Dodaj do ulubionych

Czy z Igi Świątek można zrobić Damę?

03.09.24, 11:24
Tak, damę, przez duże "D" właśnie...
Obserwuj wątek
    • polski_francuz Co za pytanie? 04.09.24, 18:49
      pikrat napisał:

" Tak, damę, przez duże "D" właśnie..."

1Ga jest dama i mozna byc dumnym z tego, ze jest Polka i z tego jak ja Rodzice wychowali.

Pozdro

PF
      • pikrat Re: Co za pytanie? 05.09.24, 21:31
        polski_francuz napisał:

> pikrat napisał:
        >
        > " Tak, damę, przez duże "D" właśnie..."
        >
        > 1Ga jest dama i mozna byc dumnym z tego, ze jest Polka i z tego jak ja Rodzice
        > wychowali.
        >
        > Pozdro
        >
        > PF

============================
        Uderzyłeś w patriotyczny ton, O.K. ale mnie chodzi o coś innego. Czy Iga wyglądałaby na Damę podczas wizyty u Jego Królewskiej Wysokości króla Anglii, nawet w wysadzanej diamentami sukni od Diora gdyby spróbowała wygłosić jakąś mowę swoim nieznośnym tonem głosu i z prędkością karabinu maszynowego?

Pozdro.
        • polski_francuz Re: Co za pytanie? 05.09.24, 21:53
          pikrat napisał:

" Czy Iga wyglądałaby na Damę podczas wizyty u Jego Królewskiej Wysokości króla Anglii, nawet w wysadzanej diamentami sukni od Diora gdyby spróbowała wygłosić jakąś mowę swoim nieznośnym tonem głosu i z prędkością karabinu maszynowego?"

Nie wiem. Przyznam sie, ze krol Anglii niezbyt mnie interesuje. Nasz francuski krol, na szczescie, jest wywalany od wladzy po 10 latach conajwyzej. I bardzo dobrze.

PF

• boomerang Re: Co za pytanie? 05.09.24, 22:27
            > Nasz francuski krol, na szczescie, jest wywalany od wladzy po 10 latach conajwyzej. I bardzo dobrze.

Gdyby przywrócono gilotyny, to można by ten okres skrócić.
          • pikrat Re: Co za pytanie? 06.09.24, 14:50
            polski_francuz napisał:

>
            > Nie wiem. Przyznam sie, ze krol Anglii niezbyt mnie interesuje.

To tak jak mnie.

Nasz francuski
            > krol, na szczescie, jest wywalany od wladzy po 10 latach conajwyzej. I bardzo d
            > obrze.
            >
            > PF
            =====================
            Możliwe, że to dobrze ale jeżeli zastąpi go Abdullach Mohamed to nie wiem czy będziesz bardziej zadowolony.

Wracając do wątku to jak będzie z tą "damą"?
            • polski_francuz Re: Co za pytanie? 07.09.24, 09:05
              pikrat napisał:

" Możliwe, że to dobrze ale jeżeli zastąpi go Abdullach Mohamed to nie wiem czy będziesz bardziej zadowolony."

Jak bedzie dobrze rzadzil to pourquoi pas? Jak nie to licze na polska kawalerie, ktora ruszy na pomoc jak niegdys Austriakom smile

" Wracając do wątku to jak będzie z tą "damą"?"

Jest juz Dama. Tyle, ze Jej dwor, czyli WTA, jest durnowaty i kaze Jej wystepowac i czesto i pozno. Trza jakas rewolucje zrobic i poprawic dwor!

PF

• boomerang Re: Co za pytanie? 05.09.24, 22:24
        > 1Ga jest dama i mozna byc dumnym z tego, ze jest Polka i z tego jak ja Rodzice wychowali.

Matka z córką nie utrzymuje kontaktu, bo córusia słucha się ojca i jego konkubiny - psycholożki.
        • polski_francuz Re: Co za pytanie? 06.09.24, 10:04
          boomerang napisał:

" Matka z córką nie utrzymuje kontaktu, bo córusia słucha się ojca i jego konkubiny - psycholożki."

Mama jest dentystka i pewnie miala wazna role w wychowaniu corki. A ze corka poszla sladami Taty, to jego szansa i powod do zadowolenia. Jej starsza siostra tez probowla pojsc w sport, ale sie jej nie udalo.

PF
          • boomerang Re: Co za pytanie? 06.09.24, 12:09
            no cóż, ale chyba dentysta jest ważniejszy niż psycholog wink
        • pijatyka Re: słucha się ojca 11.07.25, 21:00

No i dobrze na tym wychodzi ;->

• pijatyka Można ;) 12.07.25, 23:08

• boomerang Re: Czy z Igi Świątek można zrobić Damę? 16.07.25, 06:20
      Fibak się Igą interesuje, jak wynika z mediów. Może będzie chciał ją zeswatać?
    • piq ty, pokrak, w damach raczej jesteś cienki,... 17.07.25, 02:27
      ...Świątek jest naturalna, bezpretensjonalna i dobrze wychowana. I ma kupę kasy. Czegóż chcieć więcej od damy? To, że ty jako prostak wyobrażasz sobie damy w sukniach z brylantów z minami jak nadąsane 12-letnie rozpuszczone panienki i z głosami domin w lateksie i z pejczykiem, jakoś mnie zupełnie nie zaskakuje. To naturalne wyobrażenie ćwierćinteligenta na ten temat.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka