wikul 19.08.13, 12:17 ... nigdy nie doczekała sie krytycznej oceny jej dokumentów sprzed kilkunastu lat ze strony bufona3 bo przecież ta partia a zwłaszcza jej światły przywódca trwają niewzruszenie i niezmiennie a tylko landknechci sie zmieniają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g-48 Re: Wikulec polej............ 19.08.13, 15:06 ........sobie ale nie pij juz wiecej piwa obywatelskiego bo twoja platforma tonie a smrod wookolo niej jest coraz wiekszy . A tak idz za moja rada aby cie nie wciagnela ta kloaka polityczna. Przełożonych się nie lękaj Mało rób a dużo stękaj Nie krytykuj nie podskakuj Siedź na dupie i przytakuj. Lecz nie przejmuj się swą rolą Bo i tak Cię o p i e r d o l ą. A nie przejmuj się swą pracą Bo i tak Ci mało płacą Gdyż wydajność twojej pracy Nie pokryje fundusz pracy A gdy jesteś w niskiej grupie Wolno mieć Ci wszystko w dupie. Za pięć druga bierz kapotę Pierdol szefa i robotę Tak dożyjesz starczej renty Nigdy w dupę nie kopnięty Żebyś z głodu nie umierał Rentę będziesz sam pobierał Tak nie dużo tak nie mało Byle na kartofle stało A gdy przyjdzie życia kres Powiedz wszystkim: SRAŁ WAS PIES!!! Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem typowy platfus jezykiem typowym dla Trybuny Ludu 20.08.13, 03:47 inaczej nie potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: typowy platfus jezykiem typowym dla Trybuny L 20.08.13, 09:12 manny-jestem napisał: > inaczej nie potrafi. Twój język, Manny, przypomina język żuka gó...zjada, który kręci się u wylotów rur kanalizacyjnych przy plebaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Manny typowy tępy moher przemawia jezykiem... 20.08.13, 19:21 ... hofmanów i błaszczaków. pikrat napisał: > manny-jestem napisał: > > > inaczej nie potrafi. > > Twój język, Manny, przypomina język żuka gó...zjada, który kręci się u wylotów > rur kanalizacyjnych przy plebaniach. Jemu sie wydaje że PiS istniało w czasach PRL-u i było najwiekszym wrogiem ustroju. To wyjatkowy przygłup nawet na tle innych pisofilów. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Pisz dalej wikulec......... 21.08.13, 09:27 ...........pod dyktando pielegniarza na psycholu GW to moze wezmie cie pielegniarz na spacerek. To wyjatkowy przygłup nawet na tle innych pisofilów. Jakbys moherek mial na glowce w czasie zimy to moze glupot bys nie pisal. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Koledzy platfusi 21.08.13, 16:48 Zauwazcie ze nawet dowalajac moje posty roznia sie od waszych. Brakiem gnoju. A teraz dalej chwalcie sie swoja obywatelskoscia i salonowoscia kolezkom z ktorymi sie bawicie w piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Platfusi w PJN i w PiS 21.08.13, 22:37 manny-jestem napisał: > A teraz dalej chwalcie sie swoja obywatelskoscia i salonowoscia kolezkom z ktor > ymi sie bawicie w piaskownicy. "W przesłanym oświadczeniu działacze olsztyńskiego PJN przewodniczący Dariusz Porębski i wiceprzewodniczący Tomasz Owsianik napisali, że ich zdaniem organizowanie w Olsztynie referendum na rok przed wyborami samorządowymi to "hucpa polityczna i narażanie gminy Olsztyn na olbrzymie wydatki związane z referendum i ewentualnymi wyborami"." wiadomosci.onet.pl/olsztyn/pjn-o-referendum-ws-odwolania-prezydenta-polityczna-hucpa/v384g "Przypomnijmy: w czwartek (4.07) opolska rada pozbawiła stanowiska przewodniczącego komisji rewizyjnej, radnego PiS Marka Kawę. Jak twierdzi szefowa klubu Prawa i Sprawiedliwości, była to polityczna hucpa. " www.radio.opole.pl/2013/lipiec/wiadomosci/porowska-odwolanie-marka-kawy-to-polityczna-hucpa.html S. Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Snajper Trafilbys do swojego ....... 31.08.13, 00:43 ......idola z wiatrowki? second.life.neon24.pl/post/97051,zyczenia-dla-urbana Odpowiedz Link Zgłoś
g-48 Re: Snajper Trafilbys do swojego ....... 31.08.13, 00:51 .i jeszcze jedno o bufetowej ktora tak holubiono jako "gwiazde" polskiej wiedzy ekonomicznej ze az buty o wycieraczke wytarla w Strasburgu Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Partia żartobliwie zwana Prawem i Sprawiedliw 20.08.13, 21:17 ... i jeden z najbardziej znanych prawych i sprawiedliwych obatel Czarnecki Ryszard Czarnecki, europoseł PIS, oświadczył, że Prawo i Sprawiedliwość domaga się aktywnej pomocy rządu dla Polaków, którzy wzięli kredyt hipoteczny - likwidując m.in. w polskim prawie instytucję bankowego tytuły egzekucyjnego. Krzysztof Pietraszkiewicz, prezes Związku Banków Polskich, mówi, że to groźny pomysł. wyborcza.biz/biznes/1,101562,14436459,PiS_chce_ulzyc__frankowiczom___Prezes_ZBP_mowi__ze.html?v=1&obxx=14436459#sondaz#ixzz2cXRX4lAu ... czyli prawo i sprawiedliwość wg PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Znalazłem w wątku jeden post 21.08.13, 13:23 który, przy odrobinie życzliwości, można uznać za merytoryczny, przynajmniej poniższy cytat. Cytat likwidując m.in. w polskim prawie instytucję bankowego tytuły egzekucyjnego No i mam pytanie do autora wątku. Wisz na czym polega "instytucja bankowego tytułu wykonawczego"? Tak z ręką na sercu! Jak kochasz Tuska! Jeżeli odpowiesz, że - oczywiście, mam to w jednym palcu - to wyjaśnij mi proszę dlaczego na podstawie swoich ksiąg rachunkowych bank może wysłać do mnie komornika, a ja - na podstawie moich ksiąg rachunkowych - nie mogę i muszę iść do sądu? Prawnicy twierdzą, że to niedopuszczalne i niezgodne z Konstytucją uprzywilejowanie banków, mające swoje źródło w zamierzchłych czasach PRL, gdy banki były praktycznie urzędami państwowymi. No i znowu cię zaczepiam. Ośmieszam i poniżam. Tak będę robił dopóki odpowiednia ustawa nie zapewni ci ochrony albo dopóki mi się nie znudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Znalazłem w wątku jeden post 21.08.13, 13:34 www.trybunal.gov.pl/Rozprawy/2011/p_07_09.htm Uprzywilejowanie ksiąg bankowych i wyciągów z tych ksiąg w postępowaniu cywilnym narusza konstytucję. To na wypadek spodziewanego ataku furii. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Znalazłem w wątku jeden post 21.08.13, 14:04 oleg3 napisał: > który, przy odrobinie życzliwości, można uznać za merytoryczny, przynajmniej po > niższy cytat. Albo jesteś głupi jak but z lewej nogi albo nie chciałeś znaleźć. Przecież to proste jak wlos Mongola. Jeszcze raz załaczam link i tytuł: PiS chce ulżyć "frankowiczom". Prezes ZBP mówi, że to groźny pomysł wyborcza.biz/biznes/1,101562,14436459,PiS_chce_ulzyc__frankowiczom___Prezes_ZBP_mowi__ze.html?v=1&obxx=14436459#sondaz#ixzz2cXRX4lAu Partia sprawiedliwości chce uprzywilejować jedną grupę kredytobiorców kosztem reszty. To strasznie trudne do znależienia w tym linku, rzeczywiście. > No i znowu cię zaczepiam. Ośmieszam i poniżam. Tylko żebyś potem nie płakal i wzywał pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Znalazłem w wątku jeden post 21.08.13, 14:57 Prezes ZBP mówi, że to groźny pomysł. Za to bierze kasę! Prezes ZNP mówi, że dołożenie 2 godzin do pensum to groźny pomysł, a prezes Polskiego Monopolu Cukrowego jest oburzony wycofaniem dotacji na cukierki. Ja cię nie muszę ośmieszać. Robisz to sam, raźno i ochoczo. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów franko 21.08.13, 16:39 oleg3 napisał: > Prezes ZBP mówi, że to groźny pomysł. Ale ty jesteś muł. Podoba ci sie pomysł na dopłaty dla kredytobiorców frankowych? To napisz otwarcie, przestań bredzić o cukierkach i cytować Prezesa. Przecież deklarowałeś że Prezesa opuściłeś. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów f 21.08.13, 16:56 wikul napisał: > Podoba ci sie pomysł na dopłaty dla kredytobiorców > frankowych? A ja pisałem coś o dopłatach do kredytów frankowych? Pisałem o b. dobrym pomyśle likwidacji bankowego tytułu wykonawczego. A ty nawet nie wiesz o co w tym chodzi, ale potępiasz. Co do dopłat do kredytów we frankach. Nie podoba mi się. Ale jestem pewien, że przed wyborami PO wystąpi z tym pomysłem w innym opakowaniu i wtedy będzie ci się bardzo podobał. Będziesz się rozpisywał o wspaniałym pomyśle ratowania gospodarki przed kryzysem. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 21.08.13, 17:03 oleg3 napisał: > A ja pisałem coś o dopłatach do kredytów frankowych? Jak nie wiesz to się spytaj zamiast dyskutować z własnymi urojeniami. > Co do dopłat do kredytów we frankach. Nie podoba mi się. Ale jestem pewien, że > przed wyborami PO wystąpi z tym pomysłem w innym opakowaniu i wtedy będzie ci s > ię bardzo podobał. Będziesz się rozpisywał o wspaniałym pomyśle ratowania gospo > darki przed kryzysem. Gó... wiesz co mi się będzie podobało a co nie. Ja sam nie wiem co mi sie będzie podobalo za kilka lat. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 24.08.13, 20:41 wikul napisał: > Gó... wiesz co mi się będzie podobało a co nie. Ja sam nie wiem co mi > sie będzie podobalo za kilka lat. A jak ci się to podoba? To jeszcze nie PO ale już GW. Cytat Mimo wszystko uważam, że zamiast oskarżać posłów PiS o populizm, warto już dziś szukać rozwiązań, które mogą się przydać w przypadku kolejnej odsłony kryzysu. Propozycja zagwarantowania klientom możliwości przewalutowania kredytu w określonym "korytarzu" nie jest zła. Nie powoduje zwolnienia klientów z odpowiedzialności za podjęte w przeszłości decyzje, ale w przypadku dalszego wzrostu kursu franka spowoduje, że bank weźmie na siebie część ekstra kosztów. Bo banki i ich chciwi menedżerowie żyjący z prowizji od sprzedaży też po części odpowiadają za to, że mamy dziś w Polsce 700 tys. kredytowych "więźniów". Likwidacja bankowego tytułu egzekucyjnego to bardzo daleko idąca propozycja, nazywana przez niektórych finansistów wręcz "bolszewicką", ale być może należałoby ograniczyć bankom możliwość automatycznego przewalutowania kredytu na złote przy wypowiedzeniu umowy? Read more: wyborcza.biz/biznes/1,100897,14455808,Czy_trzeba_pomagac__frankowiczom___Dzis_nie__ale___.html#BoxBizTxt#ixzz2cugg0IuY Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 24.08.13, 22:20 oleg3 napisał: > A jak ci się to podoba? To jeszcze nie PO ale już GW. Każdy ma prawo do własnych poglądów. Zwłaszcza gdy w grę wchodzi być może własny kredytowy interes. Osobiście uważam że pomaganie "frankowiczom" pozostawiając kredytobiorców zlotówkowych bez takiej samej pomocy jest nieuczciwe. Ci pierwsi i tak już "zarobili" w lepszych czasach dla tych kredytów. P.S. Nie mam i nie miałem żadnych kredytów ! Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 25.08.13, 08:13 wikul napisał: > Osobiście uważam że pomaganie "frankowiczom" pozostawiając > kredytobiorców zlotówkowych bez takiej samej pomocy jest > nieuczciwe. Czyli zasadniczo p o p i e r a s z pomysły, które wyśmiewasz. Są tylko za m a ł o radykalne. Antyposizm w praktyce! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 25.08.13, 12:24 oleg3 napisał: > Czyli zasadniczo p o p i e r a s z pomysły, które wyśmiewasz. Są tylko za m a > ł o radykalne. Antyposizm w praktyce! Spróbuj chociaż raz zrozumieć co sie do ciebie pisze zamiast we wszystkim doszukiwać sie ukrytych zanaczeń. Sprawa jest tak prosta że nie mam ochoty dłużej na ten temat pisać. Albo jesteś skonczonym durniem albo jedyne co potrafisz to doszukiwanie sie wszystkiego tylko nie tego o co rozmówcy chodzi. Tak czy owak nie mam ochoty czytać bredni nie na temat. Bez odbioru. finanse.wnp.pl/gwiazdowski-panstwo-nie-powinno-wspomagac-kredytobiorcow-z-pozyczkami-we-franku,147285_1_0_0.html Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 25.08.13, 14:12 wikul napisał: > Spróbuj chociaż raz zrozumieć co sie do ciebie pisze Spróbuj choć raz zrozumieć to co piszesz! Jesteś albo i nie jesteś przeciw wspieraniu przez państwo kredytobiorców. Jesteś przeciw wspieraniu przez państwo kredytobiorców CHF ale jesteś za wspieraniem kredytobiorców (CHF plus PLN). Tak wynika z twoich wyjaśnień. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 25.08.13, 19:44 oleg3 napisał: > Jesteś albo i nie jesteś przeciw wspieraniu przez państwo kredytobiorców. Jeste > ś przeciw wspieraniu przez państwo kredytobiorców CHF ale jesteś za wspieraniem > kredytobiorców (CHF plus PLN). Tak wynika z twoich wyjaśnień. Nic takiego nie wynika, to twoje urojenia, jak zwykle zresztą. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 25.08.13, 20:10 wikul napisał: > Nic takiego nie wynika, to twoje urojenia, jak zwykle zresztą. Te urojenia to konsekwencja logiczna! Oto Cytat Osobiście uważam że pomaganie "frankowiczom" pozostawiając kredytobiorców zlotówkowych bez takiej samej pomocy jest nieuczciwe. Autor: wikul 24.08.13, 22:20 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 25.08.13, 20:17 oleg3 napisał: > Cytat > Osobiście uważam że pomaganie "frankowiczom" pozostawiając kredytobiorców zlotó > wkowych bez takiej samej pomocy jest nieuczciwe. > Autor: wikul 24.08.13, 22:20 > Do końca cie poyebalo? Albo pomagać wszystkim kredytobiorcom albo nikomu. Przecież to proste jak włos Mongoła. Jak można tego nie rozumiec i bić piane przez kilka dni o pierdołach. Snajper ma rację że masz odloty. Nie da sie ukryć. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 25.08.13, 21:18 oleg3 napisał: Jesteś albo i nie jesteś przeciw wspieraniu przez państwo kredytobiorców. Jesteś przeciw wspieraniu przez państwo kredytobiorców CHF ale jesteś za wspieraniem kredytobiorców (CHF plus PLN). Tak wynika z twoich wyjaśnień. wikul napisał: Nic takiego nie wynika, to twoje urojenia, jak zwykle zresztą. oleg3 napisał: Te urojenia to konsekwencja logiczna! Oto Cytat Osobiście uważam że pomaganie "frankowiczom" pozostawiając kredytobiorców zlotó wkowych bez takiej samej pomocy jest nieuczciwe. Powiedzmy, że napisałem "Uważam że umarzanie kredytów czarnym nie umarzając kredytów białym jest nieuczciwe." Czy ty, Olegu, naprawdę uważasz, że z tego wynika, iż jestem: - przeciwnikiem umarzaniu kredytów czarnym? - zwolennikiem umarzania kredytów czarnym i białym? Przestań brać. Lub chociaż zmień dragi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 26.08.13, 07:48 A ty Snajper co bierzesz? TAK. Mogę a nawet powinienem odczytywać kontekstowo, że jesteś zwolennikiem umarzania kredytów czarnym i białym czyli zwolennikiem umarzania kredytów. Gdybyś argumentował: "Uważam że umarzanie kredytów czarnym czy białym jest nieuczciwe" to oczywiście byłbyś przeciwnikiem umarzania kredytów. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 26.08.13, 10:35 oleg3 napisał: > TAK. Mogę a nawet powinienem odczytywać kontekstowo, że jesteś zwolennikie > m umarzania kredytów czarnym i białym czyli zwolennikiem umarzania kredytów. Nie jestem zwolennikiem umarzania kredytów komukolwiek, jednak umarzanie kredytów jedynie czarnym uważam do tego za nieuczciwe, dlatego napisałem: "Uważam że umarzanie kredytów czarnym nie umarzając kredytów białym jest nieuczciwe." Stworzyłeś swoją własną logikę. Teraz jeszcze musisz ją spopularyzować. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 26.08.13, 13:45 snajper55 napisał: > Stworzyłeś swoją własną logikę. Teraz jeszcze musisz ją > spopularyzować. Ja stosuję klasyczną logikę. To ty stworzyłeś logikę postępową znaną na forum jako snajperowanie. Cytat Nie jestem zwolennikiem umarzania kredytów komukolwiek, jednak umarzanie kredytów jedynie czarnym uważam do tego za nieuczciwe Twoja logika charakteryzuje się niepodawaniem argumentów podstawowych lecz na argumentach do tego formułowanych ex post. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 27.08.13, 08:07 Pytanie pomocnicze. Cytat Nie jestem zwolennikiem umarzania kredytów komukolwiek, jednak umarzanie kredytów jedynie czarnym uważam do tego za nieuczciwe Czy uważasz Snajper, że umarzanie kredytów wszystkim (białym i czarnym) jest uczciwe? Klasyczna logika (Qui dicit de uno, negat de altero) twierdzi, że jest uczciwe. Ty oczywiście zaraz krzykniesz: niczego takiego nie napisałem; odstaw prochy. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 27.08.13, 10:04 Są rozwiązania uczciwe, których nie jesteśmy zwolennikami. Dlatego błędem jest takie rozumowanie, jakie zastosowales. Może inny przykład lepiej pomoże ci to zrozumieć. Uważam wypłacanie becikowego jedynie blondynkom za nieuczciwe. Nie wynika z tego, że jestem zwolennikiem wypłacania becikowego wszystkim (bo nie jestem). S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 27.08.13, 10:22 Tyle Snajper, że TERAZ napisałeś coś innego niż w przykładzie z umarzaniem kredytów czarnym. Teraz stwierdziłeś, że > Nie wynika z tego, że jestem zwolennikiem wypłacania becikowego wszystkim (bo nie jestem). Wracając do kredytów. Umarzanie kredytów wszystkim (czarnym, białym) też jest nieuczciwe. W twoim przykładzie usunięcie nieuczciwości polega na przyznaniu białym kredytobiorcom tego samego co mają czarni. Gwałcenie blondynek i pomijanie brunetek jest nieuczciwe. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 28.08.13, 14:12 Nieważne co ty uważasz za nieuczciwe. Z tego co napisał wikuł da się jedynie wywnioskowac, iż dopłat do kredytów (we frankach i złotych) nie uważa za nieuczciwe. Natomiast nic nie jesteśmy w stanie powiedzieć o tym, czy jest on zwolennikiem takiego rozwiązania. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 28.08.13, 14:43 snajper55 napisał: > Nieważne co ty uważasz za nieuczciwe. Z tego co napisał wikuł da się jedynie wy > wnioskowac, iż ... 1) Swoją sprawę porzuciłeś. Widocznie jest nie do obrony. 2) Słyszałeś może o wnioskowaniu entymematycznym ? 3) Pewnie przeoczyłeś co sam Wikul o tym napisał (co jest zupełnie zrozumiałe, bo trudno wyłowić coś w gąszczu inwektyw) Oleg - Jesteś albo i nie jesteś przeciw wspieraniu przez państwo kredytobiorców. Wikul - Albo pomagać wszystkim kredytobiorcom albo nikomu. Przecież to proste jak włos Mongoła. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 29.08.13, 19:50 Nic nie porzuciłem, streszczam się, bo piszę z komórki. Olegu, każdy problem, np kredytów, ma wiele rozwiązań. Niektóre z nich wikul uważa za nieuczciwe, inne za uczciwe, co do jeszcze innych może nie mieć zdania co do ich uczciwości. Być może jest zwolennikiem jakiegoś rozwiązania, być może jest zwolennikiem kilku, być może żadnego. Wskazał jedno rozwiązanie i nazwał je nieuczciwym. I tyle. Na temat tego którego rozwiązania jest zwolennikiem, jeżeli w ogóle któregoś jest, nie wiemy nic. S. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Podoba ci sie pomysł na dopłaty do kredytów 30.08.13, 11:33 snajper55 napisał: > Wskazał jedno rozwiązanie i nazwał > je nieuczciwym. I tyle. Na temat tego którego rozwiązania jest > zwolennikiem, jeżeli w ogóle któregoś jest, nie wiemy nic. Negujesz logikę Snajper, co mnie specjalnie nie dziwi. Logika - to najogólniej - prawidłowe wyprowadzanie nowych zdań, że zdań uznanych. Negowanie konsekwencji logicznej to hucpa! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Partia żartobliwie zwana Prawem i Sprawiedliw 20.08.13, 21:33 PiS chce kupić zadłużoną we frankach klasę średnią - na koszt banków. "Frankowcy", nie dajcie się nabrać. To tylko gra wyborcza.pl/1,75968,14460114,Jak_PiS_chce_kupic__frankowcow_.html?utm_source=HP&utm_medium=AutopromoHP&utm_content=cukierek1&utm_campaign=wyborcza#Cuk#ixzz2cXVuaQuD Odpowiedz Link Zgłoś
piq kotek, oleg napisał post o PO,... 20.08.13, 23:54 ...w oparciu o artykuł kandydata na przewodniczącego. A ty jak poyebany histeryk na to zakładasz ni w pipę ni w oko wątek o PiSie i popluwasz na olega, że założył całkiem aktualny wątek o PO. Miał prawo, tym bardziej, że Gowin będąc kandydatem w wyborach stawia podstawowe pytania o niegdysiejszą deklarację ideową. To o co ci chodzi, chłopczyku? O to, żeby zrobić z siebie pajaca, czy o coś innego, czego nie widać na pierwszy rzut oka? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Piesek, oleg napisał post o PO, a ja napisałem ... 21.08.13, 13:04 ... o PiS. Nie wolno? Jesteś tu za moderatora czy admina? piq napisał: > ...w oparciu o artykuł kandydata na przewodniczącego. A ty jak poyebany histery > k na to zakładasz ni w pipę ni w oko wątek o PiSie i popluwasz na olega, że zał > ożył całkiem aktualny wątek o PO. Miał prawo, tym bardziej, że Gowin będąc kand > ydatem w wyborach stawia podstawowe pytania o niegdysiejszą deklarację ideową. > To o co ci chodzi, chłopczyku? O to, żeby zrobić z siebie pajaca, czy o coś inn > ego, czego nie widać na pierwszy rzut oka? Pamiętasz czasy sprzed kilkunastu lat? Jeżeli nie to sobie przypomnij. pl.wikipedia.org/wiki/2001 Przypomnij sobie co wtedy mówili politycy z różnych partii, gdzie sa w tej chwili i co mówia teraz. Selektywne pretensje że ktoś mówił kilkanaście lat temu co innego niż teraz są dziecinne i śmieszne a twoje połajanki wygłaszane na podstawie jednego postu są po prostu niesmaczne. Oleg mnie ciągle zaczepia i próbuje pogardliwie osmieszać. Jeżeli koniecznie chcesz recenzować, uważając że Oleg sam sobie nie da rady to zapoznaj sie z całością "dyskusji". Na temat współczesnego Gowina (dawnego bardzo sobie ceniłem) mamy fundamentalnie inne zdanie więc pewnie pozostaniemy przy swoim. P.S.Tajemnicą poliszynela jest fakt że Gowin szykuje sie do założenia własnej partii wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,GPC-Jaroslaw-Gowin-iPrzemyslaw-Wipler-jesienia-wystartuja-wspolnie,wid,15912214,wiadomosc.html?ticaid=1112a4 Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Bardzo smieszy ta histeria 21.08.13, 15:14 zwoelnnikow partii nazywanej obywatelska poniewaz polityk zdecydowal sie po obywatelsku sprobowac przejac kierownictwo partii. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Bardzo smieszy ta histeria 21.08.13, 15:28 manny-jestem napisał: > zwoelnnikow partii nazywanej obywatelska poniewaz polityk > zdecydowal sie po obywatelsku sprobowac przejac kierownictwo > partii. Na forum histeryzują ci, co przez lata krzyczeli pod adresem PiS i jarkacza: ein Volk, ein Reich, ein Führer. Snajper to nawet miał (ma?)stosowną sygnaturkę w tym klimacie. Przypomina mi się anegdotka ze studenckich czasów. - Jaka linia jest dobra? - Równoległa do linii Komunistycznej Partii Związku Radzieckiego. I tak chłopaki mają. Co rzucą media staje się ich prawdą, za którą będą (forumowo) umierać. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Bardzo smieszy ta histeria 25.08.13, 16:23 oleg3 napisał: > > Na forum histeryzują ci, co przez lata krzyczeli pod adresem PiS i jarkacza: [i > ]ein Volk, ein Reich, ein Führer[/i]. Snajper to nawet miał (ma?)stosowną sygna > turkę w tym klimacie. > To było inaczej 'Ein Volk, ein Reich, zwei Katschoren' i tu się zmieniło, a ja nie histeryzując ciągle uważam( w wersji zmodyfikowanej) 'Ein Volk, ein Reich, ein Katschor' Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Bardzo smieszy ta histeria 25.08.13, 17:28 oleg3 napisał: > Na forum histeryzują ci, co przez lata krzyczeli pod adresem PiS i jarkacza: [i > ]ein Volk, ein Reich, ein Führer[/i]. Snajper to nawet miał (ma?)stosowną sygna > turkę w tym klimacie. > > I tak chłopaki mają. Co rzucą media staje się ich prawdą, za którą będą (forumo > wo) umierać. Ja histeryzuję na forum? Chyba skorzystałeś z czegoś mocniejszego od marihuany. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Bardzo smieszy ta histeria 21.08.13, 16:43 manny-jestem napisał: > zwoelnnikow partii nazywanej obywatelska poniewaz polityk zdecydowal sie po oby > watelsku sprobowac przejac kierownictwo partii. Zza oceanu widzisz w Polsce jakąś histerię? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Partia żartobliwie zwana Prawem i Sprawiedliw 30.08.13, 13:39 ... ma przywódcę o którym będą pisać jak o Thatcher, Reaganie i Adenauerze. To nie z kacika humoru, to wypowiedź Adama Hofmana. wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,14518573,Hofman__Kiedys_o_Kaczynskim_beda_pisac_jak_o_Thatcher_.html#TRrelSST Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 I to cię bulwersuje? 30.08.13, 13:50 Toż wypowiedź Hofmana jest elementarnym chwytem demokratycznych polityków. W dodatku zawiera ważne - choć ogólnikowe - deklaracje i ofertę dla ziobrystów. A wypowiedzi o Zielonej Wyspie bulwersowały cię, bawiły czy irytowały? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: I to cię bulwersuje? 30.08.13, 16:20 oleg3 napisał: > Toż wypowiedź Hofmana jest elementarnym chwytem demokratycznych polityków. Nie, śmieszy. Zwłaszcza w ustach najwiekszego cynika (no może poza Prezesem) w PiS. Przypomina raczej wypowidzi podwladnych wodza z Korei Pł. > W dodatku zawiera ważne - choć ogólnikowe - deklaracje i ofertę dla ziobrystów. Do tego sie nie odnosiłem. > A wypowiedzi o Zielonej Wyspie bulwersowały cię, bawiły czy irytowały? A co to ma do rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś