Dodaj do ulubionych

Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admina

01.02.05, 10:57
Jak twierdzi Gini, a ja jej wierzę, wycięto już z nowego forum wątek K52.
Podobno moderacja odbywa się na podstawie zgłoszeń, więc może ci którzy
zgłaszali ten wątek do wycięcia wykażą się odwagą cywilną i przyznają tutaj,
że klikali. Jest też jeszcze jedna możliwość, że wątek wycięto, mimo iż do
wycięcia nie był zgłaszany. W takim przypadku odwagą cywilną ma okazję wykazać
się Tebe. Niech przyzna, że napis "moderacja na podstawie zgłoszeń" to tylko
pic na wodę foromontaż.
Jura
Obserwuj wątek
    • patience Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:00
      popieram. Niech winny sie przyzna.
      • xiazeluka Słusznie 01.02.05, 11:02
        patience napisała:

> popieram. Niech winny sie przyzna.

Również popieram.
        • gini Re: Słusznie 01.02.05, 11:03
          xiazeluka napisała:

> patience napisała:
          >
          > > popieram. Niech winny sie przyzna.
          >
          > Również popieram.

buhahahahahahahaha nareszcie cos wesolego.
      • gini Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:03
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=20101079
        Pozniej to zmoidernizuja, beda wycinac tak jak Jozia w kosmos zeby sladow nie
        bylo.
        No poczatki sa zawsze trudne.
        • antyk52 Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:09
          A to Kretyn, jak zwykle błysnął intelektem smile Ja sie przyznaje... że o 6.30 to
          jeszcze smacznie śpie smile

PS. Może to wszystkie nicki Józka klikneły, w sumie bym sie nie zdziwił wink
    • hymen Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:08
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=20101079
      Nie widziałem postu Krzysia na Aktualnościach, więc nie wiem czy on się tu
      wpisał. Posty z Oślej nie wiadomo skąd pochodzą, Ty zaś postulowałeś, żeby
      pojawiało się tam info o forum. Postulat jest aktualny, Krzyś się obudzi i
      pewnie zrobi swoje.
      • patience Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:11
        Krzys zrobi swoje, ale trzeba jednak przypilnowac, zeby moderacja byla taka,
        jak piszą, czyli tylko na podstawie zgloszen. Mam przeczucie ze postu Krzysia
        jednak nikt nie zglaszal...
        • hymen Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:17
          Coś o licznikach obiło się mi o uszy. Jawność kliknięć to pieśń nie z tej bajki
          zapewne.
          • patience Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:20
            Na moj nos nikt nie klikal. Admini sami skasowali. Jak beda tak robic, to beda
            powodowac kwasy na forum. A system zgloszen moze byc jawny, jak najbardziej.
            Mozemy sie np. umowic, ze klikanie na kosz sie nie liczy. Trzeba zawiesic
            posta, ze ktos sobie zyczy aby dany post byl wyciety.
            • hymen Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:24
              Dokładnie i ponadto sprawdza się moja przepowiednie, że jeśli coś nie tak
              będzie, forum natychmiast to wychwyci. Odnotowuję to z niemałą satysfakcją.
              • patience Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:29
                Ano owszem, pamietam. A co myslesz o pomysle perly na jawne zgloszenia?
                Technicznie to by bylo tak, ze kosz niech sobie wisi, jak musi, ale klikanie
                sie nie liczy. Tylko poprzez napisanie postu. Jak ktos chce wycinac, to niech
                ma odwage cywilna i napisze ze chce. A tym sposobem bedziemy tez wiedzieli, ile
                postow jest wycinanych z wlasnej inicjatywy adminow, bo nie bedzie sposobu,
                zeby zwalic na forumowiczow. Nie ma postu - nikt nie zglaszal. Co ty na to?
                • hymen Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:34
                  Pomysł jest bardzo dobry, choć może sprawiać pewne trudności techniczne. Mam
                  nadzieję, że Tebe i jego armia podczytuje co tu się dzieje. Chyba trzeba ruszyć
                  na FoM.
                  • patience Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:35
                    Idz cos napisz, ja cie popre
      • gini Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:11
        Ja widzialam na wlasne oczy , gdzies kolo osmej rano jeszcze tutaj byl.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19943411&wv.x=1&a=19966433
        • hymen Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:14
          Ja podzielam Aniu Twoje wątpliwości, tylko inaczej do nich podchodzę.
          Rezygnacja to to, czego najmniej oczekuję.
    • institoris1 usunac czerwone kosze!! 01.02.05, 11:29
      jureek napisał:

> Jak twierdzi Gini, a ja jej wierzę, wycięto już z nowego forum wątek K52.
      > Podobno moderacja odbywa się na podstawie zgłoszeń, więc może ci którzy
      > zgłaszali ten wątek do wycięcia wykażą się odwagą cywilną i przyznają tutaj,
      > że klikali. Jest też jeszcze jedna możliwość, że wątek wycięto, mimo iż do
      > wycięcia nie był zgłaszany. W takim przypadku odwagą cywilną ma okazję wykazać
      > się Tebe. Niech przyzna, że napis "moderacja na podstawie zgłoszeń" to tylko
      > pic na wodę foromontaż.

"Moderacja na podstawie zgloszen" nie musi odbywac sie za pomoca koszy przy
      kazdym wpisie. Powiedzialbym wiecej- te kosze mozna smialo usunac, caly czas,
      jeden czy drugi mentalny ormowiec, moze poslac linka na abuse domagajac sie
      usuniecia danego postu- nie bardzo rozumiem po co ulatwiac takim ludziom ich
      haniebny proceder.
      Nazwa "Aquanet" w ogole mi sie nie podoba, ale tez i nie widze zadnego powodu
      dla ktorego nie moznaby jej zmienic. Osobiscie proponowalbym nastepujace:
      "Forum", "FA", "Forum Aktualnosci".
      Nie bardzo tez pojmuje jak interpretowane jest pojecie "moderacja na podstawie
      zgloszen"- ma to oznaczac, ze watki/wpisy sa usuwane automatycznie po pewnej
      okreslonej ilosci klikniec na czerwony kosz? Bzdura kompletna!!
      Gdyby tak bylo, to ta pseudodemokracja wymagalaby wprowadzenia jeszcze jednego
      koszyka z napisem "prosze zostawic ten wpis/watek".
      Paranoja.
      i.

• patience Re: usunac czerwone kosze!! 01.02.05, 11:31
        Perla ma pomysl na jawne zgloszenia. Wtedy kosz bylby zupelnie niepotrzebny.
        • institoris1 Re: usunac czerwone kosze!! 01.02.05, 11:38
          patience napisała:

> Perla ma pomysl na jawne zgloszenia. Wtedy kosz bylby zupelnie niepotrzebny.

Ten kosz tak czy inaczej jest niepotrzebny- jak sie komus umysli kogos innego
          kneblowac, to niech pisze do wlasciciela portalu albo uda sie do sadu.
          i.
          • patience Re: usunac czerwone kosze!! 01.02.05, 11:40
            Niech Jacek zacznie watek na ten temat na fom. te kosze to przeklenstwo, bo
            beda powodowac kwasy na forum. Perla ma racje, jak ktos chce zeby czyjs post
            byl skasowany, to niech to napisze jawnie. Zadnej tajnej cenzury.
    • tebe Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:57
      Spam usuwamy z całego forum, niezależnie od tego gdzie się pojawił.
      Nie możemy zablokować całego operatora z którego korzysta ten użytkownik -
      gdyby było inaczej już by tu nie pisał. Nie chcemy go tu. Nie za poglądy, tylko
      za notoryczne śmiecenie.
      To ostatni raz taka moja odpowiedź. Nie ma tu aesa i nie będzie, ale to nie
      znaczy, że będziemy wyjaśniać na podstawie czyjego zgłoszenia coś usunęliśmy.
      Kosze zostają.
      Pozdrawiam
      • xiazeluka Dziękuję za odpowiedź 01.02.05, 11:58
        ...streszczającą się do krótkiego:

"Niewiedza to cnota! Sieg Heil!"
      • messja Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 11:59
        tja.. jutrzenka wolnosci wam zaswitala, cholera jasna.
        • gini Re: Moja propozycja 01.02.05, 12:03
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=20109654&wv.x=1&a=20110137
          Macie jeszcze jakies zludzenia?Bo ja nie mam .
          Pisac tu nie mam zamiaru, juz chocby z tego wzgledu, ze zrobiono nas w
          przyslowiowe bam buko.
          Pisac na moderacje czyli na Berdyczow tez nie mam zamiaru , bo szkoda mojego czasu.
          Jezeli chcemy miec forum bez cenzury, to musimy je sobie sami stworzyc.
        • xiazeluka Przepraszam za brutalne pytanie... 01.02.05, 12:07
          ...ale Pani tutaj zjawiła się w jakim charakterze?
          • gini Re: Przepraszam za brutalne pytanie... 01.02.05, 12:10
            xiazeluka napisała:

> ...ale Pani tutaj zjawiła się w jakim charakterze?

Czy to do mnie to pytanie?
            • xiazeluka Nie. Do Pani Messji. /nt 01.02.05, 12:15
          • messja Re: Przepraszam za brutalne pytanie... 01.02.05, 12:17
            xiazeluka napisała:

> ...ale Pani tutaj zjawiła się w jakim charakterze?

jesli to do mnie, to nie bardzo rozumiem charakteru pytania.
            sugerujesz, ze powinnam sie komukolwiek tutaj tlumaczyc?
            • xiazeluka Pisałem, że to brutalne pytanie... 01.02.05, 12:39
              ...aczkolwiek winienem raczej ująć to tak:

Czemu zawdzięczamy Pani wizytę?***

***To kurtuazja, a nie przesłuchanie.
              • messja Re: Pisałem, że to brutalne pytanie... 01.02.05, 13:10
                xiazeluka napisała:

> ...aczkolwiek winienem raczej ująć to tak:
                >
                > Czemu zawdzięczamy Pani wizytę?***
                >
                >
                > ***To kurtuazja, a nie przesłuchanie.

przykro mi, ze zle zrozumialam twoje intencje (jesli tak sie stalo) ale nadal
                nie widze powodu by ktokolwiek byl zobowiazany na wejsciu do wyjasnien dlaczego
                czyta czy pisze na jakimkolwiek forum publicznym.
                dlatego nie musisz pochwalac, zgadzac sie czy nawet czytac tego, co tutaj
                pisze, ale nie oczekuj ze bede sie przed toba czy kimkolwiek innym tlumaczyc, z
                tego ze tu zagladam i wyrazam swoje zdanie.
                bez urazy - to kwestia zasad.

a jesli naprawde chcesz sobie tylko ze mna pogadac, to mozesz napisac do mnie
                mailasmile
                • xiazeluka Oj, to nie mimoza, lecz kolczasta różyczka. Boli! 01.02.05, 13:17
                  Tak, źle zrozumiała Pani moje intencje.
                  Tak, nie ma żadnego powodu, by się tłumaczyć.
                  Tak, uwielbiam ludzi z zasadami. I kwasami też.
                  Tak, curiosity killed the cat.
                  Tak, zaraz pchnę mejla.

Widział kto kiedy tak zgodnego xlukę?
                  • messja drogi xiazeluka! 01.02.05, 13:38
                    ok. jesli zbyt ostro to dorzuce: jednym z powodow mojej tutaj obecnosci (zaluje
                    tez, ze nie jedynym) jest pana kwecisty styl i niebanalna elokwencja oraz
                    erudycja.
                    • xiazeluka 1 lutego 2005 dobrze się zapisze w mojej pamięci 01.02.05, 13:42
                      Trzy miłe Panie są dzisiaj dla mnie łaskawe.
      • jureek Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 12:09
        Dziękuję za odpowiedź. Wiele wyjaśnia.
        Pozdrawiam
        Jura
      • hymen Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 12:19
        Nasz postulat nie mówił o usunięciu koszy czy o tłumaczeniu się adminów tylko o
        pewnej jawności zgłoszeć. Wymóg prosty i do spełnienia. Zanim admin cokolwiek
        wytnie, niech spojrzy czy jest tam potwierdzenie kliknięcia. Spam też może być
        zgłaszany jawnie. Wreszcie dowiemy się co to słowo oznacza.
      • institoris1 Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 12:20
        tebe napisał:

> To ostatni raz taka moja odpowiedź. Nie ma tu aesa i nie będzie, ale to nie
        > znaczy, że będziemy wyjaśniać na podstawie czyjego zgłoszenia coś usunęliśmy.

o ile sie nie myle, to posty zostaja usuwane na podstawie regulaminu, a co za
        tym idzie, wyjasnianie na podstawie czyjego zgloszenia zostaly usuniete jest
        najmniej istotne i bez znaczenia, pomijajac juz sam fakt, ze dane zgloszenie
        moze byc merytorycznie nieuzasadnione..

> Kosze zostają.

gdyby ktos mogl krotko wytlumaczyc na jakiej zasadzie dzialaja kosze ( czy
        istnieje cos w rodzaju automatyzmu usuwania na podstawie ilosci klikniec w
        kosz) bylbym zobowiazany.

i.
        • tebe Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 13:16
          Było już. Sprawdzamy każdy post - ustawiają nam się w kolejce wg ilości
          zgłoszeń. Jeśli widzimy spamera, wyszukuje się reszta jego postów.
          Automatyki nie ma więc nie można sobie nic wyklikać.
          • institoris1 dzieki za wyjasnienie 01.02.05, 13:29
            bo bylem juz nieco niespokojnysmile
            Rozumiem w takim razie, ze kosze to glownie ulatwienie dla administracji.
            Jednoczesnie, i miedzy innymi dlatego, ze jakoklwiek cenzura mnie mierzi, w
            dalszym ciagu jestem za ich usunieciem chocby z tego powodu iz prowokuja do
            nieporzadanych (moim zdaniem oczywista) zachowan polegjacych na, jakby to nie
            nazwac, donoszeniu, co gorsza u niejednego moze pojawic sie przekonanie, ze
            tresci, ktore nie sa po jego mysli mozna sobie "wyklikac", a szczegolnie jesli
            robi sie to zgodnie i grupowo ( tak tez wlasnie ustawiliscie sobie kolejke
            postow do kontroli- preferowana jest ilosc klikniec).
            i.

tebe napisał:

> Było już. Sprawdzamy każdy post - ustawiają nam się w kolejce wg ilości
            > zgłoszeń. Jeśli widzimy spamera, wyszukuje się reszta jego postów.
            > Automatyki nie ma więc nie można sobie nic wyklikać.

• institoris1 tak na marginesie jeszcze... 01.02.05, 13:40
              byloby milo, gdyby przy danym poscie pokazywala sie liczba klikniec na kosz.
              Dzieki temu urzytkownicy forum zyskaliby jakas forme kontroli nad cenzorskimi
              poczynaniami administracji. Oczywiscie chodziloby tu o posty, ktore mimo
              zgloszen, nie zostaly przez administracje usuniete (usunietych sila rzeczy
              przecietny uzytkownik nie widzi).
              Jest odwaga, zeby cos takiego wprowadzic?
              i.
              • jenisiej Insti, to fantastyczny pomysł! 01.02.05, 15:05
                institoris1 napisał:

> byloby milo, gdyby przy danym poscie pokazywala sie liczba klikniec na kosz.
                > Dzieki temu urzytkownicy forum zyskaliby jakas forme kontroli nad cenzorskimi
                > poczynaniami administracji. Oczywiscie chodziloby tu o posty, ktore mimo
                > zgloszen, nie zostaly przez administracje usuniete (usunietych sila rzeczy
                > przecietny uzytkownik nie widzi).

Widzieliby do chwili usunięcia i na oślej, gdyby tam trafił. To jest świetne!

> Jest odwaga, zeby cos takiego wprowadzic?

Obawiam się niestety, że pomysł jest fantastyczny także w sensie "nierealny".
                Po co im ten kłopot? Chciałbym się mylić.

Pozdrawiamsmile
                • hymen Re: Insti, to fantastyczny pomysł! 01.02.05, 15:30
                  Pomysł liczników był już zgłaszany na FoM. Dodatkowo zgłoszony była też prośba
                  o umieszczenie obok kosza ikonki z licznkiem, w którą można kliknąć w sytuacji,
                  gdy wyraża się sprzeciw wobec cenzorskiego działania.
    • osiol_bury Dobre zyczenia sie spelniaja. 01.02.05, 12:18
      Chcieliscie wolnosci - to ja macie.
    • patience Bojkot kosza? 01.02.05, 12:24
      Chyba nie ma wyjscia, bo inaczej beda kwasy miedzy forumowiczami. Jestem
      gleboko przekonana ze gini zaczela dzisiaj awanture o kaszalota, bo akurat byla
      na forum, jak post Krzysia znikal. A wczoraj w watku o Bronku wygrazala mi ze
      bedzie klikac na moje posty i sie pewnie przestraszyla, ze ktos popatrzy kto w
      tym czasie byl na forum i ja oskarzy. To zrobila awanture na zaś... Jak admini
      tna to wszystko jasne. Dobrze ze tebe powiedzial ze to on bo awantury by
      siegnely zenitu.
      • kropekuk Gini wczoraj, jak zwykle, popisala sie GLUPOTA: 01.02.05, 12:27
        chciala cie wyklikac za ZGODNOSC TWYCH OPINII Z DECYZJA PROKURATURY III RPwink
        • gini Re: Gini wczoraj, jak zwykle, popisala sie GLUPOT 01.02.05, 12:29
          kropekuk napisał:

> chciala cie wyklikac za ZGODNOSC TWYCH OPINII Z DECYZJA PROKURATURY III RPwink

Glupolami sa tepaki typu helga , kropek, ktore nie znaja sie na zartach.Gdybym
          chciala klikac to nie darlabym sie o tym na cale forum tylko bym klikala .
          • kropekuk Ja nie o klikaniu - ja o SWIADOMOSCI PRAWA... 01.02.05, 12:30

• patience Re: Gini wczoraj, jak zwykle, popisala sie GLUPOT 01.02.05, 12:30
          > chciala cie wyklikac za ZGODNOSC TWYCH OPINII Z DECYZJA PROKURATURY III RPwink

Ona chyba nie zrozumiala wczoraj o czym mowa. A dzisiaj sie zestresowala ze
          bedzie na nia, bo wiadomo ze Krzysia nie lubi. Rzeczywiscie bardzo goraco
          popieram ten post jacka o popieraniu tych klikow postem, bo wszyscy na zawaly
          kipniemy.
          • gini Re: helga nie pij tyle n/t 01.02.05, 12:32
            patience napisała:

> > chciala cie wyklikac za ZGODNOSC TWYCH OPINII Z DECYZJA PROKURATURY III R
            > Pwink
            >
            > Ona chyba nie zrozumiala wczoraj o czym mowa. A dzisiaj sie zestresowala ze
            > bedzie na nia, bo wiadomo ze Krzysia nie lubi. Rzeczywiscie bardzo goraco
            > popieram ten post jacka o popieraniu tych klikow postem, bo wszyscy na zawaly
            > kipniemy.
            >
            >
            • kropekuk Znow starasz sie blysnac intelektem? Nie rob tego 01.02.05, 12:34
              wiecej,bo ILEZ MOZNA SIE SMIAC OD SAMEGO RANA?
              • bykk Re: do Jureeka:) 01.02.05, 12:40
                Witam.
                Jurek, tak z czystej ciekawości, od kiedy to Ty siemsmile interesujesz się wpisami
                kretyna52, hehehe?
                pozdrawiam serdecznie, dawno Ciem nie "słyszałem"!
                hej!
                • jureek Re: do Bykka:) 01.02.05, 13:00
                  bykk napisał:

> Witam.
                  > Jurek, tak z czystej ciekawości, od kiedy to Ty siemsmile interesujesz się wpisami
                  >
                  > kretyna52, hehehe?
                  > pozdrawiam serdecznie, dawno Ciem nie "słyszałem"!
                  > hej!

Hej Bykku,
                  Mój stosunek do twórczości K52 nie zmienił się, a minęło już 6 lat, gdy
                  zetknąłem się z nią po raz pierszy. Podobnie jak Perła uważam, że do zakonu
                  powinni go przyjąć, bo bardzo wiele zrobił on dla wzmocnienia Kościoła i wiary
                  demaskując swoim pisaniem najbardziej obrzydliwe oblicze antyklerykalizmu.
                  To tylko przypadek, że akurat pierwszym wątkiem wyciętym z forum po zmianach był
                  wątek K52. Jeśli zajrzysz na forum o moderacji to zobaczysz, że tak samo
                  upominałem się o wycięte merytoryczne wątki K52 jak i JZ.
                  Pozdrawiam serdecznie
                  Jura
          • kropekuk Ja to wczoraj zrobilem z paroma podrobami tomka 01.02.05, 12:33
            giebultowicza - wyzwalem od podrob i powiedzialem, ze klikam (wykropkowano
            delikwenta, gdzies to jest na forum) - nie lubie smieciarzy i szakali.
            • xiazeluka Kabel /nt 01.02.05, 12:47
              • kropekuk Jasne, ze tak - twoje podroby tez wyklikam...Nie 01.02.05, 12:59
                cierpie tej ubeckiej formy "polemiki"...
                • xiazeluka Jeśli nie robi Ci to specjalnej różnicy... 01.02.05, 13:03
                  ...to zaprzestań klikania. W ogóle. Zaś na początek daruj sobie klikanie na
                  tzw. moje podróby. Za moją podróbę uznałbym kogoś, kto potrafiłby podrobić mój
                  styl i argumentację; to, jak kto się podpisuje, jest jego sprawą.
                  • kropekuk To twoja opinia...Coz, masz prawo kochac swe lewe 01.02.05, 13:09
                    sygnatury pod cudzymi wypowiedziami...A ja mam prawo uwazac to za szczegolnie
                    niskie dzialanie. Niemniej jestem PRZECIWKO anonimowosci klikania - zgadzam sie
                    z jureekiem
                    • xiazeluka Owszem, moja. A czyjej się spodziewałeś? 01.02.05, 13:18
                      Nie dosłyszałem - spełnisz moją pokorną prośbę odnośnie "moich podrób" czy nie?
                      • xiazelika Lubisz to, masochisto, lubisz... 01.02.05, 15:31
                        • xiazeluka Co lubię, kretynie? /nt 01.02.05, 16:34
            • hymen Co oznacza, że regułę autoryzacji kliknięcia 01.02.05, 12:48
              można zastosować bez problemu.
              • patience no wlasnie. nie bedzie problemow/nt 01.02.05, 12:52

• antyk52 Re: Gini wczoraj, jak zwykle, popisala sie GLUPOT 01.02.05, 12:43

O czym Ty bredzisz? I to jeszcze w kilku postach, weź sie puknij w czaszke, bo
          znowu jakąś sensacje węszysz i manipulujesz... jaką _decyzją_ prokuratury RP???
      • patience Re: Autopoprawka. 01.02.05, 12:27
        Popieram jacka, po napisaniu tego postu zajrzalam do postu jacka. niech ten
        kosz bedzie, skoro musi, ale to potwierdzenie postem to jest dobry pomysl.
        Inaczej sie nie wygrzebiemy z awantur i wzajemnego tropienia.
      • gini Re: Bojkot kosza? 01.02.05, 12:28
        patience napisała:

> Chyba nie ma wyjscia, bo inaczej beda kwasy miedzy forumowiczami. Jestem
        > gleboko przekonana ze gini zaczela dzisiaj awanture o kaszalota, bo akurat byla
        >
        > na forum, jak post Krzysia znikal. A wczoraj w watku o Bronku wygrazala mi ze
        > bedzie klikac na moje posty i sie pewnie przestraszyla, ze ktos popatrzy kto w
        > tym czasie byl na forum i ja oskarzy. To zrobila awanture na zaś... Jak admini
        > tna to wszystko jasne. Dobrze ze tebe powiedzial ze to on bo awantury by
        > siegnely zenitu.

Napisz jeszcze, ze gini cie szantazowala, a nastepnie zadencjunowala, bedzie
        komplet.
        gini nie taka bojazliwa helga jak myslisz.
        Znowu sie nadziargalas, bo niemozliwe, bys belkotala na trzezwo .
        • patience Re: Bojkot kosza? 01.02.05, 12:35
          Nic nie napisze, bo nigdy nie mialam watpliwosci, ze to tylko tekst a nie
          realna zapowiedz. Ani przez 5 sekund by mi nie przyszlo do glowy cie
          podejrzewac o latanie po forum z sekatorem. A dzisiaj tez absolutnie mi nie
          przyszlo do glowy ze to ktokolwiek z forumowiczow mogl wyklikac. Niepotrzebnie
          sie zdenerwowalas, ja zreszta tez zwrotnie sie zdenerwowalam. Proponuje dac
          spokoj.
        • kropekuk GINI NIE JEST BOJAZLIWA, GINI "MADRA INACZEJ"... 01.02.05, 12:35

• gini Re: GINI NIE JEST BOJAZLIWA, GINI "MADRA INACZEJ" 01.02.05, 12:37
            kropekuk napisał:

> Z cala pewnoscia madra inaczej niz ty.
            • kropekuk I Bogu niech beda dzieki... 01.02.05, 12:58

• institoris1 Re: Bojkot kosza? 01.02.05, 12:30
        patience napisała:

> Chyba nie ma wyjscia, bo inaczej beda kwasy miedzy forumowiczami. Jestem
        > gleboko przekonana ze gini zaczela dzisiaj awanture o kaszalota, bo akurat
        byla
        >
        > na forum, jak post Krzysia znikal. A wczoraj w watku o Bronku wygrazala mi ze
        > bedzie klikac na moje posty i sie pewnie przestraszyla, ze ktos popatrzy kto
        w
        > tym czasie byl na forum i ja oskarzy. To zrobila awanture na zaś... Jak
        admini
        > tna to wszystko jasne. Dobrze ze tebe powiedzial ze to on bo awantury by
        > siegnely zenitu.

Patience, przeciez to nie ma zadnego znaczenia czy watek Krzysia zostal
        usuniety na skutek notorycznego klikania w czerwony kosz przez uzytkownikow,
        czy tez byla to jedynie czujnosc administracji- istotny jest powod dla ktorego
        to zrobiono tzn. czy zawieral tresci niedopuszczalne przez regulamin
        portalu/polskie prawo lub byl zakwalifikowany jako spam.
        i.
        • patience Re: Bojkot kosza? 01.02.05, 12:47
          Moim zdaniem najpierw trzeba przypilnowac zeby nie bylo kwasow miedzy
          forumowiczami. Akurat z postami Krzysia to by bylo bardzo latwo snuc wzajemne
          podejrzenia, bo wiadomo, ze Krzysia niektorzy nie lubia, hm... bardzo. W takiej
          atmosferze wzajemnej podejrzliwosci to by sie nie dalo zyc, dlatego wydaje mi
          sie ze wazne jest, zeby jednak te kliki byly podpierane dodatkowo postem. A
          jesli chodzi o administracje, to zupelnie inna para kaloszy. To ich portal.
          Jesli uznaja ze chca kogos wyciac, to wycinaja. Jakis czas temu zreszta bralam
          udzial w dyskusji na fom na temat tego konkretnego postu Krzysia, i faktycznie
          on go wiesza w duzych ilosciach na roznych forach wiec maja podstawy zeby to
          uznac za spamowanie. Tym sie od tebe roznie, ze jestem przeciwko banom na
          kimkolwiek i mysle ze powinno sie raczej usuwac posty, a nie forumowicza w
          calosci. Nawet w stosunku do Telusia bylam przeciwko banowaniu, mimo ze jego
          posty byly glownie o przerabianiu ludzi na abazury. Usuwanie konkretnego postu
          ktory narusza, etc. tak, ale nie bany. A zreszta, jesli mamy usuwac tylko
          spamy, to przeciez nie ma problemu, ze sie zglasza spam pod wlasnym nikiem.
          • institoris1 sorry, 01.02.05, 12:59
            ale ja nie jestem w stanie dyskutowac poki sie nie dowiem na jakich zasadach
            dziala ten kosz ( moze jakis link do wyjasnien administracji?)
            Oczywiscie, ze banowanie uzytkownika jest niedopuszczalne.
            i.
            • patience Re: sorry, 01.02.05, 13:01
              Eeeeeee jakby tu powiedziec. Nie mam pojecia. Nie wiem czy ktokolwiek ma
              pojecie, ale wszyscy sie panicznie boja, ze ich ktos wyzwie od ormowca.
              • gini Re: sorry, 01.02.05, 13:04
                patience napisała:

> Eeeeeee jakby tu powiedziec. Nie mam pojecia. Nie wiem czy ktokolwiek ma
                > pojecie, ale wszyscy sie panicznie boja, ze ich ktos wyzwie od ormowca.

Ja sie nie boje , tyle wyzwisk tu juz padlo pod moim adresem, ze jedno wiecej
                jedno mniej roznicy mi nie robi.
                Ostatnio zostalam, szantazystka i denuncjatorka, to co mi ma ormowiec przeszkadzac.
      • abstrakt2003 Re: Bojkot kosza? Wręcz przeciwnie :) 01.02.05, 12:59
        Jego użycie powinno mieć charakter masowy i nie mieć żadnego związku z treścią
        postów.
        Klikajmy na kosz zawsze i wszędzie!
        • patience HEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ty zboju!!!!! 01.02.05, 13:04
          > Jego użycie powinno mieć charakter masowy i nie mieć żadnego związku z
          > treścią postów.
          > Klikajmy na kosz zawsze i wszędzie!

HEHEHEHEHEHEHEEEEEHEHEEE!

Ty abstrakcie jestes zbojem, wiesz?

smile))))))))))))))))))))))))))))
          • hymen Re: HEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ty zboju!!!!! 01.02.05, 13:12
            Też o tym myślałem smile. Ale jeszcze nie teraz. smile
            • patience Re: HEHEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ty zboju!!!!! 01.02.05, 13:13
              hihi.

ok. Panowie. Wy wiecie lepiej.

smile))))))))))))))))))))))))))))
    • abstrakt2003 Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 12:54
      Ja dla odmiany klikam wszystkie wątki na tym forum smile
      • hymen Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 12:56
        To znaczy, że jesteś blisko miejsca, w którym znazła się Giwi smile. Aż Perła o
        niej i uzależnieniach wątek założył.
        • abstrakt2003 Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 13:00
          Nie jestem smile
          Ja klika dla samego klikania - bez związku z treścią...
          • hymen Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 13:13
            abstrakt2003 napisał:

> Nie jestem smile
            > *****************
            > Ja klika dla samego klikania - bez związku z treścią...

Rozumiem smile. Giwi też trzeba było przekonywać przez kilkaset postów smile.
            Klikanie nie jest groźne, jedynie uzależnia.
            • abstrakt2003 Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 13:16
              A pomyślałeś o tym "biednym" admi który musi każde takie kliknięcie sprawdzić
              smile)))))))
            • patience Re: Test odwagi cywilnej dla forumowiczów i admin 01.02.05, 13:17
              > > Nie jestem smile
              > > *****************
              > > Ja klika dla samego klikania - bez związku z treścią...
              >
              > Rozumiem smile. Giwi też trzeba było przekonywać przez kilkaset postów smile.
              > Klikanie nie jest groźne, jedynie uzależnia.

Panowie, chyle czola. Jestescie geniusze.
              Ale ten watek sie zrobil interesujacy hihi
              • patience PS. 01.02.05, 13:21
                > > > Nie jestem smile
                > > > *****************
                > > > Ja klika dla samego klikania - bez związku z treścią...
                > >
                > > Rozumiem smile. Giwi też trzeba było przekonywać przez kilkaset postów smile.
                > > Klikanie nie jest groźne, jedynie uzależnia.
                >
                > Panowie, chyle czola. Jestescie geniusze.
                > Ale ten watek sie zrobil interesujacy hihi

PS. Wybacz tebe.... Sam rozumiesz.
                hihiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    • krzys52 A na dlugo urwales sie z klamki, Jureczku? 01.02.05, 15:29
      A jak oceniasz wyniki swego tesciku, sloneczko? smile)
      • kropekuk Prawdziwy, lewy czy zmora Krzysia? 01.02.05, 15:33

• pulsprawdziwy A czy ktos mi w koncu powie jak to dziala? 01.02.05, 16:13
      Czy wycinanie zalezy od konkretnej liczby zgloszen? A moze po zgloszeniu ktos
      czyta watek i decyduje? jak to wyglada?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka