Dodaj do ulubionych

Finał kampanii kandydata PiS

07.05.15, 13:23
No i nie będzie debaty przed II turą z Bronkiem. Komorowski nie ma szans z Dudą!
niech Andrzej Duda bardziej eksponuje żonę, bo żona wygra mu wybory w cuglachsmile
https://pbs.twimg.com/media/CEZhPUaW0AAZmBe.png:large
Gdyby Agata Duda pojawiała się aktywnie w kampanii, to sondaże dziś by były 55:35 dla Dudy

Co pokaże PBK,swojego kaszalota,jak kiedyś nazwał Dunki?
Obserwuj wątek
    • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 13:25
      twitter.com/10murzynkow/status/596272404470575105?lang=pl
      https://pbs.twimg.com/media/CEZil3gWYAAWgvB.jpg
    • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 13:35
      Córka rotmistrza Pileckiego: "Pan Andrzej Duda jest dla mnie promieniem nadziei. Człowiek pokroju wielkiego patrioty"
      www.youtube.com/watch?v=WA18eG_WY_A
      • ravenheart1 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 15:12
        Ten krętacz promieniem nadziei, człowiekiem pokroju wielkiego patrioty ? !

Dobre big_grin

PS.

Znów zapomianłaś napisać: GŁOSUJCIE NA DUDĘ ! ! ! !

A tak na poważnie: Twoja prymitywna agitacja za Dudą bardzo szkodzi poziomowi tego forum. Może daj juz sobie z tym spokój, bo to jest po prostu żałosne.
        • m.maska Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 16:54
          Kazdy ma prawo optowac za kim chce... potem bedzie cisza wyborcza.
          • czarek_sz Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 17:24
            Nienawiść polactwa do własnego kraju oraz do tych dla których ten kraj to Ojczyzna przez duże O nie tylko przeraża, chociaż to też, ale co w niedalekiej przyszłości może skutkować tym że państwo polskie po raz kolejny w swojej historii po prostu przestanie istnieć. Rozdziobią nas kruki i wrony - z woli polactwa którego w tym kraju jak lodu na biegunie.
            • ravenheart1 Re: Finał kampanii kandydata PiS 08.05.15, 08:28
              A może to właśnie ma sens ?

Rozpierd.... tego kraju i jego budowa od podstaw, ale nie przez polactwo czy katomatołów, tylko ludzi którym naprawdę zależy na własnym kraju ?
              • m.maska Re: Finał kampanii kandydata PiS 08.05.15, 12:58
                ravenheart1 napisał:

> A może to właśnie ma sens ?
                >
                > Rozpierd.... tego kraju i jego budowa od podstaw, ale nie przez polactwo czy ka
                > tomatołów, tylko ludzi którym naprawdę zależy na własnym kraju ?
                >

Czy jeszcze czegos takiego doczekamy?
          • ravenheart1 Re: Finał kampanii kandydata PiS 08.05.15, 08:30
            m.maska napisała:

> Kazdy ma prawo optowac za kim chce... potem bedzie cisza wyborcza.

Czym innym jest optowanie, a czym innym nachalna agitacja.

To co Ren-ta robi to jest właśnie agitacja.
            • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 08.05.15, 13:20
              Czy ja tobie zabraniałam agitować za twoim kandydatem?
              Trzeba było merytorycznie mnie i innych przekonywać i wskazywać plusy
              dla których mielibyśmy zmienić zdanie i zagłosować na twojego kandydata.
              Co ja mogę za to ,ze twój kandydat każdego dnia zaliczał kompromitację,na co wskazują sondaże,na dziś jest to, jeśli dobrze pamiętam 35%?
              Co ja poradzę na to ,ze gdzie się pokazał to wrzeszczał nawet nie wiedząc, o czym?
              Co ja poradzę na to ,ze twój kandydat nawet nie wie co podpisuje i jakie ma uprawnienia,
              a tylko podpisuje co mu pod nos podsuną?

• ravenheart1 Re: Finał kampanii kandydata PiS 08.05.15, 15:08
                rena-ta49 napisała:

> Czy ja tobie zabraniałam agitować za twoim kandydatem?

Póki co to jeszcze nie mam swojego kandydata.

> Trzeba było merytorycznie mnie i innych przekonywać i wskazywać plusy
                > dla których mielibyśmy zmienić zdanie i zagłosować na twojego kandydata.

W przeciwieństwie do Ciebie mam na tyle szacunku do współforumowiczów, żeby pozostawić wybór im samym, zamiast kłaść im do głowy - jak skończonym idiotom niepotrafiącym samemu podjąć decyzji - że najlepszy kandydat to ten "mój".

> Co ja mogę za to ,ze twój kandydat każdego dnia zaliczał kompromitację,na co ws
                > kazują sondaże,na dziś jest to, jeśli dobrze pamiętam 35%?
                > Co ja poradzę na to ,ze gdzie się pokazał to wrzeszczał nawet nie wiedząc, o cz
                > ym?
                > Co ja poradzę na to ,ze twój kandydat nawet nie wie co podpisuje i jakie ma upr
                > awnienia,
                > a tylko podpisuje co mu pod nos podsuną?

Odpowiedź jest na wstępie postu.

Tytułem przypomnienia (bo coś pamięć Ci szwankuje):

Re: Andrzej Duda - Kwota wolna od podatku
                ravenheart1 21.04.15, 14:35
                rena-ta49 napisała:

> Nikt przecież nie zabrania Tobie założyć wątku
                > z achami ,ochami nad "mądrościami" PBK.
                > Byłoby nawet wskazane byś nas takim wątkiem uraczył.

Do Twojej wiadomości - nie zamierzam głosować ani na Gajowego ani tym bardziej na SKOK-owego Krętacza.

(...)

• rena-ta49 Pytanie za 10 pkt. 07.05.15, 18:08
          "Znów zapomianłaś napisać: GŁOSUJCIE NA DUDĘ ! ! ! !"

No przecież nie będę pisać głosujecie z PBK,Tobie to zostawiam.

Ps. musiałabym kompletnie rozum stracić by głosować na takiego durnia,
          który nie wie, co robi, nie wie, co podpisuje, nic nie pamięta. Kto przez 5 lat sprawował urząd Prezydenta RP?

Ma do ciebie pytanie: Ile budżetów musi podpisać prezydent RP, by pamiętać, że należy to do jego obowiązków? Można się pomylić o 5

https://pbs.twimg.com/media/CEYS1jkWYAECMUZ.jpg:large
          • czarek_sz Re: Pytanie za 10 pkt. 07.05.15, 18:17
            Nie zmuszaj Go żeby przyznał się do tego że ma taką samą pamięć jak Brąk wink bo jeśli tak, no to skąd Rav w takim razie wie co działo się w latach 2005 2007 ? big_grin
            • rena-ta49 Re: Pytanie za 10 pkt. 07.05.15, 21:08
              czarek_sz napisał:

> Nie zmuszaj Go żeby przyznał się do tego że ma taką samą pamięć jak Brąk wink bo
              > jeśli tak, no to skąd Rav w takim razie wie co działo się w latach 2005 2007 ?
              > big_grin

Nikogo do niczego nie zmuszam,grzecznie pytamsmile
          • m.maska Re: Pytanie za 10 pkt. 07.05.15, 18:26
            rena-ta49 napisała:

> https://pbs.twimg.com/media/CEYS1jkWYAECMUZ.jpg:large

... ale obciach, kandydatom mzona by jeszcze wybaczyc, bo nie musza wiedziec wszystkiego, ale ten, ktory sprawowal wladze przez 5 lat... zenada
            • czarek_sz Re: Pytanie za 10 pkt. 07.05.15, 18:36
              Mam satysfakcję że na tego przygłupa który własne nazwisko odczytuje z kartki nie głosowałem.
              Jaki Prezydent tacy wyborcy ?
              • rena-ta49 Re: Pytanie za 10 pkt. 07.05.15, 21:18
                czarek_sz napisał:

> Mam satysfakcję że na tego przygłupa który własne nazwisko odczytuje z kartki n
                > ie głosowałem.
                > Jaki Prezydent tacy wyborcy ?

Można też na odwyrtkę:
                jacy wyborcy taki prezydent?smile
            • rena-ta49 I kto się skompromitował? 07.05.15, 21:09
              po raz kolejny?
          • ravenheart1 Re: Pytanie za 10 pkt. 08.05.15, 08:31
            rena-ta49 napisała:

> "Znów zapomianłaś napisać: GŁOSUJCIE NA DUDĘ ! ! ! !"
            >
            > No przecież nie będę pisać głosujecie z PBK,Tobie to zostawiam.
            >
            > Ps. musiałabym kompletnie rozum stracić by głosować na takiego durnia,
            > który nie wie, co robi, nie wie, co podpisuje, nic nie pamięta. Kto przez 5 lat
            > sprawował urząd Prezydenta RP?

... więc zamiast durnia wybierasz krętacza i pacynkę Kaczyńskiego ?

Rzeczywiście "rozsądny" wybór smile
    • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 19:34
      Duda kontra dziennikarze TVN. Wyobraźcie sobie Komorowskiego w Republice ?
      • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 19:58
        Duda kontruje zapisy o mrożeniu zarodków z ustawy PO z konkretnymi przepisami konstytucji o ochronie życia.
      • ravenheart1 Re: Finał kampanii kandydata PiS 08.05.15, 08:46
        rena-ta49 napisała:

> Duda kontra dziennikarze TVN. Wyobraźcie sobie Komorowskiego w Republice ?

Raczej nie - TVN przy Republice to jednak himalaje dziennikarstwa.

> Duda kontruje zapisy o mrożeniu zarodków z ustawy PO z konkretnymi przepisami konstytucji o ochronie życia.

I dlatego nigdy nie zagłosuje na katomatoła, który jest tak zacofany, że nie potrafi stawić czoła problemowi, tylko ucieka w przepisy.
        Przepisy można zmienić - mentalności katomatoła raczej nie.

> Duda w wyśmienitej formie. Szkoda, że nie był taki pewny siebie i naturalny podczas debaty. Sprawdza się teza że wygra, jak będzie sobą.

A co ?
        Wreszcie przestał zasłaniać sie sklerozą i przyznał kto był odpowiedzialny za ułaskawienie kumpla Dubienieckiego i skargę konstytucyjną w sprawie SKOK ?
        Nie ?
        Szkoda - bo miałem nadzieję, choćby na elementarną uczciwość z jego strony.

> Pochanke pomyliła "Rotę" z "Boże coś Polskę".
        reakcja jDudY - bezcenna smile

Rzeczywiście wielki błąd.
        W państwie prezydenta Dudy za coś takiego zapewne groziłoby kilka lat kamieniołomu wink
    • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 20:06
      Duda w wyśmienitej formie. Szkoda, że nie był taki pewny siebie i naturalny podczas debaty. Sprawdza się teza że wygra, jak będzie sobą.

Pochanke pomyliła "Rotę" z "Boże coś Polskę".
      reakcja jDudY - bezcenna smile
      • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 20:09
        Można się z Dudą nie zgadzać, ale mamy merytoryczną dyskusję - nie frazesy, czy formułki o "zgodzie" przy jednoczesnym atakowaniu oponentów!
    • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 20:11
      Monika Olejnik najsłabiej z całej trójki. Kto wymyślił by jej dać sprawy zagraniczne?
    • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 20:25
      Co ta Olejnik pie..li?
      Co to wszystko ma wspólnego z polityką zagraniczną?
      Zostawcie Olejnik jej Kropkę z Misiem, Giertychem, Niesiołowskim i Palikotem,
      ta debata ją przerasta!
      • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 20:29
        Olejnik pyta, czy Duda zawiesił pracę europosła., to kandydat PO powinien złożyć dymisję w trakcie kampanii?
        • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 20:32
          twitter.com/hdmortimer/status/596380702184251392
          "Jeżeli to były pytania o politykę zagraniczną, to Monika Olejnik jest młodą, inteligentną, atrakcyjną brunetką."smilesmile
          • m.maska Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 20:56
            `To jest obliczone na motloch, ktory to oglada i jest przekonany, ze celebryci sa inteligentni z zalozenia...
            • rena-ta49 Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 21:04
              m.maska napisała:

> `To jest obliczone na motloch, ktory to oglada i jest przekonany, ze celebryci
              > sa inteligentni z zalozenia...

dla inteligentnych inaczejsmile
              • m.maska Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 22:00
                rena-ta49 napisała:

> m.maska napisała:
                >
                > > `To jest obliczone na motloch, ktory to oglada i jest przekonany, ze cele
                > bryci
                > > sa inteligentni z zalozenia...
                >
                > dla inteligentnych inaczejsmile

Myslisz, ze ludzie sluchaja tresci? z niektorych komentarzy wynika, ze absolutnie nie...
                • czarek_sz Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 22:41
                  Bo kampania Brąka adresowana jest do polactwa. Kto w miarę rozumny i rozsądny nie bierze pod uwagę żeby głosować na człowieka nie tylko niepełnosprawnego na umyśle i analfabetę ale przede wszystkim człowieka który nienawidzi Polski i Polaków. Oczywiście ci podczepieni pod budżetówkę wiadomo - zagłosują na przygłupa całymi rodzinami.
                  • m.maska Re: Finał kampanii kandydata PiS 07.05.15, 22:44
                    Jeszcze kilka dni niepewnosci... i mam nadzieje, ze Bronek obudzi sie w nowej rzeczywistosci

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka