Gość: LIMAK IP: 172.16.60.* 21.03.02, 14:20 Że też taka poczwara życiowa jeszcze żyje !__________________________ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem Re: Kiedy czytam siedem jestem za eutanazją IP: *.tgory.pik-net.pl 21.03.02, 14:30 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Że też taka poczwara życiowa jeszcze żyje !__________________________ cieszy mnie pedalska kurwo ze zaczynasz pisac spod siebie i nie rżniesz jebanego miłosnika poezji awangardowej 7,00 ps jak juz wpadniesz do TG zabierz swojego chłopaka tutaj nie ma klubów dla gejów Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: Kiedy czytam siedem jestem za eutanazją ? 21.03.02, 14:39 Ja nie. Takie prowincjonalne gnojki jak siedem (bykk, Crotalus i reszta tego gówna) też mają prawo do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: Kiedy czytam siedem jestem za eutanazją ? IP: 157.25.121.* 21.03.02, 14:48 antoni.goczal napisał(a): > Ja nie. Takie prowincjonalne gnojki jak siedem (bykk, Crotalus i reszta tego > gówna) też mają prawo do życia. O miło mi. Cieszę się, że jestem osobistym wrogiem forumowego kretyna. Zawsze jest bowiem tak, że kretyni nienawidzą mądrych ludzi. Na przykład Lepper nienawidzi Balcerowicza, bo go nie rozumie. Antoni jest tak głupi, że po prostu nie rozumie co się do niego mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
lustrator LIMAK POWTÓRNIE ZLUSTROWANY POZYTYWNIE 21.03.02, 14:41 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > Że też taka poczwara życiowa jeszcze żyje !__________________________ LIMAK, czy wiesz co to jest eutanazja? lustrator Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: antos.gorzałka Freeman 21.03.02, 15:53 Kim ty gnoju jesteś,abyś dawał prawo do życia? Wszyscy wiedzą,żeś Freeman,złodziej nicków,po prostu jesteś gówniarzem na tym Forum! Na F. "Kraj" dali ci palancie popalić,toś przylazł tutaj smrodzić,gównojadzie? Odpowiedz Link Zgłoś
marcelin Re: antos.gorzałka Freeman 21.03.02, 17:20 bykk napisał(a): > Kim ty gnoju jesteś,abyś dawał prawo do życia? > Wszyscy wiedzą,żeś Freeman,złodziej nicków,po prostu jesteś gówniarzem > na tym Forum! Na F. "Kraj" dali ci palancie popalić,toś przylazł tutaj > smrodzić,gównojadzie? Marcelin: jesteś w błędzie to na pewno nie jest freeman. Myśmy ze sobą ostanio korespondowali. On stwierdził, że za 1,30 zł nie będzie postów wysyłał. Zażądał podwyżki do 1,80 od postu i nasze kierownictwo odmówiło. Powiedział mi jeszcze, że musi szukać innej pracy. Chyba że mnie oszukał ale nie wierzę. Aż nie chce mi się wierzyć, że to LIMAK O kurczę... chyba znowu mnie wyrolowali. Marcelin P.S. ja to sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś