perla 13.10.15, 11:47 www.youtube.com/watch?v=d-LfJLb8hlU ++++++++++++++++++++++++++++++++ ciekawe kiedy kandydaci PO odtańczą nam swój program polityczny właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Lepiej do disco polo niż do Sejmu 13.10.15, 12:12 www.youtube.com/watch?v=fS3rsHRSy8k Trzeba przyznać, że zgoda pozaparlamentarna imponująca Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: PO idzie w disco polo 13.10.15, 12:17 Queer gender pedalstwo, legalizacja narkotyków i sto tysięcy islamskich bandziorów w naszych domach, nie wiem czy da się jaśniej wyartykułować program Platformy Obywatelskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: PO idzie w disco polo 13.10.15, 12:45 qwardian napisał: > > Queer gender pedalstwo, legalizacja narkotyków i sto tysięcy islamskich bandzio > rów w naszych domach, nie wiem czy da się jaśniej wyartykułować program Platfor > my Obywatelskiej. Weź pod uwagę, że islamskie bandziory bardzo są przeciw queer i gender. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Perła idzie w ignorancje ... 13.10.15, 16:00 Mnie to nie dziwi. Pewnie zdziwiło by śp.Kasię Sobczyk. Katarzyna Sobczyk - lvp198 - 18 MIEĆ LAT TO NIE GRZECH Odpowiedz Link Zgłoś
wikul A w disco polo idzie ulubiony prezydent Perły 13.10.15, 16:13 "Przez Twe Oczy Zielone" dla polskiej kadry od Zenka Martyniuka I to on powinien udzielić korepetycji swojemu zaślepionemu w nienawiści do PO, fanowi. No Perła, ulżyj sobie i wyśmiej reprezentację Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
perla ty Wikul to jakiś świr jesteś 13.10.15, 16:20 ty wiesz lepiej od forumowiczów, kto jest ich ulubieńcem, jakie portale czytają, którą tiwi oglądają, i oczywiście na kogo głosują. U ciebie to zaczyna być jakimś szaleństwem właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Perła, większego świra od ciebie nie ma ... 13.10.15, 16:35 ... nie tylko na tym forum. Dlaczego łachudro próbujesz mnie obrazić zamiast odnieść się do idiotycznych i kłamliwych rewelacji. Ile razy ogłaszałeś co ja myślę i na kogo będę głosował? Pisiacka mentalność. Nie wstydź się swoich politycznych idoli. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perła, większego świra od ciebie nie ma ... 13.10.15, 16:40 wikul napisał: > Nie wstydź się swoich politycznych idoli. czemu cymbale sądzisz, że ja się wstydzę swoich politycznych idoli? Nie wstydzę. Szkoda tylko, że oboje nie żyją, i że nie byli Polakami właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Perła, większego świra od ciebie nie ma ... 13.10.15, 21:22 perla napisał: > Nie wstydzę. Szkoda tylko, że oboje nie żyją, i że nie byli Polakami właśnie. Hitler i Stalin? (żart - piszę na wszelki wypadek) Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perła, większego świra od ciebie nie ma ... 13.10.15, 23:34 andrzejg napisał: > Hitler i Stalin? > > (żart - piszę na wszelki wypadek) ale czemu żart? Trafiłeś. Jako znanemu rasiście, i tym podobnemu, Adolf jest moim idolem. A z drugim miejscem to mam lekkie problemy. Ale po przemyśleniu cofam nieboszczyka. Ten wieprz, świnia sprzedajna, dezerter, podnóżek Makreli, najlepiej pasuje mi ten brukselski śmieć właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Perła, większego świra od ciebie nie ma ... 13.10.15, 23:26 perla napisał: > czemu cymbale sądzisz, że ja się wstydzę swoich politycznych idoli? > Nie wstydzę. Szkoda tylko, że oboje nie żyją, i że nie byli Polakami właśnie. Przeproś i spie...j, właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perła, większego świra od ciebie nie ma ... 13.10.15, 23:46 wikul napisał: > Przeproś i spie...j, właśnie. to ty przeproś jak masz jakiś honor oszczerco. Napisałeś byłeś, że ubliżałem niby PP Komorowskiemu. Napisałem, że daję ci czas oszczerco na udowodniego tego. Podjąłeś wyzwanie. No i co? Przekopałeś forum i nic takiego nie znalazłeś. Idź się Wikul wysiusiać właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Perła, większego świra od ciebie nie ma ... 13.10.15, 23:53 perla napisał: > wikul napisał: > > > Przeproś i spie...j, właśnie. > > to ty przeproś jak masz jakiś honor oszczerco. > Napisałeś byłeś, że ubliżałem niby PP Komorowskiemu. > Napisałem, że daję ci czas oszczerco na udowodniego tego. > Podjąłeś wyzwanie. > No i co? > Przekopałeś forum i nic takiego nie znalazłeś. > Idź się Wikul wysiusiać właśnie. Niczego nie przekopywałem bo miałem inne ważne zajęcia a w dodatku zapalenie spojówek. Zresztą po co szukać daleko. Na tej stronie wisi twój oszczerczy wątek jakoby Komorowski ci cos ukradł. Tylko co to ma do twoich kłamstw i manipulacji z tego wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Perła, większego świra od ciebie nie ma ... 13.10.15, 23:59 wikul napisał: > Niczego nie przekopywałem bo miałem inne ważne zajęcia a w dodatku zapalenie sp > ojówek. rozumiem chorego, szczególnie leczącego się w NFZ... > Zresztą po co szukać daleko. Na tej stronie wisi twój oszczerczy wątek jakoby K > omorowski ci cos ukradł. pokaż mi mój wpis, że mnie Komorowski coiś ukradł właśnie. ps. wysiusiałeś się? to nie zapomnij rano. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Nowoczesna.pl też śpiewem bierze właśnie 16.10.15, 14:11 www.youtube.com/watch?v=9_94wODOKz0 Odpowiedz Link Zgłoś
perla Re: Nowoczesna.pl też śpiewem bierze właśnie 16.10.15, 14:15 upsss, to nie Nowoczesna.pl a nowoczesnaPO właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś