Dodaj do ulubionych

Chyba na Kukiza

02.05.15, 08:09

JOW mnie przekonuje.

PS. Ale nie - jeśli dołączą do niego różne Ku...n-Miki itp.
Obserwuj wątek
    • klioes Re: Chyba na Kukiza 02.05.15, 08:29
      cepekolodziej napisał:

>
      > JOW mnie przekonuje.
      >
      > PS. Ale nie - jeśli dołączą do niego różne Ku...n-Miki itp.

Nie napisales KTO chyba na Kukuza?
      Ja nie chybam, bo nie chybam na meskie posladki.
      Ty chybasz?

Oczywista sprawa - skoro masz takie preferencje seksualne - ze wolisz sam chybac,
      a nie w 2 baty z Mikim. Ale na przyszlosc wyrazaj sie jasniej. smile)))))))))))
      • cepekolodziej Re: Chyba na Kukiza 02.05.15, 08:35

Nie zauważyłeś zaimka mnie we wpisie?

Typowe -
        • klioes Re: Chyba na Kukiza 02.05.15, 08:42
          cepekolodziej napisał:

>
          > Nie zauważyłeś zaimka mnie we wpisie?
          >
          > Typowe -
          • cepekolodziej Re: Chyba na Kukiza 02.05.15, 08:58
            > na koncu mojego postu?

To był post?

Raczej coś jak post-mortem -
            • klioes Re: Chyba na Kukiza 02.05.15, 09:24
              cepekolodziej napisał:

> > na koncu mojego postu?
              >
              > To był post?
              >
              > Raczej coś jak post-mortem -
    • cepekolodziej Na chybcika czytane 02.05.15, 09:42

W GW - Kukiz odbiera głosy Dudzie.
      w wPolityce - Kukiz odbiera głosy Komorowskiemu.

Wynika z tego, że odbiera.

I dobrze.
      • dachs Re: Na chybcika czytane 02.05.15, 09:51
        Wolałbym, żeby Dudzie, niezależnie komu odbiera, głosowałbym na Kukiza.
        Idealna druga tura Kukiz vs. Komorowski
        • cepekolodziej Re: Na chybcika czytane 02.05.15, 20:37

Gość rodzinnie pochodzi z Kresów.

Jak dla mnie to duży plus.
          • lepian4 Re: Na chybcika czytane 04.05.15, 11:23
            Jak dla mnie, to zwykle duzy minus
            • wikul – jak to możliwe ... 04.05.15, 14:52
              ... – jak to możliwe, że spora część wyborców za każdym razem wierzy, że gdy przyjdzie kolejna ekipa, sytuacja w kraju wyraźnie się poprawi. Trzeba powiedzieć wprost – nie poprawi się nagle i wyraźnie. ...

I żadne Kukizy, Korwiny czy nawet Sużba Obiatowa nic na to nie poradzi.

www.tokfm.pl/blogi/patrzec-po-pros/2014/11/nie_oskarzam_o_klamstwo_ale_o_dyletantyzm/1
              • xiazeluka Re: – jak to możliwe ... 04.05.15, 15:09
                Jak to możliwe, że po tylu latach okupacji Polski przez bandę złodziei i oszustów z Peło są jeszcze chętni, aby na tych łajdaków głosować?
                • wikul Re: – jak to możliwe ... 04.05.15, 15:27
                  xiazeluka napisała:

> Jak to możliwe, że po tylu latach okupacji Polski przez bandę złodziei i oszust
                  > ów z Peło są jeszcze chętni, aby na tych łajdaków głosować?

To bardziej racjonalne niż glosowanie tych którym się wydaje że jak zagłosują na potencjalnych złodziei i oszustów (którzy jeszcze nie rządzili) to się coś zmieni.
                  • xiazeluka Re: – jak to możliwe ... 04.05.15, 17:39
                    Cholera, co to za dziwaczny system ta demotfukracja - można głosować jedynie albo na złodziei, albo na potencjalnych złodziei.
                    Są tu jacyś defensorzy demotfukracji, którzy podjęliby się uzasadnienia, dlaczego demotfukracja jest lepsza od powiedzmy monarchii?
                    • wikul Re: – jak to możliwe ... 04.05.15, 17:53
                      xiazeluka napisała:

> Cholera, co to za dziwaczny system ta demotfukracja - można głosować jedynie al
                      > bo na złodziei, albo na potencjalnych złodziei.
                      > Są tu jacyś defensorzy demotfukracji, którzy podjęliby się uzasadnienia, dlacze
                      > go demotfukracja jest lepsza od powiedzmy monarchii?

Odpowiedź na to przyniosło życie. Znasz jakieś nowe monarchie? Zaraz, zaraz, było jakieś nowe cesarstwo w Afryce ale jakoś monarchiści nie bardzo chcą się na ten przykład powoływać. I ja ich rozumiem.
                      • xiazeluka Re: – jak to możliwe ... 04.05.15, 18:49
                        A propos, Wikulu - na którego złodzieja zamierzasz zagłosować?
                        • wikul Re: – jak to możliwe ... 04.05.15, 19:28
                          xiazeluka napisała:

> A propos, Wikulu - na którego złodzieja zamierzasz zagłosować?

Chciałem na tego w muszce ale piszą że to idiota. Nie chce mi się wierzyć żeby idiota kandydował ...
                          • xiazeluka Re: – jak to możliwe ... 04.05.15, 22:24
                            Nie chce mi się wierzyć żeby idiota kandydował ...

Dlaczego nie? Złodziejom wolno, to idiotom też... Kiedyś prezydentem tego kraju był osobnik, który nie potrafił poprawnie mówić po polsku, za młodu donosił komunistom na kolegów, a na starość, znowu kalecząc polszczyznę, wszystkiego się wypierał.
                    • dachs Re: – jak to możliwe ... 04.05.15, 18:00
                      xiazeluka napisała:

> Są tu jacyś defensorzy demotfukracji, którzy podjęliby się uzasadnienia, dlacze
                      > go demotfukracja jest lepsza od powiedzmy monarchii?

Może będzie łatwiej, gdy zakończy się putinowski eksperyment restytucji monarchii. smile
                      • qwardian Re: – jak to możliwe ... 05.05.15, 01:28

dachs napisał:

> Może będzie łatwiej, gdy zakończy się putinowski eksperyment restytucji monarch
                        > ii. smile

Monarchii bizantyjskiej Borsuku, nie łacińskiej...
          • prudernik Re: Na chybcika czytane 04.05.15, 12:10
            Ukraińcy umieją rządzić?
            • prudernik Re: Na chybcika czytane 04.05.15, 12:12
              A Kukiz zna się na czymkolwiek na poziomie szkoły zawodowej??
          • cepekolodziej Re: Na chybcika czytane 04.05.15, 12:11

Tu mi mówią, że jakieś pra-koneksje ze spolonizowanymi Tatarami. Może stąd to dziwne nazwisko.

Plus jeszcze większy -
            • prudernik Re: Na chybcika czytane 04.05.15, 12:22
              W przeciwieństwie do osiedlających się w zachodniej Europie imigrantów z Maghrebu, w przypadku żyjących jeszcze do niedawna w Polsce litewskich Tatarów możemy jednak mówić o społeczności rodzimej i zakorzenionej. Jest to podstawowa różnica pomiędzy obcymi naszemu krajowi i w nadmiernej ilości rzeczywiście zagrażającymi zaburzeniem naszej etnicznej i religijnej ekumeny imigrantami, a żyjącymi w Polsce od wieków rozproszonymi reliktami superetnosu mongolsko-eurazjatyckiego (innymi takimi reliktami są np. mołdawscy Gagauzi i bułgarscy Pomacy).

Duchowość pogańska i chrześcijańska, podobnie jak duchowość pogańska i muzułmańska nie były ani chyba wciąż nie są na Podlasiu uznawane za antagonistyczne, lecz za uzupełniające się. Nie ma tam miejsca ani dla ciemnogrodu z TFP, ani dla Al-Kaidy. Nie powinno być też miejsca dla islamofobicznych pachołków atlantyzmu i neoliberalizmu, którzy ? obojętnie, czy tym razem za wygłupem w Kruszynianach stoją narodowcy, żul-neokonserwatyści, czy inne nowocześniaki ? w miejsce bogatej miejscowej duchowości przedstawiają duchową (i umysłową) ?ziemię jałową?.
              • prudernik Re: Na chybcika czytane 04.05.15, 12:23
                www.konserwatyzm.pl/artykul/12288/koniec-tatarskiego-swiata-reportaz-z-kruszynian
                • qwardian Re: Na chybcika czytane 05.05.15, 04:02

Gdy myślimy o Tatarach litewskich, pojawiają się skojarzenia z malarstwem batalistycznym Kossaków czy Gierymskiego. Przypominają się nam sceny sienkiewiczowskiej Trylogii. Rzadziej dostrzegane rysy duszy Tatara to głęboki zmysł moralny, uczciwość, honorowość, słowność. Tatarzy długo zachowywali pamięć doznanych krzywd i byli mściwi, ale też żywo reagowali na dziejącą się niesprawiedliwość – nie tylko wtedy, gdy dotykała ich współwyznawców. Byli dobrymi rolnikami; słynęli z pracowitości, a ich wytrzymałość i samozaparcie były wręcz legendarne. Silne były wśród Tatarów odruchy społeczne i wspólnotowe; ochoczo angażowali się w zbiorowe prace i przedsięwzięcia.

Tatarzy byli ludźmi przeciętnego wzrostu, o silniej lub słabiej zaznaczających się cechach rasy mongoloidalnej. Mieli czarne włosy, szerokie brwi, płaskie nosy, szerokie twarze i skośne oczy. Jedna z córek prowadzącej w dzisiejszych Kruszynianach pensjonat „Tatarska Jurta” rodziny Bohdanowiczów jest dziewczyną średniego wzrostu, kolor jej oczu przechodzi z piwnego w czarny, ma proste czarne włosy, proporcjonalną i raczej szczupłą figurę, pod bluzką odznaczają się kształtne piersi. Na odrębny niż u Słowian typ antropologiczny wskazuje śniada cera kobiety, lekko skośne oczy i brak wystających kości policzkowych.

Na Boga Haszo, kiedy myślę o Żydach, na myśl przychodzi mi Jezus Chrystus i Maryja Matka Najświętsza i Apostołowie, którzy zginęli wszyscy w męczarniach, przecież nie z przypadku Bóg ich wybrał ponad przekraczających ich o Himalaje w inteligencji starożytnych Greków. Obudź się i pomódl...
    • wikul Re: Chyba na Kukiza 04.05.15, 14:49
      cepekolodziej napisał:

> JOW mnie przekonuje.

A co Kukizy mogą w tej sprawie zrobić?
      • dachs Re: Chyba na Kukiza 04.05.15, 17:59
        wikul napisał:

> cepekolodziej napisał:
        >
        > > JOW mnie przekonuje.
        >
        >
        > A co Kukizy mogą w tej sprawie zrobić?

Podjąć zaniedbaną przez PO inicjatywę i rozpętać dyskusje na ten temat
        • wikul Re: Chyba na Kukiza 04.05.15, 19:30
          dachs napisał:

> Podjąć zaniedbaną przez PO inicjatywę i rozpętać dyskusje na ten temat

Teoretycznie to każda grupa posłów lub obywateli może to zrobić. Tylko czy potencjalni kandydaci wybrani w JOW-ach będą lepsi od wybranych tradycyjnie?
          • dachs Re: Chyba na Kukiza 04.05.15, 20:41
            wikul napisał:

> Teoretycznie to każda grupa posłów lub obywateli może to zrobić. Tylko czy pot
            > encjalni kandydaci wybrani w JOW-ach będą lepsi od wybranych tradycyjnie?

Niekoniecznie będą lepsi. Ludzie są, jacy są. Ale z samej struktury wyniknie, że na pewno będą mniej podatni na partyjne gryzienie się po kostkach i w większym stopniu odpowiedzialni przed wyborcami niż przed partyjnym biurem politycznym
    • piq nie pójdę do żadnych wyborów,... 04.05.15, 21:48
      ...bo:
      1. wybory powszechne są do dupy
      2. nie ma na kogo głosować

Ewentualnie póje w 2. turze oddać głos na tego z wyselekcjonowanych matołów, którym się mniej brzydzę. Jeśli już, to Kukiz jako kandydat do najmniejbrzydzenia może być całkiem interesujący.

Nie zagłosuję z pewnością nigdy na Człekokształtnego Budynia, czyli tego xuya złamanego Dudę - za to, że w Krakowie w poprzedniej kadencji wsadził na stołek komucha Majchroskiego, wypełniając długoletnią tradycję ochrony peerelowskich sługusów przez Poputczyków i Sprzedawczyków. Oraz za to, że jest Poputczykiem i Sprzedawczykiem.
      • astra18 Re: nie pójdę do żadnych wyborów,... 05.05.15, 05:55
        piq napisał:

"Nie zagłosuję z pewnością nigdy na Człekokształtnego Budynia, czyli tego xuya z
        > łamanego Dudę"

O, przepraszam bardzo, Budyń jest tylko jeden!smile)))

wiadomosci.wp.pl/kat,122354,title,Prezydent-zdradza-dlaczego-nazywaja-go-Budyn,wid,12867423,wiadomosc.html?ticaid=114ced
      • ada08 piq, no właśnie 05.05.15, 16:08
        piq napisał:

> Nie zagłosuję z pewnością nigdy na Człekokształtnego Budynia...

On, ten Duda, jakoś tak wstrętnie łopocze wargami.

Brzydzę ja nim się.
        Nie dam mu kreski.
        Oooo, co to to nię!
        a.

PS Jeśli jednak idzie o te wasze krakowskie niesnaski to uważam, że nie powinieneś ich prać na publicznym forum. Tak.
        a.

• piq Kraków jest sprawą trzech zaborów,... 05.05.15, 20:00
          ...tak przynajmniej było, gdy Wawel Austriacy oddali miastu w bodaj 1905 roku jako kompletną ruinę. Uruchomiono wtedy w całej oficjalnie nieistniejącej Polsce przepiękną akcję, w której każdy, nawet najuboższy, mógł wrzucić monetkę o najniższym nominale w swoim zaborze na przywrócenie Wawelowi jego godności. To była jedna z tych wspólnych polskich akcji, która przypomniała Polakom, a niektórym uzmysłowiła, że są narodem.

A Człekokształtny Budyń przekazał swoje poparcie ekipie gangsterów, którzy już czwartą kadencję niszczą to miasto (w elipie jest też np. platfus Stawowy). W zamian za poparcie pochówku LK w sieni u Marszałka. Nienawidzę go najbardziej za to, że dla kariery i politycznego interesu sprzedał swoje i moje miasto swołoczy.

Dlatego wyciągam krakowską niesnaskę. Bo bez takiej Warszawy można się obejść, ale bez Krakowa - nigdy.
          • dachs Re: Kraków jest sprawą trzech zaborów,... 05.05.15, 20:19
            piq napisał:

> Dlatego wyciągam krakowską niesnaskę. Bo bez takiej Warszawy można się obejść,
            > ale bez Krakowa - nigdy.

Jako warszawiak z dziada pradziada nie mogę Ci zaprzeczyć.
            Kraków jest niepowtarzalny.
            Żeby tylko nie mieszkali w nim krakauerzy. smile
          • ada08 Re: Kraków jest sprawą trzech zaborów,... 06.05.15, 11:33
            piq napisał:

> ...tak przynajmniej było, gdy Wawel Austriacy oddali miastu w bodaj 1905 roku j
            > ako kompletną ruinę. Uruchomiono wtedy w całej oficjalnie nieistniejącej Polsce
            > przepiękną akcję, w której każdy, nawet najuboższy, mógł wrzucić monetkę o naj
            > niższym nominale w swoim zaborze na przywrócenie Wawelowi jego godności. To był
            > a jedna z tych wspólnych polskich akcji, która przypomniała Polakom, a niektóry
            > m uzmysłowiła, że są narodem.
            >

No wiem, no wiem, czytałam różne ksiązki, niedawno ksiązkę o siostrach Pareńskich, oczywiście wiesz jaki był ich wkład w polską kulturę. To znaczy dwóch starszych Maryny i Zosi, bo biedna Eliza żadnego wkładu nie wniosła. Nawet chciałam Cię, jako Krakusa, zapytać o pewną kamienicę w Krakowie, ale juz zapomniałam o którą mi szło.

> A Człekokształtny Budyń...

jest obły i śliski, a gdyby go tak zamrozić? Byłaby jego głowa wielką porcją lodów o zdziwionych ustach.
            a.

> Nienawidzę go najbardziej za
            > to, że dla kariery i politycznego interesu sprzedał swoje i moje miasto swołoc
            > zy.
            >

Nie nienawidź go tylko nie lub. Nie trzeba nienawidzić.
            a.
    • sz0k tylko Grzesiu Braun 04.05.15, 22:51
      deser.pl/deser/1,111858,17857394,Grzegorz_Braun_demaskuje___Gwiezdne_Wojny_____Yoda.html#Prze
      No mistrz smile
      To z kandydujących. Prawdopodobnie jednak dostawię jeszcze jedną kratkę i oddam głos na Maxia Kolonkę smile
    • hymenos Re: Chyba na Kukiza 05.05.15, 00:25
      cepekolodziej napisał:

>
      > JOW mnie przekonuje.

A mnie JOW nie przekonuje. Kukiz również. Cycki Kukiza to jego jedyne w miarę udane przedsięwzięcie. W ogóle, żaden kandydat nie podoba mi się, no może poza Ogórek, ale to nie wybory na miss turnusu. Nic mi się w tych wyborach nie podoba, z całym tym urzędem prezydenckim na czele. JOWy nic w tym zakresie nie zmienią. Poza tym przewiduję znaczny rozjazd między prognozami a wynikami tych wyborów. Będą jaja.
      • prudernik Re: Chyba na Kukiza 05.05.15, 11:01
        Będą jaja. I wygra Duda.
        • hymenos Re: Chyba na Kukiza 05.05.15, 11:24
          prudernik napisał(a):

> Będą jaja. I wygra Duda.

Tego nie wiem, ale już się boję. Jak Duduś zacznie zmieniać konstytucję, to uciekaj gdzie pieprz rośnie.
        • andrzejg Re: Chyba na Kukiza 05.05.15, 16:00
          prudernik napisał(a):

> Będą jaja. I wygra Duda.

tylko przy zafałszowanych wyborach
          Podobno PiS już się do tego szykuje?
          • astra18 Re: Chyba na Kukiza 06.05.15, 14:33
            andrzejg napisał:

> prudernik napisał(a):
            >
            > > Będą jaja. I wygra Duda.
            >
            > tylko przy zafałszowanych wyborach
            > Podobno PiS już się do tego szykuje?

Tak jest, od 2007 roku to robi, tako rzekl sewgo czasu Wielki Naczelny. Nic w przyrodzie nie giniesmile
      • oleg3 Re: Chyba na Kukiza 05.05.15, 15:17
        hymenos napisał:

>Nic mi się w tych wyborach nie podoba , z całym tym urzędem prezydenckim na czele.

To tak jak mnie.

Na pierwszą turę się nie wybieram. W drugiej - być może - zagłosuję. Kto będzie prezydentem nie ma większego znaczenia (bo urząd raczej honorowy), ale wyniki przełożą się na "partyjną dynamikę'. Gdyby Duda zdobył 45% w II turze byłby groźnym rywalem Kaczyńskiego w partii. Gdyby Komorowski wygrał w I turze PO byłaby na autostradzie prowadzącej do kolejnej kadencji. Istotne mogą być też procenty kandydatów nie walczących serio o prezydenturę. Ale tylko mogą.
    • qwardian Wybór rodziny komuchów Żydów i porządnych Żydów 05.05.15, 02:26

Jest oczywiste, że w drugiej turze zagłosuję na porządnych...
    • perla z tego wątku wynika, że tylko Wikul i Hasz 05.05.15, 16:09
      pójdą na wybory.
      Wikul da kreskę Bredzisławowi, a Hasz Dudusiowi.
      Reszta to olewa lub kpi z tego cyrku.
      I to nie jest kwestia wieku wyborców.
      Majówkę spędziłem z dwiema 20 letnimi dziewczynami, które zadeklarowały, że pójdą ale przekreślą karty wyborcze jako wyraz sprzeciwu. Swoją drogą to mnie podziwiały, że mogłem przez 25 lat patrzeć na te same złodziejskie mordy w polityce.
      A jeżeli by miały kogoś wybrać to Korwina, bo praca w korporacji jest nudna, i lepiej aby to facet na nie zapierdzielał. I o dziwo panny wiedzą, że podatek dochodowy to rak na gospodarce, i dopóki nie zostanie zniesiony to będą musiały wykonywać jakąś durną robotę właśnie.
      • wikul Re: z tego wątku wynika, że tylko Wikul i Hasz 05.05.15, 17:10
        perla napisał:

> pójdą na wybory.

Mógłbyś, aqwanetowy proroku, napisać z którego to postu wynika proroctwo dotyczące mojej skromnej osoby?
        • perla Re: z tego wątku wynika, że tylko Wikul i Hasz 05.05.15, 17:28
          wikul napisał:

> Mógłbyś, aqwanetowy proroku, napisać z którego to postu wynika proroctwo dotycz
          > ące mojej skromnej osoby?

to jest kwestia psychoanalizy twojej osobowości.
          Zespół natręctw antykaczych nie pozwoli ci usiedzieć w chałupie właśnie.
          • wikul Re: z tego wątku wynika, że tylko Wikul i Hasz 05.05.15, 18:10
            perla napisał:

> wikul napisał:
            >
            > > Mógłbyś, aqwanetowy proroku, napisać z którego to postu wynika proroctwo
            > dotycz
            > > ące mojej skromnej osoby?
            >
            > to jest kwestia psychoanalizy twojej osobowości.
            > Zespół natręctw antykaczych nie pozwoli ci usiedzieć w chałupie właśnie.

To znaczy że nie wiesz co napisałeś. A napisałeś ze z tego wątku wynika ...

Szkoda że swój zespół natręctw antypeowskich i antytuskowych traktujesz jako coś normalnego. Cóż, mentalność pisia (zwana kiedyś mentalnością Kalego).
            • benek231 Przykra to dla mnie konstatacja, ale Perla dal :O) 05.05.15, 21:42
              tu dupy, wlasnie.
    • cepekolodziej Re: Chyba na Kukiza 05.05.15, 19:36

Co robić, kiedy żaden z tzw. głównych kandydatów mnie nie przekonuje?

Wybór pomiędzy plastykiem a - ktoś użył tego określenia - budyniem jakoś mnie nie rajcuje.
    • benek231 A co oferuje Kukiz - bardzom ciekaw :O) 05.05.15, 21:22
      Swego czasu zdecydowalem, ze nie bede startowal na urzad prezydenta RP. wink Zaraz po tym jak uswiadomilem sobie, ze w przypadku wygranej musialbym przysiegac na Konstytucje, ktora – z powodu pro-koscielnych zapisow – najchetniej wyrzucilbym na smietnik. Razem z klerykalnym systemem. Bo jako nowo wybrany prezydent musialbym przysiegac, iz dopilnowywal bede by np. wasalski wobec kk, i Watykanu, Art. 25.4, pozostanie nienaruszony przynajmniej do konca mojej prezydentury. Lub, ze tym samym szanowal bede konkordat. Tymczasem ja na cos podobnego, zadna miara, nie moglbym sie zdobyc.

Dziwi mnie zatem niepomiernie postawa takiego Brauna, czy J*M, ktorzy deklaruja sie przeciwnikami systemu, i Konstytucji – jednoczesnie walczac o poparcie w wyborach na prezydencki stolek. Czyli jakie zdanie moge miec o kandydatach, ktorzy przed startem w tych zawodach nie zadali sobie pytania – “co zrobie gdy przyjdzie do przysiegania na Konstytucje?”
      • xiazeluka Re: A co oferuje Kukiz - bardzom ciekaw :O) 06.05.15, 17:50
        Swego czasu zdecydowalem, ze nie bede startowal na urzad prezydenta RP

Zgadza się:

forum.gazeta.pl/forum/w,13,22890474,22914433,Pontyfikat_papieza_Kretyna_LII.html
        • ciocia_piqa Re: A co oferuje Kukiz - bardzom ciekaw :O) 07.05.15, 09:43
          xiazeluka napisała:

> Swego czasu zdecydowalem, ze nie bede startowal na urzad prezydenta RP
          >
          > Zgadza się:
          >
          > forum.gazeta.pl/forum/w,13,22890474,22914433,Pontyfikat_papieza_Kretyna_LII.html

Odgrzewany kotlet, zalatujący mocno bolszewicką nienawiścią do wymienionego z nazwiska KP.
          Te gnidy dworskie ostatnio jakieś podrabiane a ich "błękitna krew" malowana farbkami syntetycznymi. I pomyśleć, że une by chciały monarchii... smile

• xiazeluka Re: A co oferuje Kukiz - bardzom ciekaw :O) 07.05.15, 14:53
            zalatujący mocno bolszewicką nienawiścią

No cóż, nie każdy tak mocno kocha bliźnich (szczególnie Murzynów) jak Kretyn52...
            • ciocia_piqa Re: A co oferuje Kukiz - bardzom ciekaw :O) 07.05.15, 15:16
              xiazeluka napisała:

> zalatujący mocno bolszewicką nienawiścią
              >
              > No cóż, nie każdy tak mocno kocha bliźnich (szczególnie Murzynów) jak Kretyn52.
              > ..
              >
              >
              Coś wiesz o tym czy konfabulujesz?

• xiazeluka Re: A co oferuje Kukiz - bardzom ciekaw :O) 07.05.15, 16:04
                Mła wie.

Murzyn Kretyna52 nazywa się Adbullah ibn Kozo'yebca, jest byłym bokserem po lobotomii, lubi ciepłą kolę i zimne frytki.
    • t_ete Re: Chyba na Kukiza 05.05.15, 23:42
      Korwin w TV zapowiedzial, ze jesli w czwartek podczas wyborow w UK ugrupowanie Farage zdobedzie 20 miejsc ... to wycofa sie z wyborow prezydenckich i zaapeluje by glosowac na Kukiza.

Fajnie, nie ?

tete
    • cepekolodziej Re: Chyba na Kukiza 07.05.15, 08:31

> nie - jeśli dołączą do niego różne Ku...n-Miki

Więc nie - bo się Ku...n-Miki dołączają. Jakieś umowy, dogadywania już w marcu.

Papatki, Mr. Cookeez.
    • wikul Re: Chyba na Kukiza 07.05.15, 14:50
      cepekolodziej napisał:

> JOW mnie przekonuje.

No to ugruntuj swoje przekonnia.

Paweł Kukiz stał się czarnym koniem wyborów prezydenckich. Jeden z ostatnich sondaży daje mu wręcz jedenaście procent poparcia, co każe zastanowić się nad jego postulatami i postacią tego kandydata. Nie wierzę, że Kukiz jest samodzielnym politykiem, trudno mi wyobrazić sobie, że w wyniku magicznej aktywizacji jego wolontariuszy nagle zebrał dwieście tysięcy podpisów, wcześniej samemu publicznie wątpiąc, że się uda. Nie to jednak będzie przedmiotem tego tekstu. Będzie nim idea jednomandatowych okręgów wyborczych (JOW), czyli sztandarowy pomysł Pawła Kukiza, który magicznie ma uzdrowić życie społeczne.

www.tokfm.pl/blogi/lmarkuszewski/2015/05/demokracja_kontra_jowy/1
      • cepekolodziej Re: Chyba na Kukiza 07.05.15, 19:00

No - różnie myślałem.

Ale ktoś, kto umawia się - politycznie - z pajacem Mikim, ma u mnie w tył zwrot i kopa w dupę.

PS. Pierwsza kreskówka, jaką w życiu widziałem, zaczynała się od zdania:

"Za ostatnią złotówkę kupił Miki taksówkę". Jakby proroczo.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka