Dodaj do ulubionych

Jak najwiecej posla Jaworskiego

12.08.14, 23:12
prosze ...

obrzydzajcie Woodstock oraz tecze - ze stosownym wyrazem niesmaku ;
niech Gowin chwali zarliwosc mlodych narodowcow ;
niech Blaszczak komentuje kraj i swiat ;
koniecznie tez Dzieduszycki na temat Lemanskiego ;
i jak najwiecej posla Jworskiego ;
jeszcze ten facet z ProLife

no i oczywiscie wiecej posla Jaworskiego

tete
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej szambo-tęcza 13.08.14, 08:18
      Droga Tete,

nie mam z żadną z wymienionych osób nic wspólnego. Ani z żadną z organizacji, które reprezentują.

I -
      • t_ete Re: szambo-tęcza 13.08.14, 08:45
        cepekolodziej napisał:

> Droga Tete,
        >
        > nie mam z żadną z wymienionych osób nic wspólnego. Ani z żadną z organizacji, k
        > tóre reprezentują.

Drogi Cepku, nie mam watpliwosci.

> I -
        • cepekolodziej Re: szambo-tęcza 14.08.14, 04:12
          > nie ufaja zadnym audytom, kontrolom

Nie ufają, i mają rację. Bo żadne to audyty i żadne kontrole. Obserwuję proces w Z. Bardzo pouczający. Widać jak na dłoni, jak funkcjonuje firma rodzinna. Jak pieniążki po przeleceniu na serduszkowych skrzydełkach z jednej pod-firmy do drugiej pod-pod-firmy stają się coraz bielsze i już nadają się do konsumpcji. Jako uprawnione zarobki państwa siebie nawzajem zatrudniającego prezeso-dyrektorostwa.

Koniec tej farsy bliski. Całkiem niezależnie od wyniku wyborów.
          • t_ete Re: szambo-tęcza 14.08.14, 17:57
            cepekolodziej napisał:

> Nie ufają, i mają rację. Bo żadne to audyty i żadne kontrole. Obserwuję proces
            > w Z. Bardzo pouczający. Widać jak na dłoni, jak funkcjonuje firma rodzinna. Jak
            > pieniążki po przeleceniu na serduszkowych skrzydełkach z jednej pod-firmy do
            > drugiej pod-pod-firmy stają się coraz bielsze i już nadają się do konsumpcji. J
            > ako uprawnione zarobki państwa siebie nawzajem zatrudniającego prezeso-dyrektor
            > ostwa.

W takim razie kto i za co - kupuje sprzet medyczny, organizuje szkolenia dla ratownikow itd. ?

> Koniec tej farsy bliski. Całkiem niezależnie od wyniku wyborów.

Co jest farsa ?

tete
            • cepekolodziej Re: szambo-tęcza 14.08.14, 19:02
              t_ete napisała:

> W takim razie kto i za co - kupuje sprzet medyczny, organizuje szkolenia dla ra
              > townikow itd. ?

W takim razie -
    • lumpior Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 08:46
      No i Kryśka Pawłowicz i poseł Pięta.Zajebiste towarzystwo.
      • t_ete Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 08:57
        lumpior napisał:

> No i Kryśka Pawłowicz i poseł Pięta.Zajebiste towarzystwo.

Moze sa na wakacjach ? Ale wroca.

tete
    • xiazeluka t_ete jest 13.08.14, 09:52
      Wątek wcześniej różnorodność bardzo Ci się podobała.
      Teraz nagle przestała
      Hm...?
      • kalllka Re: t_ete jest 13.08.14, 11:04
        Teteta widać zrozumiała na czym polega polski sposób promowania (wszystkiego) - najtansza reklamówka to hejtowanie-Obrzydzajac wypromować. Dzieciom na fb żaden cash nie śmierdzi , barter reklamowy kwitnie w najlepsze
        przykład "promocji" politycznej ? europejski sukces mikkego.
        • t_ete Re: t_ete jest 13.08.14, 14:38
          kalllka napisała:

> Teteta widać zrozumiała na czym polega polski sposób promowania (wszystkiego) -
          > najtansza reklamówka to hejtowanie-Obrzydzajac wypromować. Dzieciom na fb żad
          > en cash nie śmierdzi , barter reklamowy kwitnie w najlepsze
          > przykład "promocji" politycznej ? europejski sukces mikkego.

Nie to mialam na mysli. Gdy ktos obrzydza i obrzydza - moze zniechecic do siebie. Poniewaz obrzydza cos - co nie kazdemu jest obrzydliwe (przeciwnie - dla niektorych - lubiane i wazne, dla niektorych obojetne).
          Z drugiej strony - ci, ktorzy obrzydzaja - stawiaja sie w roli ofiar - wiec w ich zwolennikach (oraz niektorych w miare neutralnych) wzmaga sie potrzeba wspierania.

Okaze sie w wyborach.

tete

• kalllka Re: t_ete jest 13.08.14, 14:57
            Wiesz tet, w polskiej polityce chodzi o statystyki.
            Wiec czy obrzydza by obrzydzić bądź aby poprawić to kłótnia ( najlepiej długotrwała) i tak zwraca uwagę i konstruuje notowania.
            Jasne, ze to konstrukcja kolosa bo na glinianych nogach ale tak wyglada polskie peer , w oparciu o które buduje się polskie statystyki gospodarcze; najlepszy przykład z forów gazety)..
            Niemniej nie o "Misia" tu chodzi... Tylko o jego strategie - straty, na których zarabia tylko wizerunek, a właściwie agencje peerowskie działające "na zlecenie" nieświadomych podmiotów -polityków.... I kółko się zamyka
      • t_ete Re: t_ete jest 13.08.14, 14:28
        xiazeluka napisała:

> Wątek wcześniej różnorodność bardzo Ci się podobała.
        > Teraz nagle przestała
        > Hm...?

Z czego wnosisz, ze nie podoba mi sie roznorodnosc ? Z uhonorowania posla Jaworskiego odrebnym watkiem ? To zbyt agresywna napasc ? wink

tete

• qwardian Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 11:43

Teraz rozumiem zafascynowanie perfumami, ale ja jednak bardziej sobie cenię bieżącą wodę z mydłem..
      • wikul Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 11:59
        qwardian napisał:

> Teraz rozumiem zafascynowanie perfumami, ale ja jednak bardziej sobie cenię bie
        > żącą wodę z mydłem..

Raczej kropidło, hipokryto.
        • t_ete Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 14:43
          wikul napisał:

> Raczej kropidło, hipokryto.

Wikul, niektorym latwiej rozmawiac stosujac tego rodzaju argumenty.
          Ze zacytuje "... musi, inaczej sie udusi" smile

tete

• t_ete Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 14:39
        qwardian napisał:

>
        > Teraz rozumiem zafascynowanie perfumami, ale ja jednak bardziej sobie cenię bie
        > żącą wodę z mydłem..

Szoruj sie Wacpan, szoruj. Najlepiej szczota i szarym mydlem. Wszak pachnidla to szatanski wymysl.

tete
        • pikrat Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 15:23
          ...szatański,, z wyjątkiem kadzidła wink
          • kalllka Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 15:28
            Ciebie pirat, bis- kupi, tez się w końcu pozbędzie.
    • pikrat Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 16:56
      Według Stanisława Tyma tęcza to u nas tak niebezpieczny temat, że gdyby "Misia" kręcono dziś, bylibyśmy świadkami protestów - żeby zmienić nazwę klubu "Tęcza". "Protesty parafian, arcybiskupi zakazują młodzieży kontaktów z aktorami" - pisze Tym w "Polityce". Zdaniem felietonisty warszawski pl. Zbawiciela to obecnie "miejsce zapalne w walce społeczeństwa otwartego z kołtuństwem".
      Jedna z najbardziej znanych ról Tyma to prezes klubu Tęcza Ryszard Ochódzki ze słynnego "Misia". Zdaniem aktora i felietonisty "Polityki", gdyby dziś miał powstać ten film, bylibyśmy świadkami licznych protestów. Bo tęcza u nas stała się symbolem bardzo niebezpiecznym.

"Plac Zbawiciela stał się, można powiedzieć, miejscem zapalnym w walce społeczeństwa otwartego z kołtuństwem, betonem i niestety Kościołem, który sam dolewa oliwy do ognia. Rzecznik Kurii Warszawsko-Praskiej Mateusz Dzieduszycki skorzystał bowiem z okazji, by przypomnieć, że homoseksualiści umierają wcześniej o 20 lat, ponieważ +popadli+ w niezdrowy tryb życia" - napisał Stanisław Tym w najnowszym numerze "Polityki".

Nic dodać nic ująćsmile
      • kalllka Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 17:26
        Tym sposobem bronisz swoich izmow?
        Watpię aby Stanisław Tym, pozwolił użyć autoryzowanego wywiadu przeciwko kościołowi, Piotrusiu panie.
        Wiec bujaj się pirat i boj
        • pikrat Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 19:09
          Słuchaj no, kallleko umysłowa, odwal się ode mnie bo serdecznie cie nie znoszę ale w łaskawości mojego ateistycznego serduszka dam ci link, gdzie przeczytasz i ZOBACZYSZ do czego zdolni są religianci. Takie same obrazki, gdyby znano fotografię zobaczyłabyś w Ameryce, ba, nawet i w Polsce. MOże coś po tej lekturze do twojego pustaka dotrze. Uprzedzam, jeśli słabujesz na serce zaniechaj otwierania.

www.redakcja.mpolska24.pl/6737/holokaust-chrzescijan
          • computerrier Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 20:04
            Wygląda na to, że kolega Pikrat obejrzał sobie obrazki, ale tekstu już nie przeczytał.
            A tam, o zgrozo:
            "Nasze dziedzictwo wywodzi się z tradycji chrześcijańskiej, i to jej zawdzięczamy to, że teraz na tzw. zachodzie Pikrat może pozwolić sobie na ateizm, a nawet na kontestowanie chrześcijaństwa, na coś co wielu nazywa „wolnością”.
            • pikrat Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 20:18
              Przeczytałem i nie zgadzam się z tym, że moja wolność zależy od waszej, katole, łaski. Przeciwnie, na każdym kroku doświadczam zagrożenia tej wolności.
              Do komentarza, że macie również rączki umaczane we krwi już się nie odniosłeś. Nie doczytałeś?
              • computerrier Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 13.08.14, 20:44
                pikrat napisał:

> Przeczytałem i nie zgadzam się z tym, że moja wolność zależy od waszej, katole,
                > łaski.
                Twoja wolność nie zależy od katolej łaski -i w tym masz rację.
                Twoja wolność wynika z założeń chrześcijaństwa, które jako jedyna religia na świecie zakłada, że Bóg obdarzył człowieka wolną wolą.
                Zastanów się dlaczego w strefie oddziaływania innych religii (a islamu w szczególności) nie rozwinęły się instytucje demokratyczne?

> Do komentarza, że macie również rączki umaczane we krwi już się nie odniosłeś.
                > Nie doczytałeś?

Mamy. Moczyliśmy je w czasach, kiedy moczenie było powszechne i moczyli wszyscy. Odejście od moczenia było długotrwałym procesem, który najdłużej trwał w krajach tzw. postępowych, jak ZSRR, Chiny, czy Kambodża.
                Myśmy do tego doszli szybciej i już nie postulujemy wyrżnięcia lewicy (no może jakieś nieodpowiedzialne jednostki), lewica natomiast - sama zbyt postępowa, by moczyć sobie rączki - najchętniej oddała by nas islamistom.
                A my - cóż... my chcielibyśmy tylko, żeby nas nie rżnięto
                • pikrat Re: Jak najwiecej posla Jaworskiego 14.08.14, 09:11
                  Zabawne smile Instytucje demokratyczne... nawet w Kościele nie istnieją, a Kościół dla katolików jest etalonem, nieprawdaż? Niedawno czytałem wypowiedź pewnego purpurata, w którym nie zgadzał się z wynikami głosowania w sejmie twierdząc, że prawo boskie jest nad ludzkim co w przekładzie na ludzki język oznacza, że Kościół stoi nad państwem.

[...] ZSRR, Chiny, czy Kambodża. - zapomniałeś o Hitlerze - katoliku. Ci, których wymieniłeś katolikami nie byli.

Lewica "zbyt postępowa" - a cóż to takiego? - Znaczy, że ma być ograniczana stojącym nad nią Kościołem? A ja uważam, że powinno się wrócić do traktowania Kościoła jak w czasach komuny, kiedy to wierni utrzymywali kler rzucając na tacę a żaden purpurowy przebieraniec nie ważył się wtrącać władzom do rządzenia szanując, chcąc - nie chcąc, Biblię. Dziś amok władzy przesłonił epidiaskopowi zdolność logicznego myślenia. Zapomnieli, że im wyżej się wdrapią tym upadek będzie bardziej bolesny.

[...]"chcielibyśmy tylko, żeby nas nie rżnięto"
                  Miejcie umiar a włos wam z głowy nie spadnie. Nie narzucajcie innym swoich urojeń i zbawiajcie się za swoje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka