wikul 09.06.15, 13:23 ... nie to co dotychczasowego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
copyleftist Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 15:19 A co tam jest napisane? Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 15:52 W Święto Dziękczynienia 2015 roku dziękuje za możliwosć uczestnicczenia w Świętej Obecności Bożej w intencji Ojca i Rodziny składam takze podziękowani wszystkim...imiona itp. Obecność Boża jest to ćwiczenie duchowe, mające na celu utrzymać nas w łączności z Bogiem w ciągu naszych różnorodnych codziennych zajęć. W pewnym znaczeniu jest to więc modlitwa myślna przedłużająca się w ciągu całego dnia. Podobnie jak modlitwa myślna składa się ona z dwóch czynników: myśli i miłości. Istotnie, chodzi o to, by myśleć o Bogu i mieć skierowane ku Niemu serce. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 15:55 Nie miałem ANI JEDNEGO ZESZYTU DO NOTATEK na studiach pożyczałem na końcu...gdy już nikt nie chcial od takich bazgrołów wziąć stad musiałem nauczyć się czytać jak aptekarz różne kulfony elekt pisze wielkimi nie dużymi stąd nie załapaliście TREŚCI jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Haszu, bój się Boga! 09.06.15, 18:24 prudernik napisał(a): > W Święto Dziękczynienia 2015 roku dziękuje za możliwosć uczestnicczenia w Świę > tej Obecności Bożej w intencji Ojca i Rodziny składam takze podziękowani wszyst > kim...imiona itp. To jest "Dziękczynienia"? To jest "uczestniczenia"? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Haszu, bój się Boga! 09.06.15, 18:29 A tak bolał go bul. Teraz przez najbliższych pięć lat będzie musiał znosić te dziękczynienia itp. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Kulą w płot tu nie ma błędów Wikulu 09.06.15, 21:44 forum.gazeta.pl/forum/w,13,157878921,157882188,Haszu_boj_sie_Boga_.html Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik KORkta 1 przybliżenie 09.06.15, 20:08 W Święto Dziękczynienia 2015 roku dziękuję za możliwość xxxxxxxx(?) w/na Świątyni/ę Opatrzności Bożej I MODLITWY w intencji Ojców i Rodzin składam MOJE podziękowania w IMIEMNIU Budowniczych i Darczyńców tego Wiekiego Dzieła. Popracuje nad tym powiększając i dodalając tekst. Wyszedłem z wprawy...niestety! HYMEN MIAL RACJĘ KOSZULA Mu WYLAZŁA! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 16:55 copyleftist napisał: > A co tam jest napisane? Ba! To pewnie po wolsku. Może Pudernic by wiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 17:03 pudernicę mam wykreśloną, nie chcę się zbytecznie nudzić. Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 15:58 Co chcesz, Wikuł - pisze jak doktor... Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 16:50 Może raczej jak weterynarz --- Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 16:57 copyleftist napisał: > Może raczej jak weterynarz --- Ale dlaczego wszystko z dużej litery? Ukryta opcja niemiecka czy niepewność? Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 17:02 Bo to niby ma być drukowanymi - dedykacja dla jakiegoś idioty, czy jakoś tak Odpowiedz Link Zgłoś
ciocia_piqa Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 17:48 copyleftist napisał: > > > Może raczej jak weterynarz --- > Ciekawy materiał dla grafologa - psychoanalityka. Może był, pisząc, pod wpływem Ducha Śniętego? Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: PEAD jest 09.06.15, 20:12 Nie ma ! Nie jest żołnierzem kpt płk starszym mafii jak hrpbmk to i nie mógł być. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Wersja poprawna 0STaT€CZNA! 100% gwarancji! 09.06.15, 21:55 W Święto Dziękczynienia 2015 roku dziękuję za możliwość UCZĘSZCZANIA DO Świątyni Opatrzności Bożej i MODLITWY w intencji Ojców i Rodzin. Składam MOJE podziękowania w IMIENIU Budowniczych i Darczyńców tego Wielkiego Dzieła. Bez żadnych wątpliwości sens i kolejne wyrazy są odczytane poprawnie. Błedów nie wykryto. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Wersja poprawna 0STaT€CZNA! 100% gwarancji 09.06.15, 21:59 W Święto Dziękczynienia 2015 roku dziękuję za możliwość UCZĘSZCZANIA DO Świątyni Opatrzności Bożej i MODLITWY w intencji Ojców i Rodzin. Składam MOJE podziękowania w IMIENIU Budowniczych i Darczyńców tego Wielkiego Dzieła. Bez żadnych wątpliwości sens i kolejne wyrazy są odczytane poprawnie. Błedów nie wykryto. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos 100% gwarancji z błedami 09.06.15, 22:17 prudernik napisał(a): > W Święto Dziękczynienia 2015 roku dziękuję za możliwość UCZĘSZCZANIA > DO Świątyni Opatrzności Bożej i MODLITWY w intencji Ojców i Rodzin. > Składam MOJE podziękowania w IMIENIU Budowniczych i Darczyńców tego Wielkiego D > zieła. W Święto Dziękczynienia 2015 roku dziękuję za możliwość pielgrzymowania DO Świątyni Opaczności Bożej i MODLITWY w intencji Ojców i Rodzin. Składam MOJE podziękowania w IMIENIU Budowniczych i Darczyńców tego Wielkiego Dzieła. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Re: 100% gwarancji z błedami i jeszcze parę 09.06.15, 22:37 W Święto Dziękczynienia 2015 roku dziękując za możliwość pielgrzymowania DO Świątyni Opaczności Bożej i MODLITWY w intencji Ojczyzny i Rodzin, składam także podziękowania wszystkim Budowniczych i Darczyńców tego Wielkiego Dzieła. Gwarancje bankowe? Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: 100% gwarancji z błedami i jeszcze parę 09.06.15, 22:59 W Święto Dziękczynienia 2015 roku, [...] pielgrzymowania do Świątyni Opatrzności Bożej [...] Ojczyzny i Rodziny, składam także podzię [...] i Darczyńcom tego Wielkiego Dzieła. Pismo zdradzające zadufanego w sobie bałaganiarza. Odpowiedz Link Zgłoś
copyleftist Re: 100% gwarancji z błedami i jeszcze parę 09.06.15, 23:10 W Chromie tylko fragment. W Firefoksie pełna wersja: W Święto Dziękczynienia 2015 roku, dziękując za możliwość pielgrzymowania do Świątyni Opatrzności Bożej i modlitwy w intencji Ojczyzny i Rodziny, składam także podziękowania wszystkim Budowniczym i Darczyńcom tego Wielkiego Dzieła. Pismo zdradzające zadufanego w sobie bałaganiarza. Odpowiedz Link Zgłoś
hymenos Teraz jak prezydent napisze coś pod ustawą, 09.06.15, 23:12 to cały sztab grafologów będzie musiał wyjaśniać co prezydent miał na myśli, podpis, wysłanie do TK czy odmowę. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: 100% gwarancji z błedami i jeszcze parę 09.06.15, 23:25 Myśłaem miałem na końcu języka...Myśłaem i Myśłaem i Myśłaem i zagrałęm va bank Obserwuje ten proces szukania 1 słowa od 2 lat Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik widziałem "G" w środku i szukałem słowa 09.06.15, 23:29 a byłem w 1992 w Fatimie z pielęgniarkami i 1 O. Benedyktynem ..skleroza oczywiście OJCZYZNA a nie podkrakowski Ojców Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Polszczyzna przyszłego prezydenta ... 09.06.15, 23:40 To ślicznie, że nowy prezydent posługuje się nienaganną hebrajszczyzną... Odpowiedz Link Zgłoś