Dodaj do ulubionych

AKAUNET KASZALOT

01.02.05, 09:05
Swojego czasu, Helga proponowala tutaj by FA przeksztalcic w
kaszalota.Kazdemu dac nozyczki , by kazdy byl adminem i wycinal co chcial.
Wtedy to nie przeszlo.
Dzis Tebe oznajmil, ze zmiany planowano od grudnia.Uczestnikow FA,
poinformowano dopiero na kilka dni przed ich wprowadzeniem i to w dodatku w
lykend, wiadomo, ze wtedy ludzi jest mniej, na dodatek Tebe upchnal te
wiadomosc w tasiemcowym watku na FOM.
Postawiono warunek, ze trzeba koniecznie zmienic nazwe , wiec zmieniono, na
taka jaka sobie zyczyla faworyta Tebe Pati czyli patience .
Ni z gruszki ni z pietruszki zjawil sie byly kaszalociarz monopol, ktory
wciskal tu kit, ze akaunet to najlepszy watek na FA, poparla go kaszalotka
Ada o8 (wielbicielka kretyna 52 )i jakas stara nowa, czarna owca.
Zamiast nozyczek dostali kosze i guziczki , to i dobrze, moze w ogole
zmiencie sobie jeszcze te nazwe na smietnik, pasuje do tych koszy jak ulal.
Obserwuj wątek
    • gini Re: AKAUNET KASZALOT 01.02.05, 09:07
      Aha przy okazji chcialam sie pozegnac.
      Adieu.
      • gini Re: AKAUNET KASZALOT 01.02.05, 09:13
        Wszystkim smieciarzom milego klikania zycze.
      • pro100 Re: AKAUNET KASZALOT 01.02.05, 12:25
        gini napisała:

> Aha przy okazji chcialam sie pozegnac.
        > Adieu.

daj se "chwilke minut" na te adieu, jak jeden znajomy 3latek gada. A byłoby
        ładnie gdyby klikacze się przyznali do klikania. Nie byłoby podejrzeń o
        szmacika cień.
      • zawadzki.jozef Re: AKAUNET KASZALOT 01.02.05, 14:37
        Jesli naprawde znikasz to bedzie to chyba najlepsza rzecz wynikajaca ze zmiany
        nazwy tego forum.
    • owca_czarna Re: AKAUNET KASZALOT 01.02.05, 09:18
      gini napisała:

> i jakas stara nowa, czarna owca.

stara to jest tylko du*a, bo nie ma zębów.
      • drf droga gini 01.02.05, 10:11
        jako osoba jestes pelna pasji a twoja rola jako antysemitka i arabski materac
        sa przekonywujace jednak zdradza cie empatia ....smile w warunkach okupacji nie
        zakapowalabys bys zydow a byc moze ze wzgledu na twoja odwage w relacji do
        pogladow uznawanych powszechnie za pewniki..moglabys takze uratowac im zycie...
        kto wie...

w tym kibucu jestes mile widzana ...a jak cie znam ...to kokietujesz wink

drf
        • gini Re: droga doktorze 01.02.05, 10:17
          Dzieki za zaproszenie, przynajmniej mamy teraz jasnosc.Juz wiemy kto jest
          gospodarzem tego forum.
          • llama Gini - 01.02.05, 10:19
            nie odchodź. Świat przy porannej kawce zszarzeje.
            • patience Re: Gini - 01.02.05, 10:28
              > nie odchodź. Świat przy porannej kawce zszarzeje.

Wlasnie pije...
    • messja pejszyn 01.02.05, 10:22
      twierdzila, ze ma za soba poparcie wiekszosci. czyzby te 4 osoby wlaczajac sama
      pejszyn to nie byla jednak reprezentacja calego forum?
      dziwne tylko, ze tebe tego nie zauwazyl...
      • patience Tebe to swinia 01.02.05, 10:26
        Wykombinowal sposob, zeby Messja zrezygnowala z pisania watkow o tym, jak tebe
        spiskuje. Teraz beda watki o tym, jak ja spiskuje...
        • messja Re: Tebe to swinia 01.02.05, 12:03
          patience napisała:

> Wykombinowal sposob, zeby Messja zrezygnowala z pisania watkow o tym, jak
          tebe
          > spiskuje. Teraz beda watki o tym, jak ja spiskuje...
          >

wybacz pejszyn szczerosc ale osobiscie sadze, ze jestes za glupia na spiskek.
          mysle, ze duzo racji ma gini: tebe nosil sie pewno z zamiarem zmina od dawna, a
          toba sie tylko posluzyl w charkterze kukielki pt:"reprezentatywna wiekszosc"
          FA.
          • patience Pewnie ze jestem glupia. Na przyklad 01.02.05, 12:08
            ... nie kapuje jak mozna w 1 watku rownoczesnie oskarzac 1 osobe o to ze
            spiskuje oraz o to ze nie spiskuje? A nawiasem mowiac, skoro ten eksperyment
            jest taki obrzydliwy, to po co tu siedzisz? Mam zreszta taki wniosek
            organizacyjny, zebys poszla na fom napisac watek o kolejnym spisku
            administracji przeciwko tobie osobiscie. Bo w zasadzie masz racje, oni caly ten
            portal zalozyli specjalnie tobie na zloscwink
            • messja Re: Pewnie ze jestem glupia. Na przyklad 01.02.05, 12:23
              patience napisała:

> ... nie kapuje jak mozna w 1 watku rownoczesnie oskarzac 1 osobe o to ze
              > spiskuje oraz o to ze nie spiskuje?

kto cie oskarzyl ze spiskujesz? powiedz tylko, a dam mu w ryjasmile

A nawiasem mowiac, skoro ten eksperyment
              > jest taki obrzydliwy, to po co tu siedzisz?

jak to po co? to przemiany to historyczna chwila i fajnie popatrzec jaka w
              nich odegralas role.
      • hymen Re: pejszyn. Do Gini 2 słowa również. 01.02.05, 10:27
        Tebe to zauważył. Nie wierzysz w jego inteligencję? To błąd.
      • gini Re: pejszyn 01.02.05, 10:28
        messja nie zartuj, to bylo ustalane juz w grudniu jak sie wygadal niechcacy
        Tebe .
        Dlatego powiadomiono tak szybko , dlatego w lykend, i dlatego pod reka byla
        akurat odpowiednia osoba,nie te, ktore wlasnie wisialy tam miesiacami.
        To forum po prostu przeksztalcono w kaszalot i to wsio.
        Dlatego zjawiaja sie tu kaszalociarze , a zeby im sie nie nudzilo, to potrzebne
        im jakies gini i inne ...
        Takie rozumiesz listki figowe.
        • patience Spisek od grudnia razem z kaszalociarzami? 01.02.05, 10:32
          hehe, gini to nie jest twoj najlepszy dzienwink
          • gini Re: Spisek od grudnia razem z kaszalociarzami? 01.02.05, 10:39
            patience napisała:

> hehe, gini to nie jest twoj najlepszy dzienwink
            >
            I tu masz racje to nie jest moj najlepszy dzien.
            Widzisz, puzzle sie ladnie ulozyly.
            Skad sie raptem wczoraj wziela miss mag?

I dlaczego tak szybko usuneli watek kretyna?
            Ludnosc od 7 rano siedziala i klikala w kosze?
            Komu ten watek przeszkadzal?
            Bajer to na Grojec.Jest tak jak mowilam, ktos tu ma nozyczki, a zwala sie na
            klikajacych.
            Dzis wycieto kretyna, jutro wytna mnie .

papatki bawcie sie sami.
            • miss_mag Re: Spisek od grudnia razem z kaszalociarzami? 01.02.05, 18:03
              gini napisała:

> Skad sie raptem wczoraj wziela miss mag?
              Miss Mag ogladala sobie w niedziele po poludniu CNN Headline News, Bron Boze
              nie w celu dowiedzenia sie, jak wspaniale wybory w Iraku przebiegly, ale aby
              zobaczyc jakis klip, jak to Safin dorypal Hewittowi w Australian Open
              (przegapilam w sobote), kiedy to na dole ekranu pojawila sie linia:
              "A list of 250000 names of former Polish secret police agents..." i w tym
              momencie weszla reklama. Ki pieron, mysle, wejde na portal GW, to moze cos sie
              dowiem. Dowiedzialam sie, ze BW, IPN, lista, przeczytalam komentarze pod
              artykulem, potem po nitce do klebka, Staniszkis, skojarzylo mi sie z
              Niezabitowska, weszlam na FA i pierwsze, co zauwazylam, to watek Jurkaa, ze
              liwiduja FA. Ale jaja, to nawet ciekawsze, niz ta lista. Znalazlam jakis
              watek o liscie IPN, poczytalam, nic ciekawego, poczem obowiazki domowe mnie
              odciagnely od kompa, wiec kontynuowalam nastepnego dnia, juz w pracy. Czy
              myslisz, ze ja z kims z Polski kontakty utrzymuje w celach spiskowych na FA?
              Wybacz, ja na to nie mam czasu.

> papatki bawcie sie sami.
              Wrocisz, wrocisz, Forum to cale Twoje zycie. W koncu jak dlugo mozna jeden
              obiad gotowac smile
              P.S. Czesc Kaszalociarze!
              • jenisiej Spisek syjamistyczno-waloński ;-) 01.02.05, 18:57
                Syjamistyczny - wiadomo, czemuwink Waloński nie od Walonów, Aniu, ale od pewnego
                walenia, zwanego kaszalotemwink

miss_mag napisała:

> > Skad sie raptem wczoraj wziela miss mag?
                >...
                > weszlam na FA i pierwsze, co zauwazylam, to watek Jurkaa, ze
                > liwiduja FA. Ale jaja, to nawet ciekawsze, niz ta lista.

Haha!!!

> Czy myslisz, ze ja z kims z Polski kontakty utrzymuje w celach spiskowych na
                > FA?

Komisjem śledczom w tej sprawie siem powoławink

> P.S. Czesc Kaszalociarze!

Całuski, Magsmile
              • gini Re: Spisek od grudnia razem z kaszalociarzami? 01.02.05, 19:42
                Mag ja zawsze pisalam na kilku forach, na akaunecie swiat sie nie konczy.
                papatki.
              • patience Mag, to zrob mirror site tej listy ;))) 01.02.05, 19:48
                Oczywiscie jesli umiesz i raczej nie na polskim serwerze. Bo rozumiesz, to co
                jest, to sie zapycha, za duzo uzytkownikow na raz. W przerwach miedzy
                Australian Open a spiskowaniem z kaszalotnikamismile)))))))))))
                • miss_mag Niestety, nie umiem :( 01.02.05, 20:06
                  patience napisała:

> Oczywiscie jesli umiesz i raczej nie na polskim serwerze. Bo rozumiesz, to co
                  > jest, to sie zapycha, za duzo uzytkownikow na raz. W przerwach miedzy
                  > Australian Open a spiskowaniem z kaszalotnikamismile)))))))))))
                  Nie jestem serwerowcem. Nb, gdzie sa komputerowcy, kiedy ich potrzeba?
                  P.S. Australian Open juz sie skonczyl, ale w najblizsza niedziele jest Super
                  Bowlsmile
          • drf to przez te TSUNANI 01.02.05, 10:41
            woda moze pokazac inne oblicze...

crying
            • patience Lista Gini? 01.02.05, 10:45
              Kazdy robi swoja liste. Gini robi liste spisku trwajacego od grudnia...sad

Gini, puknij sie w glowe. Zadnych majli do mag nie pisalam. Do messji tez nie
              pisalam, a obie sa. I nie rob listy kogo sobie na forum nie zyczysz, bo to
              nieladnie. Uspokoj sie.
              • kropekuk Okaz troche milosierdzia - przeciez ta osoba jest 01.02.05, 12:29
                mentally handicapped...
                • awgustinowitch O co chodzi, 01.02.05, 12:34
                  bo nie rozumiem? Ktos ma handicap, bo pali mentolowe?
        • owca_czarna do gini 01.02.05, 10:44
          gini napisała:

> messja nie zartuj, to bylo ustalane juz w grudniu jak sie wygadal niechcacy
          > Tebe .
          > Dlatego powiadomiono tak szybko , dlatego w lykend, i dlatego pod reka byla
          > akurat odpowiednia osoba,nie te, ktore wlasnie wisialy tam miesiacami.
          > To forum po prostu przeksztalcono w kaszalot i to wsio.
          > Dlatego zjawiaja sie tu kaszalociarze , a zeby im sie nie nudzilo, to potrzebne
          >
          > im jakies gini i inne ...
          > Takie rozumiesz listki figowe.

Czy to forum bylo zarezerwowane dla wybrańców i tylko mogli pisać na nim Ci co
          wisieli tu miesiącami? Kliknełam na Aktualności weszłam i zostałam. Od razy
          trzeba było krzyczeć, idź stąd, bo to moje forum stara czarna_owco! A prawdę
          mówiąc, to koło nosa lata mi Wasz semityzm i antysemityzm!!! Podobała mi się
          nazwa Aquanet i dlatego napisałam, że mi się podoba, popierając ją swoimi
          argumentami. Nawet nie wiem kogo nazywacie kaszalotem, może mi wytłumaczysz,
          jestem tu nowa!

czarna-owca
          • patience Re: To teraz juz na pewno jestes w spisku 01.02.05, 10:47
            hehe. Nie wytlumaczysz sie. A jako nowa nie masz nic do gadania, szczegolnie
            jak masz inne zdanie niz gini. Nie przejmuj sie owieczko, gini tak ma, za czas
            jakis jej przejdzie.
            • patience A ten Kaszalot to bylo forum prywatne 01.02.05, 10:54
              Kazdy na swoj sposob reagowal na pomyslu z cenzura. Ja zalozylam forum, na
              ktorym rozdalam ludnosci nozyczki i rozdalam rozwniez haslo do nika wlasciciela
              forum. Ludzie mogli wycinac nawzajem swoje posty ile by tylko chcieli. I nikt
              nie wycinal. Ten Kaszalot zyl dosyc dlugo, a potem jak eksperyment udowodnil,
              ze ludzie nawet jak sie ze soba kloca, to nie wycinaja, zaczal stopniowo
              zdychac. Nie wiem jak bylo w koncowce i ile ludzi mialo dostep do tego nika
              logujacego, bo wyjechalam. Ale zdaje sie ze Gini stamtad wywalili bo cos
              narozrabiala. No i do dzisiaj sie jej wszystko kojarzy z Kaszalotem. A spisek
              jest dlatego, ze sporo osob tam pisalo, bo byla zasada przyjmowania kazdego kto
              sie zglasza.
          • gini Re: do gini 01.02.05, 10:55
            owca_czarna napisała:

> gini napisała:
            >
            > > messja nie zartuj, to bylo ustalane juz w grudniu jak sie wygadal niechca
            > cy
            > > Tebe .
            > > Dlatego powiadomiono tak szybko , dlatego w lykend, i dlatego pod reka by
            > la
            > > akurat odpowiednia osoba,nie te, ktore wlasnie wisialy tam miesiacami.
            > > To forum po prostu przeksztalcono w kaszalot i to wsio.
            > > Dlatego zjawiaja sie tu kaszalociarze , a zeby im sie nie nudzilo, to pot
            > rzebne
            > >
            > > im jakies gini i inne ...
            > > Takie rozumiesz listki figowe.
            >
            > Czy to forum bylo zarezerwowane dla wybrańców i tylko mogli pisać na nim Ci
            co
            > wisieli tu miesiącami?

Czytaj ze zrozumieniem, pisalam o tych co wisieli na FOM , w innej sprawie
            calkiem.

Kliknełam na Aktualności weszłam i zostałam. Od razy
            > trzeba było krzyczeć, idź stąd, bo to moje forum stara czarna_owco!

A ktos cie stad wygania?Na razie to ja napisalam , ze sobie ide.

A prawdę
            > mówiąc, to koło nosa lata mi Wasz semityzm i antysemityzm!!! Podobała mi się
            > nazwa Aquanet i dlatego napisałam, że mi się podoba, popierając ją swoimi
            > argumentami. Nawet nie wiem kogo nazywacie kaszalotem, może mi wytłumaczysz,
            > jestem tu nowa!
            >
            > czarna-owca

Pisz sobie na zdrowie, i czytaj ze zrozumieniem, a o kaszalota, pytaj jego byla
            wlascicielke , czyli patience.
            • owca_czarna Re: do gini 01.02.05, 11:24
              > Czytaj ze zrozumieniem, pisalam o tych co wisieli na FOM , w innej sprawie
              > calkiem.

Teraz, gdy pateience wytłumaczyła, co to był Kaszalot to wiem o co chodzi.
              Przedtem, ale wybacz i najdokładniejsza analiza tekstu nic by nie pomogła. To
              nie sztuka napisac: "czytaj ze zrozumieniem", sztuką jest przelanie na
              klawiaturę/papier swoich mysli tak, aby druga strona nie musiała rozgryzać, co
              autor miał na myśli..

czarna_owca

• pulsprawdziwy Aniu! 01.02.05, 14:47
      A co Tebe mial zrobic? Pytac sie ciebie o pozwolenie? Ty sie nadajesz do
      zamiatania podlogi i zmywania naczyn. O gotowaniu nie ma mowy bo do tego trzeba
      troche rozumu. Idz juz i przestan nas maltretowac swoja glupota~!
    • marianna.rokita Re: AKAUNET KASZALOT 01.02.05, 16:01
      Tak gini, oj tak.
      Nie wiem, czy wiesz ale Patience na spolke z DRFem, kupili kontrolny pakiet
      akcji Agory. Wiec oni tu decydujasmile))))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka