sz0k 16.11.23, 11:50 Szykuje się seria jak swego czasu Sośnierza z Parlamentu Europejskiego: MENTZEN GRILLUJE #1: Pierwszy raz w Sejmie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benek231 Sam jestes cyrkiem antydemokratyczna małpo :O) 16.11.23, 16:25 O pozytywnych wrazeniach pisal nie bede, wystarczy, ze zrobia to inni. Nie bede takze zajmowal sie duperelami choc pewnie o to chodzi bym nimi wlasnie sie zajal. Mentzen wszedl z bardzo miekkim ryciem pod demokracja, wybrzydzajac i wydziwiajac na, oraz krytykujac, sejmowe obyczaje. Za wolno to wszystko sie odbywalo, choc powinno szybciej. Tylu poslow tam bylo i nie wiadomo po co, kiedy to wszystko mozna bylo zrobic sprawniej - on sam zrobilby to lepiej, odnioslem wrazenie. Tymczasem Mentzen podazal za instrukcjami z OI czyli realizowal antydemokratyczne wytyczne swojego zakonspirowanego szefostwa, jak na antydemokratyczne gowno przystalo. Nie uchronil sie tez przed przekrecaniem faktu, albowiem w pewnym momencie stwierdzil, ze "na jakis czas PiS zostanie pozbawiony Marszalka" sugerujac tym samym, ze to ktos inny tego wlasnie sie dopuscil - pozbawil PiS Marszalka. Gdy prawda jest taka, ze to PiS na wlasne zyczenie sam siebie pozbawil Marszalka, gdyz wystawil niewlasciwa kandydatke. Przy czym od samego PiSu zalezy na jak dlugo, bo to do niego nalezy przedstawienie kolejnej i akceptowalnej kandydatury. sz0k napisał: -- KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu. . Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24 Odpowiedz Link Zgłoś
pikrat Re: Sam jestes cyrkiem antydemokratyczna małpo :O 16.11.23, 17:17 Nawet ja, stary wróbel, dałem się nabrać na nienaganne maniery Pana Sławka, jego pełen empatii dla widza i słuchacza tembr głosu i gładko ogoloną twarz. No "pacz pan" a tyle złego mu zarzucano... może się ustatkował, taki ludzki młodzieniec. Mogą się na Pana nabrać młodzi, niewyrobieni politycznie ludzie ale ja wiem swoje: wilk przebrany za jagniątko. A porównanie do cyrku trafne, zawiera sugestię, że dzikim zwierzętom się nie ufa i dla bezpieczeństwa widzów trzyma się je za kratami. Odpowiedz Link Zgłoś
benek231 Sam jestes cyrkiem antydemokratyczna małpo :O) 16.11.23, 22:06 pikrat napisał: > Nawet ja, stary wróbel, dałem się nabrać na nienaganne maniery Pana Sławka, ** W Wyborcza.pl jest wywiad z dominikaninem Pawłem Gużyńskim, w sporej czesci o finansowaniu kosciola. Zakonnik jest pelen zrozumienia dla potrzeby reform, jest otwarty na wszelkie propozycje, uznaje przerozne racje, w ogole do rany przyloz goscia. Tak naprawde jego wypowiedz sprowadza sie jednak do tego by pozostawic wszystko jak jest bo jest calkiem niezle. Bo to, okazuje sie, nie system jest zly lecz ludzie naduzywajacy ten system i wykorzystujacy go niezgodnie z przeznaczeniem. W tym przypadku, gdy idzie o kase dla kleru, postempowiec Gużyński mowi dokladnie to co powiedzialby kazdy biskup w trosce o finanse kk i wlasne. A istniejacy system gwarantuje im bardzo bardzo duzo, za duzo. I tylko po gladkim i jakze delikatnym podejsciu zakonnika do problemu mozna by sadzic, ze on najbardziej martwi sie o dobro parafian. Pozory myla - spiewal nigdys Gniatkowski. -- KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu. . Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24 Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Cyrk wystartował 16.11.23, 20:25 odnoszę wrażenie że ma trochę za duże uszy Odpowiedz Link Zgłoś