Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski: Mam nadzieję, że w SLD nie decyduj...

IP: *.netserv.net / *.netserv.net 16.08.04, 11:09
Na calym swiecie duchowni oplacaja ZA SIEBIE skladke zdrowotna.Marek Balicki
powinien natychmiast podac sie do dymisji za glupia niepanstwowa
wypowiedz.Ten czlowiek reprezentuje sluzbe zdrowiu a nie kosciolowi.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gość Re: Kwaśniewski: Mam nadzieję, że w SLD nie decyd IP: 212.160.234.* 16.08.04, 11:20
      Nie draźnić kleru. To Oni pomogli Prezyndentowi wprowadzic naród do Unii (
      biedy i podwyżek).95% baranków jest pod praniem mózgów z ambony. Komuś trzeba
      trzymać naród w rydzy. Przynajmnej politycy w tym czasie mogą spokojnie myśleć
      o swojej prywacie. (okradaniu państwa patrz P Wróbel 6.5 mln zł wyrównania)
      • Gość: LEWACY,WYJCE,KOLTU LSD TO TRUP POLITYCZNY,WYWOLUJE ZALOSC I WSTYD IP: *.sympatico.ca 16.08.04, 12:47
        Reanimacja LSD plus UP na tak odpowiedzialnych stanowiskach panstwowych nie
        powinna miec miejsce. Tam potrzebna jest operacja chirurgiczna i wyciecie
        czyraka a nie kuracja psychiatryczna, leczenie za pomoca trzepania jezykiem
        czyrakowcow(MEDYCYNA HEBRAJSKA). Czas szybko biegnie i za pare chwil zobaczymy
        czy uda sie LSD-UP przepchac przez kanal hydrauliczny. Prawdopodobnie bedzie
        swiatlo STOP dla bylych urzednikow partyjnych.
        • Gość: PO CO TA KLEPSYDRA KAPUSNIAKA NA KUCKI CHOWAJA IP: *.sympatico.ca 16.08.04, 16:05
          To zdjecie musial, ktos z poczuciem humoru wykonac i do tego pracownik zakladu
          pogrzebowego. Wszystkie atrybuty potrzebne do obrzadku zostaly perfekcyjnie
          wykonane, nawet kolor szafki jest dobrany do wieku i powagi osoby. Ciekawe
          jest, czy szanowny kapusniak ma buty tekturowe czy plastykowe. Stawiam na
          smokingowe.
    • Gość: producent A kto poprze Szajke Leniwych Defraudantow? IP: 65.110.54.* 16.08.04, 12:50
      Z sondazy wynika ze 95% Polakow ma ich juz dosc. Czyli moga liczyc tylko na 5% bylych "sekretarzow i milicjantof"wink. Jakie ma znaczenie opinia kanapowy o takim "poparciu i zapleczu"?
    • Gość: Byśko Dlaczego my najbiedniejsi w UE? IP: *.zgora.dialog.net.pl 16.08.04, 13:16
      kwaśniewski ze swoimi komuchami tak fatalnie "rządzi",no i kosciół też nie jest
      bez winy ,organizacje do ogłupiania narodu.
      • Gość: producent Bo to jest "zgodne z normami EU" - IP: HTTP1.* / 65.110.54.* 16.08.04, 13:36
        bardzo socjalistycznymi? A czy powiedziala "wadzia" Polakom ze w EU
        obowiazuje "minimalny dochod roczny na osobe" ponizej ktorego Panstwo MUSI
        pomoc obywatelowi? (=polskie "minimum socjalne"). Stawiam worek dolarow vs
        jeden orzech (zgnily) ze NIE. Pewnie wymyslili jakis "okres przejsciowy" po
        cichu: "tak dokladnie informowac babci nikt nie spieszy, po co babcie
        denerwowac, niech sie babcia cieszy". Niemiecki bauer "dyrektyw" uzywa nadal do
        celow hmmm.. toaletowych i juz sie z Polaka nie smieje. Gardzi nim za jego
        wazeliniarstwo i glupotesad (tak to postrzegaja, bo oni realiow Polski nie
        znaja - gdyby im "wadzia" podskoczyla to juz od wiekow wiedza co robic i maja
        na to odlozone srodki, lepperaki im zbedne). Ta integracja byla o 10-siec lat
        za wczesnie. Czerwone Fortuny ocalaly i chyba TYLKO o to chodzilo. Ale
        dziesiatki VIP-ow (tych leczonych za darmo) KLAMALO publicznie, mowiac "to
        stanieje, tamto stanieje i tamto..". Czy teraz odszczekuja? Czy przepraszaja
        swoj Narod na kleczkach? Czy grozi im odpowiedzialnosc karna? Jestem pewny ze
        NIE. Gadaja o wojnie za Oceanem, pertrakuja (Belka) z USA zapominajac jakby ze
        tych na miliardy wydanych dolarow stac "szarak" tego nie poczuje. Sa od tego
        setki "fortow Knox" pelnych po brzegi pieniedzy ktorych uzyc wolno TYLKO: albo
        na wojne, albo na.. wyprawe na Marsa. W Polsce zas kazdy wydatek "publiczny" to
        okradanie, zwykle najbiedniejszych (oni nie maja sie za co bronic).
    • Gość: ZZ telewizor się zepsuł???? IP: *.top.net.pl 16.08.04, 13:34
      Przerwa w oglądamiu Olimpady? Mąż Pani Jolanty przestał nagle oglądać Olimpiadę
      i od niechcenia coś tak wygłosił?
    • Gość: Chłop ze wsi Re: Kwaśniewski: M.................... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 14:09
      Pedryl-mandryl czerwonodupiec wie wszystko najlepiej...dlatego
      na okrągło siedzi przed kompem bo nie ma roboty...i wypisuje
      głupoty..slawista z Kołomyi...znaczy Anglik z Kołomyi..he he
      zna recepty na uzdrowienie polskiej gospodarki po
      45 - ciu latach komunizmu...kliniczny przypadek....teorii Darwina
    • Gość: erad ŁAJDACKA NADZIEJA STOLCMANA IP: *.ras10.nynyc-t.alerondial.net 16.08.04, 14:41
      A ja mam nadzieję, że musi przyjść czas na łajdaków.
    • Gość: Geszeft Czy SLD umrze za Ananicza ? IP: *.cvx.algx.net 16.08.04, 14:44
      Będą tak długo trwać jak się tylko da. Żaden kataklizm im nie przeszkodzi. Ten
      układ daje im bowiem dziesiątki tysięcy stanowisk, więc dlaczego mieliby
      umierać za Ananicza? Wszystko (włącznie z Ananiczem) jest tylko wielką grą
      pozorów.
    • Gość: Jarek Nie komentowac IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 16.08.04, 14:52
      teraz jest moda, ze kupuje sie kartkę i wysyla sie pod adres solenizanta, ktory
      akurat ma imieniny. Na kartce pisze sie tylko imie i nazwisko i adres odbiorcy.
      Natomiast strona tytulowa kartki wszystko mowi. Oczywiście musimy znac osobe do
      ktorej wysylamy kartke, a ona niech sie domysla od kogo dostała kartke. To
      naprawde fajna zabawa i legalna. Srednio dziennie trzy osoby maja imieniny(w
      kalendarzu) napewno na przelomie tygodnia jedno imie znacie. Koszt zaden a jaka
      zabawa wyslanie takiej kartki.
    • Gość: józefka Re: Kwaśniewski: Mam nadzieję, że w SLD nie decyd IP: *.iscnet.pl 16.08.04, 15:20
      "Jeżeli natomiast uważamy, że Polska nie dojrzała jeszcze do takiej pełnej
      równości, musimy kilku grupom zapewnić pewne szczególne warunki traktowania"

He, he, to jest dobre. Polska nie dojrzała do takiej PEŁNEJ równości! Już wiemy
      dlaczego Kwaśniewski i jemu podobni zachowuje się jak kacyk afrykańskiej
      wioski. Oni są tą grupą, która zasługuje na "szczególne warunki traktowania".
    • Gość: ziggy Re: Kwaśniewski: Mam nadzieję, że w SLD nie decyd IP: *.bremultibank.com.pl 16.08.04, 15:23
      balicki na pewno nie powinien podawać się do dymisji, a klechy powinni zostać
      traktowani jak inni obywatele - tj. powinni płacić podatek dochodowy!!! jedno
      nie wyklucza drugiego. mam nadzieję
    • Gość: obserwator Re: Kwaśniewski: Mam nadzieję, że w SLD nie decyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:28
      A ja mam nadzieję, że Trybunał Stanu rozliczy działalność sld, łącznie z
      prezydentem.
    • Gość: Lukasz A ja mam nadzieje ze SLD tego nie zrobi!!Ze zaglo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:34
      suje przeciw,i swoich wyborcow przeprosi za grzechy i stanie sie konstruktywna
      opozycja ktora nie popelni tych samych bledow co dotychczas.I mam nadzieje ze
      SLD nie zapomnie Olkowi tego,ze nas SLD sprzedal,za garsc srebrnikow
    • Gość: stefan z ciemnogro ..ale na calym swiecie sa niedouczeni jak Gay Enol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:48
      ...i nie ma na to rady ,jesli ktos jest zaslepiony w swojej nienawisci.Poza tym
      co niedziela daje na tace madremu proboszczowi i ten tych pieniedzy nie
      przetupta,nie wyda na narkotyki.Ja place podatki.Dlaczego moja danina ma byc
      jeszcze raz opodatkowana?
    • Gość: Fruzia Cała nadzieja w PO i zmianach podatkowych inaczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 15:50
      Polska zginie przez tych głupców w czerwonych majtkach. Takiego zwrotu w
      polityce sie nie spodziewali.Borowski tez trochę rozczarowuje chociaz go lubie
      jako człowieka.Dlaczego tak długo czekali z obniżeniem podatku cit, dlaczego
      czekaja z wprowadzeniem innych zmian, kto na tym korzysta? Jedynie dobre to, że
      księża będą za siebie płacić. Ale czy pozostałe zmiany jak np zmiana vatu w
      budownictwie da się szybko wprowadzić? Co ten Miller robił w Brukseli, pewnie
      po knjpach latał zamiast o Polsce myśleć.
    • Gość: mee... MAGISTER SZYKUJE NOWA PARTIE... IP: *.avenel01.nj.comcast.net 16.08.04, 16:50
      ...pod wlasnym przewodnictwem...a ta falszywa troska o niby ..,ze sld nie
      poprze belki ...to czyste robienie wody z mozgu wyborcom...sld nie jest na tyle
      glupie i poprze belke...bo jak nie poprze to beda nowe wybory...i sld straci
      swoje wplywy na panstwo ...malo tego nie dostanie sie do sejmu z tak mimimalnym
      poparciem , ktore obecnie maja...
    • Gość: polonus a ja zycze sobie i Polakom zebys stolzman z lsd IP: *.179.123.240.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 16.08.04, 16:54
      przepadl, zniknal jak koszmarny sen!!!! mlocie zsmp-owski!!
    • Gość: precz z obłudą Czy ktoś jeszcze ma wątpliwości, że to wszystko... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:06
      nie jest ustawione i ukartowane przez Kwaśniewskiego, Belkę i Janika. SLD
      szczeka, że mu się nie podoba. Tworzy w ten sposób "śliczny" wizerunek "dobrego"
      rządu Belki. Miejmy nadzieję, że 50 lat okłamywania społeczeństwa przez komuchów
      w końcu czegoś nauczy Polaków, bo komuchy są zawsze tacy sami i nigdy się nie
      zmienią. Zawsze będą nas okłamywać. Trzeba raz na zawsze rozbić ich w PYŁ !
      Precz z kłamstwem i obłudą ! a już na pewno z komunistyczną ! i post -
      komunistyczną - jakkolwiek to zwał - i tak będą "komuchami" !
    • Gość: ups Re: Kwaśniewski: Mam nadzieję, że w SLD nie decyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.04, 17:07
      A jakie to biedne zmartwione, stroskane losami Państwa i jego bohaterów z
      Iraku, że aż mordka schudła i jakby mniej napuchnięta - czyżby się szykowały
      Prezydętowi jakieś wybory - no chyba nie u nas - Biełoruś?????
    • Gość: Ryszard B. (Borys) NADZIEJĘ, NADZIEJĘ NA CO, NA ZŁODZIEJI I OSZUSTÓW? IP: *.liwest.at 16.08.04, 18:43
      CO TEN KWASNIEWSKI, JUŻ MU CAŁKIEM ODJ...ŁO ? JA WIEDZIAŁEM, ŻE Z NIM JEST ŹLE,
      ALE ŻE AŻ TAK ŹLE TO NIE WIEDZIAŁEM.
    • Gość: Qubak BANDA FRUSTRATÓW IP: *.tau.com.pl 16.08.04, 18:51
      Jednego normalnego komentarza, wyłącznie skoki na kler, kwacha, Żydów i
      kolorowych.

Beznadziejni jesteście, wy powyżej komentujący. O wiele rzeczy się można
      czepiać, ale czepiać też się trzeba z minimum klasy. Jesteście tylko bandą
      frustratów, od waszej żółci nikomu nie przybędzie. No chyba, że wrzodów.
      Beznadziejni, bezużyteczni, bez sensu.

Bez szacunku. Qubak.
    • Gość: mando Re: Kwaśniewski: Mam nadzieję, że w SLD nie decyd IP: *.icpnet.pl 16.08.04, 20:23
      Prezydent zdradził emerytów , rencistów i zwykłych ludzi pracy tolerując
      korupcję, złodziejstwo i zwykłą nieudolność rządów. Podobnie zrobiło SLD
      wyrzekając się swoich podstawowych ideałów. To nie lewica, tylko zwykła klika
      jak wiele innych w naszym kraju. Teraz, mimo że rząd po złodziejsku nie
      waloryzuje emerytur i rent, skazując przy tym ich na powolną śmierć głodową i
      bezdomność to jeszcze usiłuje ograniczyć im prawo do dodatkowego zarobkowania
      (vide plan Hausnera) a prezydent namawia do popierania antyludzkiego rządu.

My emeryci i renciści juz doświadczyliśmy od ostatnich rządów ( w tym 3-krotnie
      od Hausnera) czego można spodziewać się po tzw. lewicowych rządach. Wzywamy
      wszystkich ludzi dobrej woli by głosowali przeciw temu rządowi i wszelkim innym
      quasi lewicowym. Mamy nadzieję, że po kolejnych wyborach ta "farbowana lewica"
      zniknie juz na zawsze ze sceny politycznej.
      Belce iHausnerowi - stanowcze NIE!
    • wroclawianka2 KWAŚNIEWSKI I BELKA POWINNI BYĆ NOMINOWANI... 16.08.04, 20:23
      ... do otrzymania tytułu "NAJWAŻNIEJSZY I NAJBARDZIEJ WPŁYWOWY MINISTRANT NAJJAŚNIEJSZEJ RZECZYPOSPOLITEJ". Tytuły powinien wręczać najbardziej znany i uhonorowany największą ilością państwowych orderów i medali - Jego Wielebność ksiądz prałat HENRYK JANKOWSKI. Natomiast tacę z tytułami powinien trzymać Jego Wielebność Ojciec Dyrektor TADEUSZ RYDZYK. Amen.
    • Gość: Zdrowy na duchu Re: Kwaśniewski: Mam nadzieję, że w SLD nie decyd IP: *.dip.t-dialin.net 18.08.04, 23:07
      W ubiegłym tygodniu senatorowie pracujący nad ustawą zdrowotną przegłosowali
      poprawkę, która przewiduje, że duchowni sami będą opłacali składki na
      ubezpieczenie zdrowotne. Minister zdrowia Marek Balicki wyraził po głosowaniu
      nadzieję, że ta propozycja zostanie skorygowana w Sejmie.

Ja też mam taką nadzieję.
      A w ogóle to po co ubezpieczenie dla księży? Przecież ktoś z góry czuwa nad
      nimi i w potrzebie weźmie do siebie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka