superspec 29.01.13, 16:42 mocny wzrost dla lewicy. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,13313035,Sondaz_po_glosowaniu_ws__zwiazkow__traci_prawica_.html#BoxWiadTxt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
superspec Jezeli o mnie chodzi to popierałem 29.01.13, 16:50 związki od bardzo dawna i widzę że społeczeństwo polskie zaczyna je też powoli akceptować.Ale się porobiło. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 za krotka uzda 29.01.13, 17:24 superspec napisał: > społeczeństwo polskie zaczyna je też powoli akceptować. Spoleczenstwu nie chodzi o akceptowanie. Spoleczenstwo obawia sie monopolu "slusznosci". Slusznosc mial Stalin i od tego czasu nikt nie potrafi mu dorownac, szczegolnie w pokoleniu JPII. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Jezeli o mnie chodzi to popierałem 30.01.13, 14:45 superspec napisał: > związki od bardzo dawna i widzę że społeczeństwo polskie zaczyna je też powoli > akceptować.Ale się porobiło. Masz złe informacje. Jeśli w jakiejś mierze Sejm reprezentuje Polaków, to projekty absolutnie musiały upaść. We Francji ponad 60 proc. daje prawi homoseksualistom do tego, żeby układali sobie życie tak, jak chcą. A w Polsce tylko 10 proc. Gorzej jest tylko w Rosji - 8 proc. Te dane pochodzą z 2010 roku. prof. Janusz Czapiński Odpowiedz Link Zgłoś
superspec Widocznie psycholog nie czytał sondażu 30.01.13, 14:55 który zalinkowałem. Odpowiedz Link Zgłoś