Dodaj do ulubionych

uśmiechnięta Polska

10.03.24, 14:31
uśmiechniętą Polskę obiecał TuSSyfek więc pewnie ona taka jest.
Znaczy się ja nie widzę aby była ona jakoś szczególnie uśmiechnięta bo wciąż jest jazgot i nienawiść w stronę PiS-u.
Ale być może jestem stronniczy i nieobiektywny.
Zwracam się więc z apelem do Kretyna52 i profesora francuskiego aby się uśmiechnęli, tak dla przykładu innym właśnie.
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Charaszo 11.03.24, 12:36
      perla_z_roztocza napisał:

"... francuskiego aby się uśmiechnęli, tak dla przykładu innym właśnie."

Tyle, ze szlifowanie betonnych bel wymaga koncentracji a nie usmiechowsmile

PF

• oleg3 Re: uśmiechnięta Polska 12.03.24, 10:34
      Uważaj perła.

Komu się nie podoba "Uśmiechnięta Polska", ten prosi się o kłopoty.

Z tego miejsca chciałbym od razu oświadczyć, że ja jestem zachwycony "Uśmiechniętą Polską". Co innego widzimy, co innego słyszymy. Było się młodym. Dziewczyny były ładniejsze, piwo lepsze ....
    • oleg3 Sensacja! Janda jest niezadowolona 12.03.24, 11:49
      Do końca to nie wiadomo czy z "uśmiechniętej Polski". Wiadomo, że ten Kraj nie pozwala JEJ rozwinąć skrzydeł. Subwencja/dotacja pewnie jeszcze nie dotarła na konto artystki.

Role poniżej godności

Rozgoryczona aktorka opowiedziała, że obecni reżyserzy proponują jej do zagrania role poniżej jej godności. Janda twierdzi, że współcześnie nie powstają już filmy opowiadające o losie inteligencji, a ona sama właśnie w takich dziełach powinan być obsadzana.

– Dostaję propozycje albo matki narkomana, albo złodzieja, albo bandyty, albo jakiegoś kogoś. Nie ma filmów o inteligencji, a ja jestem inteligentką na ekranie. K***a i złodziej! – Żali się aktorka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka