Dodaj do ulubionych

Pytania w sprawie idiotyzmu kafara

IP: 62.60.131.* 24.08.04, 18:10
1) jakim prymitywem trzeba być zeby obrażać uczucia religijne milionów
wyznawców na całym świecie?
2) jakimi prymitywami są Żydzi tego forum skoro pozwalają swojemu, co prawda
najgłupszemu przedstawicielowi, na takie wystąpienia
3) jak to się dzieje , że taką kanalię jak kafar, jeszcze Ziemia nosi?
Obserwuj wątek
    • Gość: . Najwyrazniej Boga nie ma, bo juz by kafara pokaral IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 18:19
      • Gość: Tomasz Lemberger Na razie jemu i tobie odebrał rozum.To wielka kara IP: 62.60.131.* 24.08.04, 18:22
        • Gość: . Gorzej:pokaral zdrowiem, uroda i pieniedzmi... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 24.08.04, 18:30
          • Gość: Tomasz Lemberger Dobre. Urodziwy,zdrowy i bogaty idiota. Uroda taka IP: 62.60.131.* 24.08.04, 18:39
            taka jak u niedorozwojków.
            • agent_specjalny "Logiczny nie jestes. Zwalniamy cie z sekcji 25.08.04, 02:46
              propagandy na Polske. Podpisano: Sharon"

Taki wlasnie dokument dostarczyl nam na Lemberga nasz tajny informator.
              Bo i faktycznie: Bog, gdyby istnial, powinien za bluznierstwa karac.
      • Gość: . Re: Najwyrazniej Boga nie ma, bo juz by kafara po IP: *.acn.waw.pl 27.10.04, 19:44
        Powiedzenie ludowe - Bóg nierychliwy ale sprawiedliwy
    • Gość: Rafał Siwiński Ma układy u Michnika IP: 195.146.34.* 24.08.04, 22:00
    • Gość: ryszardc Re: Pytania w sprawie idiotyzmu kafara IP: *.dyn.optonline.net 25.08.04, 01:26
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8575017&a=8767207
    • Gość: Palnick Żdźbło IP: *.stenaline.com 25.08.04, 01:47
      Gość portalu: Tomasz Lemberger napisał(a):

> 1) jakim prymitywem trzeba być zeby obrażać uczucia religijne milionów
      > wyznawców na całym świecie?
      ----------------
      Czy to nie wy katolicy określacie świadków jehowy mianem "kocia wiara"? Czy to
      nie wy chrześcijanie uważacie wszystkich nie swoich za pogan i macie do nich
      stosunek pejoratywny? Czy to nie dla was wszystko poza KK to sekta? Wszak
      samijesteście Żydowską sektą!
      Obrażanie uczuć religijnych jest możliwe pod warunkiem, że takie istniejąsmile
      ----------------
      > 2) jakimi prymitywami są Żydzi tego forum skoro pozwalają swojemu, co prawda
      > najgłupszemu przedstawicielowi, na takie wystąpienia
      ---------------
      Udowodnij, że Kafar jest Żydem.
      ---------------
      > 3) jak to się dzieje , że taką kanalię jak kafar, jeszcze Ziemia nosi?
      --------------
      Bóg stworzył ten świat na swoje podobieństwo. Dlaczego tak postąpił? Zabrakło
      mu wyobrażni?
      • romulus.i.remus Re: Żdźbło 25.08.04, 02:58
        > Bóg stworzył ten świat na swoje podobieństwo. Dlaczego tak postąpił? Zabrakło
        > mu wyobrażni?
        -------
        poczucia humoru nie mozna Palnickowi odmowic.
        • Gość: Astra Ziarnko gorczycy... IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.08.04, 06:41
          www.samizdata.net/blog/archives/005789.html

Tutaj jest ciekawy artykul ktory wiaze dekadecje Europy z zanikiem
          chrzescijanstwa na tym kontynencie. Autor zastanawia sie czy religia nie jest
          katalizatorem cywilizacji a jej utrata wiaze sie z tej cywilizacji upadkiem
          ktory w Europie widoczny jest golym okiem.

Ferguson pisze co kazdy widzi ze islam wciska sie w proznie po
          chcescijanstwie.ale uwaza ze to nie musi oznaczac konca cywilizacji. Autor
          pyta: czy islam ponownie tchnie zycie w Europe jak to zrobilo chrzescijanstwo w
          okresie dekadencji Rzymu, albo czy zamieni ja w zwykla Polnocna Afryke z
          sosnami?

Nie wiem czy na tym forum jest wielu ktorzy rozumieja
          Subtelnosc i glebie tego argumentu. Niestety Pan Stanislaw przestal sie
          odzywac.
          • Gość: Astra Post scriptum IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.08.04, 06:45
            Po intensywnosci antychrzescijanskich atakow ciagle jestem optymistka
            ze chrzescijanstwo jest witalna sila w Europie czyli ze cywilizacja
            europejska ma jeszcze szanse przezycia, bo ten piasek i sosny czy deski sosnowe
            w piachu robia przygnebiajace wrazenie.
            • panidanka Re: Post scriptum 25.08.04, 07:24
              Gość portalu: Astra napisał(a):

> Po intensywnosci antychrzescijanskich atakow ciagle jestem optymistka
              > ze chrzescijanstwo jest witalna sila w Europie czyli ze cywilizacja
              > europejska ma jeszcze szanse przezycia, bo ten piasek i sosny czy deski
              sosnowe
              > w piachu robia przygnebiajace wrazenie.

i ja jestem optymistka...no taką niby realistyczną
              i uważam, ze Chrześcijaństwo Europejskie po KONSOLIDACJI z Judaizmem ma swoją
              przyszłość na dalszy rozwój w Europie i Europy z Resztą Świata.

danka
              • Gość: Astra Re: Post scriptum IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.08.04, 17:52
                Ciekawe jak chcesz przeprowadzic taka konsolidacje. Poziom nienawisci miedzy
                judaizmem i chrzescijanstwem jest nieporownywalna do minimalnego niepokoju
                o przyszlosc Europy. Poza tym Zydzi duzo wczesniej wyzbyli sie swojej religii
                a ci jak co zachowali religie np. chasydzi z Nowego Jorku nie chca sie bratac z
                nikim.

>i uważam, ze Chrześcijaństwo Europejskie po KONSOLIDACJI z Judaizmem ma swoją
                >przyszłość na dalszy rozwój w Europie i Europy z Resztą Świata.
                • Gość: . Ta konsolidacja juz jest - w BIBLII. Niestety, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 25.08.04, 18:26
                  katolicy Biblii nie czytaja...I bardzo nie chce sie im uwierzyc w cicha sile
                  ewangelizmu, anglikanizmu, prezbiterianstwa. Bo te jakos nie lubia mierzyc
                  WIARY iloscia uczestniczacych w semi-teatralnym rytuale.

Bog jest wszedzie, Astra, nie tylko w swiatyni... I chwali sie go zyciem po
                  Bozemu, a nie tylko wyklepana okazjonalnie modlitwa. Mam zal do ciebie, ze nie
                  chcesz pojac idei ekumenizmu i zdradzasz czasem neoficki katolicyzm - bylem
                  kiedys szczery, rzadko - bo u nas wiara jest bardzo private - sie przed toba
                  otworzylem. Nie warto bylo... Zapisz sie do siostr-misjonarek.
                  • Gość: Astra Re: Ta konsolidacja juz jest - w BIBLII. Nieste IP: *.dsl.snfc21.pacbell.net 25.08.04, 19:45
                    Nie wiem jak to co piszesz ma sie do tego co ja napisalam. Oczywiscie ze jestem
                    za ekumenizmem tylko nie wiem jak to zrobic. Siedze nawet w jednej komisji
                    wspolnie z episkopalistami (anglikanami). A co do "prywatnosci" wiary to jest w
                    niektorych okolicznosciach proba zepchniecia na margines. Bylam kiedys na
                    przyjeciu gdzie jedna para sie chwalila ze sa gejami, ktos powiedzial ze
                    religia to nonsens i wszyscy wszystko przyjmowali z duzym zrozumieniem
                    tolerancja do "multikulturalizmu". Kiedy ktos mnie zapytal o zdanie
                    powiedzialam ze dla mnie religia nie jest nonsensem tylko czescia mojego zycia.
                    Zebys widzial "tolerancyjna" reakcje. Oczka sie zwezily, ktos powiedzial "hey
                    we have a religious gig here!". Nawet nie pytali jaka religie wyznaje. Tacy
                    byli multikulturalnie tolerancyjni. Od tego czasu w kazdej sytuacji przyznaje
                    sie do swojej religii bo jesli otwarty homoseksualizm czy atak na religie sa OK
                    to dlaczego otwarta religijnosc nie jest??

>Mam zal do ciebie, ze nie
                    > chcesz pojac idei ekumenizmu i zdradzasz czasem neoficki katolicyzm - bylem
                    > kiedys szczery, rzadko - bo u nas wiara jest bardzo private - sie przed toba
                    > otworzylem. Nie warto bylo... Zapisz sie do siostr-misjonarek.

• loco1111 Re: Ta konsolidacja juz jest - w BIBLII. Nieste 30.12.04, 04:53
                      Absolutnie sie z toba zgadzam.
                      • homofob ;-) 29.01.05, 00:29
    • panidanka Re: Pytania w sprawie idiotyzmu kafara 25.08.04, 07:19
      Gość portalu: Tomasz Lemberger napisał(a):

> 1) jakim prymitywem trzeba być zeby obrażać uczucia religijne milionów
      > wyznawców na całym świecie?
      > 2) jakimi prymitywami są Żydzi tego forum skoro pozwalają swojemu, co prawda
      > najgłupszemu przedstawicielowi, na takie wystąpienia
      > 3) jak to się dzieje , że taką kanalię jak kafar, jeszcze Ziemia nosi?

4) jak to jest, że taki Tomasz L. napisał punkty jakie napisał-aż trzy zarzuty
      bo ten czwarty jego omija łukiem uwagi swojej

danka
      • Gość: AA Re: Pytania w sprawie idiotyzmu kafara IP: 64.163.149.* 27.10.04, 15:51
        watki chodza parami
        • fiebultowicz_tomasz Pytać też można o normalność adminów. 27.10.04, 17:17
          • jonasz.dubeltowicz P. Tomaszu przecież nie pyta się o to czego nie ma 27.10.04, 17:27
            • fiebultowicz_tomasz Ha, no dobre, ale czasem o coś pytamy, tak dla jaj 28.10.04, 22:42
    • Gość: Józef Zawadzki A o czym ty gledzisz kruszynko? IP: *.block.alestra.net.mx 27.10.04, 17:43
      Czolko masz takie malutkie i moze dlatego nie rozumiesz ze pan Kafar to wybitny
      pisarz forum tego, ktoremu ty nawet do piet nie dorastasz.

Ale co masz z takim czolkiem zrobic? Nie masz agrgumentow na wspaniale posty
      Kafara to na niego bezsensownie plujesz unikajac prawdziwej dyskusji.

Józef Zawadzki
    • Gość: Mosze Podszywka! Kazdy zna IP pana Jozefa! IP: 195.57.165.* 27.10.04, 20:57
    • Gość: Józef Zawadzki Czego od kafarka chcieć? To przecie tumanek. IP: *.super.net.pk / 203.130.30.* 28.10.04, 22:31
    • Gość: Krzys52 Katole przy Kafarze to moralni jaskiniowcy IP: *.proxy.aol.com 30.12.04, 07:07
      Zatem (Ad1.) nie on jest prymitywem lecz ci ktorych usiluje nauczac. Ponadto
      jego ambicje dotycza tylko prymitywow polskich.

Sam rozumiesz teraz, ze, wobec powyzszego, pytan 2 oraz 3 nigdy nie powinienes
      zadac.
      .
      ;;;;

1) jakim prymitywem trzeba być zeby obrażać uczucia religijne milionów
      wyznawców na całym świecie?
      2) jakimi prymitywami są Żydzi tego forum skoro pozwalają swojemu, co prawda
      najgłupszemu przedstawicielowi, na takie wystąpienia
      3) jak to się dzieje , że taką kanalię jak kafar, jeszcze Ziemia nosi?

• loco1111 Negrofilu52,,, a gdzie twoj Murzyn? 30.12.04, 07:11
        • Gość: Krzys52 A jak tam twoi pedofilni ksieza? Ciagle kradna co? IP: *.proxy.aol.com 30.12.04, 07:17
          • Gość: Janas Re: Katolik i ich obrzadki IP: *.pool.mediaWays.net 30.12.04, 15:57
            Kadzidlo i kropidlo .Ksiadz nakadzil i pokropil ,bylo fajnie.

Wiekszosc ksiezy kadzi na kazaniach , mowia wiele ,zeby nic nie powiedziec ,aby
            sie nie zblaznic , osmieszyc,taka nowokatogadka.
            Kropia aby bylo uroczyscie (od kropidla sukienkowi ostatnio odchodza,smieszy ich
            ten obyczaj?).

• maniekxxxx Re: Negrofilu52,,, a gdzie twoj Murzyn? 30.01.05, 01:52
          Nie wypominaj Krzysiowi tego brutala . On (Krzysiu)lubi byc bity i opluwany .
      • belferowicz To widać nisko siebie cenisz i swoich współwyznaw- 30.12.04, 18:31
        ców, skoro dla ciebie katolu kafarowa nędza jest guru. Faktycznie, w tej swojej
        jamochłonowej sieci neuronowej ma 3 neorony więcej od każdego z was, ale to
        raczej jest wątpliwe.
    • Gość: ubu_roy Re: Pytania w sprawie idiotyzmu kafara IP: *.nyc.rr.com 30.12.04, 16:33
      To jest standardowa opinia katofaszysty. Postkomunistycznej mutacji
      totalitaryzmu. Otoz moj zmanipulowany kolego, nie ma czegos takiego
      jak "uczucia religijne". To jest sprytny wymysl twoich religijnych przywodcow.
      Slowo-klucz ktore sluzy im do zamykania mordy tym wszystkim ktorzy maja
      odmienne zdanie od Towarzysza Szamana. Religia to system dogmatow ktore z
      uczuciami nie maja niczego wspolnego. Ty poprostu mylisz to co u myslacych
      ludzi nazywa sie egzystencjalnymi lekami i objawia sie zadawaniem pytan na
      temat istoty bytu z folklorem obrzedow religijnych i wyzwalanych przez nie
      emocji. Jako marionetka w rekach ludzi zyjacych z kultu napewno nie masz
      pojecia o czym pisze. Napisz cos jeszcze bo jako przedstawiciel konsumentow
      ideii stojacych w obronie produktu z korego najwyrazniej jestes zadowolony
      jestes przedmiotem mojego wielkiego zainteresowania.
      • belferowicz Widze tatarzynie , że kawy na ławę wymagasz. Otóż 30.12.04, 17:06
        wiedz kruszyno, że jako tako rozgarnięty człowiek nie postwi takich pytań jak
        idiota kafar, bo :
        1. Zdradzają one niespotykany prymitywizm i głupotę autora
        2. Obrażają miliony wierzących

Rozumiesz coś z tego orczyku?
    • Gość: Palnick Kafar pomaga myśleć. IP: *.stenaline.com 29.01.05, 01:05
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=8853472&a=12948950
      • Gość: Kafar Dzięki Ci serdeczne mój Zacny Idzie. IP: 67.111.137.* 29.01.05, 01:26
        Jak wiesz ciągle się rozwijam.
        Aha, ostatnio doszedłem do wniosku, że bardzo zaniedbujemy judaizm! Pora
        nadrobić zaległoścismile

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=19864983&a=19864983
        • homofob :-) 29.01.05, 01:27
    • Gość: Józef Zawadzki [...] IP: 193.188.105.* 29.01.05, 01:44
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • josi.finkel Kafar nareszcie nawrocony! 06.02.05, 01:22
    • j-zef.zawadzki Ten idiota jest dodatkowo prostakiem, ale to 18.03.05, 00:32
      przecież cechy sprzężone. Z kafarem. Haha
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka