rosją. To zarzut polityczny, który można by postawić prawie każdemu politykowi. Pewnie Janukowyczowi też.
      I na to, jak sadzę, oburza się opinia publiczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka