Dodaj do ulubionych

...........Komusza dusza.................

IP: *.echostar.pl 22.03.02, 12:29
Czy komuniści mają duszę ????
Pytanie całkiem poważne.
smile
Obserwuj wątek
    • Gość: Crotalus Re: ...........Komusza dusza................. IP: 157.25.121.* 22.03.02, 12:43
      NIE
      • Gość: XXL Re: ...........Komusza dusza................. IP: *.echostar.pl 22.03.02, 12:47
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> NIE

To pewnie dlatego są tacy bezduszni......
        • Gość: Crotalus Re: ...........Komusza dusza................. IP: 157.25.121.* 22.03.02, 12:57
          Mózgu też nie mają
          • Gość: XXL Re: ...........Komusza dusza................. IP: *.echostar.pl 22.03.02, 13:29
            Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Mózgu też nie mają

A co z tymi co zmienili wyznanie na ateistyczne w wieku późniejszym ?
      • Gość: Biały Re: ...........Komusza dusza................. IP: *.scm.de 26.03.02, 12:08
        W którym momencie taki komunista traci dusze?
        I co się z nią potem dzieje?
    • Gość: doku Czy poganie mają duszę? W co wierzą fanatycy? IP: *.mofnet.gov.pl 22.03.02, 13:47
      Wiara w opętanie - czy ciało zwierzęcia może zostać opętane przez jakiś rodzaj
      demona? Czy człowiek może być opętany jednocześnie przez dwa różne demony - np.
      przez duszę i przez diabła? Dlaczego tak wielu ludzi nie chce uwierzyć, że są
      wolni? Jak to jest, kiedy człowiek czuje się opętany przez Szatana lub przez
      Ducha Świętego.
      • Gość: XXL Re: Czy poganie mają duszę? W co wierzą fanatycy? IP: *.echostar.pl 22.03.02, 14:08
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Wiara w opętanie - czy ciało zwierzęcia może zostać opętane przez jakiś rodzaj
        > demona?

Nie wiem, ale się zapytam! Odpowiedź dam dopiero po wieczorze Wigilijnym.

> Czy człowiek może być opętany jednocześnie przez dwa różne demony - np.
        > przez duszę i przez diabła?

Dusza demonem ??? No ciekawa teoria ....

> Dlaczego tak wielu ludzi nie chce uwierzyć, że są wolni?

Ależ oni właśnie z tej wolności korzystają.....

> Jak to jest, kiedy człowiek czuje się opętany przez Szatana lub przez
        > Ducha Świętego.

A jak się czyje człowiek opętany przez ducha ateizmu ?????

No ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie o bezduszności ateisty !!!!
        • Gość: doku Nie wprost, ale odpowiedziałem IP: *.mofnet.gov.pl 26.03.02, 12:34
          Gość portalu: XXL napisał(a):

>
          > No ale nie odpowiedziałeś na moje pytanie o bezduszności ateisty !!!!

Oczywiście, że nie mają duszy (tak jak Ty).
    • Gość: Perła Re: ...........Komusza dusza................. IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.02, 12:48
      Gość portalu: XXL napisał(a):

> Czy komuniści mają duszę ????
      > Pytanie całkiem poważne.
      > smile

"Nie wiadomo, ale tak myślę, że do animals są bardziej podobni"
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka