Dodaj do ulubionych

Idzie ku lepszemu - "Oswajanie dzieci z bronią"

08.06.17, 11:56
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114871,21930213,oswajanie-dzieci-z-bronia-rzut-atrapa-granatu-wystrzalowy.html#Czolka3Img
Znak, że Barunowskie "Kościół, szkoła, strzelnica" jednak zaczyna kiełkować, mimo jego srmotnej klęski wyborczej. Idee mają moc, trzeba je tylko sensownie zaszczepiać.

GWno oczywiście "grzmi", ale to stado straceńców, idące na rzeź, jak obecne "społeczeństwa Zachodu". W obliczu muzułmańskiej dziczy zagrażającej naszej cywilizacji, Polska moża stać się znowu jedyną ostoją i przed (czy raczej teraz za)murzem chrześcijaństwa. W takich okolicznościach przyrody nic mnie bardziej nie raduje niż "oswajanie dzieci z bronią".
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Idzie ku lepszemu - "Oswajanie dzieci z broni 08.06.17, 12:56
      Trzeba oswajać się ze świadomością, że jakiekolwiek ustępstwo w stosunku do muzułmanów to kapitulacja i w rezultacie utrata terytorialna, oraz powolna i systematyczna zagłada. Jesteśmy na dobrej pozycji wyjściowej...
      • sz0k Program GLOCK19+ 08.06.17, 14:38
        qwardian napisał:

> Jesteśmy na dobrej pozycji wyjściowej...

Zgadza się i pod żadnym pozorem nie wolno nam tego spie przyć. W momencie kiedy Zachód jest obecnie w fazie wojny należy nam iść za ciosem. Proponuję program GLOCK19+, darmowy Glock wraz z przeszkoleniem dla każdego kto ukończył 19 rok życia. Zapraszam wtedy muslimskich nożowników na nasze ulice... Pare kul kaliber 9mm w ich opętanych łbach i szybko wrócą do swoich jaskiń i pustynnych lepianek...
        • qwardian Re: Program GLOCK19+ 08.06.17, 15:36

Monitoruję Szoku na bieżąco. Nic nie wskazuje, że należy się niepokoić...

www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,21931697,czy-straz-graniczna-przekroczyla-uprawnienia-wobec-czeczenow.html
        • babaobaba Re: Program GLOCK19+ 08.06.17, 21:15
          Ty bezbożniku, zabijałbyś? A przykazania?

• sz0k Re: Program GLOCK19+ 08.06.17, 23:37
            babaobaba napisał:

> Ty bezbożniku, zabijałbyś?

W obronie życia? Oczywiście.

> A przykazania?

Staram się zachowywać, dziękuję.
          • benek231 Nie zabijaj 'NAS' to ich interpretacja 5go :O) 09.06.17, 00:59
            przykazania. Ale gdy dojsc ma do zabijania Ciebie lub mnie to, spokojna glowa, z cala pewnoscia znajda odpowiednie boskie uzasadnienie. Polski katol to bardzo specyficzny okaz chrzescijanina.
        • piq nie wezmę glocka do ręki nigdy,... 09.06.17, 16:11
          ...ci co kupują klocki, to plastikowe paskudztwo, lubią też brzydkie kobiety. Czeskie wspaniałe, piękne, celne i świetnie wykonane cezetki - owszem. Poza tym z resztą się zgadzam w 100%.
    • benek231 Nie badz takim optymista, hitlerku :O) 08.06.17, 19:00
      Osobiscie nie mam nic przeciwko powszechnemu dostepowi do broni palnej, w Polsce. Poniewaz wiem, ze dac pistolet tobie, Kretynowi, czy Hymenowi to gorzej niz dac malpie brzytwe - powystrzelacie sie nawzajem. Zatem, ba - jestem za.
      • monalisa2016 Re: Nie badz takim optymista, hitlerku :O) 08.06.17, 21:08
        benek231 napisał:

> Osobiscie nie mam nic przeciwko powszechnemu dostepowi do broni palnej, w Polsc
        > e. Poniewaz wiem, ze dac pistolet tobie, Kretynowi, czy Hymenowi to gorzej niz
        > dac malpie brzytwe - powystrzelacie sie nawzajem. Zatem, ba - jestem za.
        .......................
        Jestem tego samego zdania, dać nieobliczalnemu i bezmyślnemu bron do ręki to katastrofa ludzkości.
    • kolpik124 Re: Idzie ku lepszemu - "Oswajanie dzieci z broni 08.06.17, 22:07
      doskonały pomysł

w ramach reformy oświaty można już teraz wprowadzić na lekcjach w-f rzut granatem zamiast rzutu piłką, a zamiast skoku przez kozioł, skok przez okopy

potencjał naszej amii wzrosnie co najmniej 2x dzięki utworzeniu rezerwowych oddziałow dziecięcych, dzieci z racji małego rozmiaru i niskiej wagi dobrze się sprawdzają przzy forsowaniu zasieków oraz penetracji trudno dostpępnych miejsc - kanałów, ciągów klimatyzacji itp, co proedysponyje je do oddziałow pierwszego uderzenia i sił specjalnych

no i nie wzbudzą cpodejrzeń, dziecko może podejśc do ciemnoskórego emigranta i zapodać mu kosę lub też zlikwidować małokalibrową lekką bronią ręczną

należy też pamiętać o wpojeniu dzieciom odpowiednich wartości chrześcijańskich polegających na wskazaniu ciapatym odpowiedniego miejsca w świecie i społeczeństwie....
      • sz0k ehe 08.06.17, 23:38
        A danie dziecku klocków do zabawy jest równoznaczne z wysłaniem go do pracy na budowie...
        • institoris2 Re: ehe 09.06.17, 01:18
          to nie zawsze Szoku sie sprawdza, wez przykladowo dziewczynki; prawie kazda bawi sie lalkami, a jak juz dorosna, to czesc z nich idzie na "czarna procesje".
          • xiazeluka Re: ehe 09.06.17, 07:40
            Może to te, które nie bawiły się lalkami...
            • 3nd Dzieciece "oddzialy" juz istnieja 09.06.17, 12:48
              Nie trzeba ich szukac daleko . Dzieci sie zaciaga z przymusem (takze porywanie) na Dalekim Wschodzie i Afryce
              www.google.co.il/search?rlz=1C1NHXL_enIL702IL702&q=hamas+children%27s+tv&oq=children%27s+hamas&gs_l=serp.1.1.0i22i30k1l4.19538.24647.0.37743.5.5.0.0.0.0.141.663.0j5.5.0....0...1.1.64.serp..0.5.660...0j0i13k1j0i13i30k1.8y9AV29rA4w
          • sz0k Re: ehe 09.06.17, 16:03
            institoris2 napisał(a):

> to nie zawsze Szoku sie sprawdza

Stąd też moja ironiczna odpowiedź na (równie ironiczny jak mniemam) post kolpika, który zobaczył słowa "dzieci" i "zabawy atrapami broni" i zaczął się rozpisywać o "dzieciach-żołnierzach".

Ale tak apropo - za młodu chyba każdy z nas bawił się w "wojnę" dzierżąc raźno "karabinek" z patyka. Ilu z nas zostało zawodowymi żołnierzami?
            Są pewne podstawowe normy zachowań, które każdy mężczyzna czy kobieta powinni przyswoić. Ja wiem, że w dzisiejszym spedalonym i genderowym zachodzie to nie uchodzi aby mężczyzna umiał się bronić (bo jednym z jego podstawowych zadań jest zapewnić bezpieczeństwo sobie i swoim bliskim), a kobieta troszczyć o dzieci, ale dlatego oni są tam gdzie są - na równi pochyłej, prowadzącej ku zagładzie, a my się jeszcze jakoś trzymamy.

I obyśmy trzymali się jak najmocniej. Wg. mnie to jest kwestia klikudziesięciu lat jak będziemy musieli znowu robić za azyl tym razem dla muzułmanów masowo wyrzucanych z państw zachodnich, tak jak to kiedyś było z Żydami. Ewentualnie dla tambylców masowo uciekających ze swoich rodzinnych stron w jakieś bezpieczne miejsca.
            • institoris2 Re: ehe 09.06.17, 23:36
              sz0k napisał:

> Stąd też moja ironiczna odpowiedź na (równie ironiczny jak mniemam) post kolpik
              > a, który zobaczył słowa "dzieci" i "zabawy atrapami broni" i zaczął się rozpisy
              > wać o "dzieciach-żołnierzach".

ja pozwolilem sobie to Twojej ironii dolaczyc, a Kolpika nie znam, wiec trudno mi oceniac, na ile powazne to bylo.

> I obyśmy trzymali się jak najmocniej. Wg. mnie to jest kwestia klikudziesięciu
              > lat jak będziemy musieli znowu robić za azyl tym razem dla muzułmanów masowo wy
              > rzucanych z państw zachodnich, tak jak to kiedyś było z Żydami.

rozumiem, ze jest to wariant optymistyczny, ale jakos nie potrafie sobie wyobrazic, zeby sie spelnil. Spoleczenstwa, ktore zatracily instynkt samozachowawczy, skazane sa na zaglade.

Ewentualnie dla
              > tambylców masowo uciekających ze swoich rodzinnych stron w jakieś bezpieczne m
              > iejsca.

do masowych ucieczek mamy jeszcze troche czasu, poczatkowo miec bedziemy do czynienia z powolnym procesem, gdzie wyjezdzac beda osoby, mogace sobie na to pozwolic.
              Przykladowo, w roku 2015 Francje opuscilo 10000 milionerow, w roku 2016 liczba ta zwiekszyla sie do 12000. W skali 60-cio milionowego panstwa te dwadziescia pare tysiecy to niby kropla w morzu, ale z drugiej strony, to miliardowe starty dla budzetu panstwa z tytulu chocby podatku dochodowego.
            • qwardian Re: ehe 10.06.17, 16:01
              Zgodnie z zasadami na Titanicu, kobiety i dzieci, a młode byczki za burtę...
    • qwardian Re: Idzie ku lepszemu - "Oswajanie dzieci z broni 09.06.17, 14:30

Eee tam od razu zabijać. Można wbić równo na ostrze starannie wystruganego pala i postawić wertykalnie do góry, a grawitacja zrobi swoje...
    • piq jest zasadniczy problem:... 09.06.17, 16:22
      ...od czasów Palikota nikt nie zajął się tematem ucywilizowania dostępu do broni. I na razie się nie zajmie, gdyż stanowisko naczelnika państwa, prezessimusa Jarosława, jest jasne - Polacy są zbyt głupi i prymitywni, żeby im pozwolić nabywać broń na cywilizowanych zasadach. Niedawno, w styczniu, tawariszcz Jarosław stwierdził: "no nie, polaczki, jesteście gorsi niż inne narody, w tym ruscy, i wara wam od pistoletów i karabinów".
      trybun.org.pl/2017/01/17/prezes-pis-w-gdansku-o-dostepie-do-broni-palnej-na-pytanie-dzialaczki-pis-natalii-nitek/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka