Gość: verdish IP: *.pl 05.05.02, 16:11 Klikajcie na stronę www.pajacyk.pl - najlepiej codziennie. Dodajcie ją do ulubionych, aby nie zapominać. Bo w końcu tak łatwo jest pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Dorka06 Re: pajacyk IP: *.pl 05.05.02, 23:51 Dodałam tą stronę do ulubionych i klikam codziennie. To bardzo łatwy sposób aby choć trochę pomóc, to nas przecież nic nie kosztuje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: pajacyk IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 06.05.02, 00:06 Gość portalu: Dorka06 napisał(a): > Dodałam tą stronę do ulubionych i klikam codziennie. To bardzo łatwy sposób aby > > choć trochę pomóc, to nas przecież nic nie kosztuje! masz dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: pajacyk IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 00:23 zrobilam nowy watek z dzialającym linkiem - sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pajacyk pajacyk <:) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 06.05.02, 00:28 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > zrobilam nowy watek z dzialającym linkiem - sorry... sorry! < przepraszam Szanowną Kasie! że zadam pytanie! czy Kasia ma dzieci? < Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: pajacyk <:) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 06.05.02, 00:36 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > Maxiu.... słucham! :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaprim Re: pajacyk <:) IP: *.pai.net.pl 06.05.02, 00:40 Idz spac... Ja ide... Dobranoc! I niech Ci nie wpadnie zamiast spac -robic jakies bezecenstwa, a w ich wyniku - dzieci. Tych niechcianych jest tyle, ze po co pomnazac nieszczescie. Kliknij Pajacyka i zasnij... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild o nie! <:) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 06.05.02, 00:45 Gość portalu: kasiaprim napisał(a): > Idz spac... Ja ide... Dobranoc! dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CHALWA Re: o nie! <:) IP: *.pl 07.05.02, 22:43 Cieszę się z nowego linku, każdy rozgłos się przyda, tak więc: KLIKAJCIE NA PAJACYKA!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMIL Kasiu - robię to dla Ciebie kilka razy dziennie IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 08.05.02, 07:59 LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś