Dodaj do ulubionych

dowcip to panie superspecu, wręcz

29.03.15, 17:24
surrealistyczny, to że bundeswera będzie bronić polski przed putinym. a pawian to łyknął i sprzedaje jako autentyk program. przyjąć euro i się poddać - to już nie wiem czym trzeba być upalonym jak świński ryj albo mieć gumową fujarę zamiast mózgu.
Obserwuj wątek
    • prudernik W ten absurd wierzą Oleg3, PiQ i paru lemingów 29.03.15, 19:59
      że Niemcy nas obronią jeśli przymiemy € albo że będziemy bronić Niemców a oni nam za to zapłacą...czy jakoś tak.
      No po prostu jednocyfrowe IQ.
    • superspec Palikot ma w zwyczaju w niedzielę być pacyfistą.:) 29.03.15, 20:34
      A jutro Ukrainę do NATO będzie wprowadzał.smile
      • prudernik Rezerwa PO = Palikot, Nowacka, Miller, Grodzka... 29.03.15, 20:44
        wyschła do zera.

To samo dzieje się z PO ale poparcie przepływające poparcie z zanikających rezerwowych srodowisk Platfformy tzn. Twój Ruch, SLD itd. w mediach maskuje zanik PO na scenie politycznej.

Media to dno, tylko histerie, emocje, poniżania, rozpętane hucpy wszystko w obronie PO odgrzewane kotlety i zero merytoryczności ...czegoś takiego nie było od 1989.
      • pro100 Re: Palikot ma w zwyczaju w niedzielę być pacyfis 29.03.15, 21:34
        superspec napisał:

> A jutro Ukrainę do NATO będzie wprowadzał.smile

idzie o to że nie można dowcipu wymyślić by za chwilę nie stał się na poważnie prezentowanym mykiem wyborczym. wymyśliłem wizytę wyborczą bula w przedszkolu i trzask-prask za parę dni spęd dzieciaczków z podstawówek z hasłami że popierają bronka. wymyśliłem żeby bula w klatce wozili i fiku-miku po paru dniach tylko zamknięte spędy peło nawiedza. a tu jeszcze ten nieszczęsny walikmiot. no załamka.
        • pro100 ba! 31.03.15, 10:20
          jeszcze bronkobusy mają monidła w bulu i nadzieji wozić a sam klul-bul a namiestnikowskim i nosa nie wychyla. ciekawym jak ten dowcip zrealizuje sztab wybiorczy?
    • ciocia_piqa Re: dowcip to panie superspecu, wręcz 29.03.15, 22:11
      Ta palma, koledzy, to odbiła wam z okazji Niedzieli Palmowej czy powód jest inny? wink
      • superspec życie 29.03.15, 22:43
        to najnędzniejsza książka jaką kiedykolwiek czytałem
        nie ma żadnego punktu zaczepienia, tylko mnóstwo ciosów poniżej pasa
        szokujące obrazy i postacie, których amator nigdy by nie wymyślił
        www.youtube.com/watch?v=T-s5pP2aTiY
        • ciocia_piqa Re: życie 30.03.15, 08:23
          Thanks for the recommendation, just watched it, great video, basically the soundtrack of my junior high and highschool days. smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka