Gość: siedem52 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:08 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem55 a szabasowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.04, 11:09 w papierowym wydaniu to nawet inicjalow nie podala. bo to autorytet jest moralny dla nich 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
galba Upadek i brak profesjonalizmu naszych mediów 29.06.04, 11:19 Jak by to było na Wyspach to już dawno bym wiedział czy on z chłopcami czy dziewczynkami i w jakim wieku. No i byłyby wywiady na 10 stron z wszystkimi uczestnikami orgietek. Śmiem przypuszczać, że gdyby to nie był Andrzej S. tylko L. to Wybiórcza z braku oryginalnych zdjęć dałaby na czołówkę jakiś zgrabny fotomontażyk. A dla Romana G. to by nawet "wyciągli spod ziemi" analizę jego spermy pobranej z narządów molestowanego niemowlaka. G. PS. Odnośnie wieku to nie kieruje mną chorobliwa ciekawość - czasem jak na ulicy zobaczę taką wyrośniętą 16 latkę to sam mam ochotę na odrobinę pedofilii więc w takim wypadku byłbym dla Andrzeja S. mniej surowy. Gość portalu: siedem55 napisał(a): > w papierowym wydaniu to nawet inicjalow nie podala. bo to autorytet jest > moralny dla nich > > 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrq on był ich autorem... IP: *.krakow.dialup.inetia.pl 29.06.04, 15:29 ...zwłaszcza w dodatku kobiecym "Płaskie cycki" się produkował jako autorytet. Więc nic dziwnego, że morda w kubeł. Tak jak i o Maleszcze vel agencie Ketmanie, obrońcy Polski przed dekomunizacją, się jakoś nie chce im wspominać... tak jakby ten ubek nigdy nie był szefem (chyba) działu publicystyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Podobno usuneli go z seminarium... :O)) IP: *.proxy.aol.com 29.06.04, 15:22 nie wykazywal zainteresowania innymi klerykami ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patryk podobno debilowi52 usuneli rozum :O)) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.06.04, 21:55 Gość portalu: Krzys52 napisał(a): > nie wykazywal zainteresowania innymi klerykami ))) myslisz ze jak tobie usuneli rozum to i kazdemu musieli cos usunac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Znaczy twierdzisz, ze nie usuwaja za seksualna oz IP: *.proxy.aol.com 30.06.04, 02:20 ozieblosc w stosunku do innych klerykow? To powiedz mi w takim razie za co usuwaja - czy jak nie chce taki kleryk, na przyklad, dac biskupowi? Bo przeciez nie zaprzeczysz temu, ze do obowiazkow seminarzystow nalezy dawanie zwierzchnictwu. Wtedy tez predzej zostaje sie swietym. Pytam ciebie bo widze, ze znasz sie na rzeczy i to ladne klerykalne imie nie od parady nosisz. Z ktorego seminarium piszesz tym razem? No i co tobie usuneli? Pa-Tryk )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni39 Re: samson ksiondz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.04, 16:01 on ten samson byl takrze zamieszany w donos do mojej elektrowni mam na to dowody i niedlogo je opoblikuje Odpowiedz Link Zgłoś