Dodaj do ulubionych

Polska krytykowana podczas parady gejów

• Gość: Slusznie Re: IP: *.sympatico.ca 27.06.04, 01:00
    • Gość: Slusznie Re: Slusznie IP: *.sympatico.ca 27.06.04, 01:01
      Slusznie!
      • Gość: Slusznie II Re: Slusznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:18
        Bardzo slusznie, Slusznie!
        • Gość: Slusznie III Re: Slusznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:20
          Slusznie i Slusznie II, ja rowniez uwazam ze slusznie!
          • Gość: Slusznie IV Re: Slusznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:25
            No tak, ale co wlasciwie jest slusznie?
            • Gość: Slusznie X Re: Slusznie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:20
              Slusznie jest mowic slusznie
    • maniekxxx Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 01:25
      logo.cafepress.com/1/356074.252341.gif
      • Gość: Zbyszek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.client.comcast.net 27.06.04, 02:03

Malo mnie interesuje kto z kim sypia,skad pochodzi,jakiego jest wyznania
        itp.Ale stwierdzam,ze organizacje gejowskie zachowuja sie bardzo prowokacyjnie
        (np.terminy i okolicznosci parad)i to mi juz przeszkadza.
        Ps.Jezeli Europa jest tak tolerancyjna,przyjazdna i sprawiedliwa to dlaczego
        Polacy,Czesi,Wegrzy,Slowacy i inni nie moga tam legalnie pracowac a rolnicy
        maja dostac tylko 25% doplat.

• Gość: german Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 212.65.27.* 27.06.04, 12:10
          I wasza dyskusja pokazujejakim glupim i nietolerancyjnym naroden
          jestecie...zasciankowi i prymitywini...geje pfui....Zydzi...o
          boze....niemcy...nazisci....rosjanie....tez do niczego.....zalosny narod!!!
          • Gość: mona Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.205.83.* 27.06.04, 13:06
            oj zalosny german jestes
            ale buziak dla
          • Gość: mona Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.205.83.* 27.06.04, 13:07
            to germanskie plemie buzik
    • Gość: Cygano Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 01:52
      Preferencje seksualne dzielimy na:
      - hetero, - homo , - nekro ( feel ), - bi ( wanna be? )
      - zoofil ( zoo feel! ) ,- pedo ( feel )
      - ugrofil ( czerpiący satysfakcję z obcowania z Węgrem lub Finem )
      - Bałtofil ( analogicznie litwin,łotysz,estończyk )
      - Clintonbil ( oral feel ) ,- Bahnofil ( kolejarze ). Nie
      Nie zamykajcie się państwo na te mnogości, to wymaga wrażliwości, mówomy nie
      zaściankowości, TĘPIMY GEJÓW BEZ LITOŚCI !!!!!!
      PRECZ OD MEGO TYŁKA, to pomyłka. /

• maniekxxx Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 02:07
        absolutnie zgadzam sie!.Nikt niebedzie im zagladal do
        lozka, ktos chce miec sex z kotem,swinia,psem itp to ich
        prywatna sprawa, ale gdy zaczna mi mowic ze jestem
        rasista bo niepopieram ich szalenskich dzialan-to
        przyznaje ze tak kocham byc rasista-byc nim
        otwarcie.Lewackie kurwy-wymyslili sobie genialne pole walki,
        kiedy niewychodza im argumenty z druga strona, wowczas
        zaczynaja uzywac niezastapionych slow:RASISTA.Mi i innym
        wolno miec wlasne zdanie.Ale my hetero-niemozemy uzyc
        przeciwko nim ze to oni sa RASISTAMI gdyz probuje
        sie nam wcisnac na sile ich szalencze zapatrywania.Od
        dzis prosze azeby mnie wolanoL:rasista-bo nienawidze
        pedalow i lesbije!.No kto co mi zrobi?
    • Gość: Jedrek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.cg.shawcable.net 27.06.04, 02:04
      Skoro homoseksualisci maja sie za normalnych to po cholere sie ubieraja w
      damskie ciuchy ,robia makijaze i manifestuja? Orientacja seksualna jest
      prywatna sprawa kazdego czlowieka i nie powinno sie tego upubliczniac,skoro sie
      to robi to znaczy ze chodzi o cos wiecej niz rowne prawa.
      • Gość: pol Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:58
        Oczywiscie, ze chodzi o cos wiecej! Te parady i inne prowokacje sa z pewnoscia
        sterowane a glupota niektorych gejow powoduje, ze w ten sposob dzialaja na
        wlasna szkode. Podobnie jak zydzi - prowokuja aby wywolac niechec a potem
        krzyczec jak to ich sie przesladuje! Glupota albo podlosc i tyle.
    • Gość: mieeetek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.proxy.aol.com 27.06.04, 02:19
      Trzeba przeciwdzialac temu zboczeniu.Najbardziej ludzkie przeciwdzialanie
      to pomoc;trzeba ich leczyc.
      Niemcy krytykujac Polske - moze tylko usmiejmy sie z tej krytyki.
    • Gość: tatuś Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.zbroslawice.sdi.tpnet.pl 27.06.04, 06:21
      Jestem heteroseksualny, łaskawie proszę o tolerancję. Wiem, że wiele znanych
      osób podobno było homoseksualistami, ale wiem, że z pwenością nie robili takich
      cyrków.
      • Gość: pankracy Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:04
        Ci co robia tye cyrki niewiele znacza... ich poziom sprowadza sie do szminki i
        krecenia dupa. Szkoda. A prawda jest taka, ze postep cywilizacyjny i kultura
        swiatowa wiele, bardzo wiele zawdzieczaja gejom. Tylko po co wzbudzac niechec i
        nienawisc do siebie w ten sposob?
    • Gość: nieprzekonany normalnosc ???? IP: *.proxy.aol.com 27.06.04, 06:33
      Bardzo watpie aby osobnicy ktorzy w ubikacji zachowuja sie gorzej od zwierzat,
      glos maja taki jak koza po wykastrowaniu i sprawia im przyjemnosc gdy czlonka
      umocza w odchodach byli normalni.
    • Gość: tom 300 tys to zaledwie 0,4% populacji Niemców IP: 213.25.22.* 27.06.04, 07:33
      • Gość: statystyk 6% IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:06
        Ale juz 6% populacji Berlina!
      • Gość: ukryty Reszta sie boi ujawniac - bo rodzina, sasiedzi... IP: *.adsl.ttnet.net.tr 27.06.04, 12:24
        Ciekawe czego sie boja, skoro jest tak dobrze. To moze jednak jest o co walczyc?
    • Gość: wania z komsomolu MYDLO MI UPADLO I SIE BOJE SCHYLIC IP: 68.144.232.* 27.06.04, 08:01
      Jak czytam te posty to sie boje pochylic po mydlo.
      Niech zaden pedzio nie patrzy na moja du.. bo ja
      przystojny jestem, wiec sie boje.
      I domagam sie tolarancji dla dziury w sztachecie
      ktorej moj kolego uzywa do stosunkow (z deska)
      Przeciez to naturalne, Leonardo da V. tez podobno
      w deske walil, a na parady z deska nie chodzil
      • Gość: Europejczyk W komsomole nie używano mydla!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:56
        kugjlycfcgtthxc
    • Gość: Kot Behemot No, martwiłbym się, gdyby chwalili IP: *.client.comcast.net 27.06.04, 08:52
    • Gość: niestety anonim Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.zas.pl / 193.19.105.* 27.06.04, 09:16
      w koncu ktos zauwazyl nasza sytuacje w kraju! dziekuje Niemcom za ich postawe!
    • Gość: Katolik Polski PARADA UMARLYCH IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 09:36
      Kolejna parada zwolennikow kultury smierci.Nic nowego,wygladaja jak wampiry i
      zombies.Przedstawiciele
      czlekoludow i ludozercow.Wojujacy homoseksualisci zaprogramowani na
      seks.Osobnicy poruszajacy sie
      a juz martwi.Nawet nie macie pojecia jak wasz gatunek szybko wyginie.
      • Gość: Europejczyk Nudny jestes juz Katoliku polski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:03
        Czas na odprawę do Rydzyka, po nowe instrukcje,powtarzasz sie,kolego kruchtowy.
        • Gość: Katolik Polski Re: Nudny jestes juz Katoliku polski IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 10:15
          Na tym forum czujesz sie jak ryba w wodzie cioto.Szkoda tylko,ze nie
          masz argumentow i zadowalasz sie mowieniem na nie jak niedorozwiniete
          dziecko.
          • Gość: Europejczyk Czas abyś zniknal rydzykowy belkocie,jazda!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:23
            Do kruchty na mszę jazda!!
          • Gość: wawo straaasznie durny facet IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:47
            To przeciez twoje posty sa okropnie nudne i monotematyczne, znasz tylko jedno
            slowo "cioto", jestes jednak bardzo ograniczony - albo.... prowokujesz ...
            glupio
      • Gość: Henryk "Katolik Polski" - oj nie brzmi to już dumnie ;) IP: 82.160.30.* 27.06.04, 13:47
        z jego wszelkimi przypadłościami.
    • Gość: Katolik Polski 300 TYS.CIEKAWSKICH IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 10:19
      To nie trzysta tysiecy zboczonych tylko ciekawskich.Samych homoseksualistow
      jak bylo ze dwa tysiace to gora.
    • Gość: bert Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 10:40
      Liga rodzin dysfunkcyjnych za bardzo ci do glowy uderzyla sokole. To wlasnie
      tacy ograniczeni ludzie, jak ty powinni siedziec cicho w domu i nie osmieszac
      sie poziomem swojej inteligencji. Powinni siedziec w domu i nie robic z Polski
      posmiewiska, ktore i tak juz nam zafundowaliscie. Wasza glupota poraza, szkoda
      ze utwierdzana jest i ma podparcie w takich wlasnie siejacych nienawisc
      partiach. Moze zrob sobie w domu oltazyk giertycha i modl sie do niego i siedz
      cicho. Szkoda, ze glupoty nie da sie leczyc.
      • Gość: Shammer Ołtazyk? IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.04, 10:58
        Pisze się przez "rz" debilu. Nie ośmieszałbyś się na forum ze swoim poziomem
        inteligencji.
    • Gość: _scettico Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.pool8023.interbusiness.it 27.06.04, 10:56
      Jestem dumny z Polski i wladz Warszawy... Tak trzymac
    • Gość: pawel Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.in-addr.btopenworld.com 27.06.04, 10:58
      No coz, to wielki wstyd ale taka krytyka Polsce sie bez watpienia nalezy. W
      rozszerzonej UE jestesmy ostoja koltunstwa i ciemnogrodu.
      • Gość: spokoman Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:00
        To prawda. Jestesmy koltunscy i ciemni ( w statystycznej wiekszosci
        oczywiscie...) ale prowokacje sa i zawsze beda zaczynem niepokojow i
        nienawisci. Po co sie to robi? Jaki jest tego cel?
    • Gość: KKK Fakt, pies ich trącał, pedały niech sie rżna IP: 5.2.* / *.chello.pl 27.06.04, 11:12
      miedzy soba, łapia syfy,Hiv-y i inne cholerstwa ale płacic powinnioni sami za
      to leczenie a nie zeby normalni płacili na leczenie takiego zboczura
      • Gość: wawo Syf hetero tez kosztuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:19
        Zlap syfa w agencji albo na szosie, albo od kolezanki z buira... i plac sam za
        leczenie. Hawk!
    • Gość: Aga Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 27.06.04, 11:22
      Bardzo smutne to co piszecie. Kto dał Wam prawo do rzucania kamieniami? Wasze
      słowa są jak kamienie...
    • Gość: Katolik Polski POLSKA TWIERDZA WIARY IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 11:23
      Polska jest ostoja wiary i dobrych obyczajow w Europie.Jestesmy narodem
      twardo stojacym na gruncie nauki Jezusa Chrystusa.Nie damy sobie wmowic
      ze homoseksualizm jest przejawem nowoczesnosci.Nie damy sobie wmowic
      ze ten jest nowoczesny kto dupy daje.Ci politycy w Berlinie sa wszyscy
      homoseksualni.Ten Beck najpierw zalatwil zeby obcokrajowcy zyjacy z partnerami
      nie mogli byc wydalani,potem zalatwil sluby homoseksualne i "ozenil" sie
      Turkiem.
      • Gość: katofan dupek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:38
        Patrze na te twoje posty i widze : starego zgnusnialego faceta (geja albo
        impotenta), zaniedbanego, zlosliwego, nie majacego srodkow nawet na platny
        seks..
      • Gość: Europejczyk Idioto Rydzykowy - wynocha!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:38
        klhuyvyukdtxrjhvukbv
        • Gość: lexus niech sobie stuka... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:42
          a niech on sobie pisze.. co ci to przeszkadza. Ostatecznie sam sobie wystawia
          swiadectwo. Objetne czy wierzy w to co pisze czy jest to glupia proba
          prowokacji, cieniutkiej zreszta
          • Gość: Europejczyk Masz rację IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:00
            To moze być prowokacja,"Dla jaj",jeśli tak, to bardzo prymtywna, więcej finezji
            Katoliku polski!!!!
      • Gość: Henryk Re: POLSKA TWIERDZA WIARY IP: 82.160.16.* 27.06.04, 13:52
        "Katolik Polski" - oj nie brzmi to już dumnie wink
        • Gość: AGNIESZKA 23 Re: POLSKA TWIERDZA WIARY IP: 62.114.170.* 28.06.04, 11:58
          Gość portalu: Henryk napisał(a):

> "Katolik Polski" - oj nie brzmi to już dumnie wink

A DLA MNIE BRZMI JAK NAJBARDZIEJ I PRZEMAWIA TO DO MNIE
    • Gość: Ryczypisk sokol jest normalny, jak polska IP: *.golebia.clarus.com.pl 27.06.04, 11:27
      sokol jest normalny, pije wódke, bije żonę. pewnie jest też wybitnie
      wykształconym i kulturalnym człowkiem. na piedestal z sokolem, bo on pokazuje
      jak reagowac powinien prawdziwy polak-sarmata, obronca zaściankowości, ksiezy
      pedofilow, po cichu fantazjujacy o lepperze, rydzyku i giertychu na szczytach
      wladzy. polska jest taka jak jej maluiczcy, a jej maluczcy są źli i brudni, boją
      się każdego kto nie jest taki jak oni. to nie musi być gej, to może być murzyn,
      student, niepełnosprawny. wystoisujmy list do świata gdzie napiszemy, że
      nienawidzimy wszystkiego i że bardzo chcemy żeby nam dano azyl gdzieśtam poza UE
      i społeczność światowa na to przystanie, bo nikt nie lubi polaków... i to nie
      dlatego że czują się lepsi, o nie, tylko dlatego że czują JAK MY WSZYSTKICH
      NIENAWIDZIMY. dlatego mnie jest czasem smutno, bo ja lubię każdego:
      niepełnosprawnego, homoseksualnego, czarnoskórego, prozachodniego, studenta,
      żyda i ukrainca też. mam 21 lat, ocalałem...
    • Gość: lesbijka :) Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:30
      Mmmh, mamy się nie pokazać? Trudno mi to wychodzi smile Jesteśmy i będziemy, tego nie zmienisz więc lepiej przyzwyczaić się do tego. Zycze ci lepszego samopopczucia smile
      • wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 11:59
        Nie wiadomo płakać czy śmiać się. Polacy naprawdę nie mają świadomości jakim są
        przerażającym zaściankiem. Co ma parada do Bożego Ciała - doprawdy nie wiem,
        przecież nie była zaplanowana na ten sam dzień i przemarsz nie miałby być po
        tych samych ulicach ! Homoseksualiści nie demonstrują żądań do nieskrępowanego
        seksu czy przywilejów, ale do elementarnych praw ludzkich, prawa do godności i
        równych z heteroseksualistami praw socjalnych (spadkowych, prawa do decydowania
        o losie chorego przyjaciela/przyjaciółki). Tego nie rozwiązuje żadna umowa
        cywilno-prawna, potrzebne jest uregulowanie sytuacji par, które żyjąc przez
        dziesiątki lat razem są tych praw pozbawione. Nie wszyscy mają tak wspaniałe
        rodziny jak bliscy np. śp. Jerzego Waldorffa, często po smierci jednego z
        partnerów nagle po spadek zgłasza się rodzinka, która miała gdzieś "zboczeńca",
        ale pieniążki po nim już nie są obrzydliwe.
        O naturalności, nienaturalności, co jest zboczeniem, czy bierze się z mody,
        i "kto tym wszystkim kieruje" oraz dla wyznawców Radia Maryja czy "Wprost"
        szkoda gadać bo ludzie o mentalności dogmatycznej i spiskowej teorii dziejów, a
        takich tu wiele, są pozbawieni zdolności analizy argumentów dlatego posługują
        są wulgarni, obrażają innych. To jest wręcz podręcznikowe zachowanie.
        • Gość: Europejczyk Też myslalem o napisaniu podobnego tekstu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:13
          Ale doszedlem do wniosku, że ten radiomaryjny elektorat tego nie
          zrozumie!!,wydaje mi się ze szkoda czasu,na to".Zamulenie" rydzykiem jest
          stanem chorobowym,casus "Katolik polski" jesli to nie prowokator?,Myslę że
          jedynym sposobem na tę "stonkę" z torunia, jest odpowiednio dawkowana kpina,lub
          drwina, w sposób kulturalny dawkowana
    • Gość: XXX SZWABIE WARA OD NORMALNYCH POLAKÓW IP: *.osd.vectranet.pl / *.osd.vectranet.pl 27.06.04, 11:45
      ZZ
      • Gość: Europejczyk Rzecz w tym, że jesteś nienormalny(prymitywny) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 11:54
        jkyfjkyfjlygfo;ug
    • Gość: Katolik Polski CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 12:01
      Ja jestem normalnym Polakiem.Mam rodzine,w niedziele chodzimy do kosciola,
      codziennie sie modlimy.Odmawiamy tez rozaniec.Jestesmy tolerancyjni.
      Ale nie mozemy zniesc kiedy ktos probuje narzucic nam swoj swiatopoglad.
      • patrycja21 Re: CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW 27.06.04, 12:08
        Gość portalu: Katolik Polski napisał(a):

> Ja jestem normalnym Polakiem.Mam rodzine,w niedziele chodzimy do kosciola,
        > codziennie sie modlimy.Odmawiamy tez rozaniec.Jestesmy tolerancyjni.
        > Ale nie mozemy zniesc kiedy ktos probuje narzucic nam swoj swiatopoglad.

Widzisz, też jestem normalna, w swoim odczuciu zajmuje się zresztą
        pozytecznijszymi rzeczami niż odmawianie paciorków. Ale moja tolerancja polega
        na tym, że ja Ci nie bronie leżeć plackiem w kościele, chodzic rok rocznie w
        dniu Bozego Ciala w pochodach, etc... Jeśli taka jest Twoja wola, możesz sobię
        w dowolny sposób obnośić się ze swoimi wierzeniami i nic mi do tego. Rzecz
        jednak polega na tym, aby inni mieli w RP również pełnie praw. Zeby mogli
        kochac kogo zechcą i nie byli przez to dyskryminowani.
        Tak się składa, że mój przyjaciel jest gejem i zapewniam Cię, że jako człowiek
        wartościowy dla społeczeństwa polskiego, dla kraju NIE MOŻE BYĆ DYSKRYMINOWANY.
        Dlatego powinien miec prawo do związania się ze swoim ukochanym. Tak jak
        heteryk wiąze się z ukochaną
        • Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, nie puchnij bo pękniesz. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:14
          Jeżeli chcesz mówić o tolerancji to wpierw poznaj znaczenie tego słowa.
          • patrycja21 Re: Patrycjo, nie puchnij bo pękniesz. 27.06.04, 12:22
            Wydaje mi się, że spełniam definicje osoby tolerancyjnej. Jak nie wierzysz,
            odsyłam Cie do słownika wspolczesnej polszczyzny. To taka duża, gruba ksiązka,
            niestety bez obrazków
            • Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, jesteś pomnikiem współczesnej IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:33
              inteligencji. Ja takich kryteriów nie spełniam. A przypadkiem nie jesteś
              typem "babo-chłopa".
              • patrycja21 Re: Patrycjo, jesteś pomnikiem współczesnej 27.06.04, 13:06
                Wiesz, nie mi to oceniać, owszem skończyłam studia, robię doktorat, ale ta się
                składa że kobiety juz od wielu lat studiują, maja prawa wyborcze, etc... A co
                do pomnika, wiesz nie czuje sie jakby była ze spizu
                • Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, czy tematem twojej pracy IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:14
                  doktoranckiej jest choroba urbanika ( tzn. uszy rosną,rozum zanika). Takich jak
                  Ty po szkołach podstawowych jest wielu tu na forum i też robią doktoraty na tak
                  ciekawe tematy.
                  • patrycja21 Re: Patrycjo, czy tematem twojej pracy 27.06.04, 13:25
                    O nie moja droga, wiesz zeby dostopić zaszczytu robienia doktoratu, trzeba
                    wcześniej skończyc studia, a wczesniej mieć maturę, która z kolei dostaje sie
                    po szkole średniej. Ja rozumiem, że dla osób których horyzonty myślowe kończą
                    się na szkole podstawowej jest to czysta abstrakcja. I wiesz, nie chciałam tego
                    pisac, ale wybacz, sama zaczełas.
                    Temat moich badan wykonywanych w ramach studiów doktoranckich jest oczywiście
                    inny, niz ten któy Ty przytoczyłas, choc owszem w pewnej mierze rozumu dotyczy
                    ( a raczej działania pewnych struktur w mózgu, w pewnych sytuacjach
                    środowiskowych. Takie polaczenia biochemi i ekologii). Wiesz, za jakies dwa
                    lata bedę się broniła, zaproszę Cię wtedy na obronę
                    • Gość: Gabrysia Re: Patrycjo, być może spotkasz mnie się jako IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:31
                      recenzenta Twojej pracy. Do zobaczenia.
                      • Gość: Henryk Re: Patrycjo, być może spotkasz mnie się jako IP: 82.160.30.* 27.06.04, 14:00
                        Też chciałbym zobaczyć inteligentniejszą doktorantkę od swojej recenzentki.
                        • Gość: Gabrysia Re: Heniu, tylko tyle możesz z siebie wydusić. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 16:28
                          • Gość: Henryk Gabrysiu więcej słów dla określenia stopnia inteli IP: 82.160.30.* 27.06.04, 20:15
                            gencji dyskutantek nie trzeba.
                      • patrycja21 Re: Patrycjo, być może spotkasz mnie się jako 28.06.04, 08:20
                        No to życzę i Tobie, i sobie abyś będąc potencjalną recenzentką mojej pracy,
                        potrafiła oceniać meritum, w oddzieleniu od własnych przekoniań i poglądów.
                    • Gość: tepa Re: Patrycjo, czy tematem twojej pracy IP: 62.205.83.* 27.06.04, 14:30
                      Patrycjo!czy ty jestes kobieta bo zadziwiasz mnie bardzo swoja bezczelnoscia i
                      arogancja,znajdz inne atuty i prosze nie ponizaj innych,bo to swiadczy o twoim
                      "wyksztalceniu"
                      • patrycja21 Re: Patrycjo, czy tematem twojej pracy 28.06.04, 08:35
                        No cóż, nie będę ukrywać, jestem dumna z tego co osiągnęłam, więc często daje
                        temu wyraz w sposób może i nie zawsze kulturalny. Ale nie bardzo wiem, kto
                        mógłby się poczuć poniżony przez mnie, wcześniej mnie do tego nie prowokując.
                        Jak to mówią w Italii; in bocca chiusa non entra mai mosca, co w wolnym
                        tłumaczeniu znaczy; miej zamkniete usta, to Ci mucha nie wleci (inaczej - nie
                        prowokuj)
        • Gość: wolny Re: CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:21
          Patrycjo Droga, szkoda slow... ci ludzie jak ten opss pardon - katolik, nie
          maja zdolnosci takiego myslenia. Dogmaty zaslaniaja widok na wszystko i po to
          zostaly wymyslone. One sa potrzebne ludziom slabym i bojazliwym, ktorych z
          przyczyn naturalnych nie stac na szerokohoryzontowe myslenie. Szkoda wiec czasu
          na tlumaczenia. Niech zyja swoim zyciem a ich agresywne wypowiedzi trzeba po
          prostu ignorowac bo polemika z nimi zadna, trudno.
        • Gość: Agnieszka 23 Re: CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW IP: 62.114.170.* 27.06.04, 13:20
          Patrycja a jakiego wyznania Ty jestes? przepraszam ze pytam, bo chyba
          chrzescijanka nie jestes skoro tak sie odnosisz do modlitwy ! Modlitwa jest dla
          Twojego dobra i to Ty jej potrzebujesz nie Bog , modlitwa jest minimum Twoich
          obowiazkow tu na ziemi, a kontakty pciowe czy jak to nazywasz milosc...miedzy
          dwoja osobnikami tej samej plci sa grzechem , i wybacz ale jesli jestes
          chrzescijanka to powinnas zdawac sobie z tego sprawe.
          a tak na marginesie to nie widzialam jeszcze nikogo lezacego plackiem w
          kosciele sa lawki w ktorych sie siedziwink pozdro
          Aga 23
      • Gość: wolny Re: CO TO ZNACZY NORMALNYCH POLAKOW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:13
        Czy nie widzisz, ze to ty chcesz innym narzuca swoj? Poczytaj swoje teksty - to
        zenada... taka typowo kato-ciemna i zasciankowa.
    • Gość: Henryk Odwaga cywilna w 95%-wym katolickim kraju. IP: 82.160.30.* 27.06.04, 12:12
      -"Organizatorzy wyróżnili nagrodą specjalną za odwagę cywilną polską organizację "Kampania przeciwko Homofobii".

W Polsce o tak potężnych (konserwatywnych) wpływach Kościoła Katolickiego rzeczywiście trzeba posiadać potężne zasoby odwagi by głosić prawa do tolerancji i równości dla wszystkich obywateli, skądinąd zawarowane w Konstytucji RP.
      • Gość: polko Re: Odwaga cywilna w 95%-wym katolickim kraju. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:15
        Masz racje. W wielkich miastach jest spoko ale na tej calej naszej "prowincji"
        (nie chce nikogo obrazic, to tylko termin... geograficzny) panuje scisle
        zaklamanie i strach przed "co ludzie powiedza"... ze nie wspomne o terrorze z
        ambony... no coz... kilka pokolen i to minie...
        • Gość: Gabrysia Re: Polko, a jak wygląda terror z ambony. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:19
          Czy przeszedłeś go na własnej skórze?
          • Gość: gabi Re: Polko, a jak wygląda terror z ambony. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:22
            tak, straszna zolc...
        • patrycja21 Re: Odwaga cywilna w 95%-wym katolickim kraju. 27.06.04, 12:20
          Nie wiem ile potrzeba pokoleń, aby Polska stała się na równi świeckim krajem,
          jak Francja, czy Holandia, ale poki co jest jej bliżej do republik szariackich.
          No oczywiście miast mułłów, mamy purpuratów
          • Gość: Gabrysia Re:Patrycjo jesteś europejką nikt Ciebie tutaj IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:24
            nie więzi. Dla twojej ułomności nie będziemy się kłaniać. Ułomność ta jest jak
            każda inna.
            • patrycja21 Re:Patrycjo jesteś europejką nikt Ciebie tutaj 27.06.04, 12:30
              Gość portalu: Gabrysia napisał(a):

> nie więzi. Dla twojej ułomności nie będziemy się kłaniać. Ułomność ta jest
              jak
              > każda inna.

Gabrysiu, przskakujesz na rózne aspekty, tak aby Ci było wygodniej... Nie wiem
              na czym niby moja ułomnośc polega, nie chce sie wywyższac ale raczej postrzegam
              siebie jako osobę całkiem dobrą, pozbawioną jakiś większych ułomnosci. Zarówno
              fizycznych jak i psychicznych. Ale juz jak się ma drugie zdanie Twojej
              wypowiedzi, na prawde nie wiem... Mimo to pozdrawiam
              • Gość: Gabrysia Re:Patrycjo, zagubiłaś meritum sprawy. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:37
                A dotyczy ona ludzi z odmmiennym wariantem zachowania seksualnego. Mam
                nadzieję, że Ciebie to nie dotyczy.
                • patrycja21 Re:Patrycjo, zagubiłaś meritum sprawy. 27.06.04, 12:45
                  Szczerze Ci powiem, że nie powinny Cie obchodzic moje preferencje i nic do
                  tego nie ma Twoja nadzieja. Ale istotnie, jestem heteryczką, co nie zmienia
                  faktu, ze dla mnie kazdy człowiek jest rownie wazny, niezależnie od wiary,
                  plci,orientacji czy narodowości
                  • Gość: Gabrysia Re:Patrycjo, to w takim razie uważniej pisz IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:54
                    bo wcześniejsze twoje posty zioną nienawiścią do ludzi o innych poglądach niż
                    twoje. Używasz też pewnych uszczypliwych określeń. Kulury trochę by się
                    przydało. Na nic nie zdadzą się twoje obecne zapewnienia co do bezstronności.
                    • patrycja21 Re:Patrycjo, to w takim razie uważniej pisz 27.06.04, 13:13
                      Gość portalu: Gabrysia napisał(a):

> bo wcześniejsze twoje posty zioną nienawiścią do ludzi o innych poglądach
                      niż
                      > twoje. Używasz też pewnych uszczypliwych określeń. Kulury trochę by się
                      > przydało. Na nic nie zdadzą się twoje obecne zapewnienia co do bezstronności.
                      Ja nie mówie ze jestem osoba bezstronna, tylko podkreślam że jestem
                      tolerancyjna. Natomiast oczywiście tolerancja ma granice i na twarde zarzuty
                      twardego betonu, staram się obrzucac go takim samym gównem, jakim on mnie
                      traktuje. Oczywiście z wiekszą finezją, w koncu jestem lepsza i
                      inteligentniejsza od nich wink
                      • Gość: Gabrysia Re:Patrycjo, jesteś wręcz wspaniała. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:21
                        w swojej szczerości. Tylko takie gadzinowskie słownictwo. Korzystaj z innego
                        źródła tak jak na kobietę przystało. Bo wstyd, a fe, że aż śmierdzi jak piszesz.
                        • patrycja21 Re:Patrycjo, jesteś wręcz wspaniała. 27.06.04, 13:27
                          Oczywiście, zdecydowanie lepsze jest to, które Ty tu przytaczasz. To chyba
                          wytwór Jankowskiego i Rydzyka, razem wziętych, tak? Nasz Dziennik??? Hm... po
                          prostu az czuć ten przekaz miłości w stosunku do drugiego bliźniego.
                  • Gość: Europejczyk Patrycjo nie wchodz w "dyskurs" z idiotami!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:12
                    Szkoda prądu!!!!
                    • patrycja21 Re: Patrycjo nie wchodz w "dyskurs" z idiotami!! 27.06.04, 13:14
                      Tak, zaraz sobie idę, ale przyznam się szczerze że nie miałam nic do roboty
                      wczesniej, ani ciekawszego, ani bardziej wesołego. Pozdrawiam Cię Europejczyku
                      • Gość: Europejczyk Pozdrawiam cię mocno. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:17
                        Mocno!!!
                        • patrycja21 Re: Pozdrawiam cię mocno. 27.06.04, 13:28
                          Ja Ciebie również, miło mi bylo byc z Toba po jednej stronie. Mam nadzieje, że
                          jeszcze będziemy mieli kiedyś okazje odpierac w czasie wolnym wszelkie duby
                          smalone pojawiające sie na forum. Jakby co, to puść mi maila, pozdrawiam
                          Patrycja
                        • Gość: Katolik Polski Re: Pozdrawiam cię mocno. IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 13:40
                          Czemu ty sie cioto wtracasz w kobiece dyskusje.
                          • Gość: pol tez, katolu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:45
                            jestes na prawde chory... czestotliwosc stosowania slowka "cioto" jako epitetu
                            w dyskusji wskazuje na ciezki przypadek.... ufff, jestem tolerancyjny wiec nie
                            powiem ci tak jak wy mowicie: sper.... ale do Watykanu...
          • Gość: AGNIESZKA DO PATRYCJIIIIIIIII !!!!!!!!!! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 13:32
            patrycja21 napisała:

> Nie wiem ile potrzeba pokoleń, aby Polska stała się na równi świeckim krajem,
            > jak Francja, czy Holandia, ale poki co jest jej bliżej do republik
            szariackich.
            >
            > No oczywiście miast mułłów, mamy purpuratów

jAK hOLANDIA??? A CZY WSZYSTKIM MUSI SIE PODOBAC ZEPSUCIE HOLENDERSKIE ?
            Jestesmy Polakami i na szczescie jeszcze mamy granice moralne i swoj poglad ,
            Jesli tak Ci sie podoba Holandia czy Elegancja Francja to co robisz w Polsce ?
            nie mow ze czekasz na rewolucje, na pewno ludzi z podobnymi marzeniami jest
            wiele wiecej ale Polska jest silnym krajem i mam nadzieje ze tak szybko nie da
            sie zbalamucic, wiesz jest wiele wiecej istotniejszych spraw ktorymi nalezaloby
            sie zajac w Polsce ale na pewno nie parada gejow ulicami miast i ich pelne
            prawa do niszczenia moralnosci i wiary.
            Aga 23
            • patrycja21 Re: DO PATRYCJIIIIIIIII !!!!!!!!!! 27.06.04, 13:36
              Ja mam inna propozycje, wstap do jakiegos klasztoru wtedy będziesz pouczac
              swoje kolezanki po fachu co do spraw moralnosci. Polska ma być świeckim krajem,
              a miejsce kalocikiego dyktatu jest Watykan, bądź tez parafie. Oczywiście dyktat
              ten może byc rozciągniety tylko i wyłacznie na tzw wiernych,a nie wszystkich
              obywateli RP
      • Gość: Gabrysia Re: Heniu, a możesz opisać swoją dyskryminacje. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:17
        • Gość: Europejczyk Odpowiem za Henia! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:24
          Wystarczy przeczytać większość waszych postów, aby ze srachu ,wyniesć sie
          gdzie "pieprz rośnie"To jest także obiaw skrajnej nietoleranji w Polsce, to
          wystarczy!!!
          • Gość: Gabrysia Re: Eropejczyku, z takimi poglądami IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:29
            to faktycznie Twoje miejsce jest tam gzie pieprz rośnie. Będziesz miał tam
            wszystko na ostro.
            • Gość: Europejczyk Za malo przykladow podalem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:34
              Nie masz faceta,??? nic na to nie poradzę, może uroda???A może siostra
              przelożona klasztoru, w którym jesteś,bardzo Cię absorbuje???????
              • Gość: Gabrysia Re: Europejczyku, jaśniej proszę. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:40
                Przepraszam, ale nic z tego nie zrozumiałam.
                • Gość: Europejczyk Sorry nic na to nie poradzę. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 12:49
                  Potrzebni widocznie są "Wyrobieni" czytelnicy takze tu!!
                  • Gość: Gabrysia Re: Europejczyku, na naukę nigdy nie za późno. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 12:56
                    Powodzenia.
                    • Gość: Europejczyk Spodziewalem sie tego!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 13:09
                      Bo cóz innego katolicki Polak może wymysleć???, poza stekiem inwektyw,nie zniżę
                      się Twojego poziomu
                      • Gość: Gabrysia Re: Musiałbyś niestety wysoko podskoczyć. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 13:23
                        A sądząc po postach jesteś niskiego lotu. Cóż, jaszcze raz powodzenia.
            • Gość: AGA 23 Bravo Gabrysia!! IP: 62.114.170.* 27.06.04, 14:00
              smile
              • Gość: Gabrysia Re: Dziękuję AGA. IP: 80.51.228.* 27.06.04, 16:26
          • Gość: Henryk Re: Odpowiem za Henia! IP: 82.160.30.* 27.06.04, 14:49
            Dzięki "Europejczyku" - dla mnie odpowiadanie na jako takim poziomie "drugiej" stronie, zbyt często wypowiadającej się poniżej "poziomu", mogłoby wymagać trzymania na wodzy języka (klawiturysmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka