Gość: LIMAK IP: 172.16.60.* 15.03.02, 07:55 Nie , to nie możliwe...palanty z prawicy maja to w genach! No chyba , ze ktoś widzi jaskąś sznse_____________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem Re: Jak zriobic by prawa łapa nie kradła IP: *.tgory.pik-net.pl 15.03.02, 08:04 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Nie , to nie możliwe...palanty z prawicy maja to w genach! > No chyba , ze ktoś widzi jaskąś sznse_____________________________________ ja widzę szansę! przeszczep genów prawości od ślimaka może być winniczek mam nowy zestaw pytań: czy to -["jakąś szanse_______________"] to ma być ślad śluzu jaki zostawiają choćby na szybie te przemiłe żyjątka? 7,50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re:Uuuu... jeszcze jeden palant z krzyżykiem (#) IP: 172.16.60.* 15.03.02, 08:25 to te palanjty z prawicy krasdli lewą i prawą ręką ?_________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re:Uuuu... Czego beczysz 15.03.02, 08:30 Jeszcze Ci Łapy nie odciąłem. Uwaga była praktyczna a nie polityczna. Palant z lewą łapą do niczego się nie nadaje, prawa jest sprawniejsza. Przykro mi, że musiałem ci to tłumaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: Jacku ! To grzech. IP: *.chello.pl 15.03.02, 08:32 jacek#jw napisał(a): > Jeszcze Ci Łapy nie odciąłem. Uwaga była praktyczna a nie polityczna. Palant z > lewą łapą do niczego się nie nadaje, prawa jest sprawniejsza. > > Przykro mi, że musiałem ci to tłumaczyć. Jacku ! Zmień rękę .... . (ALe żeby taki duży i wyrośniety chłopiec jak Ty tak się zabawiał ... ? Wstyd.) Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Karolciu 15.03.02, 08:34 Dla jednych to grzech, dla innych zabawa. Będziesz mnie nawracał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: Jacusiu ! Rączki na kolderce !!!! IP: *.chello.pl 15.03.02, 08:44 jacek#jw napisał(a): > Dla jednych to grzech, dla innych zabawa. > Będziesz mnie nawracał? Tak. Albowiem Unia Polityki Realnej walczy z grzechem i występkiem. Dlatego bardzo Cię proszę - nie marszcz Freda. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Karolciu! Ja się zabawiam 15.03.02, 08:53 Gość portalu: Karol W. napisał(a): > jacek#jw napisał(a): > > > Dla jednych to grzech, dla innych zabawa. > > Będziesz mnie nawracał? > > Tak. Albowiem Unia Polityki Realnej walczy z grzechem i występkiem. To nie dla mnie, nie grzeszę i nie występuję > Dlatego bardzo Cię proszę - nie marszcz Freda. Kto to jest Fred? I jak go można zmarszczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem karolku IP: *.tgory.pik-net.pl 15.03.02, 08:57 skarbie,,, myslałeś może nad zmianą nicka na "kiła"? nie musiałbyś wtenczas tego długiego* guzika wciskać logując się. *-spacja 7,11 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re:Uuuu... Czego beczysz IP: *.tgory.pik-net.pl 15.03.02, 08:33 jacek#jw napisał(a): > Jeszcze Ci Łapy nie odciąłem. i nie odcialbys ślimaki nie mają łap takiego mozna co najwyzej przepolowić 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK dwóch złodziei z prawicy juz mam ...gdzie reszta ? IP: 172.16.60.* 15.03.02, 08:48 ha,ha, ha ____________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Nie zmieniaj tematu wątku 15.03.02, 08:55 Jak nie masz nic do napisanie to nie pisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: Nie zmieniaj tematu wątku IP: *.chello.pl 15.03.02, 09:05 jacek#jw napisał(a): > Jak nie masz nic do napisanie to nie pisz. Tzw. polska prawica (oprócz UPR, bo to jest jedyna autentycznie prawicowa partia w Polsce) to kłębowisko złodzieji, bigotów, pederastów i kurewstwa wszelakiego ! Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Nie zmieniaj tematu wątku 15.03.02, 09:10 Gość portalu: Karol W. napisał(a): > jacek#jw napisał(a): > > > Jak nie masz nic do napisanie to nie pisz. > > Tzw. polska prawica (oprócz UPR, bo to jest jedyna autentycznie prawicowa parti > a > w Polsce) to kłębowisko złodzieji, bigotów, pederastów i kurewstwa wszelakiego > ! > Amen. to kłębowisko złodzieji, bigotów, pederastów i kurewstwa wszelakiego znajdziesz wszędzie, jaki jest sens przypisywania mu lewicowości? Ps To którą rękę lepiej odciąć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: Jacuniu - do lekturki ! IP: *.chello.pl 15.03.02, 09:23 jacek#jw napisał(a): > Gość portalu: Karol W. napisał(a): > > > jacek#jw napisał(a): > > > > > Jak nie masz nic do napisanie to nie pisz. > > > > Tzw. polska prawica (oprócz UPR, bo to jest jedyna autentycznie prawicowa > parti > > a > > w Polsce) to kłębowisko złodzieji, bigotów, pederastów i kurewstwa wszelak > iego > > ! > > Amen. > > to kłębowisko złodzieji, bigotów, pederastów i kurewstwa wszelakiego znajdziesz > > wszędzie, jaki jest sens przypisywania mu lewicowości? > Ps > To którą rękę lepiej odciąć? Nie kombinuj koleś. Jak widzisz nadmierne ruszanie skórą nie wyszło Ci na zdrowie. Gdy nie to Twoje osłabienie to być może pomyslałbyś o skali. Lewica - prawica. Odpowiednie usytuowanie poszczególnych partii na osi, odpowiedziałoby Ci na pytanie. Na wszelki wypadek podaję Ci namiary: Oddział MałopolskiPrezes: Stanisław Żółtek (prezes chwilowo siedzi) 31-140 Kraków, ul. Łobzowska 8, tel (012) 4 222 383 biuro@upr.pl spotkania we wtorki o godz 18 KONTO: 10202892 -164946-270 -1 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Karolciu! to nie te namiary. 15.03.02, 09:31 Gość portalu: Karol W. napisał(a): > Nie kombinuj koleś. Jak widzisz nadmierne ruszanie skórą nie wyszło Ci na zdrow > ie. Mówisz, że jesteś okazem zdrowia? > Gdy nie to Twoje osłabienie to być może pomyslałbyś o skali. Lewica - prawica. To znaczy ucinać nad łokciem, a nie tylko dłoń? > Odpowiednie usytuowanie poszczególnych partii na osi, odpowiedziałoby Ci na > pytanie. Byli tu tacy co próbowali, nie wyszło. Najpierw zbuduj oś. > Na wszelki wypadek podaję Ci namiary: Oddział MałopolskiPrezes: Stanisław Żółte > k > (prezes chwilowo siedzi) > 31-140 Kraków, ul. Łobzowska 8, tel (012) 4 222 383 > biuro@upr.pl > > spotkania we wtorki o godz 18 > KONTO: 10202892 -164946-270 -1 > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol W. Re: Jacuniu ! Wymiękłeś. Odpadasz. Żegnaj. IP: *.chello.pl 15.03.02, 09:33 Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Karolciu! Masz rację, zabieram się do lektury. 15.03.02, 09:43 To lepsze niż dyskusja z Tobą. Pa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: czyżby nie było recepty na złodziejstwo prawej IP: 172.16.60.* 15.03.02, 09:51 ...skupcie się , może jest szansa...bo inaczej to ostatni gasi światło _____________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belfer Re: nowy dowód matematyczny 7=0 IP: 172.16.60.* 15.03.02, 11:10 To chyba odkryty nieznany nam pewnik__________________________ Zgłaszam prawo do pierszenstwa w jego odkryciu________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do LIMAKA 15.03.02, 11:31 Witam Cię mój "ulubiony"! Jeśli chodzi o złodzieja,to wiesz,że wymieniałem Ciebie,bo stukasz z pracy czyli za nasze pieniądze! Poza tym,to znowu zmieniasz nicki,dlaczego? Raz jesteś "parobek"(może zmiana stanowiska?),raz jako "Belfer"? A tak nas uświadamiałeś,że tylko jeden nick się liczy!Co dalej mój "ulubiony"? pozdrawiam Cię,mimo(chyba mnie nie z.....sz za to?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agent LIMAKu przeciez Ty jestes "prawicowcem" ;-) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.03.02, 11:37 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Nie , to nie możliwe...palanty z prawicy maja to w genach! > No chyba , ze ktoś widzi jaskąś sznse_____________________________________ Mowisz o prawicy czy "prawicy"? Pewnie sam juz nie wiesz co mowisz. A jesli chodzi Ci o "prawice" to ona niczym sie nie rozni od lewicy - wiec sam o sobie piszesz. Jesli mowisz o prawicy to sie mylisz, bo prawica jeszcze w Polsce nie rzadzila. Czy Ty kiedys to zrozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś