Gość: NO WAY S IP: *.telia.com 10.06.01, 12:50 NIC DODAC, NIC UJAC - KRAJ RASIZMU! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gibki Re: POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 13:01 ja tam bzika na punkcie zydow nie mam - za dlugo sie gotuja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re: POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 10.06.01, 13:53 Coś cie się pomerdało. Poska,, kraj w EUROPIE z tyśiącletnią historią i kulturą z dużymi wpływami kultury żdowskiej - vide kuchnia i wyklęci przez diasporę spolonizowani żydzi, 312.000 km2 powierzchni, populacja ok. 40 mil. 1% rasistów, co sie mieści w statystycznym obrazie patologii każdego społeczeństwa. Gość portalu: NO WAY S napisał(a): > > NIC DODAC, NIC UJAC - KRAJ RASIZMU! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 19:06 Ja myślę, że to jest bardziej skomplikowane. Po pierwsze, nie wszyscy Polacy, tylko ta nacjonalistyczna i "bogobojna" część, słuchająca wiadomego radia. A po drugie, jest też odwrotnie: to Żydzi, szczególnie amerykańscy (oczywiście też nie wszyscy, ale jest to większa grupa niż "symetrycznie" myślących Polaków), mają bzika na punkcie Polaków. Ich organ, gazeta "New York Times" to antypolska gadzinówka. Wygląda na to że Niemcom już wszystko wybaczyli i zapomnieli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiesiek Re: POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW IP: *.ostroleka.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 19:48 Jakiego bzika? Mają wielkiego pierdolca ... Ale żydzi przez wieki na to zasłużyli, że wszędzie i wszyscy ich nie lubią. Oni chyba też siebie nie lubią......................? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW IP: *.solutions.net.pl 10.06.01, 20:55 no i mamy pierwsze ofiary ofensywy propagandowej na zachodzie.okazuje sie ze Polacy to swiry i nacjonalisci.o to szlo od poczatku .ciekawe co dalej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.C. Re: POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW IP: *.chem.usu.edu 10.06.01, 23:28 Raczej Zydzi maja obsesje na punkcie Polski i Polakow. A my tylko nie kladziemy uszu po sobie, bo i niby dlaczego? P.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aaron Re:do P.C IP: 24.43.222.* 11.06.01, 00:33 Twoja wypowiedz jest rownie zabawna jak wiele innych ktore zamiesciles na tym forum.W tych pseudokyskusjach na tym forum nie uczestnicza Zydzi a jesli juz to sa to jednostki ktore popieraja racje zydowskie, wypowiadaja swoje zdanie nie zapraszajac do dyskusji bo to nie Zydzi potrzebuja Was ale Wy Zydow.To Wy kajacie sie za popelnione zbrodnie to w Was tkwi jakas przemozne poczucie winy stad tyle tych idiotycznych watkaw zwiazanych z Zydami i ta chorobliwa pasja przepraszania. To nie jest zaproszenie do dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaski Re:do P.C IP: *.chicago-15-20rs.il.dial-access.att.net 11.06.01, 01:23 No dobra AAron, bez jaj teraz. Krotka dygresja osobista na poczatek. Wychowalem sie w PRL-u, ktory uczyl mnie w szkole, ze Polacy i Zydzi przeszli pieklo podczas II WW. To bylo 50 lat temu. Pierwszego Zyda w moim zyciu spotkalem rok temu, kupil ode mnie condo, do tej pory pozostajemy w kontakcie, powiem nawet, ze to calkiem normalny facet, jego religia(jak sam mowi ) to jest prywatna sprawa i ja ani nikt z naszych wspolnych znajomych w to nie wnika. Joy to po prostu kumpel, jak wielu . Zupelnie fajny gosc, lubi wypic pogadac i zadupczyc, jak kazdy z nas. Takiego Zyda znam osobiscie. Nigdy nie myslalem o sobie jako o anty semicie, bo to pojecie bylo mi obce, do momentu w ktorym pojawili sie Twoi emisariusze. To oni, Zydzi powiedzeli mi, ze jestem urodzonym antysemita, antyzydowskosc wyssalem z mlekiem matki, ja, ktory w zyciu w Polsce Zyda na oczy nie widzialem. To Wy macie pretensje do nas o to, ze gdy w calej Europie goniono Was jak psy Polska dala wam schronienie i przywileje. Pamietasz "Ullissesa"; dlaczego nie bylo problemu z Zydami w Irlandii? Bo Irlandia Ich nigdy nie wpuscila. Polska Was przygarnela moj Drogi, i taka jest historyczna prawda. Gonieni przez wszystkich mieliscie w tej Rzeczypospolitej wytchnienie. I czym odplaciliscie za wzgledny spokoj? Dlaczego jedyny Bohater ktorym mozecie sie szczycic, Edelman nigdy nie poparl waszego wrzasku? Zacznij bracie pretensje od siebie.Nie zarzucaj mi antysemityzmu, bo szanuje i podziwiam Rubinsteina, Einstaina, i wielu innych.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P.C. Re:do P.C IP: 129.123.235.* 11.06.01, 08:08 Gość portalu: Aaron napisał(a): >.To Wy > kajacie sie za popelnione zbrodnie Ani sie nie kajam, ani nie popelnilem zadnych zbrodni. Idz sie lecz. P.C. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maurycy Re:do Aarona IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 12.06.01, 01:25 Chc dyskutować z ludźmi, obojetnie jakiej są narodowości, wyznania i rasy po to tylko, aby rozdmuchac pojednanie pomiędzy LUDŹMI, którzy są gotowi odrzucić schemetyczne partykularyzmy w celu kształtowania naszej, naszych dzieci i wnuków globalnej przyszłości. Jeżeli wg. ciebie Żydzi nie chcą z nami rozmawiać, a tylko bawić się w kaznodziejów przemawiających z wysokości góry Synaj, to ich strata. The show must go on, doesn't matter whether you like it or not. Nieobecnych nikt o zdanie nie pyta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Zydzi powazna SILA polityczna w Polsce. IP: *.tnt2.farmington.mi.da.uu.net 11.06.01, 08:03 Nik nie ma bzika w Polsce ! Po prostu mniejszosc zydowska jest powazna sila polityczna w Polsce, ktora posiada AUTENTYCZNA wladze w Polsce w wielu kluczowych ministerstwach. Wszedzie na swiecie jest walka o wladze i wplywy. To jest rzecza normalna. Po prostu Zydzi w Polsce sa przeciwnikiem politycznym w nadchodzacych wyborach. Dlatego tyle sie mowi i pisze o spolocznosci Zydowskiej w Polsce. To nie ma absolutnie NIC WSPOLNEGO z antysemizm lecz najnormaniejsza walka polityczna o wladze. Tymczsem termin tzw. antysemita stal sie MACZUGA zydostwa swiatoweg w walce o swoje SPECJALNE przywileje i WLADZE w Polsce i swiecie. ONZ przyjelo rezolucje-kanon ze antysemityzm jest rownowazny z rasizmem. Wedlug prawodastwa miedzynarodowego „antysemita” to ten osobnik, ktory przejawia wrogosc rasowa ZE WZGLEDU na srodziemnomorski WYGLAD i nienawisc za POSLUGIWANIE sie jezykiem hebrajskim. Zydzi w USA w 100% UPOLITYCZNILI termin tzw. antysemita i nazywaja antysemita - WSZYSTKICH, ktozy sa ich PRZECIWNIKIEM POLITYCZNYM w ich bezparodonowej ZBORCZEJ walce o WLDZE i DOMINACJE w swiecie. Przecietni zydzi NAZYWAJA antysemita kazdego kogo SAMI NIE LUBIA uogulniajac ten falszywy termin do calych grup spolecznych lub narodow, ktore stoja zydom na przeszkodzie w realizacji uzaleznienia ekonomicznego lub uzyskania materialnego zysku lub politycznych okreslonych zamierzonych celow. I tak np. Zydzi nazywaja NAWET antysewmitami semitow (semita to osoba - ktora zamieszkuje polwysep Synaj) Palestynczykow tylko z powodu swiego miejsca urodzenia na terytorum, czy ziemi Palestynskiej, ktora w ostatnich latach ZYDZI USILUJA SOBIE PRZYWLASZCZYC. Termin „antysemita” CALKOWICIE upolityczniony przez samych Zydow i STRACIL BEZPOWROTNIE swoje przeslanie na pewno w USA i ostanio gdy ktos slyszy termin „antysemita” w Ameryce to sie po prostu SMIEJE bo uwaza sie ten termin za zydowska LICHWE i zwykle NASTEPNE zydowskie KLAMSTWO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelni Re: Zydzi powazna SILA polityczna w Polsce. IP: 212.191.36.* 11.06.01, 09:01 do Anki. Nic dodać nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Anka 11.06.01, 09:41 Twój wywód to w skrócie dwie tezy. Pierwsza mówi o istnieniu siły politycznej, którą tworzą Zydzi. Druga, że to siła groźna. Do obu brakuje faktów. Nie ma na naszej scenie politycznej partii żydowskich, więc albo jest to działalość ukryta, albo jej wogóle nie ma. Co do groźby, to zjawisk groźnych dla Polski jest bardzo dużo, są one widoczne, realne i prawdziwe i im należy się przciwstawiać a nie szukać nowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re: POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW IP: *.plusgsm.pl 11.06.01, 10:16 Ilosc wiadomości na temat Jedwabnego jest tak duza, ze juz wkrotce "GW" zacznie wydawać dodatek "Gazeta w Jedwabnem". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ada Re: POLACY MAJA BZIKA NA PUNKCIE ZYDOW IP: 212.244.189.* 11.06.01, 11:45 Polacy maja mase roznych bzikow, ale na pewno nie maja bzika na punkcie Zydow. To Forum, na ktorym niektorzy jego uczestnicy z maniackim uporem zakladaja watki dotyczace Zydow, nie jest w zadnym razie reprezentatywne dla Polakow. Ja Zydow znam z literatury, filmu,telewizji.... Jakiego ja moge miec bzika na punkcie Zydow ? Znam troche literature tworzona przez zydowskich pisarzy, kocham poezje tworzona po polsku przez Zydow (Tuwima, Lechonia, Lesmiana i in. ). Czy to jest bzik ? Jesli tak, to mam bzika, no tak, przyznaje )) Twierdzenie, jakoby Zydzi stanowili w Polsce powazna sile polityczna, uwazam za tylez zabawne, co niewarte dyskusji Przekonanie, czy raczej sugestia , ze Polacy maja zydowskiego bzika bierze sie moze stad, ze kiedy o tej sprawie sie rozmawia, to rzadko zdarza sie , zeby ludzie mowili we wlasnym imieniu. Zbyt czesta rozmowcy, rowniez na tym Forum, pretenduja do miana vox populi, samozwanczego, ma sie rozumiec Rzeczywiscie , gdy sie poczyta posty na tym i innych Forach moze powstac wrazenie, ze Polacy nic tylko gremialnie Zydami zajmuja sie Zydami Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś