eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 16.05.01, 10:45 A co z pledami? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 16.05.01, 10:55 eliot napisał(a): > A co z pledami? > > Eliot ODP. ZAPYTAM SWOJEGO KONIA - TERAZ POBIEGŁ GALOPEM DO RUCHU PO PRASĘ . PZDR.KOCYBA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: victor Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.01, 10:58 Nie pozwól aby Twój koń występował na forum GW zamiast ciebie!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 16.05.01, 13:59 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > eliot napisał(a): > > > A co z pledami? > > > > Eliot > ODP. > ZAPYTAM SWOJEGO KONIA - TERAZ POBIEGŁ GALOPEM DO RUCHU PO PRASĘ . > PZDR.KOCYBA > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: KOŃ DO ELIOTA.... IP: 212.191.128.* 16.05.01, 14:11 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > > eliot napisał(a): > > > > > A co z pledami? > > > > > > Eliot > > ODP. > > ZAPYTAM SWOJEGO KONIA - TERAZ POBIEGŁ GALOPEM DO RUCHU PO PRASĘ . > > PZDR.KOCYBA > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > Eliot odp. Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to aby Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem! Pozdrawiam. Koń Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: KOŃ DO ELIOTA.... 16.05.01, 17:46 Gość portalu: Koń napisał(a): > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > Eliot > > odp. > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to aby > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem! > Pozdrawiam. > Koń Kocyby Probowales w jakim Towarzystwie Opieki nad Zwierzetami? My tu mamy takie WTK Soplica, ale to raczej dla Franka... Moze "Niebieska linia" - przeciw przemocy w polu i zagrodzie... Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: KOŃ DO ELIOTA.... IP: 212.191.128.* 18.05.01, 07:17 eliot napisał(a): > Gość portalu: Koń napisał(a): > > > > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > > Eliot > > > > odp. > > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to a > by > > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem > ! > > Pozdrawiam. > > Koń Kocyby > > Probowales w jakim Towarzystwie Opieki nad Zwierzetami? My tu mamy takie WTK > Soplica, ale to raczej dla Franka... > Moze "Niebieska linia" - przeciw przemocy w polu i zagrodzie... > > Pozdrawiam > Eliot odp. Próbowałem , ale odpowiedzieli mi bym się nie przejmował Kocybą on raczej pasuje do Towarzystwa Przyjaciół Etanolu , ale WuTKa Soplica to jest to o czym on marzy. Mówisz o ,,Skay line " - raczej wolę byc cicho , bo jak wsadzą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: KOŃ DO ELIOTA.... IP: 212.191.128.* 18.05.01, 07:30 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: Koń napisał(a): > > > > > > > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > > > Eliot > > > > > > odp. > > > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po > to a > > by > > > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > > > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > > > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije > batem > > ! > > > Pozdrawiam. > > > Koń Kocyby > > > > Probowales w jakim Towarzystwie Opieki nad Zwierzetami? My tu mamy takie W > TK > > Soplica, ale to raczej dla Franka... > > Moze "Niebieska linia" - przeciw przemocy w polu i zagrodzie... > > > > Pozdrawiam > > Eliot > odp. Próbowałem , ale odpowiedzieli mi bym się nie przejmował Kocybą on raczej pasuje do Towarzystwa Przyjaciół Etanolu , ale WuTKa Soplica to jest to o czym on marzy. Mówisz o ,,Skay line " - raczej wolę byc cicho , bo jak wsadzą Kocybę to nie będę mu mógł dolewać wody do gorzały - wódę sam wupijam / a robie to już 14 lat /.eraz to Kocyba się tak przyzwyczaił , że upija się samą wodą ! Pozdrawiam Koń Kocyby . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: KOŃ DO ELIOTA.... 18.05.01, 11:44 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > to Kocyba się tak przyzwyczaił , że upija się samą wodą ! > Pozdrawiam > Koń Kocyby . > Eeee! To chyba sam troszke przesadzasz! To tylko chuchac i dmuchac na takiego Pana. Tanio wychodzi jego utrzymanie. Wiecej bedziesz mial na sinako i WTK, a w wakacje to i moze na lodke (Bols) staarczy Moze Ci i czasem przyrznie ale sam pomysl jakbys tylko wode pil tez by Cie cholera brala... Zycze polamania bata Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KLACZ Re: FRANEK KOCYBA IP: *.energa.gda.pl 11.07.01, 15:58 eliot napisał(a): > Gość portalu: Koń napisał(a): > > > > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > > Eliot > > > > odp. > > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to a > by > > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem > ! > > Pozdrawiam. > > Koń Kocyby > > Probowales w jakim Towarzystwie Opieki nad Zwierzetami? My tu mamy takie WTK > Soplica, ale to raczej dla Franka... > Moze "Niebieska linia" - przeciw przemocy w polu i zagrodzie... > > Pozdrawiam > Eliot KOCYBA, TY STARY KONIU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wawa Re: KOŃ DO ELIOTA.... IP: *.zywiec.sdi.tpnet.pl 23.05.01, 13:15 Gość portalu: Koń napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > > > > eliot napisał(a): > > > > > > > A co z pledami? > > > > > > > > Eliot > > > ODP. > > > ZAPYTAM SWOJEGO KONIA - TERAZ POBIEGŁ GALOPEM DO RUCHU PO PRASĘ . > > > PZDR.KOCYBA > > > > > > > To jak juz przeczyta ta prase to go spytaj...)) > > > > Pozdrowienia (rowniez dla konia. Czyta prase narodowa..?) > > Eliot > > odp. > Ja czytam prasę angielskojęzyczną oraz niemieckojęzyczną. Robię to po to aby > Kocyba za dużo nie wiedział - nie zna języków . > Teraz Franek się urżnął i śpi schlany , a ja siedzę przy komputerze . > Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem! > Pozdrawiam. > Koń Kocyby Cholera, batem cię bije? Nie ręką? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: KOŃ DO ELIOTA.... 23.05.01, 14:49 Gość portalu: wawa napisał(a): Pledy by się przydały....ale stary o mnie nigdy nie myśli tylko bije batem > ! > > Pozdrawiam. > > Koń Kocyby > > Cholera, batem cię bije? Nie ręką? > A Ty ktora metode przedkladasz... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bzik Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: *.wlfdle1.on.home.com 31.05.01, 08:23 eliot napisał(a): > A co z pledami? > > Eliot Zwrotu pledów domaga się jego kuzyn Pledman Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 31.05.01, 18:10 Gość portalu: bzik napisał(a): > > Zwrotu pledów domaga się jego kuzyn Pledman Wpierw musi zmienic nazwisko na Plaidman i wystapic do amerykanskiego sadu. Jak nasze zaklady produkcji kocy i pledow wplaca ile trzeba na odpowiedni fundusz, a sad amerykanski odrzuci (!!!) ten pozew, to w ramach pokoju prawnego dostanie chustke na glowe, ewentualnie szalik! I niech sie Plaidman cieszy! No, ale juz!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Do konia Franka Kocyby IP: 151.152.101.* 16.05.01, 20:48 Widze koniu, ze z ciebie wyksztalcony i bystry facet. Poradz mi prosze czego ja moglbym sie domagac do zwrotu ???...Tez chce zeby mi cos zwrocono. Mysle i mysle i ni huja nic nie moge wymyslec. Moze zwrotu mlodosci ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: od konia Kocyby do etha - NOL - a IP: 212.191.128.* 18.05.01, 07:11 Gość portalu: ethanol napisał(a): > Widze koniu, ze z ciebie wyksztalcony i bystry facet. Poradz mi prosze czego ja > > moglbym sie domagac do zwrotu ???...Tez chce zeby mi cos zwrocono. Mysle i > mysle i ni huja nic nie moge wymyslec. Moze zwrotu mlodosci ??? odp. Ty sobie kochany możesz żądać to co wynika z części Twojego nazwiska - nol czyli nul - czyli zero !I tego mają prawo żądać wszyscy Polacy bez wzgłędu na wykształcenie i pochodzenie - czego Tobie , sobie i Wam życzę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 21.05.01, 10:29 Dn. 18.05. 2001 r . wyszedł ze stajni mój koń i do tej pory nie powrócił - wiadomość za wynagrodzeniem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 21.05.01, 12:12 Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > Dn. 18.05. 2001 r . wyszedł ze stajni mój koń i do tej pory nie powrócił - > wiadomość za wynagrodzeniem !!! Ile wczesniej wypil? To moze byc "tygodniowka" )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 21.05.01, 12:19 eliot napisał(a): > Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > > Dn. 18.05. 2001 r . wyszedł ze stajni mój koń i do tej pory nie powrócił - > > > wiadomość za wynagrodzeniem !!! > > Ile wczesniej wypil? > To moze byc "tygodniowka" )) > > Eliot odp. Wychlał mi łobuz cały tygodniowy zapas denaturatu - i teraz ja będę musiał pić zużyte borygo ! Pzdr. Franek Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 21.05.01, 12:28 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > odp. > Wychlał mi łobuz cały tygodniowy zapas denaturatu - i teraz ja będę musiał pić > zużyte borygo ! > Pzdr. > Franek Kocyba > Pogadaj z Ethanolem, moze Ci toroche podrzuci... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 21.05.01, 13:33 eliot napisał(a): > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > odp. > > Wychlał mi łobuz cały tygodniowy zapas denaturatu - i teraz ja będę musiał > pić > > zużyte borygo ! > > Pzdr. > > Franek Kocyba > > > Pogadaj z Ethanolem, moze Ci toroche podrzuci... > > Eliot odp. O , ja głupi cipa zapomniałem o ethanolu .A jak dostarczy metanolu ? Gdybym się zatruł to koń umarłby z tęsknoty . F. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 21.05.01, 16:42 Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > odp. > O , ja głupi cipa zapomniałem o ethanolu .A jak dostarczy metanolu ? Gdybym si > ę > zatruł to koń umarłby z tęsknoty . > > F. Kocyba > Myslisz, ze Ethanol taki wredny i metylaka by Ci podrzucil ??? A jak to On napoil konia (tym metylakiem) to ciemno przed Toba widze Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA - Re: Ethanol ratuj mojego konia - Eliot mówi , że w Tobie nadzieja ! IP: 212.191.128.* 22.05.01, 07:04 eliot napisał(a): > Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > > > odp. > > O , ja głupi cipa zapomniałem o ethanolu .A jak dostarczy metanolu ? Gdyb > ym si > > ę > > zatruł to koń umarłby z tęsknoty . > > > > F. Kocyba > > > > Myslisz, ze Ethanol taki wredny i metylaka by Ci podrzucil ??? > A jak to On napoil konia (tym metylakiem) to ciemno przed Toba widze > > Eliot odp. Wiem Ethanol ,że konia mi nie strułeś / masz przecież sumienie / ,przyślij trochę odżywki bo borygo bardzo jest spaprane olejem . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot - Re: Ethanol ratuj mojego konia - Eliot mówi , że w Tobie nadzieja ! 22.05.01, 11:54 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > odp. > Wiem Ethanol ,że konia mi nie strułeś / masz przecież sumienie / ,przyślij troc > hę > odżywki bo borygo bardzo jest spaprane olejem . > Probowales przepuscic toto przez chleb? Najlepszy byl razowy Na denaturat skutowalo...)) Moze i tu pomoze... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.05.01, 19:51 BA, KOCY nie ma. Idź do Urbana, może ci da śpiwory, którymi chciał obdarować nowojorskich bezdomnych. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYNIET Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 22.05.01, 11:46 Gość portalu: maurycy napisał(a): > BA, KOCY nie ma. Idź do Urbana, może ci da śpiwory, którymi chciał obdarować > nowojorskich bezdomnych. )) odp. Od dzisiaj zmienić należy nazwisko na Franek Kocyniet - skoro mówisz , że niet kocy . Do Urbana nie pójdę bo nie nazywam się Franek Śpiworski . Pzdr. Maurycy - nie widziałeś gdzieś mojego konia ? Bo znajomi mi mówia , że cholernik zapisał sie do tego rozpadającego się AWS-u ! Franek Kocyniet Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 22.05.01, 12:00 Gość portalu: KOCYNIET napisał(a): > Maurycy - nie widziałeś gdzieś mojego konia ? Bo znajomi mi mówia , że cholerni > k > zapisał sie do tego rozpadającego się AWS-u ! > > Franek Kocyniet Jesli to prawda to AWS zacznie miec szanse na przekroczenie 5 % !!! Wreszcie trafi im sie ktos inteligentny !!!! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 22.05.01, 12:10 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYNIET napisał(a): > > Maurycy - nie widziałeś gdzieś mojego konia ? Bo > znajomi mi mówia , że cholerni > > k > > zapisał sie do tego rozpadającego się AWS-u > > > > Franek Kocyniet > > Jesli to prawda to AWS zacznie miec szanse na > przekroczenie 5 % !!! Wreszcie trafi im sie ktos > inteligentny !!!! )) > > Eliot > odp. Eliot - jesteś SUPER !!! Lubię takie krótkie i tyreściwe spoty !!! Jak mój koń zostanie szefem AWS-u to zaprzęgnę Buzka do mojego wozu - nareszcie chłop będzie robił to co umie robić ! Pzdr. F. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 22.05.01, 15:49 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > odp. > Eliot - jesteś SUPER !!! Lubię takie krótkie i tyreściwe spoty !!! > Jak mój koń zostanie szefem AWS-u to zaprzęgnę Buzka do mojego wozu - nareszcie > > chłop będzie robił to co umie robić ! > Pzdr. > F. Kocyba On i tego nie umie A jeszcze Mariana bedzie musial na tym wozie targac. A Szkaradek? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F.Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 07:12 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > odp. > > Eliot - jesteś SUPER !!! Lubię takie krótkie i tyreściwe spoty !!! > > Jak mój koń zostanie szefem AWS-u to zaprzęgnę Buzka do mojego wozu - nare > szcie > > > > chłop będzie robił to co umie robić ! > > Pzdr. > > F. Kocyba > > On i tego nie umie > A jeszcze Mariana bedzie musial na tym wozie targac. A Szkaradek? > > Eliot > Marian śmierdzi trupem - więc jego nie zatrudnię . Szkaradek ma objawy pryszczycy to mi jeszcze konia zarazi - też go nie chcę ! Zatrudnię mądrego furmana to Buzka odstawi do weterynarza na uśpienie !! A nie widziałeś gdzieś mojego konia ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 10:35 Ja spotkalam konia. Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. wiec nie wiem, co o tym myslec ... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 11:33 ada napisał(a): > Ja spotkalam konia. > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > wiec nie wiem, co o tym myslec ... Zostaw to koniowi Franka! Ma duzy leb, niech sam sie martwi! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 12:16 eliot napisał(a): > ada napisał(a): > > > Ja spotkalam konia. > > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > > wiec nie wiem, co o tym myslec ... > > Zostaw to koniowi Franka! Ma duzy leb, niech sam sie martwi! )) > > Eliot To on !!! To on !!! Faktycznie mial duza glowe (o posiwialych skroniach). Mial ponadto klapki na oczach. I robil bokami. Stary kon !!! Ale za to , ze to kon Franka , mojej glowy (niezbyt duzej) nie dam. Bo nie czytalam wszystkich poprzednich postow )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 12:16 ada napisał(a): > Ja spotkalam konia. > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > wiec nie wiem, co o tym myslec ... odp. Kochana - to chyba mój koń - sprawdź czy cuchnie denaturatem ! Za troskę o mojego konia serdecznie dziękuje . Pzdr. F.Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 12:25 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > ada napisał(a): > > > Ja spotkalam konia. > > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > > wiec nie wiem, co o tym myslec ... > > odp. > Kochana - to chyba mój koń - sprawdź czy cuchnie denaturatem ! > Za troskę o mojego konia serdecznie dziękuje . > Pzdr. > F.Kocyba odp. Niestety nie wiem, jak cuchnie denaturat. Nie jestem jeszcze na tym etapie staczania sie buahahahaha !!! Moge powiedziec, ze kon cuchnal ogolnie. Rozkladem jakby, czy jakos tak .... ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 12:58 ada napisał(a): > > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > ada napisał(a): > > > > > Ja spotkalam konia. > > > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > > > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > > > wiec nie wiem, co o tym myslec ... > > > > odp. > > Kochana - to chyba mój koń - sprawdź czy cuchnie denaturatem ! > > Za troskę o mojego konia serdecznie dziękuje . > > Pzdr. > > F.Kocyba > > odp. > > Niestety nie wiem, jak cuchnie denaturat. > Nie jestem jeszcze na tym etapie staczania sie buahahahaha !!! > Moge powiedziec, ze kon cuchnal ogolnie. > Rozkladem jakby, czy jakos tak .... > ada Droga Ado -denaturat to taki płyn fioletowy / aktualnie biały - by konsumpcja jego była większa / stosowany np. dawniej do baniek lekarskich ,mycia okien ,odtłuszcania itp... cuchnie niebożebnie ! Koń cuchnie bo od kilku dni ślaja się po Polsce - moja krew . Ale jeżeli cuchnie ogólnym ROZKŁADEM, to najprawdopodobniej zapisał się do AWS - Boże jaki to wstyd !!!! Pzdr. Zrozpaczony Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 14:22 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > Droga Ado -denaturat to taki płyn fioletowy / aktualnie biały - by konsumpcja > jego była większa / stosowany np. dawniej do baniek lekarskich ,mycia > okien ,odtłuszcania itp... cuchnie niebożebnie ! > Koń cuchnie bo od kilku dni ślaja się po Polsce - moja krew . > Ale jeżeli cuchnie ogólnym ROZKŁADEM, to najprawdopodobniej zapisał się do AWS > - > Boże jaki to wstyd !!!! > Pzdr. > Zrozpaczony Kocyba > Franek, przepraszam ze wtracam swoje trzy grosze, ale przez ten denaturat zapomniales, ze Kon mial zostac szefem tego AWS. W nagrode do drobnych poslug miales dostac Buzka! Ja wiem, ze to licha szkapa ale lepsze to niz nic... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 14:53 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > ada napisał(a): > > > Ja spotkalam konia. > > Powiedzial , ze wroci w roku 2003 ... albo 2004.... > > Ale byl troche ... hm... w stanie wskazujacym na niedyspozycje. > > wiec nie wiem, co o tym myslec ... > > odp. > Kochana - to chyba mój koń - sprawdź czy cuchnie denaturatem ! > Za troskę o mojego konia serdecznie dziękuje . > Pzdr. > F.Kocyba odp. Nie przejmujcie się mam ich w garści - oni wszyscy tacy sami jak ja Koń Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 11:30 Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > > Marian śmierdzi trupem - więc jego nie zatrudnię . > Szkaradek ma objawy pryszczycy to mi jeszcze konia zarazi - też go nie chcę ! > Zatrudnię mądrego furmana to Buzka odstawi do weterynarza na uśpienie !! > A nie widziałeś gdzieś mojego konia ?! > Ostatnio w Warszawie w Al. Niepodleglosci. W studio udzwiekowywal spot reklamowy AWS-u. Konkretnie to spiewal nowa wersje znanego dziela "Skrzydla polamane..." Kon by sie usmial )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 12:13 eliot napisał(a): > Gość portalu: F.Kocyba napisał(a): > > > > > Marian śmierdzi trupem - więc jego nie zatrudnię . > > Szkaradek ma objawy pryszczycy to mi jeszcze konia zarazi - też go nie chc > ę ! > > Zatrudnię mądrego furmana to Buzka odstawi do weterynarza na uśpienie !! > > A nie widziałeś gdzieś mojego konia ?! > > > Ostatnio w Warszawie w Al. Niepodleglosci. W studio udzwiekowywal spot reklamow > y > AWS-u. Konkretnie to spiewal nowa wersje znanego dziela "Skrzydla polamane..." > Kon by sie usmial )) > > Eliot odp. Eliot - poprawiłeś mi humor - a byłem bardzo smutny . Nie nie przez to , że widziałeś konia , ale poprzez odpowiedź . Patrz inni się smucą , denerwuja - a tu można przy pomocy jednego konia świetnie się bawić Pzdr. oddany ci F. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 23.05.01, 14:38 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > odp. > Eliot - poprawiłeś mi humor - a byłem bardzo smutny . Nie nie przez to , że > widziałeś konia , ale poprzez odpowiedź . > Patrz inni się smucą , denerwuja - a tu można przy pomocy jednego konia świetni > e > się bawić > Pzdr. > oddany ci F. Kocyba > Wyskoczylem kupic butelczyne (nie pytaj czego), bo bede dzis wracal tymi Alejami. Jak spotkam konia to troche tego plynu zuzyjemy (butla duza to i na konski leb starczy...). Zreszta Pola Mokotowskie niedaleko, trawka zielona to i zakasic bedzie czym... PS. Mialbys jakas rade na jutro, mam cholernie duzo do roboty a sam rozumiesz, ze bede mial leb jak u konia... Kazda rade przyjme z pokorna wdziecznoscia...)) Szczerze oddany Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Kocy Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 23.05.01, 13:26 Witam Wszyskich i Ciebie Franek. Zapisałem się do AWS - tu wszyscy tacy mili , no i poziom intelektualny w moim stylu. Denaturat wychlaliśmy - oj , jak brak nam tego płynu ! Chca mnie zrobic swoim szefem - twierdza ,że jestem taki piękny i mądry . Napisałem program wyborczy dla wszystkich Polaków który zawiera się w jednym punkcie : 1.Po nas ostatni gasi światło. Ps. Wszystkich którzy martwią sie o mnie pozdrawiam .Franek jak my dojdziemy do władzy po wyborach , to ja będę smagał batem , a Ty / Wy/ będziecie spoceni ciągneli ten rozswalający się wóz - a bryka ledwo dyszy . Pzdr. Koń Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
ada To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS !!! 23.05.01, 13:53 Konia trzeba sprawdzic. Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj czy iiihahahaha !!! ??? Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: *.pl 23.05.01, 14:21 ada napisał(a): > > Konia trzeba sprawdzic. > Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj > czy iiihahahaha !!! ??? > > Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... > A jak go odróżnisz ? Oni tam wszyscy takie same inteligentne łby mają. A połowa AWS wydaje takie dźwięki. Tu trzeba subtelniej. Może od zada ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Ada i lechu - jesteście SUPER ...Eliot - zobacz są ludzie którzy.. IP: 212.191.128.* 23.05.01, 14:29 ...potrafią się bawić ! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ada i lechu - jesteście SUPER ...Eliot - zobacz są ludzie którzy.. 23.05.01, 14:46 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > ...potrafią się bawić ! Zabawa zabawa, a tu ojczyzna w potrzebie! Czy tam w tym AWS obejrzeli go dokladnie? Czy rasowo to on jest pewny...? Bo potem rozne takie beda go slowem grubym obrzucac znow wzrosnie w swiecie antypolonizm...))) Zatroskany politycznie Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Ada i lechu - jesteście SUPER ...Eliot - zobacz są ludzie którzy.. IP: 212.191.128.* 23.05.01, 14:50 eliot napisał(a): > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > ...potrafią się bawić ! > > Zabawa zabawa, a tu ojczyzna w potrzebie! Czy tam w tym AWS obejrzeli go > dokladnie? Czy rasowo to on jest pewny...? Bo potem rozne takie beda go slowem > grubym obrzucac znow wzrosnie w swiecie antypolonizm...))) > > Zatroskany politycznie > > Eliot odp. O cholera zapomniałem , że on w młodości należał do PZPR i był TW. A zreszta to nie jest pierwszy tego typu przekręt w AWS . F. Kocyba > Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ada i lechu - jesteście SUPER ...Eliot - zobacz są ludzie którzy.. 23.05.01, 14:59 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > > > ...potrafią się bawić ! > > > > Zabawa zabawa, a tu ojczyzna w potrzebie! Czy tam w tym AWS obejrzeli go > > dokladnie? Czy rasowo to on jest pewny...? Bo potem rozne takie beda go sl > owem > > grubym obrzucac znow wzrosnie w swiecie antypolonizm...))) > > > > Zatroskany politycznie > > > > Eliot > odp. > O cholera zapomniałem , że on w młodości należał do PZPR i był TW. > A zreszta to nie jest pierwszy tego typu przekręt w AWS . > F. Kocyba > > > No to mnie uspokoiles! To prawdziwy przywodca AWS. To wybory ma jak banku! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 23.05.01, 14:53 Gość portalu: Lechu napisał(a): > ada napisał(a): > > > > > Konia trzeba sprawdzic. > > Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj > > czy iiihahahaha !!! ??? > > > > Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... > > > > A jak go odróżnisz ? Oni tam wszyscy takie same inteligentne łby mają. A połowa > > AWS wydaje takie dźwięki. Tu trzeba subtelniej. Może od zada ? > Swiete slowa Lechu! TO trzeba sprawdzic! A tak w ogole to niech Kon Franka sie okresli...)) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 23.05.01, 17:34 eliot napisał(a): > Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > ada napisał(a): > > > > > > > > Konia trzeba sprawdzic. > > > Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj > > > czy iiihahahaha !!! ??? > > > > > > Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... > > > > > > > A jak go odróżnisz ? Oni tam wszyscy takie same inteligentne łby mają. A p > ołowa > > > > AWS wydaje takie dźwięki. Tu trzeba subtelniej. Może od zada ? > > > Swiete slowa Lechu! TO trzeba sprawdzic! > A tak w ogole to niech Kon Franka sie okresli...)) > > Eliot > Kochani Ależ wy naiwni jesteście Koń Franka w AWS był owszem ale zaledwie kilka godzin. Wyłoili denaturat i wszystko. Koń już dawno na platformie i z platformy będzie startował po mieszance redbula z łyskaczem. On tylko tak kretyńsko wygląda ale swoje wie. Jak to koń . jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: *.pl 23.05.01, 18:17 jerry44 napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > > > ada napisał(a): > > > > > > > > > > > Konia trzeba sprawdzic. > > > > Niech kon powie , jaki dzwiek wydaje: patataj patataj patataj > > > > czy iiihahahaha !!! ??? > > > > > > > > Ob. Kocyba rozpozna swego ..... konia , znaczy ... > > > > > > > > > > A jak go odróżnisz ? Oni tam wszyscy takie same inteligentne łby mają > . A p > > ołowa > > > > > > AWS wydaje takie dźwięki. Tu trzeba subtelniej. Może od zada ? > > > > > Swiete slowa Lechu! TO trzeba sprawdzic! > > A tak w ogole to niech Kon Franka sie okresli...)) > > > > Eliot > > > > Kochani > Ależ wy naiwni jesteście > Koń Franka w AWS był owszem ale zaledwie kilka godzin. > Wyłoili denaturat i wszystko. > Koń już dawno na platformie i z platformy będzie startował > po mieszance redbula z łyskaczem. > On tylko tak kretyńsko wygląda ale swoje wie. > Jak to koń . > jerry Jaki redbul z łyskaczem ? Toż on nie chce latać jak Małysz. To koń Kocyby a nie Pegaz. Ale zgadzam się, swoje wie, jak to koń. Swój inteligentny pysk wtopił w tłum. Teraz chłopaki z PO mają szanse w konkursie Mister Intelektu Twarzy. Kolejne zwycięstwo nad AWS. Gratuluję. Lechu Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 23.05.01, 18:28 Gość portalu: Lechu napisał(a): > > Jaki redbul z łyskaczem ? Toż on nie chce latać jak Małysz. To koń Kocyby a nie > > Pegaz. Ale zgadzam się, swoje wie, jak to koń. Swój inteligentny pysk wtopił w > tłum. Teraz chłopaki z PO mają szanse w konkursie Mister Intelektu Twarzy. > Kolejne zwycięstwo nad AWS. > Gratuluję. > > Lechu To Platforma doznala poteznego intelektualnego wzmocnienia. Jeszcze troche i zagrozi Millerowi!!! Ale, ale, czy AWS juz wie o bolesnej stracie czlonka...??? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: 212.76.32.* 23.05.01, 18:47 eliot napisał(a): > Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > > Jaki redbul z łyskaczem ? Toż on nie chce latać jak Małysz. To koń Kocyby > a nie > > > > Pegaz. Ale zgadzam się, swoje wie, jak to koń. Swój inteligentny pysk wtop > ił w > > tłum. Teraz chłopaki z PO mają szanse w konkursie Mister Intelektu Twarzy. > > Kolejne zwycięstwo nad AWS. > > Gratuluję. > > > > Lechu > > To Platforma doznala poteznego intelektualnego wzmocnienia. Jeszcze troche i > zagrozi Millerowi!!! > Ale, ale, czy AWS juz wie o bolesnej stracie czlonka...??? > > Eliot > Wzmocnienie intelektualne i estetyczne, majstersztyk w zwiększaniu elektoratu (wśród koni). Taaak, PO podoba mi się coraz bardziej. A co do AWS, to ostatnio zbierali suchy chleb. Ale nie wiem co to znaczy. Może już nic innego nie mogą ukraść, może przewidują głód, a może rzucą "kiełbasę" swojemu elektoratowi ? Wróg czuwa. Lechu Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 24.05.01, 09:57 Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > > A co do AWS, to ostatnio zbierali suchy chleb. Ale nie wiem co to znaczy. Może > już nic innego nie mogą ukraść, może przewidują głód, a może rzucą "kiełbasę" > swojemu elektoratowi ? > Wróg czuwa. > > Lechu Masz zapewne na mysli te 18,2 % bezrobotnych? To AWS bedzie druga(!) sial w parlamencie Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 23.05.01, 18:24 jerry44 napisał(a): > > Kochani > Ależ wy naiwni jesteście > Koń Franka w AWS był owszem ale zaledwie kilka godzin. > Wyłoili denaturat i wszystko. > Koń już dawno na platformie i z platformy będzie startował > po mieszance redbula z łyskaczem. > On tylko tak kretyńsko wygląda ale swoje wie. > Jak to koń . > jerry No!!! To lepszy cwaniak!!! Ale az tak??? Ten to ma leb!!! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mastur Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: *.dip.t-dialin.net 23.05.01, 21:46 zachęcam Was kochani, bijcie konia i to trzy razy dziennie, najlepiej po posiłkach. Ja robię to od dwudziestu laty a przekonał mnie do tego nasz ksiądz od religii, pokazywał nam najlepsze techniki, jak bić długo i się przy tym nie zmęczyć. Wyćwiczyliśmy to na jego koniu, a miał potężnego. Pozdrawiam Was gorąco, chłopaki, paaa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! IP: 212.244.189.* 24.05.01, 08:55 eliot napisał(a): > jerry44 napisał(a): > > > > > Kochani > > Ależ wy naiwni jesteście > > Koń Franka w AWS był owszem ale zaledwie kilka godzin. > > Wyłoili denaturat i wszystko. > > Koń już dawno na platformie i z platformy będzie startował > > po mieszance redbula z łyskaczem. > > On tylko tak kretyńsko wygląda ale swoje wie. > > Jak to koń . > > jerry > > No!!! To lepszy cwaniak!!! Ale az tak??? > Ten to ma leb!!! )) > > Eliot Kon Kocyby ... ach... dzika , nieujarzmiona natura !!! Wolny Polski Kon !!! Nikt nim nie zawladnie. Wszystkim , ktorzy chcieliby zaprzac go do swego wozu kon Kocyby pokazuje zadnimi nogami gest Kozakiewicza. Zjadlwszy przedtem i wypiwszy, co dali. Ten kon to symbol... yyyy.... symbol ....yyyy .... zapomnialam czego... )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Kocy Re: OŚWIADCZENIE KONIA KOCYBY !!!! IP: 212.191.128.* 24.05.01, 09:16 Ja , Kon Franka Kocyby , oświadczam ,że w dalszym ciągu jestem w AWS - jestem tam wśród swoich i czuje się wyśmienicie - tylko dranie dentkę mi wypili. Będę ich szefem ,bo trzymam ich w garści - jestem najbardziej intyligentny z nich - a przeszłość w PZPR i TW mamy taką samą. Ważne - nie mam pryszczy i głową nie trzęse jak oni - czyli nie mam pryszczycy i BSA . Poznałe ostatnio fajna dziewczynę ŚWINIĘ PIGGI - ale mnie troche zawiodła , poniewaz zapisała sie do PO - dlatego zerwałem z nia kontakty . Mam i innych przyjaciół np. padalca , hienę cmentarną ,szakala ,sępa ,skunksa / zwanego śmierdzielem /itd - ale oni przepisali się do Przymierza dla Polski / a może to Przymierze i Sprawiedliwość - juz sam się gubię / oraz do jakiejś tam Prawicy Polskiej . Pozdrawiam tych co z troska wypowiadają się o mnie - proszę o datki w postaci denaturatu - bo wszystko mi wychlali ! Opracowałem program wyborczy mojego AWS który brzmi : 1.Jak wygramy wybory to na wóz załadujemy jeszcze raz tyle - a wy będziecie go musieli ciągnać . 2.Po nas choćby POTOP...koniec programu . Koń Franka Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 10:20 Gość portalu: KOŃ Kocy napisał(a): > Ja , Kon Franka Kocyby , oświadczam ,że w dalszym ciągu jestem w AWS - jestem > tam wśród swoich i czuje się wyśmienicie - tylko dranie dentkę mi wypili. > Koń Franka Kocyby Jak doniosly wczoraj media zjednoczyla sie nam AWS-owska prawica. Nawet jesli nie cala to i tak jest to jej najwiekszy sukces od 1997 r.! Nieprzypadkowo nalezy to wiekopomne zdarzenie polaczyc z przystapieniem do AWS Konia Kocyby! I jesli nawet cale to zdarzenie jest tylko skutkiem wypitego wspolnie denaturatu to i tak nic juz nie umniejszy tego osiagniecia! Co wiecej, doniesienia Jerry'ego o rzekomej ucieczcie Konia Kocyby na Platforme okazaly sie jeno plotka, ktora on wyssal z brudnego palca, rodzi sie pytanie czyjego!? Pozostawanie Konia Kocyby w AWS rodzi tez dalsza nadzieje dla polskiej prawicy, dlatego tez przylaczam sie do Jego apelu o zaopatrzenie w stosowne srodki negocjacyjne. Widze jasna przyszlosc dla Konia Kocyby, jego miejsce jest na najzaszczytniejszych stanowiskach panstwowych! Franek! Gdybys miast w pijanym widzie okladac Konia batem pogadal z nim to moze bysmy sie dowiedzieli czy nie jest on przypadkiem potomkiem w prostej linii slawnego w swiecie calym konia cesarza Kaliguli! Bo to iscie senatorska glowa!!! Z pozdrowieniami dla Konia i Franka oraz z najlepszymi zyczeniami dla AWS )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.244.189.* 24.05.01, 10:38 Kon Kocyby na Marszalka Senatu !!! Pelniac te funkcje pojezdzi sobie konisko po swiecie, ponawiazuje cenne dla Rzplitej stosunki (z jego koneksjami !!!) , juz to w Andorze, juz to w Patagonii... Tylko jeden szkopul jest: jak zrobic, zeby zjednoczona przez Konia Kocyby prawica dostala sie do senatu .... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 10:47 Gość portalu: ada napisał(a): > Tylko jeden szkopul jest: > jak zrobic, zeby zjednoczona przez Konia Kocyby prawica > dostala sie do senatu .... Jak to jak? Wierzchem!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.244.189.* 24.05.01, 10:55 eliot napisał(a): > Gość portalu: ada napisał(a): > > > > Tylko jeden szkopul jest: > > jak zrobic, zeby zjednoczona przez Konia Kocyby prawica > > dostala sie do senatu .... > > Jak to jak? Wierzchem!!! > > Eliot - Oj, Kazmirz ! Nasz Witia wierzchem jedzie !!! - Nie moze byc !!! Na kocie ??? !!! (obejrzeli panstwo fragment filmu 'Sami swoi') Tak mi sie pzrypomnialo .... )) Zeby go tylko nie ochwacili.... Konia Kocyby , znaczy ... ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 11:03 Gość portalu: ada napisał(a): > > Zeby go tylko nie ochwacili.... Konia Kocyby , znaczy ... > > ada Ochwaca, ochwaca, jak tylko wejdzie. Popatrz na tych naszych, pozal sie Panie, senatorow. Walach jeden w drugiego... eliot Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 11:28 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOŃ Kocy napisał(a): > > > Ja , Kon Franka Kocyby , oświadczam ,że w dalszym ciągu jestem w AWS - jes > tem > > tam wśród swoich i czuje się wyśmienicie - tylko dranie dentkę mi wypili. > > Koń Franka Kocyby > > Jak doniosly wczoraj media zjednoczyla sie nam AWS-owska prawica. Nawet jesli n > ie > cala to i tak jest to jej najwiekszy sukces od 1997 r.! Nieprzypadkowo nalezy t > o > wiekopomne zdarzenie polaczyc z przystapieniem do AWS Konia Kocyby! I jesli naw > et > cale to zdarzenie jest tylko skutkiem wypitego wspolnie denaturatu to i tak nic > > juz nie umniejszy tego osiagniecia! Co wiecej, doniesienia Jerry'ego o rzekomej > > ucieczcie Konia Kocyby na Platforme okazaly sie jeno plotka, ktora on wyssal z > brudnego palca, rodzi sie pytanie czyjego!? Pozostawanie Konia Kocyby w AWS rod > zi > tez dalsza nadzieje dla polskiej prawicy, dlatego tez przylaczam sie do Jego > apelu o zaopatrzenie w stosowne srodki negocjacyjne. Widze jasna przyszlosc dla > > Konia Kocyby, jego miejsce jest na najzaszczytniejszych stanowiskach panstwowyc > h! > Franek! Gdybys miast w pijanym widzie okladac Konia batem pogadal z nim to moze > > bysmy sie dowiedzieli czy nie jest on przypadkiem potomkiem w prostej linii > slawnego w swiecie calym konia cesarza Kaliguli! Bo to iscie senatorska glowa!! > ! > > Z pozdrowieniami dla Konia i Franka oraz z najlepszymi zyczeniami dla AWS )) > > Eliot > Koń Kocyby łze jak pies !!! (A może nie pamięta?) Ludzie widzieli !!! Nawalony jak okręt podpisywał kwity na platformie. W kręgach mówi się że jest już także członkiem LSD . On po prostu chodzi do wszystkich po kanapach go przyjmują, a on pije gdzie tylko dadzą, cfaniaczek. W tan sposób na mur bedzie w sejmie a Kocyba razenm z nim. Jak trzeba to się zapisze , jak trzeba protokół o intencjach podpisze. Z ostatniej chwili !!! Widziano Konia z Korwinem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.244.189.* 24.05.01, 12:03 jerry44 napisał(a): > On po prostu chodzi do wszystkich po kanapach go przyjmują, a on pije gdzie tyl > ko > dadzą, cfaniaczek. W tan sposób na mur bedzie w sejmie a Kocyba razenm z nim. > Jak trzeba to się zapisze , jak trzeba protokół o intencjach podpisze. > Z ostatniej chwili !!! Widziano Konia z Korwinem . > Zastanawiac mnie zaczyna rola Kocyby .... Kim on wlasciwie jest dla Konia ? Kto tu powozi, a kto ciagnie ? Kto tu na kim jezdzi ? Gdzie woz, gdzie przewoz ? Kocyba do sejmu ? A moze Kocyba wyzej mierzy ? Makiawel z Kocyby , panie, istny Makiawel .... ada Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 13:43 Gość portalu: ada napisał(a): > Zastanawiac mnie zaczyna rola Kocyby .... > Kim on wlasciwie jest dla Konia ? > Kto tu powozi, a kto ciagnie ? > Kto tu na kim jezdzi ? > Gdzie woz, gdzie przewoz ? > Kocyba do sejmu ? A moze Kocyba wyzej mierzy ? > Makiawel z Kocyby , panie, istny Makiawel .... > > ada Świetnie kombinujesz Kocyba i Koń Kocyby to ten sam gość . Taki Doktor Kocyba i Mister Koń A powozi ten który akurat trzeżwiejszy. Prezydentem chce (chcą ?) zostać Prezydentem, tylko obawiam się że przy takim trybie życia mogą nie doczekać (A Koń to na pewno nie doczeka) jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocyboko Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.191.128.* 24.05.01, 14:44 jerry44 napisał(a): > Gość portalu: ada napisał(a): > > > Zastanawiac mnie zaczyna rola Kocyby .... > > Kim on wlasciwie jest dla Konia ? > > Kto tu powozi, a kto ciagnie ? > > Kto tu na kim jezdzi ? > > Gdzie woz, gdzie przewoz ? > > Kocyba do sejmu ? A moze Kocyba wyzej mierzy ? > > Makiawel z Kocyby , panie, istny Makiawel .... > > > > ada > > Świetnie kombinujesz > Kocyba i Koń Kocyby to ten sam gość . > Taki Doktor Kocyba i Mister Koń > A powozi ten który akurat trzeżwiejszy. > Prezydentem chce (chcą ?) zostać Prezydentem, > tylko obawiam się że przy takim trybie życia > mogą nie doczekać (A Koń to na pewno nie doczeka) > jerry odp. Jerry - masz rację - po tym denaturacie dostaję rozdwojenia jaźni. Boję się abym nie widział potrójnie bo wtedy tylko na mesjasza ! Pzdr. Kocybokoń Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 14:37 Gość portalu: ada napisał(a): > > Zastanawiac mnie zaczyna rola Kocyby .... > Kim on wlasciwie jest dla Konia ? > Kto tu powozi, a kto ciagnie ? > Kto tu na kim jezdzi ? > Gdzie woz, gdzie przewoz ? > Kocyba do sejmu ? A moze Kocyba wyzej mierzy ? > Makiawel z Kocyby , panie, istny Makiawel .... > > ada Ada! Juz wspominalem, ze starozytny on zapewne wiedzie rod! To pewmie jest Kon Trojanski... poprostu... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? IP: 212.244.189.* 24.05.01, 14:53 eliot napisał(a): > > Ada! Juz wspominalem, ze starozytny on zapewne wiedzie rod! > To pewmie jest Kon Trojanski... poprostu... > > Eliot > Trojanski, powiadasz ? W przypadku Troi bylo o co walczyc, ale w przypadku AWS ? )) A moze masz na mysli , ze jest to kon hr. Trojanskiego z Trojan ? To by sie trzymalo kupy ... Z jednej strony Kon wystepuje , jako wlasnosc Obywatela Kocyba Franciszek, z drugiej , jako wlasnosc hr. Trojanskiego z Trojan ...Kon wszystkich Polakow .... cwana bestia !!! Dam mu kreske w wyborach !!! ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 16:22 Gość portalu: ada napisał(a): > > Trojanski, powiadasz ? > W przypadku Troi bylo o co walczyc, ale w przypadku AWS ? )) > Co fakt, to fakt, Grzeskowiak to nie piekna Helena... no moze na miare AWS-u... > A moze masz na mysli , ze jest to kon hr. Trojanskiego z Trojan ? > A moze Franza Kotzyba von Throian und zu Illion > To by sie trzymalo kupy ... > Z jednej strony Kon wystepuje , jako wlasnosc Obywatela Kocyba Franciszek, > z drugiej , jako wlasnosc hr. Trojanskiego z Trojan ...Kon wszystkich > Polakow .... cwana bestia !!! > Dam mu kreske w wyborach !!! > > ada Taaaaak!!!! Bo to jest Kon ekumeniczny!!! Chociaz miewa urazy goleni... tez chyba dam Mu swoja kreche Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: CZY KON FRANKA KOCYBY ZJEDNOCZY POLSKA PRAWICE??? 24.05.01, 14:35 > > Koń Kocyby łze jak pies !!! (A może nie pamięta?) > Ludzie widzieli !!! > Nawalony jak okręt podpisywał kwity na platformie. > W kręgach mówi się że jest już także członkiem LSD . > On po prostu chodzi do wszystkich po kanapach go przyjmują, a on pije gdzie tyl > ko > dadzą, cfaniaczek. W tan sposób na mur bedzie w sejmie a Kocyba razenm z nim. > Jak trzeba to się zapisze , jak trzeba protokół o intencjach podpisze. > Z ostatniej chwili !!! Widziano Konia z Korwinem . > No jesli Kon Kocyby rozwinal swoja dzialalnosc tak szeroko to powstanie Platformy Porozumienia Przymierza Prawicy Ruchu Spolecznego Akcji Wyborczej Solidarnosc Sojuszu Lewicy, Prawicy, Centrum oraz Lewitacji Demokratycznej jest juz tylko kwestia czasu!!! Ciekawym wielce czy Kon Kocyby dalej skromnie bedzie chowal sie w cieniu czy tez zajmie nalezne Mu w naszym panstwie miejscie! Panowie i Ty Ado, oddajmy Mu czesc za dziela, ktorych dokonal dla Ojczyzny Ratowania! Pelen podziwu Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: To jakas prowokacja. Rzekomy kon Obywatekla Kocyba Fr. w AWS ! 24.05.01, 10:03 Gość portalu: ada napisał(a): > > Kon Kocyby ... ach... dzika , nieujarzmiona natura !!! > Wolny Polski Kon !!! > Nikt nim nie zawladnie. > Wszystkim , ktorzy chcieliby zaprzac go do swego wozu > kon Kocyby pokazuje zadnimi nogami gest Kozakiewicza. > Zjadlwszy przedtem i wypiwszy, co dali. > Ten kon to symbol... yyyy.... symbol ....yyyy .... zapomnialam czego... > )) > > Oj Ada! Ada! Ty to masz fantazje...)) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.191.128.* 24.05.01, 13:06 Ja , Franek Kocyba uroczyście ośwadczam , że w dniu dzisiejszym zarejestrowałem nową partię pod nazwą ,,Kocyby Wszystkich Krajów Łączcie Się ". Jest to partia zrzeszająca w swoich szeregach wszystkie pomioty / nie mylić z podmiotami / które w swoich partiach istnieją tylko dlatego , żeby aby się do woli nachapać - ludzie z jakimkolwiek intelektem , uczciwi ,widzący w swoim działaniu interes Polski....-nie będą przyjmowani ! Cieszę się szczerze z działalności mojego Konia / zresztą po to go wysłałem w Polskę / który pięknie spisał się w swojej roli - rozpieprz.ł AWS , powołał PO , i inne przymierza , łącznie z tym od Krzaklewskiego , Niesiołowskiego , Kaczora i innych . Partie te mogą się zrzeszać z moją partią na zasadach równoprawnych -czyli listy wyborcze przekazane zostaną do decyzji Komisji Lekarskiej w Tworkach . Indywiduale podania będą rozpatrywane przez Komisje w Lublińcu . Hasło wyborcze :,, WSZYSTKIE KOCYBY NA SWOIM " Pozdrawiam wszystkich twórców tego portalu , a szczególnie Eliota , Adę ,Jerrego , Lecha .... Bawmy się dalej , żeby nie ogłupieć w tej nasze Ojczyźnie rządzonej przez AWS !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Oświadczenie Kocyby !!! 24.05.01, 14:44 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > Hasło wyborcze :,, WSZYSTKIE KOCYBY NA SWOIM " Kocu! Kazdy Kon pod wlasnym pledem! Co Kon wyskoczy - to zawsze jakas butelke znajdzie!!! Czy przysiega bedzie teraz "na Kasztanke"...??? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.191.128.* 24.05.01, 14:52 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > > Hasło wyborcze :,, WSZYSTKIE KOCYBY NA SWOIM " Kocu! > > Kazdy Kon pod wlasnym pledem! > > Co Kon wyskoczy - to zawsze jakas butelke znajdzie!!! > > Czy przysiega bedzie teraz "na Kasztanke"...??? > > Eliot odp. Z haseł skorzystam w kampanii wyborczej - będzie gratyfikacja . Przysięga ? - Tak skoczę przez mur i położę rękę na zadzie...mojego konia . Przypomniałeś o butelce - złóżcie się na nią , o przepraszam na moją kampanię wyborczą ...ja bez dentki jak ryba bez wody ...a i moi przyjaciele piją .. KOCYBOKOŃ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.244.189.* 24.05.01, 14:59 Jako przedstawicielka plci zwanej kurtuazyjnie, ale nie bez kozery, piekna, pragne zapytac, jaki jest stosunek KONIAKOCYBA do hasla Baba z wozu, koniom lzej . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.191.128.* 25.05.01, 06:55 Gość portalu: ada napisał(a): > Jako przedstawicielka plci zwanej kurtuazyjnie, ale nie bez kozery, > piekna, pragne zapytac, jaki jest stosunek KONIAKOCYBA do hasla > > Baba z wozu, koniom lzej odp. Kocham kobiety - bo są piękne- no , z wyłączeniem A. Grześkowiak / tego mutanta nie znoszę !!!/ Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Oświadczenie Kocyby !!! 24.05.01, 15:09 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > odp. > Z haseł skorzystam w kampanii wyborczej - będzie gratyfikacja . > Przysięga ? - Tak skoczę przez mur i położę rękę na zadzie...mojego konia . > Przypomniałeś o butelce - złóżcie się na nią , o przepraszam na moją kampanię > wyborczą ...ja bez dentki jak ryba bez wody ...a i moi przyjaciele piją .. > KOCYBOKOŃ > > Najpierw musisz miec sztab wyborczy i fundusz takowy. Ktos musi za to wszystko pojsc siedziec, co przechlamy! A pamiej, ze wg. nowych zasad Polmosy juz niestety nie moga nas sponsorowac bezposrednio... Kon bedzie musial cos wykombinowac, w kon-cu to On ma duzy leb... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Oświadczenie Kocyby !!! IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:00 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > odp. > > Z haseł skorzystam w kampanii wyborczej - będzie gratyfikacja . > > Przysięga ? - Tak skoczę przez mur i położę rękę na zadzie...mojego konia > . > > Przypomniałeś o butelce - złóżcie się na nią , o przepraszam na moją kamp > anię > > wyborczą ...ja bez dentki jak ryba bez wody ...a i moi przyjaciele piją .. > > KOCYBOKOŃ > > > > > Najpierw musisz miec sztab wyborczy i fundusz takowy. Ktos musi za to wszystko > pojsc siedziec, co przechlamy! A pamiej, ze wg. nowych zasad Polmosy juz nieste > ty > nie moga nas sponsorowac bezposrednio... > Kon bedzie musial cos wykombinowac, w kon-cu to On ma duzy leb... > > Eliot > > odp. Liczę na Was , że będziecie mnie wspomagać - choćby denaturatem . A śmieszność polskiej prawicy wygląda tak jak przyjażń Kocyby z Koniem . Zobacz ilu jest aktualnie Kocybów i Koni na polskiej prawicy ! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Oświadczenie Kocyby !!! 25.05.01, 10:52 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > A śmieszność polskiej prawicy wygląda tak jak przyjażń Kocyby z Koniem . > Zobacz ilu jest aktualnie Kocybów i Koni na polskiej prawicy ! > I to wlasnie jest w niej takie piekne! Dlatego Kocham Polska Prawice!!!! )))) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Przywieźli mi tu Lecha IP: *.pl 24.05.01, 15:38 Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla konia na kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakiegoś Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jakiś iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. Lekarz z Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Przywieźli mi tu Lecha 24.05.01, 16:27 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla konia na > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakiegoś > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jakiś > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > Lekarz z Tworek Panie Doktorze, prosze sie z nim dobrze obchodzic! To nasz szef kampanii wyborczej! On sie u Pana ukrywa, bo chca nam go porwac i ci z AWS-u i Platformy a Kaczynscy to strzelaja do Niego jak do kaczek... Prosze mu zaaplikowac C2H5OH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: *.pl 24.05.01, 23:12 eliot napisał(a): > Gość portalu: Lekarz napisał(a): > > > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla kon > ia na > > > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakie > goś > > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jaki > ś > > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > > > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > > > Lekarz z Tworek > > Panie Doktorze, prosze sie z nim dobrze obchodzic! To nasz szef kampanii > wyborczej! On sie u Pana ukrywa, bo chca nam go porwac i ci z AWS-u i Platformy > a > Kaczynscy to strzelaja do Niego jak do kaczek... > Prosze mu zaaplikowac C2H5OH Zaaplikowałem mu CH3OH. Pomogło, nie widzi problemów. Lekarz z Tworek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniokoc Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:10 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: Lekarz napisał(a): > > > > > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dl > a kon > > ia na > > > > > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła > jakie > > goś > > > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że > jaki > > ś > > > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed go > dziną > > > > > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > > > > > Lekarz z Tworek > > > > Panie Doktorze, prosze sie z nim dobrze obchodzic! To nasz szef kampanii > > wyborczej! On sie u Pana ukrywa, bo chca nam go porwac i ci z AWS-u i Plat > formy > > a > > Kaczynscy to strzelaja do Niego jak do kaczek... > > Prosze mu zaaplikowac C2H5OH > > Zaaplikowałem mu CH3OH. Pomogło, nie widzi problemów. > > Lekarz z Tworek > odp. Czyżby to na zlecenie PO? Przez całą noc odbijało mi się śledziami , i miałem majaki , że Buzek jest mądry ! Koniokocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Przywieźli mi tu Lecha 25.05.01, 10:57 Gość portalu: Koniokoc napisał(a): > odp. > Czyżby to na zlecenie PO? Przez całą noc odbijało mi się śledziami , i miałem > majaki , że Buzek jest mądry ! > Koniokocyba > Nie wykrecaj sie! Ukladaj strategie wyborcza! Panie Doktorze jakby zbytnio wierzgal prosze zwiekszyc dawke! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: 212.191.128.* 25.05.01, 11:08 eliot napisał(a): > Gość portalu: Koniokoc napisał(a): > > odp. > > Czyżby to na zlecenie PO? Przez całą noc odbijało mi się śledziami , i mia > łem > > majaki , że Buzek jest mądry ! > > Koniokocyba > > > Nie wykrecaj sie! Ukladaj strategie wyborcza! Panie Doktorze jakby zbytnio > wierzgal prosze zwiekszyc dawke! > > Eliot odp. Eliot - i ty Brutusie przeciwko mnie ? Jeżeli możesz to poproś Doktora o C2H5OH- wtedy bądę wiedział , że jesteś moim przyjacielem... A swoją drogą zobacz jakie spustoszenie na prawicy poczynił mój Koń ! Dzisiaj pijemy z moimi przyjaciółmi BORYGO i nie mam głowy do żadnych strategii - pomóż - a może Doktor ma jakieś propozycje...Widzę jedna , że ELYTY AWS zaczynają to cvo powinni na początku - Tworki , Lubliniec , Warta....to ich miejsce ! Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Przywieźli mi tu Lecha 25.05.01, 11:21 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > odp. > Eliot - i ty Brutusie przeciwko mnie ? Jeżeli możesz to poproś Doktora o C2H5OH > - > wtedy bądę wiedział , że jesteś moim przyjacielem... > A swoją drogą zobacz jakie spustoszenie na prawicy poczynił mój Koń ! > Dzisiaj pijemy z moimi przyjaciółmi BORYGO i nie mam głowy do żadnych strategii > - > pomóż - a może Doktor ma jakieś propozycje...Widzę jedna , że ELYTY AWS zaczyna > ją > to cvo powinni na początku - Tworki , Lubliniec , Warta....to ich miejsce ! > Kocyba > Pelna zgoda. Ale widziales kiedys wariata, ktory wiedzialby, ze nim jest! Panie Doktorze! Pacjent jest zupelnie trzezwy! To SKANDAL!!! Tu jest potrzebna KONSKA dawka!!! Serdecznie pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniokoc Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:06 eliot napisał(a): > Gość portalu: Lekarz napisał(a): > > > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla kon > ia na > > > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakie > goś > > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jaki > ś > > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > > > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > > > Lekarz z Tworek > > Panie Doktorze, prosze sie z nim dobrze obchodzic! To nasz szef kampanii > wyborczej! On sie u Pana ukrywa, bo chca nam go porwac i ci z AWS-u i Platformy > a > Kaczynscy to strzelaja do Niego jak do kaczek... > Prosze mu zaaplikowac C2H5OH odp. Lechu jesteś kochany ! Nareszcie C2H5OH - ozłocę Cię !!! Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: Przywieźli mi tu Lecha i do Ady 24.05.01, 20:35 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla konia na > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakiegoś > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jakiś > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > Lekarz z Tworek Gdyby przywieźli Konia Kocyby , to na litość Boską nie przyjmuj oficjalnie na oddział. Zaszkodziłoby mu to w kampanii wyborczej .Pismaki zaraz obsmarują. Odtruj dyskretnie bo przeżarty na wskroś denaturą , postaw na cztery nogi i do domu .Tylko dyskretnie !!!! Bo Kocyba Prezydentem nie zostanie. jerry Ada napisała: Jako przedstawicielka plci zwanej kurtuazyjnie, ale nie bez kozery, piekna, pragne zapytac, jaki jest stosunek KONIAKOCYBA do hasla Baba z wozu, koniom lzej . Nie wiem jaki jest stosunek Konia Kocyby. Ja uważam że im więcej bab tym lepiej dla konia jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kon Re: Przywieźli mi tu Lecha i do Ady IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:13 jerry44 napisał(a): > Gość portalu: Lekarz napisał(a): > > > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla kon > ia na > > > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakie > goś > > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jaki > ś > > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > > > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > > > Lekarz z Tworek > > Gdyby przywieźli Konia Kocyby , to na litość Boską nie przyjmuj oficjalnie > na oddział. Zaszkodziłoby mu to w kampanii wyborczej .Pismaki zaraz obsmarują. > Odtruj dyskretnie bo przeżarty na wskroś denaturą , postaw na cztery nogi i do > domu .Tylko dyskretnie !!!! Bo Kocyba Prezydentem nie zostanie. > jerry > > Ada napisała: > Jako przedstawicielka plci zwanej kurtuazyjnie, ale nie bez kozery, > piekna, pragne zapytac, jaki jest stosunek KONIAKOCYBA do hasla > > Baba z wozu, koniom lzej . > > > Nie wiem jaki jest stosunek Konia Kocyby. Ja uważam że im więcej bab > tym lepiej dla konia > jerry > odp. Jerry - ja celuję na szefa Banku Światowego - konia już obsadziłem jako szefa NBP.! Kon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koniokoc Re: Przywieźli mi tu Lecha IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:03 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > Obłożył się pledami, poupychał butelki z denaturatem i mówi, że to dla konia na > > kampanię. Stuka w swój komputer, że to jedyny kontakt z koniem. Woła jakiegoś > Kocybę, ale ja nie mam tu takiego pacjenta (na razie). Cieszy się, że jakiś > iloraz AWS poszedł w górę. Myślę, że to ruch przed wyborami. Przed godziną > wypisałem już Walendziaka, którego przywieźli wczoraj wieczorem. > > Lekarz z Tworek odp. Lechu spojrzyj , że działania Kocyby i Konia dają efekt - wczoraj Domoskop podał , że AWS ma już tylko 5 % poparcia , a to znaczy , że te rządowe KONIOKOCYBY z AWS są już za burta wyborczą ! Koniokocyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 24.05.01, 17:41 O śpiwory też powinienieś się upomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów 24.05.01, 18:35 Gość portalu: Jurek napisał(a): > O śpiwory też powinienieś się upomnieć. Nie! Spiwory sa Spiacej Krolewny a nie Franka! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Królewna Re: Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:18 eliot napisał(a): > Gość portalu: Jurek napisał(a): > > > O śpiwory też powinienieś się upomnieć. > > Nie! Spiwory sa Spiacej Krolewny a nie Franka! > > Eliot > odp Czyżby ktoś chciał mi podpieprzyć śpiwory ! Będę je broniła jak honoru - bo rodzina musi być na swoim ! Królewna Śnieżka Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów 25.05.01, 11:04 Gość portalu: Królewna napisał(a): > odp > Czyżby ktoś chciał mi podpieprzyć śpiwory ! Będę je broniła jak honoru - bo > rodzina musi być na swoim ! > > Królewna Śnieżka > Krolewno moja kochana, juz dawno po ptokach! Przespalas sprawe Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kon Re: Zażądaj jeszcze zwrotu spiworów IP: 212.191.128.* 25.05.01, 07:16 Gość portalu: Jurek napisał(a): > O śpiwory też powinienieś się upomnieć. odp. Wolę wory / na owies /- po cholerę mi śpiwory ! Owies skrapiajcie mi dentką ! Kon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Koniokrady nie spia ! IP: 212.244.189.* 25.05.01, 13:04 Gdzies sie wszyscy rpzpierzchli, konia samego zostawili.... Nieostrozni, nieostrozni.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: Koniokrady nie spia ! IP: 212.191.128.* 25.05.01, 13:29 Ado zosawili mnie samego z tymi ochlaptusami - ratuj !!!- już nie daje rady ...Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Koniokrady nie spia ! IP: 212.244.189.* 25.05.01, 14:45 Gość portalu: Koń napisał(a): > Ado zosawili mnie samego z tymi ochlaptusami - > ratuj !!!- już nie daje > rady ...Ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... Koniu, ja bym Ci c calego serca pomogla, ale coz.... nie bede owijala w bawelne, nie bede sie stroila w cudze piorka i wyznam, jak na spowiedzi: ja malo pije )) Musisz jakos wytrzymac, moze sproboj wylewac za kolnierz, to jest za uprzaz.... A gdziez to reszta konskiego elektoratu ? Pewnie robia kampanie w terenie (rozpijaja polskiego chlopa !? ) Trzymaj sie koniu, zostawiam Cie samego, bo juz ide do domu Pa ! ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Koniokrady nie spia ! 25.05.01, 14:42 Gość portalu: ada napisał(a): > Gdzies sie wszyscy rpzpierzchli, konia samego zostawili.... > Nieostrozni, nieostrozni.... > > Tylko Konia, tylko Konia zal...... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: Dziś prawdziwych koni już nie ma.... IP: 212.191.128.* 28.05.01, 06:56 eliot napisał(a): > Gość portalu: ada napisał(a): > > > Gdzies sie wszyscy rpzpierzchli, konia samego zostawili.... > > Nieostrozni, nieostrozni.... > > > > > Tylko Konia, tylko Konia zal...... > > Eliot > > odp. Widzę , że na pochyłę drzewo wszystkie konie skaczą . Jestem na odwyku w szpitalu powiatowym , lekarze pijani , siostry nawalone....ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! KOŃ Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ratujmy Konia! 28.05.01, 12:06 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > odp. Widzę , że na pochyłę drzewo wszystkie konie skaczą . > Jestem na odwyku w szpitalu powiatowym , lekarze pijani , siostry > nawalone....ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! > KOŃ Na tle ogolnej szarosci, Konikow Garbuskow, Naszych Szkap, Lyskow z pokladu Idy, Kon Kocyby lsnil jak oszlifowany diament! Obecnie dowiadujemy sie, ze w zreformowanej ponoc sluzbie zdrowia dostal sie w szpony konowalow z AWS-owskiego awansu! Ratujmy Konia Kocyby! To podstawa naszej Substancji Narodowej i ostatnia nadzieja na przyszlosc naszych dzieci! Jezeli Kon Kocyby zostanie poddany brutalnej kuracji odwykowej i spojrzy trzezwym okiem w przyszlosc to jasno trzeba sobie powiedziec zagrozony zostanie najbardziej podstawowy byt Ojczyzny naszej! Powolanie KOMITETU OBRONY KONIA KOCYBY staje sie wiec Wielkim Narodowym Obowiazkiem. Przylaczcie sie do tego apelu!!!! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Ratujmy Konia! IP: 212.191.128.* 28.05.01, 13:30 eliot napisał(a): > Gość portalu: KOŃ napisał(a): > > > odp. Widzę , że na pochyłę drzewo wszystkie konie skaczą . > > Jestem na odwyku w szpitalu powiatowym , lekarze pijani , siostry > > nawalone....ratunkuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!! > > KOŃ > > Na tle ogolnej szarosci, Konikow Garbuskow, Naszych Szkap, Lyskow z pokladu Idy > , > Kon Kocyby lsnil jak oszlifowany diament! Obecnie dowiadujemy sie, ze w > zreformowanej ponoc sluzbie zdrowia dostal sie w szpony konowalow z AWS-owskieg > o > awansu! Ratujmy Konia Kocyby! To podstawa naszej Substancji Narodowej i ostatni > a > nadzieja na przyszlosc naszych dzieci! Jezeli Kon Kocyby zostanie poddany > brutalnej kuracji odwykowej i spojrzy trzezwym okiem w przyszlosc to jasno trze > ba > sobie powiedziec zagrozony zostanie najbardziej podstawowy byt Ojczyzny naszej! > > Powolanie KOMITETU OBRONY KONIA KOCYBY staje sie wiec Wielkim Narodowym > Obowiazkiem. Przylaczcie sie do tego apelu!!!! > > Eliot > > > odp Eliot . Wprost rzucę hasło : ,, Przyjaciele Konia Kocyby ,łączcie się " Koń Kocyby wysiadł na przystanku socrealizm i wsiadł do tramwaju Kocybizm - wierny przyjaciel swojego pana .Ratujmy Konia Kocyby ! Ratujmy naszą dumę narodową!Nie oddamy ani jednego guzika z kapoty Kocyby !Rubieże Rzeczpospolitej zagrożone ! Nasz Koń naszą dumą ! Ja Franek Kocyba odejmuje sobię od ust ostatnią flaszkę denaturatu i przekazuję ją Komitetowi Obrony Mojego Konia , bo Koń Kocyby to teraz duma AWS, honor Krzaklewskiego , wyrazista twarz Buzka ! Nav Kon , na Koń , na Koń !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bykk Re: Ratujmy Konia! IP: *.chello.pl 28.05.01, 15:10 Taka rada: kupcie sobie NINTENDO,jest taka gra o koniach. Jeden nazywa się Kocyba,drugi Eliot, trzeci Jerry i jedna Kobyła Ada. Jest tam też Lekarz i gównojad TY (ten sam co franek kocyba). Lekarz ma za zadanie operować łby końskie.Zagląda do mózgów, a tam czyste,żywe gówno.Woła więc wielkiego gównojada i nakazuje mu te gówna wyżreć. Gównojad próbuje dyskutować,ale z braku dyskutantów tylko konie i kobyła rżą do niego błagalnie.Gównojad TY żre to gówno sam. W drodze podzięki Kobyła ADA wali konia TY, delikatnie,mocniej,aż TY rży jak najprawdziwszy KOŃ . Dlaczego więc zaśmiecać net? Przy waszej(sld) inteligencji dacie sobie radę z taką fabułą. przyjemnego walenia! Ps. miałem się nie mieszać do waszego rżenia,ale na NINTENDO(to taka konsola,a konsola to takie urządzenie,a urządze........a co będę wam końskie łby tłumaczył macie wielkie łby to się sami martwcie, w razie potrzeby zwołacie plenum, tam jakoś się doichchaaachchaaaacieeee) łatwiej i szybciej Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ratujmy Konia! 28.05.01, 15:27 Bykk'u tu jest teren wolny od prionow, wiec gabczaste zwyrodnienie mozgu prezentuj na polach do tego przeznaczonych, nie nasza to wina, ze sluzba zdrowia wyglada jak wyglada, ale zwyczajnie po ludzku ci wspolczujemy... Przynajmniej na jedno z twoich schorzen wspolczesna medycyna zna lekarstwo. Przed pryszczyca mozna sie zaszczepic. Naprawde nie musisz TAK wygladac. Jeszcze raz przesylam rozne wyrazy... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Ratujmy Konia! IP: 212.244.189.* 28.05.01, 15:13 Widmo (blade) krazy po Europie, widmo Konia Kocyby. A dlaczego blade, wiadomo ... ada )) p.s.1 mam takie haslo : Kon Kocyby zwieraczem naszych szeregow !!! p.s.2 .... ale czyich szeregow ? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ratujmy Konia! 28.05.01, 17:20 Gość portalu: ada napisał(a): > Widmo (blade) krazy po Europie, widmo Konia Kocyby. > > A dlaczego blade, wiadomo ... > > ada )) > > p.s.1 mam takie haslo : > > Kon Kocyby zwieraczem naszych szeregow !!! > > p.s.2 .... ale czyich szeregow ? > > Jakich? Jakich? NARODU! Caly narod buduje swoja stadnine!!! I to co kon wyskoczy... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Ratujmy Konia! 28.05.01, 15:50 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > > odp > Eliot . Wprost rzucę hasło : ,, Przyjaciele Konia Kocyby ,łączcie się " > Koń Kocyby wysiadł na przystanku socrealizm i wsiadł do tramwaju Kocybizm - > wierny przyjaciel swojego pana .Ratujmy Konia Kocyby ! Ratujmy naszą dumę > narodową!Nie oddamy ani jednego guzika z kapoty Kocyby !Rubieże Rzeczpospolitej > > zagrożone ! Nasz Koń naszą dumą ! > Ja Franek Kocyba odejmuje sobię od ust ostatnią flaszkę denaturatu i przekazuję > ją > Komitetowi Obrony Mojego Konia , bo Koń Kocyby to teraz duma AWS, honor > Krzaklewskiego , wyrazista twarz Buzka ! > Nav Kon , na Koń , na Koń !!!!! odp. Taaaaak! Program Konia - Programem Narodu! Przy Komitecie Obrony Konia Kocyby nalezy powolac Narodowy Fundusz Wspierania Konia! Ja Eliot juz dzis zobowiazuje sie przekazywac co dziesiata (tak!) butelke na konto tego Funduszu! Ale wierze, ze nie bede sam! Imie nasze - MILION! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! IP: 212.191.128.* 29.05.01, 07:48 Na forum porusza się syn półchrabka Niesiołowskiego o nicku bykk . Ostrzegam - to jest gorsze bydle od swojego ojca. Jedyny sposób na neutralizację bykkretyna jest zbywanie go milczeniem -tak robią pozostali forumiarze - prawdopodobnie powstał on z zapłodnienia komórki jajowej hieny cmentarnej przez gó..o własnego ojca . Przepraszam , za nieprzyjemne zwroty ale czasami człowieka poniesie ! Pzdr. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! 29.05.01, 08:36 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > Na forum porusza się syn półchrabka Niesiołowskiego o > nicku bykk . Ostrzegam - to jest gorsze bydle od > swojego ojca. Jedyny sposób na neutralizację > bykkretyna jest zbywanie go milczeniem -tak robią > pozostali forumiarze - prawdopodobnie powstał on z > zapłodnienia komórki jajowej hieny cmentarnej przez > gó..o własnego ojca . > Przepraszam , za nieprzyjemne zwroty ale czasami > człowieka poniesie ! > Pzdr. > Kocyba Ty popatrz Franek To ja naiwnie myslalem, ze to ofiara choroby Creutzfeldta- Jakocoba i juz nawet wspolczucie wyrazalem, a to poprostu efekt manipulacji genetycznej! Ale nie przesadzaj Franek, mozne ma on w glowie nie tegawo, ale wszystko ma po ojcu... No zuch chlopak! Udal sie Tatusiowi!!! )) Szkoda tylko, ze ta pryszczyca... Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! 29.05.01, 08:40 PS. Z pospiechu, robota goni, zapomnialem dodac : Franek spokojnie! Idioci sa na tym swiecie dla naszej uciechy! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luki Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! IP: 141.63.88.* 29.05.01, 08:46 > Przepraszam , za nieprzyjemne zwroty ale czasami > człowieka poniesie ! > Pzdr. > Kocyba Gdy samego Kocybe poniesie to jeszcze nic. Gorzej, gdy KON Kocybe poniesie... Kto wie, gdzie sie zatrzyma? Luki Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ...do Wszystkich przyjaciół Ko0nia Kocyby - OSTRZEŻENIE !!! 29.05.01, 11:25 Gość portalu: Luki napisał(a): > > Gdy samego Kocybe poniesie to jeszcze nic. > Gorzej, gdy KON Kocybe poniesie... > Kto wie, gdzie sie zatrzyma? > > Luki A nie jest to pierwszy lepszy konik bujany! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Koc Re: List gończy Policji Głównej . IP: 212.191.128.* 29.05.01, 09:12 List gończy. Nazwisko : Koń Kocyby . Pseudonim : Przewodniczący AWS . Znaki szczególne : Koński łeb . Ostatni adres zamieszkania : siedziba partii w Warszawie , Szpital Powiatowy - gdzieś w Polsce . Zawiadamiamy , że w dniu 28.05.2001 r. został wykradziony ze Szpitala Powiatowego w Mieście Powiatowym Koń Kocyby wg . opisu j.w.Prawdopodobnie uprowadzenia dokonał przygłup wioskowy zwany bykk .Ktokolwiek wiedziałby coś o losie zaginionego lub widział przygłupa bykka prowadzącego Konia Kocyby proszony jest o przekazanie wiadomości do do Policji Głównej w mieście Stołecznym za wynagrodzeniem . PRZYGŁUP WIOSKOWY zwany bykkiem jest bardzo niebezpiecznym półdebilem charakteryzujacym sie agresywnym stosunkiem do ludzi i prątkuje bardzo niebezpieczna chorobą przekazaną genetycznie przez swojego ojca . Podpisał : porucznik Koc vel. Syn Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: List gończy Policji Głównej . 29.05.01, 11:45 Gość portalu: por. Koc napisał(a): > List gończy. > > Nazwisko : Koń Kocyby . > Pseudonim : Przewodniczący AWS . > Znaki szczególne : Koński łeb . > Ostatni adres zamieszkania : siedziba partii w Warszawie , Szpital Powiatowy - > gdzieś w Polsce . > > Zawiadamiamy , że w dniu 28.05.2001 r. został wykradziony ze Szpitala > Powiatowego w Mieście Powiatowym Koń Kocyby wg . opisu j.w.Prawdopodobnie > uprowadzenia dokonał przygłup wioskowy zwany bykk .Ktokolwiek wiedziałby coś o > losie zaginionego lub widział przygłupa bykka prowadzącego Konia Kocyby > proszony jest o przekazanie wiadomości do do Policji Głównej w mieście > Stołecznym za wynagrodzeniem . > PRZYGŁUP WIOSKOWY zwany bykkiem jest bardzo niebezpiecznym półdebilem > charakteryzujacym sie agresywnym stosunkiem do ludzi i prątkuje bardzo > niebezpieczna chorobą przekazaną genetycznie przez swojego ojca . > > Podpisał : porucznik Koc vel. Syn Kocyby Obywatelu poruczniku! Zalecalbym ostroznosc! Za porwaniemi moze stac Kaczynska PiSia. Bykk mogl byc jeno bezrozumnym (jak zwykle) narzedziem w tych rekach Ostatni znaczacy (choc jeszcze nie podany oficjalnie) wzrost popularnosci PiSi wskazywalby, ze doznala ona znaczacego wsparcia intelektualnego! A za to moze odpowiadac tylko ktos z duza glowa.... Trzecie miejsce w rankingu (po SLD i PO) wskazyje, ze ktos naprawde lebski ciagnie ten zaprzeg... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Kocy Re szukamy bykk-a IP: 212.191.128.* 30.05.01, 09:21 eliot napisał(a): > Gość portalu: por. Koc napisał(a): > > > List gończy. > > > > Nazwisko : Koń Kocyby . > > Pseudonim : Przewodniczący AWS . > > Znaki szczególne : Koński łeb . > > Ostatni adres zamieszkania : siedziba partii w Warszawie , Szpital Powiato > wy - > > gdzieś w Polsce . > > > > Zawiadamiamy , że w dniu 28.05.2001 r. został wykradziony ze Szpitala > > Powiatowego w Mieście Powiatowym Koń Kocyby wg . opisu j.w.Prawdopodobnie > > uprowadzenia dokonał przygłup wioskowy zwany bykk .Ktokolwiek wiedziałby c > oś o > > losie zaginionego lub widział przygłupa bykka prowadzącego Konia Kocyby > > proszony jest o przekazanie wiadomości do do Policji Głównej w mieście > > Stołecznym za wynagrodzeniem . > > PRZYGŁUP WIOSKOWY zwany bykkiem jest bardzo niebezpiecznym półdebilem > > charakteryzujacym sie agresywnym stosunkiem do ludzi i prątkuje bardzo > > niebezpieczna chorobą przekazaną genetycznie przez swojego ojca . > > > > Podpisał : porucznik Koc vel. Syn Kocyby > > > Obywatelu poruczniku! Zalecalbym ostroznosc! Za porwaniemi moze stac Kaczynska > PiSia. Bykk mogl byc jeno bezrozumnym (jak zwykle) narzedziem w tych rekach > Ostatni znaczacy (choc jeszcze nie podany oficjalnie) wzrost popularnosci PiSi > wskazywalby, ze doznala ona znaczacego wsparcia intelektualnego! A za to moze > odpowiadac tylko ktos z duza glowa.... Trzecie miejsce w rankingu (po SLD i > PO) > wskazyje, ze ktos naprawde lebski ciagnie ten zaprzeg... > > Eliot odp. Drodzy moi . Nareszcie jestem na wolności - urwałem się temu zboczeńcowi bykk-owi...On mnie chciał wykorzystać seksualnie - to ZOOFIL . Nie wiem jak ten padalec wygląda , bo miał na twarzy pończochę - może to i Kaczyńska ? Wyrwałem mu w ostatnim momnncie kiedy się do mnie dobierał wizytówkę z adresem potalu- *.chello.pl proszę o pomoc w wyjaśnieniu co to za typ- czyżby ten zboczeniec nazywał się Miśkiewicz ? A to trzecie miejsce to w rakingu przedwyborczym , czy na liście TELEGRAFU , bo nie łapię . Czekam na informacje na temat tego ZOOFILA bykk-a , bo on może jeszcze zrobić krzywdę mojemu Panu - KOCYBIE ! Kocyba - uważaj na siebie - ten zboczeniec jest gotów na wszystko. Oddany Ci Koń . Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciół....tylko dentki ,dentki brak... Idę teraz do swoich...no i porozmawiam z PiSią . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re szukamy bykk-a 30.05.01, 09:41 Gość portalu: Koń Kocy napisał(a): > odp. > Drodzy moi . > Nareszcie jestem na wolności - urwałem się temu zboczeńcowi bykk-owi...On mnie > chciał wykorzystać seksualnie - to ZOOFIL . Nie wiem jak ten padalec wygląda , > bo > miał na twarzy pończochę - może to i Kaczyńska ? > Wyrwałem mu w ostatnim momnncie kiedy się do mnie dobierał wizytówkę z adresem > potalu- *.chello.pl proszę o pomoc w wyjaśnieniu co to za typ- czyżby ten > zboczeniec nazywał się Miśkiewicz ? > A to trzecie miejsce to w rakingu przedwyborczym , czy na liście TELEGRAFU , bo > > nie łapię . > Czekam na informacje na temat tego ZOOFILA bykk-a , bo on może jeszcze zrobić > krzywdę mojemu Panu - KOCYBIE ! > Kocyba - uważaj na siebie - ten zboczeniec jest gotów na wszystko. > Oddany Ci Koń . > Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciół....tylko dentki ,dentki brak... > Idę teraz do swoich...no i porozmawiam z PiSią . > Jak Ci tam Koniu uplynal Pierwszy Dzien Wolnosci? Rozmowa Z PiSia byla udana? Trzecie miejsce w rankingach(nieopublikowanych jeszcze) telegraficznie "sprzedala" TVN. AWS w tych rankingach oscyluje pomiedzy 5-8% co jako koalicje wyborcza stawia ja poza parlamentem (!) i dobrze jej tak, zreszta "pisia" zawsze milsza... Koniu! Strzez Swego Pana bu bykk okrutnie zly czegos... Dentki niestety juz nie mam. Ostania przekazalem na Twoj Fundusz Wyborczy... Znasz to haslo? Zdrowie Wasze w gardla nasze... Pozdr. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Re szukamy bykk-a IP: 212.244.189.* 30.05.01, 10:01 Zauwazylam, ze bykk to zdeklarowany fekalista.. Moze w poszukiwaniach isc tym tropem .... ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re szukamy bykk-a 30.05.01, 10:11 Gość portalu: ada napisał(a): > Zauwazylam, ze bykk to zdeklarowany fekalista.. > Moze w poszukiwaniach isc tym tropem .... > ada Myslisz, ze da sie wyczuc... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Re szukamy bykk-a IP: 212.244.189.* 30.05.01, 10:22 eliot napisał(a): > Gość portalu: ada napisał(a): > > > Zauwazylam, ze bykk to zdeklarowany fekalista.. > > Moze w poszukiwaniach isc tym tropem .... > > ada > > Myslisz, ze da sie wyczuc... > > Eliot > ))))))))))))))) Mialam raczej na mysli akcje przeczesania okolicznych (dla bykk-a) szaletow i sprawdzenie wszystkich babc (jesli takowe sa). Mogl sie bykk na babcie ucharakteryzowac ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re szukamy bykk-a 30.05.01, 10:32 Gość portalu: ada napisał(a): > Mialam raczej na mysli akcje przeczesania okolicznych (dla bykk-a) > szaletow i sprawdzenie wszystkich babc (jesli takowe sa). > Mogl sie bykk na babcie ucharakteryzowac > ada Jak dac Mu sciere w reke to wypisz wymaluj babcia k. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Kocy Re: Re szukamy bykk-a IP: 212.191.128.* 30.05.01, 10:42 Gość portalu: ada napisał(a): > > eliot napisał(a): > > > Gość portalu: ada napisał(a): > > > > > Zauwazylam, ze bykk to zdeklarowany fekalista.. > > > Moze w poszukiwaniach isc tym tropem .... > > > ada > > > > Myslisz, ze da sie wyczuc... > > > > Eliot > > > > ))))))))))))))) > > Mialam raczej na mysli akcje przeczesania okolicznych (dla bykk-a) > szaletow i sprawdzenie wszystkich babc (jesli takowe sa). > Mogl sie bykk na babcie ucharakteryzowac > ada odp bykk bardzo śmierdział fekaljami i amoniakiem - może to rzeczywiście szczur szaletowy - brrr...! A co do PiSi - do moze i lepszy niz inni - ale czy należy ciągle wybierać między mniejszym złem . Lepiej głosować na mnie ....bo jeąeli na nich , to nie tylko Koń się uśmieje ! Dziękuje za wsparcie na ratunek Konia , ale pamiętajcie o Kocybie - on też sie ostatno bardzo zagubił - nawet nie wiem czy wie że się znalazłem ?! On biedak mógł się z żalu zapic na śmierć . Pzdr. KON Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Franek trzezwiej! 30.05.01, 13:21 Gość portalu: Koń Kocy napisał(a): > > odp > bykk bardzo śmierdział fekaljami i amoniakiem - może to rzeczywiście szczur > szaletowy - brrr...! > A co do PiSi - do moze i lepszy niz inni - ale czy należy ciągle wybierać międz > y > mniejszym złem . Lepiej głosować na mnie ....bo jeąeli na nich , to nie tylko K > oń > się uśmieje ! > Dziękuje za wsparcie na ratunek Konia , ale pamiętajcie o Kocybie - on też sie > ostatno bardzo zagubił - nawet nie wiem czy wie że się znalazłem ?! On biedak > mógł się z żalu zapic na śmierć . > Pzdr. > KON > Glosowanie na Konia jest poza wszelka dyskusja! Tylko w Koniu nasza nadzieja! Koniu Prowadz! (nie musi to byc Kowno!)Wracajac zas do Kaczorkow to zwyczajnie bawi mnie sytuacja, w ktorej AWS zostanie poza Sejmem a Kaczorki beda glownymi rozgrywajacymi na "prawej" scenie "Jeszcze slychac szczek (wyborczy, chodzilo o szczęk bitewny, a nie psi szczek) i rzenie Konia"! To taka parafraza baardzo starego polskiego filmu. Kon a Sprawa wymaga Wielkiej Narodowej Debaty! Tak wiec Franek trzezwiej bo rozdziobia nas Kaczki z Nowej Paczki! Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Franek trzezwiej! 30.05.01, 13:43 PS. Zwyciestwo Konia i jego formacji w nadchodzacych wyborach jest juz przesadzone. Pora pomyslec o godnej roli dla Konia w przyszlosci. Kon, jako Prezydent Wszystkich Polakow powinien zajac poczesne miejsce w panteonie naszej narodowej histori... Ma ku temu najlepsze kwalifikacje tak moralne jak i polityczne! Eliot Jako samozwanczy rzecznik Komitetu Wyborczego "Kon na Prezydenta" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Koc Re: proponuję przyznać Koniowi dr.honoriscausa a potem Nobla IP: 212.191.128.* 30.05.01, 14:05 ....a potem, koniu do Ameryki z wykładami. Na Koń , na Koń.... Por. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: proponuję przyznać Koniowi dr.honoriscausa a potem Nobla 30.05.01, 15:57 To Kon Kocyby ma jak w banku! Wszelako wszystko po koleji. Poniewaz od 1990 roku wszystkie wybory w Polsce nie maja charakteru politycznego a jedynie humorystyczny przeto KON jest pierwszym POWAZNYM kandydatem politycznym na polskiej scenie, a nawet estradzie. A przyznac trzeba, ze Polakom potrzeba wreszcie powaznego kandydata, szczegolnie na trzecie tysiaclecie! Zaslugujemy na to by dostac prezydenta na miare swoich marzen i aspiracji. A i UE wreszcie znajdzie powaznego partnera do rozmow o naszym czlonkostwie (to dobre slowo...) w tej szacownej organizacji! Dlatego tez po spelnienu swojej misji KON moze spokojnie oczekiwac, ze splyna na Niego wszystkie zaszczyty i splendory od wdziecznego Narodu... i spolecznosci miedzynarodowej! Doktorat hippocausa przyznaja Mu wszystkie liczace sie uniwersytety zagraniczne jak i krajowe (no moze z wyjatkiem KUL-u). Nobla zasie dostanie za cud ekonomiczny, ktorego dokona w Polsce, czyniac ja kraina miodem i mlekiem plynaca jak i w Paryzu, gdzie wbrew przekonaniu panujacemu powszechnie uczyni ryz z owsa! Chylac glowe przed ta tak wielka postacia naszej malej Ojczyzny oczekuje od reszty Rodakow stosownych laudacji dla Konia! Pozdrawiam wszystkich zwolennikow Konia, wrogom po chrzescijansku wybaczam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Eliot - Koń to ma łeb - rozpieprz.ł AWS - teraz prowadzi rozmowy.. IP: 212.191.128.* 31.05.01, 07:19 Teraz prowadzi rozmowy z Kaczyńską z ,,Prawa i Sprawiedliwość".... To też dzięki niemu padnie jak żaba na asfalt / nie uwłaczając żabie /. Myślę , że po wykonanu zadania u Kaczyńskiej należałoby go skierować na placówkę do USA - oni też mają swoje Krzaki / Bushe /- mądra głowa im się przyda! Myślę , że warto zaznaczyć już teraz obecność Koni w historii Narodów wpisując go do Encyklopedii Powszechnej . Kioedyś śpiewano piosenki o naszym wielkim i jego kasztance ....może by tak ułożeć jakąś pieśń pochwalną na temat Konia Kocyby ? Zaczynam : Koń Kocyby , jak już wiecie Najmądrzejszy jest na świecie To nie myszka , ani ryba Bo go stworzył sam Kocyba . ...czekam na dalszy ciąg.... pzdr. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów 31.05.01, 11:20 Alez ten Kon ma leb! popatrz tylko: jako szef AWSP bedzie prowadzil rozmowy ze soba z ramienia PiSi! On jest jak ten impuls swietlny, ktory wylacial, zanim wlecial! Nobel szykuje sie nie tylko z ekonomii . Slyszalem, ze do wyborow szykuje sie nastepna formacja "prawicowa" Chadecja III RP Lecha Walesy. Jakbys nie pamietal kto zacz to przypominam, ze to taki jeden, ktory 22 lata temu (prawie) na grzbiecie Konia Kocyby przeskoczyl przez plot, co dalo Mu miejsce w historii... a zle sie skonczylo dla Stoczni... Ale wracajac do Konia to sam widzisz ile jeszcze roboty przed nim. Ale jak juz powstanie ta jedna jedyna Zjednoczona Narodowa Prawica im. Konia Franka Kocyby To Swiat caly oniemieje. Wiersze i piesni ukladac beda nie jakis chudopacholki jak Eliot (w wierszoklectwie zupelne beztalencie) ale noblowski kwiat literatury! A slawa Jego bedzie tak wielka, ze Moskalowi odbiora Order Jasnogorski i Koniowi Kocyby Go przypna bo tam Jego miejsce... Pozdr. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów IP: 212.244.189.* 31.05.01, 12:23 To juz nie Kon !!! To Konissimus !!! p.s. nie bardzo podoba mi sie , ze tak wybitna jednostka bedzie sie pospolitowala w towarzystwie tych dwoch malych kucykow... tj. .. kocykow ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por Kocy Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów IP: 212.191.128.* 31.05.01, 13:30 A może byśmy nazwali jakąś ulicę im . Konia Kocyby , a może salę w sejmie np. tą po AWs-ie - i w tej sali wisiałby obraz Konia Kocyby , a może pomniczek jakiś- cóż , że Koń jeszcze żyje...Koń Kocyby na to zasługuje ! A jak koń Kocyby będzie miał dzieci to upchniemy je w UOP-ie , ot takie Kocyki Konia Kocyby ...w prezencie damy im zamiast samochodów rowery , by nie zachorowały na pomroczność jasną . por. Kocyba syn Kocyby . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów 31.05.01, 14:53 Gość portalu: por Kocy napisał(a): > A może byśmy nazwali jakąś ulicę im . Konia Kocyby , a może salę w sejmie np. > tą po AWs-ie - i w tej sali wisiałby obraz Konia Kocyby , a może pomniczek > jakiś- cóż , że Koń jeszcze żyje...Koń Kocyby na to zasługuje ! > A jak koń Kocyby będzie miał dzieci to upchniemy je w UOP-ie , ot takie Kocyki > Konia Kocyby ...w prezencie damy im zamiast samochodów rowery , by nie > zachorowały na pomroczność jasną . > por. Kocyba syn Kocyby . To oczywiste, ze pomnik godny Konia stanie przed Sejmem! Wbudowana pozytywka bedzie odtwarzala stosowne do tego miejsca odglosy... Sale po AWS-ie nalezy najpierw odkazic, okadzic i wyswiecic (czy Jego Eminencja nie bedzie zbyt niski ranga...?). Na nazwanie mianem Konia Kocyby sala ta nie zasluguje, ale na sale im. Podogonia Konia Kocyby ostatecznie mozna sie zgodzic. Potomstwu Konia poddana bedzie ziemia i morze i wszelkie stworzenie po kres dziejow. To wszytko oczywiscie dopiero na poczatek Ale od czegos trzeba zaczac...)) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Koń Kocyby - Geniusz Karpat i Sudetów 31.05.01, 14:43 Gość portalu: ada napisał(a): > To juz nie Kon !!! To Konissimus !!! > > p.s. nie bardzo podoba mi sie , ze tak wybitna jednostka > bedzie sie pospolitowala w towarzystwie tych dwoch malych > kucykow... tj. .. kocykow > > ada Kon Kocyby jest tez wielki wielkoscia ducha! Nie bedzie ponizal kucykow! On wszelkie zlo zwalczy wdziekiem i godnoscia osobista! Ot co! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2001 A ja chce kasy! IP: *.dex.tpnet.pl 31.05.01, 14:02 A ja chce dzisiaj odebrac pensje bo to juz 31 maja. Potem sie zastanowie nad kocami i nad reszta)) Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: A ja chce kasy! 31.05.01, 14:40 Gość portalu: Medi2001 napisał(a): > A ja chce dzisiaj odebrac pensje bo to juz 31 maja. Potem sie zastanowie nad > kocami i nad reszta)) Spiesz sie bo niedlugo bez ulozenia wierszyka na czesc, odmalowania na plotnie, lub chocby odlania w brazie Konia, zadnych wyplat nie bedzie!!! Zrozumiano! Rozjesc sie! Wolno palic! Wolno skoczyc na piwo (bezalkoholowe))) St. Kapral Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2001 Re: A ja chce kasy! IP: *.dex.tpnet.pl 31.05.01, 15:00 Niejaki Lepper Andrzej odslonil byl niedawno obelisk ku czci bitwy z policjantami. On moze a my nie mozemy czegos odslonic ku czci K.? ) P.S. Kasy jeszcze nie odebralem a juz 15.00 Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: A ja chce kasy! 31.05.01, 15:32 Gość portalu: Medi2001 napisał(a): > Niejaki Lepper Andrzej odslonil byl niedawno obelisk > ku czci bitwy z policjantami. On moze a my nie mozemy > czegos odslonic ku czci K.? ) > P.S. Kasy jeszcze nie odebralem a juz 15.00 Oczywiscie, ze odslonimy! Kon bedzie mial ogon zadarty go gory... i bedzie stal tylem do Sejmu... Odbierz kase dobrze radze, bo moze byc za pozno! Albo niech Ci wplacaja na konto. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2001 Udalo sie! :) IP: *.dex.tpnet.pl 01.06.01, 08:53 Jednak odebralem salatke przed koncem pracy Klopot w tym ze dzisiaj slabo widze na oczy)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Udalo sie! :) 01.06.01, 09:12 Gość portalu: Medi2001 napisał(a): > Jednak odebralem salatke przed koncem pracy > Klopot w tym ze dzisiaj slabo widze na oczy)))))))))) Alkohol nieznanego pochodzenia sie trafil...??? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2001 Re: Udalo sie! :) IP: *.dex.tpnet.pl 01.06.01, 09:24 eliot napisał(a): > Gość portalu: Medi2001 napisał(a): > > > Jednak odebralem salatke przed koncem pracy > > Klopot w tym ze dzisiaj slabo widze na oczy)))))))))) > > Alkohol nieznanego pochodzenia sie trafil...??? > > Eliot > Zaczelo sie niewinnie , bo od czeskiej Beherovki, a skonczylo sie o ....2 w nocyAch te nocne Polakow rozmowy... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Udalo sie! :) 01.06.01, 09:37 Gość portalu: Medi2001 napisał(a): > > > Zaczelo sie niewinnie , bo od czeskiej Beherovki, a skonczylo sie o ....2 w > nocyAch te nocne Polakow rozmowy... Beherovke bardzo lubie, ale po wiekszej ilosci kac bywa okrutny... Pamietasz cos z tych rozmow...? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2001 Re: Udalo sie! :) IP: *.dex.tpnet.pl 01.06.01, 09:44 eliot napisał(a): > Gość portalu: Medi2001 napisał(a): > > > > > > Zaczelo sie niewinnie , bo od czeskiej Beherovki, a skonczylo sie o .... > 2 w > > nocyAch te nocne Polakow rozmowy... > > Beherovke bardzo lubie, ale po wiekszej ilosci kac bywa okrutny... > Pamietasz cos z tych rozmow...? > > Eliot > Buahahahaha...pamietam gdyz, w trakcie zrobilem sobie maly antrakt, koncetrujac szczegolnie na wodzie mineralnej, dzieki temu udalo sie nastawic budzik na 7 ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Udalo sie! :) IP: 212.244.189.* 01.06.01, 11:43 Widze, ze tu sie tocza prawdziwie meskie rozmowy... A to dzisiaj Dzien Dziecka. Ciekawam , co ma do zaoferowania Kon w temacie ''Kon Kocyby - dzieciom !' ? Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medi2001 Re: Udalo sie! :) IP: *.dex.tpnet.pl 01.06.01, 11:52 Gość portalu: ada napisał(a): > Widze, ze tu sie tocza prawdziwie meskie rozmowy... > > A to dzisiaj Dzien Dziecka. Ciekawam , co ma do zaoferowania > Kon w temacie ''Kon Kocyby - dzieciom !' ? > > Pozdr Generalnie to rzeczywiscie najlepsze zyczenia dla wszystkich z forum z okazji dnia dziecka0 > ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Udalo sie! :) 01.06.01, 12:01 Gość portalu: ada napisał(a): > Widze, ze tu sie tocza prawdziwie meskie rozmowy... > > A to dzisiaj Dzien Dziecka. Ciekawam , co ma do zaoferowania > Kon w temacie ''Kon Kocyby - dzieciom !' ? > > Pozdr > ada No wlasnie, Dzien Dziecka! Wszelkiej Dziatwie wszystkiego najlepszego! Calusy i usciski! Ze szczegolnym uwzglednieniem dziewczynek powyzej 15 roku zycia... za zezwoleniem prokuratora Eliot ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Udalo sie! :) 01.06.01, 11:56 Gość portalu: Medi2001 napisał(a): > > > > Buahahahaha...pamietam gdyz, w trakcie zrobilem sobie maly antrakt, koncetrujac > > szczegolnie na wodzie mineralnej, dzieki temu udalo sie nastawic budzik na 7 > ))) Taaak... nastawienie budzika czasami decyduje, w takich chwilach, o calej przyszlosci czlowieka... albo przynajmniej o nastepnej wyplacie... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Udalo sie! :) IP: 212.244.189.* 01.06.01, 12:27 Ja rowniez: z okazji Dnia Dziecka caluje wszystkich chlopcow bez wzgledu na wiek (chcialam dodac: i plec , ale bez przesady z ta poprawnoscia polityczna). Zauwazylam, ze nie ma dzisiaj ani Kocyby ani Konia. Moze zarabiaja kase na kampanie... Przedstawienie dla dzieciakow daja: Kon jako Kon, Kocyba jako woltyzer(ka). Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Udalo sie! :) 01.06.01, 12:32 Gość portalu: ada napisał(a): > Ja rowniez: z okazji Dnia Dziecka caluje > wszystkich chlopcow bez wzgledu na wiek > (chcialam dodac: i plec , ale bez przesady > z ta poprawnoscia polityczna). > > Zauwazylam, ze nie ma dzisiaj ani Kocyby ani Konia. > Moze zarabiaja kase na kampanie... > Przedstawienie dla dzieciakow daja: Kon jako Kon, > Kocyba jako woltyzer(ka). > > Pozdr > ada > Tak to wyglada, ze Kocyba wskoczyl na konia i pognal w dal... MOze spotkamy Go na jakims pikniku country, moze jako Pegaza w Goraszce na pokazach lotniczych? Kto moze to wiedziec... Pozdrawiam )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Witam Adę , Elota i Ciebie Medi- cóż komputer też ma swoje kaprysy IP: 212.191.128.* 01.06.01, 13:25 Przykro mi .Długo barłożyłem wczoraj w nocy razem z Medi - Beherowka powala. Dziwię się , że Medi nie pamięta wczorajszego dnia , bo go prosiłem o usprawiedliwienie mojej nieobecności . Dzisiaj Koń przyjechał do mnie w odwiedziny ... i zrobiliśmy dzieciom frajdę - woził ich z okazji Święta Dzieci na swoim grzbiecie . Przy okazji rozpoczął swoją kampanie wyborczą skokiem przez mur awuesowskiej głupoty - geniusz Bauc stanowił opokę tego muru. Ja skromnie u boku swojego Konia stanowiłem drugi plan - wszyscy krzyczeli :Koń na premiera ! Obawiam się , że od dzisiaj nie będzie się mówiło Koń Kocyby , a Kocyba Konia . Zapomnuiałem o Was : ,, Z okazji Dnia Dziecka " - wszystkiego Naj...- ze szczególnym wyróżnieniem Ady . Szkoda , ze jej nie było na pikniku ! A Beherowka lepsza od denaturatu ! Medi nieźle zarabiasz skoro wczoraj tak stawiałeś ... Eliot z tym ogonem konia to trochę przesadziłes , bo Koń od czasu kiedy chciał go wykorzystać seksualnie bykk , boi się wystawiać zad na widok publiczny ...fobia po ciężkich przeżyciach z bykkiem. Ostatnio śpiewam piosenkę ,, Gdy mi Konia zabraknie..." Pzdr. Kocyba Konia . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Witam Adę , Elota i Ciebie Medi- cóż komputer też ma swoje kaprysy 01.06.01, 13:34 No coz... beherovka potrafi niezle w glowie namieszac. A ja juz myslalem, ze Cie pokaza jak w Goraszce na Koniu jako Pegazie ulatujesz gdzie w przestworza... Kon stoi tylem do parlamentu (i ogon w gorze) bo tu chodzi o wiatry... Tzn. o wiatry historii oczywiscie...!!! )) Pozdrawiam i zegnam do poniedzialku Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
medi2001 Re: Witam Adę , Elota i Ciebie Medi- cóż komputer też ma swoje kaprysy 01.06.01, 13:44 Beherovka jest tania)...w Czechach Czym predzej smignalem do banku, co by wplacic kaske, zostawilem tylko malenkie "co nie co" co by uczcic Dzien Dziecka. I tym optymistycznym akcentem pozdrawiam Konia (i niech tak nie skacze, bo muru glupoty nigdy nie przebije)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Koc Re: Sensacja !!! Koń Kocyby istnieje już od czasów najdawniejszych !! IP: 212.191.128.* 04.06.01, 10:18 Archeolodzy ostatnio odkryli w mieście Pcim Dolny , w warstwie jurajskiej starodruki o wielkiej wartości historycznej . Wg tych dokumentów potwierdza się prawda o pochodzeniu Konia Kocyby. Już w dawnuch latach niejaki cenzor Brzechwus pisał peany na jego temat. Pierwsze informacje na jego temat zostały już przetułmaczone na język polski - oto fragment : ,, O większego trudno zucha , Jak Kocyby Koń - psiajucha. On nikogo sie nie boi , Przy Szkaradku mężnie stoi, I tą awuesowska zgraje , Ciągle beszta , gani , łaje, I nie będzie koniem chyba , Jak nie przegna PiSi - grzyba..." Przekazując ta ważną dla ludzkości informację - pozdrawiam . Porucznik Kocyba syn Franka Kocyby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Koc Re: Sensacja !!! Koń Kocyby istnieje już od czasów najdawniejszych !! IP: 212.191.128.* 04.06.01, 10:54 Archeolodzy ostatnio odkryli w mieście Pcim Dolny , w warstwie jurajskiej starodruki o wielkiej wartości historycznej . Wg tych dokumentów potwierdza się prawda o pochodzeniu Konia Kocyby. Już w dawnych latach niejaki cenzor Brzechwus pisał peany na jego temat. Pierwsze informacje na jego temat zostały już przetułmaczone na język polski - oto fragment : ,, O większego trudno zucha , Jak Kocyby Koń - psiajucha. On nikogo sie nie boi , Przy Szkaradku mężnie stoi, I tą awuesowska zgraje , Ciągle beszta , gani , łaje, I nie będzie koniem chyba , Jak nie ,,przegna PiSi - grzyba..." Przekazując ta ważną dla ludzkości informację - pozdrawiam . Porucznik Kocyba syn Franka Kocyby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Sensacja !!! Koń Kocyby istnieje już od czasów najdawniejszych !! IP: 212.244.189.* 04.06.01, 12:05 Pragne nadmienic dla porzadku, ze slynny ksiadz Chmielowski konstruujac w swej slynnej Encyklopedii ksiedza Chmielowskiego slynne haslo: KON JAKI JEST KAZDY WIDZI mial na mysli nie innego konia , jak Konia Kocyby wlasnie. To , ze w hasle nie wystepuje Kocyba stad sie wzielo, iz zostal on (Kocyba) przysposobiony przez Konia w czasach pozniejszych. Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: Sensacja !!! Koń Kocyby istnieje już od czasów najdawniejszych !! IP: 212.191.128.* 04.06.01, 13:20 Gość portalu: ada napisał(a): > Pragne nadmienic dla porzadku, ze slynny ksiadz Chmielowski > konstruujac w swej slynnej Encyklopedii ksiedza Chmielowskiego > slynne haslo: KON JAKI JEST KAZDY WIDZI mial na mysli nie > innego konia , jak Konia Kocyby wlasnie. > To , ze w hasle nie wystepuje Kocyba stad sie wzielo, iz zostal on > (Kocyba) przysposobiony przez Konia w czasach pozniejszych. > > Pozdr > ada > odp. Ado . ZacZyna się potwierdzać fakt zrodzenia Kocyby przez jego własnego Konia , co potwierdzają nie tylko najnowsze odkrycia archeologiczne , ale także wcześniejsze encyklopedyczne wzmianki o Nim . Zauważyłem Ado , że Ciebie też przeraża agresja na forum - czasem mnie się wydaje że ludzie którzy nie mają nic do powiedzenia ,, zwyczajnie chamią ".Jast na forum kilka osób którzy ciekawie argumentują i z nimi trzeba rozmawiac , bo wchodzenie w jaskąkolwiek dyskusję kończy się rozczarowaniem ...myślę , że jeżeli / jesteś nowa / poznasz forum to będziesz wiedziała kogo pomijać milczeniem ...a jak się bardzo zawiedziesz na swojej intuicji zawsze można wrócić ty do Konia Kocyby i tak zwyczajnie odreagować . Pzdr. Koń Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Sensacja !!! Koń Kocyby istnieje już od czasów najdawniejszych !! 04.06.01, 15:38 Gość portalu: por. Koc napisał(a): > Archeolodzy ostatnio odkryli w mieście Pcim Dolny , w warstwie jurajskiej > starodruki o wielkiej wartości historycznej [ciach...] > Przekazując ta ważną dla ludzkości informację - pozdrawiam . > Porucznik Kocyba syn Franka Kocyby . A dworowano sobie gdy podawalem, ze rod swoj Kon Kocyby wiedzie prosto od Konia Trojanskiego porzez Senatora za cesarza Kaliguli, Konia Jaki Jest, po czasy juz nam wspolczesne! Jednakowoz nowoodkryte dokumenty przechodza najsmielsze oczekiwania! Pokazuje to, ze Kon Kocyby jest nam nie tylko ojcem duchowym lecz wrecz biologicznym! Jakze smetnie teraz brzmi przy Koniu Kocyby nasz zalosny "homo sapiens"!(jesli juz to hippo sapiens... Dodac do tego trzeba, ze ojcem duchowym jest nam Pegaz, rowniez przodek, chociaz mityczny Konia Kocyby! A i naszej kultury, ktora tak sie przeciez chlubimy! Ludzkosc jeszcze dlugo bedzie musiala splacac swoj dlug zaciagniety wobec Konia Kocyby! Czy ludzkosc bylaby ludzkoscia bez Konia...??? Jaka rola zostala odegrana przez Konia Kocyby w procesie uczlowieczania malpy odpowie dopiero nauka przyszlych stuleci. My skromni potomkowie tych uczlowieczonych mozemu Mu tylko zlozyc swoj najglebszy hold!!! ))) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Sensacja !!! Koń Kocyby istnieje już od czasów najdawniejszych !! IP: 212.244.189.* 05.06.01, 08:25 W swietle ostatnich wydarzen zwiazanych z osoba (tak !!!) Konia Kocyby, nader udatnie przedstawionych w porywajacym wystapieniu Eliota, dziwnym byc sie zdaje, iz odcisnal On (Kon) tak slabe pietno na jezyku naszym. Ze znanych powiedzen zwiazanych z Koniem przychodza mi na mysl tylko: - krolestwo za Konia !!! - konska dawka - konskie zdrowie - silny , jak Kon - Konskie nazwisko ( tytul u Czechowa) - Nasza szkapa (tytul u Konopnickiej) - Konia z rzedem temu, co .... - Konskowola (miejscowosc) - ty stary Koniu he he he (rubaszne) - znac sie , jak lyse Konie - z nim to mozna Konie krasc - Kon zawinil, Cygana powiesili (czy jakos tak) - Koniokrady (film, nie pamietam czyj) - Kon ma cztery nogi i tez sie potknie Wiecej nie pamietam Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: por. Koc Re: Sensacja !!! Koń Kocyby istnieje już od czasów najdawniejszych !! IP: 212.191.128.* 05.06.01, 09:31 A gdzie : 1.Łysek z pokładu Idy 2.Nie bij konia na postoju - bez podtekstów . 3.Kończyna - anatomiczne 4.Końcówka - taka rasa koni np . jak Koń Przewalskiego 5.Koński ogon - fryzjerskie 6.Koń/n/ica - / czy jakoś tam - dobre sobie / - żydowski koń starego Icka 7.Na pochyłe drzewo wszystkie konie skaczą 8.Wałkoń - koń szańcowy zwany czasami okopowym . Historia Konia Kocyby jest bardzo długa - zresztą pieknie Eliot to udowodnił , i dlatego zaczynam wierzyć , że podważona zostanie teoria Darwina i się okaże , że człowiek pochodZi od Konia . Fakt , że o koniu mamy tyle informacji w literaturze / tak wykazała Ada / wyraźnie wskazuje ,że Kon istniał już wtedy kiedy nastąpił Wielki Wybuch . Pzdr. por.Koc vel Kocyba sun Franka Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: I to ma byc malo???? 05.06.01, 09:49 Alez Ada to ma byc malo!!!?? A-do-daj ( do tego np: KONiczyne KONstancin KONin KONskie KONewke KONstantego Wielkiego KONcelebracje KONstytucje KONfirmacje KONfabulacje i co sie z tym wiaze KONstantego Miodowicza I te byty mozna mnozyc. Cala nasza rzeczywistosc KONstytuuje sie na KONIU Kocyby! Ado spojrz na rzeczywistosc otwartym okiem! Sama cytowalas dobrodzieja Chmielowskiego! KON jaki jest KAZDY widzi!!!! Pozdr. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: I to ma byc malo???? IP: 212.244.189.* 05.06.01, 11:19 KONwalia KONiak (w pewnych kregach zwany snobistycznie Cognac) oKON (ichtiologiczne) KONiecpolski (historyczne) jestem coraz bardziej zachwycona... )) ... i jeszcze to porazajace swa prostota i nieuchronnoscia slowe: KONiec .... ... i tajemnicze , fascynujace: +/- niesKONczonosc ... Wchodzimy w wysokie rejony uogolnienia, zagadki bytu itympodobnych. I pomyslec, ze wszystko to za sprawa nieznanego szerzej Franka Kocyby , ktory w bezinteresownym gescie udostepnil nam wszystkie zalety swego Konia, samemu trzymajac sie przy tym skromnie w cieniu Wielkiego Czworonoga. Czy nie nalezaloby jakos Franka uhonorowac ? Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: I to ma byc malo???? 05.06.01, 12:53 Gość portalu: ada napisał(a): > I pomyslec, ze wszystko to za sprawa nieznanego szerzej > Franka Kocyby , ktory w bezinteresownym gescie udostepnil > nam wszystkie zalety swego Konia, samemu trzymajac sie > przy tym skromnie w cieniu Wielkiego Czworonoga. > Czy nie nalezaloby jakos Franka uhonorowac ? > > Pozdr > ada Alez oczywiscie! Franek,w odpowienim czasie ostanie uhonorowany Orderem Konia Kocyby Pierwszej Klasy (ze Zlota Podkowa). To najwyzsze odznaczenie jakim moze zostac uhonorowany czlowiek. Jest to tzw, order "chlebowy" bo dodatkowo przysluguje worek obroku na tydzien i swieza sciolka na koszt panstwa! Ale, smiem przypuszczac, Franek jako czlek skromny ponad miare i te dobra przekaze dla innych, moze mniej obdarowanych przez nature i los zwierzat...a pokaranych przez szerzace sie ostatnio choroby... Pewnie juz ma wlasne typy...;- ))))))))))))) Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: I to ma byc malo???? IP: 212.244.189.* 05.06.01, 13:23 eliot napisał(a): >> Ale, smiem przypuszczac, Franek jako czlek skromny ponad miare i te dobra > przekaze dla innych, moze mniej obdarowanych przez nature i los zwierzat...a > > pokaranych przez szerzace sie ostatnio choroby... Pewnie juz ma wlasne typy...; > - Totez ja , poznawszy szczodrobliwosc i bezinteresownosc Franka, z ktorym od niedawna mam zaszczyt tu obcowac, myslalam raczej o jakiejs nagrodzie niematerialnej , ktora uwiecznilaby dla potomnosci skromne, ale jakze szlachetne w swej prostocie nazwisko Kocyba. A uwiecznic nazwisko Franka , po wsze czasy , mogloby ustanowienie, na jego czesc, np. nowej jednostki miary o nazwie: KOCYBEL (Kocyba + decybel) W kocybelach mozna byloby np. wymierzac poziom szumu panujacego w glowach politykow lub jakies inne poziomy u tej kategorii ludzi. Nadmieniam, ze jest to moj oryginalny pomysl , z powodu ktorego odczuwam sluszna dume, a przyszedl mi on do glowy , gdy w innym miejscu przeczytalam, ze Franek ma wyksztalcenie techniczne, tak ze i w tym przypadku nalezy odnotowac tworcza inspiracje Franka, ktory poniekad okazuje sie muza byc. Pozdr ))) ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re Uaaaaa....ale pochlałem......obudził mnie Koń i co ja widzę.... IP: 212.191.128.* 05.06.01, 14:42 ....strułem się tą dętką i przespałem kilka dni...a nis mam fioletowy jak kolor purpurata ....dopiero jak Koń mi mordę polizał ...obudziłem się . A tu tyle miłych zmian... Kochani suszy mnie niemiłosiernie / liżę z pragnienia folię w oknach stajni /...orderów nie chcę ...marzę o tym płynie fioletowym który postawi znów mnie na nogi...pragnieniem moim jest aby podstawowa jednostka ku mojej pamięci nazywała się imbecybel...potem w dół decybel...niesiołcybel... W swoim barłogu mam jakiegoś gościa ...nie znam go...jak się obudzi to się dowiem z kąd się wziął...bardzo szkaradna jednostka...z kieszeni mu wystaje mandat delegata na zjazd A...dalej nie mogę przeczytać , bo wzrok zachodzi mi fioletem . Konia wysłałem po Przemysławkę - przecenili w kiosku Ruch-u....ale będzie impreza...Koń by się uśmiał. Pzdr. Franek Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re Uaaaaa....ale pochlałem......obudził mnie Koń i co ja widzę.... 05.06.01, 15:01 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > ....strułem się tą dętką i przespałem kilka dni...a nis mam fioletowy jak kolor > > purpurata ....dopiero jak Koń mi mordę polizał ...obudziłem się . > A tu tyle miłych zmian... > Pzdr. > Franek Wyraznie trzeba ustanowic jeszcze jedna jednostke, konkretnie: Kocydentke )) Bedzie ona mierzyla stan Franka po dentce... Oj Franek Franek! Co Ty bys bez tego Konia zrobil...)) Eliot PS. W ktorym kiosku te Przemyslawke daja...? E.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Re Uaaaaa....ale pochlałem......obudził mnie Koń i co ja widzę.... IP: 212.244.189.* 06.06.01, 10:23 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > ....strułem się tą dętką i przespałem kilka dni... A gdziez to sie tak Kocyba , jak mawia lud, uwalil ? Czy aby nie w autokarze do Torunia ? I w jakiej sprawie Kocyba sie uwalil ? Czy aby nie w sprawie kandydata Janiszewskiego, ktory dzialania pasazerow autokaru nazwal prowokacja ? Jak tam bylo, tak bylo, w kazdym razie, jesli Kocyba prowokowal, to dobrze prowokowal i mial prawo sie potem napic, bo kawal dobrej roboty wykonal , no trudno.... Pozdr )) ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: I to ma byc malo???? 05.06.01, 14:53 Gość portalu: ada napisał(a): > > A uwiecznic nazwisko Franka , po wsze czasy , mogloby ustanowienie, > na jego czesc, np. nowej jednostki miary o nazwie: > > KOCYBEL (Kocyba + decybel) > > W kocybelach mozna byloby np. wymierzac poziom szumu > panujacego w glowach politykow lub jakies inne poziomy > u tej kategorii ludzi. > > Nadmieniam, ze jest to moj oryginalny pomysl , z powodu ktorego > odczuwam sluszna dume, a przyszedl mi on do glowy , gdy w innym > miejscu przeczytalam, ze Franek ma wyksztalcenie techniczne, tak > ze i w tym przypadku nalezy odnotowac tworcza inspiracje Franka, > ktory poniekad okazuje sie muza byc. > > Pozdr ))) > ada Ado! Jestem Dumny z Ciebie! Te jednostki miar mozna ujednolicic stosujac system KOCY. np.: KocyDyna - jednostka sily politycznej jakiejs partii Kocydyna - do opatrywania ciosow i ran wyborczych (UW pod rozwage...) Kocyram - jednostka pamieci elektoratu (hasel wyborczych) Kocybut - jenostka miary obuwia Kocyboot - jednostka wypornosci mierzona w KocyTonach Kocyton - jednostka sily oddzialywania polityka na wyborcow - nie mylic z KocyTona. Kocybit i Kocybajt - podstawowe jednostki informacji. I moze jeszcze najwazniejsza chyba jednostka: Kocyjoke mierzaca poczucie humoru! Pozdrawiam )) i zycze duuuzo Kocyjokow Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: I to ma byc malo???? IP: 212.244.189.* 06.06.01, 10:29 eliot napisał(a): > Kocydyna - do opatrywania ciosow i ran wyborczych (UW pod rozwage...) > I moze jeszcze najwazniejsza chyba jednostka: Kocyjoke mierzaca poczucie humoru > > Pozdrawiam )) i zycze duuuzo Kocyjokow A beda mi potrzebne, oj beda, jako elektoratowi UW , co wyznaje nie bez nuty (zrozumialej, jak sadze) melancholii )))) Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: I to ma byc malo???? 06.06.01, 15:10 Gość portalu: ada napisał(a): > > eliot napisał(a): > > > > Kocydyna - do opatrywania ciosow i ran wyborczych (UW pod rozwage...) > > > I moze jeszcze najwazniejsza chyba jednostka: Kocyjoke mierzaca poczucie h > umoru > > > > Pozdrawiam )) i zycze duuuzo Kocyjokow > > A beda mi potrzebne, oj beda, jako elektoratowi UW , > co wyznaje nie bez nuty (zrozumialej, jak sadze) melancholii )))) > Pozdr > ada OOO!!! To juz zamawiaj Kocydyne i Kocyjoki w KocyTonach. Bo inaczej Kocyblue murowane! Pozdr )) Duzo Kocycalusow Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re ten cholerny Koń wypił Przemysławkę i zeżarł klawiaturę.... IP: 212.191.128.* 07.06.01, 07:45 Jednostkę kocydentkę rezerwuję dla siebie , jako jednostkę max ilorazu ,, intelegencji " Ada mnie wyczu ła - przynaję , byłem w Toruniu . Zaprosił mnie za friko moj kolega były minister rolnictwa - ,,bałagany' były za darmo , zakaska ...no i nowe znajomości...czyli Platforma Obywatelska w całej krasie ! Eliot jednostka Kocyjoker / trochę modyfikuję / - wspaniała , i dlatego rezerwuje ją na forum dla niektórych dyskutantów - będę ją częto używał .... Ten cholerny Koń po drodze wypił cały zapas Przemysławki , a jak przyszedł do stajni to na zagrychę zjadł mi klawiature i zabrał się za łącze...za c diabła nie mogłem wejśc na forum . Co sie dzieje ???!!!! Pozdrawiam F. Kocyba Uciekam i nadaję ....bo znów może sie okazać , że wiadomości nie nadam . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re ten cholerny Koń wypił Przemysławkę i zeżarł klawiaturę.... 07.06.01, 09:53 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > Ten cholerny Koń po drodze wypił cały zapas Przemysławki , a jak przyszedł do > stajni to na zagrychę zjadł mi klawiature i zabrał się za łącze...za c diabła > nie mogłem wejśc na forum . Co sie dzieje ???!!!! > Pozdrawiam > F. Kocyba > Uciekam i nadaję ....bo znów może sie okazać , że wiadomości nie nadam . Bo Konia trzeba karmic! jak mu zezarles caly obrok to co sie dziwisz? Przemyslawke wypil w nadzieji, ze zostanie poslem z PO. Ale zes w tym Toruniu narozrabial!!! I gdzie sie teraz biedny minister, sierota, podzieje...? Na PO juz go nie chca, w PiSi spalony, przyjdzie sie z Marianem przeprosic... To juz chyba lepiej kamienie tluc... albo do Millera zapisac...)) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Re ten cholerny Koń wypił Przemysławkę i zeżarł klawiaturę.... IP: 212.244.189.* 07.06.01, 10:09 eliot napisał(a): >. Ale zes w tym Toruniu > narozrabial!!! I gdzie sie teraz biedny minister, sierota, podzieje...? > Na PO juz go nie chca, w PiSi spalony, przyjdzie sie z Marianem przeprosic... > To juz chyba lepiej kamienie tluc... albo do Millera zapisac...)) > Do Millera !!! )) Moglby robic za mlodego, bo wsrod kandydatow z SLD 15% to maja byc mlodzi. Musi tylko pan minister udowodnic , ze mlodym jest. To latwe. Ja wczoraj slyszalam, jak Miller zapytany przez dziennikarza kto jest: mlody, odpowiedzial cytatem z Hemingwaya: - Kto jest mlody to sie okazuje nad ranem Wystarczy zatem, ze pan minister w slowie : okazuje , zmieni literke o na u, zrobi sie z tego: ukazuje, minister nad ranem ukaze sie Millerowi i moze zostanie uznany za mlodego, zdolnego. Pisze to, zeby pomoc troche zmaltretowanemu ministrowi, bo mam jakies niejasne wyrzuty sumienia.... Wiesz Franek, moze troche przesadziles... )) Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re ten cholerny Koń wypił Przemysławkę i zeżarł klawiaturę.... 07.06.01, 10:24 Gość portalu: ada napisał(a): > - Kto jest mlody to sie okazuje nad ranem > > Wystarczy zatem, ze pan minister w slowie : okazuje , zmieni literke o na u, > zrobi sie z tego: ukazuje, minister nad ranem ukaze sie Millerowi i moze zosta > nie > uznany za mlodego, zdolnego. > > Pozdr > ada > Minister ukaze sie nad ranem Millerowi i mu okaze...??? Ciekawosc co??? )), ze mlody jeszcze i zdolny... Myslisz, ze wtedy mialby u Millera szanse!!!??? Ale ogolnie to masz racje,ze Franek strasznie zmaltretowal Pana Ministra. Franek miejze litosc! To jednak minister, pomimo, ze nie wyglada... Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Re ten cholerny Koń wypił Przemysławkę i zeżarł klawiaturę.... IP: 212.244.189.* 07.06.01, 10:51 eliot napisał(a): > Ale ogolnie to masz racje,ze Franek strasznie zmaltretowal Pana Ministra. Frane > k > miejze litosc! To jednak minister, pomimo, ze nie wyglada... > Otoz to, otoz to... Jak poucza Leszek Miller: prawdziwego mezczyzne poznaje sie nie po tym, jak zaczyna , tylko po tym , jak konczy. Ja bym rozrzerzyla te smiala teze o : ... i nie po tym , jak wyglada, ale po tym kiedy sie ukazuje oraz jak i co okazuje. Nie ukrywam, ze przemawiajac tu za min. J. uprawiam niejaka prywate. Czlowiek ow bowiem operowal niegdys zwawo w moim regionie. Istnieje obawa, ze jesli sie nie zalapie w stolicy, to wrocic zechce .... )) Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Re ten cholerny Koń wypił Przemysławkę i zeżarł klawiaturę.... 07.06.01, 14:45 Gość portalu: ada napisał(a): > > Nie ukrywam, ze przemawiajac tu za min. J. uprawiam niejaka prywate. > Czlowiek ow bowiem operowal niegdys zwawo w moim regionie. > Istnieje obawa, ze jesli sie nie zalapie w stolicy, to wrocic zechce .... ) > ) > Pozdr > ada > > W chwili obecnej Twoja obawa jest calkowicie zrozumiala. Minister J. ma obecnie duze szanse wrocic w Twoje strony. Miller jak zobaczy jak Pan Minister konczy moze nie byc taki chetny... Widze jednak dla Ciebie pewna szanse! Ale albo Franek musi byc trzezwy, albo Kon pijany. O to drugie latwiej...Moze cos Panu Ministrowi zalatwia... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: pogalopowałem po tematach i sie przeraziłem- ja prosty Koń Kocyby IP: 212.191.128.* 08.06.01, 08:56 Ile w nich agresji , chamstwa , prostactwa .....czy Wy / My / ludzie musicie upodabniać do zwierząt ! Rozumię Kocybę - prosty chłop , alkoholik , ale reszta ? Jestem gotów jako Koń stawiić czoła każdemu ,, wariatowi " , czy to przyniesie efekt ? Może ! Widzę trochę postępu ....ale... To co na forum się dzieje , mżna przyrównać do inf. sex ,, Babilon " - każdy lubi seks ale , czy trzeba te sprawy załatwiać na środku ulicy - nawet my Konie robimy to w bardziej intymnych warunkach... Trochę się zdenerwowałem , rozczuliłem - jak to Koń ! Pozdrawiam i szybko przekazuję informację , bo mój komputer często milknie i wiadopmość wypada . KOŃ Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: pogalopowałem po tematach i sie przeraziłem- ja prosty Koń Kocyby 08.06.01, 10:56 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > Ile w nich agresji , chamstwa , prostactwa .....czy Wy / My / ludzie musicie > upodabniać do zwierząt ! Rozumię Kocybę - prosty chłop , alkoholik , ale > reszta ? > KOŃ Koniu! ta lista nie rozni sie na niekorzysc od innych zob. np. na psp(olityka). Czasami wrecz na korzysc... Ludzie nie upodobnia sie do zwierzat, niestety, zwierzeta zachowuja sie racjonalnie... Czlowiek ta nieszczesna pomylka natury niestety nie... Tu kierunek "rozwoju" jest odwrotny, popatrz na siebie Koniu, od konika polnego do Konia Kocyby !!! Gatunek Homo nazwal sie "sapiens" i mysli, ze mysli. Toz to ledwie hominidae (czlowiekowate)! Te nieliczne swiatelka rozumu sa jak swieczki na wietrze. Tylko patrzec jak zgasna... Pozdr. Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: pogalopowałem po tematach i sie przeraziłem- ja prosty Koń Kocyby IP: 212.244.189.* 08.06.01, 11:15 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > Ile w nich agresji , chamstwa , prostactwa .....czy Wy / My / ludzie musicie > upodabniać do zwierząt ! Rozumię Kocybę - prosty chłop , alkoholik , ale > reszta ? > Jestem gotów jako Koń stawiić czoła każdemu ,, wariatowi " , czy to przyniesie > efekt ? Może ! Widzę trochę postępu ....ale... > To co na forum się dzieje , mżna przyrównać do inf. sex ,, Babilon " - każdy > lubi seks ale , czy trzeba te sprawy załatwiać na środku ulicy - nawet my Konie > > robimy to w bardziej intymnych warunkach... > Trochę się zdenerwowałem , rozczuliłem - jak to Koń ! Koniu, nie upadaj na duchu ! Mnie tez mierzi chamstwo i plugawy jezyk. Mnie tez wyprowadzaja czasem z rownowagi ludzie, ktorzy przychodza na Forum nie po to , zeby pogadac z innymi ludzmi (nawet ostro) , ale po to , zeby ich unurzac w kloace. Ale , Koniu, spoko.... luzik ... Uwazam , ze najlepszym sposobem na chamow jest wysmianie ich, osmieszenie. Niestety , czesto brakuje mi konceptu, ale wtedy zawsze pozostaje zbawienny (domyslny) klawisz IGNORE )) Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: pogalopowałem po tematach i sie przeraziłem- ja prosty Koń Kocyby IP: 212.191.128.* 09.06.01, 07:06 Wolna sobota - a tu ciągle leje....bardzo nie lubię żreć mokrej trawy- będę musiał chodzić głodny , bo Kocyba zeżarł na zakąską mój zapas obroku ! Mam ten koński łeb i nijak nie mogę sobie wytułmaczyć dlaczego gatunek ludzki posiada w sobie tyle chamskiej agresji - ludzie zabijają się nie tylko słowami...Zobaczcie ,że my konie nie robimy tego - czy słyszał ktoś , żeby koń podłożył bombe drugiemu konikowi , czy słyszał ktoś , żeby koń zabił drugiego konia ...w świecie koni nie jest to możliwe. Bo My konie szanujemy swoją rasę . A człowiek ?! Ale się roztkliwiłem - jak ta pogoda za oknem ... Łamie mnie w kościach. Prawdopodobnie będę musiał natrzeć sobie gardło etanolem .Kocyba chyba na zebraniu AWS-u , bo wziął ze sobą 10 flaszek dentki , a ja siedzę przed komputerem i walę kopytami w klawiaturę , aż iskry lecą . Kończę bo mnie kopyta bolą ...i morda mi się trzęsie - czyżbym się zaraził od moich kolegów z prawicy BSE ? Pozdrawiam przyjacieli wszystkich koni . KOŃ KOCYBY Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Roznica miedzy Koniem a Hominidem 11.06.01, 14:16 Gość portalu: Koń napisał(a): > Wolna sobota - a tu ciągle leje....bardzo nie lubię żreć mokrej trawy- będę > musiał chodzić głodny , bo Kocyba zeżarł na zakąską mój zapas obroku ! > Mam ten koński łeb i nijak nie mogę sobie wytułmaczyć dlaczego gatunek ludzki > posiada w sobie tyle chamskiej agresji - ludzie zabijają się nie tylko > słowami...Zobaczcie ,że my konie nie robimy tego - czy słyszał ktoś , żeby koń > podłożył bombe drugiemu konikowi , czy słyszał ktoś , żeby koń zabił drugiego > konia ...w świecie koni nie jest to możliwe. Bo My konie szanujemy swoją rasę . > A człowiek ?! > Pozdrawiam przyjacieli wszystkich koni . > KOŃ KOCYBY Czlowiek tym sie rozni od konia, ze kon jest stworzeniem rozumnym. Jak mu sie juz trafi chwila szalenstwa to sobie po laczce pohasa, za ladniejsza klaczka pogania i tyle! Czlowiek zas skalda sie glownie z nienawisci. Jego malosc bierze sie z glebokiego acz najczesciej nieuswiadomionego (do tego trzeba rozumu i samoswiadomosci) przekonania o wlasnej nizszosci. Pogarda i agresja chce sie udowodnic, ze jest sie kims lepszym. To podstawowe pragnienie by to co piekne i i dobre sprowadzic do swego nikczemnego poziomu i moc wtedy powiedziec: no przeciez nie jestem taki ostatni. I tu mozesz koniu pokiwac smutno swoja wielka glowa i mruknac cicho temu zalosnemu hominidowi - "jestes, jestes..." A jak tam Franek? Moze obok AWS-u i o PiS-ie zahaczyl...? Moze co powie jak wytrzezwieje... Zyczac duuuzo obroku pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Roznica miedzy Koniem a Hominidem IP: 212.244.189.* 11.06.01, 15:18 eliot napisał(a): > > A jak tam Franek? Moze obok AWS-u i o PiS-ie zahaczyl...? Moze co powie jak > > wytrzezwieje... > No , ja tez sie rozgladam, a tu Franka ani dudu. A tu zle sie dzieje, kon zaczyna melancholijne refleksje snuc, co z kolei Eliota sklonilo do smutnych, co mowie ! , do posepnych rozwazan nad ulomna natura ludzka. A Franek moze faktycznie do tej PiSi zaczyna cholewki smalic ? Ja wczoraj slyszalam, ze ona ponoc niebywale wprost poparcie w narodzie ma... Tylko patrzec, jak nastapi exodus z Platformy , bo nasi polytycy , to tacy raczej niestali w uczuciach sa )) Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: Roznica miedzy Koniem a Hominidem 11.06.01, 15:36 Witam po pewnym czasie Co u Konia ? A Franek ? Jakieś niepokojące sygnały mnie dochodzą. jerry Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Roznica miedzy Koniem a Hominidem 11.06.01, 18:45 jerry44 napisał(a): > Witam po pewnym czasie > Co u Konia ? A Franek ? > Jakieś niepokojące sygnały mnie dochodzą. > jerry Franek w szponach nalogu, Bog jeden wie gdzie sie szlaja. Kon chodzi glodny. Ja mam depresje. I tylko Ada jakos sie trzyma! Jak sie ta pogoda nie zmieni to nie wiem co bedzie... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Roznica miedzy Koniem a Hominidem 11.06.01, 18:41 Gość portalu: ada napisał(a): > A Franek moze faktycznie do tej PiSi zaczyna cholewki smalic ? > Ja wczoraj slyszalam, ze ona ponoc niebywale wprost poparcie > w narodzie ma... Tylko patrzec, jak nastapi exodus z Platformy , > bo nasi polytycy , to tacy raczej niestali w uczuciach sa )) > > Pozdr > ada > Bo tak to z ta PiSia bywa.... Franek jak nic sie zadurzyl... Bedzie musial Kon go zdrowo kopnac zeby otrzezwal...)) A nasi polytycy poczuli wiosne! Ot z kwiatka na kwiatek, Unii na Platforme, Platformy na PiSie... ach te hormony i feromony... Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: Otrzeźwiałem a ty ten cholerny Koń tyle nabałaganił . IP: 212.191.128.* 13.06.01, 07:24 Nie mogłem za diabła wejść do Internetu . Ta cholera / Koń / zamiast serwera włożył tam swoją podkowę / serwer zastępczy /. Tułmaczył mi , że były przepięcia prądowe i dlatego musiał tak postąpić...myślę , że on się raczej przepioł . Teraz ja kocyba muszę wszystko za niego poprwiać . On teraz siedzi w PiSi u Kaczek i próbuje zatuszowac afere TELEGRAF i FOZZ ...oj te Kaczory , jakie to one uczciwe ...wymiotowac się chce ! Żeby sobie jednak w tej PiSi naprawde nie usmolił cholewek ! A hominid ma się dobrze ...rozwija szeregi...tym bardziej gardłuje im bardziej siebie nienawidzi .... Co powiecie o wątku ,, Jezus ... " - nie jestem klerykałem ale ... może szkoda słów ? Muszę kończyć bo znówu sygnalizują , że trzeba włożyc kopyto , bo będa przepięcia / a może przepicia / . Jeżeli to drugie to walę na setę ! Pozdrawiam . F. Kocyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Otrzeźwiałem a ty ten cholerny Koń tyle nabałaganił . IP: 212.244.189.* 13.06.01, 08:40 Gość portalu: KOCYBA napisał(a): > Co powiecie o wątku ,, Jezus ... " - nie jestem klerykałem ale ... może szkoda > słów ? > Muszę kończyć bo znówu sygnalizują , że trzeba włożyc kopyto , bo będa > przepięcia / a może przepicia / . Jeżeli to drugie to walę na setę ! Kocybo, szkoda slow. Niech to paskudztwo spadnie z kanalu, sczeznie i pograzy sie w mrokach niepamieci. A z tymi setami nie przesadzaj. Powstaje nowa partia na prawicy (Tomaszewskiego) Kon znowu bedzie mial robote , trzeba mu Twego wsparcia. Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Otrzeźwiałem a ty ten cholerny Koń tyle nabałaganił . 13.06.01, 17:00 Witaj Franek. Kon rozrabial bo byl glodny! Zezarles Mu caly obrok na zagryche "Prawica" mnozy sie nam przez podzial, paczkowanie i co by tam jeszcze... Takie sa skutki zaniechania programu wychowania seksualnego w szkolach. Przez to i PiSia w ciaglej robocie... Jeszcze dojdzie do tego Tomaszewski, to juz chyba gruppensex! Moze i Kon sobie pobryka, w koncu to jeszcze wiosna...takze ruja i porubstwo, jak to przy wyborach. Pozniej Komisja Wyborcza oblicz kto kogo wydm...al i rodziela mandaty... Na watki takie jak "Jezus" uwagi nie zwracam bo zwykle podnieca sie tym obszczymurstwo umyslowe, przezywajac swoj malenki, zalosny orgazm. Szkoda czasu i nerwow. Pozdrawiam i nakarm wreszcie tego konia bo tak rzy cala noc, ze spac nie daje! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mały Re: Otrzeźwiałem a ty ten cholerny Koń tyle nabałaganił . IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 13.06.01, 20:41 Pozdrawiam konia i jego furmana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOCYBA Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.191.128.* 15.06.01, 07:21 Serdeczne dzięki za pozdrowienia od ,, małego "- ale ja też nie jestem duży . Jak mnie mierzą zgarbionego to 134 cm , a jak mniwe na siłę wyprostują to prawie 148 cm .Ale miłe pozdrowienia . Ciekawa teoria o rozroście PRAWICY PRZEZ PODZIAŁ może doprowadzić do wielkiego rozprzestrzenienia tej zarazy . Ada jeszcze zapodała o nowej zarazie zwanej ,, mechanikus janus tomaszewskus " - toż to pomór . AIDS jeszcze nie opanowany a tu idzie nowa zaraza....to już lepiej pic tą dentkę i nic nie wiedzieć o świecie !Tylko koni , tylko koni , tylko koni , koni brak.... Obrok zastępuję teraz tym co znajdę na śmietniku , ale sprawa bardzo ciężka , bo jak wstanę o 3 rano to jestem 7-8 w kolejce...ale jakie to piękne poplskie zjawisko ...prawicowe sklepy dla społeczeństwa - ot takie solidarnościowe punkty pomocy społecznej .Chcesz stoisz , nie chcesz nie stoisz - pełna demokracja...wolna wola ... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 18.06.01, 14:24 To rozprzestrzenianie sie nie jest takie grozne jak sie z pozoru wydaje. Im tego wiecej tym wiecej do smiechu a nie do bania sie, a smiech to zdrowie . Glownym ich problemem, tej naszej "prawicy" jest to, ze dysponuja tylko JEDNA szara na spolke. Im wiecej staje w kolejce do tej szarej tym weselej...Tak wiec nie boj nic! I nie stawaj w niewlasciwej kolejce. Powinienes stanac jak wszyscy w kolejce do zlobu! Kon by Ci wytlumaczyl korzysci. Oczywscie teraz to On sam nie moze sie tam przepchac od lewego do prawego...taki tam zgielk i kwik i tyle tam tego plugastwa! Ogolna zasada wyglada tak: nie wyzerac obroku Koniowi do konca... bo moze kopnac i kombinowac jak Kon pod gorke... Wtedy swiat staje przed Toba otworem, mozesz byc poslem, senatorem, premierem, jak sie dobrze zakrecisz to i prezydentem... a moze nawet Marianem, choc wsrod ludu naszego to juz raczej obelga... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 10.1.5.* / *.wsb-nlu.edu.pl 18.06.01, 20:08 z gory: nie jestem zakochany w prawicy, ale czy uwazasz ze jakby zostala nagle sama lewica to by bylo dobrze??? chyba tak naprawde nie ma u nas ani prawdziwej prawicy ani lewicy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 212.244.189.* 19.06.01, 08:14 Kosynier ma racje, nie ma w Polsce prawdziwej prawicy ani lewicy. Jest nerwica. Eliot tez ma racje. Robi sie coraz weselej. W TV Minister , jego brat i byly Prezydent wymyslaja sobie od zlodziei, czy jakos tak.... Igrzyska, igrzyska .... Minister skieruje sprawe do sšdu. Przeciwko TVP. - Ale niestety sšdy w Polsce dzialaja opieszale - powiedzial z ubolewaniem Minister, ktory, traf chcial, kieruje resortem sprawiedliwosci. No to chyba Minister wie , co mowi. Czyli tez ma racje. Zasadniczo wszyscy maja racje. Tylko pogoda nie taka , jak nalezy ..... Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 19.06.01, 09:47 Gość portalu: ada napisał(a): > > Tylko pogoda nie taka , jak nalezy ..... > > Pozdr > ada > > Bo pogoda dostosowala sie do ogolnego stanu naszego kochanego kraju... Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 19.06.01, 10:16 Gość portalu: ada napisał(a): > Kosynier ma racje, nie ma w Polsce prawdziwej prawicy ani lewicy. > Jest nerwica. > > Eliot tez ma racje. Robi sie coraz weselej. > W TV Minister , jego brat i byly Prezydent wymyslaja sobie od zlodziei, > czy jakos tak.... Igrzyska, igrzyska .... > > Minister skieruje sprawe do sšdu. Przeciwko TVP. > - Ale niestety sšdy w Polsce dzialaja opieszale - powiedzial z ubolewaniem Min > ister, ktory, traf chcial, kieruje resortem sprawiedliwosci. > > No to chyba Minister wie , co mowi. Czyli tez ma racje. > Zasadniczo wszyscy maja racje. > > Tylko pogoda nie taka , jak nalezy ..... > > Pozdr > ada Witam serdecznie Obawiam się że nerwica przechodzi w lekką wiosenną schizofrenię. Strach pomyśleć jak ten stan może się zaostrzyć w okolicach września Słyszenie głosów (wyborców), omamy wzrokowe(zawyżanie wyników OBOPU ) przekonanie o misjii zleconej przez siłę wyższą (Polskę mą widzę potężną) gwałtowne zmiany nastroju (zbuduję kraj silny bogaty bezpieczny)a potem nagle (tu nic się nie może udać , wszystko się wali, rozkradają nas) W tej sytuacji istnieje poważne niebezpieczeństwo przeniesienia stanu schizo na współuczestników wydarzeń. Co robić ach co robić ??? Jest jedna metoda wyłącznie - zdrowy rozsądek i olbrzymia dawka (na granicy śmiertelnej ) poczucia humoru . Stosować trzy razy dziennie do końca września Bezwzglednie nie wolno przerywać kuracji. Do lekarza zgłosić sie ponownie w celu ograniczenia skutków kampanii wyborczej w organiźmie (bo takowe będą ) mimo zastosowanego leczenia. Poza tym długie spacery , zimne kąpiele , słońce , zabawa z dziećmi , zabawa z żoną , jazda na rowerze. Mozna a nawet należy od czasu do czasu pogadać z Koniem bo z Kocybą gorzej - często nawalony jak nie przymierzająć bura suka bywa )) To też jest sposób na codzienne zmagania z rzeczywistością , choć pewnie Wątroba Kocyby jest odmiennego zdania Pozdrawiam , jerry Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 19.06.01, 11:18 jerry44 napisał(a): > > Witam serdecznie > > Obawiam się że nerwica przechodzi w lekką wiosenną schizofrenię. > Strach pomyśleć jak ten stan może się zaostrzyć w okolicach września > Słyszenie głosów (wyborców), omamy wzrokowe(zawyżanie wyników OBOPU ) > przekonanie o misjii zleconej przez siłę wyższą (Polskę mą widzę potężną) > gwałtowne zmiany nastroju (zbuduję kraj silny bogaty bezpieczny)a potem > nagle (tu nic się nie może udać , wszystko się wali, rozkradają nas) > W tej sytuacji istnieje poważne niebezpieczeństwo przeniesienia stanu schizo > na współuczestników wydarzeń. Co robić ach co robić ??? > Jest jedna metoda wyłącznie - zdrowy rozsądek i olbrzymia dawka (na granicy > śmiertelnej ) poczucia humoru . Stosować trzy razy dziennie do końca września > Bezwzglednie nie wolno przerywać kuracji. Do lekarza zgłosić sie ponownie > w celu ograniczenia skutków kampanii wyborczej w organiźmie (bo takowe będą ) > mimo zastosowanego leczenia. > Poza tym długie spacery , zimne kąpiele , słońce , zabawa z dziećmi , zabawa > z żoną , jazda na rowerze. Mozna a nawet należy od czasu do czasu pogadać z Kon > iem > bo z Kocybą gorzej - często nawalony jak nie przymierzająć bura suka bywa )) > To też jest sposób na codzienne zmagania z rzeczywistością , choć pewnie > Wątroba Kocyby jest odmiennego zdania > > Pozdrawiam , jerry > Uczciwszy watrobe Kocyby, to wszystko swieta prawda. Te igrzyska (23 wrzesnia) sa wszak ku Waszej rozrywce! Bawmy sie! )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 19.06.01, 09:43 Gość portalu: Kosynier napisał(a): > z gory: nie jestem zakochany w prawicy, ale czy uwazasz ze jakby zostala nagle > sama lewica to by bylo dobrze??? chyba tak naprawde nie ma u nas ani prawdziwej > > prawicy ani lewicy! Uwazam, ze w Polsce powinny istniec partie wszystkich opcji politycznych. Niestety w Polsce nie ma partii prawicowych czy lewicowych i tu sie z Toba zgadzam, sa tylko humorystyczne. Co widac bez wiekszych problemow. Mozna nad tym bolec i przyznaje, ze boleje. Nie zmieni to jednak rzeczywistosci, ktora jaka jest, kazdy widzi! Wole sie smiac, raz ze smiech to zdrowie, dwa, ze bardziej boli tych, do ktorych jest adresowany. A bol to pierwsza oznaka, ze organizm podjal walke z choroba. Polska jest BARDZO chora. Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Rządzący powinni założyć Polską Partię Idiotów..... IP: 212.191.128.* 19.06.01, 10:39 Tak ! Pogoda nie dopisuje i kopyta mojemu Konikowi marzną !!!Jedyna pociecha na forum to dobru humor... ale to już coś zanikającego ...na forum sami cietrzewie / od zacietrzewiania się /.O dziwo Kosynier odbiega od tych cietrzewi - chyba następny fan Konia Kocyby . Już słyszę stukot końskich kopyt , chyba wraca z planu filmowego ...robił dokrętkę filmu o Kaczorach i FOZZ ... ale jajca !Koń stanie przed sądem - Koczory już się o to postarały !! A tyeraz poważnie . Rzeczywiście brak u nas lewicy i prawicy...ale czy to Konia wina ? Rzeczywiście , brak u nas sprawnego rządu...ale skoro są nieudacznikami , niech zapiszą się te bubl; do partii Bubla !!! Humor- Kaczor / minister i prokurator / skarży sie na siebie , że u niego w resorcie breja .... Ado trzeba płakać ! Chyba Konia przywiąże do żłoba jak proponuje Eliot - bo za bardzo gioni po Polsce tępiąc głupotę , a inni pilnują interesu . Eliot proszę , nie prównuj Konia z Maryjanem - jak sie o tym dowie to ze wstydu popełni samobójstwo ... szkoda Konia ! A może tak założyć PPH / tą bez c / - Polską Partie Humorystyczną ... ale to chyba patent prawicy polskiej ? - sprawdze w Urz. Patentowym . Kiedyś śpiewałem ,, Tylko ,koni , koni żal..." - teraz należałoby zaśpiewać ,, Tylko Polski , Polski żal..." Pozdrawiam serdecznie wszystkich przyjaciół Konia Kocyby , który stanowi dla mnie remedium na Polska głupotę ! Często mnie i Konia brakuje na forum , ale wymieniają u mnie instalację elektr. i często odłączają mnie od linii życia , jaką jest dla mnie spotkanie z Wami . Do zobaczenia KOCYBA Franuś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Rządzący powinni założyć Polską Partię Idiotów..... IP: 212.244.189.* 19.06.01, 11:13 Gość portalu: Kocyba napisał(a): > Już słyszę stukot końskich kopyt , chyba wraca z planu filmowego ...robił > dokrętkę filmu o Kaczorach i FOZZ ... ale jajca !Koń stanie przed sądem - > Koczory już się o to postarały !! No, no.... ale filmik Kon wysmazyl Szkoda, ze Kon rzadko na Forum zaglada, bo ja nie wszystko z filmu zrozumialam. Np.ten biznesmen kubanski ...to na Kubie sa biznesmeni)). Otoz on mowill, ze dawal Kaczorom et consortes jakas kase. I w zamian mial dostac cegielki (buduje sie ?). No i tych cegielek nie dostal przez co ma pretensje. Moim zdaniem pretensje dziwaczne i smieszne. Bo niby skad Kaczory mialy wziac jakies cegielki ? Czy oni robia w branzy budowlanej ? Czy oni maja cegielnie ? Tego sie z filmu dowiedziec nie mozna. Mam o to pretensje do Konia. Film stawia zbyt wiele pytan , na ktore nie daje odpowiedzi. Oprocz powyzszych takie na przyklad pytanie : co ukradl Walesa ? Informowal o tym w filmie jeden z Kaczorow, ale tez niedokladnie. Krotko mowiac film pozostawia niedosyt. Oczekuje niecierpliwie na ciag dalszy. Pozdrawiam wszystkich ada p.s. dokladnie przestudiowalam terapie , jaka zaleca jerry. Mam tylko jeden problem , jest nim brak zony i dzieci - Z kim przeto sie bawic, w co sie bawic ? - pytam dramatycznie ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Rządzący powinni założyć Polską Partię Idiotów..... 19.06.01, 11:28 Gość portalu: ada napisał(a): > > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > Już słyszę stukot końskich kopyt , chyba wraca z planu filmowego ...robił > > dokrętkę filmu o Kaczorach i FOZZ ... ale jajca !Koń stanie przed sądem - > > Koczory już się o to postarały !! > > No, no.... ale filmik Kon wysmazyl > Szkoda, ze Kon rzadko na Forum zaglada, bo ja nie wszystko > z filmu zrozumialam. > Np.ten biznesmen kubanski ...to na Kubie sa biznesmeni)). > Otoz on mowill, ze dawal Kaczorom et consortes jakas kase. > I w zamian mial dostac cegielki (buduje sie ?). > No i tych cegielek nie dostal przez co ma pretensje. > Moim zdaniem pretensje dziwaczne i smieszne. > Bo niby skad Kaczory mialy wziac jakies cegielki ? > Czy oni robia w branzy budowlanej ? > Czy oni maja cegielnie ? > Tego sie z filmu dowiedziec nie mozna. > Mam o to pretensje do Konia. > Film stawia zbyt wiele pytan , na ktore nie daje odpowiedzi. > Oprocz powyzszych takie na przyklad pytanie : co ukradl Walesa ? > Informowal o tym w filmie jeden z Kaczorow, ale tez niedokladnie. > Krotko mowiac film pozostawia niedosyt. > Oczekuje niecierpliwie na ciag dalszy. > Pozdrawiam wszystkich > ada > > - Z kim przeto sie bawic, w co sie bawic ? - pytam dramatycznie > ada > > > W doktora...????)) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kocyba Re: Rządzący powinni założyć Polską Partię Idiotów..... IP: 212.191.128.* 19.06.01, 11:54 Gość portalu: ada napisał(a): > > Gość portalu: Kocyba napisał(a): > > > Już słyszę stukot końskich kopyt , chyba wraca z planu filmowego ...robił > > dokrętkę filmu o Kaczorach i FOZZ ... ale jajca !Koń stanie przed sądem - > > Koczory już się o to postarały !! > > No, no.... ale filmik Kon wysmazyl > Szkoda, ze Kon rzadko na Forum zaglada, bo ja nie wszystko > z filmu zrozumialam. > Np.ten biznesmen kubanski ...to na Kubie sa biznesmeni)). > Otoz on mowill, ze dawal Kaczorom et consortes jakas kase. > I w zamian mial dostac cegielki (buduje sie ?). > No i tych cegielek nie dostal przez co ma pretensje. > Moim zdaniem pretensje dziwaczne i smieszne. > Bo niby skad Kaczory mialy wziac jakies cegielki ? > Czy oni robia w branzy budowlanej ? > Czy oni maja cegielnie ? > Tego sie z filmu dowiedziec nie mozna. > Mam o to pretensje do Konia. > Film stawia zbyt wiele pytan , na ktore nie daje odpowiedzi. > Oprocz powyzszych takie na przyklad pytanie : co ukradl Walesa ? > Informowal o tym w filmie jeden z Kaczorow, ale tez niedokladnie. > Krotko mowiac film pozostawia niedosyt. > Oczekuje niecierpliwie na ciag dalszy. > Pozdrawiam wszystkich > ada > > p.s. dokladnie przestudiowalam terapie , jaka zaleca jerry. > Mam tylko jeden problem , jest nim brak zony i dzieci > - Z kim przeto sie bawic, w co sie bawic ? - pytam dramatycznie > ada > > > odp Ado - Koń jest na miejscu , właśnie mu wręczyłem wezwanie do prokuratury / wczoraj miałem w stajni przedstawicieli BORu - poszukiwali Konia /.Koń zmęczony mówi , że tam nie pójdzie bo przed powrotem pił w Ministerstwie gorzałę z z Kaczkami i ci mu nic nie powiedzieli. Teraz przy dentce tułmaczy mi sprawę cegieł - te Kaczki przed laty ukradli księżyc i w tajemnicy na nim wybudowali kilka cegielni / pamiętaj ta cegła co sie po pół roku rozlatuje to od nich /.Koniowi potrzebne były cegły na remont żłobu ! Rzeczywiście sprawa Kuby jest tajemnicza. Biznesmen na Kubie !!!. Swięty Boże , ratujmy kochanego Fidelka !!! Kto tak pięknie będzie mi dzisiaj przemawiał - chyba Maryjan !!!! Kuracja Jerreg"o - fantazja - tylko żony , tylko żony , tylko żony brak .... Chwilowo się do niej przygotowuje...najpierw dentka z Koniem , potem po pijanemu zrobi się jakieś dzieci , następnie one dorosną i pchnie sie je do rządu Buzka- tam zrobią kariere . A potem żona... Ja zwariuje , co ja słyszę Koczor narzeka na siebie ...ma burdel w ministerstwie/ przepraszam za to słowo ,,ale ono najbardziej oddaje sens /...oni tam uprawiaja włoski strajk...? Humor i satyra !!!Sprawy tam ciągną się latami ...ha, ha ,ka - Koń by się uśmiał ! Tragizm i dramatyzm Twój Ado jest dla mnie zrozumiały, ale nie przejmuj się brakiem żony , dla Ciebie Ado to raczej mąż potrzebny . A jak nie będzie się w co bawic to wynajmniemy szare komórki - przeto one są do wynajęcia . Flaszka sie kończy to i ja konczę i pozdrawiam.Przestaje odróżniać literki tak mi oczy fioletem zaszły Franciszek. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: Z kim się bawić ach z kim ? 19.06.01, 15:57 Gość portalu: ada napisał(a): > p.s. dokladnie przestudiowalam terapie , jaka zaleca jerry. > Mam tylko jeden problem , jest nim brak zony i dzieci > - Z kim przeto sie bawic, w co sie bawic ? - pytam dramatycznie > ada > Fakt To już chyba starość puka do drzwi Nie pomyślałem o młodszych nieżonatych kobietach , a takie przecież również są na tym świecie prawda ? Już się poprawiam. W Twoim Ado przypadku sprawa jest dużo bardziej skomplikowana. Bawić się niewątpliwie i koniecznie należy . Nierzadko z partnerem . Nie radzę natomiast szukać go na tym Forum . Poza nielicznymi sympatycznymi ludzmi (a tacy to najczęściej już zajęci jak ja )na pewno zaczną znajomość od sprawdzenia Twego pochodzenia (gdzieś do 5 pokolenia ), wiesz- chrzanić pzyjemność- czystość rasy najważniejsza ,poza tym wypytają o poglądy i jakiekolwiek one będą ,wyzwą Cię od żydokomuny lub rasistowskiej świni ,zależy na kogo trafisz .Możesz zostać nawet pedałem jak trafisz na podejrzliwego (nigdy nie wiadomo czy aby na pewno jesteś kobieta) - a może szpiegiem byłego KGB , MOSSADU ,CIA pełno tu takich odkrywców spisków globalnych . Musisz też uważać na tych z rozdwojoną a niejednokrotnie zwielokrotnioną jaźnią , co to rozmawiają sami ze sobą .Po takich objawach poznaje się ludzi zagrożonych atakiem paranoicznej furii ) Czyli może lepiej pasjansa , dobrą książkę , komandu Pinka Fłojda też można zapuścic albo jakiego Garego Mura i będzie przepięnie . Ależ się rozpisałem , kończę już i pozdrawiam z nadzieją że pomogłem jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Z kim się bawić ach z kim ? IP: 212.244.189.* 20.06.01, 08:44 Widze, ze Forum to istne pole minowe , bede uwazala )) Na wszelki wypadek nie ujawnie, ze moi przodkowie byli Tatarami To bylo zreszta tak dawno, ze najstarsi gorale nie pamietaja Co sie zas tyczy tych , ktorzy chetnie wioda tu dyskurs sami ze soba, to mam pewna teoryjke. Byc moze sa to najwieksi tego Forum patrioci Wiedza oni , ze gdy na Forum przestaja sie pojawiac nowi ludzie , a chocby nowe nicki (swieze miesko, jak smakowicie mawiaja starzy wyjadacze z roznych Forow )) to przeksztalca sie ono w maly klub, a potem obumiera Totez rozmnazaja sie z poswieceniem, ktore nie zawsze jest wlasciwie nagradzane Taki bywa los cichych, pracowitych bohaterow Pozdr ada p.s. Przypomnialo mi sie !!! Moge rowniez zostac uznana za lewusa he he ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Z kim się bawić ach z kim ? IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 20.06.01, 08:56 Dla Ady Ada - tak nie wypada Konia Kocyby wachać z zada A wnet gdy kocyk znajdziesz mu Badź też gdzie indziej - nie tylko tu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: do Ala IP: 212.244.189.* 20.06.01, 09:13 Gość portalu: Al napisał(a): > > Dla Ady > > Ada - tak nie wypada > Konia Kocyby wachać z zada > A wnet gdy kocyk znajdziesz mu > Badź też gdzie indziej - nie tylko tu > Bywam tez gdzie indziej Wybacz, ze nie odpowiadam wierszem, ale kiepsko rymy skladam Stawiam literaturze wysokie wymagania, wiec sam rozumiesz ... Pozdr. ada Odpowiedz Link Zgłoś
jerry44 Re: Al na litość boską !!! ( Z kim się bawić ach z kim ?) 20.06.01, 11:25 Gość portalu: Al napisał(a): > > Dla Ady > > Ada - tak nie wypada > Konia Kocyby wachać z zada > A wnet gdy kocyk znajdziesz mu > Badź też gdzie indziej - nie tylko tu W jednym zdaniu kobieta i zad ? Ejże, Pan Poeta ? Pan Poeta ? Nie przystoi . Nie ładnie . Może tak : Ada to nie wypada Z Koniem Kocyby wyłącznie gadac itd itp.... ujjjjj rym straszliwy )) popełniłem muzo poetów nie umieraj !!!! jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: jerry na litość boską !!! ( Z kim się bawić ach z kim ?) IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 20.06.01, 11:52 Muzo nie umieraj?. Jeżeli czyta to co ja piszę to już zdechła dawno (pardon) zmarła. Amen. To co wypisuję to wyłącznie po to aby trochę rozruszać forum - wczesniej Róża, lub jak pisze Luka - p. Róża zarzuciła mi ponuractwo i branie rzeczywistosci zbyt powaznie. Jak widać wziąłem sobie to do serca. A że do Częstochowy blisko z tymi rymami ?. Znies to dzielnie jerry! Jestem szarmancki moi mili I pójdę twojej rady sladem Poradzę jej by od tej chwili Kocem bawiła się - nie zadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry44 Re: jerry na litość boską !!! ( Z kim się bawić ach z kim ?) IP: *.karen.com.pl 20.06.01, 12:19 Gość portalu: Al napisał(a): > Muzo nie umieraj?. Jeżeli czyta to co ja piszę to już zdechła dawno (pardon) zm > arła. Amen. To co > wypisuję to wyłącznie po to aby trochę rozruszać forum - wczesniej Róża, lub ja > k pisze Luka - p. Róża > zarzuciła mi ponuractwo i branie rzeczywistosci zbyt powaznie. Jak widać wziąłe > m sobie to do serca. > A > że do Częstochowy blisko z tymi rymami ?. Znies to dzielnie jerry! > > Jestem szarmancki moi mili > I pójdę twojej rady sladem > Poradzę jej by od tej chwili > Kocem bawiła się - nie zadem Zniosę to dzielnie Zarzutami o ponuractwo,nadmierną wesołkowatość, pedalstwo, lewicowość ,prawicowość skrajny liberalizm itp (w zależności od opierniczjącego)to bym się na Twym miejscu nie przejmował. A dobrego humoru nigdy za dużo Z chamstwem należy walczyć siłom i godnościom osobistą Z durnotą natomiast wyłącznie przu pomocu smiechu jerry Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Rządzący powinni założyć Polską Partię Idiotów..... 19.06.01, 11:37 Gość portalu: Kocyba napisał(a): A tyeraz poważnie . > Rzeczywiście brak u nas lewicy i prawicy...ale czy to Konia wina ? > Rzeczywiście , brak u nas sprawnego rządu...ale skoro są nieudacznikami , niech > > Pozdrawiam serdecznie wszystkich przyjaciół Konia Kocyby , który stanowi dla > mnie remedium na Polska głupotę ! > Do zobaczenia > KOCYBA Franuś . Franek! Polskiej Partii Idiotow nie trzeba zakladac! Jest ich pelno! Z Polska Partia Humorystyczna tez bym uwazal! Na tle pozostalych moze byc wzieta powaznie....;- ). Porownanie Konia z Marianem faktycznie bylo nie fair. Jeszcze sie tego wstydze! Prosze przepros Konia w moim imieniu! Pozdrawiam wszystkich Przyjaciol Konia Kocyby Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: do Al-a i do Ady .... IP: 212.191.128.* 20.06.01, 10:12 To , że Ada niechętnie wchodziła / na początku /w inne wątki to jest wina takich jak Ty / może akurat nie o Tobie mówię Al /.Kiedy Ada szczerze przyznała się , że jest nowa na forum , robiliście wszystko żeby jej nie zatrzymać ! Pamiętaj - kobiety są bardziej wrażliwe od ,, chłopów " !!!! Al - ostatnio bardzo zniżasz loty we ,, Fraszce ..."- ale mimo wszystko będę za Tobą - czuję moja opcję ! Ado podziwiam za odwagę . Przyznanie się do lewicowania to wielka odwaga na tym forum . Ja się kiedyś też do tego przyznałem i zostałem agentem Mosadu , Żydem ,pedałem ,wrednym komuchem....Ot , taki zmasowany atak kilku osób... Chyba tylko to , że życie już dawno mnie uodporniło na chamstwo zostałem na forum... Pozdrawiam Was . Lewicujący Koń Kocyby . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Do KONiokrADY IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 20.06.01, 10:38 Witajcie, Ależ takie zmasowane ataki tudzież pojedyńcze wypady prawicowych kamikaze przeżywamy ciągle. Nie przypominan sobie abym kiedykolwiek Adzie uprzykrzał życie. Pozdrawiam z lewa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Do Konia i Ala IP: 212.244.189.* 20.06.01, 11:43 Alez Koniu, nikt mi nie uprzykrza tu zycia, a z Alem , dalibog, nie zamienilam chyba , az do dzisiaj , slowa )) Poza tym nie jestem taka znowu wrazliwa Zreszta z ta wrazliwoscia kobiet.... Hm, jako zenska szowinistyczna swinia )) chetnie bym przyznala, ze kobiety sa bardziej wrazliwe od mezczyzn, ale mam co do tego niejakie watpliwosci poparte sporym doswiadczeniem Umowmy sie , ze jestesmy tak samo wrazliwi: kobiety, mezczyzni, konie .... A co sie tyczy mojej lewicowosci to jest ona , ze tak powiem, powsciagliwie lewicowa. Raczej centro-lewicowa niz lewicowo-lewicowa )) Pozdr. ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Do Ady IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 20.06.01, 11:57 Wrażliwosć wystawiona zostaje na próbę - w odpowiedzi do jerry'ego powyżej. Trzymaj się!! Ja bardziej w lewo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Do Ala IP: 212.244.189.* 20.06.01, 12:12 Gość portalu: Al napisał(a): > Wrażliwosć wystawiona zostaje na próbę - w odpowiedzi do jerry'ego powyżej. Trz > ymaj się!! Ja bardziej w > lewo. Moja wyprobowana wrazliwosc mowi mi, ze moze powinienes sprobowac zmierzyc sie z limerykami, zarzucajac pisanie fraszek. Cecha limerykow jest , jak wiadomo, pewna frywolnosc Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry44 Re: Do Ala IP: *.karen.com.pl 20.06.01, 12:33 Gość portalu: ada napisał(a): > > Gość portalu: Al napisał(a): > > > Wrażliwosć wystawiona zostaje na próbę - w odpowiedzi do jerry'ego powyżej > . Trz > > ymaj się!! Ja bardziej w > > lewo. > > Moja wyprobowana wrazliwosc mowi mi, ze moze powinienes sprobowac zmierzyc > sie z limerykami, zarzucajac pisanie fraszek. > Cecha limerykow jest , jak wiadomo, pewna frywolnosc > Pozdr > ada Ja znam , ja znam !!! Przypomniał mi się jeden z Vonneguta chyba? "Pewien człowiek rodem z Ankary tak przemawiał do swojej fujary Tyś mi życie zmarnował , z mienia wyzuł i zdrowia A teraz nie chcesz nawet lać ,błaźnie stary " W gorę zatem serca, dokąd jeszcze możemy jerry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Do Ady IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 20.06.01, 12:53 Pewna Ada - nie wiem skąd dama Brak rozrywki uznała za dramat Czy flirt z Koniem Kocyby Prawdą był?Czy na niby? Ot tak, bo nie chciała bawić się sama Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Koń Re: Do Ady ...Al-a i brakującego Eliota IP: 212.191.128.* 20.06.01, 13:59 Ada . Wolę jednak sie umówić , że Kon jako istota nieludzka jest najbardziej wrażliwy. Ale kobieta to dla mnie kryształowe zwierciadło delikatności i wrażliwości - nie odbieraj mi tego - ja jako Kon też chcę mieć jakies prawa w ocenie tych pięknych istot . Al-u Wiedziałem , że lewicujesz , a to na forum jest nie popularne - jednak Ty wszelkie napaści przyjmujesz z przymróżeniem oka - i to mi się podoba . Eliocie Coś mi Ciebie brakuje...co się z Toba stało ? Za porównanie / zresztą przypadkowe/z Marianem nie gniewam się . A PPH - rzeczywiście to był mój błąd ....do tego niestety ma pierszeństwo obóz rządzących..tego co oni wyprawiaja nie wymyśliłby nawet Dyżurny Satyryk Kraju . Nie powiem : Kon by się uśmiał - tu trzeba krokodylich łez ... Do wszystkich . Ja jako Koń zaczynam wątpić , czy czasami nie znajduję się w świecie Szwejka . A może to tylko sen głupiego Konia ?! A historyjka z FOZ-em i Kaczorami zaczyna robić się coraz bardziej ciekawa - toż to mówia ludzie którzy maja odkryte twarze , ludzie którzy podają szczegóły / padają nazwiska , daty , kwoty .../... I kto tu powiedział , że Koń ma wielki łeb , a mózg mały ...a może to racja - bo to mi sie nie mieści w wielkiej pale . Biegnę galopem do PiSi , pogrzebę coś kopytem , to i szydło z worka wyjdzie . Pozdrawiam Koń Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Do Ady i jej jedynego Konia IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 20.06.01, 14:41 Spełniając prosbę Ady - jeszcze jeden limeryk - tak abys Koniu na pysk nie upadł od nadmiaru informacji - tylko spokojnie. Pewien Koń (ogier) -Franek z imienia Co tydzień szkapy sobie zmieniał Aż spotkał Adę Co ud swych dosiadem Oplotła go od niechcenia Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Equus eroticus 20.06.01, 18:28 Gość portalu: Koń napisał(a): > Eliocie > Coś mi Ciebie brakuje...co się z Toba stało ? Za porównanie / zresztą > przypadkowe/z Marianem nie gniewam się . > A PPH - rzeczywiście to był mój błąd ....do tego niestety ma pierszeństwo obóz > rządzących..tego co oni wyprawiaja nie wymyśliłby nawet Dyżurny Satyryk Kraju . > Nie powiem : Kon by się uśmiał - tu trzeba krokodylich łez ... > Ten dialog liryczny pomiedzy Alem i Ada, ktorego Koniu byles przedmiotem rozwijal sie tak pieknie, ze balem sie przerwac by nastroj nie prysnal. Takie chwile i nastroje sa bardzo ulotne... Wiedzialem Koniu, ze c Ciebie kawal ogiera ale nie przypuszczalem, zes w niewiescich marzeniach Ady istny "equus eroticus"!!! Chyba zaczne byc zazdrosny ))))Nawet talentu do rymowanek Bog poskapil... A z Kaczorkami to najsmieszniejsze jest to, ze gdyby odpowiednio potrafili wykorzystac sytuacje, zamiast sie sadzic to mogliby, jako ofiary systemu i sil ciemnych a zbrodniczych wyplynac na tej calej aferze na druga sile w Polsce. Niestety wychodza z nich nadete bufony (szczegolnie z Jarka)wiec jeszcze troche i stocza sie w otchlan smiesznosci. I beda mieli przechlapane. A kaczka niby umie plywac...;-]]]. Niestety nasz zalosna "prawica" nie potrafi wylonic z siebie prawicy godnej tego miana. Mamy wiec poslow, ktorzy reprezentuja uposledzona intelektualnie czesc naszego spoleczenstwa. A bedac nieodrodnymi synami tych nieszczesnikow glosili slawetne haslo TKM. Chyba najlepszym, wrecz symbolicznym przykladem tej grupy spolecznej byl niezapomniany Marian. Oni jak w piosence Okudzawy na reszte (intelektualnie normalna) patrzyli jako na tych "innych co ich wyszydzac lubia. A glupim bylo przykro i glupio..." Wiec pomysleli sobie Teraz K...a My! A teraz wszyscy sie dziwia dlaczego jest jak jest. Kaczorki na tle owym zaczeli sie jawic jako pierwsza partia, ktora moze da poczatek polskiej prawicy. Juz widac, ze nadzieje byly plonne. Wyglada na to, ze bedzie jak u Gogola, wszyscy lajdacy i zlodzieje, tylko Prokurator nie, chociaz i on prawde mowiac swinia... Tak wyszlo... Eliot P.S. Przepraszam za dlugie czasami przerwy (moga byc dluzsze0, ale przyczyna jest nadmiar pracy. E.J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Equus eroticus IP: 212.244.189.* 21.06.01, 09:41 eliot napisał(a): > > Ten dialog liryczny pomiedzy Alem i Ada, ktorego Koniu byles przedmiotem rozwij > al > sie tak pieknie, ze balem sie przerwac by nastroj nie prysnal. Takie chwile i > nastroje sa bardzo ulotne... Wiedzialem Koniu, ze c Ciebie kawal ogiera ale > nie przypuszczalem, zes w niewiescich marzeniach Ady istny "equus eroticus"!!! > Chyba zaczne byc zazdrosny ))))Nawet talentu do rymowanek Bog poskapil... > A z Kaczorkami to najsmieszniejsze jest to, ze gdyby odpowiednio potrafili > wykorzystac sytuacje, zamiast sie sadzic to mogliby, jako ofiary systemu i sil > ciemnych a zbrodniczych wyplynac na tej calej aferze na druga sile w Polsce. > Niestety wychodza z nich nadete bufony (szczegolnie z Jarka)wiec jeszcze troche > i > stocza sie w otchlan smiesznosci. I beda mieli przechlapane. A kaczka niby umie > > plywac...;-]]]. Niestety nasz zalosna "prawica" nie potrafi wylonic z siebie > prawicy godnej tego miana. Mamy wiec poslow, ktorzy reprezentuja uposledzona > intelektualnie czesc naszego spoleczenstwa. A bedac nieodrodnymi synami tych > nieszczesnikow glosili slawetne haslo TKM. Chyba najlepszym, wrecz symbolicznym > > przykladem tej grupy spolecznej byl niezapomniany Marian. Oni jak w piosence > Okudzawy na reszte (intelektualnie normalna) patrzyli jako na tych "innych co > ich wyszydzac lubia. A glupim bylo przykro i glupio..." Wiec pomysleli sobi > e > Teraz K...a My! A teraz wszyscy sie dziwia dlaczego jest jak jest. Kaczorki na > tle owym zaczeli sie jawic jako pierwsza partia, ktora moze da poczatek polskie > j > prawicy. Juz widac, ze nadzieje byly plonne. > Wyglada na to, ze bedzie jak u Gogola, wszyscy lajdacy i zlodzieje, tylko > Prokurator nie, chociaz i on prawde mowiac swinia... > Tak wyszlo... > Eliot > Equus eroticus ... elegancka pointa )) Wracając do Kaczorów, to istotnie staczają się w otchłań śmieszności. Lech głosi publicznie, że wie ''kto za tym stoi'', podaje nazwiska ... Co by jednak o Kaczorach nie mówić w jednym trzeba im oddac sprawiedliwość: zwrot TKM ich autorstwa zrobił tzw. zawrotną karierę I to jest prawdziwy wkład braci K. w rozwój ''naszej młodej polskiej demokracji'' Zdaje się, że ów zwrot jest autorstwa Jarosława. Byłbyż on w owym ciekawym związku ''tym inteligentnym'' podczas gdy Lech ''tym ładnym'' ? Pozdrowienia ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Bardziej poważnie IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 21.06.01, 09:59 Ponieważ rozmawiacie o drobiu wodnym m.in. pozwoliłem sobie na przedruk z wątku "Fraszka na forum" aktualnego chyba przesłania (jeżeli nie przeczytaliscie wczesniej) Ksieżyc kiedys ukradli a może i gwiazd parę -nie wiem nawet czy za to otrzymali karę Traz i ja czuwam, czuwajcie też i wy Czy nie popełnią błędu w stanie recydywy Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Bardziej poważnie 21.06.01, 10:43 Gość portalu: Al napisał(a): > Ponieważ rozmawiacie o drobiu wodnym m.in. pozwoliłem sobie na przedruk z wątku > "Fraszka na forum" > aktualnego chyba przesłania (jeżeli nie przeczytaliscie wczesniej) > > > Ksieżyc kiedys ukradli a może i gwiazd parę > -nie wiem nawet czy za to otrzymali karę > Traz i ja czuwam, czuwajcie też i wy > Czy nie popełnią błędu w stanie recydywy > Chwale wiersz i troske o drob! Moglo byc gorzej. Sa przeciez jeszcze wsciekle krowy Przypomne jeszcze na marginesie, ze w calym watku "o dwoch takich co ukradli ksiezyc" dobitnie wolalem o wlasciwa resocjalizacje obu, wowczas jeszcze nieletnich, wiec rokujacych nadzieje, braci! Do czego moze doprowadzic grzech zaniechania!!!! ))) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Equus eroticus 21.06.01, 10:55 Gość portalu: ada napisał(a): > > Wracając do Kaczorów, to istotnie staczają się > w otchłań śmieszności. > Lech głosi publicznie, że wie > ''kto za tym stoi'', podaje nazwiska ... > > Co by jednak o Kaczorach nie mówić > w jednym trzeba im oddac sprawiedliwość: > zwrot TKM ich autorstwa zrobił tzw. zawrotną karierę > I to jest prawdziwy wkład braci K. w rozwój > ''naszej młodej polskiej demokracji'' > Zdaje się, że ów zwrot jest autorstwa Jarosława. > Byłbyż on w owym ciekawym związku > ''tym inteligentnym'' podczas gdy Lech ''tym ładnym'' ? > Pozdrowienia > ada > Tak. Jak Jarek walnal TKM to myslalem, ze do zdrowia wraca... Widocznie ma teraz nawrot... Z ta inteligencja i uroda to bym nie przesadzal...)))) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: Equus eroticus IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 21.06.01, 11:13 Żałuję, a już myslałem że prawdziwa jest nierównosć: kobieta +koń +erotyka > 2 x drób +polityka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerry44 Re: E TAM IP: *.karen.com.pl 21.06.01, 11:51 Gość portalu: Al napisał(a): > Żałuję, a już myslałem że prawdziwa jest nierównosć: > > kobieta +koń +erotyka > 2 x drób +polityka No włąśnie . Już było tak pięknie. Nastrój, kobieta , rumak. Myślałem że teraz będą bzy ,księżyc , samotny staw pode wzgórkiem. A tu masz , z romantycznych scenerii wyłacznie Kaczory ) Znaczy romancy nie budziet jeno z oddali dzikich kaczek krzyk i rżenia Konia ) jerry Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: E TAM 21.06.01, 13:50 Gość portalu: jerry44 napisał(a): > > No włąśnie . Już było tak pięknie. Nastrój, kobieta , rumak. > Myślałem że teraz będą bzy ,księżyc , samotny staw pode wzgórkiem. > A tu masz , z romantycznych scenerii wyłacznie Kaczory ) > Znaczy romancy nie budziet jeno z oddali dzikich kaczek krzyk i rżenia Konia > ) > jerry > Kaczki na stawie - element(!) zdobniczy... Kon (tu jako equus eroticus) jest tu podmiotem calej romancy... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Equus eroticus 21.06.01, 13:46 Gość portalu: Al napisał(a): > Żałuję, a już myslałem że prawdziwa jest nierównosć: > > kobieta +koń +erotyka > 2 x drób +polityka Drob nie wyklucza reszty. Moze byc z pieprzem... Polityka dla humoru, humor zaostrza apetyt... Kon jest poza dyskusja...a raczej osia dyskusji... Kaczki dodaja kolorytu lokalnego... A Ada jest ponad wszystko... Liryke Ty musisz zapewnic, mnie Bog wierszoklectwa poskapil... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: Prawica & Lewica IP: 10.1.5.* / *.wsb-nlu.edu.pl 21.06.01, 14:33 chcialbym jeszcze dodac odnosnie prawicy i lewicy ze np w usa dwie strony tzn repunlika i demokracja zawieraja w sobie elementy prawicowe ale nikomu sie ona nie kojarzy z religia... a wiele rzeczy zwiazanych z polityka kojarzy sie tam odmiennie niz w europie np liberalizm amerykanom sie kojarzy zupelnie inaczej niz w polsce czy w ogole w europie... Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Prawica & Lewica 21.06.01, 15:40 Gość portalu: Kosynier napisał(a): > odmiennie niz w europie np liberalizm amerykanom sie kojarzy zupelnie inaczej > niz w polsce czy w ogole w europie... Ichni liberalizm blizszy naszej socjaldemokracji. Nasza zasie "prawica" zawiera glownie elementy LEWICOWE. Od "lewicy" rozni sie glownie niewzruszona wiara w ksiedza proboszcza. Reszta elementow jest w zasadzie wspolna... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: Prawica & Lewica IP: 212.191.128.* 22.06.01, 10:54 Alem sie napocił ! Kaczor zamknął mnie w celi śmierci - Pineiro siedział w drugiej...już chciał mnie skierować na odstrzał do rzeźni , abym tylko zamilkł w sprawie FOZ...chciał mi nawet oddać do dyspozycji seksualnej swego brata , ale ja też Koń , a nie klaczka / chłop z chłopem tak oficjalnie ? /.Dopiero interwencja Franka Kocyby u pani sędziny doprowadziła dio tego , że dzisiaj mogę z Wami rozmawiać jako żywy Kon Kocyby / ...ale się rymło - coś dla Al-a /. Kaczorowi coś się w głowie pomyliło /...od czego ?...nie wiem...czyżby uprawiał sex rodzinny ? /...Prawica polska chce ten film odstawic na półkę - ludzie prawica w swojej nieograniczonej głupocie chce powrotu cenzury !!! Coś mi sie wydaje , ze ta sprawa śmierdzi jak końskie gów.o ,dawni koledzy pokłócili sie / pewnie o forsę !/ i sypią nawzajem...ale czy zanajdzie się sprawiedliwość gdy zadziała prawo .Nosił wilk razy kilka...przysłowia są mądrością narodów ! A Pineiro nie ma swojego Franka i dlatego siedzi... Kaczor już go chciał odstrzelić , ale sprawa nagłośniona przez film który nakręciłem , nie pozwoliła mu na to . Rzeczywiście , mści się grzech zaniechania / jak pisał Eliot /...ukradł księżyc - trzeba było od razu resacjalizować , ale oni prawdopodobnie są niereformowalni . Ich trzeba poprostu kopnąć w du..ę siarczyście końskim kopytem . Kosynierze ja też jestem lewicującym Koniem i wcale wiara nie przeszkadza... Prawica , obnosi się swoim judaszowskim katolicyzmem...i chapie złote dudki wspólnie z proboszczem...zobacz co tu się u NAS dzieje w imię miłości bliźniego ...likwidacja żłobków , domów dziecka , szkół , sianie nienawiści... - bo pleban tak sobie życzy.Ale Kościól zawsze miał coś w sobie z praktycznej komuny , a może trzeba odwrócić: to komuna przejęła wzorcę od swojego starszego brata . Zacząłem politykować - a to Koniowi nie przystoi ! Zaczęły mi rosnąć skrzydła ...czyżbym zmieniał się pomału w PEGAZA...jestem ciągle na gazie czyli brakuje mi tylko PE , i będę PE- GAZ ! POZDRAWIAM TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Equus eroticus - do Ala IP: 212.244.189.* 22.06.01, 11:34 Gość portalu: Al napisał(a): > Żałuję, a już myslałem że prawdziwa jest nierównosć: > > kobieta +koń +erotyka > 2 x drób +polityka Ta nierówność JEST prawdziwa A ta fraszka najlepszą jest z Twych fraszek pozdr. ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: Equus eroticus - do Ady i Al-a IP: 212.191.128.* 22.06.01, 12:16 Al-e ten Al przewrotny i erotomański. Co on chce od Konia....Koń Ci nigdy zalotów nie robił / a chciałby /. No może gdyby to był por. Kocyba syn Kocyby to co innego ....ale ja zwykły Koń- nie śmię ! Myślę , że przewrotność Al-a ma swój cel - po Koniu do kłebka jak mówił Sztetke... Oj Al , Al - umiesz Ty się przymilić...a dziewczyna milusińska...aż mi końska ślinka kapie . Pozdrawiam Prawie zakochany , no i zazdrosny Koń . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: Equus eroticus - do Konia IP: 212.244.189.* 22.06.01, 12:29 Gość portalu: KOŃ napisał(a): > Prawie zakochany , no i zazdrosny Koń . Miły Koniu. W poniedziałek zaczynam urlop i będę się przez dwa tygodnie cieszyła towarzystwem innych koni , które - ma się rozumieć - ustępują Ci pod każdym względem Mam nadzieje , że po powrocie zastanę Cię w tej samej dyspozycji uczuciowej, w jakiej Cię zostawiam. Pozdrawiam serdecznie wszystkich ada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: A co z Prawica & Lewica? IP: 10.1.5.* / *.wsb-nlu.edu.pl 24.06.01, 00:00 no wlasnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: A co z Prawica & Lewica? IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 26.06.01, 00:00 Nie ma lewicy, nie ma prawicy a centrum to Ada tudziez inne muzy. Postaw kosę na sztorc i zamelduj sie pod pierwszym spoktanym Tadziem Kosciuszką. Może znajdzie ci jakies wakacyjne zajęcie, oprócz koszenia trawy oczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: A co z Prawica & Lewica? 26.06.01, 00:00 Gość portalu: Al napisał(a): > Nie ma lewicy, nie ma prawicy a centrum to Ada tudziez inne muzy. Postaw kosę n > a sztorc i zamelduj > sie pod pierwszym spoktanym Tadziem Kosciuszką. Może znajdzie ci jakies wakacy > jne zajęcie, > oprócz koszenia trawy oczywiscie. A co? jakas Insurekcja sie szykuje...? Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kohl hel Re: A co z Prawica & Lewica? IP: *.dip.t-dialin.net 26.06.01, 00:00 ihr seit alle zum kotzen Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: A co z Prawica & Lewica? 26.06.01, 00:00 Gość portalu: kohl hel napisał(a): > ihr seit alle zum kotzen Wybierasz sie Acan do Rygi...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KON Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 172.16.51.* / 212.191.128.* 11.07.01, 12:26 Przepraszam za nieobecność na forum , ale Franek Kocyba wysłał mnie na przymusowy urlop bo zbyt intensywnie zaczął mi rosnąć łeb ...szkoda bo w polityce TAKIE JAJA , że struś wpadłby w kompleksy . Prokurator Kaczor umaczany w aferze FOZZ ,asystent ministra szpiegiem i obywatelem kanadyjskim / ciekawy jestem jak sie czuje min. Talib- R.S - a może to szpieg angielski ?! / , minister MON łapówkarz i asekurant szpiega w ucieczce , premier składa poręczenie za aferzyste ...toż to jedna mafia...tylko ojciec chrzestny milczy jak zaklęty po przegranej kampanii prezydenckiej ... Wracam w poniedziałek 16.07.01 do KOCYBY - MAM DOŚĆ BEZRUCHU... Pozdrawiam moich wszystkich przyjaciół . Koń Franka Kocyby Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: świder Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! IP: 172.16.20.* / 212.191.128.* 11.07.01, 13:05 Przytaczasz co widać okiem gołym i to co"oni"chcą pokazać. Koniu jak się porównujesz do strusia to wsadź głowę no może nie w piasek tylko w tę górę lodową .Wtedy zobaczysz. Koń by sie uś- nie zarżżzaaaał. Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 11.07.01, 14:35 No witaj KONIU! Widzisz, ledwie sie wybrales na urlop a tu taaaaakie jaja. Nie pilnowales towarzystwa i takie to sa skutki. Zamiast po lakach ganiac i za klaczkami sie ogladac wracaj do polityki! Bedzie jeszcze smieszniej....!!! )) Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 12.07.01, 09:11 eliot napisał(a): > No witaj KONIU! > Widzisz, ledwie sie wybrales na urlop a tu taaaaakie jaja. Nie pilnowales > towarzystwa i takie to sa skutki. > Zamiast po lakach ganiac i za klaczkami sie ogladac wracaj do polityki! > Bedzie jeszcze smieszniej....!!! )) > > Pozdrawiam > Eliot Oj Eliot Eliot .... jak Ty nie znasz naszego drogiego Konia. Ne za zadnymi klaczkami on sie po lakach uganial, tylko Kanadyjczyka wrazego tropil i wytropil na promie !!! Czuje , ze gdy wroci, bedzie obwieszony orderami, toz to sukces nie lada !!! Tylko , ze ja juz tego chyba nie zobacze (chlip !) , bo mi sie ta strona tak strasznie dlugo laduje , tak dlugo laduje .... pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: JA - FRANEK KOCYBA DOMAGAM SIĘ ZWROTU WSZYSTKICH KOCY! 12.07.01, 14:05 ada napisał(a): > > Oj Eliot Eliot .... jak Ty nie znasz naszego drogiego Konia. > Ne za zadnymi klaczkami on sie po lakach uganial, tylko > Kanadyjczyka wrazego tropil i wytropil na promie !!! > Czuje , ze gdy wroci, bedzie obwieszony orderami, toz > to sukces nie lada !!! > Tylko , ze ja juz tego chyba nie zobacze (chlip !) , bo mi > sie ta strona tak strasznie dlugo laduje , tak dlugo laduje .... > pozdr > ada To ten dyndajacy (na zdjeciu w GW) pod helikopterem to Kon Kocyby? Tylko ktory? Ten w zielonym, czy pomaranczowym wdzianku... Trzeba bedzie zdjecie to wlaczyc do Wielkiej Ksiegi Chwaly Konia Kocyby Pozdrawiam Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kosynier Re: Mnie jednak interesuja tematy polityczne...:-) IP: 10.1.5.* / *.wsb-nlu.edu.pl 13.07.01, 11:32 ...jak w temacie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOŃ Re: Klaczki na łące są ok. , ale w rządzie Buzka zrobiła się kloaczka IP: 172.16.51.* / 212.191.128.* 16.07.01, 10:48 Ado piszesz ,że strona długo się ładuje - przepraszam , ale to nie moja wina , byłem tak jak Ty na urlopie i po przyjściu z niego , u mnie jest tak samo . Może Kocyba coś po pijanemu skopał , w stajni po powrocie znalazłem totalny bałagan , tylko Franka nigdzie nie mogę znaleźć /a może to zrobił UOP , a Franek siedzi /...trzeba to jednak sprawdzić kanałami dyplomatycznymi. Eliocie piszesz , że będzie jeszcze śmieszniej , może i tak - już następny poleciał / Szyszko / , Baucowi w jeden dzień potrzeba 18 mln , a na drugi dzień już tylko 8 mln ... Ta komedia w wykonaniu AWS wymknęła się z pod kontroli ...i z tej farsy zrobiła się tragedia...tym gangsterom z rządu i tej opcji związkowej która z nim współpracowała należałoby przypomnieć słowa z Wesela ,, ... miałeś chamie złoty róg..."...a Polacy w ciszy cierpią ...jak długo jeszcze ?! Eliocie , słusznie sie domyśliłeś , że ten na tym sznurku spuszczonym z helikoptera to ja. Oczywiście , byłem w garniturku pomarańczowym / bliżej to jednak czerwieni /- za zielonym nie przepadam , zresztą tak jak i za czarnym . Popełnilismy ostatnio wielką gafę - my tu piszemy i piszemy o nowej partii , a pod nosem Pan Skiba realiZuje nasze pomysły - założył na festiwalu Partię Dobrego Humoru ... Musimy zgłosić zastrzeżenie w zakresie pierszeństwa tego pomysłu ... Pozdrawiam wszystkich - także Adę - myślę , że jednak wstąpi do nas od czasu do czasu . Ps. Ado - nie napisałaś nic o urlopie . Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Klaczki na łące są ok. , ale w rządzie Buzka zrobiła się kloaczka 16.07.01, 12:27 Koniu! Poniewaz te strony laduja sie faktycznie cholernie dlugo, to swoje uwagi dam w watku "KOŃ KOCYBY - cd." Witam cie Koniu po uropie! Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Prawica & Lewica 22.06.01, 00:00 KONIU! Wiem, ze po tak dramatycznyc przejsciach trudno Ci obiektywie oceniac, ale sprobuj. Pomysl o tych biednych kaczatkach. Kon ma pomniki jak Swiat dlugi i szeroki! Pies przyjacielem czlowieka. Kot nawet w starozytnym Egipcie uchodzil za boga! Nawet glupie gesi kapitolinskie przeszly do historii. A kaczki co? Jedynie "brzydkie kaczatko" i kaczy kuper. I tyle! Kazdy by sie zalamal. I czy kto chcial pomoc? Taki Wachowski pognal jak bura suke i jeszcze swoje "psy" naslal i inwigilowal ten biedny drob. Kazdy by sie zdemoralizowal. Tu trzeba dyskretnej opieki, spokoju, przechadzek z pielegniarzami... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś