Dodaj do ulubionych

A po Bronku na zbity pysk beda wylatywac

09.02.05, 17:47
jego kumple... a potem sejm zrobi specjalna ustawe, ze kumple bronka traca
prawo do ubezpieczen spolecznych i opieki dentystycznej.

Komisja wykluczyła, by lista mogła zostać przegrana z komputera w czytelni
Instytutu za pomocą tzw. pen-driva.

Kieres zapowiedział, że osoba, która uczestniczyła w wyniesieniu listy,
będzie poszukiwana; według prezesa IPN ktoś taki nie powinien pracować w
Instytucie
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2543050.html

A ciekawe czy beda rownie pilnie poszukieani ci, ktorzy pozwalali
na 'kontrolowane wycieki' w celach szantazowych.
Obserwuj wątek
    • atp1 Re: A po Bronku na zbity pysk beda wylatywac 09.02.05, 18:04
      patience napisała:

> jego kumple... a potem sejm zrobi specjalna ustawe, ze kumple bronka traca
      > prawo do ubezpieczen spolecznych i opieki dentystycznej.
      >
      > Komisja wykluczyła, by lista mogła zostać przegrana z komputera w czytelni
      > Instytutu za pomocą tzw. pen-driva.
      >
      > Kieres zapowiedział, że osoba, która uczestniczyła w wyniesieniu listy,
      > będzie poszukiwana; według prezesa IPN ktoś taki nie powinien pracować w
      > Instytucie
      > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2543050.html
      >
      > A ciekawe czy beda rownie pilnie poszukieani ci, ktorzy pozwalali
      > na 'kontrolowane wycieki' w celach szantazowych.
      >

Patience, nie podniecaj sie. Ta lista to wielkie gowno aby leb ludziom
      wyprac. Glowna lista lezy w SB i wywiadzie, wszystkie lby poleca wlacznie ze
      Stolzmanem, a Szechter bedzie musial to forum zamknac bo z redakcji wyleci.
      • patience Re: A po Bronku na zbity pysk beda wylatywac 09.02.05, 18:09
        > Patience, nie podniecaj sie. Ta lista to wielkie gowno aby leb ludziom
        > wyprac. Glowna lista lezy w SB i wywiadzie, wszystkie lby poleca wlacznie ze
        > Stolzmanem, a Szechter bedzie musial to forum zamknac bo z redakcji wyleci.

Lista to moze i gowno, ale wywalanie ludzi na bruk to juz nie. Jesli pracownik
        nagral ogólnie dostepny katalog na pen driva to nie naruszyl tajemnicy
        sluzbowej. Nie ma powodu zadnego zeby kolejna osobe wyrzucac na bruk. Uwazam ze
        wyrzucanie ludzi z pracy za cos takiego to sku..synstwo.
        • gini Felga za strzyge robisz teraz? 09.02.05, 18:51
          Niech ci jeszcze lancuchy Tzbe dorobi, zrobcie na tym akaunecie spetakl swiatlo
          o dzwiek.
          Felga fosforyzuje, i lancuchy dzwonia , doktor klapie zebami, a manka z
          pejczem, nad kretynem, ktory barana udaje czarnego (choc nie musi)
          • patience A ty za aniolka? 09.02.05, 18:53
            Niespodziewana zmiana miejsc?
            wink
            • gini Re: A ty za aniolka?Naturalnie, ze tak !!! 09.02.05, 19:22
              patience napisała:

> Niespodziewana zmiana miejsc?
              > wink

www.venco.com.pl/~zuzanka/muzeum/graf/aniol.jpg
          • owca_czarna jak dwie krople wody w aquanecie 09.02.05, 19:07
            gini napisała:

> Niech ci jeszcze lancuchy Tzbe dorobi, zrobcie na tym akaunecie spetakl swiatlo
            >
            > o dzwiek.
            > Felga fosforyzuje, i lancuchy dzwonia , doktor klapie zebami, a manka z
            > pejczem, nad kretynem, ktory barana udaje czarnego (choc nie musi)

klonowanie dozwolone

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20413648
            czarna_owca
            • patience Ona za mna lazi i przesladuje 09.02.05, 19:11
              i bez klonowania umie czlowieka zadreczyc... No nie, Gini?
              wink
              • gini Re: Ona za mna lazi i przesladuje 09.02.05, 19:27
                patience napisała:

> i bez klonowania umie czlowieka zadreczyc... No nie, Gini?
                > wink
                No wiesz , to jest chamstwo, ja ciagne tego foruma jak moge do gory, chociaz
                nie moj, a Ty mi klody pod nogi.
                Ty sie Felga zastanow co zrobisz jak mnie wytniesz.

Bedziesz bidulo pisac sama ze swoimi klonami , no i z klonami tych wielkich
                nowych indywidualnosci.
                Zanudzicie sie na smierc.
                • patience Re: Ona za mna lazi i przesladuje 09.02.05, 19:38
                  Poki mnie przesladujesz, to nuda mi nie grozi. Kicam jak zajac zeby ci w pazury
                  nie wpasc, a i tak w kolko czyms podpadam. A poza tym uprzejmie dziekuje za te
                  zyczenia, ze to jest moje forum. Chcialabym, mozesz mi wierzyc. Tylko ze akcji
                  agory nie posiadam, a szkoda, bo jakbym miala, to tebe by zaczal odpowiadac na
                  pytania inaczej niz w stylu wyroczni delfijskiej. A poza tym daj sobie spokoj z
                  tym zyczeniami zdechniecia. Forum nie zdechnie. Z tego prostego powodu, ze w
                  jednym tebe ma racje - tu rzeczywiscie jeszcze od czasow Informacji Dnia
                  zebrala sie smietana. Caly portal zdaza w kierunku komercjalizacji, co w
                  praktyce oznacza koniecznosc logowania dla wszystkich i zakladanie skrzyneczek,
                  do ktorych bedzie zlatywal reklamowy spam. Obejrzalam sobie inne fora - jest
                  jak bylo, czyli liczace fora to jest dalej Kraj, Swiat i my. Na przyklad XXL
                  odplynal bo sie wkurzyl na logowanie, ale jak mu tebe dal okazje, to go
                  nawyzywal, ze aktualnosci byly najlepsze. Dalej sa. XXL wroci, jak sie znudzi
                  spamem na innych forach.
              • rycho7 Olga swieta Waregow 09.02.05, 19:31
                patience napisała:

> i bez klonowania umie czlowieka zadreczyc... No nie, Gini?

Prze Szanowna H (Felgo)

Mimo ewentualnych bledow orto (ortograficznych)
                Uwaga:
                Nie odpisuj na posty łamiące regulamin! Lepiej zgłoś je klikając czerwony kosz.

Jestes przesympatyczna gdy zajmujesz sie pobocznymi tematami. Chcesz !!!
                SLUSZNIE. Trzeba jeszcze umiejetnie chciec. I tu "pojawia ???" sie "problem".
                • patience Prze Szanowny Rycho 09.02.05, 19:41
                  Chcenie to polowa sukcesu co najmniej. A jesli chodzi o chcenie umiejetne, to
                  roznie bywa. Czasem sie chce nieumiejetnie. Ale nie popelniaja bledow tylko ci,
                  ktorzy niczego nie chca i wygladaja jak skisly kisiel.
                  • osiol_bury Re: Prze Szanowny Rycho 09.02.05, 20:13
                    No wiec chcij. Zeby bylo co czytac. Podczytuje sobie to forum od mniej wiecej
                    roku i wprawdzie teraz wyglada tak, jakby glowni aktorzy wyszli na scene przy
                    pustej widowni, ale nadal ma w sobie jakis magnes. Pewnie to przez nieco
                    odjechane osobowosci produkujacych sie tutaj.
                    • patience Re: Prze Szanowny Rycho 09.02.05, 20:26
                      Sam jestes odjechany, osle bury. Sztuczka z tym 'pewnym magnesem' jest bardzo
                      prosta. Starzy juzerzy sie roznia od nowych juzerow. Nowi juzerzy przychodza,
                      grzecznie zakladaja skrzyneczki i klikaja na banerki, i grzecznie komentuja ten
                      spam zlatujacy z GW. Nawet nie widza tego, ze sie poruszaja w obszarze dyskusji
                      narzucanym przez GW oraz nie zdaja sobie sprawy z tego, ze forum dyskusyjne to
                      jest sport kontaktowy, w ktorym nie chodzi o to, zeby pisac ogloszenia 'co ja
                      mysle na zadany temat'. W tym sensie tebe ma racje, my jestesmy 'nisza'. Portal
                      przekroczyl milion komercyjnych juzerow. Jakas grupa ludzi przyzwyczajona do
                      czegos innego z punktu widzenia tej komercji jest bez sensu, na dokladke sa to
                      te same osoby, ktore najaktywniej laza po forum o moderacji, dymia o cenzure
                      etc. Z ich punktu widzenia rzeczywiscie najlepiej byloby rozpedzic towarzystwo
                      w pizdu i miec spokoj. Myslisz ze sie tego nie boje?
                      • owca_czarna Re: Prze Szanowny Rycho 09.02.05, 20:39
                        patience napisała:

> Z ich punktu widzenia rzeczywiscie najlepiej byloby rozpedzic towarzystwo
                        > w pizdu i miec spokoj. Myslisz ze sie tego nie boje?

Nie pasowaliscie Tebemu? Nie znam od poczatku przyczyn Waszej metamorfozy skutki
                        sa widoczne. Wiem ze na niektórych prywatnych forach też pustki.

czarna-owca
                        • patience Re: Prze Szanowny Rycho 09.02.05, 20:53
                          Mysle ze to nie jest kwestia pasowania lub nie, tylko komercji. Ludzie sa teraz
                          zszokowani, a szczegolnie ci, ktorzy pierwszy raz taka sytuacje przezywaja, ja
                          to juz raz przezylam. Jak Informacje Dnia przemianowano na Aktualnosci, a Forum
                          Swiat zostalo zalane spamem z GW. Jest jeszcze pare osob na forum ktore
                          najpierw robily dym o ten spam, a potem sie z Swiata wyniosly na Aktualnosci,
                          bo nie mogli patrzec co sie tam porobilo. i przenioslam sie w momencie, kiedy
                          na Aktualnosciach byly jeki i placze, ze im zabrali taka piekna nazwe,
                          Informacje Dnia... Tylko na Swiecie bylo znacznie gorzej, bo jak masz gazetowe
                          spady, to dyskusja zaczyna sie rwac, a poza tym niepostrzezenie zaczyna sie
                          ograniczac ilosc zrodel, z ktorych ludzie korzystaja. Z calym szacunkiem dla
                          tych, co na Swiecie zostali, ale oni tez juz tylko komentuja to, co spadnie z
                          GW. A zobacz ile zrodel ludzie tutaj przynosza. Zeby na jakis temat zaczac
                          dyskusje, to ktos musi cos najpierw przeczytac, przyniesc i samodzielnie
                          napisac o co chodzi. Ale nie sadze, zeby to byla manipulacja, raczej chodzi o
                          komercje. Pamietam czasy, kiedy forum w calosci bylo takie malutkie, ze wszyscy
                          sie znali nawzajem i rozpoznawali swoje niki. Wtedy nikt sie nami nie
                          interesowal komercyjnie, bo i nie bylo czym. Teraz masz milion userow
                          miesiecznie. To jest z punktu widzenia komercji to jest rynek, a komercja
                          oznacza obnizenie lotow, na tej samej zasadzie, jak z MacDonalds, w ktorych
                          wyszukanych dan szukac nie nalezy. A Agora to biznes a nie organizacja
                          charytatywna. W tym sensie niektorym sie tutaj wydawalo ze walcza o pozycje, a
                          ja od poczatku uwazalam, ze walczymy o przezycie. Zmienil sie uklad sil,
                          dzisiaj dominuje komercja, a tacy jak my to klopotliwe rarogi, na ktorych sie
                          nie zarabia, ktorzy na forum GW pisza o innych gazetach, etc. Mysle ze to mogla
                          byc decyzja o likwidacji... Gdyby przewazylo czysto komercyjne podejscie, to by
                          nas skasowali i tyle.
                          • karlin A oryginałów wziąć pod Wysokie Obcasy 09.02.05, 21:16
                            Każda szanująca się firma dba o swój Salon. Nie dla fanaberii nudzących się
                            akcjonariuszy, choć i to samo w sobie mogłoby wystarczyć, ale właśnie dla
                            komercji.

Legenda przynosi czasem grube pieniądze.

Tyle że umiejętnie wykorzystana.

Tymaczasem zabrakło chyba odwagi, żeby najciekawsze dyskusje z FA częściej
                            przenosić do internetowego czy gazetowego wydania GW. Zwyciężyła wizja nudnej,
                            propagandowej jaczejki i strach przed utratą możliwości kontroli.

Może kontrolerzy okazali się nieciekawi ciekawych dyskusji? Argument braku
                            czasu i natłoku postów do przeczytania jakoś do mnie nie przemawia. Tym
                            bardziej, że pamiętam jakie wątki wyciągano na sztandarowe dla FA. Poprawne
                            lub - dla kontrastu - spamersko jadowite. To z kolei głównie w gazetowych
                            komentarzach.

Forum do dyskusja, wymiana myśli. Jeśli w pogoni za ilością zapomni się o
                            jakości, pozostanie bełkot, a szmal odpłynie w dal.

Czego wizję mając przed oczami - salutuję - obserwując horyzont zbliżający się
                            do relingu.
                            • patience Re: A oryginałów wziąć pod Wysokie Obcasy 09.02.05, 21:25
                              > Tymaczasem zabrakło chyba odwagi, żeby najciekawsze dyskusje z FA częściej
                              > przenosić do internetowego czy gazetowego wydania GW. Zwyciężyła wizja
                              > nudnej,propagandowej jaczejki i strach przed utratą możliwości kontroli.

A tu sie w 100% zgadzam. Wystarczy popatrzec ile sie u nas produkuje swietnych
                              pior. Na przyklad ten wczorajszy "Powrót Patrioty". Tego typu juzerzy to jest
                              cos, czym sie mozna pochwalic. Moze jest ich malo w stosunku do tego miliona,
                              ale to oni robia klimat.
                              • gini Re:Hela 09.02.05, 22:39
                                Ja juz sobie pojde , nie bede Cie dreczyc, w koncu Tebe wymyslil tyle forumow,
                                ze jest gdzie kogo podreczyc.
                                Co do akauneta, niejakie kontrolanty, dotad dreczyly ludzi az sobie poszli.
                                Pozniej sie pojawili Zawadzkie co chcieli sie pozdrawiac, spam, spam, spam.
                                A co teraz ?To widac .Podrzucanie zaczyna dzialc, jednego watka przez pomylke
                                ktos podrzuci , pozniej lata sie za tym watliem po calym portalu)))
                                • patience Ano wlasnie. Idz sobie kogo innego podreczyc. 09.02.05, 22:49
                                  Popieram twoja decyzje heheee
                              • owca_czarna Patience... 09.02.05, 22:53
                                patience napisała:

> > Tymaczasem zabrakło chyba odwagi, żeby najciekawsze dyskusje z FA częście
                                > j
                                > > przenosić do internetowego czy gazetowego wydania GW. Zwyciężyła wizja
                                > > nudnej,propagandowej jaczejki i strach przed utratą możliwości kontroli.
                                >
                                > A tu sie w 100% zgadzam. Wystarczy popatrzec ile sie u nas produkuje swietnych
                                > pior. Na przyklad ten wczorajszy "Powrót Patrioty". Tego typu juzerzy to jest
                                > cos, czym sie mozna pochwalic. Moze jest ich malo w stosunku do tego miliona,
                                > ale to oni robia klimat.

...i dalej wyjaśnij mi taką sprawę: Gini, jak widzę, to taka forumowa aktywistka
                                smile)))), tu pogada, tam zagai, tam bluzgnie. Odnoszę wrażenie, że musicie juz
                                długo sie znac, albo nawet z reala, o czym kiedys wspominalaś, ale nie o to
                                biega. Przecież ona też starała się o nowy wizerunek, -bez aesa-, tego forum.
                                Oczywiscie była przeciwna nazwie. Wiec dlaczgo teraz chodzi i Ci dokucza. Czy to
                                forum nie było jej ulubionum forumiątkiem? Próbowałam rozeznac się w tym
                                wszystkim, ale to takie muszą byc zawiłe koligacje userskie.

czarna_owca
                                • patience Re: Patience... 09.02.05, 23:10
                                  Bo to jest taka tradycja ze gini mi dokuczasmile))))) Na ogol jak ja jestem za, to
                                  gini jest przeciw. Obojetnie czego. Dlatego za mna lazi i serdecznie zyczy, ze
                                  oby te forum wreszcie zdechlo, bo wie, ze mi zalezy, zeby nie zdechlo. A
                                  gdybynm ja napisala zeby forum zamknac, to by z luboscia napisala drukowanymi
                                  literami watek, ze jestem cenzorka. I faktycznie kicam po watkach jak zajac,
                                  jak ja widze. A trzeba przyznac ze czasem jej sie udaje mnie rozwscieczyc bo ma
                                  wybitny talent i jest upierdliwa. Jak sie uprze, to nie popusci poki nie
                                  rozwscieczy. Wtedy ja wyzywam grubszymi wyrazami, a ona te grubsze wyrazy
                                  pokazuje na dowod, ze jestem cham.
                                  • gini Re: Patience... 09.02.05, 23:23
                                    patience napisała:

> Bo to jest taka tradycja ze gini mi dokuczasmile))))) Na ogol jak ja jestem za,
                                    to
                                    >
                                    > gini jest przeciw.

Normalka nie zgadzamy sie i wszystko.
                                    Obojetnie czego. Dlatego za mna lazi i serdecznie zyczy, ze
                                    > oby te forum wreszcie zdechlo, bo wie, ze mi zalezy, zeby nie zdechlo.

To forum i tak zdycha, nie widzisz?Napisz dziekuje, ze jeszcze od czasu do
                                    czasu sie tu odezwe.
                                    A
                                    > gdybynm ja napisala zeby forum zamknac, to by z luboscia napisala drukowanymi
                                    > literami watek, ze jestem cenzorka.

E tam co mi za roznica forum zamkniete, forum bez ludzi.

I faktycznie kicam po watkach jak zajac,
                                    > jak ja widze. A trzeba przyznac ze czasem jej sie udaje mnie rozwscieczyc bo
                                    ma
                                    >
                                    > wybitny talent i jest upierdliwa.

No rzeczywiscie jestem , to fakt, to samo mowi moj maz.

Jak sie uprze, to nie popusci poki nie
                                    > rozwscieczy. Wtedy ja wyzywam grubszymi wyrazami, a ona te grubsze wyrazy
                                    > pokazuje na dowod, ze jestem cham.
                                    >
                                    > Hela znow Ci sie slonko plcie pomylily, co najwyzej chamka jestes, cham
                                    moglac byc jako zsypek.
                                    Nudno tu jak diabli, wiec sobie ide.
                                    papatki,
                                    • patience A idz w cholere! 09.02.05, 23:27
                                      w koncu.
                                      • marianna.rokita Gini.............. 10.02.05, 00:27
                                        Z ktorej strony forum pada Gini ?

Oj chcialabys, chciala....

Byla taka piosenka na poczatku lat 90 smile
                                        O Tobie?
                                        • patience Re: Gini.............. 10.02.05, 00:43
                                          ona chce zebym to ja padla...
                                          • marianna.rokita Re: Gini.............. 10.02.05, 00:47
                                            Kotek predzej slonce sie zacznie obracac wokol Ziemi, i Kopernik w grobie
                                            przewracac niz ty padnieszsmile

Mam prosty sposob.Olewaj jasmile Och, jakze boli obojetnosc.Znam z autopsjiwink

Zajrzyj do watku o owieczce Dolly, bo zadalam ci tam pytanie, na ktore pewno
                                            nikt nie zna odpowiedzi, ale ostatnio zadawalam je sobie pare razy.Hihi ciekawy
                                            religioznawczo dylemat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka