Gość: Slusznie II Re: Slusznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:18 Bardzo slusznie, Slusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slusznie III Re: Slusznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:20 Slusznie i Slusznie II, ja rowniez uwazam ze slusznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slusznie IV Re: Slusznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:25 No tak, ale co wlasciwie jest slusznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Slusznie X Re: Slusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:20 Slusznie jest mowic slusznie Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 01:25 logo.cafepress.com/1/356074.252341.gif Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbyszek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.client.comcast.net 27.06.04, 02:03 Malo mnie interesuje kto z kim sypia,skad pochodzi,jakiego jest wyznania itp.Ale stwierdzam,ze organizacje gejowskie zachowuja sie bardzo prowokacyjnie (np.terminy i okolicznosci parad)i to mi juz przeszkadza. Ps.Jezeli Europa jest tak tolerancyjna,przyjazdna i sprawiedliwa to dlaczego Polacy,Czesi,Wegrzy,Slowacy i inni nie moga tam legalnie pracowac a rolnicy maja dostac tylko 25% doplat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: german Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 212.65.27.* 27.06.04, 12:10 I wasza dyskusja pokazujejakim glupim i nietolerancyjnym naroden jestecie...zasciankowi i prymitywini...geje pfui....Zydzi...o boze....niemcy...nazisci....rosjanie....tez do niczego.....zalosny narod!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.205.83.* 27.06.04, 13:06 oj zalosny german jestes ale buziak dla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mona Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.205.83.* 27.06.04, 13:07 to germanskie plemie buzik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cygano Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:52 Preferencje seksualne dzielimy na: - hetero, - homo , - nekro ( feel ), - bi ( wanna be? ) - zoofil ( zoo feel! ) ,- pedo ( feel ) - ugrofil ( czerpiący satysfakcję z obcowania z Węgrem lub Finem ) - Bałtofil ( analogicznie litwin,łotysz,estończyk ) - Clintonbil ( oral feel ) ,- Bahnofil ( kolejarze ). Nie Nie zamykajcie się państwo na te mnogości, to wymaga wrażliwości, mówomy nie zaściankowości, TĘPIMY GEJÓW BEZ LITOŚCI !!!!!! PRECZ OD MEGO TYŁKA, to pomyłka. / Odpowiedz Link Zgłoś
maniekxxx Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 02:07 absolutnie zgadzam sie!.Nikt niebedzie im zagladal do lozka, ktos chce miec sex z kotem,swinia,psem itp to ich prywatna sprawa, ale gdy zaczna mi mowic ze jestem rasista bo niepopieram ich szalenskich dzialan-to przyznaje ze tak kocham byc rasista-byc nim otwarcie.Lewackie kurwy-wymyslili sobie genialne pole walki, kiedy niewychodza im argumenty z druga strona, wowczas zaczynaja uzywac niezastapionych slow:RASISTA.Mi i innym wolno miec wlasne zdanie.Ale my hetero-niemozemy uzyc przeciwko nim ze to oni sa RASISTAMI gdyz probuje sie nam wcisnac na sile ich szalencze zapatrywania.Od dzis prosze azeby mnie wolanoL:rasista-bo nienawidze pedalow i lesbije!.No kto co mi zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jedrek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.cg.shawcable.net 27.06.04, 02:04 Skoro homoseksualisci maja sie za normalnych to po cholere sie ubieraja w damskie ciuchy ,robia makijaze i manifestuja? Orientacja seksualna jest prywatna sprawa kazdego czlowieka i nie powinno sie tego upubliczniac,skoro sie to robi to znaczy ze chodzi o cos wiecej niz rowne prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:58 Oczywiscie, ze chodzi o cos wiecej! Te parady i inne prowokacje sa z pewnoscia sterowane a glupota niektorych gejow powoduje, ze w ten sposob dzialaja na wlasna szkode. Podobnie jak zydzi - prowokuja aby wywolac niechec a potem krzyczec jak to ich sie przesladuje! Glupota albo podlosc i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieeetek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.proxy.aol.com 27.06.04, 02:19 Trzeba przeciwdzialac temu zboczeniu.Najbardziej ludzkie przeciwdzialanie to pomoc;trzeba ich leczyc. Niemcy krytykujac Polske - moze tylko usmiejmy sie z tej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tatuś Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 06:21 Jestem heteroseksualny, łaskawie proszę o tolerancję. Wiem, że wiele znanych osób podobno było homoseksualistami, ale wiem, że z pwenością nie robili takich cyrków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pankracy Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:04 Ci co robia tye cyrki niewiele znacza... ich poziom sprowadza sie do szminki i krecenia dupa. Szkoda. A prawda jest taka, ze postep cywilizacyjny i kultura swiatowa wiele, bardzo wiele zawdzieczaja gejom. Tylko po co wzbudzac niechec i nienawisc do siebie w ten sposob? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieprzekonany normalnosc ???? IP: *.proxy.aol.com 27.06.04, 06:33 Bardzo watpie aby osobnicy ktorzy w ubikacji zachowuja sie gorzej od zwierzat, glos maja taki jak koza po wykastrowaniu i sprawia im przyjemnosc gdy czlonka umocza w odchodach byli normalni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom 300 tys to zaledwie 0,4% populacji Niemców IP: 213.25.22.* 27.06.04, 07:33 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: statystyk 6% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:06 Ale juz 6% populacji Berlina! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ukryty Reszta sie boi ujawniac - bo rodzina, sasiedzi... IP: *.adsl.ttnet.net.tr 27.06.04, 12:24 Ciekawe czego sie boja, skoro jest tak dobrze. To moze jednak jest o co walczyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania z komsomolu MYDLO MI UPADLO I SIE BOJE SCHYLIC IP: 68.144.232.* 27.06.04, 08:01 Jak czytam te posty to sie boje pochylic po mydlo. Niech zaden pedzio nie patrzy na moja du.. bo ja przystojny jestem, wiec sie boje. I domagam sie tolarancji dla dziury w sztachecie ktorej moj kolego uzywa do stosunkow (z deska) Przeciez to naturalne, Leonardo da V. tez podobno w deske walil, a na parady z deska nie chodzil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk W komsomole nie używano mydla!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:56 kugjlycfcgtthxc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kot Behemot No, martwiłbym się, gdyby chwalili IP: *.client.comcast.net 27.06.04, 08:52 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niestety anonim Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.zas.pl / 193.19.105.* 27.06.04, 09:16 w koncu ktos zauwazyl nasza sytuacje w kraju! dziekuje Niemcom za ich postawe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski PARADA UMARLYCH IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 09:36 Kolejna parada zwolennikow kultury smierci.Nic nowego,wygladaja jak wampiry i zombies.Przedstawiciele czlekoludow i ludozercow.Wojujacy homoseksualisci zaprogramowani na seks.Osobnicy poruszajacy sie a juz martwi.Nawet nie macie pojecia jak wasz gatunek szybko wyginie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Nudny jestes juz Katoliku polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:03 Czas na odprawę do Rydzyka, po nowe instrukcje,powtarzasz sie,kolego kruchtowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Nudny jestes juz Katoliku polski IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 10:15 Na tym forum czujesz sie jak ryba w wodzie cioto.Szkoda tylko,ze nie masz argumentow i zadowalasz sie mowieniem na nie jak niedorozwiniete dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Czas abyś zniknal rydzykowy belkocie,jazda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:23 Do kruchty na mszę jazda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawo straaasznie durny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:47 To przeciez twoje posty sa okropnie nudne i monotematyczne, znasz tylko jedno slowo "cioto", jestes jednak bardzo ograniczony - albo.... prowokujesz ... glupio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk "Katolik Polski" - oj nie brzmi to już dumnie ;) IP: 82.160.30.* 27.06.04, 13:47 z jego wszelkimi przypadłościami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski 300 TYS.CIEKAWSKICH IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 10:19 To nie trzysta tysiecy zboczonych tylko ciekawskich.Samych homoseksualistow jak bylo ze dwa tysiace to gora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bert Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:40 Liga rodzin dysfunkcyjnych za bardzo ci do glowy uderzyla sokole. To wlasnie tacy ograniczeni ludzie, jak ty powinni siedziec cicho w domu i nie osmieszac sie poziomem swojej inteligencji. Powinni siedziec w domu i nie robic z Polski posmiewiska, ktore i tak juz nam zafundowaliscie. Wasza glupota poraza, szkoda ze utwierdzana jest i ma podparcie w takich wlasnie siejacych nienawisc partiach. Moze zrob sobie w domu oltazyk giertycha i modl sie do niego i siedz cicho. Szkoda, ze glupoty nie da sie leczyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Shammer Ołtazyk? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 10:58 Pisze się przez "rz" debilu. Nie ośmieszałbyś się na forum ze swoim poziomem inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _scettico Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.pool8023.interbusiness.it 27.06.04, 10:56 Jestem dumny z Polski i wladz Warszawy... Tak trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.06.04, 10:58 No coz, to wielki wstyd ale taka krytyka Polsce sie bez watpienia nalezy. W rozszerzonej UE jestesmy ostoja koltunstwa i ciemnogrodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spokoman Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:00 To prawda. Jestesmy koltunscy i ciemni ( w statystycznej wiekszosci oczywiscie...) ale prowokacje sa i zawsze beda zaczynem niepokojow i nienawisci. Po co sie to robi? Jaki jest tego cel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KKK Fakt, pies ich trącał, pedały niech sie rżna IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.06.04, 11:12 miedzy soba, łapia syfy,Hiv-y i inne cholerstwa ale płacic powinnioni sami za to leczenie a nie zeby normalni płacili na leczenie takiego zboczura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawo Syf hetero tez kosztuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:19 Zlap syfa w agencji albo na szosie, albo od kolezanki z buira... i plac sam za leczenie. Hawk! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 27.06.04, 11:22 Bardzo smutne to co piszecie. Kto dał Wam prawo do rzucania kamieniami? Wasze słowa są jak kamienie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski POLSKA TWIERDZA WIARY IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 11:23 Polska jest ostoja wiary i dobrych obyczajow w Europie.Jestesmy narodem twardo stojacym na gruncie nauki Jezusa Chrystusa.Nie damy sobie wmowic ze homoseksualizm jest przejawem nowoczesnosci.Nie damy sobie wmowic ze ten jest nowoczesny kto dupy daje.Ci politycy w Berlinie sa wszyscy homoseksualni.Ten Beck najpierw zalatwil zeby obcokrajowcy zyjacy z partnerami nie mogli byc wydalani,potem zalatwil sluby homoseksualne i "ozenil" sie Turkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katofan dupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:38 Patrze na te twoje posty i widze : starego zgnusnialego faceta (geja albo impotenta), zaniedbanego, zlosliwego, nie majacego srodkow nawet na platny seks.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Idioto Rydzykowy - wynocha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:38 klhuyvyukdtxrjhvukbv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lexus niech sobie stuka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:42 a niech on sobie pisze.. co ci to przeszkadza. Ostatecznie sam sobie wystawia swiadectwo. Objetne czy wierzy w to co pisze czy jest to glupia proba prowokacji, cieniutkiej zreszta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:00 To moze być prowokacja,"Dla jaj",jeśli tak, to bardzo prymtywna, więcej finezji Katoliku polski!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: POLSKA TWIERDZA WIARY IP: 82.160.16.* 27.06.04, 13:52 "Katolik Polski" - oj nie brzmi to już dumnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: POLSKA TWIERDZA WIARY IP: 62.114.170.* 28.06.04, 11:58 Gość portalu: Henryk napisał(a): > "Katolik Polski" - oj nie brzmi to już dumnie A DLA MNIE BRZMI JAK NAJBARDZIEJ I PRZEMAWIA TO DO MNIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ryczypisk sokol jest normalny, jak polska IP: *.golebia.clarus.com.pl 27.06.04, 11:27 sokol jest normalny, pije wódke, bije żonę. pewnie jest też wybitnie wykształconym i kulturalnym człowkiem. na piedestal z sokolem, bo on pokazuje jak reagowac powinien prawdziwy polak-sarmata, obronca zaściankowości, ksiezy pedofilow, po cichu fantazjujacy o lepperze, rydzyku i giertychu na szczytach wladzy. polska jest taka jak jej maluiczcy, a jej maluczcy są źli i brudni, boją się każdego kto nie jest taki jak oni. to nie musi być gej, to może być murzyn, student, niepełnosprawny. wystoisujmy list do świata gdzie napiszemy, że nienawidzimy wszystkiego i że bardzo chcemy żeby nam dano azyl gdzieśtam poza UE i społeczność światowa na to przystanie, bo nikt nie lubi polaków... i to nie dlatego że czują się lepsi, o nie, tylko dlatego że czują JAK MY WSZYSTKICH NIENAWIDZIMY. dlatego mnie jest czasem smutno, bo ja lubię każdego: niepełnosprawnego, homoseksualnego, czarnoskórego, prozachodniego, studenta, żyda i ukrainca też. mam 21 lat, ocalałem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesbijka :) Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:30 Mmmh, mamy się nie pokazać? Trudno mi to wychodzi Jesteśmy i będziemy, tego nie zmienisz więc lepiej przyzwyczaić się do tego. Zycze ci lepszego samopopczucia Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 11:59 Nie wiadomo płakać czy śmiać się. Polacy naprawdę nie mają świadomości jakim są przerażającym zaściankiem. Co ma parada do Bożego Ciała - doprawdy nie wiem, przecież nie była zaplanowana na ten sam dzień i przemarsz nie miałby być po tych samych ulicach ! Homoseksualiści nie demonstrują żądań do nieskrępowanego seksu czy przywilejów, ale do elementarnych praw ludzkich, prawa do godności i równych z heteroseksualistami praw socjalnych (spadkowych, prawa do decydowania o losie chorego przyjaciela/przyjaciółki). Tego nie rozwiązuje żadna umowa cywilno-prawna, potrzebne jest uregulowanie sytuacji par, które żyjąc przez dziesiątki lat razem są tych praw pozbawione. Nie wszyscy mają tak wspaniałe rodziny jak bliscy np. śp. Jerzego Waldorffa, często po smierci jednego z partnerów nagle po spadek zgłasza się rodzinka, która miała gdzieś "zboczeńca", ale pieniążki po nim już nie są obrzydliwe. O naturalności, nienaturalności, co jest zboczeniem, czy bierze się z mody, i "kto tym wszystkim kieruje" oraz dla wyznawców Radia Maryja czy "Wprost" szkoda gadać bo ludzie o mentalności dogmatycznej i spiskowej teorii dziejów, a takich tu wiele, są pozbawieni zdolności analizy argumentów dlatego posługują są wulgarni, obrażają innych. To jest wręcz podręcznikowe zachowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Też myslalem o napisaniu podobnego tekstu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:13 Ale doszedlem do wniosku, że ten radiomaryjny elektorat tego nie zrozumie!!,wydaje mi się ze szkoda czasu,na to".Zamulenie" rydzykiem jest stanem chorobowym,casus "Katolik polski" jesli to nie prowokator?,Myslę że jedynym sposobem na tę "stonkę" z torunia, jest odpowiednio dawkowana kpina,lub drwina, w sposób kulturalny dawkowana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX SZWABIE WARA OD NORMALNYCH POLAKÓW IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 27.06.04, 11:45 ZZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Rzecz w tym, że jesteś nienormalny(prymitywny) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:54 jkyfjkyfjlygfo;ug Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 12:01 Ja jestem normalnym Polakiem.Mam rodzine,w niedziele chodzimy do kosciola, codziennie sie modlimy.Odmawiamy tez rozaniec.Jestesmy tolerancyjni. Ale nie mozemy zniesc kiedy ktos probuje narzucic nam swoj swiatopoglad. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW 27.06.04, 12:08 Gość portalu: Katolik Polski napisał(a): > Ja jestem normalnym Polakiem.Mam rodzine,w niedziele chodzimy do kosciola, > codziennie sie modlimy.Odmawiamy tez rozaniec.Jestesmy tolerancyjni. > Ale nie mozemy zniesc kiedy ktos probuje narzucic nam swoj swiatopoglad. Widzisz, też jestem normalna, w swoim odczuciu zajmuje się zresztą pozytecznijszymi rzeczami niż odmawianie paciorków. Ale moja tolerancja polega na tym, że ja Ci nie bronie leżeć plackiem w kościele, chodzic rok rocznie w dniu Bozego Ciala w pochodach, etc... Jeśli taka jest Twoja wola, możesz sobię w dowolny sposób obnośić się ze swoimi wierzeniami i nic mi do tego. Rzecz jednak polega na tym, aby inni mieli w RP również pełnie praw. Zeby mogli kochac kogo zechcą i nie byli przez to dyskryminowani. Tak się składa, że mój przyjaciel jest gejem i zapewniam Cię, że jako człowiek wartościowy dla społeczeństwa polskiego, dla kraju NIE MOŻE BYĆ DYSKRYMINOWANY. Dlatego powinien miec prawo do związania się ze swoim ukochanym. Tak jak heteryk wiąze się z ukochaną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, nie puchnij bo pękniesz. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:14 Jeżeli chcesz mówić o tolerancji to wpierw poznaj znaczenie tego słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo, nie puchnij bo pękniesz. 27.06.04, 12:22 Wydaje mi się, że spełniam definicje osoby tolerancyjnej. Jak nie wierzysz, odsyłam Cie do słownika wspolczesnej polszczyzny. To taka duża, gruba ksiązka, niestety bez obrazków Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, jesteś pomnikiem współczesnej IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:33 inteligencji. Ja takich kryteriów nie spełniam. A przypadkiem nie jesteś typem "babo-chłopa". Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo, jesteś pomnikiem współczesnej 27.06.04, 13:06 Wiesz, nie mi to oceniać, owszem skończyłam studia, robię doktorat, ale ta się składa że kobiety juz od wielu lat studiują, maja prawa wyborcze, etc... A co do pomnika, wiesz nie czuje sie jakby była ze spizu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, czy tematem twojej pracy IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:14 doktoranckiej jest choroba urbanika ( tzn. uszy rosną,rozum zanika). Takich jak Ty po szkołach podstawowych jest wielu tu na forum i też robią doktoraty na tak ciekawe tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo, czy tematem twojej pracy 27.06.04, 13:25 O nie moja droga, wiesz zeby dostopić zaszczytu robienia doktoratu, trzeba wcześniej skończyc studia, a wczesniej mieć maturę, która z kolei dostaje sie po szkole średniej. Ja rozumiem, że dla osób których horyzonty myślowe kończą się na szkole podstawowej jest to czysta abstrakcja. I wiesz, nie chciałam tego pisac, ale wybacz, sama zaczełas. Temat moich badan wykonywanych w ramach studiów doktoranckich jest oczywiście inny, niz ten któy Ty przytoczyłas, choc owszem w pewnej mierze rozumu dotyczy ( a raczej działania pewnych struktur w mózgu, w pewnych sytuacjach środowiskowych. Takie polaczenia biochemi i ekologii). Wiesz, za jakies dwa lata bedę się broniła, zaproszę Cię wtedy na obronę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, być może spotkasz mnie się jako IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:31 recenzenta Twojej pracy. Do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Patrycjo, być może spotkasz mnie się jako IP: 82.160.30.* 27.06.04, 14:00 Też chciałbym zobaczyć inteligentniejszą doktorantkę od swojej recenzentki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Heniu, tylko tyle możesz z siebie wydusić. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 16:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Gabrysiu więcej słów dla określenia stopnia inteli IP: 82.160.30.* 27.06.04, 20:15 gencji dyskutantek nie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo, być może spotkasz mnie się jako 28.06.04, 08:20 No to życzę i Tobie, i sobie abyś będąc potencjalną recenzentką mojej pracy, potrafiła oceniać meritum, w oddzieleniu od własnych przekoniań i poglądów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepa Re: Patrycjo, czy tematem twojej pracy IP: 62.205.83.* 27.06.04, 14:30 Patrycjo!czy ty jestes kobieta bo zadziwiasz mnie bardzo swoja bezczelnoscia i arogancja,znajdz inne atuty i prosze nie ponizaj innych,bo to swiadczy o twoim "wyksztalceniu" Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo, czy tematem twojej pracy 28.06.04, 08:35 No cóż, nie będę ukrywać, jestem dumna z tego co osiągnęłam, więc często daje temu wyraz w sposób może i nie zawsze kulturalny. Ale nie bardzo wiem, kto mógłby się poczuć poniżony przez mnie, wcześniej mnie do tego nie prowokując. Jak to mówią w Italii; in bocca chiusa non entra mai mosca, co w wolnym tłumaczeniu znaczy; miej zamkniete usta, to Ci mucha nie wleci (inaczej - nie prowokuj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:21 Patrycjo Droga, szkoda slow... ci ludzie jak ten opss pardon - katolik, nie maja zdolnosci takiego myslenia. Dogmaty zaslaniaja widok na wszystko i po to zostaly wymyslone. One sa potrzebne ludziom slabym i bojazliwym, ktorych z przyczyn naturalnych nie stac na szerokohoryzontowe myslenie. Szkoda wiec czasu na tlumaczenia. Niech zyja swoim zyciem a ich agresywne wypowiedzi trzeba po prostu ignorowac bo polemika z nimi zadna, trudno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agnieszka 23 Re: CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW IP: 62.114.170.* 27.06.04, 13:20 Patrycja a jakiego wyznania Ty jestes? przepraszam ze pytam, bo chyba chrzescijanka nie jestes skoro tak sie odnosisz do modlitwy ! Modlitwa jest dla Twojego dobra i to Ty jej potrzebujesz nie Bog , modlitwa jest minimum Twoich obowiazkow tu na ziemi, a kontakty pciowe czy jak to nazywasz milosc...miedzy dwoja osobnikami tej samej plci sa grzechem , i wybacz ale jesli jestes chrzescijanka to powinnas zdawac sobie z tego sprawe. a tak na marginesie to nie widzialam jeszcze nikogo lezacego plackiem w kosciele sa lawki w ktorych sie siedzi pozdro Aga 23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wolny Re: CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:13 Czy nie widzisz, ze to ty chcesz innym narzuca swoj? Poczytaj swoje teksty - to zenada... taka typowo kato-ciemna i zasciankowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Odwaga cywilna w 95%-wym katolickim kraju. IP: 82.160.30.* 27.06.04, 12:12 -"Organizatorzy wyróżnili nagrodą specjalną za odwagę cywilną polską organizację "Kampania przeciwko Homofobii". W Polsce o tak potężnych (konserwatywnych) wpływach Kościoła Katolickiego rzeczywiście trzeba posiadać potężne zasoby odwagi by głosić prawa do tolerancji i równości dla wszystkich obywateli, skądinąd zawarowane w Konstytucji RP. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polko Re: Odwaga cywilna w 95%-wym katolickim kraju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:15 Masz racje. W wielkich miastach jest spoko ale na tej calej naszej "prowincji" (nie chce nikogo obrazic, to tylko termin... geograficzny) panuje scisle zaklamanie i strach przed "co ludzie powiedza"... ze nie wspomne o terrorze z ambony... no coz... kilka pokolen i to minie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Polko, a jak wygląda terror z ambony. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:19 Czy przeszedłeś go na własnej skórze? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Polko, a jak wygląda terror z ambony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:22 tak, straszna zolc... Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Odwaga cywilna w 95%-wym katolickim kraju. 27.06.04, 12:20 Nie wiem ile potrzeba pokoleń, aby Polska stała się na równi świeckim krajem, jak Francja, czy Holandia, ale poki co jest jej bliżej do republik szariackich. No oczywiście miast mułłów, mamy purpuratów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re:Patrycjo jesteś europejką nikt Ciebie tutaj IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:24 nie więzi. Dla twojej ułomności nie będziemy się kłaniać. Ułomność ta jest jak każda inna. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re:Patrycjo jesteś europejką nikt Ciebie tutaj 27.06.04, 12:30 Gość portalu: Gabrysia napisał(a): > nie więzi. Dla twojej ułomności nie będziemy się kłaniać. Ułomność ta jest jak > każda inna. Gabrysiu, przskakujesz na rózne aspekty, tak aby Ci było wygodniej... Nie wiem na czym niby moja ułomnośc polega, nie chce sie wywyższac ale raczej postrzegam siebie jako osobę całkiem dobrą, pozbawioną jakiś większych ułomnosci. Zarówno fizycznych jak i psychicznych. Ale juz jak się ma drugie zdanie Twojej wypowiedzi, na prawde nie wiem... Mimo to pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re:Patrycjo, zagubiłaś meritum sprawy. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:37 A dotyczy ona ludzi z odmmiennym wariantem zachowania seksualnego. Mam nadzieję, że Ciebie to nie dotyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re:Patrycjo, zagubiłaś meritum sprawy. 27.06.04, 12:45 Szczerze Ci powiem, że nie powinny Cie obchodzic moje preferencje i nic do tego nie ma Twoja nadzieja. Ale istotnie, jestem heteryczką, co nie zmienia faktu, ze dla mnie kazdy człowiek jest rownie wazny, niezależnie od wiary, plci,orientacji czy narodowości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re:Patrycjo, to w takim razie uważniej pisz IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:54 bo wcześniejsze twoje posty zioną nienawiścią do ludzi o innych poglądach niż twoje. Używasz też pewnych uszczypliwych określeń. Kulury trochę by się przydało. Na nic nie zdadzą się twoje obecne zapewnienia co do bezstronności. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re:Patrycjo, to w takim razie uważniej pisz 27.06.04, 13:13 Gość portalu: Gabrysia napisał(a): > bo wcześniejsze twoje posty zioną nienawiścią do ludzi o innych poglądach niż > twoje. Używasz też pewnych uszczypliwych określeń. Kulury trochę by się > przydało. Na nic nie zdadzą się twoje obecne zapewnienia co do bezstronności. Ja nie mówie ze jestem osoba bezstronna, tylko podkreślam że jestem tolerancyjna. Natomiast oczywiście tolerancja ma granice i na twarde zarzuty twardego betonu, staram się obrzucac go takim samym gównem, jakim on mnie traktuje. Oczywiście z wiekszą finezją, w koncu jestem lepsza i inteligentniejsza od nich Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re:Patrycjo, jesteś wręcz wspaniała. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:21 w swojej szczerości. Tylko takie gadzinowskie słownictwo. Korzystaj z innego źródła tak jak na kobietę przystało. Bo wstyd, a fe, że aż śmierdzi jak piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re:Patrycjo, jesteś wręcz wspaniała. 27.06.04, 13:27 Oczywiście, zdecydowanie lepsze jest to, które Ty tu przytaczasz. To chyba wytwór Jankowskiego i Rydzyka, razem wziętych, tak? Nasz Dziennik??? Hm... po prostu az czuć ten przekaz miłości w stosunku do drugiego bliźniego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Patrycjo nie wchodz w "dyskurs" z idiotami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:12 Szkoda prądu!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Patrycjo nie wchodz w "dyskurs" z idiotami!! 27.06.04, 13:14 Tak, zaraz sobie idę, ale przyznam się szczerze że nie miałam nic do roboty wczesniej, ani ciekawszego, ani bardziej wesołego. Pozdrawiam Cię Europejczyku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Pozdrawiam cię mocno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:17 Mocno!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: Pozdrawiam cię mocno. 27.06.04, 13:28 Ja Ciebie również, miło mi bylo byc z Toba po jednej stronie. Mam nadzieje, że jeszcze będziemy mieli kiedyś okazje odpierac w czasie wolnym wszelkie duby smalone pojawiające sie na forum. Jakby co, to puść mi maila, pozdrawiam Patrycja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katolik Polski Re: Pozdrawiam cię mocno. IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 13:40 Czemu ty sie cioto wtracasz w kobiece dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol tez, katolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:45 jestes na prawde chory... czestotliwosc stosowania slowka "cioto" jako epitetu w dyskusji wskazuje na ciezki przypadek.... ufff, jestem tolerancyjny wiec nie powiem ci tak jak wy mowicie: sper.... ale do Watykanu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA DO PATRYCJIIIIIIIII !!!!!!!!!! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 13:32 patrycja21 napisała: > Nie wiem ile potrzeba pokoleń, aby Polska stała się na równi świeckim krajem, > jak Francja, czy Holandia, ale poki co jest jej bliżej do republik szariackich. > > No oczywiście miast mułłów, mamy purpuratów jAK hOLANDIA??? A CZY WSZYSTKIM MUSI SIE PODOBAC ZEPSUCIE HOLENDERSKIE ? Jestesmy Polakami i na szczescie jeszcze mamy granice moralne i swoj poglad , Jesli tak Ci sie podoba Holandia czy Elegancja Francja to co robisz w Polsce ? nie mow ze czekasz na rewolucje, na pewno ludzi z podobnymi marzeniami jest wiele wiecej ale Polska jest silnym krajem i mam nadzieje ze tak szybko nie da sie zbalamucic, wiesz jest wiele wiecej istotniejszych spraw ktorymi nalezaloby sie zajac w Polsce ale na pewno nie parada gejow ulicami miast i ich pelne prawa do niszczenia moralnosci i wiary. Aga 23 Odpowiedz Link Zgłoś
patrycja21 Re: DO PATRYCJIIIIIIIII !!!!!!!!!! 27.06.04, 13:36 Ja mam inna propozycje, wstap do jakiegos klasztoru wtedy będziesz pouczac swoje kolezanki po fachu co do spraw moralnosci. Polska ma być świeckim krajem, a miejsce kalocikiego dyktatu jest Watykan, bądź tez parafie. Oczywiście dyktat ten może byc rozciągniety tylko i wyłacznie na tzw wiernych,a nie wszystkich obywateli RP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Heniu, a możesz opisać swoją dyskryminacje. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Odpowiem za Henia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:24 Wystarczy przeczytać większość waszych postów, aby ze srachu ,wyniesć sie gdzie "pieprz rośnie"To jest także obiaw skrajnej nietoleranji w Polsce, to wystarczy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Eropejczyku, z takimi poglądami IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:29 to faktycznie Twoje miejsce jest tam gzie pieprz rośnie. Będziesz miał tam wszystko na ostro. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Za malo przykladow podalem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:34 Nie masz faceta,??? nic na to nie poradzę, może uroda???A może siostra przelożona klasztoru, w którym jesteś,bardzo Cię absorbuje??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Europejczyku, jaśniej proszę. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:40 Przepraszam, ale nic z tego nie zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Sorry nic na to nie poradzę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:49 Potrzebni widocznie są "Wyrobieni" czytelnicy takze tu!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Europejczyku, na naukę nigdy nie za późno. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:56 Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Spodziewalem sie tego!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:09 Bo cóz innego katolicki Polak może wymysleć???, poza stekiem inwektyw,nie zniżę się Twojego poziomu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gabrysia Re: Musiałbyś niestety wysoko podskoczyć. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:23 A sądząc po postach jesteś niskiego lotu. Cóż, jaszcze raz powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Odpowiem za Henia! IP: 82.160.30.* 27.06.04, 14:49 Dzięki "Europejczyku" - dla mnie odpowiadanie na jako takim poziomie "drugiej" stronie, zbyt często wypowiadającej się poniżej "poziomu", mogłoby wymagać trzymania na wodzy języka (klawitury) Odpowiedz Link Zgłoś