Dodaj do ulubionych

likwidacja

04.11.20, 11:57
Wyrzucono oba założone przez mnie ostatnio wątki: to to i stare-nowe.

Jakieś nowe reguły na aquanecie?

Ale - może to nie kwestia reguł, tylko jakiegoś automatu?

Miałem adres naliboki@gazeta.pl. Adres nadal aktualny przy logowaniu się do GW. Ale, nagle przy logowaniu się na aquanet komunikat: mam sprawdzić, czy Capslock jest wyłączony.

Komunikat dwuznaczny. A ja sam nie mam pojęcia, jak to zrobić. Windows 7, klawiatura Logitech. Wszystko super-sprawne.

Postanowiłem zmienić adres. Mam teraz nalibok@gazeta.pl. Ale - przy każdym uruchamianiu strony aquanetu pojawia się stary adres, nie nalibok@gazeta.pl a naliboki@gazeta.pl.

Więc - jakiś bałagan?

Chciałbym wrócić do starego - do naliboki@gazeta.pl. Ale - jak to zrobić, co z tym capslock'iem?
Obserwuj wątek
    • nalibok Re: likwidacja 04.11.20, 12:05
      Dla jasności: komputer stacjonarny; dopóki wszystko działa, bez zarzutu, dopóty nie będę niczego wymieniał.

A jeśli ktoś wie, jak ułatwić rówieśnikowi Bidena (*42) wyzbycie się tego bałaganu z capslock'iem, niech się, proszę, podzieli wiedzą.
    • nalibok Re: likwidacja 04.11.20, 13:59
      Wyłączyłem klawisz CapsLock. E-mail i hasło - jak trzeba. Loguję się bez przeszkód na GW, gdzie mam prenumeratę.

Tymczasem nadal komunikat:

"Nieprawidłowy e-mail, login lub hasło. Spróbuj ponownie (sprawdź, czy klawisz Caps Lock jest wyłączony)."

Trafia mnie szlag, bo chciałbym powrócić do danych, których używam przy logowaniu się do GW. A które do niedawno jakoś mogły działać na aqua.
      • nalibok Re: likwidacja 05.11.20, 10:59
        Więc -

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka