Gość: @ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:09 Cimosiewicz jest arogancki. Pamiętacie co mówił w czasie powodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: witek z koziej wul PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.01.05, 22:11 To juz mozna by bylo nie robic zamieszanie i nie wznawiac gierek na koniec. A tak to znow targi. a po co? By przypomniec o zapomnianym PSL-u? O nim juz nikt wprawie nie pamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy co to jest PSL? IP: *.dialup.optusnet.com.au 04.01.05, 22:18 Zych ? czy to ten ktory kiedys nie wylaczyl mikrofonu i swiat sie dowiedzial jak marszalek ( juz byl) przeklina jak szewc? Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: co to jest PSL? 04.01.05, 22:21 ..to swiadczy , ze facet ma jaja...generalnie nie znoszę psl-u.... ale zych ma fason... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: co to jest PSL? IP: 80.72.34.* 04.01.05, 22:53 Zwłaszcza jak wkłada żółte buty do czarnego garnituru. Taki elegant. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: co to jest PSL? 04.01.05, 23:00 ..haha, ja to mam w doopie , ze zychowi słoma ze sztifli wystaje... ważne ,ze facet zna męski język ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: co to jest PSL? IP: 80.72.34.* 04.01.05, 23:14 A może powinien wrócić do korzeni a nie "robić za chłopa" z Grzybowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miop re: cimoszko piekny rodowod ubeka dziedzicznego IP: *.broker.com.pl 05.01.05, 16:26 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: co to jest PSL? IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:09 zgodnie z tą zasadą co drugi koleś na ulicy ma jaja - to zrsztą zgodne z naturą, ale czy rzeczywiście stanowi o klasie ? mam osobiście inne zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faNtom Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:21 Paniętam co powiedział Cimoszewicz w czasie powodzi; że trzeba być zapobiegliwym i ubezpieczyć się przed następstwami żywiołów. Czy ktoś kwestionuje taką opinię ???. Bo jeśli tak to zamknijmy wszystkie zakłady ubezpieczeń a wszelkie szkody wyrządzone przez żywioł niech reguluje Państwo. Czy w przypadku, gdy w czasie powodzi, rzeka zniszczy dwa zabudowania ich właściciele otrzymują odszkodowanie od Państwa ?. Oczywiście, że nie. Każdy im powie; trzeba się było ubezpieczyć. Wg mnie wsszystkim, którzy w czasie pamiętnej powodzi należała się doraźna pomoc, ale nie refundacja zniszczeń. Trzeba się było ubezpieczyc !!! Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 22:25 wszystko ok..masz słuszne..ale cimoszka z zupełnie innych powodów się nie nadaje...polsce trzeba aryjczykow u władzy, a nie kresofilów z powodu pochodzenia..qrwa,znowu się wqurwłem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faNtom Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:38 "...qrwa,znowu się wqurwłem...." ...i zupełnie niepotrzebnie. Wg mnie krajem powinni rządzić fachowcy. Dla przypomnienia: rząd Cimoszki w 1977 r. przekazał AWS-owi kraj z 14% bezrobociem i 6% wzrostem PKB . "Polska prawica" oddała do w kraj łapy SLD z 20% bezrobociem i ZEROWYM wzrosterm PKB. Chyba to pamietasz ?. Uważam,że Belka i Cimoszko to rząd fachowców. Czy w ostatnim okresie słyszałeś cokolwiek o rządzie Belki ?. Nie. Wiesz dlaczego ?. Bo oni pracują... . A to jest wyjątkowa cecha polskich rządów...)) Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 22:48 ..belka ?..hmmm....facet o naturze i zachowaniu maturzysty ..nie chciałbym go mieć na stanie w pokoju w akademiku ,nie lubię bezbarwnych a jednocześnie usilnie ubiegajacych się o koloryt polit-nikiforów...twierdzę , ze jego poziom aktualnie pasi do polskiej "remizji" strażackiej... polska NIE MA polit-osobowości.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: 80.72.34.* 04.01.05, 22:57 Jesteś przekonany, że tak wysoka pozycja społeczna, jak kierownik internatu, pozwala Ci wypowiadać się w tak kategoryczny sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 23:02 ..byłem tylko parę chwil, robiąc wywiad środowiskowy jako ubek..szkoda , to były dobre czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: 80.72.34.* 04.01.05, 23:08 Sorki. Takie kwalifikacje rzeczywiście dają Ci pozycję uprzywilejowaną. ) Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 23:17 .. jako ubek nie lubię "pozycji uprzywilejowanej".. poprostu mam taki charakter i twierdzę,ze tak mi dobrze...jak przyjdzie komu przy..pie..c to robię to profesjonalnie, a nie jak solidaruchy, ktorych ofiary zajmują przez miesiące miejsce w lazaretach na twoj koszt...jak przywalę to spradz w prosektoium, ekonomiczne to i inne sluzby sie wzbogacą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: 80.72.34.* 04.01.05, 23:31 Pewnie, lepszy taki charakter niż żaden.Tylko gdyby takich było więcej, obszar pomiędzy Odrą a Bugiem wyludniłby się. To też nie bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 23:36 ..wyludnienie tego obszaru byloby błogoslawienstwem bozym... te połacie ziemi nie nosżą juz żadnych liczących się w polit-swiecie postaci...polska to polit-fiction...na użytek intern-idiotów i oczywiście zagr. polit-sępów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WW Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 01:55 abprall chyba jeszcze będziesz wisiał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jo błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:22 W 1977 r. premierem na pewno nie był Cimoszewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: @ fantom! zalało tereny gdzie nigdy nie było wody! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 01:22 Kto ubezpiecza się od powodzi gdy nie mieszka nad rzeką? A takich ludzi zalało. Co ty piszesz! Ubezpiecz się od komety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAzu Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduje... IP: *.man.czest.pl 04.01.05, 22:32 Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduje Zycha. Widziałem w którymś z programów. Jajcarze. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj 04.01.05, 22:39 .. no pawlak ...hahaha..bylem 2 metry od niego na balt-expo..niezyjący prezes ,wspaniały dowcipas chcial mu w ryja przywalic, czemu zapobiegłem..dzisiaj załuję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:43 -------------------------------------------------------------------------------- .. no pawlak ...hahaha..bylem 2 metry od niego na balt-expo..niezyjący prezes ,wspaniały dowcipas chcial mu w ryja przywalic, czemu zapobiegłem..dzisiaj załuję... Toś Ty nie lada gieroj. Rozumiem, że zabiłeś tego "prezesa, wspaniałego dowcipasa". Dlatego nie zyje, biedaczek ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:07 Stary. Wiesz doskonale, ze to to wlasnie ci "bezbarwni" byli najpilniejszymi studentami. Ja do nich, niestety, nie nalezalem. Dzis troszke tego żałuje, ale nie zawsze ...)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: 80.72.34.* 04.01.05, 23:11 Na niektórych, którzy zbyt pilnie studiowali, Niemcy mówią uberstudiert a polscy górale "pzeucuny". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:14 U mnie o tych, którzy korzystali z tzw. "ryjca" mówino po prostu dzięcioły. Czasami im zazdrościłem tej konsekwencji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:24 Masz "kopa" abprall. Szkoda, ze nie wykorzystujesz go czasami, zeby przyp..... np. łysym pałom z Sejmu tzn. Oleksemu i Rokicie. Innym tez by się przydało. Na zasadzie "masażu" resztek mózgu...)) Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj 04.01.05, 23:31 nie bój żaby..im tez przy..pier..dolę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:45 nie bój żaby..im tez przy..pier..dolę.... Bądź błogosławiony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong ZSLowski kolaborant z komuna IP: *.chello.upc.cz 05.01.05, 00:15 fuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Komuch Jeżeli Zych chce być marszałkiem , niech PSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:27 wygra wybory.Na razie marszałek musi być z SLD. Nasz klub parlamentarny jest kilka razy większy niż klubik PSL. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOLTYS KIERDZIOLEK Re: GLOSUJTA NA ZYCHA! IP: 204.233.240.* 05.01.05, 01:03 To jest jedyny uczciwy. Kazdy inny kandydat a szczegolnie czlonek mafii SLD to kolejny cios w autorytet sejmu. Jaki jest sens wybierac goscia z mafijnego SLD jezeli za kilka tygodni trzeba bedzie go z hukiem wyrzucac za jakies przekrety. Towszystko jeszcze bardziej obniza autorytet organow panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stary Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 01:28 Cimoszewicz robił i mówił wiele rzeczy, a ty wygrzebujesz jakąś jedną i tylko o niej byś chciał - polska choroba niespełnionych perfekcjonistów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bary Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.toya.net.pl 05.01.05, 07:44 PSL to ta partia z kierownictwem na emigracji w Brukseli?Co oni moga. Odpowiedz Link Zgłoś