wesoly3 22.05.02, 04:32 tradycja zydowska jest pelna nienawisci i przemocy a miriam opowiada bajki a glupie goje sluchaja i potakuja pustymi lbami Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j_kub Re: tadycja zydowska II 22.05.02, 07:21 wesoly3 napisał(a): > tradycja zydowska jest pelna nienawisci i przemocy > a miriam opowiada bajki > a glupie goje sluchaja i potakuja pustymi lbami Zgadzam się z Tobą. Zobacz jednak jakie tam przewijaja się nazwiska. Zapamiętaj je. Zwróc uwagę jakie od nich będziesz miał odpowiedzi w swoim watku. Zobacz nazwiska np. siedem... Zobacz potem w innych wątkach ich wypowiedzi. Potem nie reaguj na ich posty. Dla przypomienia podaje nazwiska: perła miriam miriamfirst galba siedem janusz2 Scan - jeden uczciwy wśród wielu itd... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: tadycja zydowska II 22.05.02, 08:20 Wiesz co wesoły? Nie zaśmiałam się. Pewnie to nie było śmieszne. Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub Re: tadycja zydowska II 22.05.02, 08:25 d_nutka napisał(a): > Wiesz co wesoły? > Nie zaśmiałam się. > Pewnie to nie było śmieszne. D_anutko a ja uważam , że tak. Teraz podam dalsze nazwiska: mosze pollak... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: tadycja zydowska II - do D_nutki 22.05.02, 09:13 d_nutka napisał(a): > Wiesz co wesoły? > Nie zaśmiałam się. > Pewnie to nie było śmieszne. Myślę, D_nutko, że nawet NA PEWNO nie było śmieszne. A to, co napisał j_kub, było wręcz zachętą do ostracyzmu. Czyżby "getto ławkowe" na Forum? Tylko - czemu ten cały j_kub zapomniał O MNIE?! Ja TEŻ jestem ohydny filosemita, a jako antyantysemita, to nawet semita - kiedyś Stoik mi to udowodnił. Żądam zatem ignorowania mnie przez jkub i jemu podobnych! Przecież nie zauważanie przez takich [- - - -]* byłoby bardzo wygodne! Pozdrawiam Cię! *) [- - - -]: tu miał być epitet, tzw. soczysty (a może nawet anatomiczny?) Niestety, autocenzura wycięła! Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub Re: tadycja zydowska II - do D_nutki 22.05.02, 09:25 tyu napisał(a): > d_nutka napisał(a): > > > Wiesz co wesoły? > > Nie zaśmiałam się. > > Pewnie to nie było śmieszne. > > > Myślę, D_nutko, że nawet NA PEWNO nie było śmieszne. > A to, co napisał j_kub, było wręcz zachętą do ostracyzmu. > Czyżby "getto ławkowe" na Forum? > > Tylko - czemu ten cały j_kub zapomniał O MNIE?! > Ja TEŻ jestem ohydny filosemita, a jako antyantysemita, to nawet semita - kiedy > ś > Stoik mi to udowodnił. Żądam zatem ignorowania mnie przez jkub i jemu podobnych > ! > Przecież nie zauważanie przez takich [- - - -]* byłoby bardzo wygodne! > > Pozdrawiam Cię! > > > *) [- - - -]: tu miał być epitet, tzw. soczysty (a może nawet anatomiczny?) > Niestety, autocenzura wycięła! Tyu Ja się nie boję autocenzury. Ja robie swoję. Nie tylko Ciebie nie wymieniłem. Także D_anutki. To jest pewna kontynuacja juz zaczętego. To nie ostrycyzm a ironia. Ja nigdy do ostrycyzmu nie sprowokowany nie zapraszam. J_kub nawet zapomniał o wpisaniu siebie. D_anutkę przepraszam. Ciebie też. A (s.......m)* napewno nie jestem. Janek *- a jednak cenzura! Odpowiedz Link Zgłoś
_siedem śLIMAK przeistoczony____/nt_______________________ 22.05.02, 09:30 tyu napisał(a): > d_nutka napisał(a): > > > Wiesz co wesoły? > > Nie zaśmiałam się. > > Pewnie to nie było śmieszne. > > > Myślę, D_nutko, że nawet NA PEWNO nie było śmieszne. > A to, co napisał j_kub, było wręcz zachętą do ostracyzmu. > Czyżby "getto ławkowe" na Forum? > > Tylko - czemu ten cały j_kub zapomniał O MNIE?! > Ja TEŻ jestem ohydny filosemita, a jako antyantysemita, to nawet semita - kiedy > ś > Stoik mi to udowodnił. Żądam zatem ignorowania mnie przez jkub i jemu podobnych > ! > Przecież nie zauważanie przez takich [- - - -]* byłoby bardzo wygodne! > > Pozdrawiam Cię! > > > *) [- - - -]: tu miał być epitet, tzw. soczysty (a może nawet anatomiczny?) > Niestety, autocenzura wycięła! jakub to prowokant śLIMAK zatracony po okresie ochronnym bykk nie lepsza gnida 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
tatrzan Re: tadycja zydowska II 22.05.02, 09:24 wesoly3 napisał(a): >" tradycja zydowska jest pelna nienawisci i przemocy > a miriam opowiada bajki > a glupie goje sluchaja i potakuja pustymi lbami" Ze zydowska tradycja jest pelna nienawisci i przemocy w to watpie,nawet ja nie znajac,lecz ze ty jestes pelen nienawisci,i to zoologicznej nienawisci do Zydow,o tym swiadcza twoje posty. Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: tadycja zydowska II 22.05.02, 10:23 Potraktuję ten wątek zgodnie z deklarowaną intencją założyciela i w związku z tym dziękuję za dopisanie mnie do listy. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub Re: tadycja zydowska II -do D_nutki 22.05.02, 10:48 d_nutka napisał(a): > Potraktuję ten wątek zgodnie z deklarowaną intencją założyciela i w związku z > tym dziękuję za dopisanie mnie do listy. > d_nutka Spełniam życzenie mojej D_anutki i powiększam listę d_anutka tyu j_kub śLimak cdn................. czy aby D-nutka kontenta? odpowiedx obowiązkowa. Janek Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: tadycja zydowska II -do D_nutki 22.05.02, 11:20 chiba tak! Chiba, bo nie znam wszystkich nicków z tej listy, ale obecność nicka Pana S. uspokaja moje sumienie, czy służę w dobrej sprawie. Czy odpowiedź zadowalajaca? d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
j_kub Re: tadycja zydowska II -do D_nutki 22.05.02, 11:38 d_nutka napisał(a): > chiba tak! > Chiba, bo nie znam wszystkich nicków z tej listy, ale obecność nicka Pana S. > uspokaja moje sumienie, czy służę w dobrej sprawie. > Czy odpowiedź zadowalajaca? > d_nutka Nie każde złoto co się świeci. Dopóki nie zbadasz metalu nie mów , że to tombak. Cieszy Cię MS-ok. Ale dlaczego nie J_kub. A może śLIMAK. A może Limak. dołoże do listy jeszcze niejakiego Kamila... cdn... Czy teraz będzie bardziej kontenta wybranka mojego serca wszystko co robie ma swój napisany już scenariusz Pozdrawiam tych co pominąłem Janek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem poryczałem się IP: *.tgory.pik-net.pl 22.05.02, 11:44 j_kub napisał(a): > d_nutka napisał(a): > > > chiba tak! > > Chiba, bo nie znam wszystkich nicków z tej listy, ale obecność nicka Pana > S. > > uspokaja moje sumienie, czy służę w dobrej sprawie. > > Czy odpowiedź zadowalajaca? > > d_nutka > > Nie każde złoto co się świeci. > Dopóki nie zbadasz metalu nie mów , że to tombak. > Cieszy Cię MS-ok. > Ale dlaczego nie J_kub. > A może śLIMAK. > A może Limak. > dołoże do listy jeszcze niejakiego > Kamila... > cdn... > Czy teraz będzie bardziej kontenta wybranka mojego serca > wszystko co robie ma swój napisany już scenariusz > Pozdrawiam tych co pominąłem > Janek > > > > > > dajcie chusteczkę! 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk_ Re. do ZOOFILA 22.05.02, 11:52 Gość portalu: siedem napisał(a): > dajcie chusteczkę! > > 7,00 chyba za moim zadem ZOOFILU ale nie ze mną te numery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem mocno cierpisz ślimaczku co powiesz na nowy nick? IP: *.tgory.pik-net.pl 22.05.02, 11:54 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk_ Re: mocno cierpisz ślimaczku co powiesz na nowy nick? 22.05.02, 12:20 Gość portalu: siedem napisał(a): > 7,00 czyżbyś od czasu jak ci nie chcę dawać swojego zada , chciał przerzucic się na zad płaza- ZOOFILU bykk Odpowiedz Link Zgłoś