Dodaj do ulubionych

PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:09
Cimosiewicz jest arogancki.
Pamiętacie co mówił w czasie powodzi?
Obserwuj wątek
    • Gość: witek z koziej wul PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.kom / *.kom-net.pl 04.01.05, 22:11
      To juz mozna by bylo nie robic zamieszanie i nie wznawiac gierek na koniec. A
      tak to znow targi. a po co? By przypomniec o zapomnianym PSL-u? O nim juz
      nikt wprawie nie pamieta.
      • Gość: ciekawy co to jest PSL? IP: *.dialup.optusnet.com.au 04.01.05, 22:18
        Zych ? czy to ten ktory kiedys nie wylaczyl mikrofonu i swiat sie dowiedzial
        jak marszalek ( juz byl) przeklina jak szewc?
        • abprall Re: co to jest PSL? 04.01.05, 22:21
          ..to swiadczy , ze facet ma jaja...generalnie nie znoszę psl-u....
          ale zych ma fason...
          • Gość: tak Re: co to jest PSL? IP: 80.72.34.* 04.01.05, 22:53
            Zwłaszcza jak wkłada żółte buty do czarnego garnituru. Taki elegant.
            • abprall Re: co to jest PSL? 04.01.05, 23:00
              ..haha, ja to mam w doopie , ze zychowi słoma ze sztifli wystaje...
              ważne ,ze facet zna męski język ...
              • Gość: tak Re: co to jest PSL? IP: 80.72.34.* 04.01.05, 23:14
                A może powinien wrócić do korzeni a nie "robić za chłopa" z Grzybowskiej?
                • Gość: miop re: cimoszko piekny rodowod ubeka dziedzicznego IP: *.broker.com.pl 05.01.05, 16:26
          • Gość: ?? Re: co to jest PSL? IP: 195.* / *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 15:09
            zgodnie z tą zasadą co drugi koleś na ulicy ma jaja - to zrsztą zgodne z naturą,
            ale czy rzeczywiście stanowi o klasie ? mam osobiście inne zdanie
      • Gość: faNtom Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:21
        Paniętam co powiedział Cimoszewicz w czasie powodzi; że trzeba być
        zapobiegliwym i ubezpieczyć się przed następstwami żywiołów. Czy ktoś
        kwestionuje taką opinię ???. Bo jeśli tak to zamknijmy wszystkie zakłady
        ubezpieczeń a wszelkie szkody wyrządzone przez żywioł niech reguluje Państwo.
        Czy w przypadku, gdy w czasie powodzi, rzeka zniszczy dwa zabudowania ich
        właściciele otrzymują odszkodowanie od Państwa ?. Oczywiście, że nie. Każdy im
        powie; trzeba się było ubezpieczyć. Wg mnie wsszystkim, którzy w czasie
        pamiętnej powodzi należała się doraźna pomoc, ale nie refundacja zniszczeń.
        Trzeba się było ubezpieczyc !!!
        • abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 22:25
          wszystko ok..masz słuszne..ale cimoszka z zupełnie innych powodów się nie
          nadaje...polsce trzeba aryjczykow u władzy, a nie kresofilów z powodu
          pochodzenia..qrwa,znowu się wqurwłem....
          • Gość: faNtom Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:38
            "...qrwa,znowu się wqurwłem...."

...i zupełnie niepotrzebnie. Wg mnie krajem powinni rządzić fachowcy. Dla
            przypomnienia: rząd Cimoszki w 1977 r. przekazał AWS-owi kraj z 14% bezrobociem
            i 6% wzrostem PKB . "Polska prawica" oddała do w kraj łapy SLD z 20%
            bezrobociem i ZEROWYM wzrosterm PKB. Chyba to pamietasz ?. Uważam,że Belka i
            Cimoszko to rząd fachowców. Czy w ostatnim okresie słyszałeś cokolwiek o
            rządzie Belki ?. Nie. Wiesz dlaczego ?. Bo oni pracują... . A to jest wyjątkowa
            cecha polskich rządów...smile))

• abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 22:48
              ..belka ?..hmmm....facet o naturze i zachowaniu maturzysty ..nie chciałbym go
              mieć na stanie w pokoju w akademiku ,nie lubię bezbarwnych a jednocześnie
              usilnie ubiegajacych się o koloryt polit-nikiforów...twierdzę , ze jego poziom
              aktualnie pasi do polskiej "remizji" strażackiej...
              polska NIE MA polit-osobowości....
              • Gość: tak Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: 80.72.34.* 04.01.05, 22:57
                Jesteś przekonany, że tak wysoka pozycja społeczna, jak kierownik internatu,
                pozwala Ci wypowiadać się w tak kategoryczny sposób.
                • abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 23:02
                  ..byłem tylko parę chwil, robiąc wywiad środowiskowy jako ubek..szkoda , to
                  były dobre czasy...
                  • Gość: tak Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: 80.72.34.* 04.01.05, 23:08
                    Sorki. Takie kwalifikacje rzeczywiście dają Ci pozycję uprzywilejowaną. smile)
                    • abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 23:17
                      .. jako ubek nie lubię "pozycji uprzywilejowanej".. poprostu mam taki charakter
                      i twierdzę,ze tak mi dobrze...jak przyjdzie komu przy..pie..c to robię to
                      profesjonalnie, a nie jak solidaruchy, ktorych ofiary zajmują przez miesiące
                      miejsce w lazaretach na twoj koszt...jak przywalę to spradz w prosektoium,
                      ekonomiczne to i inne sluzby sie wzbogacą...
                      • Gość: tak Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: 80.72.34.* 04.01.05, 23:31
                        Pewnie, lepszy taki charakter niż żaden.Tylko gdyby takich było więcej, obszar
                        pomiędzy Odrą a Bugiem wyludniłby się. To też nie bardzo dobrze.
                        • abprall Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka 04.01.05, 23:36
                          ..wyludnienie tego obszaru byloby błogoslawienstwem bozym... te połacie ziemi
                          nie nosżą juz żadnych liczących się w polit-swiecie postaci...polska to
                          polit-fiction...na użytek intern-idiotów i oczywiście zagr. polit-sępów...
                      • Gość: WW Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 01:55
                        abprall chyba jeszcze będziesz wisiał
            • Gość: jo błąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 13:22
              W 1977 r. premierem na pewno nie był Cimoszewicz
        • Gość: @ fantom! zalało tereny gdzie nigdy nie było wody! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.05, 01:22
          Kto ubezpiecza się od powodzi gdy nie mieszka nad rzeką? A takich ludzi zalało.
          Co ty piszesz!
          Ubezpiecz się od komety!
    • Gość: KAzu Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduje... IP: *.man.czest.pl 04.01.05, 22:32
      Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduje Zycha. Widziałem w którymś z
      programów. Jajcarze.
      • abprall Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj 04.01.05, 22:39
        .. no pawlak ...hahaha..bylem 2 metry od niego na balt-expo..niezyjący
        prezes ,wspaniały dowcipas chcial mu w ryja przywalic, czemu
        zapobiegłem..dzisiaj załuję...
        • Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 22:43
          --------------------------------------------------------------------------------
          .. no pawlak ...hahaha..bylem 2 metry od niego na balt-expo..niezyjący
          prezes ,wspaniały dowcipas chcial mu w ryja przywalic, czemu
          zapobiegłem..dzisiaj załuję...

Toś Ty nie lada gieroj. Rozumiem, że zabiłeś tego "prezesa, wspaniałego
          dowcipasa". Dlatego nie zyje, biedaczek ...sad
          • Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:07
            Stary. Wiesz doskonale, ze to to wlasnie ci "bezbarwni" byli najpilniejszymi
            studentami. Ja do nich, niestety, nie nalezalem. Dzis troszke tego żałuje, ale
            nie zawsze ...smile))
            • Gość: tak Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: 80.72.34.* 04.01.05, 23:11
              Na niektórych, którzy zbyt pilnie studiowali, Niemcy mówią uberstudiert a
              polscy górale "pzeucuny".
              • Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:14
                U mnie o tych, którzy korzystali z tzw. "ryjca" mówino po prostu dzięcioły.
                Czasami im zazdrościłem tej konsekwencji...
                • Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:24
                  Masz "kopa" abprall. Szkoda, ze nie wykorzystujesz go czasami, zeby przyp.....
                  np. łysym pałom z Sejmu tzn. Oleksemu i Rokicie. Innym tez by się przydało. Na
                  zasadzie "masażu" resztek mózgu...smile))
                  • abprall Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj 04.01.05, 23:31
                    nie bój żaby..im tez przy..pier..dolę....
                    • Gość: faNtom Re: Pawlak, największy obibok sejmowy, rekomenduj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.05, 23:45
                      nie bój żaby..im tez przy..pier..dolę....

Bądź błogosławiony...smile
    • Gość: Blong ZSLowski kolaborant z komuna IP: *.chello.upc.cz 05.01.05, 00:15
      fuj
    • Gość: Komuch Jeżeli Zych chce być marszałkiem , niech PSL IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.01.05, 00:27
      wygra wybory.Na razie marszałek
      musi być z SLD. Nasz klub parlamentarny
      jest kilka razy większy niż klubik PSL.
    • Gość: SOLTYS KIERDZIOLEK Re: GLOSUJTA NA ZYCHA! IP: 204.233.240.* 05.01.05, 01:03
      To jest jedyny uczciwy. Kazdy inny kandydat a szczegolnie czlonek mafii SLD to
      kolejny cios w autorytet sejmu. Jaki jest sens wybierac goscia z mafijnego SLD
      jezeli za kilka tygodni trzeba bedzie go z hukiem wyrzucac za jakies przekrety.
      Towszystko jeszcze bardziej obniza autorytet organow panstwa.
    • Gość: stary Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.05, 01:28
      Cimoszewicz robił i mówił wiele rzeczy, a ty wygrzebujesz jakąś jedną i tylko o
      niej byś chciał - polska choroba niespełnionych perfekcjonistów
    • Gość: bary Re: PSL zgłosił kandydaturę Zycha na marszałka IP: *.toya.net.pl 05.01.05, 07:44
      PSL to ta partia z kierownictwem na emigracji w Brukseli?Co oni moga.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka