04.01.19, 16:28
Pierwotnie non kape wu

Przeczytałem właśnie wywiad Doroty W-Schnepf z Tomaszem Piątkiem "Macierewicz był współpracownikiem Biura Studiów SB"

Moja reakcja? A taka - że te wszystkie przebiegi i roz-szyfr-kombinacje poza moim zasięgiem. I wtedy, kiedy to wszystko się organizowało w państwie nie-jawnie zarządzanym. I teraz - kiedy to wszystko działa w państwie jawnie nie-zarządzanym.

Więc uczciwie: i wtedy i teraz niżej podpisany - choć jakby zainteresowany formami rzeczywistości, był i jest na ich obserwację nieprzygotowany. W skrócie - za głupi.

wyborcza.pl/7,82983,24326458,tomasz-piatek-macierewicz-byl-wspolpracownikiem-biura-studiow.html

Jakby - pytanie: na kogo głosować?

Odpowiedź chyba tylko jedna: a niech się walą.
Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Od nowa 04.01.19, 17:22
      Cepku, tekst jest taki sam jak w sąsiednim wątku - jedynie link teraz jest nieczynny, a na końcu brak "i do roboty".
      U mnie cały czas żadnych zmian wskazujących na działanie zewnętrzne - nie było.
      Był natomiast jakiś problem portalu - pierwszego stycznia wszystkie fora były niedostępne.
      A więc spoko.
      • cepekolodziej Re: Od nowa 04.01.19, 18:07

wyborcza.pl/7,82983,24326458,tomasz-piatek-macierewicz-byl-wspolpracownikiem-biura-studiow.html
        • cepekolodziej Re: Od nowa 04.01.19, 18:23
          • cepekolodziej Re: Od nowa 04.01.19, 18:24
            No - nareszcie się udało, link jest aktywny.
            • a000000 Re: Od nowa 04.01.19, 20:39
              cepekolodziej napisał:

> No - nareszcie się udało, link jest aktywny.

no to pięknie, działa.... a teraz spowoduj, aby po kilku zdaniach tekst nie ginął we mgle....
              Wyborcza za klucz każe płacić, a ja chytra jestem właśnie.
              • cepekolodziej Re: Od nowa 04.01.19, 22:14
                Co mam zrobić - kiedy u mnie nie ginie we mgle?
              • babaobaba Re: Od nowa 04.01.19, 22:30
                a000000 napisała:

> cepekolodziej napisał:
                >
                > > No - nareszcie się udało, link jest aktywny.
                >
                > no to pięknie, działa.... a teraz spowoduj, aby po kilku zdaniach tekst nie gin
                > ął we mgle....
                > Wyborcza za klucz każe płacić, a ja chytra jestem właśnie.

Daj mniej na tacę i wykup dostęp. Tak jest uczciwie i po katolicku. Ktoś te artykuły pisze i to jest ktosia praca, za którą powinien otrzymać wynagrodzenie.
                • xiazeluka Re: Od nowa 04.01.19, 22:49
                  " Ktoś te artykuły pisze i to jest ktosia praca, za którą powinien otrzymać wynagrodzenie."

Dlaczego "powinien"? Ktoś zamówił ten artykuł i obiecał zapłacić? Pismak działa na swój rachunek - napisze intrygujący tekst, to pojawią się chętni, by tekst ów wykupić. Pismak jest grafomanem i Kretynem52? No to nikt takiego badziewia nie kupi, więc żadne "powinien" tu nie zachodzi, towarzyszu baobab.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka