Dodaj do ulubionych

AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł

06.06.04, 21:17
honorowy antynobel należy się rumianemu nierobowi z pałacu za okupację Iraku.
Ten żydowski doktor honoris causa zasługuje na antynobla z kilku innych
powodów (afera rywina, afera orlenu, itd). Komunistyczne czerwone bydle
darmozjad utrzymywany z naszych podatków.
Obserwuj wątek
    • Gość: pablo Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:33
      W pełni się zgadzam z poprzednią opinią

Pzdr pablo
      • Gość: tyl Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: 5.2.* / *.chello.pl 06.06.04, 21:35
        Ja też
        • Gość: Misiek Ja proponuje dac antynobla pacyfistom oszolomom... IP: 193.0.122.* 06.06.04, 23:38

Walcza o pokoj broniac Husseina i Al-Kaidy ...
    • Gość: tow2sekr Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 21:41
      Nie wiem, czy warto w ogóle odpowiadać tow1sekr ? To chyba niepotrzebnie
      podniesie go na duchu. Ale co tam...
      Ja też nie do końca zgadzam się z wysłaniem wojska do Iraku, a przynajmniej nie
      w towarzystwie aktualnego Wielkiego Brata i na jego warunkach. Natomiast, gdyby
      należało się zrównać z twoim poziomem, to pierwszy do zagazowania powinieś być
      TY, matole !Z dugiej strony szkoda gazu. Może zwykły kołek by wystarczył.
      • Gość: szczupak Re: Tow2sekr wyp...dalaj IP: *.chello.pl 06.06.04, 23:00
        j.w. komuchu
        • Gość: Cobolt Jestetescie banda... IP: 212.191.132.* 06.06.04, 23:15
          Jestescie banda pomylencow z LPR-u i zrabanymi NOP-"owcami" pies wam morde
          lizal cwoki idzcie sie leczyc
      • tow1sekr AntyNoble 07.06.04, 00:17
        ?
        gazu, gazu!
        Ty przygłupie,
        > należało się zrównać z twoim poziomem, to pierwszy do zagazowania powinieś
        być
        > TY, matole !Z dugiej strony szkoda gazu. Może zwykły kołek by wystarczył.
        bla bla ble ble.
        taka komunistyczna szmata daje głos na forum. Ty mnie nie obrażasz, ty mi serek
        z huja zjadasz. Ćfe, spriedalaj hamie.
    • Gość: Logofag@gazeta.pl Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: 217.79.144.* 06.06.04, 21:57
      Obyśmy nie mieli jeszcze bardziej tumianego... Z krawatem.
      • Gość: LUKO Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:02
        Ten bardziej rumiany to podobno bardzo chce do Brukseli aby tam nas wszystkich
        reprezentować!! To tak jakby krowe wybrać na prezydenta !!!
      • Gość: ZZ Kołodko! IP: *.top.net.pl 07.06.04, 07:08
        Nie zapominajcie o Grzesiu! Pamiętajcie, jak kroił chlebek, jak biegał w
        maratonach, jak wymachiwał nożycami. A jakie fajne pomysły ekonomiczne miał!
        Sam Lepper go chwalił.
        Są jeszcze inne kandydatury: Cukrowy Gabriel Janowski, Długi Wytrych, całość
        PSL i tak dalej.
        Aha, jeszcze Marek Pol
    • Gość: Andrzej Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: *.telia.com 06.06.04, 23:18
      Mysle, ze Twoj post, tez znalazl by sie na poczesnym miejscu!
    • Gość: nivel Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:36
      Szczerze mowiac, to nawet gdyby Twoje postulaty byly sluszne (a moim zdaniem
      nie sa), to i tak poziom Twojej wypowiedzi jest zalosny...

Pozdrawiam
      nivel
    • Gość: you-know-who Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: *.telia.com 07.06.04, 02:10
      > honorowy antynobel należy się rumianemu nierobowi z pałacu za okupację Iraku.
      > Ten żydowski doktor honoris causa zasługuje na antynobla z kilku innych
      > powodów (afera rywina, afera orlenu, itd). Komunistyczne czerwone bydle
      > darmozjad utrzymywany z naszych podatków.

niewiele mozna dodac lub ujac.
      Kwach ma moj glos.

PS. Aha, dodam dla smiechu (chociaz to prawda, nie dowcip!) ze
      komitet noblowski pyta mnie co roku, kogo zechce nominowac do nagrody Nobla.
      Gdzie mozna zapisac sie na liste komitetu anty-noblowskiego?
      To by mnie duzo bardziej bawilo.
    • Gość: XXX uprawiasz intelektualne dresiarstwo IP: 158.75.28.* 07.06.04, 10:32
      jezyk twojej wypowiedzi nominuje cie do nagrody "chamszczyzna polszczyzna 2004"
      i wyroznienia w konkursie "plugawousty". niegratulacje!!!
      • Gość: aaa Re: uprawiasz intelektualne dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 10:38
        Ludzie co wy tylko o polityce umiecie rozmawiać ? Brak wam inwencji żeby jakąś
        sensowną kandydaturę wymyślić czy co jak tak to po co w ogole komentowac?
        No dobra przyznam sie ja tez nie mam pomyslu a komentuje wink
        • Gość: taka jedna Moze lepiej byloby IP: *.sasiedzi.pl 07.06.04, 11:59
          gdyby ten watek zatytulowac Nienawisc.
          Ludzie dlaczego w Was tyle nienawisci?
          Zastanowcie sie.
        • Gość: aaa Re: uprawiasz intelektualne dresiarstwo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 21:19
          Mam temat na anty nobla ale nie polskiego. Otóż anty noble należą się wszytkim
          tym którzy naukowo próbują udowdnić teorie kreacjonistyczne .Dla mnie to jest
          bez sensu nie zabraniam nikomu wierzyć w to że bóg stworzył Adama i Ewę itd ale
          co innego wiara co innego nauka . Pisze o tym bo szukam materiałów do rpacy
          licnecjackiej i co drugi artykul to kreacjonisci
    • Gość: wacio Re: AntyNoble - konkurs na najgłupszy pomysł IP: *.coi.waw.pl 07.06.04, 13:28
      "Honorowy AntyNobel przypadł Wisławie Szymborskiej w dziedzinie wnętrzarstwa"

może ktoś wyjaśni o co tu chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka