Dodaj do ulubionych

Polska krytykowana podczas parady gejów

• Gość: wania z komsomolu INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW NISKA I SPADA IP: 68.144.232.* 28.06.04, 08:01
      No bo gdyby nie spadala to oni by sie nawrocili
      na normalnosc, nie? A oni trwaja w odchyle, z tego
      wniosek prosty ze ich IQ idzie do dolu mimo ze tyle
      im tlumacze.
      • matt.j Re: INTELIGENCJA WANI NISKA I SPADA 28.06.04, 12:30
        Ty, Wania, nudny się robisz, wymyśliłbyś coś nowego zamiast klepać
        tą samą frazę w kółko.
        Zdaję się, iż ponownie musze ci wybaczyć. Nie każdy rodzi się inteligentny.
        Cóż taki głupiutki się urodziłeś. Pozostaje mi tylko ci współczuć.
        Szkoda, że nic już tego nie zmieni, nawet te sporadyczne przebłyski, które
        miewasz (zresztą niezmiernie rzadkie) nie pofałdują ci mózgusmile
    • Gość: Jarek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 212.160.172.* 28.06.04, 08:14
      jestem heteroseksualny i nie mam zamiaru paradować bez gaci po ulicach miasta
      • matt.j Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 28.06.04, 12:15
        Czy "paradowanie bez gaci po ulicach miasta" zależy od orientacji seksualnej?
        Czy widziałeś zeby w Krakowskim Marszu Tolerancji lub na pikiecie w Warszawie
        ktoś paradował nago?
        Widzałem relacje z obu tych wydarzeń ale nikogo nagiego nie było...
    • Gość: DB Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 193.193.181.* 28.06.04, 08:31
      Bardzo się cieszę, że niemieckim gejom nie podobają się polskie obyczaje. Oby
      tak zostało i niech tu nigdy nie próbują przyjeżdżać.
      • Gość: Thomas Camel Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.dip.t-dialin.net 28.06.04, 10:32
        Kto z was byl na CSD w Berlinie w miniony weekend ?
        Troche zdjec z tej imprezy jest na www.poloniaberlin.de w albumie zdjec
        na forum
    • Gość: smolka Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 212.160.172.* 28.06.04, 12:36
      Nie życzę sobie, aby ktokolwiek demonstrował i narzucał mi i moim dzieciom
      swoje odmienne upodobania seksualne!!!! Przecież jest to jawna prowokacja!!!
      Słyszałam, że zwykli ludzie o odmiennych orientacjach seksualnych (nie
      organizatorzy takich awantur) wcale nie chcą wywoływać tak burzliwych
      społecznych dyskusji. Czy ktoś atakuje takie osoby na ulicach, wyrzuca je z
      restauracji czy klubów? Szczerze wątpię.
      Takie zachowanie społeczników gejowskich wywołują wręcz odwrotny skutek (może
      zamierzony). Na pewno nie zjednuje to sympatyków!!!!

Moja wypowiedź nie ma to oczywiście nic wspólnego z nietolerancją. Uważam, że
      każdy ma prawo do normalnego życia w społeczeństwie. Tolerancja oznacza
      szanowanie odmienności innych. Moja orientacja seksualna jest MOJĄ osobistą
      sprawą i nie uważam za stosowne prezentowania jej innym ludziom. (Uprzedzając
      komentarze nie jestem aktywistką LPR ani nadaktywną katoliczką).

Kolejną sprawą są związki małżeńskie i prawa przysługujące parom homoseksualnym
      takie same jak heteroseksualnym. Instytucja małżeństwa i przywileje jej
      przysługujące miały, mają i powinny mieć nadal za zadanie propagować zakładanie
      rodziny. Zresztą w tym celu zostały wymyślone. Niech pary homoseksualne wymyślą
      sobie coś nowego, specyficznego dla swojej grupy.

Jeśli takie związki i przywileje (np. wspólne opodatkowanie) zostaną
      zalegalizowane, będąc konsekwentnymi zalegalizować będzie trzeba także związki
      pedofili z ich ulubionymi dziećmi, braciszków z siostrzyczkami, nekrofili z
      nieboszczykami i tych lubiących zwierzęta z ich owieczkami lub innymi
      barankami. To jest oczywiście niesmaczne wręcz absurdalne, ale niestety
      prowokacje gejów i lesbijek zmuszają mnie do takich fatalnych refleksji.

Mam nadzieję, że nie uraziłam niczyich uczuć - nie to miałam na celu, a jeśli
      tak - przepraszam. Niestety sami organizatorzy parady i aktywni działacze -
      krzykacze - takie wypowiedzi prowokują.
      • matt.j Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 28.06.04, 13:10
        Gość portalu: smolka napisał(a):

>Nie życzę sobie, aby ktokolwiek demonstrował i narzucał mi i moim dzieciom
        >swoje odmienne upodobania seksualne!!!! Przecież jest to jawna prowokacja!!!

Jak ci się nie podoba to nie patrz! Pozatym jak można komuś narzucać
        upodobania seksualne – tego się nie zmienia ani nie łapie jak choroby.

Prowokacja? A może jednak konstytucyjne prawo do zgromadzeń?

> Uważam, że każdy ma prawo do normalnego życia w społeczeństwie.

Normalnego? Zdaje się, że dla ciebie ‘normalny’ oznacza zgodny z twoim
        pojmowaniem świata – nie przeceniaj się nie jesteś ani Alfa ani Omega

>Kolejną sprawą są związki małżeńskie i prawa przysługujące parom
        homoseksualnym
        >takie same jak heteroseksualnym. Instytucja małżeństwa i przywileje jej
        >przysługujące miały, mają i powinny mieć nadal za zadanie propagować
        zakładanie
        >rodziny. Zresztą w tym celu zostały wymyślone. Niech pary homoseksualne
        wymyślą
        >sobie coś nowego, specyficznego dla swojej grupy.

No i wymyślili: ‘związki partnerskie’. Ale jak widać dla ciebie to nie
        wystarcza bo związek dwóch osób zawsze odbierasz jako ‘para’ a to
        już brzmi jak para heteroseksualna, czyli tak jak małżeństwo.
        Wybacz ale nikt nie bedzie się kierował twoimi skojarzeniami
        podczas tworzenia zapisu ustawy 'O związkach partnerskich'

> Jeśli takie związki i przywileje (np. wspólne opodatkowanie) zostaną
        > zalegalizowane,

Skoro pary hetero nie posiadające dzieci mogą być wspólnie opodatkowane
        to dlaczego na takich samych zasadach nie mogą się wspólnie
        rozliczać pary homo. Co w tym złego, powiedz mi?

> będąc konsekwentnymi zalegalizować będzie trzeba także związki
        > pedofili z ich ulubionymi dziećmi, braciszków z siostrzyczkami, nekrofili z
        > nieboszczykami i tych lubiących zwierzęta z ich owieczkami lub innymi
        > barankami. To jest oczywiście niesmaczne wręcz absurdalne, ale niestety
        > prowokacje gejów i lesbijek zmuszają mnie do takich fatalnych refleksji.

Wybacz ale teraz zachowałaś się jak ostatnia prostaczka i chamka.
        Porównujesz związki homo z nekrofilią i zoofilią. Pamiętaj, że to
        są ludzie, czyli jedną osobę z takiego związku porównujesz
        z nieboszczykiem i zwierzęciem. A drugą z kimś kto krzywdzi
        zwierzęta , dzieci i profanuje zwłoki.
        Takie porównanie nie tylko, że jest niesmaczne ale obrzydliwe
        i rani te osoby (homoseksualiści to OSOBY a nie PRZEDMIOTY,
        o których można mówić co się komu podoba nie krzywdziąc ich)

> Mam nadzieję, że nie uraziłam niczyich uczuć - nie to miałam na celu, a jeśli
        > tak - przepraszam. Niestety sami organizatorzy parady i aktywni działacze -
        > krzykacze - takie wypowiedzi prowokują.

Najpierw mieszasz z LUDZI błotem, obrażasz ich, a potem przepraszasz
        mając nadzieję, że nikogo nie uraziłaś głupio się tłumacząc, że ktoś inny
        cię sprowokował.
        Kobieto! Czy ty masz kostkę lodu zamiast serca i orzeszek zamiast mózgu?
        • Gość: smolka Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 212.160.172.* 28.06.04, 15:15
          Człowieku, twoja arogancja i buta w odpowiedzi na mój wpis świadczy właśnie o
          prowokacyjnym charakterze całej sprawy. Czy twoja wypowiedź (np. "Jak ci się
          nie podoba to nie patrz!" "nie przeceniaj się nie jesteś ani Alfa ani
          Omega", "Wybacz ale teraz zachowałaś się jak ostatnia prostaczka i
          chamka", "Kobieto! Czy ty masz kostkę lodu zamiast serca i orzeszek zamiast
          mózgu?" jest oznaką tolerancji i dobrego wychowania? Nie wydaje mi się.
          Przemyśl to sobie. Agresja i atak do niczego nie prowadzi i nie świadczy dobrze
          o Tobie.

> Gość portalu: matt.j napisał:

> Jak ci się nie podoba to nie patrz! Pozatym jak można komuś narzucać
          > upodobania seksualne – tego się nie zmienia ani nie łapie jak choroby.

Owszem nie podoba mi się! i nie chcę patrzeć na obściskujących się
          prowokacyjnie facetów podczas parady gejowskiej! Nie ma tak: jak nie chcesz to
          nie patrz, jest to niestety nieuniknione w dobie radia i telewizji - takie
          wydarzenie znalazłoby się w każdym programie zarówno komentowane w radiu,
          pokazywane w telewizji i prasie. Nie mówię o sobie, bo mam już swoje zdanie na
          ten temat - chociaż nie mam ochoty na to patrzeć, ale owszem mogę nie oglądać
          telewizji nie słuchać radia i nie czytać gazet ale czy mam założyć swoim
          dzieciom klapki na oczy i włożyć stopery do uszu?

> Prowokacja? A może jednak konstytucyjne prawo do zgromadzeń?

Owszem Prowokacja!

W jakim celu organizowana jest taka parada? Żeby można było potem krzyczeć, że
          nie ma w kraju tolerancji i że biedni geje są prześladowani, maltretowani itd.
          Człowieku opanuj się!

> Normalnego? Zdaje się, że dla ciebie ‘normalny’ oznacza zgodny z twoim
          > pojmowaniem świata – nie przeceniaj się nie jesteś ani Alfa ani Omega

Owszem NORMALNEGO! czyli życia według własnych upodobań religijnych,
          seksualnych, żywieniowych itp.
          Poza tym nie przeceniam się, mam swoje wady i zalety którymi nie próbuję
          uszczęśliwiać całego kraju.

> No i wymyślili: ‘związki partnerskie’. Ale jak widać dla ciebie to
          > nie
          > wystarcza bo związek dwóch osób zawsze odbierasz jako ‘para’ a to
          > już brzmi jak para heteroseksualna, czyli tak jak małżeństwo.
          > Wybacz ale nikt nie bedzie się kierował twoimi skojarzeniami
          > podczas tworzenia zapisu ustawy 'O związkach partnerskich'

Związki partnerskie OK - tylko po co? Nie rozumiem w jakim celu (podejrzewam,
          że pojawi się jakieś wytłumaczenie
          z Twojej strony i kilka kolejnych epitetów pod moim kierunkiem.

> Wybacz ale teraz zachowałaś się jak ostatnia prostaczka i chamka.
          > Porównujesz związki homo z nekrofilią i zoofilią. Pamiętaj, że to
          > są ludzie, czyli jedną osobę z takiego związku porównujesz
          > z nieboszczykiem i zwierzęciem. A drugą z kimś kto krzywdzi
          > zwierzęta , dzieci i profanuje zwłoki.
          > Takie porównanie nie tylko, że jest niesmaczne ale obrzydliwe
          > i rani te osoby (homoseksualiści to OSOBY a nie PRZEDMIOTY,
          > o których można mówić co się komu podoba nie krzywdziąc ich
          > Najpierw mieszasz z LUDZI błotem, obrażasz ich, a potem przepraszasz
          > mając nadzieję, że nikogo nie uraziłaś głupio się tłumacząc, że ktoś inny
          > cię sprowokował.
          > Kobieto! Czy ty masz kostkę lodu zamiast serca i orzeszek zamiast mózgu?

Piszesz, że mieszam ludzi z błotem i obrażam ich - naprawdę? Nikogo nie
          traktuję przedmiotowo - o nie. Nikogo nie krzywdzę, przykro mi, że czujesz się
          skrzywdzony i obrażony, ale upodobania homoseksualne są dla mnie równie
          nienormalne jak kazirodztwo czy pedofilia. I mam, podobnie do Ciebie, prawo do
          wyrażenia swojego zdania. Czy czasem to Ty mnie nie obrażasz?

Pozdrawiam
          • matti.x Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 28.06.04, 17:42
            smolka napisała:

> Nie życzę sobie, aby ktokolwiek demonstrował i narzucał mi i moim dzieciom
            > swoje odmienne upodobania seksualne!!!! Przecież jest to jawna prowokacja!!!
            > [...]
            > zalegalizować będzie trzeba także związki pedofili z ich ulubionymi
            > dziećmi, braciszków z siostrzyczkami, nekrofili z nieboszczykami i tych
            > lubiących zwierzęta z ich owieczkami lub innymi barankami.
            > [...]
            > Owszem nie podoba mi się! i nie chcę patrzeć na obściskujących się
            > prowokacyjnie facetów podczas parady gejowskiej!

Jeśli coś można określić jako prowokację, to właśnie to, co sama tu robisz.
            Wprowadzasz wytworzone na własny użytek, a oparte o kompleks uprzedzeń
            nadinterpetacje cudzych intencji, a następnie prowadzisz z nimi pseudo-
            dyskusje.

Otóż przyjmij najpierw do wiadomości, iż twoje własne "życzenia" badź też
            "nieżyczenia" mogą co najwyżej dotyczyć Ciebie samej. Życie społeczne
            podlega bowiem porządkowi prawnemu, a nie twoim indywidualnym przekonaniom.
            Prawo do wolności słowa oraz zgromadzeń ma jasno określone ograniczenia
            i nic z tego co napisałaś w tychże ograniczeniach się nie mieści. Nikt, kto
            chce zorganizować manifestację nie ma obowiązku tłumaczyć się przed Tobą ze
            swych intencji. Jeśli nie rozumiesz po co komu manifestacja, lub też czemu
            miałyby służyć związki partnerskie, to możesz co najwyżej grzecznie o to
            zapytać. Natomiast nie liczyłbym na poważną odopowiedź od ludzi, których w
            swoich postach stawiasz na równi ze zwierzętami czy też osobami cierpiącymi
            na zaburzenia psychiczne. Zwłaszcza, że charakter twoich wypowiedzi ma
            niewiele wspólnego z próbą dowiedzenia się czegokolwiek, a pytania wydają się
            być wyłącznie pretekstem do obrzucenia innych stertą nonsensownych epitetów.

Nikt nie zamierza Ci odbierać prawa do posiadania dowolnych poglądów, włącznie
            z `poglądami` opartymi o jakiekolwiek kompletnie rozbieżne z rzeczywistością
            własne fantazje. Jak widzisz, nikt nawet nie zabrania Ci komunikowania takich
            `poglądów`. Ale nie liczyłbym na twoim miejscu na to, że kogokolwiek możesz
            tu obrazić (i twoje "przeprosiny" wydają się w tym kontekscie po prostu
            żenujące). Jedyne, co takimi technikami można osiągnąć, to wystawić siebie
            samą na publiczne ośmieszenie.
          • matt.j Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 28.06.04, 19:02
            > Piszesz, że mieszam ludzi z błotem i obrażam ich - naprawdę? Nikogo nie
            > traktuję przedmiotowo - o nie. Nikogo nie krzywdzę, przykro mi, że czujesz
            się
            > skrzywdzony i obrażony, ale upodobania homoseksualne są dla mnie równie
            > nienormalne jak kazirodztwo czy pedofilia. I mam, podobnie do Ciebie, prawo
            > do wyrażenia swojego zdania. Czy czasem to Ty mnie nie obrażasz?

Hipokrytka, w jednej linijce porownujesz ludzi do zwierząt itd, a w następnej
            przepraszasz i masz nadzeje, że nikogo nie uraziłaś.
            Możesz sobie mieć poglądy jakie chcesz i uznawać różne rzeczy za normalne czy
            nienormalne. Jednak to prawo a nie ty decyduje o tym co jest zakazane a co
            normalne. I dla przypomnienia to akurat pedofilia i kazirodzcwo są prawnie
            zakazane a homoseksualizm nie jest uznawany nawet za chorobę.

Cóż do ciebie i tak to nie dotrze, najpierw musiałabyś uruchomić swoje szare
            komórki a nie tylko opierać się na własnym indywidualnym widziimiśie. Które,
            pomimo iż bardzo chciałabyś, nie ma mocy sprawczej co do ustawiania życia
            innych osób.
            Myśle, że dalsza polemika z twoją osobą i 'pseudo tolerancyjno-normalnym'
            mysleniem nie ma najmniejszego sensu.
            • Gość: bimber do tych dwoch matt-ow, J i X IP: 141.197.66.* 28.06.04, 20:52
              Wy jestescie kochankami czy jak?
              zostawic smolke w spokoju, bo usmiechy
              was poodksztalcam.
              Czy matt to skrot od mattol? Musi byc.
              • matt.j Re: do tych dwoch matt-ow, J i X 28.06.04, 21:04
                Rozumem i spostrzegawczością to ty nie grzeszysz. Już napisałem smolke, że nie
                zamierzam więcej do niej pisać. Zdaje się,że reprezentujecie podobny poziom
                wieć to samo tyczy się twojej osoby (o ile bimber to nie smolke)
              • zapytywacz [...] 28.06.04, 21:10
                Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
                • matt.j Nie wiedziałem, że widzisz w nas bogów:) 28.06.04, 21:36
                  Hmm, wyobraź sobie, że nie wszyscy tak jak ty muszą korzystać ze
                  słownika żeby wiedzieć czym była francuska partia "Marais" (zapewne o tą ci
                  chodzi a nie o "marani"), a osoby które znają chociaż trochę francuski również
                  wiedzą, że słowo to tłumaczone na inny język znaczy 'marsh' lub też
                  inaczej 'bog'. Wizualnie słowo 'bog' przekształcając na język polski przez
                  dodanie małej kreseczki nad 'o' oznacza 'bóg'. Dziękuje.

Wysil się bardziej i rozszyfruj dokładnie skrót M.A.T.T.
                  Pamiętając o podwójnym T.
                  • zapytywacz Re: Nie wiedziałem, że widzisz w nas bogów:) 28.06.04, 21:46
                    Wlasnie o tym Podwojnym T zapomnialem żeczywiscie . jednak pomyliles sie nie o
                    ta nazwe mi chodzilo po prostu pomylilem sie i nie napisalem r POPRAWNA NAZWA
                    BRZMI "MARRANI" i zapewniam ci ze nie wywodzi sie to od francuskiego ale od
                    hiszpanskiego ale przyznaje sie pomylilem sie i dobrze ze przypomniales mi o
                    tym 2 T smile]
                    • matt.j Re: Nie wiedziałem, że widzisz w nas bogów:) 28.06.04, 22:10
                      Czyżbyś postulował aby wszyscy geje i lesbijki żyli w związkach hetero (nie
                      ważne, że to może okazać się tragiczne dla większości tych związków) aby
                      uniknąć prześladowań ze strony 'prawdziwych heteryków'.
                      Z mjiej wiedzy wynika iż Marriani zmieniając formalnie wyznanie tylko i
                      wyłącznie dla uniknięcia prześladowań ze strony katolików nie porzucali
                      obrządków związanych z wyznaniem mojżeszowym, ale praktykowali je niejako w
                      podziemiu.
                      Czyli wg ciebie homoseksualiści powinni się żenić i prowadzić drugie życie na
                      boku, po cichu.
                      Dziwne masz koncepcje.
                      • zapytywacz Re: Nie wiedziałem, że widzisz w nas bogów:) 28.06.04, 22:13
                        CZyżBYS BYL UPOSLEDZONY I WOGULE NIE PRZECZYTAL MOJEGO
                        POSTU ??????????????????????????????????????????????
                        no poprostu bic glowa w sciane mozna dostac vertigo...
                        • matt.j Re: Nie wiedziałem, że widzisz w nas bogów:) 28.06.04, 22:24
                          Przeczytałem ale może nie zrozymiałem smile

Wybacz ale nie jestem w stanie pojąć, że jak ktoś
                          jest Żydem to i od razu gejem.
                          Ty, ale mam pytanie jak jest z lesbijkami.
                          Czy one też są wg. ciebie Żydami?

A xenon to już w ogóle nie łapie skąd ci się wziął.
                          może to w ramach jakiegoś skomplikowanego dowcipu?
                  • Gość: . Re: Nie wiedziałem, że widzisz w nas bogów:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 21:45
                    Wysil się bardziej i rozszyfruj dokładnie skrót M.A.T.T.
                    > Pamiętając o podwójnym T.

Czy to skrót od Międzynarodowej Agencji Tranwestytów i Transeksualistów ?
                    (M.A.T.T)
    • Gość: bimber GEJE MOGA SIE ROZMNAZAC (NAUKOWO DOWIEDZIONE) IP: 141.197.66.* 28.06.04, 20:43
      ale tylko na tym forum, jak pisza pod roznymi
      pseudonimami to ich sie wiecej wydaje.

A te 300 tys gejow w Berlinie to bzdura i
      gejowe klamstwo. Zrodla wiarygodne podaja
      cos do 40 tys, wlaczjac partie zielonych.
    • Gość: AGNIESZKA 23 Polska krytykowana podczas parady gejów? IP: 62.114.170.* 29.06.04, 18:23
      Lepsza krytyka niz pochwala w tej sprawie, na poczatku bylaby parada za rok
      moze wprowadza "dzien homoseksualisty" i tulipanik z tej okazji, a za jakis
      czas pelne prawa takie jakie posiada zdrowy czlowiek , zawieranie zwiazkow i
      adopcja dziecie czyli byloby polskie Zoo, watpie by w naszym kraju to przeszlo
      i ciesze sie, w holandii szwecji tak wlasnie jest, na porzadku dziennym
      zboczency obnosza sie z tym, homoseksualizm nie jest uwazane jako choroba i
      dewiacja, Gej taki komentarz moze tam odebrac jako obraze nie zgodne jest to z
      prawem i kolegium jak sie patrzy , a to jest choroba tylko ze jak np burmistrz
      Berlina jest gejem no to parada w tym miescie musi sie odbyc.
      Oby nasz kraj i obywatele twardo bronili naszego honoru i nie dali sobie wmowic
      jakiegos braku tolerancji czy nienawisci bo to tylko manipulacja i prowokacja
      slowna ze strony homoseksualistow.
      pozdrawiam
      • matti.x Konstytucja krytykowana podczas parady AGNIESZEK 29.06.04, 18:28
        Droga/i Agnieszko/u:

Ponownie pozwolę sobie zapytać jaki to mianowicie wpływ miałaby mieć czyjaś
        rzekoma choroba na prawa konstytucyjne tejże osoby?
        • Gość: AGNIESZKA 23 DUPCZYNGIELU skoncz juz bo mnie meczysz IP: 62.114.170.* 29.06.04, 18:34
          Skoncz juz ta paplanine , lepiej idz do fryzjera bo juz 2dni nie byles i
          grzywka ci przyklapla

zegnam matt'y dwa
          • Gość: smolka Re: DUPCZYNGIELU skoncz juz bo mnie meczysz IP: 212.160.172.* 30.06.04, 09:43
            Całkowicie się z Tobą zgadzam.
            Dwa matty to być może jeden osobnik lub poprostu gruchająca parka. I widzę że
            na większość postów to oni odpowiadają. Dzielnie zachwalają gejowską chorobę.
            Całe szczęcie że nasze władze z jedynie małymi wyjątkami, nie są gejami i nie
            zgadza się na parady "równości - prowokacyjności". Także większoć społeczestwa,
            na szczęście, jeszcze jest normalna i nie popiera demonstrowania odmienności.
            Jeśli chomoseksualiści są u nas tak krzywdzeni to niech zbratają się bardziej z
            użalającymi się nad nimi gejami z Niemiec i niech się do nich wyprowadzą.
            • matt.j Kolejny pokaz inteligencji (jak się pisze 'h'omo:P 30.06.04, 10:27

> Całkowicie się z Tobą zgadzam.
              > Dwa matty to być może jeden osobnik

Cóż za poniżenie - 'osobnik', hehe, i do tego jeden... no tak, lepiej
              przynajmniej w sowim mniemaniu zmniejszyć liczbę przeciwników, wtedy czujesz
              się mocniejsza.

> Całe szczęcie że nasze władze z jedynie małymi wyjątkami, nie są gejami

Domyślam się, że chodzi o brata Kaczyńskiego - masz racje on nawet wygląda jak
              zciociały pedzio.

> Jeśli chomoseksualiści

Hehe, coś z twoją ortografią nie jest za dobrze, ale mam ubaw, co za burak/czka
              z ciebie tongue_out
            • matt.j Agnieszka, smolka i bimber tworzycie trójkąt? 30.06.04, 10:30
              • Gość: smolka Re: Agnieszka, smolka i bimber tworzycie trójkąt? IP: 212.160.172.* 30.06.04, 11:43
                to znowu TY - mattj a może mattt, x, y, z?
                czyli potwierdza się, że bacznie pilnujecie dyskusji aby móc potem użalać się,
                że jesteście biedaczki prześladowani.

trójkąt?
                tylko człowiekowi, który pojmuje świat w odmienny sposób, może coś takiego
                przyjść do chorej głowy.

W swoich prostackich wyzwiskach i agresji - ośmieszacie się.

A tak apropo, prawo nie uważa homoseksualizmu za chorobę - chorobę stwierdza
                lekarz a nie prawo.
                Prawo jak wiemy nie jest w Polsce doskonałe. Jeśli nie każe złodziei
                okradających społeczeństwo w majestacie prawa i nie tylko, tym bardziej nie
                będzie karać za homoseksualizm. Więc nie szczyćcie się tym iż SLD prubując
                pozyskać elektorat chce przeforsować chore ustawy.
                Wszyscy wiedzą co jest grane.

• Gość: AGNIESZKA 23 Re: Agnieszka, smolka i bimber tworzycie trójkąt? IP: 62.114.170.* 30.06.04, 13:41
                  smile
                  widzisz Smolka uderz w stol a nozyce sie otworza smile
                  matt.j matti.x i pewnie ten europejczyk to jedna i ta sama osoba albo wlasnie
                  oni tworza trojkacik, my tylko cos napiszemy a oni juz za minutke sa i pluja na
                  lewo i prawo , belkocza malo sie nie udusza z podniecenia, i pisza nawet nie
                  pytani o zdanie, kompleksy jakies maja czy co?

wink pozdrawiam smolke
                  • matt.j AGNIESZKA wróciłaś? 30.06.04, 14:37
                    Chyba zaraz ze szczęścia zwymiotuję...hehe najchętniej na ciebie.

> pisza nawet nie
                    > pytani o zdanie, kompleksy jakies maja czy co?

Agnieszka, a ciebie ktoś o zdanie pyta? kompleksy jakieś masz czy co?
                    Przynajmniej znasz trochę język polski a nie tak jak to to barachło co się
                    smolka zowie.

Smolka napisała:
                    > A tak apropo, prawo nie uważa homoseksualizmu za chorobę - chorobę
                    > stwierdza lekarz a nie prawo.

A w tym przypadku ani lekarze ani prawo nie stwierdzają choroby. Poczytaj sobie
                    trochę nieuku. Każda choroba ma swój numer (kod) i aby moc coś zdiagnozować
                    należy w rozpoznaniu użyć owego kodu. W rejestrze chorób nie występuje
                    pozycja 'homoseksualizm', oznacza to iż takiej choroby nie ma. Czyli żaden
                    lekarz nie da rady stwierdzić takiej choroby. Za to występuje wiele pozycji
                    odnoszących się do ograniczenia umysłowego - coś w sam raz dla ciebie ;P

> W swoich prostackich wyzwiskach i agresji - ośmieszacie się

Widzę, iż bardzo chcesz się ośmieszyć bo cały czas starasz się podkreślić
                    swoje ograniczenia. Oczywiście czytając twoje
                    wypowiedzi aż bija z nich finezja, delikatność, że o inteligencji nie wspomnę.
                    Ty chyba masz jakieś złe doświadczenia z dzieciństwa. Zastanów się poważnie
                    nad skorzystaniem z pomocy terapeuty. Jak cię nie stać to się mogę
                    dorzucić – przecież trzeba pomagać upośledzonym.

• Gość: smolka Re: AGNIESZKA wróciłaś? IP: 212.160.172.* 30.06.04, 15:10
                      to znowu Ty???
                      he, he .....

Nie rozśmieszaj mnie...
                      he, he .....

nieszczęśliwe dzieciństwo?
                      he, he .....

kolejny wymysł chorego umysłu
                      he, he .....

ależ jesteś pewien swoich racji
                      he, he .....

nigdy nie spotkacie się z poparciem i aprobatą społeczeństwa
                      dlatego tak krzyczycie i ubliżacie normalnym ludziom. Nic to nie da,
                      przynajmniej w Polsce. Nawet berlińscy współbratymcy i SLD nic tutaj nie
                      wskórają.

bardzo zabawne są te wasze próby wykazania, że jesteście mądrzejsi, bardziej
                      elokwentni, wykształceni i inteligentni. Cóż z tego, nawet wśród schizofreników
                      często znaleźć można geniuszy, którzy nie manifestują swojej odmienności ale za
                      to potrafią się wykazać wiedzą.
                      A wy czym potraficie się wykazać?
                      Chamstwem i krzykactwem na pewno.

he, he .....

Szkoda mojego czasu na takie dywagacje.
                      Żegnam ozięble.
                      • matti.x Re: Nieudane próby wykazania się 30.06.04, 17:03

> nigdy nie spotkacie się z poparciem i aprobatą społeczeństwa
                        > dlatego tak krzyczycie i ubliżacie normalnym ludziom. Nic to nie da,
                        > przynajmniej w Polsce. Nawet berlińscy współbratymcy i SLD nic tutaj nie
                        > wskórają.
                        > bardzo zabawne są te wasze próby wykazania, że jesteście mądrzejsi, bardziej
                        > elokwentni, wykształceni i inteligentni. Cóż z tego, nawet wśród
                        > schizofreników często znaleźć można geniuszy, którzy nie manifestują swojej
                        > odmienności ale za to potrafią się wykazać wiedzą.
                        > A wy czym potraficie się wykazać? Chamstwem i krzykactwem na pewno.

Smolko,

najwyraźniej traktujesz wszystkich jedną miarką, uzależnioną od ich domniemanej
                        orientacji seksualnej. Do tego stopnia, że nawet gotowa jesteś utożsamiać
                        różne osoby.
                        Cały czas używasz zaimka "wy". Z jednej stronmy twierdzisz, że czyjaś orientacja
                        jest sprawą prywatną tej osoby, a z drugiej - sama używasz tej orientacji jako
                        sposobu klasyfikowania ludzi i czegoś, co ma Cię uprawniać do wkładania ich
                        wszystkich do jednego worka.

Tak więc z jednej strony próbujeMY "się wykazywać mądrością i elkowencją" a z
                        drugiej "wykazujeMY się chamstwem i krzykactwem". Czy forum ma służyć do
                        dyskusji? Jeśli tak, to jak można rozumieć "oskarżanie" kogoś o to, że się
                        próbuje wykazywać mądrością? Czy można to rozumieć inaczej niż jako niechęć
                        do dyskusji spowodowaną brakiem argumentów?

Kilka razy zadałem całkiem proste pytanie. Nigdy nie uzyskałem na nie prostej
                        odpowiedzi. Żadnej tak naprawdę nie uzyskałem. Zamiast tego, za każdym razem
                        dostaję albo inwektywy, albo porcję propagandy. Zadam więc kolejne proste
                        pytanie (zapewne i tym razem nie dostając na nie odpowiedzi, prawda?):

- kiedy, w jakim poscie i co konkretnie napisawszy - ja (nie jakies "my", ale
                        ja) okazałem się wobec kogokolwiek - chamski?
                      • Gość: AGNIESZKA 23 Re: AGNIESZKA wróciłaś? IP: 62.114.170.* 30.06.04, 18:00
                        widzisz Smolko matt.j tylko czeka by pojawily sie nasze nicki by tylko mogl nas
                        oczernic swoimi pseudo inteligentnymi wypowiedziami-inteligentnymi w jego
                        odczuciu-choc czytajac jego posty mniemac mozna iz jest on autorytetem w
                        dziedzinie okreslania poziomu intelektualnego hihihihihi, oczerniajac nas mysli
                        ze wybieli swoj wypaczonu umysl , odbiega od tematu bo czuje sie jako gej
                        uciemiezony i atakuje jak wsiekly pies ale na lancuchu bo tylko moze sobie
                        poszczekac nic wiecej-i jeszcze dlugo w naszym kraju tylko spelznie to na
                        odszczekiwaniu homoseksualistow,
                        matt.j kazde slowo odbiera jako negatyw w jego kierunku i bluzga jak sie da az
                        piana mu cieknie, glupawy jest w tych swoich popisach , no ale tego zabronic mu
                        nie mozna,dobrze jednak ze parady jego( i jego kolka wspolnej adoracji )mozna
                        zabronic smile i to mnie cieszy w tym kraju kochanym

pozdrawiam
                        • matt.j DROGIE PANIE... 30.06.04, 20:32
                          Gość portalu: AGNIESZKA 23 napisał(a):

> swoimi pseudo inteligentnymi wypowiedziami-inteligentnymi w jego
                          > odczuciu-,

Agnieszko proponowałbym abyś zanim wyślesz swój post najpierw go
                          przeczytała i sama zastanowiła się ile w nim twojej inteligencji i jaki
                          poziom reprezentuje.

> choc czytajac jego posty mniemac mozna iz jest on autorytetem w
                          > dziedzinie okreslania poziomu intelektualnego hihihihihi

Rozumiem, iż logicznie nie umiesz myśleć ale pozwolę sobie zwrócić
                          ci jednak uwagę, iż w powyższym poście to właśnie TY oceniasz poziom
                          intelektualny innych i TY kreujesz się na takowy autorytet.

> widzisz Smolko matt.j tylko czeka by pojawily sie nasze nicki

Może nie fair jest to, iż robię sobie z was niewybredne żarty bawiąc się
                          waszym kosztem.
                          Wybaczcie ale jeśli ktoś kieruje się heretyzm w obronie własnego zdania,
                          a zamiast używać do tej obrony konkretnych argumentów broni go tylko i
                          wyłącznie
                          swoim sposobem postrzegania świata, do tego jeszcze ignorując i przemilczając
                          wszystkie przepisy prawne, lekarskie itp. to sam się prosi aby się z niego
                          ponabijać.
                          Obydwie doskonale wiecie iż powyższe zdanie jest prawdziwe i odnosi się do was.
                          Dlatego też nie możecie mi zabronić nabijania się z was.
                        • Gość: smolka Re: AGNIESZKA wróciłaś? IP: 212.160.172.* 01.07.04, 09:25
                          Cześć Agieszko,
                          dzięki za miły, wspólny udział w tej zabawnej dyskusji.
                          Jak napisałam nie ma sensu więcej kruszyć kopii o coś takiego.
                          Zabawa w każdym razie była przednia.
                          smile Do usłyszenia w innych pogadankach smile
                          • matt.j Re: smolka wróciłaś? 01.07.04, 09:48
                            Wiedziałem, że w tym poście pomimo swoich
                            deklaracji nie zamilkniesz ;P

Musze przyznać ci racje Smolka. Jak nie masz
                            żadnych argumentów to lepiej abyś zrezygnowała
                            z dalszej dyskusji bo się tylko ośmieszasz.
                            Przynajmniej masz na tyle samokrytycyzmu, iż
                            wiedząc to, masz zamiar wyłączyć się z rozmowy
                            (i tak do niej nic nie wniosłaś)
                      • matt.j Re: AGNIESZKA wróciłaś? 30.06.04, 20:12

> Szkoda mojego czasu na takie dywagacje.
                        > Żegnam ozięble.

Masz racje szkoda czasu.
                        Żebyś przynajmniej miała coś sensownego do powiedzenia lub to co piszesz
                        popierała jakimiś konkretnymi argumentami a nie tylko swoimi 'uznaniami'. Na
                        szczęście świat nie opiera się na czyichś 'uznaniach' tylko na prawie, inaczej
                        podobnych Hitlerowi czy Stalinowi mielibyśmy co krok. A tak, nie masz szans się
                        rozwinąć wink

Ps. Mam nadzieje, że twoje pożegnanie jest ostateczne. A nie tak jak u
                        AGNIESZKI, która odgraża się że kończy a za chwile znowu coś dopisuje.
                        Przynajmniej przez szacunek dla własnej osoby należy być konsekwentnym
                        w tym co się deklaruje
                        • Gość: luna Re: AGNIESZKA wróciłaś? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 10:14
                          matt.j napisał:

> Żebyś przynajmniej miała coś sensownego do powiedzenia lub to co piszesz
                          > popierała jakimiś konkretnymi argumentami a nie tylko swoimi 'uznaniami'. Na
                          > szczęście świat nie opiera się na czyichś 'uznaniach' tylko na prawie,
                          inaczej
                          > podobnych Hitlerowi czy Stalinowi mielibyśmy co krok. A tak, nie masz szans
                          się
                          >
                          > rozwinąć

straszny belkot facet (-ka)

co robisz w domku to twoja sprawa (i sprawa pederastów), ale jeżeli czujesz
                          (oni czują) na ulicy nieprzepartą chęć obłapiania współpłciowców i ślinienia
                          się, to niech matt się uda (pederaści udają się) to do jakiegoś autoryteta
                          dyżurnego (nawet jeżeli chwilowo jest przymknięty).
                          • matt.j Że co? luna(tic)? (n/t) 01.07.04, 14:23
        • misiek385 Re: Konstytucja krytykowana podczas parady AGNIES 28.08.04, 13:07
          Hihi, zaraz sie na mnie pewnie posypią inwektywy, ale co mi tam. Czytając ten
          wątek, niestety, nie da się NIE zauważyć, że Agnieszka23 jest glupia jak wiadro
          wody i choćby Twoje ostatnie proste pytanie jest ponad jej możliwości umysłowe,
          o czym ewidentnie świadczy nieumiejętność odpowiedzenia na nie . Myślę, że
          nawet nie rozumie o co pytasz i dlatego zmienia temat. Obawiam się, że sporo
          osób w tym wątku ma ten sam problem - brak elementarnej wiedzy i stuprocentowy
          opór na jej przyswojenie. Być może nie ma się czemu dziwić skoro pewnie
          większośc z nich ma tylko dwa zwoje nerwowe... wink Tylko poco podejmować z
          takimi dyskusję?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka