Gość: XXL IP: *.echostar.pl 22.03.02, 12:29 Czy komuniści mają duszę ???? Pytanie całkiem poważne. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Crotalus Re: ...........Komusza dusza................. IP: 157.25.121.* 22.03.02, 12:43 NIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ...........Komusza dusza................. IP: *.echostar.pl 22.03.02, 12:47 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > NIE To pewnie dlatego są tacy bezduszni...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Crotalus Re: ...........Komusza dusza................. IP: 157.25.121.* 22.03.02, 12:57 Mózgu też nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: ...........Komusza dusza................. IP: *.echostar.pl 22.03.02, 13:29 Gość portalu: Crotalus napisał(a): > Mózgu też nie mają A co z tymi co zmienili wyznanie na ateistyczne w wieku późniejszym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Biały Re: ...........Komusza dusza................. IP: *.scm.de 26.03.02, 12:08 W którym momencie taki komunista traci dusze? I co się z nią potem dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Czy poganie mają duszę? W co wierzą fanatycy? IP: *.mofnet.gov.pl 22.03.02, 13:47 Wiara w opętanie - czy ciało zwierzęcia może zostać opętane przez jakiś rodzaj demona? Czy człowiek może być opętany jednocześnie przez dwa różne demony - np. przez duszę i przez diabła? Dlaczego tak wielu ludzi nie chce uwierzyć, że są wolni? Jak to jest, kiedy człowiek czuje się opętany przez Szatana lub przez Ducha Świętego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Czy poganie mają duszę? W co wierzą fanatycy? IP: *.echostar.pl 22.03.02, 14:08 Gość portalu: doku napisał(a): > Wiara w opętanie - czy ciało zwierzęcia może zostać opętane przez jakiś rodzaj > demona? Nie wiem, ale się zapytam! Odpowiedź dam dopiero po wieczorze Wigilijnym. > Czy człowiek może być opętany jednocześnie przez dwa różne demony - np. > przez duszę i przez diabła? Dusza demonem ??? No ciekawa teoria .... > Dlaczego tak wielu ludzi nie chce uwierzyć, że są wolni? Ależ oni właśnie z tej wolności korzystają..... > Jak to jest, kiedy człowiek czuje się opętany przez Szatana lub przez > Ducha Świętego. A jak się czyje człowiek opętany przez ducha ateizmu ????? No ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie o bezduszności ateisty !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Nie wprost, ale odpowiedziałem IP: *.mofnet.gov.pl 26.03.02, 12:34 Gość portalu: XXL napisał(a): > > No ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie o bezduszności ateisty !!!! Oczywiście, że nie mają duszy (tak jak Ty). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: ...........Komusza dusza................. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 12:48 Gość portalu: XXL napisał(a): > Czy komuniści mają duszę ???? > Pytanie całkiem poważne. > "Nie wiadomo, ale tak myślę, że do animals są bardziej podobni" Odpowiedz Link Zgłoś