Gość: /// IP: *.aine.pl 05.06.04, 22:04 wlasnie zrobilam sobie test,wyszlo niezle ale tak naprawde to wiekszosc strzelalam.Takie testy to swietna sprawa, przynajmniej wiem jaki POlak ze mnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ChOrY Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.opa / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:06 77% jestem z siebie dumny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryszard Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.suble.demo.net.pl / *.demo.net.pl 05.06.04, 22:17 co prawda mój wynik 85% 30/35 nie jest rewelacyjny, ale spodziewalem się, że będzie trudniejszy. Pozdrowionko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trzysiek Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:19 Wiem, że mój wynik nie jest świetny 82% 37/45, ale i tak chyba dobrze, jak na niedawno skończone 11 lat? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bartek Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.04, 22:22 w pytaniu z gollobem był bład. gollob mial mistrzostwo polski i vicemistrzostwo swiata Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 05.06.04, 22:25 W pytaniu z Gollobem nie było blędu bo brzmiało ono, jaki najwyższy tytuł uzyskał. wicemistrz świata jest wyższym tytułem od mistrzostwa Polski. Pytania były spoko, część zabawna. Fajne te testy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.visnet.pl / *.VisNet.PL 06.06.04, 08:28 z tym sie zgadam,ale Gollob zajal 3 m.a wiec z tym wicemistrzostwem to naciagane torche,bo wicemistrz jest jeden,ten co zajal drugie m. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pioter;p Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.gdynia.mm.pl 05.06.04, 22:34 18 lat 80% troche strzelałem ale inaczej sie chyba nie da Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andylodz28 Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.lodz.mm.pl 06.06.04, 12:24 Ja miałem 91% (32/35) i co wy na to Andrzej z Łodzi. Ps. Łódź górą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: profesor chaos Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:22 80% jak na 22-latka to chyba nie najgorzej, aaa? jak myślicie ? ps.:dowartościujcie mnie no !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adas Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.katowice.msk.pl / 81.219.117.* 05.06.04, 22:28 Szanowny Panie rocznik 82 80% (28/35) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NOIR Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: 62.205.126.* 11.06.04, 23:02 TRES BIEN! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: 62.205.126.* 11.06.04, 22:47 Aplauz prosze dla "profesor chaos".Brawo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lena Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.matrixx.waw.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:22 80% i 25 lat w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.06.04, 22:24 54% i 16 lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Linda Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.dip0.t-ipconnect.de 11.06.04, 15:41 45%, jestem z Niemiec (24 lat)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza tragicznie! 57% 1989 nie bardzo pamietam IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 20.06.04, 19:59 Tragicznie 57% - 1989 nie bardzo pamietam a od 10 lat mieszkam za granica, politykow nie kojarze ale o panu Buraku Leperze slyszalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karolina Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:26 ja mam 12 lat i miałam 74% .czy to nie jest troche dziwne?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojec IGNORANCJA p. PACEWICZA IP: *.dzialoszyn.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:28 Jestem oburzony ignorancją p.Pacewicza ,który nie uznał pomyłki WYBORCZEJ w pytaniu o pierwszego prezesa TVP wybranego w konkursie!!!!! Kilku kandydatów to nie jest konkurs proszę pana!!! Robicie wodę z mózgu i nie potraficie przyznać się do błędu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: IGNORANCJA p. PACEWICZA IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 05.06.04, 22:31 No cóż, jak w każdym tego typu programie wpadek było wiele. Mnie zaś wkurzało zachowanie Drzyzgi. jak dotąd ją lubiłam, ale jejniektóre uwagi były zdecydowanie nie na miejscu... A świecące sie od potu czoło drugiego z prowadzących? Parodia No ale, w programie na żywo tak bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Söndag Re: IGNORANCJA p. PACEWICZA IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 06.06.04, 08:45 Zgadza sie, program byl zrealizowany bardzo chaotycznie i celowala w tym p. prowadzaca. Niestety TVN ma wiele takich knotow realizacyjnych na swoim koncie a wystarczy podpatrzyc jak robi sie takie programy w innych telewizjach chocby w Szwecji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 05.06.04, 22:28 Ten test wcale nie świadczy o twojej polskości, conajwyzej o pamięci i kojarzeniu faktów. Niektóre pytania były naprawdę śmieszne, ale nie wszystkie. Też na część strzelałam. Wynik - mogłoby być lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojec IGNORANCJA red.PACEWICZA!!! IP: *.dzialoszyn.sdi.tpnet.pl 05.06.04, 22:32 Wstyd niepopełnić błąd ale się nie potrafić przyznać do niego p.redaktorz konkurs to nie paru kandydatów !!! Nie rócie ludziom wody z mózgu!!! ,,WYBIÓRCZA'' Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mrt 74%, 19 lat :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:34 oto moj wynik i wiek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:39 nie wierze...100% w większości strzelalam...35/35 moglabym byc poslem he he Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jakub Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.oc.oc.cox.net 06.06.04, 08:00 23 lata poza Polska i wynik - 76%. To chyba niezle? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rilla Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.msk.net.pl / 80.48.255.* 05.06.04, 22:41 test wyszedl mi bardzo dobrze zważywszy na to,że mam dopiero 16.Swietna sprawa, zawze to jakies urozmaicenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek 68% IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.06.04, 22:44 Twój wynik: 68% (24/35) Bardzo przyzwoicie, naprawdę jest się czym pochwalić. Historia III RP nie jest dla Ciebie białą kartką, ale do perfekcji jeszcze trochę brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość AA Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: 82.160.43.* 05.06.04, 22:52 też mi niexle poszło. dzięki autorom, wiecej takich testów. Odpowiedz Link Zgłoś
rilla_t Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal 05.06.04, 23:03 mi wyszlo 60%, a mam 16 lat..zawsze mogło byc lepiej...ale takie testy to swietna sprawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.itpp.pl 05.06.04, 23:12 troche zaskoczyla mnie nazwa-35 pytan to ma być wileki test?ale ogólnie uważam, ze to świetny pomysł i takie testy powinny się pojawiać również w innych dziedzinach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jokim porazka organizatorska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 23:15 test byl banalnie prosty, odpowiedzialem na wszystkie pytania. dziwie sie natomiast politykom, np. Frasyniukowi czy Niesiolowskiemu ze mieli mniej niz 26 pytan w I turze. moim zdaniem to kompromitacja. a jezeli chodzi o Miecugowa to bylem zażenowany jego poziomem prowadzenia, komentowania niektorych pytań, a juz podanie inf że na innym kanale trwa mecz pilkarski swiadczy o nieprofesjonalizmie. Generalnie organizacja slabiutka, goście nie slyszący pytań, itp. Zdziwilem sie ze pytania ukladali skoczylas i besres po nich spodziewalem sie wiecej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lezzak24 test-prościzna IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 05.06.04, 23:15 testc to pestka był zbyt łatwy i wcale się nie trzeba było fatygować z odpowiedziami. Mój wynik to prawie 90 % i sam sobie pogratulowałem a wy? jak wam poszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: test-prościzna IP: *.bazapartner.pl 05.06.04, 23:19 mam 100%!!! tylko przy dwóch pytaniach zawahałam się...ale rzeczywiście prościzna!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lezzak24 Re: test-prościzna IP: *.pcz.czest.pl / *.pcz.pl 05.06.04, 23:23 o wiele lepszy był test IQ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Wątpliwości co do pyt. o Kuroniówkę IP: 217.153.29.* 05.06.04, 23:27 Mam poważne wątpliwości dot. tego pytania. Z jednej strony w powszechnej świadomości, nazwa ta określa zasiłek dla bezrobotnych. Z drugiej strony, trzeba pamiętać skąd się wzięła ta nazwa. Jestem pewien, że TVP ma nawet w swoich archiwach fragment, w którym Jacek Kuroń osobiście gotuje tą zupkę. Ponieważ obie odpowiedzi są poprawne, pytanie te NIE POWINNO SIĘ ZNALEŹĆ w tym teście. BTW. Czy nie odnosicie wrażenia, że w historii III RP wg. GW osoba Wielce Szanownego Pana Redaktora i GW w ogóle, zajmują zbyt mało miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
mentalica zenada... 05.06.04, 23:39 Moim zdaniem mniej wiecej tak zenujacy jest poziom tych pytan jak nasza reprezentacja w pilce noznej.. ale moze to jest zabieg celowy i moze to jest ta roznica miedzy tym testem a reprezentacja.Sytuacja w naszym kraju to totalny cyrk i brak profesjonalizmu i ten program sie dopasowal. Usmialam sie... Traktuje to jako zart i mam nadzieje, ze autorzy pytan poprostu mieli na celu zdystansowanie ludzi do tego wszystkiego. Pozytywna sprawa taki test... Hehe. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pitek szczeniaki nie lubia Kuroniówki IP: *.ws146.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 00:36 wiec wchodza do tylka, adaskowi, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OB-KAT Z SAN DIMAS Re: Wielki Test z III RP G-W, portal IP: *.proxy.aol.com 05.06.04, 23:44 JEST JAK JEST ALE LICZYMY NA LEPSZA PRZYSZLOSC I NA WASZE W TYM POPARCIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karzeł Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 00:12 Jestem w szoku 97%(34/35). Wywaliłem się na Mazowieckim - myślałem o gospodarce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beniamin Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.chello.pl 06.06.04, 23:41 Ja też, a wywaliłem sie na Bushu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: remote Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.icpnet.pl 06.06.04, 00:32 10. Gdzie miała być dyplomatą Ewa Spychalska, jeśli powiedziała, że chodzi o kraj leżący między Bugiem a Odrą: OK, wiem ze chodziło tu o Białoruś, ale do cholery kraj mięsdzy Bugiem a Odrą to chyba Polska. Jeszcze nas Łukaszenko nie wchłonął. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raf Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.06.04, 00:57 Ten test jest dziecinnie prosty, tylko totalni ignoracni nie dostaną conajmniej 30/35. Ja ma 34/35 bo nie trafilem w Kusznierewicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denay Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 02:28 34/35 - moge byc poslem ) nie rozumiem tylko jednego - tyle sie ostatnio trabilo, ze po raz pierwszy Prezes TVP bedzie wybierany w konkursie. Wiec dlaczego Walendziak?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: denay a poza tym to za malo.. IP: *.dip.t-dialin.net 06.06.04, 02:29 pytan jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AntyLepper 76% IP: *.top.net.pl 06.06.04, 08:15 Co ze mnie za Polak? trzeba chyba stąd wyrywać.. 76%. Ciekawe jakby zrobili Test z wiedzy o Unii. Myślę, że milibyśmy więcej punktów niż jej dawni mieszkańcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Söndag Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.015-61-6e6b7010.cust.bredbandsbolaget.se 06.06.04, 08:38 20 lat na obczyznie i wynik 41/45 to tez chyba niezle, w kazdym razie zona byla pelna podziwu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żołnierz Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: 80.51.255.* 06.06.04, 08:47 Jeden z wariantów odpowiedzi na pytanie "dlaczego armia czerwona......" Brzmiał "bo wszyscy mieli już zegarki" Jeżel miał to byc test posiadający walory intelektualne,to takie ordynarne i chamskie propozycje odpowiedzi świadczą o autorach i gAZECIE.WSTYD!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puknij sie! Re: Wielki Test z III RP Gazety Wyborczej, portal IP: *.intermedia.net.pl / *.intermedia.net.pl 06.06.04, 13:43 Czy ty wiesz wogule co mowisz bo chyba nie za bardzo!Przeciesz to ma byc poidchwytliwe i z zartem!Wielki z ciebie zolniesz jak ze mninie prezydent!! Odpowiedz Link Zgłoś