Dodaj do ulubionych

ustawka Lisa i Karolaka

19.05.15, 14:40
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,143907,17944087,Lis_przeprasza_Kinge_Dude___Mogla_sie_poczuc_dotknieta__.html

++++++++++++++++++++++++++++++++
Karolak zaczął atak, że niby córka Dudy, Kinga, napisała w necie coś o oddawaniu Okara za "Idę".
Wtedy Lis jak z kapelusza wyciągnął wydruk tego wpisu. Przypadkiem go miał. smile))
Ewidentnie się umówili przed programem. Tak wyglądają spontaniczne wywiady.
Zaraz potem okazało się, że konto Kingi to podszywka i to nie ona pisała.
Lis przeprosił na tłiterze, a Karolak na fejsbuku.
Natomiast moim zdaniem ustawka się udała. Lisa w tiwi ogląda 2 miliony a ile czyta jego tłiter?
To, że się udała świadczą wpisy Snajpera na FK, który nazywa Kingę siksą za ten "jej" tekst.
Kukiz zaś, napisał, że gdyby tak zelżono jego córkę to Lis nie ocaliłaby grzywy a la "młody konsomolec". I to powinno spotakać Lisa i Karolaka właśnie.
Obserwuj wątek
    • prudernik Przaśne przeproś..lisie przerwały przemowę Dudy 19.05.15, 14:50
      i to jest dopiero najchamszcza manipulajajca

za którą przerywam popłacanie abonamentu.

Osińskiej tłumiąco-zagłuszający atak na każde słowo Glińskiego w debacie z Lityńskim
      o debacie Komora z Dudą:

"Nie zdążyłem powiedzieć 3 słów"
      powtarzane kilka razy dopełnia degrengolady mediów z bufiastą Tadlą i syfiastym Kraśką.

dziwne, ze nie komentujesz moich a zakładasz identyczne wątki...
      wyborco Bula i PełO
      • prudernik Każdy powinien zobaczyć Jej łzy i STAN Polski 19.05.15, 14:51
        www.radiomaryja.pl/multimedia/myslac-ojczyzna-prof-grazyna-ancyparowicz-17/
    • oleg3 Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 14:50
      Oczywiście, że się udała. Tak samo jak "blokowanie etatu" i interpretacja ankiety dla Maszprawowiedzieć. To wszystko daje Dudzie szansę w czwartkowej debacie. Nie będzie żadnej debaty tylko żądanie sprostowania i przeprosin.

Tak by było gdybym to ja decydował. smile
      • prudernik Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 14:54
        Powinien być opis manipulacji SITWY z Bulem na czele
        pytania o przesłuchanie sądowe w Belwederze UKRYTE przed narodem

i an koniec pytanie

czy chcecie kontynuacji rządów SITW postUB i WSI?
      • astra18 Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:10
        oleg3 napisał:

> Oczywiście, że się udała. Tak samo jak "blokowanie etatu" i interpretacja ankie
        > ty dla Maszprawowiedzieć. To wszystko daje Dudzie szansę w czwartkowej debacie.
        > Nie będzie żadnej debaty tylko żądanie sprostowania i przeprosin.
        >
        > Tak by było gdybym to ja decydował. smile

Mają być przeprosiny w głównym wydaniu "Wiadomości". Dzisiaj.
        Może ustawka jednak się nie opłacała, bo jakby przeprosiny Lisa odbyły się tylko na TT albo TVPInfo, czyli mediów do których nie wszyscy mają dostep, to poszło by do nielicznych.
        Ma dotrzeć tam skąd przyszły.
        >
      • wikul Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:15
        oleg3 napisał:

>Tak samo jak "blokowanie etatu".

Rzeczywiście uważasz że w tym wypadku Duda jest w porządku?

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,17941325,Andrzej_Duda__blokuje_etat__na_UJ__Jednoczesnie_dorabia.html?lokale=wroclaw#BoxNewsLink
        • oleg3 Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:27
          wikul napisał:

> Rzeczywiście uważasz że w tym wypadku Duda jest w porządku?

A jaki zarzut stawiasz Dudzie. Tylko konkretnie!
          Bo pracuję? Bo korzysta z ustawowych praw posła?
          Pierniczenie o "blokowaniu etatu" to kłamstwo kwalifikowane!

I wreszcie:
          Komu to Duda blokuje ten etat? Jaki jest system zatrudniania pracowników naukowych na UJ? Czy liczba zatrudnionych pracowników jest ustalana kwotowo czy decyduje o tym budżet UJ? Jaką stratę ponosi UJ z powodu formalnego zatrudniania EAD? A może UJ korzysta na tym?
          • wikul Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:47
            oleg3 napisał:

> wikul napisał:
            >
            > > Rzeczywiście uważasz że w tym wypadku Duda jest w porządku?
            >
            > A jaki zarzut stawiasz Dudzie. Tylko konkretnie!

Chodzi o dorabianie w Poznaniu w trakcie "blokowania" w Krakowie. Pensja europosła nie starcza? Jak to pogodzić w czasie?
            • oleg3 Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 17:37
              wikul napisał:

> Chodzi o dorabianie w Poznaniu w trakcie "blokowania" w Krakowie.
              Dorabianie w Bydgoszczy byłoby OK? Rozpaczliwie szukasz pretekstu by mieć coś na Dudę. A tu nie ma nic do zarzucenia Dudzie. NIC.

> Pensja europosła nie starcza? Jak to pogodzić w czasie?
              Ty na poważnie? Co cię to obchodzi? Ani ty nie płacisz ani nie są to środki publiczne. Dochody zostały przez Dudę wykazane (i podliczone przez GW). Gdzie tu jest hak na Dudę?

Ja rozumiem, że media są na poziomie pudelka. Ale ty pomyśl o co chodzi i nie pleć bzdur.

HGW pracuje w jakiejś uczelni. I co mam jej zadać twoje pytanie? Pensja prezydenta W-wy nie starcza? Jak to pogodzić w czasie? Marek Belka nie blokuje aby jakiegoś etatu? Szmalu ma za mało? Może to hazardzista?
              • wikul Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 22:18
                oleg3 napisał:

> Ja rozumiem, że media są na poziomie pudelka. Ale ty pomyśl o co chodzi i nie p
                > leć bzdur.

Tobie nie przeszkadzają takie praktyki a mnie tak. Czy łaskawie możesz zezwolić by inni mogli mieć inne poglądy? Czy wszyscy muszą mieć takie jak ty? Więc nie pleć bzdur.
                P.S. A w ogóle nie denerwuj się tak, nie ma o co.
                • oleg3 Re: ustawka Lisa i Karolaka 20.05.15, 08:32
                  wikul napisał:
                  > P.S. A w ogóle nie denerwuj się tak, nie ma o co.
                  To ty się denerwujesz. Mnie interesuje wyłącznie jakość argumentu. Twoje poglądy i sympatie polityczne nie mogą mnie zdenerwować.

Ad rem. Masz tu parę cytatów.
                  Cytat
                  "Pan Andrzej Duda od 1 sierpnia 2006 roku jest na urlopie bezpłatnym w Uniwersytecie Jagiellońskim. W latach 2010-2011 wrócił na uczelnię i prowadził zajęcia. Od 1 października 2011 znów jest na urlopie i, podobnie jak w latach 2006-2010, nie pobiera żadnego wynagrodzenia. A w tym czasie uczelnia zatrudnia inne, wyłonione w konkursie, osoby w jego zastępstwie" - mówi w rozmowie z Wirtualną Polską Adrian Ochalik, rzecznik prasowy Uniwersytetu Jagiellońskiego. - Na początku nie są to umowy o pracę, ale potem są to umowy etatowe zawierane na okres trzech lat - tłumaczy.
                  ...
                  nie jest to pierwszy przypadek gdy pracownik naukowy UJ został posłem czy senatorem, a procedurę zamrażania etatu nazywa "sytuacją naturalną".

Cytat
                  Wczoraj Bronisław Komorowski przestrzelił. Andrzej Duda blokuje etat w tym sensie, że ma dokąd wrócić, ale nie blokuje miejsca komuś innemu, młodemu. Bo ktoś za niego te zajęcia prowadzi - ocenia Krystyna Łybacka.

Cytaty za www.sfora.pl/polska/Duda-blokuje-etat-od-9-lat-Jest-odpowiedz-uczelni-a77770
        • astra18 Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:42
          wikul napisał:

> oleg3 napisał:
          >
          > >Tak samo jak "blokowanie etatu".
          >
          >
          > Rzeczywiście uważasz że w tym wypadku Duda jest w porządku?
          >
          > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,138764,17941325,Andrzej_Duda__blokuje_etat__na_UJ__Jednoczesnie_dorabia.html?lokale=wroclaw#BoxNewsLink

A "blokujący" Nałęcz już panu Komorowskiemu nie przeszkadza?
          • wikul Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:53
            astra18 napisała:

> A "blokujący" Nałęcz już panu Komorowskiemu nie przeszkadza?

Nałęcz się tłumaczy dla mnie przekonywująco. I nie jest dorabiającym w Poznaniu europosłem.

wiadomosci.wp.pl/kat,89914,title,Prof-Tomasz-Nalecz-Andrzej-Duda-blokuje-etat-asystenta,wid,17548059,wiadomosc.html?ticaid=114e47
            • astra18 Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:58
              wikul napisał:

> astra18 napisała:
              >
              > > A "blokujący" Nałęcz już panu Komorowskiemu nie przeszkadza?
              >
              >
              > Nałęcz się tłumaczy dla mnie przekonywująco. I nie jest dorabiającym w Poznani
              > u europosłem.
              >
              > wiadomosci.wp.pl/kat,89914,title,Prof-Tomasz-Nalecz-Andrzej-Duda-blokuje-etat-asystenta,wid,17548059,wiadomosc.html?ticaid=114e47

A od kiedy to nieetyczne jest dorabianie?
              A pan Nałęcz nie dorabia u Komorowskiego?
              To teraz wszystkie kobiety na macierzyńskim i wychowawczym też będą tymi blokującymismile
        • manny-jestem Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:59
          Wikul, a Ty wiesz ile lat Balcerowicz blokowal etat na SGH? Przeszkadzalo Ci to?
          • wikul Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 22:11
            manny-jestem napisał:

> Wikul, a Ty wiesz ile lat Balcerowicz blokowal etat na SGH? Przeszkadzalo Ci to?

Jak bym wiedział to by mi przeszkadzało. A tobie nie przeszkadza Pospieszalski od wielu lat szczując i jątrząc w publicznej TV?

P.S.Ten głupi spór rozpoczął Duda, więc jego miłośnicy niech nie lamentują że przeciwnik się broni.
            • oleg3 Re: ustawka Lisa i Karolaka 20.05.15, 08:22
              wikul napisał:
              > > Wikul, a Ty wiesz ile lat Balcerowicz blokowal etat na SGH? Przeszkadzalo
              > Ci to?

> Jak bym wiedział to by mi przeszkadzało.
              A co napiszesz o HGW, która w godzinach pracy podległego jej Urzędu dorabia na UW?
              Wiem! Nie przeszkadza ci, bo HGW jest z PO. smile

A tobie nie przeszkadza Pospieszalski
              > od wielu lat szczując i jątrząc w publicznej TV?

A w Ameryce
      • perla Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:15
        oleg3 napisał:

> To wszystko daje Dudzie szansę w czwartkowej debacie.
        > Nie będzie żadnej debaty tylko żądanie sprostowania i przeprosin.

ja bym nie żądał przeprosin. Bronek w mig przeprosi nie za siebie i po zawodach.
        Ja bym zagrał ostrzej. Zażądałbym usunięcia Karolaka z honorowego komitetu poparcia Komorowskiego.
        Wtedy Bronek miałby Bul głowy właśnie.
        • dachs Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 17:08
          Szydło już żąda. Na jakiej podstawie nie bardzo wiem. Chyba nie ona jest od dobierania Komorowskiemu współpracowników.
          Po drugie - im gorsi współpracownicy tym lepiej dla drugiej strony.
          Ja bym marzył, żeby Hasz był prominentnym członkiem komitetu wyborczego Dudy i chciałbym go codziennie oglądać na wszystkich programach TV.
          • perla Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 17:15
            dachs napisał:

> Ja bym marzył, żeby Hasz był prominentnym członkiem komitetu wyborczego Dudy i
            > chciałbym go codziennie oglądać na wszystkich programach TV.

no tak, ale wtedy nie bylo by wyborów tylko gra do pustej bramki.
            Bronek mógły już dziś rezerwować hotel na Malewidach na 2020 rok, co by odpocząć po 2 kadencjach właśnie.
            • perla Borsuk ps. jest 19.05.15, 17:17
              ale przyznaj Borsuk, że Lis i Karolak to sprzedajne świnie są właśnie.
              • dachs Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 17:36
                perla napisał:

> ale przyznaj Borsuk, że Lis i Karolak to sprzedajne świnie są właśnie.

Co do Lisa się zgodzę, nawet dodam, że on świnia całkiem na ochotnika jest.
                Karolakowi wolno popierać Komorowskiego, a tu podejrzewam, że Lis go wpuścił przed programem - "tyyy, mam tu takiego tłita, O! Nawiąż do tego i polecimy dalej."
                Kto już tam jest łatwo da się nabrać, a co dopiero najarany polityką facet, po całym dniu na konwencji.
                Bardzo bym chciał jednak wiedzieć, kto dał Lisowi tego tłita tuz przed programem. Nie żeby jakieś tam teorie spiskowe..., ale chciałbym.
                • andrzejg Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 17:42
                  Lis na potęgę przeprasza szukając nawet Dudy coby przeprosić go osobiście. Podobno Duda przeprosiny przyjął. JAki Lis jest to wiadomo, ale za bardzo lata z przeprosinami, aby była to ustawka. Czytałem gdzieś, że materiał dostał tuż przed programem od współpracowników. NIe tłumaczy go to jednak. Rzetelny dziennikarz firmujący program swim nazwiskiem sprawdza istotne informacje. Nie było pośpiechu. Przecież do wyboró sporo czasu.

Czyli głupota? Też brzmi niewiarygodnie.

A.
                  • dachs Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 17:44
                    andrzejg napisał:

> Czyli głupota? Też brzmi niewiarygodnie.

Niekoniecznie. To bardzo smaczny kąsek. Rzucił się jak pies na pasztetówkę.
                    • astra18 Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 18:55
                      dachs napisał:

> andrzejg napisał:
                      >
                      > > Czyli głupota? Też brzmi niewiarygodnie.
                      >
                      > Niekoniecznie. To bardzo smaczny kąsek. Rzucił się jak pies na pasztetówkę.

Przekombinował, mialo się tylko g..przylepić, jakieś pitu pitu przeprosiny na tłiterku a tu taka afera - przeprosiny w "Wiadomościach".
                      >
                      >
                  • prudernik Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 17:52
                    Kpisz?..................PRAWDA? Kpisz!
                    Od tygodni był ato powszechna wiedza.
                    Lis dostała znowu w ostatniej chwili kartkę:

Byliśmy kilka dni temu w sztabie Dudy z pytaniem o autentyczność właściciela strony
                    "córka dr Dudy kandydata na prezydenta" i do teraz nie ma odpowiedzi.

KLAMIE CZY MÓWI PRAWDĘ z kolejna karteczka ktorą właśnie otrzymał w tej sekundzie?
                    IQ=?
                    • dachs Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 18:08
                      prudernik napisał(a):

> Kpisz?..................PRAWDA? Kpisz!
                      > Od tygodni był ato powszechna wiedza.

To znaczy co. Ty wiedziałeś już wcześniej o tym wpisie?

> Byliśmy kilka dni temu w sztabie Dudy z pytaniem o autentyczność właściciela st
                      > rony
                      > "córka dr Dudy kandydata na prezydenta" i do teraz nie ma odpowiedzi.

A dlaczego nie było odpowiedzi? Chamy w sztabie Dudy?
                • perla Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 17:47
                  dachs napisał:

> Karolakowi wolno popierać Komorowskiego

oczywiście, że wolno.
                  Ale taki zapał...
                  On ma teatr, a coś mi się obiło o uszy o dodacji.
                  Dotacje daje władza z pieniędzy podatników właśnie.
                  • dachs Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 17:53
                    perla napisał:

> On ma teatr, a coś mi się obiło o uszy o dodacji.
                    > Dotacje daje władza z pieniędzy podatników właśnie.

No to się nie ma co dziwić, bo dudację dostana inni.
                    Ale władz nie przestanie jej dawać.
                  • astra18 Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 18:57
                    perla napisał:

> dachs napisał:
                    >
                    > > Karolakowi wolno popierać Komorowskiego
                    >
                    > oczywiście, że wolno.
                    > Ale taki zapał...
                    > On ma teatr, a coś mi się obiło o uszy o dodacji.
                    > Dotacje daje władza z pieniędzy podatników właśnie.

Ależ skąd! On żadnej kasy nie bierze.......tak powiedziałsmile
                    • dachs Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 20:32
                      astra18 napisała:

> Ależ skąd! On żadnej kasy nie bierze.......tak powiedziałsmile

A kto inny powiedział, że bierze. smile
                • astra18 Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 18:53
                  dachs napisał:

"Co do Lisa się zgodzę, nawet dodam, że on świnia całkiem na ochotnika jest."
                  Nie obrażaj świńsmile

"Bardzo bym chciał jednak wiedzieć, kto dał Lisowi tego tłita tuz przed programe
                  > m. Nie żeby jakieś tam teorie spiskowe..., ale chciałbym. "

Eee tam, taki wytrawny dziennikarz ponoć a dałby się nabrać na niesprawdzony research?
                  Żartujesz sobie.
                  >
                  • dachs Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 18:59
                    astra18 napisała:

> dachs napisał:
                    >
                    > "Co do Lisa się zgodzę, nawet dodam, że on świnia całkiem na ochotnika jest."
                    > Nie obrażaj świńsmile

Sorry, masz rację.

> Eee tam, taki wytrawny dziennikarz ponoć a dałby się nabrać na niesprawdzony re
                    > search?
                    > Żartujesz sobie.

Niekoniecznie, jak dziennikarz napalony, to się nabierze. Inaczej by się żaden kawał nie udawał.
                    Ale co mnie w tej sprawie zastanawia, to natychmiastowa, bardzo skoordynowana akcja protestu.
                    • astra18 Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 19:02
                      dachs napisał:

"Ale co mnie w tej sprawie zastanawia, to natychmiastowa, bardzo skoordynowana a
                      > kcja protestu. "

A niektórym to TT się tylko z karabinem kojarzysmile
                      >
                      • pro100 Re: Borsuk ps. jest 20.05.15, 07:46
                        astra18 napisała:

>
                        > A niektórym to TT się tylko z karabinem kojarzysmile
                        > >
                        TT to pistolet miła pani (w odróżnieniu od rewolweru co ma magazynek bębenkowy i nader rzadko jest bronią powtarzalną w odróżnieniu od p)
                        • astra18 Re: Borsuk ps. jest 20.05.15, 11:43
                          pro100 napisał:

> astra18 napisała:
                          >
                          > >
                          > > A niektórym to TT się tylko z karabinem kojarzysmile
                          > > >
                          > TT to pistolet miła pani (w odróżnieniu od rewolweru co ma magazynek bębenkowy
                          > i nader rzadko jest bronią powtarzalną w odróżnieniu od p)

No ale strzela, nie?smile
                          • pro100 Re: Borsuk ps. jest 21.05.15, 05:19
                            astra18 napisała:

> pro100 napisał:
                            >
                            > > astra18 napisała:
                            > >
                            > > >
                            > > > A niektórym to TT się tylko z karabinem kojarzysmile
                            > > > >
                            > > TT to pistolet miła pani (w odróżnieniu od rewolweru co ma magazynek bębe
                            > nkowy
                            > > i nader rzadko jest bronią powtarzalną w odróżnieniu od p)
                            >
                            > No ale strzela, nie?smile
                            to fakt
                • ada08 Re: Borsuk ps. jest 19.05.15, 20:27
                  dachs napisał:

> Bardzo bym chciał jednak wiedzieć, kto dał Lisowi tego tłita tuz przed programe
                  > m. Nie żeby jakieś tam teorie spiskowe..., ale chciałbym.
                  >

Oj tam. Żadni spiskowi, w tej wojnie sztabów rundę wygrał sztab Dudy sztuczką prostacką, ale skuteczną.
                  a.
                  • astra18 Re: Borsuk ps. jest 20.05.15, 11:47
                    ada08 napisała:

> dachs napisał:
                    >
                    > > Bardzo bym chciał jednak wiedzieć, kto dał Lisowi tego tłita tuz przed pr
                    > ograme
                    > > m. Nie żeby jakieś tam teorie spiskowe..., ale chciałbym.
                    > >
                    >
                    > Oj tam. Żadni spiskowi, w tej wojnie sztabów rundę wygrał sztab Dudy sztuczką p
                    > rostacką, ale skuteczną.
                    > a.

Znaleźli sposób na takiego lisa - nomen omen???To się teraz panu redaktorowi ranga obniży.
                    Bo oczywiście to wiadomość z pierwszej ręki Ado,prawda?smile

• prudernik Gdyby Hasz występował w imieniu Dudy w TV 19.05.15, 18:11
            Komorowski kupiłby w try miga bilet w jedną stronę na MałeDziwy.

Jedynym wybranym redaktorem do odpytywania byłby red. Wojciech Sumliński
            ze świadkiem Tomkiem szefem UOP Lublin i min. Szeremietwem.

Lis musiałby razem z Tadlą stać obok prezydenta Bula.

Wy byście chcieli aby sztab Dudy milczał o aferach Szczykunowicza.
            • dachs Re: Gdyby Hasz występował w imieniu Dudy w TV 19.05.15, 18:20
              prudernik napisał(a):

> Jedynym wybranym redaktorem do odpytywania byłby red. Wojciech Sumliński
              > ze świadkiem Tomkiem szefem UOP Lublin i min. Szeremietwem.

No, też. A Ty sam? Nic? Na uboczu byś się trzymał? .

> Wy byście chcieli aby sztab Dudy milczał o aferach Szczykunowicza.
              Nie wiem wprawdzie kto to Szczykunowicz, ale bardzo bym sie zmartwił, gdyby sztab Dudy milczał.
              Szydło: "w sposób brutalny, podły, ohydny, oburzający" zaatakowano Kingę Dudę.
              Ty ten wodospad przymiotników to od niej masz, czy ona od Ciebie.

"tylko dlatego, że jest dzieckiem Andrzeja Dudy, który ubiega się o prezydenturę."

I tu ma rację. Gdyby Kinga była Dodą, to trafiłoby na Pudelka nie do Lisa.
      • manny-jestem Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 15:58
        a ja bym odpowiedzial pytaniami z ksiazki Sumlinskiego.
        • prudernik Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 18:11
          BINGO!
          • prudernik Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 18:12
            @Autor,BUAHAHAHAHA wspaniały pomysł,chciałeś dowalić Dudzie,a dostarczyłeś paliwo.... smile))))
            -----------------------------------------------------

Czy twoje zarobki rosną tak szybko jak rachunki?

------------------------------------------------------

To tak pierwsze pytanie z brzegu,które wymyśliłem w 5 sekund.Może i wśród twoich przyjaciół,rodziny Autorze ludzie się bogacą,ale zapewniam Cię że żadne wykresy i statystyki nie zmienią tego że w Polsce rośnie bieda,coraz więcej ludzi w Polsce jest wykluczonych i biednych.Jak mawia mój znajomy "playboy","casanova" jeszcze nigdy w Polsce nie było tylu chętnych kobiet na sex za drobne upominki,drobną kase,a ilość "profesjonalistek" przekracza wszystkie normy.Oczywiście wiele z nich robi to tylko by utrzymać dziecko,brata lub rodziców,inaczej cała rodzina eksmisja i mieszkanie na dworcu,albo w przytułku dla bezdomnych.

Mam nadzieje że Duda zagląda jeszcze do salonu24.

Wyborcy PiSu pomóżmy panu Dudzie,jakie WY macie pytania do Komorowskiego? smile Ja już jedno zadałem smile
            NAPASTNIK17:37
            • manny-jestem Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 19:03
              Haszu, jesli naprawde myslisz ze chcialem SUmlinskim dolozyc Dudzie to jest jeszcze gorzej z Toba niz to co wszyscy mysla o Tobie.
              • andrzejg Re: ustawka Lisa i Karolaka 19.05.15, 19:08
                spokoo Manny

Hasz cytował coś z sieci.
                Jego bezmyślne wklejanie różnych wypowiedzi prowadzi włąśnie do takich reakcji

Zostańże choć Ty mu przychylnym

A.
    • jenisiej Wzmożenie w mainstreamowych mediach jest właśnie 19.05.15, 21:35
      - We wczorajszej audycji "Tomasz Lis na żywo", realizowanej dla TVP przez firmę producencką Tomasza Lisa znalazło się odniesienie do wpisu na jednym z serwisów społecznościowych, umieszczonych przez - jak to się potem okazało - osobę podszywającą się pod Kingę Dudę, córkę kandydata na prezydenta Andrzeja Dudy - mówił Kraśko.
      - W związku z powyższym TVP pragnie przeprosić panią Kingę Dudę za zaistniałą sytuację - zakończył dziennikarz. Podkreślił też, że Tomasz Lis osobiście przeprosił kandydata PiS na prezydenta.
      Kraśko przeprosił także w imieniu TVP za wypowiedzi w programie Jana Pospieszalskiego. - TVP przeprasza też za treści, które znalazły się w programie "Jan Pospieszalski. Bliżej" w ubiegłym tygodniu - mówił prowadzący "Wiadomości". Jak dodał, autor programu "naruszył zasady współpracy z TVP" oraz "wykorzystał audycję do naruszającego zasady rzetelności dziennikarskiej ataku na prezydenta Bronisława Komorowskiego".

Najwyżej oceniany komentarz pod artykułem:
      Lis ukarany za kłamstwo zawieszeniem programu Pospieszalskiego. Takie to mamy standardy w publicznej telewizji...

Dodajmy, że gościem Pospieszalskiego miał być... Paweł Kukiz!

Hehe...
      • dachs Wzmożenie wygląda na powszechne 19.05.15, 21:51
        Niepełnosprawna.pl też ładuje pełną parą
        • jenisiej Jasne. Ale... 19.05.15, 22:37
          ...przywołujesz medium spoza głównego nurtu polskiej rzeki, że zacytuję (być może niedokładnie) Pana Prezydenta. Media publiczne jednakże mają ponoć z założenia realizować jakąś Misję. Co to za misja, i jak jest w praktyce realizowana?
          • dachs Re: Jasne. Ale... 19.05.15, 22:44
            jenisiej napisał:

> Media publiczne jednakże mają ponoć z założenia realizować jakąś Misję. Co > to za misja, i jak jest w praktyce realizowana?

Ba!
            A nawet "BA!" wieloznaczne.
            To jest pytanie na wielodniową konferencję naukową. W skrócie misja polega na napełnianiu misek dla 3 plutonów prezesów (kompania brzmi zbyt dosłownie) i pułku dyrektorów w TVP.
            • jenisiej Borsuku, chwilowo nie mam więcej pytań. 19.05.15, 23:04
              Pragnę jedynie zauważyć, że to samo mógłby zapewne powiedzieć Kukiz albo inny Duda. Także nasz przyjaciel Hasz, ale on założyłby kilkadziesiąt wątków w tym pakiecie tematów.

Zawsze ceniłem Cię za zwięzłość wink
              • dachs Re: Borsuku, chwilowo nie mam więcej pytań. 20.05.15, 09:04
                jenisiej napisał:

> Pragnę jedynie zauważyć, że to samo mógłby zapewne powiedzieć Kukiz albo inny D
                > uda.

Wysypka, jaka jest każdy widzi. Nawet Duda.
                Co do jej przyczyn różnice byłyby już znaczne.
                Co do metody leczenia - kolosalne.
              • prudernik Zwięzłość jest oznaką KNUCIA! 20.05.15, 14:40
                PRZYKŁAD:
                Najwyżej oceniany komentarz pod artykułem:
                Lis ukarany za kłamstwo zawieszeniem programu Pospieszalskiego. Takie to mamy standardy w publicznej telewizji...

Dodajmy, że gościem Pospieszalskiego miał być... Paweł Kukiz!

Pozornie ten lakoniczny wpis wygląda na doskonały w swej formie i lakonicznej treści bo PORAŻA
                KONTRASTEM
                i dobrze wpada w ucho jak i w przygotowaną polską glebę społęczno-kulturową
                od razu kojarząc się każdemu z popularnym przysłowiem
                Kowal zawinił Cygana powiesili.

Ale z tej kapitulanckiej zwięzłości nic dobrego nie wynika dla kierunku zmian na lepsze w Ojczyźnie baranów rabina Szechtera a raczej
                powrotu Polski z głębokiej dziury nad przepaścią.

Co przeciętny Polak - wykształciuch na elementarzu z dwoma błędami w dwuwyrazowym tytule -"zajarzy" z takiego mętnego, zbyt krótkiego i skomplikowanie niejasnego dla niego opisu, ze Kukiz miał być u Pospieszalskiego a Lisa ukarano
                w ten sposób, ze zabrano mu z anteny jego ulubiony program rywala, z którego czerpał haniebne inspiracje?

Pisząc ja Ci tysiąc wątków ze stoma aspektami na jeden temat z kilkunastu punktów widzenia POWTARZAM tę samą PRAWDZIWĄ KWESTIĘ
                tak aby każdemu dogodzić i trafić mu w jego czuły punkt albo znaą czy podobną sytuację którą po namyśle zrozumie.
      • astra18 Re: Wzmożenie w mainstreamowych mediach jest właś 20.05.15, 07:21
        jenisiej napisał:

- We wczorajszej audycji "Tomasz Li
        > s na żywo", realizowanej dla TVP przez firmę producencką Tomasza Lisa znalazło
        > się odniesienie do wpisu na jednym z serwisów społecznościowych, umieszczonych
        > przez - jak to się potem okazało - osobę podszywającą się pod Kingę Dudę, córkę
        > kandydata na prezydenta Andrzeja Dudy - mówił Kraśko.
        > - W związku z powyższym TVP pragnie przeprosić panią Kingę Dudę za zaistniałą s
        > ytuację - zakończył dziennikarz. Podkreślił też, że Tomasz Lis osobiście przepr
        > osił kandydata PiS na prezydenta.
        > Kraśko przeprosił także w imieniu TVP za wypowiedzi w programie Jana Pospieszal
        > skiego. - TVP przeprasza też za treści, które znalazły się w programie "Jan Pos
        > pieszalski. Bliżej" w ubiegłym tygodniu - mówił prowadzący "Wiadomości". Jak do
        > dał, autor programu "naruszył zasady współpracy z TVP" oraz "wykorzystał audycj
        > ę do naruszającego zasady rzetelności dziennikarskiej ataku na prezydenta Broni
        > sława Komorowskiego".

>
        > Najwyżej oceniany komentarz pod artykułem:
        > Lis ukarany za kłamstwo zawieszeniem programu Pospieszalskiego. Takie to mam
        > y standardy w publicznej telewizji...

>
        > Dodajmy, że gościem Pospieszalskiego miał być... Paweł Kukiz!
        >
        > Hehe...
        >

A tam, nie przyzwyczaiłeś się?smile Wiadomo było że tak lekko nie puszczą tych przeprosin Lisa, w końcu wyszło na to że Lis zawinił a Pospieszalskiego powiesilismile))
        No i ten bezcenny półuśmieszek Kraśki......
        >
      • jaceq Wypierdzielenie Głupiegojasia Pospieszalskiego 20.05.15, 22:48
        to akurat jest bardzo dobry pomysł. Czemu akurat za to? - nie wiem. Dużo gorsze rzeczy robił, ale rozumiem, kampania.
        Publiczna bez Głupiegojasia w moich oczach nic nie straci. Bo jej nie oglądam.
        • astra18 Re: Wypierdzielenie Głupiegojasia Pospieszalskieg 21.05.15, 06:42
          jaceq napisał:

> to akurat jest bardzo dobry pomysł. Czemu akurat za to? - nie wiem. Dużo gorsze
          > rzeczy robił, ale rozumiem, kampania.
          > Publiczna bez Głupiegojasia w moich oczach nic nie straci. Bo jej nie oglądam.

TO co ci po wypierdzieleniu jak nie oglądasz?
          >
    • t_ete Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 11:32
      natknal sie na oburzenie (czyjekolwiek) w zwiazku z tym, ze jakis podlec zalozyl falszywe konto na Twitterze - Kindze Dudzie ? Czy ktokolwiek wyrazil oburzenie, ze falszywiec 'niby_Kinga_Duda' - obiecal, ze gdy tato zostanie prezydentem - to odda Oskara za 'Ide' ?

Nie slyszalam. I bardzo mnie to zaskoczylo.
      Sztab Dudy - nie zaatakowal Twittera - za tak naganna praktyke, ktora jakis oszust uprawia.
      Sztab Dudy - nie odcial sie od ohydnej sugestii - jakoby kandydat Duda - po zwyciestwie - mialby zwrocic Oskara za 'Ide'. I ze ktos - smie przypisywac - tak obrzydliwe pomysly - corce Andrzeja Dudy.
      I moge sie jedynie domyslac dlaczego Sztab tego nie zrobil smile

W zupelnosci rozumiem reakcje Andrzeja Dudy. Fatalnie, gdy w czasie kampanii - ktokolwiek atakuje rodzine kandydata (i to dotyczy obydwu kandydatow).
      Dobrze, ze Lis i TV - natychmiast wystartowali z przeprosinami. Tak byc powinno.

Jednak ... czegos mi zabraklo. Wlasnie - tego o czym wspomnialam na wstepie. I to powoduje, ze widze 'calosc' nieco inaczej.

tete

• perla ale pojechałaś po Hiacyncie 20.05.15, 11:40
        t_ete napisała:

> natknal sie na oburzenie (czyjekolwiek) w zwiazku z tym, ze jakis podlec zalozy
        > l falszywe konto na Twitterze

tylko trochę za późno tete.
        Wtedy nie byłaś oburzona na onego gdy się podszywał właśnie.
        • t_ete Re: ale pojechałaś po Hiacyncie 20.05.15, 13:28
          perla napisał:

> tylko trochę za późno tete.
          > Wtedy nie byłaś oburzona na onego gdy się podszywał właśnie.

Nie mam ochoty na zaglebianie sie w 'kwietnej prehistorii'.

1. Nie chcesz odpowiedziec na pytanie dlaczego Sztab Dudy nie interweniowal - choc konto zalozono na imie i nazwisko corki Andrzeja Dudy ?

2. Nie interesuje Cie - dlaczego Sztab Dudy - nie wyrazil oburzenia z tytulu przypisywanych Kindze - pomyslow ?

Podpowiedziec ? W moim odczuciu :

Ad.1. - bo bardziej 'oplacalne' bylo dowalenie temu - ktory skomentowal (czyli Lisowi - i Karolakowi) a nie temu - ktory sfalszowal.

Ad.2. - bo gdyby wyrazil oburzenie trescia wpisu 'falszywej Kingi' - moglby wprowadzic czesc elektoratu w konsternacje. Wszak pomysl zwrotu Oskara za 'Ide' - to pomysl tej czesci piszacej w necie - ktora uznala 'Ide' za film wybitnie antypolski.

tete
          • perla Re: ale pojechałaś po Hiacyncie 20.05.15, 13:42
            t_ete napisała:

> 1. Nie chcesz odpowiedziec na pytanie dlaczego Sztab Dudy nie interweniowal - c
            > hoc konto zalozono na imie i nazwisko corki Andrzeja Dudy ?

a sztab Dudy wiedział o tym koncie?
            Podejrzewam, że osób Kinga Duda jest ze 100-200.

> 2. Nie interesuje Cie - dlaczego Sztab Dudy - nie wyrazil oburzenia z tytulu pr
            > zypisywanych Kindze - pomyslow ?

żądając sprostowania sztab odciął się i od treści

> Ad.1. - bo bardziej 'oplacalne' bylo dowalenie temu - ktory skomentowal (czyli
            > Lisowi - i Karolakowi) a nie temu - ktory sfalszowal.

a Policja złapała już tego co podobno setkami wysyłał esemesy do Kasi Tusk?
            Natomiast fanatyczka platfusowa jesteś pisząc, że ktoś chciał dowalić Lisowi i Karolakowi. Oni sami sobie dowalili.

> Ad.2. - bo gdyby wyrazil oburzenie trescia wpisu 'falszywej Kingi' - moglby wpr
            > owadzic czesc elektoratu w konsternacje. Wszak pomysl zwrotu Oskara za 'Ide' -
            > to pomysl tej czesci piszacej w necie - ktora uznala 'Ide' za film wybitnie ant
            > ypolski.

otóż droga tete, część elektoratu uznała "Idę" za film antyżydowski. Może tej części elektoratu nie chcieli wprowadzać w konsternację właśnie.
            • jaceq Re: ale pojechałaś po Hiacyncie 20.05.15, 22:35
              perla napisał:

> a sztab Dudy wiedział o tym koncie?

Ciekawe pytanie. Podejrzewam, że wiedział. Zaglądałem tam. Były tam wpisy normalnych (znaczy nie farbowanych) prominentnych pisdzielców, wyglądały na udzielone w "dobrej wierze". Trudno uwierzyć, że nie donieśli Dudzie/ Sztabu Dudy.
              • t_ete Re: ale pojechałaś po Hiacyncie 20.05.15, 23:12
                jaceq napisał:

> Ciekawe pytanie. Podejrzewam, że wiedział. Zaglądałem tam. Były tam wpisy norma
                > lnych (znaczy nie farbowanych) prominentnych pisdzielców, wyglądały na udzielon
                > e w "dobrej wierze". Trudno uwierzyć, że nie donieśli Dudzie/ Sztabu Dudy.

No wlasnie.

tete
            • t_ete Re: ale pojechałaś po Hiacyncie 20.05.15, 23:11
              perla napisał:

> a sztab Dudy wiedział o tym koncie?
              > Podejrzewam, że osób Kinga Duda jest ze 100-200.

Lis twierdzil, ze wyslano zapytanie do sztabu - czy rzeczywiscie jest to konto corki Andrzeja Dudy. Odpowiedzi nie bylo.

> żądając sprostowania sztab odciął się i od treści

Acha.

> a Policja złapała już tego co podobno setkami wysyłał esemesy do Kasi Tusk?

Nie mam pojecia.

> Natomiast fanatyczka platfusowa jesteś pisząc, że ktoś chciał dowalić Lisowi i
              > Karolakowi. Oni sami sobie dowalili.

Przez mysl mi nie przeszlo, ze ktos chcial dowalic Lisowi i Karolakowi. Jak na to wpadles ?

> otóż droga tete, część elektoratu uznała "Idę" za film antyżydowski. Może tej c
              > zęści elektoratu nie chcieli wprowadzać w konsternację właśnie.

smile
              Ktora czesc elektoratu Andrzeja Dudy uznala film 'Ida' za antyzydowski ?
              Drogi Perlo, nie zartuj sobie. Wszak czytam Salon24 - i wiem jakie tam biegaly opinie o filmie 'Ida'.

tete
      • astra18 Re: Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 12:01
        t_ete napisała:

" natknal sie na oburzenie (czyjekolwiek) w zwiazku z tym, ze jakis podlec zalozy
        > l falszywe konto na Twitterze - Kindze Dudzie ? Czy ktokolwiek wyrazil oburzeni
        > e, ze falszywiec 'niby_Kinga_Duda' - obiecal, ze gdy tato zostanie prezydentem
        > - to odda Oskara za 'Ide' ?
        >
        > Nie slyszalam. I bardzo mnie to zaskoczylo. "

Wiesz ile kont typu "Pan Bronek" jest w internecie? I słyszałaś, żeby każde z nich było komentowane przez sztab Komorowskiego?

"Sztab Dudy - nie zaatakowal Twittera - za tak naganna praktyke, ktora jakis osz
        > ust uprawia.
        > Sztab Dudy - nie odcial sie od ohydnej sugestii - jakoby kandydat Duda - po zwy
        > ciestwie - mialby zwrocic Oskara za 'Ide'. I ze ktos - smie przypisywac - tak o
        > brzydliwe pomysly - corce Andrzeja Dudy.
        > I moge sie jedynie domyslac dlaczego Sztab tego nie zrobil smile
        >
        Może woli skupić się na tropieniu plagiatów programu wyborczego Dudy, których do niedzieli może jeszcze przybyć jak się Komorowski mocno zepnie.

"W zupelnosci rozumiem reakcje Andrzeja Dudy. Fatalnie, gdy w czasie kampanii -
        > ktokolwiek atakuje rodzine kandydata (i to dotyczy obydwu kandydatow).
        > Dobrze, ze Lis i TV - natychmiast wystartowali z przeprosinami. Tak byc powinno"

Trzeba było złożyć taką ofiarę aby przytłuc z drugiej strony nie wiadomo za co ( Pospieszalski ) i oszczędzić na czasie antenowym publikując takie wash@go.

• t_ete Re: Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 13:35
          astra18 napisała:

> Wiesz ile kont typu "Pan Bronek" jest w internecie? I słyszałaś, żeby każde z n
          > ich było komentowane przez sztab Komorowskiego?

A ile jest kont 'Bronislaw Komorowski' na Twitterze ?

> Może woli skupić się na tropieniu plagiatów programu wyborczego Dudy, których d
          > o niedzieli może jeszcze przybyć jak się Komorowski mocno zepnie.

Sztab skupia sie na tym - co lepiej mu sie kalkuluje. :

forum.gazeta.pl/forum/w,13,157665646,157677449,Re_ale_pojechalas_po_Hiacyncie.html
          > Trzeba było złożyć taką ofiarę aby przytłuc z drugiej strony nie wiadomo za co
          > ( Pospieszalski ) i oszczędzić na czasie antenowym publikując takie wash@go.

Nic nie poradze, ze nie wiesz za co ucierpial Pospieszalski. Ja wiem za co Lis przeprosil.

tete
          • prudernik __________Tete to_______ 20.05.15, 15:08
            SZCZYTY HIPOKRYZJI I KRĘTACTWA!

Jak Ida i autor - syn Rosjanki i fan oraz wybielacz Wolińskiej
            • prudernik _______Tete Ty nie wiesz nawet za co Lis_______ 20.05.15, 15:14
              przeprosił, kogo przeprosił i dlaczego i kto mu kazał tak zrobić.

My wiemy za wywalili z TV wszystkich uczciwych i dlaczego ostatniego dlaczego Pospieszalskiego wypchnięto
              i okrojono z czasu i pory oglądalności
              a nawet kasowano mu programy nie jeden i nie dwa razy!

Zachowujesz się jakbyś żyła nie jak Polka i jakbyś tutaj była przypadkiem przez całe życie
              nie interesując się zupełnie polskimi emocjami i sprawami.

Plujecie na ans a my Was na rękach nosimy i za każdym plunięciem co raz obficiej wynagradzamy.

Nie dziwi mnie. że to Was tak zdeprawowało i bezkarnie rozbuchało.
              • prudernik Re: _______Tete Ty nie wiesz nawet za co Lis_____ 20.05.15, 15:18
                coraz - zamiast "co raz"
                ale może zostać "co raz" jako lepsze
          • astra18 Re: Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 15:13
            t_ete napisała:

"A ile jest kont 'Bronislaw Komorowski' na Twitterze ?
            > Tak wiele,że gdyby sztab K.chciał sprawdzać nie mieliby kiedy pisać karteczek dla prezydenta.

"Sztab skupia sie na tym - co lepiej mu sie kalkuluje. :
            >
            > rel="nofollow">forum.gazeta.pl/forum/w,13,157665646,157677449,Re_ale_pojechalas_po_Hiacyncie.html"

Ty tak z siebie czy udajesz że wiesz ale nie powiesz?

"Nic nie poradze, ze nie wiesz za co ucierpial Pospieszalski. Ja wiem za co Lis
            > przeprosil. "

Nie tylko nie wiem za co ucierpiał Pospieszalski, ale również nigdzie nie mogę znaleźć żądania od Komorowskiego przeprosin, które a proiri wystosowała TVP.
            Wynika z tego, że Komorowski się nie obraził a TVP taksmile
            • prudernik TVPrzeciwkoPolska 20.05.15, 15:16
              Nie tylko nie wiem za co ucierpiał Pospieszalski, ale również nigdzie nie mogę znaleźć żądania od Komorowskiego przeprosin, które a proiri wystosowała TVP.
              Wynika z tego, że Komorowski się nie obraził a TVP tak smile
            • t_ete Re: Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 23:21
              astra18 napisała:

> > Tak wiele,że gdyby sztab K.chciał sprawdzać nie mieliby kiedy pisać kart
              > eczek dla prezydenta.

Wiesz ile - czy tak sie tylko domyslasz ?

> Ty tak z siebie czy udajesz że wiesz ale nie powiesz?

Przeciez napisalam - tzn. wkleilam linka z odpowiedzia.

> Nie tylko nie wiem za co ucierpiał Pospieszalski, ale również nigdzie nie mogę
              > znaleźć żądania od Komorowskiego przeprosin, które a proiri wystosowała TVP.
              > Wynika z tego, że Komorowski się nie obraził a TVP taksmile

TV publiczna ma jakies standardy. Mam nadzieje.
              A Pospieszalski jest dla mnie 'nieogladalny'. Wiec nie ogladam.

tete
              • astra18 Re: Czy ktokolwiek moze 21.05.15, 06:54
                t_ete napisała:

" astra18 napisała:
                >
                > > > Tak wiele,że gdyby sztab K.chciał sprawdzać nie mieliby kiedy pisać
                > kart
                > > eczek dla prezydenta.
                >
                > Wiesz ile - czy tak sie tylko domyslasz ? "

" Przeciez napisalam - tzn. wkleilam linka z odpowiedzia. "

A już myślałam że wiadomości z pierwszej ręki. Bajkopisarzy ci u nas dostatek.
                "
                TV publiczna ma jakies standardy."

Proponuję potraktować capslokiem i wężykiem, żebyśmy to sobie zapamiętali kto to napisał.

"A Pospieszalski jest dla mnie 'nieogladalny'. Wiec nie ogladam. "

To po co nadsatwiasz 4 litery żeby pisać takie bzdety jak powyżej?
                "
                >
      • jaceq Re: Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 22:39
        t_ete napisała:

> natknal sie na oburzenie (czyjekolwiek) w zwiazku z tym, ze jakis podlec zalozy
        > l falszywe konto na Twitterze - Kindze Dudzie ? Czy ktokolwiek wyrazil oburzeni
        > e, ze falszywiec 'niby_Kinga_Duda' - obiecal, ze gdy tato zostanie prezydentem
        > - to odda Oskara za 'Ide' ?

I moim zdaniem to jest clou. Oburzanie się na Karolaka (kto to u licha jest?) przy JEDNOCZESNYM nie oburzaniu się na autorów fejka Panny Dudówny świadczy moim zdaniem dobitnie o łajdactwie oburzających się.
        • t_ete Re: Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 23:16
          jaceq napisał:

> I moim zdaniem to jest clou. Oburzanie się na Karolaka (kto to u licha jest?) p
          > rzy JEDNOCZESNYM nie oburzaniu się na autorów fejka Panny Dudówny świadczy moim
          > zdaniem dobitnie o łajdactwie oburzających się.

Jakzez mieli sie oburzac na tekst 'koronny' dla tej mocno prawej czesci wyborcow ?

tete
      • jaceq Re: Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 22:42
        To chyba jednak była ustawka dwóch fanów Brąka. Debilność pomysłu oddawania Oskara jest sama w sobie tak urzekająca, że powinna obu zapalić jakieś czerwone światło pod czachami. A ci debile postanowili wykorzystać "okazję".
        • t_ete Re: Czy ktokolwiek moze 20.05.15, 23:31
          jaceq napisał:

> To chyba jednak była ustawka dwóch fanów Brąka. Debilność pomysłu oddawania Osk
          > ara jest sama w sobie tak urzekająca, że powinna obu zapalić jakieś czerwone św
          > iatło pod czachami. A ci debile postanowili wykorzystać "okazję".

Pomysl oddania Oskara (zgadzam sie ze debilny) byl swego czasu chodliwy na Salonie24.
          Pokusa okazala sie silniejsza niz 'czerwone swiatelko'.

tete

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka