Dodaj do ulubionych

silny człowiek Tuska

26.10.22, 12:19
www.reddit.com/r/Polska/comments/ydbq2p/atak_na_siedzib%C4%99_pis_w_warszawie/

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Der Tusk zapowiadał, że przyjdą silni ludzie i wszystkich wyrzucą.
Oczywiście bez sądu.
No i znalazł się pierwszy ochotnik.
Gdyby nie młody wiek tego silnego to pomyślałbym, że to PF, któren ma ewidentną obsesję na punkcie prezesa Kaczyńskiego właśnie.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: silny człowiek Tuska 26.10.22, 12:48
      Znacie inny sposób, żeby się PO-zbyć Jude, Pedałken und Katschoren, to grzecznie słucham.
    • oleg3 Re: silny człowiek Tuska 26.10.22, 13:19
      Jedyny znany mi silny człowiek Tuska, to chuligan z Krakowa. Młody nie jest, włosów nie ma. To nie ten z nagrania.
      • qwardian Re: silny człowiek Tuska 26.10.22, 13:28
        Nie powinniśmy nabijać sobie szpil w tyłek na Forum Aqua, bo nie jest nas aż tak dużo. Przeprowadziłem z Francą poważną konwersację i obiecał mi, że nie wyśle więcej składów pociągu z grupami, które wymieniłem. Chapeau bas
    • qwardian Re: silny człowiek Tuska 27.10.22, 19:30
      Narodowy Robotnik musi zaznaczyć na wstępie, że nie terroryzuje semickich kobiet, więc to na pewno nie odbyło się z moim udziałem..

Groził śmiercią pracownicy biura Moniki Pawłowskiej. "Pierwszy raz zachował się w ten sposób"
      REKLAMA

Oprac. Marcin Kozłowski
      27.10.2022 10:29
      Posłuchaj artykułu

Włodawska policja wyjaśnia okoliczności incydentu, do którego doszło w środę w biurze poselskim Moniki Pawłowskiej (wcześniej Lewica i Porozumienie, obecnie klub PiS). Starszy mężczyzna miał grozić śmiercią pracownicy biura. - Wcześniej wielokrotnie przychodził do tego biura, korzystał z porad prawnych, ale po raz pierwszy zachował się w ten sposób wobec pracownicy - przekazała w rozmowie z Gazeta.pl przedstawicielka policji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka