Dodaj do ulubionych

obcy agent ulokowany w UPR pisze na forum

19.12.04, 18:13
prosze panstwa, ten zdrajca znajduje sie z pewnoscia na forum. nick tego pana
jest powszechnie znany, wystarczy sie rozejrzec. to ktos zwiazany z UPR,
wyglasza na forum antydemokratyczne hasla. zostal na szczescie rozpracowany
przez kontrwywiad. informacja jest tajna, wiec nie moge panstwu podac tego
nicka. radze jednak zachowac ostroznosc.
Obserwuj wątek
    • rycho7 lekarz musi zachowac tajemnice lekarska 19.12.04, 18:22
      demokrata04 napisała:

> informacja jest tajna, wiec nie moge panstwu podac tego
      > nicka. radze jednak zachowac ostroznosc.

Mozesz porozmawiac ze swoim lekarzem. Nic Ci nie zagrozi. Poza eutanazja.
      • demokrata04 zareagowal pan chamstwem 19.12.04, 18:29
        prosze pana, prosze sie jednak nie martwic, to nie o pana chodzilo. pana z
        obcymi sluzbami nie nalezy kojarzyc chyba? owszem, nie mozna pana zaliczyc do
        zwolennikow demokracji, chocby dlatego, ze atakuje pan prawdziwego demokrate,
        ale zdrady panu nie zarzucam. prosze wiec wycofac swoje obrazliwe slowa a
        potraktuje pana lagodnie.
        • rycho7 Re: zareagowal pan chamstwem 19.12.04, 19:10
          demokrata04 napisała:

> prosze pana, prosze sie jednak nie martwic, to nie o pana chodzilo.

Wydawalo mo sie, ze kazdy ma swego lekarza domowego. Nie sadzilem, ze to
          obrazliwe. Przepraszam, ze uderzylem w stol ... Zapewniam, ze lekarza
          obowiazuje tajemnica.
    • Gość: jacek#jw Re: obcy agent ulokowany w UPR pisze na forum IP: *.toya.net.pl 19.12.04, 18:53
      Panie demokrato, czy ja panu czegoś już nie napisałem?

Pozdr / Jacek
      • demokrata04 pan pisal juz kilka razy, na jedno kopyto 19.12.04, 19:04
        potrafie to prosze pana przyjac do wiadomosci, biorac bowiem pod uwage
        uwarunkowania pana obecnosci na forum nie dziwie sie panskiemu stosunkowi do
        mojej osoby. pan wykonuje swoja robote zlecona przez wiadomy uklad, wiec nie
        spodziewam sie zadnych zmian. informuje jednak pana po raz kolejny, ze tego
        typu dzialalnosc nie trudno jest rozszyfrowac. prosze przekazac pana
        mocodawcom, ze zostal pan spalony. takich jak pan sa tu zreszta dziesiatki,
        czlowiek, o ktorym napisalem w tytulowym poscie, to jednak grubsza ryba.
        pozwoli wiec pan, ze panska dzialalnosc nie bedzie stanowic przeszkody w
        wykonywanych przeze mnie czynnosciach prowadzacych do uswiadamiania uczciwych,
        prodemokratycznych forumowiczow.
        • Gość: jacek#jw Re: pan pisal juz kilka razy, na jedno kopyto IP: *.toya.net.pl 19.12.04, 19:07
          Pan jest śmieszny smile))). Kto jest moim mocodawcą? O innych się nie pytam, z
          kapelusza ich pan wyjął?

Pozdr / Jacek
          • demokrata04 wrogie struktury sa jak pajeczyna 19.12.04, 19:20
            prosze pana, uklady agenturalne wywodzace sie z poprzedniego systemu i nie
            tylko oplotly to forum gesta pajeczyna. pod zdawaloby sie zwyklymi nickami
            kryja sie przedstawiciele roznego typu sluzb specjalnych zarowno istniejacych w
            przeszlosci jak i obecnie. bedac prawdziwym demokrata potrafie natychmiast
            rozszyfrowac tego typu wrogie elementy, choc trzeba przyznac umieja one
            niekiedy korzystac z calkiem dobrego kamuflazu. jesli chodzi o pana, to pan sam
            sie okreslil atakujac mnie, prawdziwego demokrate. przeciez pan dobrze wie z
            kim pan wspolpracuje.
            • Gość: jacek#jw Re: wrogie struktury sa jak pajeczyna IP: *.toya.net.pl 19.12.04, 19:31
              Może prościej, kto jest spoza układu agenturalnego smile)))))). Bo zdaje się
              atakują tu demokratę niemal wszyscy.

Pozdr / Jacek
              • demokrata04 klika osob sie znajdzie prosze pana 19.12.04, 19:54
                prosze pana, na przyklad pan Cs137 jest spoza ukladu. podejrzewam takze, ze pan
                Abstrakt2003 to uczciwy demokrata, choc troche zbalamucony przez agenture. z
                pewnoscia pani Marianna Rokita wystepujaca kiedys pod nickiem Sala_paulina
                nalezy do osob trzymajacych sie z daleka od wrogich struktur. co do kilku
                innych osob nie mam pewnosci, musze to jeszcze sprawdzic.
                • Gość: jacek#jw klika osob to dupokracja, a nie demokracja IP: *.toya.net.pl 19.12.04, 20:25
                  Pan Cs137 jest nie tylko poza układem ale i poza forum od pewnego czasu. Panią
                  Mariannę być może zapytam przy okazji o jej demokratyczne wybory (może ulgę
                  jakąś dostanę), a Abstrakt2003 ma chyba wizję demoratyczną nieco odmienną od
                  pańskiej.

Pozdr / Jacek
                  • demokrata04 to rzeczywiscie smutne, jest nas malo 19.12.04, 20:45
                    mnie prosze pana tez martwi tak mala ilosc zwolennikow demokracji. mam jednak
                    nadzieje, ze niedlugo bedzie nas wiecej. z panem Abstraktem2003 wbrew pozorom
                    nie rozni nas tak wiele. pan Cs137 jest nadal obecny na forum, gwarantuje to
                    panu. prosze pamietac, ze obecnosc moze byc zarowno czynna jak i bierna. z pani
                    Marianny prosze sie nie nasmiewac, ta pani bowiem to przyklad osoby prawdziwie
                    tolerancyjnej. ponadto ta pani swego czasu, jak wskazuje wyszukiwarka, pisala
                    na forum o wszechobecnej agenturze. to stawia ja w szeregu prawdziwych
                    demokratow.
    • Gość: pollak Szanowny Demokrato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:00
      myślałem iż w ramach zaproponowanej przez Pana eliminacji zbrodniczego elementu
      na forum, Pan jako pierwszy wyniesie się stąd. No chyba, że jako kapitan tegoż
      elementu, zejdzie Pan z pokładu ostatni.

Szczerze oddany wspaniałej idei eliminacji zbrodniczego elementu (pod
      hasłem "zamordyści precz!") - pollak
      • demokrata04 pan takze sie powtarza panie Pollak 19.12.04, 19:12
        stosuje pan wciaz te same chwyty propagandowe polegajace na odwracaniu kota
        ogonem. proby oskarzania oskarzycieli wystawiaja jednak pana jedynie na
        smiesznosc, zaden prawdziwy zwolennik demokracji nie bierze ich na powaznie.
        wyraznie daje sie natomiast zauwazyc, ze pana dzialalnosc ma sluzyc jedynie
        wsparciu radykalnych ruchow takich jak mlodziez wszechpolska z jednej strony i
        lewaccy postepowcy z drugiej. dazy pan do dezorganizacji zycia spoleczno-
        politycznego w Polsce.
        • Gość: pollak Szanowny Demokrato IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 19:56
          chciałem jedynie zauważyć, iż głosi Pan demokratyczne04 idee. Dobrze by więc
          było, aby się Szanowny Pan w ów piękny, demokratyczny04 sposób, unicestwił.
          Pytam więc - kiedy?

zaniepokojony,
          pollak
          • demokrata04 nigdy prosze pana, panie Pollak 19.12.04, 20:03
            zadowala pana taka odpowiedz? zawsze juz tu bede, wiecznie bede walczyl o
            demokracje. prosze mi zaufac jednak, nikogo nie skrzywdze poza rzeczywiscie
            groznymi agentami.
            • Gość: pollak A przypadkiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.12.04, 20:07
              A przypadkiem to nie Szanowny Demokrata po bolszewicku chciał tutaj kneblować
              ludziom usta tudzież w inny sposób ograniczać ich wolność?
              • demokrata04 prosze pana, oczywiscie 19.12.04, 20:36
                kneblowanie miesci sie w zakresie dekomunizacji i defaszyzacji. wrogie elementy
                nalezy usunac w cien, tylko to poskutkuje stworzeniem prawdziwej demokracji w
                Polsce. konstytucja zabrania gloszenia pogladow komunistycznych i
                faszystowskich, nalezy wiec zamykac usta gloszace te poglady. to proawdzi
                oczywiscie do delegalizacji SLD, LPR, PiS i pomniejszych partii a takze do
                usuniecia agentow z zycia spoleczno-politycznego, takze do usuniecia ich z
                forum.
    • canaris.jr Re: obcy agent ulokowany w UPR pisze na forum 19.12.04, 19:10
      panskie wynurzenia, zdają sie byc b.interesujące...czy bylby pan uprzejmy i
      odwiedzil jutro moje biuro na Łubiankach w Moskwie ..?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka