wikul 19.01.16, 18:33 ... czekamy na powołanie Ministerstwa Prawdy na czele którego mógłby stanąć sam Jarosław Kaczyński. www.logo24.pl/Logo24/56,85834,19499427,powstaje-ministerstwo-dobroczynnosci.html#BoxLSImg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wikul Idiotów poszukaj w rodzinie oburzony głabie 22.01.16, 13:42 Jak zwykle, spisiała łajzo, dyskutujesz z własnymi urojeniami a nie z informacją. Gdzie ja napisałem to o co mnie posadzasz, pisowski śmieciu? A ministerstwo prawdy ulokowało się w TVPiS, jakbyś się zaczął wysilać. technologie.gazeta.pl/internet/1,104530,19516261,tvp-znika-z-youtube-bedzie-nowy-polski-serwis-vod.html#Czolka3Img Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Idiotów poszukaj w rodzinie oburzony głabie 22.01.16, 14:21 > Gdzie ja napisałem to o co mnie posadzasz, pisowski śmieciu? Ktoś ci się włamał na konto albo masz taktycznego Alzheimera. To wynalazek twoich ulubieńców, powinieneś wiedzieć lepiej ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Wikul idiota* 22.01.16, 11:00 Z wielką delikatnością zwróciłem Wikulowi uwagę, że nie zrozumiał treści newsa. Ale on twardo stoi na stanowisku, że to Jarosław Kaczyński, a co najmniej premier Beata Szydło stoją za pomysłem powołania Ministerstwa Dobroczynności. Kolejnym etapem ma być ... "powołanie Ministerstwa Prawdy na czele którego mógłby stanąć sam Jarosław Kaczyński". Mamy dylemat: Wikul czytał czy nie czytał linkowanego przez siebie newsa. Można tam wyczytać: Cytat -Chcemy stworzyć swoje Ministerstwo, które ponad politycznymi podziałami będzie realizować projekty, które tylko i wyłącznie z braku zainteresowania politycznego nie mogą być realizowane - mówi w rozmowie z "Logo24.pl", Krzysztof Gorzkiewicz. Fundacja "Pomaganie jest trendy" - a więc inicjator projektu - do współpracy zaprosiła gminy i miasta z całej Polski. Załóżmy, że Wikul nie zapoznał się z treścią linkowanego newsa. Przeczytał tytuł i już miał powód do zaatakowania pisiorków. Jako komentator polityczny jest więc Wikul z e r e m. A jeżeli przeczytał newsa i go nie zrozumiał? No cóż. Jest d u r n i e m. __________________ * Jest jeszcze trzecia opcja (wychodzimy poza dylemat). Wikul jest reinkarnacją Lwa Nikołajewicza Myszkina. Ale ja w to nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
perla Oleg, przy okazji jest 22.01.16, 11:44 kiedyś wymieniliśmy kilka postów na temat VAT, i napisałeś, że kopię się z koniem. Rozumiem więc, że znasz się na kwestiach podatkowych. Bądź tak uprzejmy i wytłumacz koledze forumowemu czym się różni honorarium od zapłaty, i czy to ma jakiś wpływ na stawki podatkowe właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Oleg, przy okazji jest 22.01.16, 11:51 Cześć Perła. Znam się na kwestiach podatkowych. Chętnie pomogę. Jest tylko mały problem. Prawo podatkowe nie zna pojęcia "honorarium". Zna " zobowiązanie", "należność". "Zapłata" nie nastręcza problemów interpretacyjnych. Musisz coś napisać o sprawie. Jeżeli nie chcesz na forum pisz na oleg#@gazeta.pl tylko napisz, żebym odebrał pocztę Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Oleg, przy okazji jest 22.01.16, 11:59 Oczywiście oleg3@gazeta.pl > oleg#@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
perla Oleg jest 22.01.16, 13:28 nie wiem co z tą pocztą, bo widzę tytuły twoich listów, ale jak otworzę wiadomość to zawsze jest pusta właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Wikul idiota* 22.01.16, 13:16 Zadałem kiedyś wikulowi pytanie odnoszące się do jego forumowej działalności: forum.gazeta.pl/forum/w,13,159308899,159308899,Nadchodzi_zamordyzm.html#p159310757 Niestety pozostało bez odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Jeszcze jeden wielbiciel PiS ... 22.01.16, 13:48 ... i Rydzyka się odezwał. Znany tutejszy dewot. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Jeszcze jeden wielbiciel PiS ... 22.01.16, 15:35 wikul napisał: > Znany Już nie słodź tak nie słodź. Odpowiedz Link Zgłoś
amityr Re: Powstaje Ministerstwo Dobroczynności ... 22.01.16, 11:31 A już Cię wikuś pochwaliłem Hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Andrzej Duda zawetował nowy rating S&P dla Polski 22.01.16, 15:38 Olegowi i olegopodobnym podpowiadam żeby zwrócili uwagę na tytuł dziennika i traktowali tekst z przymrużeniem oka i nie wyskakiwali z połajankami. aszdziennik.pl/116241,prezydent-zawetowal-nowy-rating-s-p-dla-polski-to-pierwszy-dokument-ktorego-nie-podpisalem Odpowiedz Link Zgłoś