Dodaj do ulubionych

samson ksiondz

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:08
5040
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem55 a szabasowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:09
      w papierowym wydaniu to nawet inicjalow nie podala. bo to autorytet jest
      moralny dla nich

5040
      • galba Upadek i brak profesjonalizmu naszych mediów 29.06.04, 11:19
        Jak by to było na Wyspach to już dawno bym wiedział czy on z chłopcami czy
        dziewczynkami i w jakim wieku. No i byłyby wywiady na 10 stron z wszystkimi
        uczestnikami orgietek.

Śmiem przypuszczać, że gdyby to nie był Andrzej S. tylko L. to Wybiórcza z
        braku oryginalnych zdjęć dałaby na czołówkę jakiś zgrabny fotomontażyk. A dla
        Romana G. to by nawet "wyciągli spod ziemi" analizę jego spermy pobranej z
        narządów molestowanego niemowlaka.

G.

PS. Odnośnie wieku to nie kieruje mną chorobliwa ciekawość - czasem jak na
        ulicy zobaczę taką wyrośniętą 16 latkę to sam mam ochotę na odrobinę pedofilii
        więc w takim wypadku byłbym dla Andrzeja S. mniej surowy.

Gość portalu: siedem55 napisał(a):

> w papierowym wydaniu to nawet inicjalow nie podala. bo to autorytet jest
        > moralny dla nich
        >
        > 5040
      • Gość: piotrq on był ich autorem... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.06.04, 15:29
        ...zwłaszcza w dodatku kobiecym "Płaskie cycki" się produkował jako autorytet.

Więc nic dziwnego, że morda w kubeł. Tak jak i o Maleszcze vel agencie
        Ketmanie, obrońcy Polski przed dekomunizacją, się jakoś nie chce im
        wspominać... tak jakby ten ubek nigdy nie był szefem (chyba) działu
        publicystyki.
    • Gość: Krzys52 Podobno usuneli go z seminarium... :O)) IP: *.proxy.aol.com 29.06.04, 15:22
      nie wykazywal zainteresowania innymi klerykami smile)))
      • Gość: Patryk podobno debilowi52 usuneli rozum :O)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 21:55
        Gość portalu: Krzys52 napisał(a):

> nie wykazywal zainteresowania innymi klerykami smile)))

myslisz ze jak tobie usuneli rozum to i kazdemu musieli cos usunac
        • Gość: Krzys52 Znaczy twierdzisz, ze nie usuwaja za seksualna oz IP: *.proxy.aol.com 30.06.04, 02:20
          ozieblosc w stosunku do innych klerykow?
          To powiedz mi w takim razie za co usuwaja - czy jak nie chce taki kleryk, na
          przyklad, dac biskupowi? Bo przeciez nie zaprzeczysz temu, ze do obowiazkow
          seminarzystow nalezy dawanie zwierzchnictwu. Wtedy tez predzej zostaje sie
          swietym.
          Pytam ciebie bo widze, ze znasz sie na rzeczy i to ladne klerykalne imie nie od
          parady nosisz.
          Z ktorego seminarium piszesz tym razem? No i co tobie usuneli?
          Pa-Tryk surprised))
    • Gość: nurni39 Re: samson ksiondz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:01
      on ten samson
      byl takrze zamieszany w donos do mojej elektrowni

mam na to dowody i niedlogo je opoblikuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka