Dodaj do ulubionych

Bill Clinton na stole operacyjnym

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 14:51
Bill, nie umieraj!! Co wolny świat zrobi bez twojeje charyzmy? Będziemy jak
dzieci we mgle, poddani presji tego zwierza a Kramla - Putina. Wolny świat
potrzebuje cię!
Obserwuj wątek
    • Gość: IM ciekawe czy Monica L. odwiedzi go po operacji?:-) IP: *.du.simnet.is 06.09.04, 15:00
      • Gość: monti Monica ma asystować. Ma dmuchać mu w puzon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 15:17
        podczas gdy specjaliści będą operować. Podobno uspokaja Billa to bardzo.
        • Gość: Marychna Re: Monica ma asystować. Ma dmuchać mu w puzon IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.04, 15:28
          Monti, podobno ciebie tez uspokaja...niekoniecznie w puzon...
          • Gość: monti Mnie skrzypce koją. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 15:35
            • Gość: Marychna Re: Mnie skrzypce koją. IP: *.ny325.east.verizon.net 06.09.04, 16:35
              Monti, primo nie myl skrzypu ze skrzypcami..secundo, skrzypce maja smyczek, a
              Ty podobno masz tylko niewielkiego smyka
              • Gość: josa Re: Mnie skrzypce koją. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.04, 17:54
                mnie koi...
    • Gość: Piotrus Re: Bill Clinton na stole operacyjnym IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 15:27
      Bilemu trzeba Monikę Lewiński 2 przyprowadzić.Wtedy odrodzi się na nowo.
      • Gość: PIOTRUS Re: Bill Clinton na stole operacyjnym IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 15:31
        Jak nię Monikę to jakąś babę ze OPOLA lub z Zakopanego.Postanowiene Bilemu
        szukamy góralki.
    • Gość: sand_nigger I feel your pain.... IP: *.dyn.optonline.net 06.09.04, 15:27
      ...you commie cocksucker.
    • Gość: Piotrus Re: Bill Clinton na stole operacyjnym IP: *.walbrzych.sdi.tpnet.pl 06.09.04, 15:36
      Każdemu można wybaczyć tylko trzeba wysłać na fundację POLSAT, TVN sms na
      dzieci.Jak byście nie wiedzieli to jest właśnie kasacja wyroku.
    • Gość: m. podszczypywal pielegniarki IP: 195.116.62.* 06.09.04, 17:09
      w breaking news na cnn podali ze podszczypywal pielegniarki, co za buhaj ... lol
    • Gość: BARNEJ NO , I CO Z TEGO ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.04, 18:19
      CO TO KOGO OBCHODZIO , ŻE BYŁY PREZYDENT ( POZA TYM , ŻE WESOLUTKI FACET ) MIAŁ
      OPERACJĘ ? KOT MOJEGO KOLEGI JEST CHORY - CUKRZYCA- I CO TO KOGO OBCHODZI ! POZDRO .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka