Dodaj do ulubionych

Jarek w sejmie - NIE dla imigrantów

16.09.15, 16:27
to było świetne wystąpienie, i nie chodzi o to, że na tle bladej Kopacz.
Merytoryczne i kompletne.
No i te przykłady islamizacji takich nieszczęśników jak Niemcy, Szwecja, Francja, GB, Italia, itp.
A jak ktoś się z tym nie zgadza to niech wskaże błędy w przemówieniu Jarka.
Zdaje się, że wybory są już pozamiatane.

ps. na granicy węgierskiej to już jest regularna wojna między migrantami a Policją właśnie.
Obserwuj wątek
    • benek231 Re: Jarek w sejmie - NIE dla imigrantów 16.09.15, 18:01
      perla napisał:
      >
      > A jak ktoś się z tym nie zgadza to niech wskaże błędy w przemówieniu Jarka.
      >
      Kaczynski uznal, ze rzad nie ma prawa podejmowac decyzji bez wyraznie wyrazonej woli narodu. Czyli pieprzy bzdury, bo narod wyrazil swoja wole w ostatnich wyborach, wybierajac ten sejm i ten rzad, po to by w imieniu narodu wymienieni decydowali takze w sprawach dotyczacych uchodzcow.
      A powiedzial co powiedzial wylacznie po to by aktualny rzad przeciwstawic narodowi - rzad po jednej stronie barykady a narod po drugiej. Czyli, innymi slowy, rzad nie reprezentuje narodu.
      Kaczynski to wielki szkodnik.

• perla Re: Jarek w sejmie - NIE dla imigrantów 16.09.15, 18:10
        Krzysiu, a weź sobie tych "uchodźców" do Oregonu ale nam ich nie wpychaj.
        No przeprowadź akcję polityczną na ten temat w swoim stanie.
        Może cię gubernatorem wybiorą właśnie. smile))
        • benek231 Jarek to najwiekszy szkodnik, od czasow :O) 16.09.15, 19:07
          liberum veto.

Ja wam nikogo nie wpycham, ale jak sie weszlo miedzy wrony, czyli do UE to nalezy wykazywac sie mentalnoscia Europejczyka Zachodniego, a nie Wschodniego.

W dalszym ciagu uwazam, ze tym ludziom ktorzy wdarli sie do Europy nalezy pomagac, przy czym i Polska powinna pomagac, ale na wlasnych warunkach a nie na warunkach uchodzcow. Ponadto uwazalem Polska powinna wykazac sie solidarnoscia z Niemcami, Szwecja itp. i jesli tamci mowia o kwotach, bo nawalilo im sie zbyt duzo uchodzcow, to Polska powinna glosic, ze jest bardzo chetna, otwarta, itd.... tyle, ze na polskich zasadach. I to wlasnie, mniej wiecej, roblia Kopacz - choc bardziej spodobala mi sie deklaracja Szwajcarii. Bo Kopacz musi myslec o polskich interesach w jak najszerszym ich rozumieniu - na arenie wewnetrznej jak i zewnetrznej. Gdyz to jest jedynie odpowiedzialne podejscie rzadu. W odroznieniu od nieodpowiedzialnego i populistycznego szczucia w wykonaniu Kaczora.
    • copyleftist Re: Jarek w sejmie - NIE dla imigrantów 17.09.15, 06:30

Szczerze?

Jeszcze nie słyszałem wystąpienia ob. J., które mógłbym nazwać "świetnym".

Ględzenie + przejawy urojeń.

Ponadto: nie ciekawi mnie facet, który używa szamponu na "wysrebrzanie" włosów. Siwizna ob. J. - nienaturalna.

Oraz: lewizna rodziny w tle. Jakieś rozwody, jakieś ciemne biznesy.

E tam ---
      • polski_francuz Struna 17.09.15, 08:05
        patriotyczna, ktora zaczyna brzmic nacjonalistycznie. Szkodnik polityczny byl i jest.

PF
        • pro100 Re: Struna 17.09.15, 08:17
          polski_francuz napisał:

> patriotyczna, ktora zaczyna brzmic nacjonalistycznie. Szkodnik polityczny byl i
          > jest.
          >
          > PF

tia, nacjonalizm, ba szowinizm zarezerwowany wyłącznie dla zydów. wytknij to narodowi przebranemu a antysemitismus masz jak w banku.
          • polski_francuz Re: Struna 17.09.15, 08:26
            Wiesz ja mam jeden narod na piedestale i chce go miec bez skazy. Inni maja pewnie inne.

Ranek mnie wzywa

Pozdro

PF
      • copyleftist Re: Jarek w sejmie - NIE dla imigrantów 17.09.15, 15:13
        Teraz obejrzałem wczorajsze występy ob. J. w Sejmie.

Wygląda na tych powtórkach jak magazynier z Państwowych Zakładów Zbożowych. Włos spocono-podmierzwiony, czerwonawa gęba, przekrzywiony krawat.

W sumie - nędza z bidą.

Ale - może go tak wrogowie narodu negatywistycznie podretuszowali?

O treści wypowiedzi nie chce mi się nawet wspominać.
        • andrzejg przekaz zawsze jest kierowany do określonej grupy 17.09.15, 21:14
          copyleftist napisał:

> O treści wypowiedzi nie chce mi się nawet wspominać.

i Perła ma rację, że z wyborami pozamiatane. Zastanawiałem się czym PO zostanie przebita po obietnicach zniesienia ZUS i innych takich bzdetach. No i trafili się imigranci.

A.
    • lumpior Re: Jarek w sejmie - NIE dla imigrantów 17.09.15, 20:57
      Kurdupel to cwaniak polityczny,manipulant,ignorant.Chce zyskać wyborców i bredzi.Wie dobrze że celem imigrantów nie jest Polska.Ale moher wierzy jemu,a on gra,ściemnia,oszukuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka