Dodaj do ulubionych

MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ....

IP: 212.191.128.* 16.05.01, 09:30
ZWROTU MAZOWSZA...
Obserwuj wątek
    • Gość: grogreg Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: *.miasto.szczecin.pl 16.05.01, 10:06
      Jako potomek chlopow z Podlasia domagam sie zwrotu mojego pola.
      • Gość: TY Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: 212.191.128.* 16.05.01, 10:15
        MOJA BABKA NAZYWAŁA SIĘ WALCZAK - DLATEGO DOMAGAM SIĘ TEŻ ZWROTU WSZYSTKICH
        WALCY...
        • Gość: grogreg Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: *.miasto.szczecin.pl 16.05.01, 12:20
          To sie bedziesz musial ze mna tymi zalcami podzielic.
          • Gość: TY Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: 212.191.128.* 16.05.01, 12:27
            Gość portalu: grogreg napisał(a):

> To sie bedziesz musial ze mna tymi zalcami podzielic.
            ODP. GREGROG - DLA CIEBIE WSZYSTKO !-ILE TYLKO CHCESZ - BYLE NIE WIĘCEJ JAK
            JEDEN .

• Gość: grogreg Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: *.miasto.szczecin.pl 16.05.01, 15:18
              Nazywan sie Walczak, wiec jeden to moge Ci zostawic, przez pamiec babci.
              • Gość: maszo Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.01, 05:54
                nie tak szybko, moja babcia też była Walczak, więc nie dzielcie się sami
    • Gość: ethanol Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: *.coh.org 16.05.01, 20:52
      Moja babcia nazywa sie Szydlowska. Kazdy kto kiedykolwiek uzyl
      powiedzenia "Wyszlo szydlo z worka" naruszyl prawo autorskie i powiniem mi
      zaplacic tantiemy z odsetkami.

ethanol
    • Gość: Kocyba Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: 212.191.128.* 21.05.01, 09:52
      Zginął Koń Kocyby - wiadomość za wynagrodzeniem !
    • Gość: Artek Re: MY POTOMKOWIE KSIĘCIA MAZOWIECKIEGO DOMAGAMY SIĘ.... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 09:56
      Całkowicie popieram tę inicjatywę jako mieszkaniec Płocka, obecnie przebywający
      na wygnaniu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka