marianna.rokita 21.02.05, 00:38 Skoro mamy partie musimy miec "wadze". Nie? Wiec kto startuje? Gdzie programy wyborcze? Gdzie prezentacja ? Kielbasa itd? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa8a Re: Wybory do PKS!!!!!!( Partia Koronkowych Strin 21.02.05, 00:41 Podrzucam kiełbasę wyborczą. www.graniczna-net.internetdsl.pl/portalik/fotki/143.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Jest kielbasa, nie ma kandydatow:) 21.02.05, 00:52 "Czy kielbasa zostanie nowym przewodniczacym Partii Koronkowych Stringow??" - zastanawia sie dziennik Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Jest kielbasa, nie ma kandydatow:) 21.02.05, 00:59 marianna.rokita napisała: > "Czy kielbasa zostanie nowym przewodniczacym Partii Koronkowych Stringow??" - > zastanawia sie dziennik Fakt. To na przewodniczącą Patience, a na wice Tomka. Skarbnikiem mozesz zostać Ty Marianno )))))))))))))))) pozostali stingowcy tworzą ciało partii (nie mogłam napisać, że są członkami PKS), bo drf juz dzisiaj powklejał art. ze zdjęciami członków. Gini od razu wykorzystała by owe fotki i podała to do publicznej wiadomości )))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Ja mam kandydata 21.02.05, 01:03 Nazywa sie snajper, jest szalenie inteligentny, i napisal, ze woli manke ode mnie, a to juz chyba odpowiednia rekomendacja . Poza tym jest poprawny politycznie bardziej niz Duninowa , i walczy o prawa pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Nie klamie wcale 21.02.05, 01:05 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19498895&wv.x=2&a=20829503 Zastepca powinien zostac Borsuk. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Przepraszam bardzo Pani Gini 21.02.05, 01:19 Ale Pani nie nalezy do naszej partii,ale do Partii Moherowych Barchanow. Nikt Pani do uczestnictwa nie zaprosil. Wiec po co sie Pani wtraca w wewnetrzne sprawy partyjne ? ? ? ? ? Jak Pani u nas nikt nie chce? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Przepraszam bardzo Pani Gini 21.02.05, 01:25 marianna.rokita napisała: > Ale Pani nie nalezy do naszej partii,ale do Partii Moherowych Barchanow. Nikt > Pani do uczestnictwa nie zaprosil. > Wiec po co sie Pani wtraca w wewnetrzne sprawy partyjne ? ? ? ? ? > Jak Pani u nas nikt nie chce? Alez pani manko, ja tylko podrzucam wam dobrego kandydata na szefa . A zapisywac sie do was ani nie mysle, ja nie cierpie zadnych partii , zebran, glosowan, regulaminow itd... Nie chcialam jedynie by dobry kandydat uszedl waszej uwadze. A, ze sie o prawa pedalow upomnialam?To na plus powinno mi byc zapisane. Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Ty jestes z Partii Barchanowych Gaci. Tutaj glosu 21.02.05, 01:21 nie masz. I Bogu dzieki... Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ja mam kandydata 22.02.05, 08:45 gini napisała: > Nazywa sie snajper, jest szalenie inteligentny, i napisal, ze woli manke ode > mnie, a to juz chyba odpowiednia rekomendacja . To ciekawe. Napisałem o antysemickiej kretynce o inteligencji ameby, a gini uważa, że to o niej. Samokrytyczna się taka zrobiła, czy co ? ) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19498895&a=20829503 S. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Snajper, pomyliło Ci się. Tu jest PKS, a nie Klub 22.02.05, 11:19 Zombie. A kysz, a kysz maro! Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Jest kielbasa, nie ma kandydatow:) 21.02.05, 01:05 Ja proponuję na przewodniczącą(cego) osobę, która najlepiej prezentuje się w stringach. Oprócz zapewnień słownych, fotki mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna myslisz o Mariannie??// 21.02.05, 01:06 ewa8a napisała: > Ja proponuję na przewodniczącą(cego) osobę, która najlepiej prezentuje się w > stringach. Oprócz zapewnień słownych, fotki mile widziane. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Popieram, ale bym dopisala poprawke 21.02.05, 01:07 ewa8a napisała: > Ja proponuję na przewodniczącą(cego) osobę, która najlepiej prezentuje się w > stringach. Oprócz zapewnień słownych, fotki mile widziane. Chodzi o to, zeby damskie masy czlonkowskie tez mialy co podziwiac. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej To proste jest właśnie 21.02.05, 01:17 patience napisała: > ewa8a napisała: > > > Ja proponuję na przewodniczącą(cego) osobę, która najlepiej prezentuje się > > w stringach. Oprócz zapewnień słownych, fotki mile widziane. > > Chodzi o to, zeby damskie masy czlonkowskie tez mialy co podziwiac. W ankietach personalnych i w legitymacjach będzie zdjęcie członka, nie? To sobie będziecie podziwiały do woli Spadam do roboty, nie mam czasu na żadne partie. Przynajmniej chwilowo Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: To proste jest właśnie 21.02.05, 01:22 Jeni To juz bylo ale i tak jest warte powtorzenia. Firma Pepino, producent prezerwatyw zalozyla Partie Bezpiecznego Czlonka.Daja legitymacje, i nalezy wkleic zdjecie czlonka ( Nawiasem mowiac, co ja mam wkleic do legitki?Fote wibratora? ) Jestem we wladzach honorowych.Po pobiciu rekordu dostalam....w paczce..... 10 tys.prezerwatyw. Gdybym je wysypala w mieszkaniu moglabym sie w nich taplac, tak jak w suchym basenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: To proste jest właśnie 21.02.05, 01:36 marianna.rokita napisała: > Nawiasem mowiac, co ja mam wkleic do legitki?Fote > wibratora? ) Dildo > Jestem we wladzach honorowych.Po pobiciu rekordu dostalam....w paczce..... 10 > tys.prezerwatyw. Gdybym je wysypala w mieszkaniu moglabym sie w nich taplac, > tak jak w suchym basenie. O rany, nadmuchać je wszystkie i w tych balonikach imprę zorganizować. Tylko kto da radę tyle dmuchać? Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: To proste jest właśnie 21.02.05, 01:45 A co nie umiesz dmuchac hi, hi ? Dildo - nie uzywam. Nawiasem mowiac firmuje zdjeciem i nazwiskiem jeden z polskich wibratorow. Tez, dostalam ich kolekcje Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej No, wiesz, Marianno... 21.02.05, 02:03 marianna.rokita napisała: > A co nie umiesz dmuchac hi, hi ? 10000 razy? Muszę pomyśleć A poza tym nie przepadam za wyrobami przemysłu gumowego Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: No, wiesz, Marianno... 21.02.05, 02:15 Nie przejmuj sie ja tez nie. Na rekordzie zawsze, na filmie zawsze ale w zyciu prywatnym... PRECZ Z GUMAMI !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: To proste jest właśnie 21.02.05, 01:26 A juz liczylam ze wyslesz swoja fotke na konkurs Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: To proste jest właśnie 21.02.05, 01:41 patience napisała: > A juz liczylam ze wyslesz swoja fotke na konkurs Ja? Ja tu jestem incognito. Nie mogę opublikować zdjęcia członkowskiego, bo by mnie wiele dam mogło zidentyfikować, a później fruwałyby po sieci moje dane osobowe razem z tymi zdjęciami Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: To proste jest właśnie 21.02.05, 01:47 Jenisiej, czy to nie Tobie wypadło ? www.graniczna-net.internetdsl.pl/portalik/fotki/12.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: To proste jest właśnie 21.02.05, 01:49 > Jenisiej, czy to nie Tobie wypadło ? > www.graniczna-net.internetdsl.pl/portalik/fotki/12.jpg hehehe nie ma to jak dobry wywiad partyjny Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna :))))))))) 21.02.05, 01:57 ewa8a napisała: > Jenisiej, czy to nie Tobie wypadło ? > > www.graniczna-net.internetdsl.pl/portalik/fotki/12.jpg )))))))))))))) zdjęcie to mstrzostwo świata. Aby Jenisiej rozpoznał się na nim Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: :))))))))) 21.02.05, 01:59 Ano A oto mala dygresja: Pasek od spodni goni d..ę po lesie. D... uciekła, dotarła do chatki dobrej wróżki i poprosiła, żeby wróżka zamieniła ją w ptaszka. Po godzinie ptaszek siada na gałęzi drzewa. Podchodzi do niego pasek od spodni i mówi: - Ale d...! - Nie jestem d..., jestem ptaszek! - To zaśpiewaj! - Pryk, pryk! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej O, przepraszam, ale... 21.02.05, 01:59 ewa8a napisała: > Jenisiej, czy to nie Tobie wypadło ? ...mnie nic jeszcze nie wypada ani nie odpada. I wiem, co wypada, a co nie wypada. Całuski Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: O, przepraszam, ale... 21.02.05, 02:06 marianna.rokita napisała: > A co cie dopada? Senność mnie taktycznie dopada. Dobrałyście mi się w stadzie do dupy, hii, lepiej się stąd zwinąć Całuski na dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: O, przepraszam, ale... 21.02.05, 02:14 Do d... mowisz? A ja myslalam,ze lepiej z przodu sie dobrac... Buuu A gdzie te caluski na dobranoc? W ktore miejsce? (lepiej nie mow,ze w forum i na forum Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Popieram, ale bym dopisala poprawke 21.02.05, 01:19 patience napisała: > ewa8a napisała: > > > Ja proponuję na przewodniczącą(cego) osobę, która najlepiej prezentuje si > ę w > > stringach. Oprócz zapewnień słownych, fotki mile widziane. > > Chodzi o to, zeby damskie masy czlonkowskie tez mialy co podziwiac. > I pedaly od manki,tez musza cos podziwiac, co to za jakies dyskryminacyjne podejscie. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Kropku a może Gini... 21.02.05, 01:25 chce wstapić do partii PKS. My potem zrobimy jej niespodzianke i : )))))))) i co zrobimy???????? Przepijemy naszej Gini majty w krate, Majty w krate, majty w krate, Takie duze flanelowe i wlochate Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Kropku a może Gini... 21.02.05, 01:27 Auuuuuuu! Cudne owieczko!!!!!!!!! Placze ze zmiechu. Ale ona jesli ja przyjac to na okres probny 1 mca Musi nam wyslac wszystkie majty w krate i wszelkie inne majty. Na poste restante Kurde tylko, kto to odbierze i otworzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Kropku a może Gini... 21.02.05, 01:35 marianna.rokita napisała: > Auuuuuuu! > Cudne owieczko!!!!!!!!! > > Placze ze zmiechu. Ale ona jesli ja przyjac to na okres probny 1 mca Musi nam > > wyslac wszystkie majty w krate i wszelkie inne majty. Na poste restante > > Kurde tylko, kto to odbierze i otworzy??? > > manka, potrzebujesz majtow w krate?Naprawde?To wyslij owieczke do sklepu, niech ci zakupi. Ja juz ci napisalam gdzies nizej, ze do zadnej parti nie kandyduje . Zarekomendowalam ci jedynie dobrego kandydata. > > Odpowiedz Link Zgłoś
patience hahahahahaha 21.02.05, 01:28 owca_czarna napisała: > chce wstapić do partii PKS. My potem zrobimy jej niespodzianke i : > )))))))) i co zrobimy???????? > > Przepijemy naszej Gini majty w krate, > Majty w krate, majty w krate, > Takie duze flanelowe i wlochate > Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. > > czarna_owca Ale utwor!!!! o rany, mocne heheeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna pospiewajcie sobie :))))))))))) 21.02.05, 01:35 Przepijemy naszej Gini Przepijemy naszej Gini domek caly, Domek caly, domek caly, I kalosze, i bambosze, i sandaly Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej Gini majty w krate, Majty w krate, majty w krate, Takie duze flanelowe i wlochate Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej Gini pieska, kotka, Pieska, kotka, pieska, kotka. Pozostanie naszej Gini tylko cnotka Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej Gini zlote zeby, Zlote zeby, zlote zeby I zrobimy naszej **** dupe z geby Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej Gini wszystko w domu, Wszystko w domu, wszystko w domu. Przepijemy nasza Gini po kryjomu Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej Gini domek sliczny, Domek sliczny, domek sliczny I zrobimy z tego domku dom publiczny Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. zamias gini kiedys było słowo babci ) Nie znacie tego????? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: pospiewajcie sobie :))))))))))) 21.02.05, 01:37 Zanam Genialnie to przeprawilas owco! GENIALNIE!!!!! Proponuje,aby to byl nasz hymn partyjny.Co wy na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: pospiewajcie sobie :))))))))))) 21.02.05, 01:39 marianna.rokita napisała: > Zanam Genialnie to przeprawilas owco! > GENIALNIE!!!!! > > > Proponuje,aby to byl nasz hymn partyjny.Co wy na to ? z ginią ))) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: pospiewajcie sobie :))))))))))) 21.02.05, 01:42 owca_czarna napisała: > marianna.rokita napisała: > > > Zanam Genialnie to przeprawilas owco! > > GENIALNIE!!!!! > > > > > > Proponuje,aby to byl nasz hymn partyjny.Co wy na to ? > > manka ))) -------------------------------------------------------------------------------- Przepijemy naszej manki Przepijemy naszej manki domek caly, Domek caly, domek caly, I kalosze, i bambosze, i sandaly Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej manki majty w krate, Majty w krate, majty w krate, Takie duze flanelowe i wlochate Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej manki pieska, kotka, Pieska, kotka, pieska, kotka. Nie zostanie naszej mance nawet cnotka Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej manki zlote zeby, Zlote zeby, zlote zeby I zrobimy naszej **** dupe z geby Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej mance wszystko w domu, Wszystko w domu, wszystko w domu. Przepijemy nasza manke po kryjomu Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Przepijemy naszej Mani domek sliczny, Domek sliczny, domek sliczny I zrobimy z tego domku dom publiczny Jeszcze dzis, jeszcze dzis, jeszcze dzis. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: GENIALNE!!! Ale czy pod burka nosi sie gacie? 21.02.05, 01:36 Nosi sie wiele warts gaci.Wyobrazasz sobie ten odeur jak sie hi hi ktos z burki rozbierze do zera ? Swoja droga, biedne kobiety arabskie..... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Projekt uchwaly I -wazne dla czlonkow 21.02.05, 01:26 "Czlonkowie Partii Koronkowych Stringow ignoruja wtracanie sie w wewnetrzne sprawy partyjne osob nie nalezacych do partii. Ignoruja tym bardziej, jesli dana osoba nalezy do konkurencji czyli do Partii Moherowych Barchanow.Poprzez ignorowanie rozumie sie: nieodpowiadanie na posty,ktorych tresc dotyczy PKS, nie udzielanie odpowiedzi na temat PKS" Kto popiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Ja też :))) 21.02.05, 01:37 marianna.rokita napisała: > Kto jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Ja też :))) 21.02.05, 01:48 a owszem. Konfidentow i donosicieli nie potrzebujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Podanie 21.02.05, 20:55 Uprzejmie proszę o wciągnięcie mnie na listę członków PKS. Oswiadczam, ze zapoznałam się z regulaminem. Wyrażam zgodę na potrącanie składek członkowskich z mojego konta. załacznik : fotografia do legitymacji partyjnej www.per.ry.pl/fotki/zagadka.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Podanie 21.02.05, 21:01 Prosze sie czuc wciagnietą. Musimy teraz wyciagnac kase, sciągnac legitymacje, obciagnac ..je folia itd. Co do skladek pogadamy ))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Projekt uchwaly I -wazne dla czlonkow 21.02.05, 01:26 "Czlonkowie Partii Koronkowych Stringow ignoruja wtracanie sie w wewnetrzne sprawy partyjne osob nie nalezacych do partii. Ignoruja tym bardziej, jesli dana osoba nalezy do konkurencji czyli do Partii Moherowych Barchanow.Poprzez ignorowanie rozumie sie: nieodpowiadanie na posty,ktorych tresc dotyczy PKS, nie udzielanie odpowiedzi na temat PKS" Kto popiera??? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: PKS 3xTAK 21.02.05, 02:17 Czuj sie zapisanyPodpisales wlasnie deklaracje o wspolpracy i to o zgrozo dobrowolna Prosmimy o zdjecie czlonka,nie zdjecie ze stolu np. lub z klawiatury ale o fotografie ))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: PKS 3xTAK 21.02.05, 21:40 upload.joemonster.org/radmax/gif/kpp/chedoz.gif Dr Onan urodził się w nowoczesnej Polsce za czasów kryzysu moralności. Doktor jest człowiekiem skąpo obdarzonym urodą przez „Stwórcę”. Jego uroda była tak fatalna, iż ludzie stronili od jego obecności co spowodowało jego wyizolowanie od rówieśników i podążenie w świat nauki. Już jako uczeń liceum ogólnokształcącego wyróżniał się wielkim, niezrealizowanym popędem seksualnym. Onanizował się na lekcjach prymitywnymi metodami przywołując myślami i słownie imiona nauczycielek z którymi współżył w swej wyobraźni. W ciągu trwania zajęć lekcyjnych spuszczał się trzykrotnie wywołując marzenia erotyczne w swoim mózgu nie wspomagając się dotykiem oraz spuszczał się jeszcze pięciokrotnie wspomagając swe marzenia zwinną pracą górnych kończyn. Jego dar wytrysków bez pobudzania członka świadczy o jego wielkiej wrażliwości oraz nieograniczonej wyobraźni. Jest twórcą słynnego poematu, niejako hymnu onanistów: „Zwinność małpy, siłę słonia- da Ci ranne bicie konia” ... www.poradnik.jpn.pl/onan.htm (Autentyk?) W autobusie MZK jedzie kobietka. Jest tlok, a ze ma ona katar wyjmuje biala chusteczke by sobie wytrzec nosek, niestety nie udalo jej się to bo chusteczka wypadla jej z rak. Pech chcial ze spadla mniej wiecej na krocze faceta ktory spokojnie siedzac podziwial miasto przez szybe. Kobietka się speszyla bo nie chce tak facetowi siegac miedzy nogi, a ten z kolei zauwazyl ze ludzie w autobusie tak jakos dziwnie na niego patrza i się smiaja. Facet podarzyl swym wzrokiem za spojrzeniami pasarzerow iii... No tak... Zaczerwienil się... Powoli rozpiol rozporek... wepchnal biala materie w spodnie... zapial rozporek i dalej podziwiac swiat za oknem. -- Ludziom przydałby się czasem dzień wolny od życia. www.joemonster.org/phorum/read.php?f=3&i=388045&t=388045 Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Dr O? 21.02.05, 21:44 Tez z autobusu... : -Ach coz za tlok - krzyczy kobieta... -Ach, to moj - mowi stajacy za nia facet Przypomnial mi sie Kompleks Portnoy'a Czytales? Odpowiedz Link Zgłoś
drf Siedem elementów paranoi - klucz do Radia Maryja 21.02.05, 23:58 nie czytalem a praktykowalem The History of Radio Maryja On February 10, 1990, a meeting was held between Fr. Tadeusz Rydzyk CSsR and Mr. Ivano Petrobelli, which resulted in the decision to create Radio Maryja, whose mission would be to proclaim Evangelical Hope to all Poles. This decision was greatly approved by the then district superior of the Redemptorist Order in Poland, Fr. Leszek Gajda, who gave his permission to begin efforts at applying for broadcasting licenses. In June of 1991 Radio Maryja received its first permits for broadcasting stations in Toruń and Bydgoszcz, and on December 8 of that year began service. In April of 1992 the priests working in Radio Maryja entrusted Our Lady of Częstochowa at the Shrine of Jasna Góra, Queen of Poland, with its service and efforts at obtaining permits for additional permits as well as satellite connections. On the second anniversary of the founding of Radio Maryja, December 7-8, 1992, a "crown of gratitude" was presented to the statue of Our Lady of Fatima, the Lady of Radio Maryja, made from engagement and wedding rings and other valuables - gifts from Radio Maryja's listeners. During the course of the next year radio Maryja received permits for 13 additional broadcasting stations, as well as a satellite connection. From this time on Radio Maryja is heard across Europe - from the Atlantic Ocean to the Ural Mountains. www.maryja.org/ Wszystkie hasła: aborcja, antysemityzm, atak, Bender, biura Radia Maryja, Buczek, cywilizacja, cywilizacja śmierci, Dzieła Radia Maryja, dziecko poczęte, encyklopedia, endecja, Episkopat, etyka dziennikarska, eutanazja, fundamentalizm, Giertych, globalizm, homoseksualizm, IEN, konsorcjum, Krąpiec, krytyka, Krzaklewski, Katolickie Stowarzyszenie Maszynistów, liberalizm, linia opóźniająca, LPR, Macierewicz, masoni, młodzież, modlitwy, mordują, muzyka, "Nasz Dziennik", Niemcy, Nowak, ONR i "Pax", Paetz, papież, pieniądze, Polonia in Tertio Millenio, polityka, Polonia, poprawność polityczna, porzuceni sojusznicy, Potter, prawica, prawo naturalne, Radio Maryja, Radio Tirana, Ratajczak, redemptoryści, reklamy, rodzina Radia Maryja, Rydzyk, Sandauer, spisek, strajki, Studium Dziennikarskie, Unia Europejska, ustrój, wrogowie, WSKSiM, wybory, Żydzi. www.radiomaryja.pl.eu.org/slownik.html "Paranoik ma w sobie tyle nienawiści, że nurtuje go coraz bardziej przemożna potrzeba miłości. Ponieważ jednak bardzo wątpi w siebie, przygotowany jest na odrzucenie, a poszukiwanie miłości skazane jest na porażkę. [...] Wszędzie naokoło wyczuwa wrogość, przekonany, że otaczają go ludzie zdecydowani, by go dopaść. Przeciwstawia się wyimaginowanym wrogom i wywołując wilka z lasu, prowokuje wrogie reakcje, co tylko utwierdza go w przekonaniu." (s. 22) www.radiomaryja.pl.eu.org/teksty/rzmorm/paranoja.html rydz kawal huyua ejakuluje az za ural Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Siedem elementów paranoi - klucz do Radia Mar 22.02.05, 00:16 > www.radiomaryja.pl.eu.org/teksty/rzmorm/paranoja.html > rydz kawal huyua ejakuluje az za ural hihi PS. sms Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Siedem elementów paranoi - klucz do Radia Mar 22.02.05, 00:27 hi hi ja tez kiedys Dr O podpisano mgr O Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Nie to inaczej bylo: 22.02.05, 02:31 marianna.rokita napisała: > Tez z autobusu... : > -Ach coz za tlok - krzyczy kobieta... > -Ach, to moj - mowi stajacy za nia facet > > Przypomnial mi sie Kompleks Portnoy'a > Czytales? W zatloczonym autobusie pani mowi do pana: "Pan to chyba niedlugo umrze". "Alez dlaczego pani tak mysli?" pyta nieco przerazony pan. "Bo czuje panski koniec". Inny dialog: "Alez, prosze ksiedza!" mowi w autobusie oburzona mloda niewiasta do ksiedza, napierajacego na nia w tloku. "Alez, prosze pani, to tylko klucz od glownych wrot kosciola", tlumaczy sie zaklopotany nieco ojczulek. Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Wybory do PKS!!!!!!( Partia Koronkowych Strin 21.02.05, 21:04 z wielkim żalem muszę odmówić kandydowania do władz PKS z bardzo prozaicznego powodu stringi nie chcą mi przejść przez głowę, bo zahaczają o zbyt...obfity nos...spuszczony na kwintę Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Wybory do PKS!!!!!!( Partia Koronkowych Strin 22.02.05, 08:21 d.nutka1 napisała: > nos...spuszczony na kwintę a jak kwintę zamienię na flintę, to mam poczuć się przyjęta do towarzystwa stringowego? uwielbiam koronki ale raczej je podziwiać niż samej dziergać Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Danutko, moje flinty są do Twojej dyspozycji 22.02.05, 19:12 d.nutka1 napisała: > d.nutka1 napisała: > > > nos...spuszczony na kwintę > > a jak kwintę zamienię na flintę, to mam poczuć się przyjęta do towarzystwa > stringowego? > uwielbiam koronki > ale raczej je podziwiać niż samej dziergać O, tutaj, zobacz: groszek.741.com/Argumenty/argument2.jpg Kupiłem jeszcze parę nowych, więc może też być "Mauser". Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Danutko, moje flinty są do Twojej dyspozycji 22.02.05, 20:53 t0g napisał: > O, tutaj, zobacz: > poznaję te flinty po tym różowym ryjku! a to prezydium tej PKS to nas chyba olewa i nie chce nam legitymacji do naszych stringów włożyć ja już się zlustrowałam do golizny, a oni nic nawet kosmyka z czarnej owieczki mi nie przykleili tam gdzie te moje stringi zachodzą mogliby chociaż napisać wprost, że...itd.itp, ale itd. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Protekcja 21.02.05, 21:07 Pewna OSOBA ... oj znacie ją, znacie, prosiła mnie o wstawiennictwo. Otóż pragnie ONA wstapić w szeregi PKS-u. Na zachętę przesyła nawet swoją fotografię. Jako OSOBA popadająca dość często w samozachwyt (nie mylić z Wałęsą) sądzi, że po ujawnieniu fotki powali wszystkich na kolana swoją urodą . Ale zadecydujcie sami... Proszę o opinie członków i sympatyków PKS. Szczególnie liczę na głos : Marianny jako specjalistki od estetyki Patience – rozważnej i Owieczki – romantycznej Moim zdaniem OSOBA o tak pospolitej urodzie nie może być członkiem partii, która juz w swej nazwie ma piękno, finezję i subtelność. Ale to tylko moje zdanie. Zdaję sobie sprawę że moja pozycja w partii jest zbyt slaba, abym mogła narzucać swoją opinię i decydować o tak ważnych problemach. To musi zrobić kolektyw. A z resztą – popatrzcie sami..... www.graniczna-net.internetdsl.pl/portalik/fotki/29.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Protekcja 21.02.05, 21:20 Tak, tak, ta osoba musi byc...CZLONKIEM Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Protekcja 21.02.05, 21:33 marianna.rokita napisała: > Tak, tak, ta osoba musi byc...CZLONKIEM Oczywiście, mój roman_tyzm i rozmarzenie )) podpowiadają mi, że z niego będzie świetny fasolowaty CZŁONEK naszego PKS. Zatwierdzam,ale hmmm ja dziewczyny, z niecierpliwością czekam na zdjęcie Krzysia)))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Protekcja 21.02.05, 21:40 Krzysia chyba juz dawno nie było.Trochę mi go brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Protekcja 21.02.05, 21:42 Przeciez Gini twierdzi ,ze Krzysio to Tebe zaraz ci podrzuce link A Tebe jest teraz na nartach Hi hi hi hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Owieczko: zdjęcie Krzysia - oczywiście, nawet dwa: 22.02.05, 19:19 Tu razem z niejakim Sceptykiem: groszek.741.com/Konkurs/20-29/krzys_sceptyk.html A tu sam Krzyś: groszek.741.com/Konkurs/0-9/Krzys52.jpg Zdjęcia wielu innych sławnych (i przede wszystkim, osławionych) Forumowiczów znajdziesz tu: groszek.741.com/Konkurs/ (to plon konkursu sprzed roku). Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Owieczko: zdjęcie Krzysia - oczywiście, nawet 22.02.05, 19:41 t0g napisał: > Tu razem z niejakim Sceptykiem: > > groszek.741.com/Konkurs/20-29/krzys_sceptyk.html > A tu sam Krzyś: > groszek.741.com/Konkurs/0-9/Krzys52.jpg > Zdjęcia wielu innych sławnych (i przede wszystkim, osławionych) Forumowiczów > znajdziesz tu: > > groszek.741.com/Konkurs/ > (to plon konkursu sprzed roku). Tomku i co, nie jest wspaniały ????? )))) Od dzisiejszego dnia bardzo mi się Krzysiu podoba )))))))))) Jest po prostu boski )))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Protekcja 21.02.05, 21:34 Ze wzgledu na popularnosc oraz urode cielesna damy proponuje zeby ja wystawic do Prezydium. Tylko cos trzeba zrobic z tym sexy-barytonem, moze niech sie nie odzywa? Albo bedziemy odkrecac mikrofon na wyzsze tony, bo baryton to jednak feler. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Hi hi Rozwazna i romantyczna... i estetyczna 21.02.05, 21:40 Jestes za. Moge robic za tube organu i podkladac glos Nie na darmo popracowalam sobie tez w radio Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Zawsze mnie intrygowalo: czy stringi sie nie 22.02.05, 02:21 wpijaja? Ja to juz sam od lat nosze "boxerki", odkad wyszedlem poza ten przedzial wiekowy, w ktorym moze sie czlekowi zdarzyc koniecznosc naglego zrzucania szatek na oczach jakiejs damy. Takie obcisle gatki sa ponoc bardziej "sexy" (z punktu widzenia "meskiego sex-appealu"), ale uwazam je za zdecydowanie mniej wygodne. A co dopiero stringi? Jezus, Maryja! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Zawsze mnie intrygowalo: czy stringi sie nie 22.02.05, 02:24 No wiesz co Tomek? Bokserki ? A myslalam ze nosis jedwabne czarne slipki od Armaniego.Kurcze. Wyobraznia mnie poniosla. I tak oto moje wyobrazenie zostalo pogrzebane. Hlip Co do stringow, jak zalozylam pierwszy raz to nic innego nie robilam poza wyciaganiem ich.... z... Teraz nosze sporadycznie, pozostaje przy ladnych wycietych majteczkach albo nie noszeniu bielizny calkowicie W poczte luknij. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g OSTRZEŻENIE: Snajper moze byc Zombie. 22.02.05, 11:24 A nie żywy człowiek. Na wszelki wypadek trzeba mieć w pogotowiu zapas kołków osinowych. Odpowiedz Link Zgłoś
szaman1 Re: OSTRZEŻENIE: Snajper moze byc Zombie. 22.02.05, 18:43 t0g napisał: > A nie żywy człowiek. > > Na wszelki wypadek trzeba mieć w pogotowiu zapas kołków osinowych. danutki nie przyjęliście do grona partyjnego to może szaman wam lepiej pasuje? jak o kołkach osinowych mowa, to ja z wiedźminem mam koligacje rodzinne i razem jakoś ten kołek ukręcimy, a jeszcze lepiej, bo powiesimy na nim (tym kołku oczywiście) jakieś drżące liście O!SIKI! i... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Szefostwo PKS to nie ja... Ja jeszcze nawet nie 22.02.05, 18:51 złozyłem podania o członkostwo. To trzeba by do Patience, Marianny, Owieczki... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Szamanie, oprócz osiny, bardzo dobrym środkiem 22.02.05, 19:03 na wszelkie siły nieczyste są jeszcze srebrne kule. Jak je jeszcze przed wystrzeleniem naznaczyć swięconą kredą, to już w ogóle... Ja, widzisz, mam problem, bo amunicji ze srebrnymi kulami nijak nie umiem zdobyć. Tylko zwykły ołów z miedzianym platerunkiem w sklepach jest, zobacz na obrazku: photobucket.com/albums/v416/cs137/ruger.jpg (nóz na obrazku jest specjalny, do wycinania i zaostrzania kołków osinowych). Może znasz jakiś sklep, który prowadzi srebrne kule? Najlepiej, zeby amunicja na dodatek była "magnum". Twój, szczerze etc., Szam(p)an2 Odpowiedz Link Zgłoś
szaman1 Re: Szamanie, oprócz osiny, bardzo dobrym środkie 22.02.05, 19:10 t0g napisał: > na wszelkie siły nieczyste są jeszcze srebrne kule. Jak je jeszcze przed > wystrzeleniem naznaczyć swięconą kredą, to już w ogóle... > no... każdy szaman ma tam swoje tajemnicze metody, które przekazuje tylko najbardziej zaufanemu uczniowi ja mam takiego jednego już na oku...rcze chyba nic nie pokręciłem Odpowiedz Link Zgłoś
szaman1 Re: Wybory do PKS!!!!!!( Partia Koronkowych Strin 22.02.05, 19:15 czy ja mogę wstąpić do PKS przed wyborami? my szamani stringi zakładamy przed każdym czarowaniem, aby oczarowanie lepszy efekt przyniosło, a do tego nucimy pod nosem z flintą (nie pomylić z qwintą czy gvintem), aby cel uświęcić jak pierwszy szaman nakazuje Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Czy stringi to jest przyodziewek dowcipny? 22.02.05, 19:24 Do-w-cipny (podział na sylaby). Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Oświadczenie lustracyjne 22.02.05, 20:04 niniejszym oświadczam, ze NIGDY nie należałam do stronnictwa konkurencyjnego w zasłanianiu pewnych dolnych części ciała...partyjnego też...czyli abstrahuję przynależność jakąkolwiek i kiedykolwiek do moherowych barchanów, którzy mają zwyczaj obrony czołgowej przed nalotami w ręcznie dzierganych koronkowych stringach. moje oświadczenie może swoim autorytetem potwierdzić nie jakiś tam szaman z numerkiem jeden, ale nawet nie oglądając się do tyłu sam...o kurcze, gdzie ona na tej miotle poleciała! teraz akurat? kiedy jej paragraf jest potrzebny od zaraz? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Komunikat specjalny 22.02.05, 20:59 Aleszsszsz.. Jestem za przyjeciem Tomka i Danutki, pod warunkiem, ze zapoznaja sie z uchwala dotyczaca nieodpisywania Gini na tematy partyjne. Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Komunikat specjalny 22.02.05, 21:07 marianna.rokita napisała: > Aleszsszsz.. > Jestem za przyjeciem Tomka i Danutki, pod warunkiem, ze zapoznaja sie z uchwala > > dotyczaca nieodpisywania Gini na tematy partyjne. > > zapoznałam się i mam zamiar przestrzegać warunku pytanie uściślające mam jednak czy zakaz odpisywania Gini dotyczy tylko spraw partyjnych? a czy będą łączyły nas jeszcze jakieś inne sprawy poza partyjnymi? no bo ten wątek "tylko dla kobiet o niczym...czyli o wszystkim" to przecież może za kod o kotach i innym zwierzyńcu opowiadać. a jeszcze jak dojdzie przekazywanie na wizji kodu do robienia koronkowych stringów np. dwa oczka w lewo łańcuszkiem do przodu 3 oczka a potem na prowo pięć jeszcze, to ja mogę skrzynkę z tajną listą nawet namierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Komunikat specjalny 22.02.05, 21:36 Hi hi Moze dotyczyc i spraw niepartyjnych Twoja wola Co do Bylewatku, zaraz zmienie tam temat Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Z kroniki partyjnej 22.02.05, 21:35 W aquparku odbył się pierwszy happening Partii Koronkowych Stringów, zorganizowany w ramach kampanii - PKS twoja przyszłość. Uczestnicy happeningu mieli okazję podziwiania umiejętności pływackich członkiń partii. www.per.ry.pl/fotki/dolphins.jpg Wsród publiczności nasz fotoreporter zdołał uchwycić przedstawicielki konkurencyjnej Partii Moherowych Barchanów. www.per.ry.pl/fotki/wales.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Z kroniki partyjnej 22.02.05, 21:50 ))))))))))))) koronki zdecydowanie prowadzą! a te mohert to się nie topią tylko dlatego, że powietrza pod korek barchanowy się nałykały Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Z kroniki partyjnej 22.02.05, 21:56 d.nutka1 napisała: > ))))))))))))) > > koronki zdecydowanie prowadzą! > > a te mohert to się nie topią tylko dlatego, że powietrza pod korek barchanowy > się nałykały barchanki wyposażone są w oponki nabrzuszne.One zabezpieczają przed utonięciem i przed głodem i chłodem. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Z kroniki partyjnej 22.02.05, 22:09 owca_czarna napisała: > barchanki wyposażone są w oponki nabrzuszne.One zabezpieczają przed utonięciem > i > przed głodem i chłodem. > > czarna_owca a co z równouprawnieniem? barchanki biorą udział w zawodach a barchany to już nie? jak to jest po polsku z tymi rodzajami? barchanka r.ż barchan r.m? te barchany to się chyba odmienia jak te barany-co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Z kroniki partyjnej 22.02.05, 22:15 d.nutka1 napisała: > te barchany to się chyba odmienia jak te barany-co nie? idę liczyć te barany bo mi się już zaczynają w stringi ubierać Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Z kroniki partyjnej 22.02.05, 22:18 d.nutka1 napisała: > d.nutka1 napisała: > > > te barchany to się chyba odmienia jak te barany-co nie? > > idę liczyć te barany bo mi się już zaczynają w stringi ubierać do snu oczywiście i rankiem te stringi z barchanami mogą pozamieniać właścicieli ach te nocne figielki bez koronek i beretów! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Z kroniki partyjnej 22.02.05, 22:25 d.nutka1 napisała: > d.nutka1 napisała: > > > d.nutka1 napisała: > > > > > te barchany to się chyba odmienia jak te barany-co nie? > > > > idę liczyć te barany bo mi się już zaczynają w stringi ubierać > > do snu oczywiście i rankiem te stringi z barchanami mogą pozamieniać właściciel > i > ach te nocne figielki bez koronek i beretów! dwóch człoków się zgłosiło od Partii, ale czy zostana przyjęci? To z Patience trzeba przegadac tę sprawę. Oni nie są z partii barchanów, bardziej z kółka ogolonów głów. ))))jak z skinhedzi czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Z kroniki partyjnej 23.02.05, 06:56 owca_czarna napisała: > dwóch człoków się zgłosiło od Partii, ale czy zostana przyjęci? To z Patience > trzeba przegadac tę sprawę. Oni nie są z partii barchanów, bardziej z kółka > ogolonów głów. ))))jak z skinhedzi > > czarna_owca te ogolone głowy było widać na załączonych zdjęciach ale możliwe, że ja nakryć na głowach nie umiem rozpoznawać Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Z kroniki partyjnej 23.02.05, 08:23 Protestuję przeciwko przyjmowaniu do partii skinów !!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Z kroniki partyjnej 23.02.05, 08:35 ewa8a napisała: > Protestuję przeciwko przyjmowaniu do partii skinów !!! Ewo, ale każde podanie, tym bardziej gdy "chętny" dołącza swoją fotkę, nalezy rozpatrzeć. Chciałam tylko przyjrzeć się tym osobnikom ))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Z kroniki partyjnej 22.02.05, 22:21 d.nutka1 napisała: > a co z równouprawnieniem? > barchanki biorą udział w zawodach a barchany to już nie? Spieszę poinformować, że odnotowano także obecność męskiej frakcji PMB www.rozrywka.wypasik.pl/foto/foto51.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ewa8a Re: Z kroniki partyjnej 24.02.05, 21:31 Po wyczerpującym happeningu PKS, w którym czynnie uczestniczyli także przedstawiciele Partii Moherowych Barchanów szefowa PMB postanowiła zrelaksować się w pierwszych promieniach słońca. Moment ten wykorzystali wszędobylscy paparazzi. www.fun.from.hell.pl/2004-09-17/ostatnie-slonce-tego-lata.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Z kroniki partyjnej 24.02.05, 21:41 ewa8a napisała: > Po wyczerpującym happeningu PKS, w którym czynnie uczestniczyli także > przedstawiciele Partii Moherowych Barchanów szefowa PMB postanowiła zrelaksować > > się w pierwszych promieniach słońca. > Moment ten wykorzystali wszędobylscy paparazzi. > jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości co do mnie po konkursie groszka, to zaprezentowana przez paparazzich opalaczka nie przypomina mnie w niczym, a zwłaszcza nie można mnie rozpoznać na fotce po modelowym nakryciu głowy moherów wystawionych na promienie widzialne powszechnie zwane słonecznymi kąpielami. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Z kroniki partyjnej - nowi członkowie 22.02.05, 21:57 Kandydaci do władz ! www.sex.jpn.pl/s06.htm Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Z kroniki partyjnej - nowi członkowie 22.02.05, 22:04 Zdecydowanie sa to czlonkowie Partii hi hi Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Z kroniki partyjnej - nowi członkowie 22.02.05, 22:05 wikul napisał: > Kandydaci do władz ! > > www.sex.jpn.pl/s06.htm O, zapisaliście sie obaj? Ty i Twoj partner? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Z kroniki partyjnej - nowi członkowie 22.02.05, 22:16 Czy ja cie zaczepiam ? Zaczynasz a potem będziesz łaził po forach i lamentował że cie sfora gania . Chyba sceptyk ma rację . Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Wikul: 22.02.05, 22:48 Przepraszam, nie będę. A Sceptyk cos napisał? Muszę sie poskarżyć mojemu przyjacielowi Wilkowi (nie o Krzysia chodzi, tylko o prawdziwego wilka z lasu), żeby go ugryzł. Odpowiedz Link Zgłoś