xiazelulka 31.12.04, 14:23 Czy 120 tys ofiar tsunami to za malo aby powstrzymac sie od tanecznych plasow? Co wam podpowiadaja wasi bogowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XXL Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow IP: *.tinet / *.tinet.pl 31.12.04, 14:28 xiazelulka napisał: > Co wam podpowiadaja wasi bogowie? Że podszywaczy zgraja się dostała do forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow 31.12.04, 14:35 Gość portalu: XXL napisał(a): > xiazelulka napisał: > > > Co wam podpowiadaja wasi bogowie? > > Że podszywaczy zgraja się dostała do forum.... Zgrabnie unikneles odpowiedzi na pytania. Zarzut podszywania mnie nie dotyczy Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow 31.12.04, 14:36 xiazelulka napisał: > Zgrabnie unikneles odpowiedzi na pytania. Zarzut podszywania mnie nie dotyczy Zgadza się. xiazelulkę wyprowadzam czasami na spacer i pozwalam mu wtedy szczekać. To jest właśnie ten moment. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow 31.12.04, 14:39 xiazeluka napisała: > xiazelulka napisał: > > > Zgrabnie unikneles odpowiedzi na pytania. Zarzut podszywania mnie nie dot > yczy > > Zgadza się. xiazelulkę wyprowadzam czasami na spacer i pozwalam mu wtedy > szczekać. To jest właśnie ten moment. Jak juz sie chwalisz to napisz jeszcze ze czasem wracasz z tego spaceru pogryziony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilmatar Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:46 Jakoś łatwo dałaś się sprowadzi na manowce. A pytanie nie było błahe. Ja nie będę świętować. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow 31.12.04, 14:51 Gość portalu: Ilmatar napisał(a): > Jakoś łatwo dałaś się sprowadzi na manowce. > A pytanie nie było błahe. > Ja nie będę świętować. Ja tez zrezygnowalem z baletow. Nie przystoi sie bawic w obliczu tak wielkiej tragedii Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Oj, bo dzisiaj misy nie dostaniesz 31.12.04, 14:47 "Pogryziony" to nieco określenie na wyrost, prawda, bezzębny kundelku? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: Oj, bo dzisiaj misy nie dostaniesz 31.12.04, 14:49 xiazeluka napisała: > "Pogryziony" to nieco określenie na wyrost, prawda, bezzębny kundelku? Mam wieksze zeby niz ty przyrodzenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak A tak swoją drogą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:54 to Luka musiał ci kiedyś mocno skopać dupsko. Bolało? To dobrze Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: A tak swoją drogą 31.12.04, 15:04 Gość portalu: pollak napisał(a): > to Luka musiał ci kiedyś mocno skopać dupsko. Bolało? > > > To dobrze Lo Jesusicku a co to za Polak przez dwa 'l'? Czy aby prawdziwy czy tez podroba? Co to sie z temi ludzmi porobilo Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Azor, świntuchu, waruj 31.12.04, 14:55 Albo każę ci aportować podkład kolejowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Nie rznij pana bo 31.12.04, 15:02 sloma ci z butow wystaje xiazeluka napisała: > Albo każę ci aportować podkład kolejowy. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Pan nie rżnie pana 31.12.04, 15:09 Ale jeśli suki uciekają przed tobą to rozumiem, że nie masz wyboru, biedaku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 14:53 Spierd4laj podszywaczu. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow 31.12.04, 15:05 Gość portalu: pollak napisał(a): > Spierd4laj podszywaczu. Nieladnie piszesz podszywko Polaka Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow 31.12.04, 15:06 Podnieśliśmy wszyscy czoła, poczuliśmy swoją godność katolicką, oczyściliśmy Dom Polski, zawiązaliśmy ściślejsze więzy z Kościołami lokalnymi na całym świecie i ze Stolicą Apostolską i wyciągnęliśmy radośnie ręce do przebaczenia i do współpracy z innowiercami, komunistami i ateistami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czyzunia Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:52 kabortyni budują swoje dobre samopoczucie. jacy my piękni i wspaniali, współczujemy, nie bedziemy robić zabaw. takie podejście nakazywało by żeby bez przerwy chodzić z pochyloną głową. cały czas na siwecie umierają tysiące niewinnycvh ludzi. głodująca afryka. ale tu wydarzenie spekrtakularne. no to "straśnie przeżywamy". a zycie toczy się dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alnick Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 04:31 Gość portalu: czyzunia napisał(a): > kabortyni budują swoje dobre samopoczucie. > jacy my piękni i wspaniali, współczujemy, nie bedziemy robić zabaw. > takie podejście nakazywało by żeby bez przerwy chodzić z pochyloną głową. > cały czas na siwecie umierają tysiące niewinnycvh ludzi. głodująca afryka. ale > > tu wydarzenie spekrtakularne. no to "straśnie przeżywamy". > a zycie toczy się dalej. Kim są ci kabortyni ? Czyzunia , prymitywny prostaku z damskim nickiem , nie kompromituj się . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Korowody taneczne wsrod gnijacych trupow IP: *.nyc.rr.com 01.01.05, 11:44 kabotyn m IV, DB. -a, Ms. ~nie; lm M. -i, DB. -ów «człowiek lubiący tanie efekty, posługujący się nimi w celu wzbudzenia zainteresowania; komediant; często o zgrywającym się aktorze» fr. ############### czyzunia celnie uzyl(a) slowa kabotyn. Jak masz problemy ze zrozumieniem tekstu korzystaj z Wydawnictwa Naukowego PWN >www.pwn.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
perli efekt badyla 01.01.05, 11:08 proszę oto dwa. Bicuj się, ale czy to coś da? Tak Luka to Dozorca Demonów! Odpowiedz Link Zgłoś